dragelor, mie cea mai urata zi mi s-a parut a5a cea cu pestele, si fara cafea... o zi slaba in calorii ca si cea de astazi cu miel:), vineri seara dupa a5a zi am zis ca sambata dimineatza renunt, o foame groaznica m-a chinuit, am sa vad si ziua de azi a7a cum va decurge. pana acum am slabit 5 kg, si daca mai dau jos tot atatea si saptamana viitoare e suficient zic eu ca nici f mult in scurt timp nu e bine, imi ese frica sa nu ramana pielea fleasca

cei drept mai aleg un pic si pe bicicleta eliptica dar, totusi sunt in jur de 600calorii azi si maine un pic mai mult... Eu mi-am pus de aseara mielul cu condimente si zeama de lamaie, si la toate am pus putina sare ca am citit ca nu ingrasa. Aseara la cina scria (ziua 6) 1/2pui, dragele mele jumate de pui se duce si la 1kg... eu am pus 250g, am calculat sa nu depasesc 1000de calorii toata ziua, dupa dieta ma voi mai chinui o perioada sa nu depasesc 1500, cel putin pana se obisnuieste stomacul cu putina mancare

am tot citit prin unele site-uri ca la 1.68 si 60kg(daca ajung) ar trebui sa consum in jur de 2500calorii, un adevarat festin... cam mult dupa 2 saptamani cu maxim 900(si astea in cateva zile)!
iar referitor la painea prajita, are tot atatea calorii ca si cea neprajita, diferenta dintre ele este ca paine prajita ajuta mai bine la tractul digestiv!