Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Dieta Daneza de schimbare a metabolismului
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
tina
CITAT(Nessie @ 29-05-2008, 11:21 AM) *

CITAT(tina @ 29-05-2008, 12:04 PM) *
in legatura cu perioada 'postdieta' smile.gif o sa procedez in felul urmaror: ieri am cumparat o carte de bucate daaaaar.... retete cu nivelul caloric deja calculat. asa ca sper sa nu depasesc limita !
Tina, iti poti face meniurile cum doresti tu, nu doar cu mancarurile din cartea respectiva. Gatesti ce iti place si numeri caloriile. E foarte usor daca folosesti calculatorul de calorii. La sfarsit iti poti copia tot meniul si sa il pui in jurnalul tau, daca iti faci unul. Asa iti vei urmari evolutia mult mai usor. floare.gif

Merci nessie, chiar ieri am vazut tabelul caloric si cred ca este super ,sunt sigura ca o sa ma ajute foarte mult..... numai ca vezi tu nu in fiecare zi sunt inspirata in bucatarie ,uneori am nevoie de un ajutor, de o retete deja gandita smile.gif cand sunt in pana de idei .
Turby
wink1.gif) ms ptr urari smile.gif nu m`am mai cantarit sa vad..o sa ma cantaresc duminica dimineata ptr ca sambata e ultima zi smile.gif si at o sa pot trage bara sa vad cat am slabit in total smile.gif nu e chiar asa de bine sa te cantaresti in fiecare zi wink1.gif) e mai placut sa vezi surpriza de la sfarsit wink1.gif) e super faina ideea cu cartea wink1.gif) ca te uiti prin ea si iti dai seama ca ti pofta de ceva de pe acolo si mananci wink1.gif) oricum important e si ce mananci dar si cat mananci wink1.gif) sa nu faci abuz si sa mananci ca una careia ii este frica de ziua de maine ca poate nu mai are ce sa manance si isi face provizii smile.gif
dolli
Astazi sunt la a 11a zi. Ma simt minunat, am slabit 6 kg, fara sa fac miscare prea multa, noroc ca masina este de 2 zile la service, am mers pe jos la servici dar de intors tot m-am urcat intr-un mijloc de transport in comun. In iarna am primit de la sotul meu un pedometru este super pentru stimularea mersului pe jos., sa-ti contorizezi pasii si consumul de energie. Vine sfarsitul de saptamana si sper ca voi face ceva mai multa miscare, caci am drum lung pana in august si pana la cele 75 de kg propuse ca final.
Va pupaces pupic.gif
tina

Eu sunt abia la a patra zi,e bine pana acum , ma asteptam sa fie mai greu la capitolul foame.singura prolema am avut-o cu telina fiarta,in rest e ok.daca dau jos si eu ca tine dolli 6 kg, ma felicit salut.gif
spuneti-mi va rog cum sa fac sa imi apara si mie graficul ala ca si semnatura ca eu mi-am cam prins urechile doh.gif
buretel
CITAT(tina @ 30-05-2008, 12:08 PM) *

spuneti-mi va rog cum sa fac sa imi apara si mie graficul ala ca si semnatura ca eu mi-am cam prins urechile doh.gif

Tina, uite aici Cum sa imi pun un ticker?
Succes! floare.gif
tina
merci buretel,ma simt mai bine acum grin.gif .
buretel
CITAT(tina @ 30-05-2008, 10:10 PM) *

merci buretel,ma simt mai bine acum grin.gif .

Cu placere, ma bucur ca ai reusit floare.gif
Turby
buna fetele smile.gif eu am avut ieri ultima zi din dieta.. si azi dimineatza m`am cantarit.. am slabit 8 kg.. e bine smile.gif speram la mai mult da` e f bine si atat biggrin.gif nu am respectat intocmai cerintele..nu am mancat spanacu decat in prima zi..dupaia nu am mai mancat.. telina..salata f putin din amandoua smile.gif cine tine "ca la carte" probabil are sanse sa slabeasca mai mult smile.gif in a 2a sapt nu am mai slabit decat un kilogram.. in continuare sper sa mai slabesc.. desi nu o sa mai tin vreo dieta..dar voi incerca sa respect cele 3 mese pe zi cu care m`am obisnuit si sa nu mai mananc intre mese smile.gif si o sa ajute asta destul de mult smile.gif plus antrenamentu pentru bac si exercitiile pilates de seara o sa prinda bine smile.gif
tina
buna,
mult succes turby in continuare ca pana acum ai avut slabind 8 kg grin.gif
eun sunt azi la sasea zi,nici eu nu mananc telina ca e insuportabila dar spre deosebire de tine eu ma cantaresc in fiecare zi ca nu mai pot de cueiozitate,ei bine eu am alabit in astea 5 zile 3.7kg nu mai mult sad.gif si ma intreb daca o sa slabesc in a doua saptamana.
turby tu ce inaltime/kg ai avut la inceput?
te pup si mult succes pupic.gif
Turby
pai e rusinos cat am avut )).gif da` bine ca m`am trezit si m`am pus sa fac ceva;)) am avut 76 si 1.63 si acu` am 68 kg;)) e destul de bine si cat am slabit chiar daca vroiam mai mult wink1.gif) eh..am timp dupa bac sa ma preocup de chestia asta wink1.gif) o sa slabesti mai mult wink1.gif) u cat vrei sa slabesti?:> te pup
tina
pai nu e rusinos de loc bravo ca nu ai lasat situatia necontrolata.
eu am inceput cu aproape 64 ,am dat jos 4 si as mai vrea sa mai dau jos vreo 3 biggrin.gif
tu ai un inceput tare bun sunt sigura ca daca o sa fii atenta de acum incolo o sa obtii rezultate si mai bune wink1.gif
si mai ales ca vine vara ...caldura ,fructe ,legume...in orice caz dieta daneza nu se face decat o data pe an nu ? mai am o saptamana si o termin yahoo.gif

ai grija de tine pupic.gif
dana.oana
buna feteleor......n-am mai avut timp sa intru pe forum
am slabit 8 kg in total....si eu ma asteptam la mai mult...da r e bune si asa
si pana la nunta mai vreau sa dau macar 15 kg... )).gif cheer.gif
acum o sa mananc sanatos, 3 mese ...exact ca in regim
si o sa fac sport
gabi.m
buna, fetelor. eu sunt gabi si azi am inceput dieta daneza.am vazut ca unele dintre voi sunt impotriva acestei diete, iar altele o lauda. Eu sper sa reusesc sa o tin pana la capatca tare mult mai vreau sa slabesc.
siriso21
buna fetele...nu am mai scris de mult pe forum...eu am intrerupt dieta in ziua a 11-a...adik joi...cand m-am dus sa imi fac analizele si era sa lesin in metrou..noroc ca m-am dat jos la prima statie si am stat rezemata de zid pana mi-am revenit..apoi am fost la doctor sa imi faca analizele si mi-a spus sa ma calmez ca in stilu asta o sa ma anemiez rau ..deabia a putut sa imi ia sange..maine primesc analizele sa vad in ce stadiu ma aflu....apoi..dupa ce am ajuns acasa si i-am povestit prietenului meu a zis ca sa nu mai auda de dieta si sa incetez cu prostiile ca ma imbolnavesc de stomac si de alte cele...si m-a pus sa mananc supa si friptura.....acuma ma simt bine..mananc fructe...friptura...paine mai putina..cereale cu lapte.....am in continuare 48kg si un pic..eu nu am cantar electric ci din cel cu limba si nu imi dau seama exact...oricum..pretenul meu ma pune sa alerg si sa fac abdomene..sper sa fie bine...pupici
Turby
pai ai grija ca sanatatea e mai importanta decat orice si nu vad ce mai vrei sa slabesti la 48 de kg smile.gif dar u sti cel mai bine smile.gif eu am terminat dieta asta si acu mi cam frica sa nu ma ingras din nou..oricum nu prea mai pot sa mananc ca inainte.. de la cateva guri deja ma simt mai mult decat satula.. e mai bine cu sportu oricum smile.gif
dolli
Va salut cu drag. Duminica a fost ultima zi, am reusit pana Luni sa rezolv 7 kg, dar pana in august vreau sa "omor" 11 - 12 kg. Am citit cum ca unele fete au avut probleme, dupa ce am trecut prin aceasta dieta care mie mi-a placut (sunt o persoana rezistenta si destul de robusta, am facut destul sport, in "tinerete") as recomanda sa fie tinuta intr-o perioada linistita, calma (inceput de vacanta) nu cand la serviciu toti "trag" de noi.Va pupacesc. biggrin.gif
Nessie
offtopic.gif Va rog inca o data sa pastrati discutia in acest topic despre dieta daneza. excl.gif

Pentru alte teme de discutie, va rog sa folositi alte subiecte. V-am mutat discutia despre cura cu apa intr-un subiect separat.

Multumesc! hi.gif
anutza
Bună fetelor!Iată că și eu mi-am propus să slăbesc cu această dietă...am mai încercat o dată ,acum vreo 2 ani, dar atunci nu am putut-o ține doar până la jumătate, dar nu am mai pus înapoi kilogramele pierdute.Am scăpat atunci de 4 kg în 6 zile, că în a7a am dat faliment... blushing.gif De data aceasta sper să fie mult mai bine,că acu sunt în ziua a5a și deja am scăpat de 4,5 kg, mi-am pus în gând să nu mă las mad.gif Menționez cu rușine că am ajuns la 90 kg, dar în trecut am avut și 105.Am slăbit treptat în decurs a trei ani, în care uneori mă îngrășam alteori slăbeam, spre exemplu vara trecută am avut 81kg, dar în iarnă am pus iarăși... sad.gif Sunt foarte necăjită că sunt așa de pofticioasă.Sper că dacă mă susțineți să nu mai fac prostii.Vă pup pe toate, cu drag! give_rose.gif
dana.oana
stai linistita......nu esti singura pofticioasa
si eu ma lupt cu kg......bafta yahoo.gif
anutza
Mulțumesc din tot sufletul de încurajare, astăzi sunt în a 6a zi și am mâncat cu o greață deosebită ouăle și morcovul, dar rezist până diseară la pui )).gif .Mâine va fi și mai greu că am ziua a7a, dar sper din toată inima să mă scap cu bine.Simt o stare de amețeală și moleșeală prin tot corpul , dar nu-i nik că am scăpat de aprox. 5 kg. cheer.gif Vă pup,cu drag!
Sexymom
Mai fetelor, daca tineti daneza luati macar un supliment de ca,mg si zinc.
anutza
CITAT(Sexymom @ 07-06-2008, 02:18 PM) *

Mai fetelor, daca tineti daneza luati macar un supliment de ca,mg si zinc.

Dragăî Sexymom, îți mulțumesc de faptul că te îngrijorează starea noastră de sănătate! Parcă simt că nu sunt singură în tot acest calvar cu kilogramele, dar mai ales cu frustrările.La indicația ta cu privire la o altă dietă mai echilibrată , am citit mult din forum despre WW și cred că după ce definitivez daneza am să încep aceasta. Noapte bună!
Sexymom
OF TOPIC : Imi place avatarul tau mult de tot Anutza w00t.gif , si sa sti ca nu esti singura in lupta cu kilele, ne ai si pe noi pe langa tine. floare.gif
dana.oana
n am inteles ce-i cu WW? )).gif
anutza
CITAT(dana.oana @ 08-06-2008, 11:03 AM) *

n am inteles ce-i cu WW? )).gif

Salutare dragelor!Am scăpat cu bine și de această zi păcătoasă! Nici n-a fost așa de greu că am lenevit până la ora 12.Azi dimineață aveam 89 de kg...de la aproape 96 este într-adevăr o diferență.Vă mulțumesc de galerie! pupic.gif Cât despre avatar...este poza mea din permis...n-am avut alta mai bună, că nu am aparat digital blushing.gif Dragă dana.oana aș vrea să îți spun că WW se referea la Weight Watchers! Scuze de abrevierea făcută , nu m-am gândit că nu se înțelege. Vă pup! give_rose.gif
iulia-simina
Buna, sunt noua pe aici smile.gif . Vreau sa ma apuc de maine de aceasta dieta. Care ar fi orele indicate pt mese?
Nessie
CITAT(iulia-simina @ 09-06-2008, 06:51 PM) *

Buna, sunt noua pe aici smile.gif . Vreau sa ma apuc de maine de aceasta dieta. Care ar fi orele indicate pt mese?

Bine ai venti, Iulia! floare.gif Nu exista ore indicate pentru mese. Fiecare organism functioneaza in felul lui si fiecare om are programul lui de trezire/culcare.

Cel mai bine ar fi, indiferent de dieta, sa nu ai pauze mari intre mese si sa mergi pe principiul "putin si des". Indiferent de dieta, mie mi se pare ok un program de 3 mese principale si 2 gustari. Incerca 2-3 zile sa vezi cand iti cere stomacul de mancare si apoi iti formezi programul in functie de asta.
anutza
Salutare, fetele! Ce mai faceți? Bine ai venit printre noi iulia-simina ma bucur că te-ai hotărât să slăbești împreună cu noi floare.gif La daneza eu nu am ținut cont de oră la mese, însă cina am luat-o întotdeauna înainte de ora 18...nu de alta dar eram lihnită de foame blushing.gif Vă pup pe toate!Mai am 5 zile de daneză! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
iulia-simina
Multumesc mult de primire. Sper sa fie bine cu aceasta dieta smile.gif. Banuiesc ca e indicat sa bei detul de multa apa, nu?
Turby
salutare fetele smile.gif eu am terminat daneza de o sapt si ceva poate chiar 2 smile.gif si e bine smile.gif nu m`am mai ingrasat deloc desi am mancat tot ce mi`o poftit sufletu smile.gif anutza bafta in continuare si simina la fel smile.gif
Sexymom
Fetelor, eu cand am tinut daneza am impartit cantitatea de mancare pe zi. De ex in prima zi spanacul (sunt 400 de grame si toata lumea uraste spanacul) eu l-am facut punand in el rosia rasa si am pus sare si usturoi).sarea nu ingrasa, ca nici un condiment de altfel.Stiu ca scrie ca este interzisa sarea, dar explicatia ar fii urmatoarea : dieta e conceputa pt. pacientii care urmeaza sa fie operati pe cord.E inventata intr-un spital de boli cardiace.Deci ei nu pot manca sare.Noi da, numai in cazul in care nu retinem prea mult lichidele.
Cum spanacul are 400 de grame, rosia 100 nu pot fii consumate numai la o masa ( iar spanacul amestecat cu ingredientele de mai sus e f.bun-incercati si o sa vedeti ca nici nu are gustul de spanac).
Imparteam si vita cu salata ( in salata am pyus mereu sare si otet de mere cu un strop de ulei).
Mancam cam asa :
dimineata : cafea cu zaharina ( urasc zaharul)
ora12: 200 g spanac si 1 ou
ora 15: 100 g vita si salata
ora :18: 200 spoanac si 1 ou
ora:21 : 100 g vita si salata
Nu conteaza orele si conteaza sa nu depasesti cantitatea .Iar faptul ca iumparteam mesele ma facea sa nu mai fiu nervoasa si sa mi se faca scarba de ce am de mancat in ziua resectiva, eram mult mai relaxata.
Numai ca eu m-am ingrasat mereu dupa daneza.
iulia-simina
CITAT(Turby @ 10-06-2008, 10:15 AM) *

salutare fetele smile.gif eu am terminat daneza de o sapt si ceva poate chiar 2 smile.gif si e bine smile.gif nu m`am mai ingrasat deloc desi am mancat tot ce mi`o poftit sufletu smile.gif anutza bafta in continuare si simina la fel smile.gif

Turby, tu ai tinut dieta exact cum scrie sau ai impartit si tu altfel macarea? Sincer prima zi a trecut chiar ok, ma asteptam la ceva mai rau wink1.gif)
anutza
Bine v-am găsit , dragelor! Am intrat să vă salut și să văd ce mai ziceți ,că mi-era dor de voi biggrin.gif hug.gif .Eu cu dieta merg bine mai am 4 zile, doar că azi dimineață m-am cântărit și n-am mai slăbit, doar vreo câteva sute de grame, dar sper să mai dau jos măcaR 1 KG. Până acuma am slăbit 6 kg.Vă mulțumesc de încurajare și mult succes la toate!Vă pup. give_rose.gif
dana.oana
eu am tinu dieta asa cum scrie si nu am mancat decat 2 guri de spanac...restul am aruncat
am slabit 8 kg...si nu am pus inapoi
anutza
Bună, fetelor! Ce mai faceți că nu prea mai srieți la daneză?Dragă dana.oana trebuie să recunosc că nici eu n-am mâncat spanac și nici salata doar o dată, că nu la pot mânca așa îmi e de greață...Dar uite că am ajuns cu bine în ziua a 10 a și am slăbit deja de la 96 kg la 88.2 kgMă simt bine și nu mă mai chinuie nici amețeala că am ascultat sfatul lui nessie și am băut Mg efervescent.Chiar dacă nu mai slăbesc tot a meritat...Acum mă simt tot mai sexy și feminină...Vă doresc să primiți aceeași încredere în voi, ca și mine, chiar dacă mai am mult de slăbit...dar nu mă las!Vă sărut pe toatele.Pa!!!! hug.gif
Paulici
Salutare, fetelor! salut.gif Azi m-am inscris si eu pe acest site. cheer.gif Vreau sa va anunt ca de maine ma apuc de aceasta dieta. naughty.gif O sa ma duc mai tarziu la cumparaturi. Sper sa reusesc. blum.gif
Nessie
CITAT(Paulici @ 15-06-2008, 01:49 PM) *

Salutare, fetelor! salut.gif Azi m-am inscris si eu pe acest site. cheer.gif Vreau sa va anunt ca de maine ma apuc de aceasta dieta. naughty.gif O sa ma duc mai tarziu la cumparaturi. Sper sa reusesc. blum.gif

Bine ai venit, Paulici! give_rose.gif Spor la slabit!
Paulici
Multumesc. De fapt, ma cheama Paula insa era luat numele. rolleyes.gif
Sexymom
Mult succes Paula, sa ai rezultatele dorite. pupic.gif

Sa sti ca pt.mine prima zi era o bucurie.Sa mananc spanac, dar eu am scris mai sus cum il pregateam si nici nu spunea-i ca e spanac.Avea un gust bun de tot.
Ramo
Bun venit Paula si spor la topit kg.
Da de ce te-ai oprit la dieta asta? Vad ca nu ai multe kg de dat jos pupic.gif
dana.oana
nu e asa de greu de tinut dieta blum.gif

conteaza mult ce mananci dupa ce termini dieta
eu sunt multumita pt ca dupa dieta asta nu mai mananc seara si paine deloc
dar mai vreau sa mai dau jos 10 kg pana la nunta cheer.gif
hi hi....mi-am luat verighetele si sunt f emotionata
Paulici
'Seara, fetelor! Mi-am cumparat alimentele pt dieta. Am ales dieta asta pt ca are 3 mese si mi se potriveste. Am slabit incet pana acum si am nevoie de impuls ca sa continui. Bafta si voua. hug.gif
Paulici
'Neata. pupic.gif Eu tocmai imi beau cafeau. naughty.gif Imi doresc f mult sa termin aceasta dieta. Vreau sa reusesc! yahoo.gif
dana.oana
o sa reusesti....eu pana acum nu am tinut niciodata un regim asa strict
cheer.gif
in ce zi esti?
Paulici
Fetelor, o sa ma reapuc maine de aceasta dieta. naughty.gif Luni o incepusem, dar am fost plecata toata ziua si am ajuns abia seara tarziu acasa. sorry.gif Ieri si azi am avut examene. S-a terminat sesiunea asa ca de acum inainte o sa-mi fie gandul doar la dieta. cheer.gif
MARIANUSHKA
Salut,fetele salut.gif !Am tinut si eu 3 zile din dieta aceasta,dar am cam ametit blink.gif in a treia zi si am renuntat huh.gif ...am ficatul bolnav,si plus la toate si doi copii de ingrijit zilnic sad.gif ...probabil din cauza asta ma cam epuiza-se aceasta dieta.Dar ca si multe alte fete am fost si eu tentata sa dau jos MULTE KILE IN PUTINE ZILE!Acum insa sunt totusi de parerea ca e mai bine sa slabesti cu pasi inceti,dar siguri.Si desi nu se vede rezultatul imediat,cel putin nu vine salvarea dupa tine wacko.gif !Asta e parerea mea.Eu acum tin un regim disociat,si e ok.,nu ma supara nimic,dau de toate organismului ca sa lucreze normal,nu mi-i foame deloc si kiar am buna dispozitie pe tot parcursul zilei,lucru pe care nu prea l-am observat tinind alte cure de slabire doh.gif !
Celor care au rezultate bune-felicitari!Celor care vor sa incerce-mult curaj si rabdarica!
anutza
Salutare dragele mele! N-am mai avut timp să vă scriu căci am fost ocupată cu scrisul și ultimlele retușuri ale lucrării de licență!Dar mi-a fost dor de voi! Eu am slăbit cu dieta daneză 8,5-9 kg iar acum stagnez. Dar nu-i nik că am să perseverez! Vouă vă doresc mult succes și kile puține grin.gif , și am să mai revin cu încurajări. pupic.gif
Turby
salut fetele smile.gif a trecut ceva timp de cand am terminat dieta smile.gif am impresia ca m`am mai ingrasat smile.gif da asta e vina mea nu a dietei smile.gif am mancat tot ce am vrut cand am vrut si cum am vrut smile.gif oricum ma simt bine smile.gif s`ar putea sa fie doar o impresie ca nu m`am cantarit )).gif bafta fetele care tineti wink1.gif) merita biggrin.gif
Paulici
'Neata! Eu sunt in a 3 a zi. Deocamdata ma simt bine. Vreau sa ma cantaresc dupa ce termin. Mi-a fost putin foame aseara, dar mi-a trecut. sorry.gif
ipsy
sal,
eu sunt la a doua zi tease.gif sunt cam ametita dar citind discutiile de pe forum ma imbarbatez sa nu renunt;
vroiam sa va multumesc give_rose.gif .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.