Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Dieta Daneza de schimbare a metabolismului
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
dany
Fetelor , cu scuzele de rigoare , vin sa spun ca va faceti rau singure !!!! ameteli , rau ...etc ????? Nu vedeti ca nu e bine ???? E doar parerea mea personala !!!!!
Cherie
CITAT(danyhoney @ 13-04-2008, 01:57 AM) *

Fetelor , cu scuzele de rigoare , vin sa spun ca va faceti rau singure !!!! ameteli , rau ...etc ????? Nu vedeti ca nu e bine ???? E doar parerea mea personala !!!!!

Si a mea! Poate va pomeniti cu vreo anemie ceva! dry.gif
VioricaIchim
au trecut cele 13zile, si am slabit in total 7kg, sunt inca intr-o dilema ce voi manca astazi ca se pare ca nu mai am pofta de mancare, momentam mi-am pus o cafea, si ma gandesc la niste cereale cu iaurt, la pranz, mi-a mai ramans gratar de aseara, cu un cartof copt, si salata, iar diseara borsulet de pui cu f multe legume., asta am vazut in sugestiile de meniu al Mihaelei Bilic....
Mai grav ca ma simt imbalonata de la atatea gratare in cele 2 sapt fara pic de borsulet, si de la problemele......
Vineri a 12zi, am baut si eu cafea cu indulcitor, aveam in fata o zi grea....
sss
CITAT(danyhoney @ 13-04-2008, 01:57 AM) *

Stim ca ne-o facem cu mana noastra... dar cred ca e o masura disperata de a face ceva si un fel de a ne pedepsi singure, constiente fiind ca suntem singurele vinovate pentru greutatea pe care o avem...
Dar cand ai rezultate, eu cred ca merita efortul, asa incat traim cu speranta ca vom fi mai suple... wink1.gif

Bravo, Viorica!!!!!!!! Te felicit si te admir!! Iti tin pumnii sa te mentii acum.
Eu sunt in a 6-a zi... abia astept puiul de diseara... si incerc sa nu ma gandesc la ziua de maine care e naspa rau...
Apropos, eu nu am gasit miel si inca nu stiu cu ce sa il inlocuiesc. Voi ce parere aveti? Pui? vita? peste?

Gabi, imi pare rau ca esti suparata... si eu ma gandesc cu teama ca as putea claca la sfarsit, asa ca te inteleg. Iti tin pumnii in continuare.
VioricaIchim
eu am gasit in Metro, adica era din belgus la caserola. am inteles ca fetele au inlocuit cu peste , vita sau nimik. calculezi si tu nr de calorii la 200miel si mananci nr de calorii la peste, sau vita.
iar la pui eu nu am mancat jumate. doar 250g mi s-a parut prea mult jumatea mea de pui ce avea 1kg:)
gaby_mp
Mielul se poate ilocui cu pui sau vita smile.gif

Viorica FELICITARI!!
VioricaIchim
Multumesc frumos, dar cred ca greul abia incepe:( ca nu pot sa mananc cum mancam innainte de dieta, cel putin la dieta stiam ce tre sa mananc, dar ma voi descurca eu!
succes la toata lumea
gaby_mp
Greseala asta am facut-o eu, de asta acum am mai multe kg decat cand am terminat, in doar 2 zile am depus 2kg de apa inapoi... ai grija si tu cu sarea! Fa-ti meniu singura de la o zi pt alta wink1.gif
ramonik88
mai am si eu o intrebare biggrin.gif ...eu tot timpul am intrebari )).gif ....sunca din dieta se refera la sunca aceea cu sorici,cu multa grasime??....aceea pe care o face mama dupa ce taie porcul de Craciun? dry.gif ....k mi-e greu sa cred k despre aia e vb....e prea grasa....
VioricaIchim
e vorba de sunca presata de pui, cat mai slaba, cel putin eu de aia am mancat, la baton mi-am luat!
daconst
Fetele daca aveti probleme de sanatate,mai bine renuntati.

Azi am ultima zi si pot spune ca am slabit 6kg deja,dar maine dimineata e cantarul oficial.
Pentru mine cea mai grea zi e cea de maine,ca va trebui sa revin la mancare normala si habar n-am cum si ce sa mananc. sad.gif
Vreau sa trec la WW,dar parca mi-e frica de asa multa mancare dintr-o data.

Gaby,hai nu te lasa acum,dupa ce ai tras atat.

Vio,felicitari! give_rose.gif
camvalmy
felicitari fetele pt cat ati slabit! cheer.gif
acum stiti, sper, ca trebuie sa mancati snatos ca se pun inapoi tot ce ati dat jos. si eu am fost ametita si la a4-a zi am renuntat.
bine ai venit ramonik88. poate ne spui si cate ceva despre tine( inaltime,ani). nu de alta dar mi se pare ca esti si asa f slaba. dar daca tu vrei sa slabesti noi si eu te sustinem! pupic.gif
ramonik88
bine v-am gasit pupic.gif floare.gif ...de mult ma tot chinui sa gasesc dieta daneza si de mult tot ma chinui sa gasesc pe cineva cu care sa vb despre diete biggrin.gif .....

Sa spun ceva despre mine biggrin.gif ...pai intradevar nu sunt mare,am20de ani dar totusi tin dieta blushing.gif ....organismul meu o ia razna din cand in cand....ma ingras intr-o luna cat as slabi in 5luni....deaceea vreau sa tin acum o dieta,sa ajung la greutatea pe care mi-o doresc si dupaia sa tin o "dieta"sanatoasa,nu stricta....sa recunosc,imi cam plac dulciurile blushing.gif sad.gif

p.s. inaltime am 1:62 smile.gif
sss
Bravo daconst!
Ai reusit sa o duci pana la capat! Ce spune cantarul oficial?
Eu sunt in a 7-a zi, si azi dimineata m-am cantarit pt prima oara si am avut placuta surpriza sa constat ca am slabit 4 kg. Asa ca merita sa fiu ametita...
Mi-a dat un imbold cantarul si sper ca merg pana la capat.
Tu cat ai dat jos dupa prima saptamana?
Si eu tot la WW ma gandesc dupa ce termin.
culea dana
salut
sunt dana si ma confrunt si eu cu problema kg in plus
am pus in timpul sarcinii 35 kg si am surplus de 20 acum
am mai tinut o data in august dieta daneza si am dat jos vreo 7kg, pe care nu le-am pus la loc
fac electrostimulari, sauna cu infrarosu si aerobic si nimic.
am reinceput-o, sunt in a 2a zi.
e prea devreme sa o tin iar?

sunt si bautoare inraita de cafea
oare are ceva daca consum sin in zilele in care nu am voie o ceasca de dimineata?
sau poate 2? blushing.gif
dany
La multi ani , Viorica !! give_rose.gif
VioricaIchim
Multumesc frumos!
ramonik88
mai am si eu o intrebare biggrin.gif ...as putea inlocuii telina cu altceva?...rasa mai imi place dar fiarta sorry.gif sad.gif
daconst
Viorica,La multi ani! give_rose.gif

Dana,bine ai venit in club si bafta cu dieta! floare.gif
Parca eu stiu ca dieta asta nu se tine mai devreme de 6 luni din nou.Dar mai asteapta si alte raspunsuri.
Eu nu as tine-o prea des ca sigur face ravagii in organism.Mie,sincer mi-a ajuns pentru un an de zile. sad.gif

Ramonik,eu nu am mancat telina intr-una din zile ca am uitat.Dar mie chiar imi place fiarta. blum.gif

Gaby,cum esti? naughty.gif

Eu am mancat azi dupa WW de 15p si sunt ok! cheer.gif
VioricaIchim
multumesc pentru felicitari, eu inca sunt bine, manarea mea de baza sunt salatele cu rosii castraveti si ardei.. mai adaug cate ceva, carnitza, sau ou sau branzica
iar seara in special borsuletz ca eram terminata fara el. aseara am avut la meniu vinete si dovlecei la gratar si 200 de iaurt. Imi calculez caloriile sa nu depasesc 1200, si se pare ca inca mai slabesc, adica am depasit faza de platou, cel putin asa sper. am 64kg, de la 72kg (1.69innaltime) acum 2 saptamani. apa nu mai depasesc2l, mi-am mai luat si batoane de cereale pt cele 2 gustari si fructe. in general ma simt bine, doar ca ma uit toata ziua la burtica sa nu se increteasca blink.gif in special in zonele cu vergeturile de la sarcina, ca probabil le voi avea vesnic sad.gif fac si cateva exercitii pilates si biclicleta cat imi permite timpul si copilul. sper sa-mi fie bine sorry.gif
va pup si va doresc spor la slabit!
sss
Viorica, bravo! Inca o data! Mi se pare impresionant 8 kg in 2 saptamani! Curg hainele de pe tine?
sss
Bun venit, dana
Eu cred ca daca au trecut 6 luni de cand ai tinut-o, ai putea sa o reiei. Am inteles ca a doua oara nu mai da rezultate asa de bune, dar, oricum....

Eu am baut cafea si in zilele in care nu era in lista... si eu sunt o mare amatoare de cafea. Dar fara zahar! Nu stiu daca si cum si cat a influentat cafeaua. Eu am slabit 4 kg in 6 zile, azi sunt in a 8-a, ma mai cantaresc vineri dimineata.

bafta multa!
culea dana
CITAT(sss @ 15-04-2008, 11:45 AM) *

Viorica, bravo! Inca o data! Mi se pare impresionant 8 kg in 2 saptamani! Curg hainele de pe tine?

ei, nu curg ahinele de pe mine dar ma simt bine si increzatoare ca am inceput sa slabesc
)).gif
ramonik88
ma gandeam sa inlocuiesc telina fiarta cu cartofi fierti biggrin.gif ....se poate???
VioricaIchim
nu curg hainele, si parca nici nu se cunoaste, doar la burtica, de acolo s-au dus multe... si mai am de dat de peste tot!
gaby_mp
Eu is destul de rau... am pus cam tot inapoi... dar nici nu ma pot controla sa nu mai bag in mine mancare aiurea... cred ca din cauza ca a fost prea stricta acum corpul meu cere si eu nu il pot opri... reusesc doar sa tin post si sa nu mananc mai mult de 2000 calorii sad.gif
daconst
Gaby,e din cauza lipsei de vitamine din perioada asta.Acum organismul tau isi cere drepturile.
Si eu am pofta mare de mancare,dar incerc sa mananc alimente cu calorii putine.
Sper sa reusesc sa trec bine peste faza asta.
gaby_mp
Acum sunt mai bine. Astazi am consumat oricum fff multe calorii, dar mai putin decat zilele trecute. 1885kcal mai exact, dar m-am mobilizat acum seara si am fost la sala unde cu 20 min bicicleta si 20 min banda am consumat in jur de 500kcal, deci per total e bine. Mi s-a mai ridicat putin moralul si de maine am de gand sa pap mai putin si mai sanatos [dar de POST] si sa fac mai multa miscare la sala smile.gif
Postul asta nu ma omoara dar am eu o bilutza pe creier cu Pateul de post de la Mandy. Daca incep o cutie, nu ma pot opri pana nu e gata sad.gif mor dupa el. Si asta se poate papa numai cu paine sad.gif si baga gabi si paine ca deh... e inconstienta si nu se poate opri. La fel fac si cu Fibrobarul, azi am papat 2, dar ieri scapasem la 4.
Gata cu toate maine maxim 1300calorii!!

Aveti grija fetelor cu dieta asta, nu zic ca e vina exclusiv a ei, e vina mea ca nu ma pot abtine, dar pe o parte e si vina ei ca mi-a creat deficiente in organism de acum a tot cerut si una si alta sad.gif
sss
Gabi, ma bucur ca ti-a mai crescut moralul.
Si eu cred ca dieta asta nu e cea mai buna alegere, si intr-adevar partea cea mai grea e sa ne mentinem apoi. Si mie imi e teama ca atunci cand dau de mancare nu o sa ma mai pot controla. Cam asa sunt eu. Deocamdata partea buna e ca nu am nimic altceva in frigider decat cele pentru dieta... de care m-am cam saturat, asa ca nu imi e pofta de nimic de acolo. Azi dimineata ma gandeam la un sandwich mare cu de toate... cred ca mi-ar reveni cheful de viata daca l-as manca smile.gif
Oricum, pe mine incep sa ma lase nervii. Mai am 5 zile, si parca mi-e tot mai foame intre mese. Nu stiu ce se intampla cu mine. A inceput sa imi fie teama ca nu reusesc sa il duc la capat...

Viorica, ma deprimi... 8 kg si parca nici nu se cunoaste? Asa de mari suntem?
gaby_mp
Nu cred ca e adevarat cu Viorica... la mine la 100kg s-au vazut si 4kg deci.. ;;)
sss
Sincera sa fiu, si eu am dat 4 jos si nu se vad... doar ca ma simt eu putin mai usoara... dar daca am burta goala mereu... mad.gif
gaby_mp
Asa a fost si la mine, burta aproape deloc... dar s-a umplut instant cand am abandonat dieta, si cu kg de rigoare... Am schimbat si tickerul inapoi ca de azi MA APUC DE TREABA! smile.gif
sss
Multa bafta! Iti tin pumnii
Este oricum foarte important ca ai puterea sa te ridici.
ramonik88
cheer.gif cheer.gif eu am slabit 3kg cheer.gif in 5zile de dieta biggrin.gif ...sunt foarte fericita cheer.gif ...un trandafir ptr.toate fetele care au slabittttt give_rose.gif give_rose.gif ..bravo fetelor:* pupic.gif pupic.gif pupic.gif
VioricaIchim
Colegii imi zic ca se cunoaste f bine, dar cred ca dorintza mea de a avea 58-59de kg ma face sa nu vad ca s-au dus. Este f adevarat ca eu pe fund si la picioare nu am pus niciodata doar de la burtica in sus, pantalonii mi i-am luat intotdeauna mai stramti, doar la bluze am practicat largi ca de... burta mea pleca de sub sani de parca eram insarcinata, si tot mai am un colacel de salvare......acu depinde si de conformatia corpului, si atunci cand faceam sport si aveam 57dekg nu paream f slaba, sunt mai osoasa! si ca sa spun drept mai am o gaura la curea sa fiu in talie cu sotul dry.gif
VioricaIchim
mie daca imi este foame intre mese, beau o cana mare de apa!!! si mai rezist juma de ora... si tot asa...dar eu m-am invatat cu mancare mai putina, in schimb dimineatza beau o cana mare de cafea........mare....
sss
Tare amuzanta mai esti Viorica... lol.gif Ma gandeam si eu ca nu are cum sa nu se vada 8 kg
eu sunt invers decat tine> adica am talia subtire si sunt destul de mica sus, in schimb de la talie in jos e bai... mare...
si doar 2 cm am acazut de la solduri care cm evident ca nu se observa... ca doar sunt multi... multi

Apropos, eu cel mai putin am avut 57 de kg si nici eu nu eram slaba... nici atunci
daconst
Gaby,vroiam sa-ti spun ca am scapat de pota de mancare luind magneziu,din ala efervescent.M-am gandit eu ca sigur am lipsa si uite ca mi-a prins bine.Azi am mancat normal,in punctajul de la WW.
Ai cumva o lista cu caloriile alimentelor?
gaby_mp
Eu am mai multe liste si le-am cumulat intr-un excell. Le am de pe mai multe forumuri, dar in general cea mai completa lista e cea de AICI, si nici nu e un site concurent deci pot da linkul. Aaa sigur gasesti si aici o lista caut subiectul si iti dau link wink1.gif

Uite asta am gasit. Mai cauta si tu pe forumul acesta, sigur mai este o lista pe undeva. Eu una dupa cea de mai sus ma ghidez in general ca e cea mai completa biggrin.gif

Tabel Calcul Calorii si Puncte WW
Nessie
Ai aici mai ai un tabel cu calorii.
gaby_mp
Haideti sa gasim un topic pe forumul acesta unde se tine hipocalorica si sa vorbim acolo, eventual sa dam raportul cu ce papam in fiecare zi, ca nu mi-as face jurnal ca nu intru asa des, dar nici nu as vorbi la topicul acesta de hipocalorica, sa lasam topicul celor interesati de Daneza. Ce spuneti? Unde mergem? Propuneri?

Putem sa folosim chiar topicul unde am dat eu link la tabelul de calorii ieri wink1.gif
Crina
Salutari la toata lumea! floare.gif
sunt noua pe aici dar de dieta am auzit anul trecut cand am si incercat-o..pt ca eram intr-o stare dry.gif
a fost o provocare pt mine..am slabit totusi 11 kg in 13 zile.
A fost greu dar a meritat! m am simtit mult timp slabita dupa dieta,parca nu imi mai reveneam,de aceea..mare grija!!nu va jucati cu sanatatea voastra,va recomand sa consultati un medic sau daca va simtiti foarte rau sa renuntati si sa reincepeti dieta cand va simtiti cu adevarat in stare sa o duceti la capat.
As fi vrut sa o mai tin inca o data dupa cateva luni dar nu am avut curaj..iar organismul meu nu ar fi rezistat cu siguranta.e indicat sa asteptati 1 an macar pana la repetarea ei!

nu am mai pus la loc nici macar 1 kg..chiar am mai slabit vreo 4 si nu mi-am impus nici o restrictie la mancare..chiar mananc si foarte multe dulciuri.iar de sport nu am timp deloc..Am fost cu adevarat multumita de ea.. smile.gif

vreau sa incerc din nou,poate da rezultate la fel de bune cheer.gif

Succes!!! salut.gif
sss
dar cate kg aveai de ai reusit sa slabesti 11??????
Mi se pare enorm in 13 zile
Te felicit, eu am reusit sa dau jos doar 4...
ayssa_deea
Buna fetelor,
Eu sunt Deea si sunt noua pe aici. De maine incep si eu dieta daneza. M-am pregatit psihic de cateva zile si mi-am pregatit si frigiderul )).gif Am vreo 13 kg de dat jos... pan-n vara (asa mi-am propus, sper sa se si intample). Astept sfaturile voastre , ale celor care au tinut aceasta dieta. V-am pupat pe toate si va urez spor in orice ati face...
VioricaIchim
pot sa spun ca nu am mai pus pe mine nimik din cele 8kg slabite de la inceputul lunii aprilie, dar nici nu am mai dat, desi mai vreau macar 5.... doar cele 2zile la paste am mancat un pic mai mult si de toate, in rest cu restrictie blushing.gif. Nu este grea dieta, doar ca trebuie sa respecti exact, si mai greu mie mi-a fost in prima saptamana, apoi toate mergeau de la sine!
ayssa_deea
Salutare fetelor,
Pentru mine prima zi din dieta a mers foarte bine,
Dimineata am baut cafeaua cam greu, eu fiind obisnuita sa beau cafea fara zahar, dar nu pot sa zic ca m-am chinuit foarte tare.
Apoi la pranz spanacul a fost delicios (am adaugat putin usturoi pentru gust, sper ca nu e o tragedie).
Dupa masa am fost la sala si desi ma simteam putin slabita am reusit sa fac toate exercitiile pe care mi le-am propus.
Acum seara am mancat doar o felie de carne (aprox 100g) si cateva frunze de salata. yahoo.gif hug.gif
Eu va urez succes si noapte buna...
Jackie
Salut fetelor, merge, merge cu slabitul?
Am inceput si eu aceasta dieta. Eu am tinut-o si acum 2 ani jumate dar dupa 13 zile am continuat inca 3 luni jumate cu dieta disociata; e mult dar am folosit un truc care vi-l pasez si voua. O data la 2 saptamani, in general duminica, mancam tot ce aveam pofta: chiftele, cartofi prajiti, prajituri ( iam, iam, indiana, tort Joffre), sarmale, pizza, tot ce vroiam in acea duminica (oricum nu mult ca nu mai puteam ca pe vremuri- saracul stomac se facuse mic, deci ...). Asa am dat jos 7+11 = 18 kg in 4 luni pe care nu le-am mai pus 2 ani. Acum 6 luni am inceput sa iau iar proportii 8kg in 6 luni ( cei drept am mancat de la craciun incoace ca la concurs sorry.gif . Acum iata-ma alaturi de voi in ale suferintei, incepand iar cu daneza. tineti-mi pumnii, eu va doresc bafta si ma gandesc ca alaturi de mine sunteti voi si moralul imi este ceva mai bun; pupici la toate. pupic.gif
Sexymom
Bine ai venit printre noi si mult succes. floare.gif
Ne spui si cate ceva despre tine? cati ani ai, ce greutate, inaltime si cat ai vrea sa slabesti?
Jackie
Multumesc de urari. Am 40 de ani (de fapt vreo 20 - p-un picior) , 1,67 m inaltime si luni 5 mai aveam 70.400 kg. Azi , vineri 8 mai am 67.600. La 20-30 de ani imi statea perfect cu 57-58 kg. Acum, dupa una bucata fiica si un sot - amandoi slabi cu toate ca mananca f bine, ma multumesc cu 62 kg. Intrebarea este : oare pot? Acum 2 ani jumate ajunsesem la 63 de kg si ma stabilizasem la 65 (dupa intreruperea curei). Venise sarbatorile de iarna si n-am mai continuat dieta sa pot ajunge la 62 kg sau mai bine zis sa ma stabilizez la 62 - adica ar fi trebuit sa ajung pe la 60. E naspa ca pana la vreo 63 se poate sa ajung dar la 60 e foarte greu ca e grasimea batuta bine de timp (10 ani) si nu e usor s-o scoti de la locul ei. Eu incerc.
Acum sunt in a 5-a zi de dieta daneza si vad ca merge. cheer.gif

Voi cum mai stati cu slabitul? Acum vreo 8-9 ani cand tineam niste regimuri d-alea de prin reviste slabeam un pic dupa care ma blocam; am stat odata 4 saptamani fara sa slabesc deloc; evident am renuntat si evident reingrasat - cu brio in plus.
deea7
Felicitari la toata lumea care tine dieta daneza.Vroiam sa va spun ca si eu am tinut dieta asta acum 4 cheer.gif pupic.gif ani si a fost singura de care am reusit sa ma tin si care a dat rezultate f bune.Acum eu tin dieta rina's si daca nu functioneaza o sa imi fac curaj sa revin la oua fierte si spanac )).gif .Vine sesiunea am si job nu ar fii momentul pt ca desi ai impresia ca mananci aportul caloric este foarte mic dar cu siguranta o sa-mi fac curaj in viitorul apropiat.Mergeti innainte chiar functioneaza!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.