CITAT(ANNE @ 09-04-2008, 08:22 PM)

Buna! Sint ANNE, si vreau neaparat sa slabesc 7-10 kg in 2 saptamini. Am inceput dieta daneza de luni, adica de trei zile. In ultimul an in majoritatea timpului am tinut alt regim, de ~ 800 calorii / zi; am slabit in primele 3 luni ~ 15 kg, apoi cu toate ca am tinut regim mai tot timpul am stagnat in slabire. Ma ingras daca maninc mai mult de 1200 cal pe zi. Sper ca prin dieta daneza + tratament corporeal de modelare intensiv - sa slabesc totusi macar 7 kg (de la 57 la 50 - la 158cm). Credeti ca voi avea succes? in primele 3 zile am slabit numai 800 gr., desi stau si 6 ore pe zi la clinica, cu impachetari, electrostimulari, infrarosii, capsula, etc . Mi se pare putin, voua nu ?
Cum se face un "jurnal de slabire"?
Exista un program pe ore al meselor?
BUna Anne

!

O floricica pt tine si te felicit pt cat ai slabit. Totusi te voi certa putin ca nu e bine ce ai facut. 800 de calori sunt prea putine asa ca se explica de ce nu mai slabesti acum si mai mult te ingrasi

. trebuia sa te informezi mai intai. sub 1100-1200 nu trebuie sa scazi nr caloriilor deoarece risti sa pui totul la loc dupa ce incetezi cu regimul. dar asta e acum, te felicit ca ai avut tarie de caracter si ai putut sa tii atat (eu ma rusinez acum

). Sfatul meu e sa nu mai tii diete asa drastice pt ca nu iti fac bine. cred ca esti in faza de platou acum de aia nu mai slabesti si cu cat ai mai putine kg de dat jos cu atat e mai greu. asa ca mult noroc in continuare.
cat despre a-ti face un jurnal intrand la jurnale ai in dreapta sus new topic, compui un mesaj acolo, ii dai un titlu si gata, te vei afla printre jurnaliste si acolo sunt multe fete care iti vor da mai multe sfaturii decat mine si mai bune. eu sunt inca

Acum ti-am vazut intrebarea. da orce dieta e valabila si pt ei, dar nu este o dieta sanatoasa asta. oricum ei slabesc mai repede si un pic de sport si o alimentatie mai sanatoasa ii vor face sa slabeasca f bine si repede.
si un program de ore nu ar trebui sa fie. mesele la ore fixe sunt doar pt a te disciplina si a nu manca mult mereu. sunt la fel de recomandate si mesele dese dar cu putina mancare. dar asta e mai mult in functie de corpul si felul fiecaruia.