Felicitari Ally si tuturor celor care iau decizia de a schimba ceva in viata lor,si incep asta cu o dieta

dieta daneza mi-a schimbat viata pot sa spun ,chiar daca pare putin teatrala afirmatia,zici ca fac reclama la vreun aparat de fitness

Oricum anul trecut in martie aveam 100 kg batute cand am inceput sa tin aceasta dieta si dupa cum am mai spus-o dupa dieta am trecut la regimul de 90 de zile care l-am tinut doar o perioada scurta ca a inceput concediul...marea...shaorma...

dar am pierdut 15 kg si pierdute au fost pe veci

anul acesta am tinut o tura de daneza si apoi am trecut la alt regim dar...am ajuns la 74kg ,raportez la zi,

si ma simt minunat.Insa ,normal mai vreau sa slabesc si fac si sport(mai putin in ultimele 2 saptamani ca imi redecorez bucataria).important este sa aduci pe langa kg pierdute inca o schimbare in viata ta ,in felul tau de a fi ca de exemplu sa iti schimbi tunsoarea,su culoarea parului sau sa iti iei o bluza intr-o anumita culoare care pana atunci ti se parea prea indrazneata.o data cu afirmatile de genul:,,ce bine iti sta cu.." sau ,,trebuia de mult sa iti faci parul asa" sau ,,pari mai tanara cu ..." iti creste si ambitia si vei face tot posibilul sa mai slabesti.sfatul meu este ,si o spun din poprie experienta si nu numai ,ca orice schimbare trebuie intretinuta cu o alta si asa vei fi mereu proaspata si te vei simti bine in pielea ta,iar atunci cand te simti bine ai o aura aparte care nu trece neobservata.

mamaaaa,cat am scris,intru o data pe luna si umplu o pagina

bafta fetelor,sa aveti parte de satisfactii ,ca meritati!