Buna seara , buna seara !
Bueyyy , daca tot va mutati asa repede in alta casuta ...poate veniti sa ma ajutati si pe mine la mutat
Sa ne traiasca casuta cea noua , sa se umple doar de vesti bune si sa fie plina de distractie
Anca ,
Pisi - felicitari pentru cantare !!!
Anna - distractie placuta la Sibiu !
Antonia - ma bucur tare mult ca ai scris

. Distractie faina in concediu si vreme frumoasa !
Danutza - fugi la medic cu spatele ca nu e de gluma !!! Pe mine ma apuca crize din astea cam 1 data / an . Fac 3 zile cate o injectie si trece . Nu mi-au gasit nimic la radiografie asa ca ma inteapa de fiecare data .
Sunt asa de

. Am uitat camera foto la casa . Si azi am facut chiar multe poze : 1/2 bucatarie e gata , parchetul in living si camera de masa e gata ( in camera de masa l-am pus perpendicular pe cel din living si asa delimitez cumva camerele ) , spot-urile din living si de pe scari sunt gata .
Ce ciuda imi e pe mine

. Dar , poate merge Dirk deseara , cand vine de la job , acolo si atunci pot pune pozele maine dimineata .
Nu mai stiu cine a zis ce as putea face pe peretele unde e canapeaua in living .....
Chestia e ca ...sunt
2 canapele : 1 de 3,5 locuri si 1 de 2,5 locuri . Si mai e si un taburet mai lung care are aceeasi culoare ca si canapelele . Asa ca va dati seama ca
chiar va fii prea multa culoare acolo

Asta e ....