Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Dieta Daneza de schimbare a metabolismului
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
dana.oana
buna dimineata! m-am trezit sa ma duc putin la sala
la pranz am pestele...sunt a 5 zi.... cheer.gif
iti spun mai tarziu cum il prepar...cred ca il fiert....pun unt pe el cat e fierbinte sa se topeasca si stropesc putina lamaie..........

maine am puiut...abia astept )).gif
o zi buna iti doresc! vb mai tarziu! wink1.gif
Turby
spor la sala wink1.gif) acu ma pun si eu sa imi fierb ouale wink1.gif) si sa imi fac salata wink1.gif) deseara telina.. bleacs :-s io`s a 3a biggrin.gif mai am 10 =)) o zi placuta si tie smile.gif
dana.oana
cum a fost telina? eu papa telina cruda acum si e mai buna decat fiarta.. )).gif
Turby
oribila )).gif am mancat doar cateva guri si restu am aruncat.. cre`ca am mancat 4 guri wink1.gif) da rosia si maru au fo super biggrin.gif macar atat wink1.gif) abia astept sucu de portocale de maine wink1.gif) mi`l fac singura )).gif pestele cum a fost? blum.gif
dana.oana
f bun...cu unt pe deasupra...acum am terminat si eu cina....la serv pap mai greu:)
Turby
biggrin.gif am ajuns si io de la scoala si acusi imi beau sucu de porto w00t.gif ma simt mai bine wink1.gif) chiar daca imi mai e foame uneori ca nah.. nu pot sa mananc chiar tot ce`mi zice acolo ca mi se face rau de la unele chestii wink1.gif) spanac..telina.. si salata nu cred ca o mai fac cu ulei de masline..abia astept pestele de maine biggrin.gif la tine cum merge ? nu ti foame? )).gif apropo unde lucrii ? blum.gif
dana.oana
deocamdata ma simt bine....beau fff multa apa...cateodata mai ametesc...dar e ok, nu ma las cheer.gif
lucrez la o firma de televiuziune prin cablu...apropo, de unde esti? cati ani ai? biggrin.gif
acusica pap puiul.... cheer.gif
Turby
ce fain biggrin.gif si ce faci acolo ? blum.gif io`s din resita biggrin.gif si am 18 ani blum.gif tu ? si io mai ametesc din cand in cand wink1.gif) mai ales cand ma gandesc la fast food :X:X:X da nici io nu ma las )).gif cheer.gif daca am trecut peste telina aia si spanac pai nu ma mai las )).gif ce bun o fost sucu de portocale mai ales ca era 100% natural wink1.gif) maine am pestele si morcovu cred ca il mananc la scoala )).gif oare are ceva daca nu il rad ? )).gif io`s o pofticioasa si tata ma intreaba intr`una ce sa faca de mancare sa nu mi se lase si face numa ce nu`mi place )).gif sau ce nu mi se lasa )).gif ma si amuza ca toata ziua are grija de mine sa nu mi se lase la ceva wink1.gif) da mie mi se lasa la o poseata.. :X
dana.oana
la relatii cu publicul...am 24 de ani, sunt din piatra neamt si am nunta in noiembrie
vreau sa slabesc pana atunci
ce bun a afost puiul......... cheer.gif
maine mi se pare ca e ziua cea mai grea......
of of...si sambata iar spanac
Turby
ooo ce fain :X casa de piatra cheer.gif floare.gif hehe smile.gif nunta si acusi bebe baby.gif lasa ca o sa slabesti pana atunci si o sa iti iei ce rochie vrei tu smile.gif yahoo.gif da.. o sa fie mai greu fara papa la pranz wink1.gif) da o sa savurezi dupaia cotletu de miel smile.gif sa imi spui si mie cum l`ai facut wink1.gif) io am pestele maine si abia astept biggrin.gif
dana.oana
tu ai gasit cotlet de miel? eu am pe acasa ceva...dar nu stiu
ma gandeam sa o inlocuiesc cu pui sau vita grin.gif

CITAT(dana.oana @ 22-05-2008, 08:33 PM) *

tu ai gasit cotlet de miel? eu am pe acasa ceva...dar nu stiu
ma gandeam sa o inlocuiesc cu pui sau vita grin.gif

multumesc...sper sa-mi aleg orice rochie
siriso21
buna..sunt si eu noua pe forum..luni m-am apucat de dieta daneza..tin sa va spun ca mi-am luat spanac congelat 450gr dar deabia am mancat 3 linguri din el..e oribil...eu cred totusi ca e prea multa friptura la cina...eu deabia am mancat...plus ca fara sare si condimente nu are nici un gust..
in primele 2 zile aveam senzatia ca mananc prea mult..ca e prea multa mancare si ca nu mai pot...
in a 3a zi telina mi-a dat mari batai de cap..oricum..fiarta nici nu aveam de gand sa o mananc..am taiat-o feliutze si am mancat-o cu rosie..dar nici asa nu m-a incantat in comparatie cu salata de cruditati cu telina care e preferata mea sad.gif ..ca fruct...nu am putut rezista tentatiei capsunilor si mi-am luat 200 grame in loc de UN FRUCT...care oricum nu inteleg cate grame ar trebui sa aibe..
a 4a zi..ma asteptam ca iaurtul in combinatie cu portocalele sa aibe un efect laxativ..dar nu am patit nimic...
seara m-a apucat o mare foame si m-am culcat
azi sunt in a 5a zi...am mancat morcovul si zeama de lamaie..dar nu l-am mai ras ca era tarziu si trebuia sa fug la munca...astept ora 12 sa mananc pestele..mie fooaaaaaame
Turby
buna siriso smile.gif si eu sunt tot a 5a zi blum.gif si astept sa se face 1 si ceva sa papa pestele smile.gif nu`i multa mancare.. nu`ti fa griji ca nici io nu ne`am descurcat cu spanacu si nici cu telina wink1.gif) si dana.. eu am ceva carne de miel pe acasa.. nush cum o sa o fac..presupun ca gratar.. seara e foame wink1.gif) si cand e foame beau multa apa wink1.gif)sper sa nu avem pb cu stomacu dupaia )).gif
siriso21
buna fetele..am uitat sa va spun cate ceva despre mine...am 25 de ani, 1.60 si luni cand am inceput dieta aveam 52kg...eu vreau sa ajung pe la 46 ..max 47...tin sa va spun ca pana de curand am avut 47 kg dar m-am ingrasat in mod senzational datorita unei saptamani petrecute la munte unde s-a pregatit mancare cu foarte mult adaos de delicat, gust magic si alte prostii de genu..in plus de asta..am un prieten care e mort dupa pizza la 11 noaptea dar care vrea sa si slabeasca..si ptr asta moare de foame in timpu zilei si ia L-carnitina dupa care il apuca foamea si comanda pizza.....si cireasa de pe tort...am multi colegi la munca care munanca la Mc...si asta face numai si numai RAU....
De dimineata cand m-am cantarit aveam 49kg..dar si o foame de moarte...
Cel mai tare imi pare rau ca acum este sezolnul capsunilor si eu inca o saptamana trebuie sa traiesc cu dieta asta..dar mereu ma gandesc..ca dupa asta voi putea manca capsuni imbracata in rochitzele mele stramte:d
Nu stiu cum sa fac cu spanacul de luni...ca nu mai vreau sa cumpar juma de kil..mie in general imi place mancarea de spanac..dar aia e cu rosii cu usturoi cu sare..alta chetsie...M-as duce in piata sa iau cateva frunze..dar imi e ca rad tzaranii de mine...blum.gif
michelle
CITAT(dana.oana @ 22-05-2008, 08:02 PM) *

la relatii cu publicul...am 24 de ani, sunt din piatra neamt si am nunta in noiembrie
vreau sa slabesc pana atunci

Casa de piatra! Cate kg vrei sa slabesti?
PS: si eu tot in noiembrie am avut nunta, anul trecut smile.gif
dana.oana
pai pana la nunta macar 20 kg...... )).gif
sunt in a 7 a zi....azi am facut foamea....carne de miel am gasit putina
of of.....dar mi-am cumparat azi pantaloni marimea 44....purtam 46 cheer.gif

CITAT(Turby @ 23-05-2008, 12:12 PM) *

buna siriso smile.gif si eu sunt tot a 5a zi blum.gif si astept sa se face 1 si ceva sa papa pestele smile.gif nu`i multa mancare.. nu`ti fa griji ca nici io nu ne`am descurcat cu spanacu si nici cu telina wink1.gif) si dana.. eu am ceva carne de miel pe acasa.. nush cum o sa o fac..presupun ca gratar.. seara e foame wink1.gif) si cand e foame beau multa apa wink1.gif)sper sa nu avem pb cu stomacu dupaia )).gif

pe gratar am facut si eu carnea...sper sa fie buna...azi am cam facut foamea si simt ca ma ia cu lesin
dana.oana
mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeee..... sad.gif
Turby
asa`i siriso smile.gif e f nasol cu foamea smile.gif casa de piatra si tie smile.gif se pare ca io is cea mai mica de aici )).gif acu astept sa pap grataru de vita :-s u pe cand un bebe? blum.gif ii buna pizza.. si fast food w00t.gif numa la ele ma gandesc.. da imi trece cand iau o gura de telina )).gif

si mie mi foame mai tot timpu sad.gif da` lasa fetele ca trecem noi peste biggrin.gif si dupaia cheer.gif si eu am trecut de la 32 la 31 la blugi smile.gif si ma simt mai bine.. sper sa merite ametelile astea pana la sf si sa pot sa imi iau o rochie dragutza si care sa stea cat de cat bine pe mine de banchet biggrin.gif
dana.oana
am papat si ma simt mai bine acum....... )).gif
maine iau de la capat....
of of...numai cand ma gandesc la spanac mad.gif
Turby
mama lui de spanac smile.gif gandeste`te ca e ult data cand il mananci asa wink1.gif) aveai dreptate..telina cruda e mai buna decat cea fiarta.. fetele..ptr celulita ce stiti ?
dana.oana
sunt happyy cheer.gif ...m-am cantarit si am 89 de kg )).gif
pt celulita...masaj ....daca ve permiteti....eu inca nu, am 3 nunti intr-o sapt doh.gif
eu deocamdata folosesc crema anticelulitica de la oriflame...e f buna

CITAT(dana.oana @ 24-05-2008, 08:24 AM) *

sunt happyy cheer.gif ...m-am cantarit si am 89 de kg )).gif
pt celulita...masaj ....daca ve permiteti....eu inca nu, am 3 nunti intr-o sapt doh.gif
eu deocamdata folosesc crema anticelulitica de la oriflame...e f buna

apropo, te-ai cantarit pana acum? floare.gif
Turby
am zis sa ma cantaresc dupa o sapt wink1.gif) oricum m`au cantarit astia cand mi`au facut vaccinu` si slabisem 3 kg in mai putin de o sapt.. da inainte de asta daneza am tinut 2 zile din ceva de genu "5 zile 5 kg" da in a 3a zi de la asta am mancat tot ce am prins ca urma luni sa ma apuc de asta daneza si nah smile.gif sa`mi iau "ramas bun" de la tot ce imi place )).gif bv ptr cat ai dat jos wink1.gif) e super faina senzatia cand vezi ca ai depasit un prag..in jos de data asta wink1.gif) ca de la 90 si ceva.ai 80 si ceva.. si tot asa wink1.gif) da cat ai slabit ? biggrin.gif ma bucur f mult ptr tine smile.gif sa dansezi mult pe la nunti ca mai slabesti si acolo wink1.gif) io intr`o seara de disco ajung acasa cu 1 kg mai putin wink1.gif) numa ca acu nu prea mai vor fetele la disco .. cica e bacu`.. ce porcarie )).gif
dana.oana
)).gif am slabit 5 kg si nu ma las )).gif
imi aduc si eu aminte de bac, of ce emotii mai aveam..la proba orala am vb incontinuu, nu ma mai opreau prof din comisie )).gif
dar am trecut si este asta...si peste licenta...........asta e cursul vietii
nici nu stiu cum am ajuns la 94 de kg...nu stiu ce a fost in capul meu
sunt hotarata ca dupa regim sa-mi slabesc in continuare..regimul te ajuta sa pastrezi un ritm sanatos...ei inainte mancam ce apucam, la orice ora, in fuga....acum vreau sa am un program strict de masa si fara "porcarii" cheer.gif

pana la nunta mai am de data inca 20 de kg.....sunt in competitie cu mine insumi....treb sa reusesc naughty.gif
da tu cate kg ai?
Turby
o sa reusesti sigur smile.gif pentru ca ai ambtie si oameni care te sustin si atunci lucrurile par mai usoare smile.gif io am avut 76..acu vreo 2 zile am avut 73..as vrea sa mai slabesc 10 cel putin.. da 13 - 14 ar fi w00t.gif w00t.gif w00t.gif nici eu nu inteleg cum de am permis sa ajung la atatea kg.. da` nu`i bai smile.gif le sau jos acu wink1.gif) si ma bucur de fiecare data cand incerc niste pantaloni si bluze mai vechi care vad ca acu stau mai bn pe mine wink1.gif) si pantalonii se mai largesc wink1.gif) aproape au trecut 6 zile.. 7 nici nu o sa se mai simta smile.gif mai ales ca o sa am o sapt f plina wink1.gif) tre sa imi fac note la sc ca semestru asta mi`o placut prea mult sa stau acasa )).gif o sa vezi ca o sa fie bn si o sa slabesti wink1.gif) io tocmai am vb cu mama si sper cat de curand sa incep sa merg la un salon sa fac si masaje anticelulita smile.gif se reduc cativa centimetrii si de acolo..putin.. da o sa arate pielea mult mai bine wink1.gif) tre sa gasesc un salon bun pe aici wink1.gif) pana atunci.. pilates si crema wink1.gif) m`am trezit super bine dispusa si optimista wink1.gif) defapt eu sunt optimista tot timpu wink1.gif) sunt puttin suparata ca o oja mi`o exfoliat rau de tot unghiile..da sper sa nu se rupa wink1.gif) cheer.gif o sa fie bine si u la nunta ta o sa fi cea mai fericita si frumoasa femeie din toate lumile si o sa arati minunat in rochia de mireasa :X:X:X w00t.gif w00t.gif yahoo.gif cheer.gif floare.gif hug.gif
dana.oana
chair ca esti super optimista...... cheer.gif
hi hi......mai am5 zile
Turby
he he cheer.gif ce`i aia? )).gif si o sa te mai scpai de cateva kg wink1.gif) super biggrin.gif io tocmai m`am vopsit si o iesit ciudat )).gif
dana.oana
lol.gif
si eu ma suvitez sapt asta
Turby
ce culoare? wink1.gif) mie mi`a iesit un rosu-roz mai inchis.. si vroiam unu foarte tipator )).gif imi place sa fie cat mai colorat biggrin.gif :X
dana.oana
eu ma suvitez blond...nu-mi sta bine cu alta culoare )).gif

sunt a 9zi...mai am 4 cheer.gif
siriso21
buna fetele...m-am trezit si eu la 12 jumate sa imi fac ceaiul ptr a 7-a zi...ceaiul cica trebuia sa fie de dimineata...dar daca acu m-am trezit..asta e..eu am o nelamurire...daca slabesc prea mult..ce fac? acuma am 47,5 in a 7a zi..imi frica daca mai tin inca o sapt sa nu slabesc pana la 43...nu stiu ce sa fac...eu una pe la 46 as fi vrut sa ajung..s-a redus considerabil si burtica si am intrat in blugii marimea 27 si stau largi...eu purtam 28...sunt un pic cam speriata ca daca ma opresc sa nu pun la loc repede..ma bucur sa vad din nou pe cantar liniutza mai jos de 50kg..ma simt destul de ametita ....eu vad ca aici pe forum sunt persoane care vor sa slabeasca 15-20kg..la mine nu e cazul...o sa ziceti ca sunt eu increzuta ca la53 kg m-am apucat de dieta dar sincer nu ma simteam deloc bine sa imi atarne sunculitzele...am zis ca ziua a 7a o sa o petrec in pat dormind ptr ca daca nu mananc de dimineata pana seara ma ia lesinul, si asa daca dorm si ma trezesc la 5 si iau cina..o sa imi fie mult mai bine....eu nu am gasit miel, am luat berbecutz si abia astept sa il fac la gratar..va pup

daca sunteti din bucuresti va recomand sa va duceti ca modele la scoala de stilisti wella de la eroilor..eu din septembrie ma tund si ma vopsesc la ei si sunt foarte multumita.folosesc numai produse profesionale wella si nu va cer decat sa fiti punctuale in zilele programate.
dana.oana
nu suntem din bucuresti.....am gasit pe cineva sa ma suviteze.sper sa iasa bine
Turby
si eu am dormit aproape toata ziua ca sa nu imi fie foame )).gif si acu astept sa fie gata papa biggrin.gif nu stiu ce se intampla daca te opresti dar poate ar trebui sa te opresti ca sa nu slabesti prea mult smile.gif e dragutz blonda smile.gif as incerca si eu dar nu stiu daca imi sta bine..
dana.oana
43 de kg mi se pare prea putin...ce inaltime ai?
siriso21
am 1.60 si am inceput dieta cand aveam 52-53kg...acuma am 47.5kg si mai am 6 zile de urmat....si nu stiu ce sa fac..sa continui..sa ma opresc? ....
sss
CITAT(siriso21 @ 25-05-2008, 07:54 PM) *

am 1.60 si am inceput dieta cand aveam 52-53kg...acuma am 47.5kg si mai am 6 zile de urmat....si nu stiu ce sa fac..sa continui..sa ma opresc? ....

nu te opri! Eu stiu ca daca te opresti in a doua sapt pui imediat la loc tot ce ai dat jos. Ar fi pacat.
Daca o sa slabesti prea mult, cred ca e mai usor sa pui 2-3 kg pe tine decat sa dai jos 4-5.
Ar fi pacat ca efortul tau de o sapt sa fie degeaba.
Asa ca, parerea mea, e sa nu te opresti.
Din experienta mea, care am tinut si eu daneza acum vreo luna, iti spun ca s-ar putea ca in a doua sapt sa nu mai slabesti la fel de mult. Adica eu nu am mai slabit deloc in a doua sapt. In prima slabisem 4, si cu alea am ramas. Eu imi facusem iluzii mai mari cu dieta asta, dar... se pare ca nu slabesc usor.
dana.oana
cu putin sport, cred ca slabesti mai mult..eu am slbit 6 pana acum
sunt a 10 a zi cheer.gif

adevarul a ca ai dreptate...mai bine tii tot regimul
nu are rost sa renunti pt cateva zile
e ffffff greu sa slabesti si ffffff usor sa te ingrasi...nici nu-ti dai seama cand pui al loc sad.gif
dolli
Sunt noua in acest forum. Astazi sunt la cea de a 7a zi. Probabil de aceea am trimis gresit sorry.gif
Pana acum totul a fost OK, dar astazi am o problemuta cu cotletul de berbecut, am cautat dar nu am gasit decat la niste preturi de neimaginat, 1kg - 80 lei sau chiar mai mult. Stiu ca legile sunt facute sa fie incalcate devil.gif . Totusi se poate inlocui acel berbecut cu ceva?
Turby
neatza fetele wink1.gif) io m`am trezit super bine dispusa biggrin.gif:D:D m`am cantarit si am slabit 7 kg smile.gifsmile.gifsmile.gif sunt f happy cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif mai 6 zile care o sa treaca f usor wink1.gif) si probabil mai slabesc si in alea wink1.gif) azi am spanac la pranz da sar peste el sper ca nu are nimic.. ca si asa mai mult de 2 linguri nu pot sa mananc ptr ca mi se face rau wink1.gif) yupiii wink1.gif) moama dolli ce preturi )).gif pe aici nush cat e wink1.gif) io am avut in congelator wink1.gif) si o fost f bun biggrin.gif
dolli
Acestea sunt preturile din Metro si Selgros, pt ca sunt produse aduse din Australia - Selgros si Noua Zeenlanda - Metro. Inca rezist la portiile de apa din aceasta zi.
siriso21
CITAT(dolli @ 26-05-2008, 11:30 AM) *

Sunt noua in acest forum. Astazi sunt la cea de a 7a zi. Probabil de aceea am trimis gresit sorry.gif
Pana acum totul a fost OK, dar astazi am o problemuta cu cotletul de berbecut, am cautat dar nu am gasit decat la niste preturi de neimaginat, 1kg - 80 lei sau chiar mai mult. Stiu ca legile sunt facute sa fie incalcate devil.gif . Totusi se poate inlocui acel berbecut cu ceva?

normal in dieta scrie MIEL, eu nu am gasit sa imi dea doar 200 grame de miel.imi dadea o pulpa intreaga si deaceea am luat cotlet de berbecutz si m-a costat 250 grame 70 de mii...nu mi se pare scump..si l-am pregatit in tigaie tefal .Mie una imi place carnea de miel, oaie si nu am avut probleme ,chiar vroiam mai mult:d....astazi sunt a 8a zi..am renuntat la spanac in favoare unei rosii:D..mai trisez si eu ..ieri am trisat cu vreo 5 capsuni, dar nu mai puteam rezista...in coninuare am 47.5...eu mai am o problema ca sunt nevoita sa iau oxacilina si ma cam doare stomacul ca nu beau decat cafeaua aia dimineata...si eu pana acuma nu beam cafea decat ocazional si cu mult zahar si lapte...de..prietenul meu nu e deacord deloc cu dieta asta, zice sa nu ma imbolnavesc de stomac...sper sa fie bine
dolli
Multumesc pentru raspunsuri.
Sunteti dragute pupic.gif , chiar daca traiesc intr-un oras destul de mare in Ardeal, am cautat si as fi cumparat si 1 kg daca pretul ar fi fost rezonabil, (sunt bugetara, in invatamant), iar la magazinele amintite erau in pachete de aproximativ 900 gr sau peste 1 kg. Am inceput aceasta cura vazand ca se poate manca tot ce imi place si mie. Pana acum nu a fost greu cu ce am mancat, doar ceva dureri de cap zdravene, de la serviciu ceva problemute, si de acasa un pic - am dat vina pe aceste treburi nu pe dieta. Spanacul trebuie mancat crud sau oparit? Crud nu prea imi place, dar daca-i musai cu placere.
dana.oana
poti inlocui carnea de miel cu vita sau pui ....daca chiar nu gasesti
si eu am slabit 6 kg...ma simt f bine
sper sa mai slabesc pana la sfarsit...mai am 3 zile cheer.gif
dolli
Multumesc pentru sfat.
Felicitari. O sa mai dau un rond de piata, poate - poate gasesc ceva, daca nu, voi urma sfatul tau. hug.gif

Turby
nah dana smile.gif mai umpic si te scapi wink1.gif) dupaia ar fi bine sa iei o pauza macar de 2 sapt..pana sa te apuci de alta metoda de slabit.. ca nu cred ca e bn ptr organism.. daca vrei poti sa iti dau o reteta de 5 zile smile.gif cica slabesti 5 kg.. io am slabit in 3 zle cam 2 cred smile.gif si e acceptabila smile.gif nu mori de foame wink1.gif) mananci din 2 in 2 ore cate putin smile.gif
Nessie
Buna fetelor!

Sunteti la subiectul "Dieta Daneza" si va rugam sa pastrati discutia in jurul acestei diete. Pentru alte teme, va rugam sa raspundeti sau sa creati subiectul adecvat. Daca vorbiti aici despre toate lucrurile care va intreseaza, nu isi are loc discutia pe forum. Forumul presupune discutii pe teme diferite, in locuri diferite, astfel ca, peste un timp cand veti dori o informatie despre o anumita tema, sa nu stati sa cititi zeci de pagini nerelevante.

Dieta de 5 zile am mutat-o eu la un alt subiect.

Multumim frumos pentru intelegere! give_rose.gif
siriso21
buna fetele..azi e marti..deci a 9a zi...nu am mai slabit ..am ramas la 48kg...azi am sarit peste cafeaua de dimineata ptr ca m-am trezit la 12..avand in vedere ca sunt in concediu medical imi permit sa dorm mai mult..nu stiu ce se va intampla dupa ziua de sambata cand este a 13-a zi....mie frica rau sa nu ma ingras la loc...ca mama deja mi-a sarit in cap ca de ce tin regim..eu vreau sa ma apuc tare de capsuni si cirese ca mor cand ma duc in piata dupa salata si salivez la capsuni...si vreau sa ma axez si pe salata de rosii cu castraveti proapeti..si o friptura zdravana seara...la gratar..ca la pranz la munca de unde?sad.gif....voi ce idei aveti dupa ce terminati dieta asta?...eu oricum mai mult de 48 nu vreau sa slabesc...ma apuc de abdomene mai serios si alergat
tina
Buna tuturor,

Eu sunt nou venita peacest forum dar mi-a placut tare mult.am gasit raspunsuri la multe intrebari pe care mi le puneam.Apropos, si eu am inceput dieta daneza,sunt la a doua zi abia.Totul e ok pana acum ,sper sa dau jos vreo 8 kg.Acum am 63kg la o inaltime de 1.65. wink1.gif
Turby
buna siriso si buna tina:) eu sunt in ziua 11 biggrin.gif si acu imi savurez painea prajita smile.gif dana a terminat dieta da` noua nu ne`o mai zis cum se simte smile.gif io dupa dieta iau o pauza pana dupa bac.. oricum am slabit destul de mult ca mi`s mari toti pantalonii si daca nu ii tin legati cu o curea pica toti biggrin.gif imi placeau mult pantalonii da nu`mi pare rau )).gif e buna daneza si nu cred ca dupa te ingrasi la loc ..ptr ca nu e regim disociat sau alta porcarie.. oricum dupa ce termin nu o sa ma apuc sa manc ca sparta )).gif nu o sa ma retin de la nimic.. nici dulciuri nici chipsuri.. nimic.. dar nici nu manc sa ma satur..asa cate putin din fiecare.. mai multe mese.. da nu sa ma satur la ele.. si cred ca o sa fie bine.. o sa incerc si sa nu mananc asa de mult seara.. dar daca ies cu fetele in oras si ne vine pofta de inghetata sau prajitura..nu ma abtin..da incerc sa imi iau una mai mica smile.gif si o sa fie bn smile.gif si dupaia..dupa bac.. nu mai tin nici o dieta.. dar in schimb o sa incerc sa nu mai chiulesc de la sala si sa mai fac si acasa ceva exercitii.. pilates mai exact smile.gif sunt eficiente ..da destul de greute la inceput wink1.gif)
tina
Bravo turby , ai un plan foarte elaborat in legatura cu alimentatia floare.gif .si sa ai multa bafta la bac.
spune-mi te rog tu ai mai slabit in a doua saptamana? si cate kg ai slabit in total? eu nustiu daca o fi chiar asa sau imi fac eu iluzii rolleyes.gif dar cantarul imi arata ca in 2 zile am dat jos 2 kg.
in legatura cu perioada 'postdieta' smile.gif o sa procedez in felul urmaror: ieri am cumparat o carte de bucate daaaaar.... retete cu nivelul caloric deja calculat. asa ca sper sa nu depasesc limita !
Nessie
CITAT(tina @ 29-05-2008, 12:04 PM) *
in legatura cu perioada 'postdieta' smile.gif o sa procedez in felul urmaror: ieri am cumparat o carte de bucate daaaaar.... retete cu nivelul caloric deja calculat. asa ca sper sa nu depasesc limita !
Tina, iti poti face meniurile cum doresti tu, nu doar cu mancarurile din cartea respectiva. Gatesti ce iti place si numeri caloriile. E foarte usor daca folosesti calculatorul de calorii. La sfarsit iti poti copia tot meniul si sa il pui in jurnalul tau, daca iti faci unul. Asa iti vei urmari evolutia mult mai usor. floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.