Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Dieta Daneza de schimbare a metabolismului
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
twinings_24
hey, si eu am inceput de azi dieta daneza...cu mici modificari, ce-i drept...nu voi substitui insa alimentele...dar voi renunta la spanac/telina pt ca nu le pot inghiti sub nicio forma ( propriu si fugurat)
am mai tinut dieta acum vreo 3 ani si am slabit atunci 8 kg
sper sa-mi iasa si de data asta
va tin la curent insa
bafta tuturor
ally
buna
eu am terminat daneza, 6 kg date:)
de azi incep disociatu, sa vedem cum merge
va tin la curent.
pa
Ad3la
pfff...am tinut si eu dieta (si prietene d ale mele... pupic.gif ) , am slabit, ce i drept, dar am pus la loc (ce i drpt..am si dat iama in mancare doh.gif )
Panda
CITAT(ally @ 14-07-2008, 03:27 PM) *

buna
eu am terminat daneza, 6 kg date:)
de azi incep disociatu, sa vedem cum merge
va tin la curent.
pa

felicitari... 6 kg mi se pare bine.
onushca85
Am o intrebare:
Ce dieta tineti voi? Am vazut pe multe forumuri scris ca in ziua x nu manati ulei in ziua y eu mai stiu ce. Despre ce dieta e vb si unde o pot gasi? Ma bate gandul sa ma alatur voua!!:D
Nessie
CITAT(onushca85 @ 22-07-2008, 03:33 PM) *

Am o intrebare:
Ce dieta tineti voi? Am vazut pe multe forumuri scris ca in ziua x nu manati ulei in ziua y eu mai stiu ce. Despre ce dieta e vb si unde o pot gasi? Ma bate gandul sa ma alatur voua!!:D

Onushca, esti la subiectul "dieta daneza". Fetele de aici tin Dieta Daneza, pe care o gasesti explicata in primul mesaj al subiectului. floare.gif
BLUELIFE
Felicitari Ally si tuturor celor care iau decizia de a schimba ceva in viata lor,si incep asta cu o dieta naughty.gif dieta daneza mi-a schimbat viata pot sa spun ,chiar daca pare putin teatrala afirmatia,zici ca fac reclama la vreun aparat de fitness doh.gif Oricum anul trecut in martie aveam 100 kg batute cand am inceput sa tin aceasta dieta si dupa cum am mai spus-o dupa dieta am trecut la regimul de 90 de zile care l-am tinut doar o perioada scurta ca a inceput concediul...marea...shaorma... blushing.gif dar am pierdut 15 kg si pierdute au fost pe veci w00t.gif anul acesta am tinut o tura de daneza si apoi am trecut la alt regim dar...am ajuns la 74kg ,raportez la zi, naughty.gif si ma simt minunat.Insa ,normal mai vreau sa slabesc si fac si sport(mai putin in ultimele 2 saptamani ca imi redecorez bucataria).important este sa aduci pe langa kg pierdute inca o schimbare in viata ta ,in felul tau de a fi ca de exemplu sa iti schimbi tunsoarea,su culoarea parului sau sa iti iei o bluza intr-o anumita culoare care pana atunci ti se parea prea indrazneata.o data cu afirmatile de genul:,,ce bine iti sta cu.." sau ,,trebuia de mult sa iti faci parul asa" sau ,,pari mai tanara cu ..." iti creste si ambitia si vei face tot posibilul sa mai slabesti.sfatul meu este ,si o spun din poprie experienta si nu numai ,ca orice schimbare trebuie intretinuta cu o alta si asa vei fi mereu proaspata si te vei simti bine in pielea ta,iar atunci cand te simti bine ai o aura aparte care nu trece neobservata. w00t.gif mamaaaa,cat am scris,intru o data pe luna si umplu o pagina doh.gif bafta fetelor,sa aveti parte de satisfactii ,ca meritati! wink1.gif give_rose.gif
gentleone
CITAT(lilianatutza @ 07-07-2008, 01:29 PM) *

sa nu dati cu pietre....

eu va anunt cu rusine blushing.gif blushing.gif blushing.gif ca am renuntat la daneza in ziua a 7-a dupa ce am slabit doar 2 kg cu ea.

am fost tare descurajata de rezultatele de pana acum si citind ca dai mai mult in prima sapt.... nu am vrt sa ma mai chinui inca o sapt. degeaba.
stiu ca poate nu e un rationament bun.... dar am facut-o.

oricum si faptul ca am mai slabit si cu dieta de dinainte m-a ajutat.... adica de la 65 acum am 59 din care doar 2 am dat cu daneza.

ma simt bine, nu mananc mult am scapt de poftele de dulciuri.... si cam asta.... acum am grija mare ce si cat mananc....

Ally... esti eroina clap.gif clap.gif clap.gif si tine-te tare pana la sf.... se pare ca la tine merge mult mai bine.

poate daca nu mai slabesc asa fara sa fac nimic... am sa o mai tin peste 6 luni... sau ma apuc de altceva mai putin drastic.

a auzit cineva de dieta cu boabe de orez crude... incepute la luna plina..buhuhuu... giggle.gif giggle.gif suna cam ciudat?
dar nu vrweau sa fiu offtopic.gif .

Ally am sa-ti urmaresc progresele...

salut.gif salut.gif salut.gif

salut tuturor fetelor .
lilianatutza, precum ti-am spus iti urmaresc progresele. m-am intors din concediu si am vazut ca te-ai lasat de dieta si am inteles si de ce ai slabit numai 2 kg. spui ca inainte ai mai tinut o dieta cu care dadusei deja 4 kg. era logic ca daneza sa nu mai aiba acelasi efect, indiferent ce dieta ai tinut.
am mai vazut ca pe la alt subiect intrebai ce sport sa faci. te-ai apucat de ceva? ca sa stiu ce sa iti spun.
Nessie
CITAT(gentleone @ 31-07-2008, 05:19 PM) *
salut tuturor fetelor .
lilianatutza, precum ti-am spus iti urmaresc progresele. m-am intors din concediu si am vazut ca te-ai lasat de dieta si am inteles si de ce ai slabit numai 2 kg. spui ca inainte ai mai tinut o dieta cu care dadusei deja 4 kg. era logic ca daneza sa nu mai aiba acelasi efect, indiferent ce dieta ai tinut.
am mai vazut ca pe la alt subiect intrebai ce sport sa faci. te-ai apucat de ceva? ca sa stiu ce sa iti spun.
Liliana si-a facut jurnal pentru a-si urmari mai bine progresele. wink1.gif Poti vedea acolo cum merge.
SARA
salutari fetelor! sunt noua pe aici si am nevoie mare de ajutor.cum pot sa slabesc dupa nastere?am destule kg in plus .astept raspuns si ajutor kisses.gif
Sexymom
Sara, bine ai venit printre noi. floare.gif
Mai alaptezi, da-ne cateva detalii despre tine, ce varsta ai, ce inaltime, greutate, cate kile aveai inainte de nastere.

Am nascut si eu 2 copii si pot sa iti scriu prin ce experiente am trecut dupa fiecare nastere.

Sa iti traiasca puiul, e superb in poze. hug.gif
Nessie
CITAT(SARA @ 01-08-2008, 12:35 PM) *

salutari fetelor! sunt noua pe aici si am nevoie mare de ajutor.cum pot sa slabesc dupa nastere?am destule kg in plus .astept raspuns si ajutor kisses.gif

Bine ai venit, Sara! flowers1.gif Citeste jurnalele fetelor sa vezi fiecare ce dieta tine si citeste apoi sectiunea de Diete.

Eu ti-as recomanda Monti, WW sau sa tii cont de calorii folosind tabelul de calorii.
SARA
va multumesc ca sunteti asa deschise si primitoare cu cele noi!este f.incurajator sa sti ca cineva te asculta si te ajuta neconditionat.si acum ceva despre mine;am 32 ani,1,60cm inaltime si 78 kg cry.gif cry.gif .inca alaptez dar numai noaptea,pt. ca asa vrea bebita mea pe langa lapticul de la sticla .mentionez ca am tinut dieta japoneza anul trecut inainte de a ramane gravida si am dat jos 5 kg in 13 zile.greutatea la care m-am mentinut inainte de sarcina a fost de 60-62kg.sper si imi doresc f.mult sa ajung la 59kg daca se poate ,acesta fiind obiectivul meu dar slabind sanatos fara urmari care sa-mi afecteze sanatatea.s-a trezit bebita mea ,am sa revin,nu ma uitati baby.gif
carmena72
Buna!
Eu am 36 de ani, 1.65 si 112 kg.Am tot incercat tot felul de diete, reusesc sa slabesc cateva kg apoi le pun la loc.
Ce ma sfatuiti? Am fost la endocrinolog si nu am dereglari hormonale sau glanda etc..
ce regim ar fi potrivit? sau ce sa fac? din pacate lucrez de dim pana seara si nu prea am timp liber.Mi-am facut abonam la sala de cateva ori si am pierdut orele pt ca nu am reusit sa ajung. mad.gif
daconst
Bun venit fetelor noi si bafta multa la slabit! give_rose.gif

Am tinut si eu Daneza si am slabit 6kg pe care cu timpul le-am cam pus inapoi,mancand exagerat pe urma.Ce sa zic,e buna dieta daca vrei ceva rapid si sa iei o masura drastica.Doar ca problema e ca dupa ce o termini sa ai grija in continuare ce mananci.Eu am fost multumita de ea si as mai repeta-o in caz de nevoie,altfel nu.

Sara,Carmen,eu va recomand WW,daca vreti o dieta echilibrata si sa nu te simti frustrata de ceva in perioada dietei.Acolo mananci ce vrei,doar ca in cantitati limitate.
Eu am pus in perioada sarcinii peste 30kg pe care le-am slabit cu WW,lejer.Acum am tot 4-5kg in plus pe care le dau jos si apoi le pun iar pentru ca incerc diete drastice.
De data asta am inceput iar WW si sper sa nu ma mai las pina nu ma scap de ele.
Daca vreti mai multe amamnunte despre dieta,intrati la Neuronii WW si acolo va ajuta fetele cu sfaturi!

SARA
buna... give_rose.gif multumesc mult pt sfaturi sper sa reusesc cu ww pt ca sunt la capitolul"descifrare"!. wacko.gif

ps:arati f.ok dupa bebe baby.gif si,,,,,am tras si eu cu ochiul prin pozele lui Lucas.doamne ce minunatie de baiat si e nascut pe 22 ianuarie daca tin bine minte,nu?si sotul meu e pe 22 ian.dar cu multi ani in urma........

fetita mea are 5 luni si 3 sapt.si eu nu mai am rabdare cand vad multimea de rochii si eu nu le pot lua. wacko.gif bang.gif bang.gif

si mai ceva ;am vazut un tort minune si am nevoie pe 6 aug.de o reteta noua.MIRUNICA mea face 8 anisori si pls.da-mi si mie reteta!....thanks. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
daconst
Sara,despre care tort e vorba,ca sunt vreo 3 acolo in poze. biggrin.gif
Iti pun reteta la subiectul corespunzator sa nu ne certe Nessie sau fetele care se chinuie sa slabeasca! give_rose.gif
Lucas e nascut pe 18 ianuarie,deci tot pe acolo. blum.gif
Panda
CITAT(gentleone @ 31-07-2008, 05:19 PM) *

CITAT(lilianatutza @ 07-07-2008, 01:29 PM) *

sa nu dati cu pietre....

eu va anunt cu rusine blushing.gif blushing.gif blushing.gif ca am renuntat la daneza in ziua a 7-a dupa ce am slabit doar 2 kg cu ea.

am fost tare descurajata de rezultatele de pana acum si citind ca dai mai mult in prima sapt.... nu am vrt sa ma mai chinui inca o sapt. degeaba.
stiu ca poate nu e un rationament bun.... dar am facut-o.

oricum si faptul ca am mai slabit si cu dieta de dinainte m-a ajutat.... adica de la 65 acum am 59 din care doar 2 am dat cu daneza.

ma simt bine, nu mananc mult am scapt de poftele de dulciuri.... si cam asta.... acum am grija mare ce si cat mananc....

Ally... esti eroina clap.gif clap.gif clap.gif si tine-te tare pana la sf.... se pare ca la tine merge mult mai bine.

poate daca nu mai slabesc asa fara sa fac nimic... am sa o mai tin peste 6 luni... sau ma apuc de altceva mai putin drastic.

a auzit cineva de dieta cu boabe de orez crude... incepute la luna plina..buhuhuu... giggle.gif giggle.gif suna cam ciudat?
dar nu vrweau sa fiu offtopic.gif .

Ally am sa-ti urmaresc progresele...

salut.gif salut.gif salut.gif

salut tuturor fetelor .

scuze gentleone... nu am ami intrat de mult p aici...
acum tin ww... imi place tare mult... poti sa vii sa ma vizitezi in jurnalul meu
Jurnal Panda incepatoare de ww.
mi-am scchimbat nickul... acum sunt Panda
hug.gif
gentleone
am vazut, am citit si bravo tie. m-am apucat si eu de ww de o saptamana

am fost in concediu, am pus ceva kg dar mai ales din cauza faptului ca nu mai pot face nici un fel de miscare. am o problema destul de urata cu un tendon, glezna, si nu mai pot merge nici la sala, nici la alergat de 2 luni. nici macar sa ma plimb mai mult. si se vede. asa ca cu ceva ce mai pusesem inainte si cu ce am mai pus acum...m-am apucat si eu de ww. nu am mult de dat dar...
Panda
CITAT(gentleone @ 07-08-2008, 12:08 PM) *

am vazut, am citit si bravo tie. m-am apucat si eu de ww de o saptamana

am fost in concediu, am pus ceva kg dar mai ales din cauza faptului ca nu mai pot face nici un fel de miscare. am o problema destul de urata cu un tendon, glezna, si nu mai pot merge nici la sala, nici la alergat de 2 luni. nici macar sa ma plimb mai mult. si se vede. asa ca cu ceva ce mai pusesem inainte si cu ce am mai pus acum...m-am apucat si eu de ww. nu am mult de dat dar...

ma bucur sa aud ca te-ai apucat de ww....

tu unde alergi... ca ma bate si pe mine gandul... dar nu stiu de unde s-o apuc.. mi-e cam rusine sa alerg pe strada... la mine in cartier vad ffff rar cate unul care alearga... si asa singura...mi-e cam teama

la capitolul miscare sunt aproape de ZERO
gentleone
CITAT(Panda @ 07-08-2008, 03:26 PM) *
ma bucur sa aud ca te-ai apucat de ww....

tu unde alergi... ca ma bate si pe mine gandul... dar nu stiu de unde s-o apuc.. mi-e cam rusine sa alerg pe strada... la mine in cartier vad ffff rar cate unul care alearga... si asa singura...mi-e cam teama

la capitolul miscare sunt aproape de ZERO

eu stau la cinci minute de un mic stadion al unor camine studentesti. n-are decat 330 m, si eu obisnuiam sa alerg (faceam asta de trei ani cel putin de 3 ori pe saptamana cu exceptia iernii - si acum sufar efectiv ca nu ma mai pot duce) 5 ture alergare alternate cu 5 ture de mers (de fapt 6 de mers) si la sfarsit mai faceam niscai abdomene etc, in functie de cum imi permitea timpul. am alergat si consecutiv dar eu nu ma duc acolo sa ma frang ci sa ma simt bine. si in plus alergam ceva mai repede decat cei care alearga mai multe ture la rand. eu alergam dimineata de la 7.30 sau 8, dar asta pentru ca imi permite programul ca incep la 10. deci te sfatuiesc ca indiferent unde te hotarasti sa alergi sa o faci dimineata. nu ai ce probleme sa ai, si ai sa constati ca nu prea sunt persoane tinere care alearga. ci mai mult cei de varsta medie sau chiar in varsta. in plus asa e si recomandat, dimineat vreau sa zic. eu am inceput cu cate 2 ture alternate si ceva coarda si abdomene si apoi pe masura ce ma obisnuiam am trecut la 5 alternate. as putea si mai multe dar nu am timp. efectul e nemaipomenit. in zilele in care alergam aveam capul mai limpede si eram si multumita ca mai pot maca o bucatica de ciocolata in plus sa zicem. dar mai poti incerca acasa pilates. iti povestec daca te intereseaza, dar eu cred ca nu ar prea trebui sa continuam discutia asta aici. si sincera sa fiu, nu ma pricep unde. poate la tine in jurnal? pentru ca deja nu mai are legatura cu daneza.
Nessie
CITAT(gentleone @ 07-08-2008, 03:42 PM) *
iti povestec daca te intereseaza, dar eu cred ca nu ar prea trebui sa continuam discutia asta aici. si sincera sa fiu, nu ma pricep unde. poate la tine in jurnal? pentru ca deja nu mai are legatura cu daneza.

Avem sectiune separata de Sport pentru cei interesati. give_rose.gif
gentleone
CITAT(Nessie @ 07-08-2008, 04:39 PM) *

CITAT(gentleone @ 07-08-2008, 03:42 PM) *
iti povestec daca te intereseaza, dar eu cred ca nu ar prea trebui sa continuam discutia asta aici. si sincera sa fiu, nu ma pricep unde. poate la tine in jurnal? pentru ca deja nu mai are legatura cu daneza.

Avem sectiune separata de Sport pentru cei interesati. give_rose.gif

multumesc. multumesc ca ai scos si tampeniile care le-am facut, ca am dublat mesajele blushing.gif
Nessie
CITAT(gentleone @ 07-08-2008, 04:46 PM) *

multumesc. multumesc ca ai scos si tampeniile care le-am facut, ca am dublat mesajele blushing.gif
Cu placere! give_rose.gif
Si ca un mic ajutor, pe viitor, cand vrei sa completezi ceva la mesajul anterior foloseste butonul "edit" Imagine de sub mesajul tau. E activ timp de 30 de minute.

Mai ai o varianta: sa adaugi pur si simplu un mesaj nou, care se va lipi automat de cel precedent daca intre ele este un interval mai mic de 10 min.
gentleone
am observat editul dupa ce am gresit. iar chestia cu lipitul am observat-o deasemeni la un moment dat, dar nu stiam ca e activa 10 minute. multumesc inca o data.
ziledevara
Ok. Azi m-am apucat şi eu de dieta daneză.doar că o modific puţin, la modul că sar peste cateva alimente.
Ziua 1: mic dejun: cafea+un cub de zahăr___a fost ok. cam asta era si ce beam dimineaţa.nimic în plus.
prânz: 2 ouă fierte tari+o roşie____am crezut iniţial că nu o să mă satur dar chiar m-am simţit în regulă după ce le-am consumat
cină: 200 gr. de carne de vită____ FIARTĂ(nu prăjită).m-am gândit că e mult mai bine să o consum fiartă decât prăjită.cât despre salata verde, am ''păşit'' peste ea pentru simplu fapt că nu îmi place să o consum în general.poate voi încerca în celelate zile să o consum.

am mai aflat că o verișoară de a mamei a ținut această dietă daneză..ca la carte.. a slăbit 15 kg.. doar că e absolut necesar și mișcare..mai ales dacă intrii în dietă cu kg mărișoare.a terminat-o..acum mănâncă orice..dar controlat(din toate câte puțin, pâine nu prea dar nici organismul nu-i cere mult).în schimb face mișcare, adică sală, pentru că începuse să i se ''floșcăiască'' pielea pe ici pe colo.
Katia
Ieri m-am apucat si eu de aceasta dieta...Am mai tinut-o o data acum 5 ani....si rezultatele au fost extraordinare (bine ca dupa ce am terminat dieta..am inceput sa tin dieta cu varza din doua in doua saptamani). in decurs de 6 luni slabisem deja vreo 20 de kg. Pe atunci eram mai tanara..si imi era mult mai usor..Sper ca si de data asta sa mearga bine....si sa nu ma apuc de mancat normal dupa cele 13 zile wink1.gif
ziledevara
Ziua a 2 a:din nou am modificat câte ceva:
micul dejun: cafea+cub de zahăr;
prânz: șunca presată în jur de 200 gr și un iaurt natural 145 gr;
cină: în locul carnii de vită(pe care nu am putut să o pregătesc deoarece nu eram acasă) am consumat o salată, o felie de pâine prăjită și uscată(din comerț)+un iaurt(145 gr).

deja sunt la cea de a 3 a zi..și dimineață am constatat că am dat 2 cm jumăte din talie. yahoo.gif

CITAT(Katia @ 20-08-2008, 10:12 AM) *

Ieri m-am apucat si eu de aceasta dieta...Am mai tinut-o o data acum 5 ani....si rezultatele au fost extraordinare (bine ca dupa ce am terminat dieta..am inceput sa tin dieta cu varza din doua in doua saptamani). in decurs de 6 luni slabisem deja vreo 20 de kg. Pe atunci eram mai tanara..si imi era mult mai usor..Sper ca si de data asta sa mearga bine....si sa nu ma apuc de mancat normal dupa cele 13 zile wink1.gif

Katia cât ai slăbit după ce ai ținut Dieta Daneză?și mă refera aici stric la această dietă, nu și la cea de varză..că am citit cât: 20 kg.
Katia
cheer.gif Felicitari !!. Eu inca nu m-am masurat...si nici cantarit...am o oroare de chestiile astea...imi place sa observ la haine..sa observe altii...Totusi de data asta mi-ar placea sa stiu exact de la cat plec...si la cat ajung..
Eu nu am mancat ieri decat o bucatica de carne de vita cu lamaie deasupra ca sa nu-i simt gustul prea tare...Astazi am sa incerc sa o fierb..poate e mai buna..nu-mi place deloc carnea de vita la gratar..imi vine sa vomit la fiecare bucatica pe care o iau in gura. Astzi probabil ca voi manca iaurtul..de-abia il astept.
Am inceput de ieri sa iau si Clarinol...nu cred ca face rau..si sa folosesc electrostimulatorul

CITAT(ziledevara @ 20-08-2008, 10:59 AM) *

Ziua a 2 a:din nou am modificat câte ceva:
micul dejun: cafea+cub de zahăr;
prânz: șunca presată în jur de 200 gr și un iaurt natural 145 gr;
cină: în locul carnii de vită(pe care nu am putut să o pregătesc deoarece nu eram acasă) am consumat o salată, o felie de pâine prăjită și uscată(din comerț)+un iaurt(145 gr).

deja sunt la cea de a 3 a zi..și dimineață am constatat că am dat 2 cm jumăte din talie. yahoo.gif

CITAT(Katia @ 20-08-2008, 10:12 AM) *

Katia cât ai slăbit după ce ai ținut Dieta Daneză?și mă refera aici stric la această dietă, nu și la cea de varză..că am citit cât: 20 kg.

nu stiu...ti-am spus nu ma cantaream in perioada respectiva..nici macar nu stiu de la care din cele doua am slabit...sau daca e din cauza faptului ca le-am combinat. crek astazi ma duc in unirea in altex si-mi iau cantar.
ziledevara
Katia..nici mie nu îmi place carnea de vită..Îți recomand în schimb să o fierbi bine(fără condimente însă).carnea de vită crudă..înainte să o pui la fiert o tai în cubulețe mici.fierbe mai repede. mi-e chiar mi-a plăcut fiartă..are același gust ca și carnea de porc.
Katia
eh...a trecut si a doua zi...nu am mancat mai nimic...doar iaurtul si o felie de sunca...abia astept fructul de maine...ca sa nu mai vorbim de sucul de portocale pe care il am poimaine...uufff.cat sufar ca nu pot manca pepene cand vreau...dar nu mai sunt..DECAT..11 zile wacko.gif
ziledevara
nu ai mâncat nimic la cină?? wacko.gif ..mai bine nu mâncai prânzul și mâncai cina..trebuie să te gândești și la sănătatea ta.
Katia
CITAT(ziledevara @ 20-08-2008, 09:21 PM) *

nu ai mâncat nimic la cină?? wacko.gif ..mai bine nu mâncai prânzul și mâncai cina..trebuie să te gândești și la sănătatea ta.

Am incercat sa mananc putina carne de vita dar cred ca am mancat 30 de grame..mi-am taiat-o marunt ca sa pot inghiti mai usor..dar nu a mers....abia astept marul din seara asta... esti fericita....tu ai suc de portocale
ziledevara
am suc de portocale..dar nu o să-l consum.ar însemna să-l prepar și nu a timp.din comerț nu cumpăr.nu am cumpărat niciodată sucuri''naturale''. voi mânca numai iaurtul.în schimb aștept brânza de vaci. recunosc că sunt adepta brânzeturilor. sorry.gif mă simt în regulă cu această dietă și pot să spun că nici nu mi-e foame. nu mă înfometez. nu cred că e recomandată gurmanzilor.
Katia
Si eu sunt ok pana acum..astazi am reusit sa imbrac niste blugi care nu imi intrau pana acum o luna decat pana deasupra genunchilor....m-am simtit mai bine..dar erau oricum mult prea stramti ca sa pot iesi cu ei din casa....nu de alta dar mi s-a mai intamplat sa mi se rupa pantalonii pe strada, aproape de munca...noroc ca baiatul meu e de treaba si a venit si mi-a adus altii cheer.gif
ziledevara
în locul sucului am mâncat( cu greu ) o portocală.puteam și fără portocală dar totuși.. baby.gif
Katia
Au mai ramas 10 zile....cred ca in week-end imi va fi cel mai greu...merg cu baiatul meu la o balta pe langa bucuresti...el pescuieste...eu ma prajesc la soare...stiu ca nu e prea indicat sa stau la soare in perioada asta...dar daca tot mi s-a oferit ocazia...
ziledevara
m-am cântărit în sfârșit. am dat 3,800 kg jos. și e vizibil. la tricourile mai mulate..la pantalonii de jeans scurți..ura.o las mai ușor cu dieta... mănânc mai puțin..spre exemplu am avut acum d emâncat peștele fiert.. însă mi-am cumpărat o conservă de șpron în sos de tomate și l-am mâncat cu lămâie un colț de pîine...și am luat și ca desert un măr micuț. voi încerca să mănânc o perioadă numai 800 kcal pe zi și să nu depășesc ora 6.
Katia
Adica ai renuntat? Nu o mai tii strict? Ai trecut la calculul kilocaloriilor?
ramonavlas
CITAT(ziledevara @ 22-08-2008, 11:58 AM) *

m-am cântărit în sfârșit. am dat 3,800 kg jos. și e vizibil. la tricourile mai mulate..la pantalonii de jeans scurți..ura.o las mai ușor cu dieta... mănânc mai puțin..spre exemplu am avut acum d emâncat peștele fiert.. însă mi-am cumpărat o conservă de șpron în sos de tomate și l-am mâncat cu lămâie un colț de pîine...și am luat și ca desert un măr micuț. voi încerca să mănânc o perioadă numai 800 kcal pe zi și să nu depășesc ora 6.

800 calorii/ zi????? Ai f mare grija dup-aia.
ziledevara
păi cam da. mi-am calculat necesarul de caloriii zilnice dacă vreau să slăbesc. și mi-a ieșit 896 cal/zi. la înălțimea de 153cm și la greautatea de 55 kg ăsta e necesarul de calorii pe care trebuie să-l consum pentru a mai slăbii. asta în cazul în care necesarul zilnic pentru a-mi menține greutatea actuală e de 931 cal/zi .E adevărat că nu mai am 55 kg; am 51. dar eu vreau să ajung la 45-47 kg. sunt conștientă în schimb că e necesar să fac și puțină sală. pentru tonifiere.
Sexymom
Fetelor va cam jucati cu organismul vostru. sad.gif
Katia, mananca carne de pui in locul celei de vita, in dieta asta sunt multe intrebari de pus.De ex. de ce sa nu folosesti sare sau condimente ca nu au calorii? important este sa nu depasesti necesarul de calorii zilnic.

Zilede vara, f.putine calorii, sper sa nu lesini pe strada.
Nessie
CITAT(ziledevara @ 23-08-2008, 10:20 AM) *

păi cam da. mi-am calculat necesarul de caloriii zilnice dacă vreau să slăbesc. şi mi-a ieşit 896 cal/zi. la înălţimea de 153cm şi la greautatea de 55 kg ăsta e necesarul de calorii pe care trebuie să-l consum pentru a mai slăbii. asta în cazul în care necesarul zilnic pentru a-mi menţine greutatea actuală e de 931 cal/zi .E adevărat că nu mai am 55 kg; am 51. dar eu vreau să ajung la 45-47 kg. sunt conştientă în schimb că e necesar să fac şi puţină sală. pentru tonifiere.

Ziledevara, sunt sigura ca valorile alea sunt eronate. E mult prea putin. Cu ce ai calculat? Iti recomand sa folosesti calculatorul de calorii de pe site si sa vezi ce spune.
ziledevara
uite cu asta+rezultatele: dieta.romedic.ro/calculator_dieta.php
ştiu că e puţin. dar eu nu caut să slăbesc 0,5 kg pe săptămână.. vreau mai mult. şi nu vreau să ţin decât câteva zile..pînă ajung la 45 de kg.

ah! scuze..nu dă şi rezultatele. am pus înălţine: 153 cm; greutate: 55kg; vârsta:20 de ani; activitatea fizică sedentară.

bine..nu mai am 55..am 51.biggrin.gif.dar de la 55 am pornit.
Katia
Cred ca am sa incep de saptaman asta sa inlocuiesc carnea de vita cu pui si sa pun si putina sare...mai am o saptamana fix si pana acum am slabit vreo 5 kg...cam repede...si organisul meu simte..dar nu vreau sa renunt acum...m-am chinuit prea mult cand toti in jurul meu mancau gratare, pepene si inghetata
ziledevara
Cam da la modul că nu o mai țin cu strictețe.dimineața beau cafeaua cu zahăr.. iar la prânz și cină mănânc aceleași alimente prescrise în dietă(nu neapărat din aceeași zi): pește, carne de vită.. iaurt, salată, piept de pui, mere, pâine prăjită,morcov..ș.a. doar că acum calculez caloriile.am ajuns la 66 cm în talie.deci am dat jos 5 cm din talie..Chiar astăzi m-am măsurat. M-aș fi cântărit dar cîntarul e la maică'mea acasă.Sper să trec mâine pe la ea.Poate mi-l și dă..te tot. rolleyes.gif nu îmi va fi greu să mai dau încă 6, mai ales că m-am apucat și de sală. salut.gif
dana.oana
si eu am tinut dieta daneza....e cam greu de tinut dar merita
am tinut o in mai....oare pot sa o mai tin o data pana la nunta? am nunta pe 8 noiembrie
am slabit 10 kg cu ea si as vrea sa mai slabesc
a mai tinut cineva dieta in mai putin de 2 ani? floare.gif
ziledevara
CITAT(dana.oana @ 24-08-2008, 07:39 PM) *

si eu am tinut dieta daneza....e cam greu de tinut dar merita
am tinut o in mai....oare pot sa o mai tin o data pana la nunta? am nunta pe 8 noiembrie
am slabit 10 kg cu ea si as vrea sa mai slabesc

cred că nu e problemă.dacă ai fi citit toate comenturile ai fi văzut că sunt cazuri care au ținut-o și la intervale mai scurte de timp și nu au existat probleme.eu zic să o ții.după o săptămână am ajuns să slăbesc dar nu o țin cu strictețe.. dacă nu ajung la câte kg mi-am propus săptămâna viitoare..de pe 1 septembrie revin la ea.so..baftă!
Sexymom
CITAT(dana.oana @ 24-08-2008, 06:39 PM) *

Da, eu am tinut-o de vreo 3, 4, ori nici nu mai tin minte.In mai putin de un an, si am recuperat tot ce am pierdut , intr-un timp scurt, 1, 2 luni.
Dieta asta nu este o solutie, efectul yo-yo apare imediat, ai senzatia ca slabesti mult, mai ales in prima saptamana, dar ce pierde oganismul nu este grasime, sunt apa si mineralele.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.