Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Dieta Daneza de schimbare a metabolismului
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
gaby_mp
Chiar nu stiu ce sa iti spun, e doar apa si daca nu mai pui sare o sa se elimine pana in ziua a 13-a... dar apoi tot se va pune la loc banuiesc sad.gif
VioricaIchim
totusi nu e de la sare, ca eu nu retin apa in organism din cate stiam.. nu am mancat niciodata f sarat decat ca sa-i dea fust mancarii.. cei drept la miel am pus mai multa dar nu exagerat si pe timpul dietei am mai pus cateva molecule pe oua sau gratar, am sa vad maine dimineatza ce indica cantarul, ca acum dupa o zi plina de papa si multa apa tot 5kile indica, deci cred ca ramane sa trec tot la apa ce o beau de ani de zile, de fapt asta fac primul lucru, sau ramane faza de plutire si am sa slabesc mai greu chiar daca o sa-mi calculez maxim 1200-1500calorii/zi
daconst
Viorica,eu zic ca nu ai cum sa slabesti chiar 6kg.A fost cantarul dupa ziua aia de foame si e normal sa arate atat.
Eu nici nu as vrea 6kg,pentru ca e mult prea mult si apoi le pun repede inapoi.Eu ma multumesc cu 4kg,cam atat am dat pina acum jos.Sa vedem zilele urmatoare.
Dar am o fata pe celelalt forum,care a pus rapid tot la loc dupa dieta.Asa ca mare grija ce mancati dupa...sa nu aveti surprize.Ca daca nu continuati macar o perioada mai la regim,sigur se va vedea la cantar.

La mine a trecut si ziua de azi cu bine si abia astept iaurtul cu sunca...si eu ca si Gaby,mor dupa combinatia asta. cheer.gif
VioricaIchim
e posibil sa fie cantarul dupa o zi de foame, faza e ca ma simt putin imbalonata, mi-am luat azi apa mea preferata sa vedem ce-o sa iasa laugh.gif

iar sunca presata nu mi-a placut niciodata, eu am preferat salamurile gen de vara italian, turist...puse intre 2 felii de paine, unse cu unt, si gogosari rosii... deci da... cum sa nu ingrasi...

daconst ziua de astazi cu sunca si iaurt este oricum un adevarat festin. eu una ma bucur ca sunt 2 zile fara carne seara ca mi s-a acrit, si cred ca am sa trec si la post dupa.. cel putin fara carne urmatoarea saptamana si in saptamana mare post post...

va doresc o zi minunata!
gaby_mp
Viorica m-am mai gandit si eu la o varianta, inafara de cea a lui daconst: poate esti in perioada premenstrei, si corpul tau retine apa si din cauza asta wink1.gif

Eu astazi din cauza ca ieri a fost practic o zi cu mai multa mancare decat de obicei, am avut mai mult si eu la cantar decat ieri, dar asta e smile.gif

Daconst, care celalat forum? Eu sunt pe idieta mult, daca tot la asta te referi iti dau link la jurnalul meu wink1.gif
Silverfaith
thuamne cat as vrea sa incep dieta acuma , dar vin pastile si nu prea pot sa las ,, gustarile biggrin.gif acuma trag la sala si vai dthuamne 7 kg leam slabit , aprozximativ usor , dar de aici foarte greu tot ce fack nimic de pe bruta nu mai vrea sa vina jos mellow.gif am luat si centuri dinalea de slabit , mananc regulat fructe mese usoare etc si de aceea vreau sa incerc dieta asta ...
App dk vedeti in ce domeniu lucrez acuma ( Dj cu muzica la nunti boteze majorate mese festive etc ) va imaginati k si muzicanti au masa lor si sunt serviti de greu fak fata tentatilor mellow.gif
VioricaIchim
Da Gaby sa stii ca m-am gandit si eu ca e posibil sa fiu la perioada pre..... dar sa-mi fie rusine ca nu mai stiu cand ar trebui totusi sa....blushing.gif sotul meu este in Irak si nu am de ce sa ma tem ca nu mi-ar veni (ca pana acum notam in fiecare luna), dar vedem pana duminica ce-i si cu kg.. important ca de ieri pana azi nu sunt cu +.... adika nu mai sunt demoralizata laugh.gif
dombo
CITAT(gaby_mp @ 08-04-2008, 02:05 PM) *

Dumbo, foarte corect! S-au dus, asta conteaza!

Veronica maine vei vedea daca intr-adevar era 1kg de apa... ai pus cumva sare in mancare ieri? De obicei dupa ce nu mananci sarat o vreme si de-odata pui putina sare, se retine automat 1-2kg de apa in organism.. am mai patit si eu asa sad.gif

Viorica - Mie i-mi este foarte sete asa ca de la ora 1 la 6 adica intre mese beau aproape 2 litri de apa si se vede la cantar diferenta de 1 kg intre cele doua mese , adica seara am mai multe kg decat la pranz asa ca nu te impacienta se vor elimina in cele din urma
gaby_mp
Si oricum la dieta asta va dati seama ca se slabeste din APA mai mult, nu are cum sa se arda atata grasime in asa de scurt timp!
sss
Acum am intrat... sunt noua!!
sunt in a doua zi de dieta, tocmai mi-am mancat sunca si iaurtul
imi pun sperante mari, desi ma cunosc, si nu prea cred ca o duc pana la capat..
asa ca m-am hotarat sa citesc zilnic ce faceti voi, sa prind curaj
am 1,69 inaltime si 72 kg
daca slabesc 5 kg, ma declar multumita deocamdata
daca slabesc 7, e de-a dreptul grozav
VioricaIchim
Salut si bine ai venit.... eu tot 72de kilograme aveam si am 1.68innaltime.. deci succes. si vointa! in prima saptamana am avut senzatia ca am dat 6kg, dar m-am cantari dupa ziua a7a cea doar cu apa si 200g miel, si pare sa fie date de fapt 5kg... nu stiu daca dau mai mult de atat... dar e ok oricum. astazi m-am tot documentat pt ce va urma.. sa nu ma ingras, am gasit niste variante de meniuri de la mihaela bilic, si toata ziua am calculat caloriile:)

sss
[merci pt raspuns... am citit inainte sa ma "bag" discutia cu 5 sau 6 kg. eu zic ca e bine si 5 si oricum, cate zile mai ai?
eu am de gand sa ma cantaresc abia duminica, adica dupa 6 zile
de regula, de cate ori tin o dieta, ma urc pe cantar de cateva ori pe zi
si nu mai vreau sa fac asa
imi place ideea asta de forum... imi face bine sa vad ca sunt si altele care fac eforturi... sper doar sa am puterea sa merg pana la capat.
daca trec de week-end, e ceva

a, scuze, am mai citit o data
ai trecut de jumatate...
eu cred ca ar trebui sa mai dai inca, nu?
altfel ar fi suficienta o sapt unsure.gif
gaby_mp
Nu ar fi suficienta o saptamana nicicum! In functie de persoana, unii slabesc mai mult in prima saptamana, altii in a doua saptamana, altii slabesc constant in ambele saptamani, dar oricum trebuiesc tinute ambele saptamani pentru a stabiliza cat de cat kgmele pierdute! Eu de fiecare data cand nu am tinut si a doua saptamana am pus INSTANT tot la loc. Daca era asa cum spui tu nu crezi ca ar fi facut initial dieta de numai 7 zile? Au zis sa ne lase sa ne chinuim ca prostii asa aiurea inca o saptamana??
Scuze, imi dau seama ca ma iau de tine cam aiurea dar citeste lumea si ramane cu impresia ca gata tin o saptamana si gata caini cu colaci in coada sad.gif
sss
m-ai inteles gresit
vroiam sa o incurajez pe viorica in sensul ca va mai slabi si in a doua sapt
VioricaIchim
gabitza cum a decurs ziua ta cu iarasi 2oua? ca ne asteapta superba telina fiarta huh.gif
vreau sa spun ca sigur era apa, cum am inceput sa beau borsec, si la baie.. si.. senzatia de foame a aparut sad.gif is curioasa de ziua de duminica cum v-a arata cantarul:) probabil nu o sa dorm toata noaptea cheer.gif
apropo ce mancam duminica? eu m-am gandit la niste meniuri , adika le-am gasit de pe google adunate si am sa le scriu pana atunci si cu nr de calorii fiecare.
va pup si spor la slabit.
VioricaIchim
in aceasta seara nu am mai reusit sa manac telina... cred ca 2-3 bucatele, cubulete, doar rosia si un mar.. si mi se cam scurg okii dupa portocala fetitzei blum.gif dar apa si atat blink.gif astept cu nerabdare ziua de maine give_rose.gif
ANNE
Buna! Sint ANNE, si vreau neaparat sa slabesc 7-10 kg in 2 saptamini. Am inceput dieta daneza de luni, adica de trei zile. In ultimul an in majoritatea timpului am tinut alt regim, de ~ 800 calorii / zi; am slabit in primele 3 luni ~ 15 kg, apoi cu toate ca am tinut regim mai tot timpul am stagnat in slabire. Ma ingras daca maninc mai mult de 1200 cal pe zi. Sper ca prin dieta daneza + tratament corporeal de modelare intensiv - sa slabesc totusi macar 7 kg (de la 57 la 50 - la 158cm). Credeti ca voi avea succes? in primele 3 zile am slabit numai 800 gr., desi stau si 6 ore pe zi la clinica, cu impachetari, electrostimulari, infrarosii, capsula, etc . Mi se pare putin, voua nu ?
Cum se face un "jurnal de slabire"?
Exista un program pe ore al meselor?

Inca o intrebare:dieta este valabila si pentru barbati?
camvalmy
CITAT(ANNE @ 09-04-2008, 08:22 PM) *

Buna! Sint ANNE, si vreau neaparat sa slabesc 7-10 kg in 2 saptamini. Am inceput dieta daneza de luni, adica de trei zile. In ultimul an in majoritatea timpului am tinut alt regim, de ~ 800 calorii / zi; am slabit in primele 3 luni ~ 15 kg, apoi cu toate ca am tinut regim mai tot timpul am stagnat in slabire. Ma ingras daca maninc mai mult de 1200 cal pe zi. Sper ca prin dieta daneza + tratament corporeal de modelare intensiv - sa slabesc totusi macar 7 kg (de la 57 la 50 - la 158cm). Credeti ca voi avea succes? in primele 3 zile am slabit numai 800 gr., desi stau si 6 ore pe zi la clinica, cu impachetari, electrostimulari, infrarosii, capsula, etc . Mi se pare putin, voua nu ?
Cum se face un "jurnal de slabire"?
Exista un program pe ore al meselor?

BUna Anne welcome.gif ! give_rose.gif O floricica pt tine si te felicit pt cat ai slabit. Totusi te voi certa putin ca nu e bine ce ai facut. 800 de calori sunt prea putine asa ca se explica de ce nu mai slabesti acum si mai mult te ingrasi sad.gif . trebuia sa te informezi mai intai. sub 1100-1200 nu trebuie sa scazi nr caloriilor deoarece risti sa pui totul la loc dupa ce incetezi cu regimul. dar asta e acum, te felicit ca ai avut tarie de caracter si ai putut sa tii atat (eu ma rusinez acum blushing.gif ). Sfatul meu e sa nu mai tii diete asa drastice pt ca nu iti fac bine. cred ca esti in faza de platou acum de aia nu mai slabesti si cu cat ai mai putine kg de dat jos cu atat e mai greu. asa ca mult noroc in continuare.
cat despre a-ti face un jurnal intrand la jurnale ai in dreapta sus new topic, compui un mesaj acolo, ii dai un titlu si gata, te vei afla printre jurnaliste si acolo sunt multe fete care iti vor da mai multe sfaturii decat mine si mai bune. eu sunt inca baby.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Acum ti-am vazut intrebarea. da orce dieta e valabila si pt ei, dar nu este o dieta sanatoasa asta. oricum ei slabesc mai repede si un pic de sport si o alimentatie mai sanatoasa ii vor face sa slabeasca f bine si repede.

si un program de ore nu ar trebui sa fie. mesele la ore fixe sunt doar pt a te disciplina si a nu manca mult mereu. sunt la fel de recomandate si mesele dese dar cu putina mancare. dar asta e mai mult in functie de corpul si felul fiecaruia. pupic.gif
gaby_mp
Buna Anne! In primul rand vreau sa iti spun ca mai multe rezultate ai avea daca in loc de a merge la toate tratamentele de la salon ai merge la o sala de sport si ai face macar 1 ora pe zi, masaj si daca simti nevoie hai si impachetari. Te ingrasi la 1200calorii inseamna ca ti-e incetinit metabolismul. El se poate accelera cu 3 mese pe zi + 2 gustari [mancat cate putin si cat mai des adica], SPORT, ceaiuri, SPORT, masaj.
Ai toate sansele sa slabesti si iti doresc Succes, dar fa si sport!

Ziua mea cu nr 10 a decurs bine, nu am papat deloc telina, dar am mancat 2 mere in schimb smile.gif Mai am 3 zile si scap. Eu am deja meniu pe duminica: Fibrobar, fulgi cu cereale si pandishpan pana acum, tot in limita caloriilor, cam 1200 maxim 1300.

sss scuza-ma te rog smile.gif
ANNE
CITAT(gaby_mp @ 10-04-2008, 12:50 AM) *

Buna Anne! In primul rand vreau sa iti spun ca mai multe rezultate ai avea daca in loc de a merge la toate tratamentele de la salon ai merge la o sala de sport si ai face macar 1 ora pe zi, masaj si daca simti nevoie hai si impachetari. Te ingrasi la 1200calorii inseamna ca ti-e incetinit metabolismul. El se poate accelera cu 3 mese pe zi + 2 gustari [mancat cate putin si cat mai des adica], SPORT, ceaiuri, SPORT, masaj.
Ai toate sansele sa slabesti si iti doresc Succes, dar fa si sport!

Ziua mea cu nr 10 a decurs bine, nu am papat deloc telina, dar am mancat 2 mere in schimb smile.gif Mai am 3 zile si scap. Eu am deja meniu pe duminica: Fibrobar, fulgi cu cereale si pandishpan pana acum, tot in limita caloriilor, cam 1200 maxim 1300.

sss scuza-ma te rog smile.gif

Anul trecut, cind am slabit 15 kg in 3 luni, am facut si cite o ora de sport pe zi, acasa. Dar acum nu mai am nici vointa, nici rabdarea necesara. Mi-ar place sa fac ceva sport acasa, dar la modul: maxim 1/2 ora - cu efect maxim. Stii ce exercitii as putea face?
gaby_mp
Da, Pilates! Gasesti pe DC, pe Youtube, pe diferite site-uri de downloadat. Succes!

Eu nu mai scad la greutate. Stiam doar ca a doua saptamana e de mentinere dar speram ca ajutata de sport si mers pe jos o sa mai dau ceva jos si acum. Eu inca sper, probabil sunt la un mic "platou" si desi nu ma simt in forma de zile mari din cauza putinei mancari, o sa tin in continuare, doar mai am numai 3 zile smile.gif dar sa stiti ca tentatia sa las dieta incepand cu ziua de ieri a devinit din ce in ce mai mare sad.gif

Voua cum va merge?
sss
CITAT(gaby_mp @ 10-04-2008, 09:11 AM) *

Da, Pilates! Gasesti pe DC, pe Youtube, pe diferite site-uri de downloadat. Succes!

Eu nu mai scad la greutate. Stiam doar ca a doua saptamana e de mentinere dar speram ca ajutata de sport si mers pe jos o sa mai dau ceva jos si acum. Eu inca sper, probabil sunt la un mic "platou" si desi nu ma simt in forma de zile mari din cauza putinei mancari, o sa tin in continuare, doar mai am numai 3 zile smile.gif dar sa stiti ca tentatia sa las dieta incepand cu ziua de ieri a devinit din ce in ce mai mare sad.gif

Voua cum va merge?

Eu sunt abia la inceputul celei de-a treia zile... asa ca greul de acum incepe
Sper sa ajug la ziua a 10-a, ca si tine
Vroiam sa iti spun sa ai tarie, mai ai f f f putin si scapi. Nu te lasa!!!!!!!!
VioricaIchim
Gabi si eu sunt tot la platou cred, ca nu am mai dat nimik pana acum sad.gif avantajul meu este ca nu imi este foame si ma simt foarte bine, dar cum depasim faza asta?
pilates am si eu un dvd.. doar cu cateva exercitii, alea de baza, mi-a promis cineva si al2lea dvd dar cred ca uitat sau..... sorry.gif
asta e nu renunta, tu mai incurajat la inceput, eu te incurajez acum. dupa ce termin am sa vad ce mananc in cursul zilei, dar seara sigur voi avea la menu borsuletz de puiutz doar cu legume fara cartofi, fasole, mazare....si cu ardei iute w00t.gif cineva mi-a zis ca a mancat f mult timp doar borsulet seara, salate, si multe ceaiuri diuretice si dupa cum arata in poze si arata acum e diferentza enorma.....daca vrei am sa o intreb ce fel de ceaiuri, si f rar o feliutza de paine!

gaby_mp
SSS multumesc de incurajari! Ma bucur ca nu te-ai suparat pentru modul in care ti-am raspuns ieri. Succes cu dieta, ai inceput marti nu? Mai sunt fete care tin dieta si pe celalalt forum si eu urmaresc si scriu si acolo. La toate ne merge bine si e foarte motivant cand vezi ca mai tin si altii. Sunt curioasa: tie iti place sunca cu iaurt? Mie mi s-a parut cea mai gustoasa masa din tot meniul biggrin.gif dar altele nu au putut manca pt ca nu le placea.

Viorica nu renunt, dar problema referitor la faptul ca ma simt slabita la mine cred ca vine tocmai din cauza ca mi-am solicitat corpul prea tare, am facut zilnic cate o ora de aerobic intens, sau bicicleta+banda, doar ieri nu am ajuns la sala, dar am fost la masaj si seara m-am plimbat pe jos tot orasul, ceea ce a determinat sa se consume mult mai multe calorii decat am papat eu, si cu asta cred ca mi-am socat corpul si de asta stagnez, adica sunt la platou smile.gif
De renuntat nu renunt tocmai acum, ca tiganul la mal smile.gif Multumesc pentru sustinere!
sss
Nu m-am suparat, cum sa ma supar? Inteleg ca si altele sunt putin cu nervii, ca si mine... blink.gif
Am mancat cu placere sunca cu iaurtul, nu ma plang
De fapt, in afara de spanac, nu am probleme cu nimic
Sufar ca nu pot mesteca guma... mi-ar mai schimba putin gustul dintre mese...
Eu ma simt cam umflata de atata apa, cred ca nu elimin cat bag in mine
Problema cu mine e ca miscare nu fac. Asa ca te admir f f f mult pt cata miscare faci. Dar eu ma simt cam ametita de cate ori tin regim, sunt asa de lesinata ca nu ma vad urcandu-ma pe bicicleta.
Cate kg ai slabit? nu mai retin daca am citit

Mai am o intrebare
Care e celalalt site? m-as baga si pe acolo... Mie chiar imi face bine sa citesc cum au reusit altele... ma motiveaza
gaby_mp
In total am slabit 4kg cu daneza. Dar inainte sa ma apuc, vineri si sambata am tinut zile de lactate [si duminica un gratarel] si mai dudusem cateva kg astea 3 zile inainte. Sa spunem doar ca am inceput vineri cu 100,5kg, apoi acum am 93 de la toate astea smile.gif Dar se vede ca am de unde sad.gif

[MODERAT]
sss
lol.gif
esti tare haioasa...
mult succes! ai de lucru, intr-adevar
eu vreau sa dau vreo 10 in total jos, si mi se pare mult...
iti tin pumnii gabi
gaby_mp
Multumesc smile.gif
Am scris site-ul celalalt dar nu mi-am dat seama ca nu am voie, mai bine vorbim aici chiar daca suntem mai putine. Important e sa fim motivate si sa ne sustinem intre noi!
10kg nu sunt asa de greu de dat jos, chiar si cu o hipocalorica sau cu WW le dai usor in 2 luni wink1.gif
Ai citit WW? Pe acest forum majoritatea tin dieta asta si mie personal imi place foarte mult smile.gif
VioricaIchim
La WW m-am gandit si eu, ca mi se pare un mod de viatza, adica cel putin gatesti pentru toata familia, dar nu am priceput f mult cum slabesti.. eu ar trebui sa consum 19puncte pe zi... daca nu depasesc punctele astea ar trebui sa slabesc? sau sa consum mai putine dar nu sub 16? blushing.gif ma gandeam la asta dupa Paste!

aa mie nu-mi place sunca de pui, nu combinatia.. ca la combinatii ....(negative cred) is artista naughty.gif
sss
Eu nu stiu ce e aia WW
Imi spuneti voi?
Nessie
CITAT(sss @ 10-04-2008, 03:28 PM) *

Eu nu stiu ce e aia WW
Imi spuneti voi?

Weight Watchers
sss
Multumesc, Nessie
ANNE
Mi-am cumparat tinctura de soc, FIER CU VIT. B, CALCIU-MAGNEZIU-ZINC, iar in loc de cafea normala - REDUCCINO. Sper ca nu e nici o problema daca le iau, nu ? Am mai slabit 600 gr, dar nici nu mai stiu daca e de la dieta sau de la tratamentele corporale.
M-am hotarit sa facem de Pasti numai retete dietetice - cu exceptia cozonacului.
Iar dupa aceea, am sa incerc sa maninc numai alimentele permise de dieta corespunzatoare grupei mele sangvine. Ce ziceti?
Si am sa ma interesez de exercitiile PILATES. Am auzit de ele, dar as vrea sa selectez ceva foarte scurt si eficient. Exista ?
daconst
Am trecut si eu oarecum de ziua 10 si la fel ca si Gaby,mi-a scazut si mie entuziasmul.Imi cam vine sa gust din toate. sad.gif
Dar mai am si eu 3 zile si nu m-oi lasa acum.

Gaby,nu stiu daca am raspuns,dar celalalt forum unde mai scriu eu e un forum de mamici si bebei.Nu e cel de care ai spus. give_rose.gif

Cred ca si eu tot cam 4kg am slabit cu Daneza pina acum.Dar sunt curioasa dupadaca ma mentin,ca asta e cea mai mare frica a mea.
Nessie
CITAT(ANNE @ 10-04-2008, 06:48 PM) *
Si am sa ma interesez de exercitiile PILATES. Am auzit de ele, dar as vrea sa selectez ceva foarte scurt si eficient. Exista ?
10 minute cu Pilates
ramonik88
helloooooo!!!!eu sunt noua:D....imi place cum suna aceasta dieta daneza;)...as vrea sa o tin si eu....dar ma mai gandesc....as vrea sa o i-au mai incet...... sa incep sa mananc cat mai putin...k sa se obisnuiasca stomacul meu:)),si dupaia sa tin dieta;)....k sa o pot tine in adevaratul sens al cuvantului....smile.gif...sper sa reusesc....in caz k intervine ceva...va cer sfatul;):pupic.gif
ANNE
Mersi, Nessie.
Voi incepe ceva de genul Pilates "la domiciliu", dar dupa ce termin cura daneza. Acum si-asa sunt subnutrita!!!
gaby_mp
Eu azi am trisat putin sad.gif In loc de 250g branza am papat 150g cas si am baut 2 Fredo [frape fara zahar dar cu frisca continand cam tot atatea calorii ca si 100g branza in minus sper]. Dupa asta am mancat multa lamaie ca sa nu ma simt la fel de vinovata... ca masura de urgenta si efectul a fost instant => baie si cred ca am dat jos inca 2kg. Concluzia e ca nu ma mai simt vinovata pt bauturi cat timp efectul a fost depurativ, chiar ma bucur biggrin.gif

Nu renunt la dieta desi ma batea un gand. Oricum acum e de stabilizare a greutatii si mai am 2 zile, imi permiteam si eu o mica abatere, mai ales ca am avut calorii in minus de la branza biggrin.gif

Daconst o sa te mentii daca tii toata saptamana a doua si apoi ai grija sa nu tabarasti pe frigider wink1.gif

ramonik88 bine ai venit, incearca si tu WW, tocmai se vorbea despre ea. E exact dieta de care ai nevoie!
ramonik88
chiar acum ma uitam la WW....smile.gif
gaby_mp
Cate kg vrei sa fugaresti? smile.gif
gaby_mp
Azi am dat cu bata in balta sad.gif
De maine tin hipocalorica si de luni post wink1.gif
sss
CITAT(gaby_mp @ 11-04-2008, 09:41 PM) *

Azi am dat cu bata in balta sad.gif
De maine tin hipocalorica si de luni post wink1.gif

De ce ai dat cu bata in balta? Ce ai papat?
Intr-un fel si eu am dat, pt ca am baut o cafea (fara zahar) inainte de morcovul cu lamaie. Nu pot fara cafea, ma doare capul. Sper sa nu influenteze prea rau.

Am trecut de a patra zi, ma consider la 1/3 din regim, dar mi-a disparut toata energia, ma simt f ametita.
Eu ar tb sa termin duminica de Florii, si apoi de llunea si eu mi-am propus post.smile.gif
Dar pana atunci mai e.
gaby_mp
Nu mai are rost sa povestesc... de toate sad.gif am retinut si apa in organism si mai multe... m-am speriat dimineata la cantar, dar stiam ca asa voi pati. Oricum cu cateva zile de hipocalorica o sa revin la 93kg smile.gif
Si mie mi-a fost destul de rau dar abia in ziua 9, 10 si 11. Daca nu te simti in stare, nu mai continua, nu are rost sa ajungi in spital smile.gif
ramonik88
eu nu vreau sa slabesc prea mult....nu am o greutate de disperat....dar de ce sa nu ma apropii de greutatea ideala(ptr.mine)? biggrin.gif vreau sa slabesc in jur de 6-7kg. biggrin.gif ....azi am inceput dieta daneza...nu mi-se pare chiar atat de grea....eu sunt obisnuita sa mananc putin...dar voi vedea pe parcurs dak voi ramane la parerea asta smile.gif ...

vroiam sa intreb ceva.Spanacul il prepar asa cum stiu eu...adik il prajesc cu ulei,sare etc.?sau nu?...cum trebuie?
daconst
Gaby,si eu am mai luat cite o gurita din ceva care chiar mi-a fost pofta si sper sa fie ok pina la urma.
Mai am maine si gata.Azi insa la cintar imi arata cu 6kg mai putin. blink.gif
Sa vad maine cum o fi.

Ramonik,spanacul nu ai voie cu ulei ci doar fiert.Eu am mancat cu usturoi si sare si a fost ok.Bafta multa si tie!
Sexymom
Maine ma cantaresc si eu, si daca vad ca am pus 1 kil pe mine tin si eu cateva zile dieta daneza.Dupa care incep din nou sa mananc ordonat ca acum 1 luna.Vad ca mi-am facut un obicei din a manca...dulciuri.
ramonik88

mai am o intrebare biggrin.gif ..as putea inlocui apa cu ceaiul,compotul...sucul natural de fructe...?k sincer nu pot sa beau 2litri de apa sad.gif pe zi....se poate?....sau chiar cu ciorba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (doar zeama)
daconst
Ramonik,apa o poti inlocui doar cu ceai neindulcit...sau eventual cu zaharina.
sss
Nu voi ajunge eu in spital... Nu sunt asa de subreda... Dar starea asta e nasoala, ametesc, obosesc...
Noroc ca azi a fost sambata si am dormit la pranz. Altfel nu stiu cum rezistam. Mai rau va fi luni cand o sa am la pranz apa chioara sad.gif Dar inca mai sper sa o duc la capat. Adica daca trec de ziua de luni, cred ca pot orice.
gaby_mp
Of incurcate sunt caile Domnului. Eu am mancat numai idiotenii si ieri si azi. Pacat ca is asa proasta, stau 11 zile si tin regim strict de tot ca acum sa nu ma pot controla... de maine gata hipocalorica ca altfel tot ce am slabit se pune inapoi sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.