Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Costume de baie 2007
OneDen.com > Societatea > Moda & Lifestyle
Nessie
S-a incheiat de curand saptamana de moda de la Sao Paulo si aveti aici cateva modele de costume de baie (doar pentru femei) la moda sezonul asta.

Ce parere aveti? Mie mi se par prea impopotonate cu zorzoane si funde uriase, dar prea golase. grin.gif Adica pentru sunculitele mele nu merge cu snur pe sold. dry.gif

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
aki
Asta imi place grin.gif Imagine
julyalina
gabitza, incearca sa-ti iei de la Jolidon smile.gif
eu cred ca la ei, raportul calitate / pret la ei este foarte avantajos blum.gif
uite noua colectie Jolidon

Nessie
CITAT(julyalina @ 21-06-2007, 08:49 AM) *

gabitza, incearca sa-ti iei de la Jolidon smile.gif
eu cred ca la ei, raportul calitate / pret la ei este foarte avantajos blum.gif
uite noua colectie Jolidon

Multumesc, stiu ca la Jolidon raportul calitate-pret e foarte bun, dar niciodata nu mi-am gasit la ei din cauza sutienelor prea mici si/sau cu bureti. blushing.gif Mai sunt, adevarat si sutiene mari, dar si slipul e pe masura. doh.gif

Frumoase foc costumele din noua colectie (si fetele w00t.gif ), dar sa le vedeti cu rabdare ca e un fisier de 26M si se incarca in 10 min. dry.gif
anaoi
ai vazut cum arata dylly...deci el si-a luat de la triumph...cupa mare, dar slip potrivit pt fundul lui...
Titou
Pfiuuu ,ma apuca disperarea cand ma gandesc ,am tzatzele mari si fundul ...potrivit blushing.gif si asa de greu imi gasesc costume de baie ,eventual intregi dar alea nu-mi plac, asa ca in fiecare an galerez
Imagine genul asta imi plac mie insa nu reusesc sa-mi gasesc marimea mea ,sau e aceeasi problema ,slipul e over-size
Ella79
Eu anul asta mi l-am cumparat pe asta de la Etam, si inca unul portocaliu de la golden point.
Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.