Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Dieta Daneza de schimbare a metabolismului
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
camvalmy
[size=2]buna! eu sunt noua abia m-am inregistrat si va salut pe toti si va felicit pt toate info pt ca sunt mai mult decat utile. eu am 20 de ani si cu rusine spun ca am ajuns la 'performanta' de a avea 92 de kg la 1.70 m blushing.gif .as vrea sa slabesc cam 32 de kg -ca sa arat si eu bn -si aminceput sa tin dieta asta azi. a trecut o zii!!! slava domnului. m-am gandit ca e un bun inceput.voi ce ziceti? apropo eu am gasit alta reteta, adica sunt putine diferente, daca vreti o postez.
camvalmy
Sfaturi pentru ca dieta sa aiba efect:
• Cumpara-ti toate alimentele inainte de a incepe dieta, pentru a scapa de eventualele ispite din magazine.
• Daca ti se face foame pe timpul dietei, bea cat mai multa apa; cel putin 2 litri/zi.
• Cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai; cand este mentionat, adauga doar un cub de zahar.
• Fara alcool sau guma de mestecat; ambele contin zahar ce afecteaza procesul de schimbare a metabolismului.
• Rosiile consumate trebuie sa fie crude.
• Cand nu este mentionata cantitatea care trebuie consumata, poti manca oricat doresti (telina, salata, spanac).
Dieta nu rezolva problemele cauzate de supraponderabilitate, dar constituie un bun inceput.

Planul dietei:

Ziua I:
Micul dejun: O ceasca de cafea si un cub de zahar;
Pranz: Doua oua fierte tari, spanac fiert si o rosie;
Cina: Friptura de vita (200 g) si salata verde asezonata cu ulei si suc de lamaie.

Ziua II:
Micul dejun: O ceasca de cafea si un cub de zahar;
Pranz: {unca presata (200 g) si un iaurt natural (200 g);
Cina: Friptura de vitel (200 g) si salata verde asezonata cu ulei si suc de lamaie.

Ziua III:
Micul dejun: O ceasca de cafea cu un cub de zahar si o felie de paine prajita;
Pranz: Doua oua fierte tari, o felie de sunca presata si salata verde;
Cina: Telina fiarta, o rosie si un fruct proaspat.

Ziua IV:
Pranz: Suc de portocale (200ml) si un iaurt natural (200g);
Cina: Un ou fiert tare, un morcov mare ras, branza de vaci (200g).

Ziua V:
Micul dejun: Un morcov mare ras, suc de lamaie;
Pranz: Peste cod fiert asezonat cu suc de lamaie si o lingurita de unt;
Cina: Friptura de vitel (200 g), salata verde si telina proaspata.

Ziua VI:
Pranz: Doua oua fierte tari si un morcov mare ras;
Cina: O jumatate de pui si salata verde asezonata cu ulei si suc de lamaie.

Ziua VII:
Micul dejun: O ceasca de ceai, fara zahar;
Pranz: NIMIC, (beti foarte multa apa!);
Cina: Cotlet de miel (200 g) si un mar.

Ziua VIII:
Micul dejun: O ceasca de cafea cu un cub de zahar;
Pranz: Doua oua fierte tari, spanac fiert si o rosie;
Cina: Friptura de vitel (200 g), salata verde asezonata cu ulei si suc de lamaie.

Ziua IX:
Micul dejun: O ceasca de cafea cu un cub de zahar;
Pranz: {unca presata (200g) si un iaurt natural (200g);
Cina: Friptura de vitel (200 g), salata verde asezonata cu ulei si suc de lamaie.

Ziua X:
Pranz: Doua oua fierte tari, sunca presata (200g) si salata verde cu suc de lamaie;
Cina: Telina fiarta, o rosie si un fruct proaspat.

Ziua XI:
Pranz: Suc de portocale (200ml) si un iaurt natural (200g);
Cina: Un ou fiert tare, un morcov mare ras si 200 g de branza de vaci.

Ziua XII:
Micul dejun: Un morcov mare ras cu suc de lamaie;
Pranz: Peste cod fiert asezonat cu suc de lamaie si o lingurita de unt;
Cina: Friptura de vitel (200 g), salata verde si telina proaspata.

Ziua XIII:
Pranz: Doua oua fierte tari si un morcov mare ras, cu suc de lamaie;
Cina: Pui (250g) si salata verde asezonata cu ulei si suc de lamaie.

Rezultatele acestei diete variaza de la o persoana la alta, in functie de cate kilograme vrea sa piarda si de cum reactioneaza organismul la diferite alimente. Cu cat surplusul e mai mare, cu atat se pierd mai multe kilograme.

De retinut!
• Salata si spanacul pot fi consumate in orice cantitati;
• Poate fi consumat orice tip de ulei insa in cantitati moderate;
• Ceaiul de plante e recomandat;
• Cafeaua poate fi decofeinizata, dar nu trebuie inlocuita cu altceva;
• Carnea de miel nu trebuie inlocuita cu altceva;
• Carnea poate fi preparata fiarta, la aburi sau la gratar;
• Pot fi consumate sare, piper sau alte condimente;

am pus si dieta mea, poate se hotaraste cineva si o tine cu mine biggrin.gif
Sexymom
Bine ai venit si mult succes in lupta cu kilogramele, ai ales o dieta drastica, sper sa aiba rezultate si dupa aceea poate alegi ceva mai echilibrat .
Eu am tinut cateva ori dieta asta, asa cum am scris anterior, dar mereu am recuperat ce am pierdut si ceva peste, nu vreau sa te descurajez, dimpotriva sa ai succes.
Poti intra si in Jurnal de Bord, acolo au fetele Jurnale si poti sa urmaresti si ce diete tin ele.Poate iti faci si tu unul, asa te vizitam si putem sa iti dam cateva sfaturi. pupic.gif
camvalmy
Multumesc pt incurajari! Stiu ca e cam drastica dieta dar am mers pe premiza ca daca voi avea ambitie sa o termin pe asta atunci imi va fii mai usor sa-mi fac singura o reteta pe care si sa o si urmez!!!vedem... deocamdata abia e a 2a zi, nu prea mai am senzatia de foame dar am putina senzatie de ameteala. Sper sa-mi treaca. Cu siguranta imi voi face si eu un jurnal, va fi un element de sprijin important! Va pup pe toti si pe toate! pupic.gif
ironmissy
camvalmy, nu vreau sa te supar in vreun fel, dar vreau sa iti spun ca ti-ai ales cea mai proasta dieta din cate am vazut eu vreodata.
e foarte bine ca ai decis sa faci ceva in privinta kilogramelor in plus, dar drumul pana la tinta este unul lung si anevoios. nu si imposibil.
pe forum sunt o gramada de fete care tinand o dieta echilibrata au reusit sa dea jos din kilograme.

ca sa nu bat campii, povestea cu dieta ta sta in felul urmator: are o gramada de efecte adverse atat fizic cat si psihic. in primul rand, kilogramele pierdute nu vor fi numai kilograme de grasime, ci si multa apa si masa musculara. in al doilea rand, un regim atat de strict nu va face decat sa acumuleze frustrari. sunt sanse mari ca dupa terminarea dietei sa pui la loc tot ce ai dat jos. senzatia de ameteala e un indiciu important, corpul tau protesteaza.

asa ca te rog frumos, nu-ti bate joc de sanatatea ta. ia exemplul fetelor de pe forum si alegeti o dieta echilibrata. invata din experientele celor "patite", care au constatat ca dietele minune,disociate si foarte hipocalorice nu fac decat faca organismul sa se comporte total anormal.

iti urez succes!
camvalmy
Merci, o sa incerc sa o schimb.De fapt vreau sa trec prin asta mai mult ca sa-mi fie invatare de minte pt ca nu am tinut cont de ce si in ce cantitati mananc.Tin sa mentionez ca nu am fost niciodata slaba, in adevaratul sens al cuvantului dar nici nu am fost in situatia de acum. Sunt o gurmanda si imi place sa mananc orice, asa ca dupa ce m-am mutat cu logodnicul meu am inceput sa nu mai tin cont de cum, cat si cand mananc asa ca s-au acumulat nu numai la mine dar si la el.sper sa-l atrag in "mrejele" mancarii sanatoase daca va vedea ca la mine sunt rezultate, ca altfel nici gand.
Multumesc pt sfaturi si o sa le urmez. Deja am inceput sa ma documentez despre cate cal au alimentele, despre puncte(ca eu nu stiam ce e cu ele blushing.gif )si imi voi face dieta eu numarand caloriile si punctele -sper.
A, si inca ceva, daca se poate spuneti-mi si mie cum pun imaginea cu kg pierdute ca nu prea stiu sad.gif .
Va pup pe toate
robby2008
Buna! Sunt noua pe aici. Eu am inceput de azi dieta daneza. Sper sa dea rezultate. Am uitat sa mananc rosia azi la prnaz, dar sper sa nu aiba vreo influenta nefasta. Si nu pot manca toate alimentele fara sare, asa ca mi-am cumparat sare dietetica. A mai folosit cineva?Oare chiar nu va avea efect dieta daca folosesc sarea dietetica si am uitat sa mananc rosia? Eu am nevoie sa dau jos vreo 15 kg. Chiar daca nu le dau jos cu dieta daneza, voi continua sa mananc cate putin, fara dulciuri, fainoase si mancare grasa. Eu am tinut o dieta acum cativa ani si am reusit performanta(care m-a uimit si pe mine) de a slabi 25 kg in 3 luni jumatate. Stiu ca nu a fost prea sanatos, dar asa a reactionat organismul meu. Din pacate insa, fiind cam pofticioasa, am revenit la vechile obiceiuri alimentare si m-am ingrasat 20 kg. 5 kg am dat deja jos, insa mai urmeaza 15 ca sa ajung la 68 kg. Am incercat sa reiau dieta pe care am mai tinut-o si a avut rezultate fantastice pot spune, dar cred ca organismul s-a obisnuit si nu mai slabesc deloc cu ea. Asa am ajuns la dieta daneza si m-au incurajat discutiile voastre pe forum. Astept raspuns la intrebarea mea. Cea cu folosirea sarii dietetice si ca am uitat sa mananc azi rosia.
robby2008
Si poate ma ajuta cineva cu o informatie. Cum pot sa postez acea rigla cu kilogramele pierdute? Va multumesc!!
ironmissy
CITAT(robby2008 @ 16-03-2008, 10:19 PM) *

Buna! Sunt noua pe aici. Eu am inceput de azi dieta daneza. Sper sa dea rezultate. Am uitat sa mananc rosia azi la prnaz, dar sper sa nu aiba vreo influenta nefasta. Si nu pot manca toate alimentele fara sare, asa ca mi-am cumparat sare dietetica. A mai folosit cineva?Oare chiar nu va avea efect dieta daca folosesc sarea dietetica si am uitat sa mananc rosia? Eu am nevoie sa dau jos vreo 15 kg. Chiar daca nu le dau jos cu dieta daneza, voi continua sa mananc cate putin, fara dulciuri, fainoase si mancare grasa. Eu am tinut o dieta acum cativa ani si am reusit performanta(care m-a uimit si pe mine) de a slabi 25 kg in 3 luni jumatate. Stiu ca nu a fost prea sanatos, dar asa a reactionat organismul meu. Din pacate insa, fiind cam pofticioasa, am revenit la vechile obiceiuri alimentare si m-am ingrasat 20 kg. 5 kg am dat deja jos, insa mai urmeaza 15 ca sa ajung la 68 kg. Am incercat sa reiau dieta pe care am mai tinut-o si a avut rezultate fantastice pot spune, dar cred ca organismul s-a obisnuit si nu mai slabesc deloc cu ea. Asa am ajuns la dieta daneza si m-au incurajat discutiile voastre pe forum.
Astept raspuns la intrebarea mea. Cea cu folosirea sarii dietetice si ca am uitat sa mananc azi rosia.

daca tu asta ai inteles... eu nu-mi mai bat gura degeaba...
davidutza_06
CITAT(camvalmy @ 15-03-2008, 02:39 PM) *

Multumesc pt incurajari! Stiu ca e cam drastica dieta dar am mers pe premiza ca daca voi avea ambitie sa o termin pe asta atunci imi va fii mai usor sa-mi fac singura o reteta pe care si sa o si urmez!!!vedem... deocamdata abia e a 2a zi, nu prea mai am senzatia de foame dar am putina senzatie de ameteala. Sper sa-mi treaca. Cu siguranta imi voi face si eu un jurnal, va fi un element de sprijin important! Va pup pe toti si pe toate! pupic.gif

Buna!... astazi m-am inscris pe acest site pe care am nimerit cautand dieta daneza....m-am hotarat sa incep si eu de luni, adica azi, si sper sa reusesc... am mai incercat acum 2 ani si nu am tinut-o decat o saptamana, am aflat ca am ramas insarcinata si m-am oprit (nu cred ca de la dieta smile.gif )....atunci am slabit cam 3.5-4 kg. bafta amandurora....
Nessie
CITAT(robby2008 @ 16-03-2008, 10:30 PM) *

Si poate ma ajuta cineva cu o informatie. Cum pot sa postez acea rigla cu kilogramele pierdute? Va multumesc!!

Bine ai venit! floare.gif Imi pare rau ca nu ai citit parerile noastre despre dieta daneza si te-ai aruncat pe ea asa, dar e sanatatea si alegerea ta.

Daca vrei sa-ti pui ticker, citeste subiectul asta: Cum sa imi pun ticker? .

Sanatate multa!
camvalmy
pupic.gif Neata fetelor!
Am slabit cam 2,5 kg yahoo.gif pana acu si ma-m hotarat sa o mai tin cateva zilesa vad cum ma voi simti, ca daca ma voi simti rau o voi schimba cu siguranta! ma gandesc ca daca am rezistat ieri la gratarul delicios pe care l-au facut ai mei, rezist si inca o saptamana cu dieta asta drestica. Pt cele care abia au inceput-o va sfatuiesc sa nu o urmati daca aveti program f incarcat (eu nu am, decat facultate si acasica) pt ca va veti simti cam ametite sau daca nu aveti mult de slabit. Eu recunosc ca sigur voi pune la loc daca voi incepe sa mananc ca inainte de dieta, dar dupa ea voi incerca sa mananc mai sanatos. Apropo l-am convins pe sotul meu sa inceapa sa manance mai sanatos si chiar de aseara a inlocuit painea alba cu graham biggrin.gif .
robby2008 bine ai venit!cred ca nu e nici o problema daca sari peste o masa daca nu-ti place( eu aseara am sarit peste telina...iach...si in dieta pe care am gasit-o eu scrie ca poti utiliza si sarea asa ca daca o folosesti pe cea dietetica cred ca e mai bn. Oricum cred ca e bine sa mananci mai putina sare oricand, nu numai in timpul dietelor. pupic.gif
davidutza_06 pupic.gif bine ai venit si tu! eu sunt la a 4-a zii si abia astept sa termin si pe urma sa incep sa imi numar cal ca sa slabesc. Intradevar e grea dieta si nu e sanatoasa mai ales daca stai acasa si tre sa mai faci si mancare pt familie dar daca tu vrei eu te sustin. Oricum uitate in jurnalele fetelor ca vezi exemple de meniuri in general sanatoase si iti faci o idee de ce dieta sanatoasa ar treb sa urmezi.
pupic.gif
hannahmiriam
buna fetelor,
ce bine ca nu sunt singura care vrea sa scape de kg in plus biggrin.gif yahoo.gif
camvalmy
Da e impresionant cam cati dintre oameni vor sa scape de kg in plus. Apropo stiti ce am auzit?! ca Romanica noastra este a 2-a tara din Europa la capitolul obezitate. Ingrijorator, nu?!
pupic.gif bine ai venit in grupul nostru!
robby2008

daca tu asta ai inteles... eu nu-mi mai bat gura degeaba...
[/quote]

Ironmissy nu-ti bati gura degeaba. Stiu perfect la ce te referi. Dieta de care vorbeam si pe care am tinut-o in 2005 era de la un nutritionist. era foarte echilibrata si practic era vorba de un nou stil de a manca, un alt regim de viata, cel sanatos.Desi nu m-am infometat, am reusit sa slabesc cu dieta respectiva 25 kg in 3 luni jumatate-mai mult decat preconiza doctora si decat ma asteptam eu. Din pacate mi-am reluat stilul de viata nesanatos(nu mananc mult, dar ce mananc nu-i prea sanatos) si am capatat cele 20 kg in plus la care sunt acum(am in total 88 kg). am inceput dieta de la nutritionist(cea de care am vorbit) si nu am avut nici un rezultat, in conditiile in care am si facut sport zilnic. am incercat apoi regimul disociat,iar fara rezultate. Am revenit din nou la dieta nutritionistului si tot nimic. si asa am ajuns la dieta daneza.stiu ca nu este tocmai indicata, dar m-am saturat de kilogramele in plus(de care sunt vinovata in intregime blushing.gif ). te inteleg perfect cand spui de regimul de viata sanatos. asta am incercat sa fac, in schimb, nu numai ca nu am avut rezultatele pe care le-am obtinut anterior, ci nu am slabit nici macar un gram timp de o luna. acum, cu dieta daneza nu vreau decat sa dau un impuls organismului. poate dau startul slabirii si apoi revin la dieta mea obisnuita, care include toate grupele alimentare si in cantitati moderate.
robby2008
Multumesc nessie pentru indrumarile in ceea ce priveste tiker-ul.
spor la slabit tuturor.
acum va las. ma duc la cele 35 minute din zi cu muzica si bicicleta eliptica.sweating.gif
ironmissy
robby, eu sunt ferm convinsa ca o dieta buna iti pastreaza in echilibru atat psihicul cat si fizicul.

o dieta buna trebuie sa te oblige sa adopti anumite obiceiuri bune, iar dupa terminarea ei sa te fi invatat sa faci alegeri corecte in ceea ce priveste alimentatia. o dieta buna nu te face sa te arunci in dulciuri dupa terminarea ei, si te invata sa te abtii de la alimentele nesanatoase toata viata.
ca sa te poti abtine trebuie sa ai psihicul strong, si orice dieta in genul dietei daneze e foarte frustranta. ce mai, o dieta trebuie tinuta cu zambetul pe buze grin.gif .

deci, orice dieta care nu respecta aceste caracteristici, in opinia mea face mai mult rau decat bine.

de asemenea, nu cred in dietele in care nu stii exact valoarea nutritiva a alimentelor consumate.
e foarte usor sa te subalimentez, si apoi te miri de ce nu slabesti...
cine vrea sa asculte bine, cine nu...
numai bine!
robby2008
Buna fetele! Camvalmy cum merge cu dieta daneza? Ai mai slabit ceva? Eu sunt la a treia zi si nici un gram dat jos. Incep sa cred ca e doar o poveste frumoasa. Cel putin in privinta mea. Se pare ca la mine nu vrea sa reactioneze. Oricum m-am decis ca daca nici dupa ziua 4 nu vad macar jumatate de kilogram pierdut, ma opresc si revin la dieta mea, cu legume, fructe, carne slaba si lactate degresate(de aprox.1000-1100 calorii/zi) si cu Dumnezeu inainte. Tot oi reusi pana la urma sa scap de kilogramele astea apasatoare. Cu sport zilnic si gata imi creez un nou stil de viata. Sunt tare hotarata.Chiar daca voi slabi incet, macar o voi face in mod sanatos, fara sa existe riscul de a ma ingrasa la loc. O sa se bucure tare Ironmissy cand o sa citeasca mesajul asta.
camvalmy
Ironmissy se va bucura ca ai vazut pe pielea ta ca e mai bn altfel, adica sanatos. Eu am cam clacat azi sad.gif .am inceput sa mananc si altceva ca nu mai puteam rezista asa. adica rezistam daca nu aveam atatea tentatii la tot pasul. oricum eu nu mai mananc paine de cateva luni (doae graham din cand in cand), sare de asemenea cat mai putina ca nu e buna si cat mai multa apa plata. O sa imi fac un jurnal zilele astea in care imi voi posta meniurile zilnic. Promit. salut.gif poate intri sa imi dai si mie sfaturi. pupic.gif robby2008 si sper ca vei face si tu la fel. Daca la tine nu a avut nici un efect, la cat de drastica e iti sugerez sa o lasi si sa incepi cu ceva miscare, cateva abdomene, genoflexiuni sa vezi ca te vei simtii mai bn dupa cateva zile.sunt si cateva exercitii pe forum aici la sport uita-te peste ele poate iti da vreo idee smile.gif
Apropo eu mai fac si sport, acasa ,e drept, si am facut si rost de o coarda sa sar yahoo.gif ca tare imi place. A, si imi voi numara caloriile sa nu depasesc 1000-1200.
pupic.gif

robby2008 daca vrei poate postezi si tu dieta pe care o ai de la nutritionist ca poate ne mai inspiram din ea. Eu as cam avea de slabit tot cam cate slabisei tu smile.gif . pupic.gif
davidutza_06
CITAT(camvalmy @ 18-03-2008, 09:44 PM) *

Ironmissy se va bucura ca ai vazut pe pielea ta ca e mai bn altfel, adica sanatos. Eu am cam clacat azi sad.gif .am inceput sa mananc si altceva ca nu mai puteam rezista asa. adica rezistam daca nu aveam atatea tentatii la tot pasul. oricum eu nu mai mananc paine de cateva luni (doae graham din cand in cand), sare de asemenea cat mai putina ca nu e buna si cat mai multa apa plata. O sa imi fac un jurnal zilele astea in care imi voi posta meniurile zilnic. Promit. salut.gif poate intri sa imi dai si mie sfaturi. pupic.gif robby2008 si sper ca vei face si tu la fel. Daca la tine nu a avut nici un efect, la cat de drastica e iti sugerez sa o lasi si sa incepi cu ceva miscare, cateva abdomene, genoflexiuni sa vezi ca te vei simtii mai bn dupa cateva zile.sunt si cateva exercitii pe forum aici la sport uita-te peste ele poate iti da vreo idee smile.gif
Apropo eu mai fac si sport, acasa ,e drept, si am facut si rost de o coarda sa sar yahoo.gif ca tare imi place. A, si imi voi numara caloriile sa nu depasesc 1000-1200.
pupic.gif

robby2008 daca vrei poate postezi si tu dieta pe care o ai de la nutritionist ca poate ne mai inspiram din ea. Eu as cam avea de slabit tot cam cate slabisei tu smile.gif . pupic.gif

am trecut azi de ziua a doua si sper sa-mi reuseasca... rezist cu stoicism avand in vedere ca gatesc si pentru bebelul meu si pentru sot , dar sunt hotarata sa rezist mai ales ca un kg. s-a dus.... eu am mai tinut aceasta dieta o saptamana acum doi ani si nu-mi aduc aminte sa fi fost foarte greu....
daca apar insa probleme o sa renunt bineinteles mai ales ca situatia mea nu e foarte dramatica(am 1.75 si 75 kg.)
camvalmy
CITAT(davidutza_06 @ 18-03-2008, 10:05 PM) *

am trecut azi de ziua a doua si sper sa-mi reuseasca... rezist cu stoicism avand in vedere ca gatesc si pentru bebelul meu si pentru sot , dar sunt hotarata sa rezist mai ales ca un kg. s-a dus.... eu am mai tinut aceasta dieta o saptamana acum doi ani si nu-mi aduc aminte sa fi fost foarte greu....
daca apar insa probleme o sa renunt bineinteles mai ales ca situatia mea nu e foarte dramatica(am 1.75 si 75 kg.)

Dar nu ai nici un motiv sa urmezi un regim asa drastic, iti urez bafta daca tu vrei da pe urma vezi sa nu pui la loc. Apropo daca ai bebe nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta slabitului pt ca vei incepe sa alergi dupa bebeu si gata cu kg in plus- si asta e ,nu testat pe mine( inca), ci observat la cumnatica mea care e mai slaba decat inainte de nastere. si am o epotica frumoasa foc, si tare nazdravana la doar 8 luni.
Te pupic.gif mamico!
davidutza_06
CITAT(camvalmy @ 18-03-2008, 10:22 PM) *

CITAT(davidutza_06 @ 18-03-2008, 10:05 PM) *

Dar nu ai nici un motiv sa urmezi un regim asa drastic, iti urez bafta daca tu vrei da pe urma vezi sa nu pui la loc. Apropo daca ai bebe nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta slabitului pt ca vei incepe sa alergi dupa bebeu si gata cu kg in plus- si asta e ,nu testat pe mine( inca), ci observat la cumnatica mea care e mai slaba decat inainte de nastere. si am o epotica frumoasa foc, si tare nazdravana la doar 8 luni.
Te pupic.gif mamico!

Buna pupic.gif ! am si eu o intrebare . crezi ca e bine daca mananc astazi(ziua a 3-a) un ananas la masa de seara ? e cel mai mare fruct la care m-am gandit biggrin.gif . dar daca scrie un fruct si nu zice cat e de mare inseamna ca nu gresesc, nu?
tu de ce ai renuntat, ce te-a tentat? eu pana acum ma simt superbine si nu am fost tentata de nimic sper ca asa sa fie in continuare. insa ananasul e fructul meu preferat si nu cred ca as putea sa ma opresc la o felie. o zi buna tuturor
davidutza_06
salutare tuturor! vad ca nimeni nu mai spune nimic de dieta daneza, nu o mai tine nimeni? eu am inceput-o de luni si am combinat-o cu niste abdomene si sunt multumita. rezultatele deja sunt vizibile. inca nu m-am cantarit, vreau s-o fac la jumatate (duminica) dar am scapat de niste surplus de pe burta si de pe aripioare. ma simt bine, reusesc sa ma abtin si sper ca de acum in colo sa apreciez mai mult o masa si sa nu dau iama in mancare de tot felul. daca mai tine cineva dieta sau a mai tinut-o astept vesti. mentionez ca am citit ca nu e sanatoasa si de aceea nu incerc sa conving pe nimeni de nimic. pupic.gif
davidutza_06
si inca ceva... pentru mine foarte importanta a fost motivatia... puteam sa tin o dieta cand aveam un plus ceva mai mic de kg. dar nu am avut motivatie puternica.... spor la slabit si o zi buna.
camvalmy
buna daviduta eu m-am lasat de ea nu pt ca nu mai rezistam ci pt ca toata lumea se gasea sa manance bunatati cand eu nu puteam.asa ca acum incerc altceva. vezi dupa ce o termini sa nu pui la loc ce ai dat jos. te pup si te felicit pt motivatie pupic.gif salut.gif
BLUELIFE
Bune fetelor
Vad ca se discuta aprig pe seama acestei diete.nu vreau sa ma repet dar eu sunt exemplul cel mai clar ca daca vrei se poate.Am tinut aceasta dieta si am slabit cu ea.m-am lasat de fumat si m-am ingrasat cateva kg dar era mult dupa dieta,mai concret ,un an.Acum o tin din nou si deja am dat jos 2 kg.dupa dieta am tinut o saptamana de disociat (o zi carne,una legume,una paste,una fructe si una apa)in ziua de paste am mancat si o felie de tort,dupa care nu am mancat mai tarziu de ora 18.00 si iata-ma in siguranta ,fara sa ma fi ingrasat dublu sau mai stiu eu cat.Parerea mea este ca depinde de la organism la organism.Si nu sunt singura care repeta aceasta dieta dupa o reusita.La urma urmei hai sa fim sinceri ,daca altceva nu,dar macar te invata sa ai mese regulate.iar in 2 saptamani nu clacheaza nici un organism.Fac si eu bicicleta eliptica si chiar daca la inceput nu am reusit decat 3-4 minute ,acum am ajuns la performanta de 15 minute in fiecare seara.Si asta pentru a-mi intari masa musculara.Am sa va tin la curent cu evolutia mea.Nu mi-am schimbat ticherul deoarece astept sa schimb prefixul. naughty.gif Decizia abordarii unei diete apartine fiecareia dintre noi,motivatia este insa cea mai importanta.Si nu este suficient sa incepi ,este foarte important sa nu te opresti pe parcurs si sa nu faci greseala ca atunci cand ti-ai atins scopul sa nu uiti ca lupta nu s-a incheiat. doh.gif Va doresc numai bine si spor la slabit.

http://forum.oneden.com/index.php?act=modu...=si&img=378
Asa arat dupa ce anul trecut aveam 100 kg in cap.
gaby_mp
Felicitari BLUELIFE! Si eu tot 100kg am acum, si nu mai stiu cum sa le dau jos. Tu cate ai acum si ce inaltime?
davidutza_06
CITAT(BLUELIFE @ 26-03-2008, 10:59 AM) *

Bune fetelor
Vad ca se discuta aprig pe seama acestei diete.nu vreau sa ma repet dar eu sunt exemplul cel mai clar ca daca vrei se poate.Am tinut aceasta dieta si am slabit cu ea.m-am lasat de fumat si m-am ingrasat cateva kg dar era mult dupa dieta,mai concret ,un an.Acum o tin din nou si deja am dat jos 2 kg.dupa dieta am tinut o saptamana de disociat (o zi carne,una legume,una paste,una fructe si una apa)in ziua de paste am mancat si o felie de tort,dupa care nu am mancat mai tarziu de ora 18.00 si iata-ma in siguranta ,fara sa ma fi ingrasat dublu sau mai stiu eu cat.Parerea mea este ca depinde de la organism la organism.Si nu sunt singura care repeta aceasta dieta dupa o reusita.La urma urmei hai sa fim sinceri ,daca altceva nu,dar macar te invata sa ai mese regulate.iar in 2 saptamani nu clacheaza nici un organism.Fac si eu bicicleta eliptica si chiar daca la inceput nu am reusit decat 3-4 minute ,acum am ajuns la performanta de 15 minute in fiecare seara.Si asta pentru a-mi intari masa musculara.Am sa va tin la curent cu evolutia mea.Nu mi-am schimbat ticherul deoarece astept sa schimb prefixul. naughty.gif Decizia abordarii unei diete apartine fiecareia dintre noi,motivatia este insa cea mai importanta.Si nu este suficient sa incepi ,este foarte important sa nu te opresti pe parcurs si sa nu faci greseala ca atunci cand ti-ai atins scopul sa nu uiti ca lupta nu s-a incheiat. doh.gif Va doresc numai bine si spor la slabit.

am ajuns la a 11-a zi de dieta si nu mi se pare foarte greu de urmat. nu am avut probleme iar rezultatul e pe masura. dupa 7 zile slabisem 4 kg yahoo.gif . urez succes si vointa tuturor celor ce se hotarasc sa o tina. eu am combinat-o cu niste abdomene iar in ultima saptamana si cu bicicleta eliptica pupic.gif
Sexymom
Eu eram un fan al acestei diete, pana am aflat adevarul sad.gif .Slabesti rapid, si pui la loc dublu. Nu credeam ca o sa spun asta in viata mea, eu care sunt tare dezordonata in alimentatie.
Dar am aflat ceva acum 2 luni. cheer.gif
Numai cu rabdare si perseverenta reusesti ceva, si o alimentatie variata, sanatoasa si echilibrata.
Mitul dietei e fals, ar trebuii sa va acordati 5 saptamani sa vedeti ce se intampla in realitate cu organismul vostruu.
De ce scriu 5 saptamani_ asa spun medicii spanioli, acorda/ti 5 saptamani si o sa fii o alta persoana.
Eu una am reusit sa trec de cele 5 saptamani si sa ma simt multumita si fericita de rezultate.
BLUELIFE
CITAT(gaby_mp @ 27-03-2008, 01:28 AM) *

Felicitari BLUELIFE! Si eu tot 100kg am acum, si nu mai stiu cum sa le dau jos. Tu cate ai acum si ce inaltime?

Momentan am 81.5 kg ( 1.55m).Tin daneza si daca nu revii brusc la obiceiurile vechi alimentare nu te ingrasi.trebuie doar sa fii in continuare atenta cu ceea ce mananci si vei vedea ca totul e in regula.Sa stii de la ce te ingrasi(eu una de la chipsuri si dulciuri)si sa eviti aceste alimente ,consumandu-le doar ocazional sau daca e posibil deloc.Regula de aur este sa nu mananci dupa ora 18.00 si eu una nu m-am ingrasat dublu si sunt convinsa ca pana in vara voi avea rezultate vizibile.Bineinteles ca aceasta dieta este hipocalorica si nu trebuie tinuta o perioada indelungata ,dar totul depinde de ceea ce mananci dupa.Si ma repet:am mancat si pizza si mititei si tort pe parcursul anului,dupa ce am terminat dieta.Scaderea mea in greutate a fost urmatoarea:

Ianuarie 2007 =100kg
martie-aprilie 2007=dieta=85kg
ianuarie 2008 = 85 kg
martie 2008 = inceput dieta=momentan 81.5 kg.

CITAT(davidutza_06 @ 27-03-2008, 01:56 AM) *

CITAT(BLUELIFE @ 26-03-2008, 10:59 AM) *

Bune fetelor

am ajuns la a 11-a zi de dieta si nu mi se pare foarte greu de urmat. nu am avut probleme iar rezultatul e pe masura. dupa 7 zile slabisem 4 kg yahoo.gif . urez succes si vointa tuturor celor ce se hotarasc sa o tina. eu am combinat-o cu niste abdomene iar in ultima saptamana si cu bicicleta eliptica pupic.gif

Felicitari! yahoo.gif Cunosc sentimentul.Acum nu iti ramane decat sa ai grija ce mananci si sa te mentii o vreme dupa care sa slabesti in continuare.Bafta! hug.gif
daconst
Fetele,felicitari pentru rezultate! cheer.gif

De marti bag si eu o tura de Daneza.Sper sa ma tina.
Pe urma revin la WW,ca acum simt ca altfel nu ma pot opri din mancat.Mananc la dulciuri ca sparta si imi trebuie ceva mai strict sa ma educe putin.Si am si ceva kg care le-am pus acum rapid de cind e mama la mine si gateste bunatati.

Blue
,ai mare dreptate ca daca nu mananci iar aiurea dupa diete,nu te ingrasi dublu.Asta am si eu de giand sa fac si sa ajung si eu iar slaba...cum eram odata. rolleyes.gif
ALICE
Aceeasi impresie o am si eu Dana.Ca-mi trebuie ceva strict
BLUELIFE
Eu una asa imi disciplinez organismul.este un soc ,mai mult psihic caci ma gandesc la dulciuri toata ziua(nu degeaba mi se spune gura dulce baby.gif )dar dupa cateva zile ma simt minunat.iar dupa ce termin dieta ,fiind ambitionata de rezultate,ma abtin si totul e in regula.Prefer sa tin diete primavara ,cand renaste natura deoarece imi da impresia ca e un nou inceput si pentru mine si cand psihicul zburda nu ai cum sa dai gres. tease.gif Iar pana in vara numai bine se vad rezultatele si voi fi multumita.Iata optimism yahoo.gif poftiti de serviti si voi si sa ne postam la vara fotografii de la mare sa ne laudam toate cu reusitele noastre hug.gif va pup si spor la treaba.Nu uitati ca un 10-15 minute de sport nu strica nimanui. floare.gif

nah,ca mi-am schimbat si ticherul dupa un an (de la 16 la 19 kg pierdute) yahoo.gif
camvalmy
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Super Blulife! tot inainte la slabit. Azi am facut si eu 88, am mai slabit 3 kg. pupic.gif

dar nu cu dieta asta. pupic.gif
davidutza_06
am terminat dieta daneza sambata si slabisem 5 kg. bine, a facut unele abateri de la dieta in sensul ca am mancat 400g cod in loc de 200 iar sambata pe langa pui am mai mancat 2 ciuperci la gratar. cafea am batut ceva mai mult de o ceasca dimineata si am mai adaugat o zaharina, nu am putut manca telina(nici cruda si nici fiarta) si nu am mancat spanacul. dar e ok pentru mine care nu am tinut niciodata cont ce si cum mananc. asta mi-a fost invatare de minte si apreciez acum fiecare masa. de sambata pana azi surpriza , am mai slabit un kg. iar acum m-am hotarat sa nu mai mananc dupa 6 seara si sa am grija ce mananc. pupici tuturor si spor la slabit. o sa va tin la curent cu evolutia mea dupa aceasta cura de slabire. am acum 70 kg. si vreau sa ajung la 65 kg.(am 1.75m)
gaby_mp
Bravo Daviduta! Succes in continuare!
ALICE
CITAT(davidutza_06 @ 31-03-2008, 03:22 PM) *

am terminat dieta daneza sambata si slabisem 5 kg. bine, a facut unele abateri de la dieta in sensul ca am mancat 400g cod in loc de 200 iar sambata pe langa pui am mai mancat 2 ciuperci la gratar. cafea am batut ceva mai mult de o ceasca dimineata si am mai adaugat o zaharina, nu am putut manca telina(nici cruda si nici fiarta) si nu am mancat spanacul. dar e ok pentru mine care nu am tinut niciodata cont ce si cum mananc. asta mi-a fost invatare de minte si apreciez acum fiecare masa. de sambata pana azi surpriza , am mai slabit un kg. iar acum m-am hotarat sa nu mai mananc dupa 6 seara si sa am grija ce mananc. pupici tuturor si spor la slabit. o sa va tin la curent cu evolutia mea dupa aceasta cura de slabire. am acum 70 kg. si vreau sa ajung la 65 kg.(am 1.75m)

Chiar vreau sa ne spui si noua cum merge dupa. Daca ai pus la loc, sau nu, daca ai exagerat,etc:give_rose:
Vreau sa o tin si eu, dar o saptamana
daconst
Hai Alice,te bagi si tu? naughty.gif
Ca eu de maine incep! cheer.gif
camvalmy
Daconst ai scris tu regimul acela cu 1 sapt numai fructe si legume... poate mai dai idei de mancaruri sau legume care mai pot fi folosite gendovlecel sau vanata, nu prea stiu... ca nu mai am idei. si sa stii ca am slabit ceva pana acum:* .
ALICE
CITAT(daconst @ 31-03-2008, 10:42 PM) *

Nu, ca maine plec la Bratislava,pana duminica.Si e greu in deplasare.De saptamana viitoare zic eu.Si nu de luni, ca nu-mi place.Mai bine de marti
davidutza_06
CITAT(daconst @ 31-03-2008, 09:42 PM) *

iti doresc succes.....ideea e sa nu te gandesti toata ziua ca esti la regim. poarta-te ca in fiecare zi si nu da fuga la cantar dupa fiecare masa. banuiesc ca ai avut zile in care ai mancat mult mai putin decat ai manca acum si nu ti-ai facut mari probleme, chiar nici nu ai bagat de seama. 13 zile trec repede. gandeste-te ce bine o sa fie dupa cand te uiti in oglinda. pupic.gif
teolique
Hey!

eu am inceput dieta ieri. stiti doar cum facem toate: de luni.....blum.gif dar pentru mine e ok asa. nu mi se pare greu de tinut, mai greu e cand vad cum toata lumea papa in jurul meu si mi se mai face pofta de ceva. in rest cantitatea de mancare de la o masa mi se pare suficienta. am mai avut o incercare de a tine dieta akm cateva luni, in vara. atunci mancam o salata , maxim 2 pe zi si am slabit 3 kg. knd am inceputo am crezut k o sa le pun repede la loc pentru k mi se parea k pap foarte mult si mai ales seara:D ceea ce spre surprinderea mea nu s'a intamplat, dimpotriva. dupa 5 zile mai slabisem 3 kg:O:O. pe urma am plecat la munte si nu am mai reusit sa o tin. dar acum am alte planuri:D:D
Succes tuturor:)
daconst
Alice,e perfect asa de marti.Ca de aia am inceput si eu de azi.
Vad ca sunt ok si cu foamea m-am descurcat.Adica apa multa si ceai si nu simti foame.

Camvalmy,dieta aia era de la un nutritionist.Eu n-am tinut-o,asa ca n-am idei de meniu.Eu eram cu WW pina acum,la care o sa ma intorc dupa Daneza.

Daviduta,mersi de incurajari! hug.gif

VioricaIchim
Salut, si bine v-am gasit, sunt la a3a zi de diata daneza, si totusi ma simt bine, am cautat disperata carnea de miel sa o am pt duminica, sper sa dea roade... in schimb am citit prin alte locuri ca se poate consuma sare piper si alte condimente... nu in cantitati mari zic eu... eu oricum adaug sare ca asa trebuia la mancare nu ca as simti nevoia.. dar gustul de spanac fara sare..... si lumea m-a "incurajat" cu telina ce ma asteapta diseara.... eu am sa pun cateva condimente si sper sa nu ma chinui 13 zile... fara rost... Totusi citind mai multe forumuri pro si contra... eu zic ca daca din toate dietele am lua ce este bun... nu infometare... nu seara dupa ora 18.. carnea la gratar.... legumele si fructele cat mai natur...
Eu nu mananc de fel dulciuri, dar aseara i-am cumparat jeleuri fetitzei... si as fi bagat si eu unul in gura,sa nu zic de ziua de luni cand copila mea mi-a cerut portocala wacko.gif si cu okii as fi mancat, dar am ales sa ma culc la 9(si abia se schimbase si ora).
Am sa va tin la curent daca slabesc adaugand si cate un praf de sare.... seara mai fac 5 minute la bicicleta eliptica.. Am 1.69innaltime si 72kg. Povestea mea e: aveam 63kg cand am ramas insarcinata, la 28 de ani, am vomat si sufletul din mine timp de 3 luni, numa la gandul de carne faceam urat.. am mancat f multi struguri, era sezonul, asa ca in prima faza am slabit.. ca din punctul meu de vedere aveam de unde fara sa apara efecte negative asupra copilului. la sf sarcinei aveam 75kg... zic eu o persoana fericita cu doar 12 kg, am facut cezariana, si dupa o saptamana in spital, cand am ajuns acasa cantarul meu arata 60kg... sa va zic ce fericita eram? yahoo.gif se intelege. la 2 luni am mers la ginecolog si mi-a dat niste anticonceptionale ce se iau pe alaptat.... si le-am luat doh.gif nici nu stiu cum am ajuns la 74kg sorry.gif in martie fetitza mea a facut 2ani, am alaptat-o 1.3 dar nu reusesc sa trec de pragul de 70kg... de ceva timp nici nu ajung la el mad.gif Iar cu alergatul dupa copil... e doar o poveste, depinde de organism...
Va pup si sa ne scriem mai slabe w00t.gif
davidutza_06
CITAT(VioricaIchim @ 02-04-2008, 11:59 AM) *

Salut, si bine v-am gasit, sunt la a3a zi de diata daneza, si totusi ma simt bine, am cautat disperata carnea de miel sa o am pt duminica, sper sa dea roade... in schimb am citit prin alte locuri ca se poate consuma sare piper si alte condimente... nu in cantitati mari zic eu... eu oricum adaug sare ca asa trebuia la mancare nu ca as simti nevoia.. dar gustul de spanac fara sare..... si lumea m-a "incurajat" cu telina ce ma asteapta diseara.... eu am sa pun cateva condimente si sper sa nu ma chinui 13 zile... fara rost... Totusi citind mai multe forumuri pro si contra... eu zic ca daca din toate dietele am lua ce este bun... nu infometare... nu seara dupa ora 18.. carnea la gratar.... legumele si fructele cat mai natur...
Eu nu mananc de fel dulciuri, dar aseara i-am cumparat jeleuri fetitzei... si as fi bagat si eu unul in gura,sa nu zic de ziua de luni cand copila mea mi-a cerut portocala wacko.gif si cu okii as fi mancat, dar am ales sa ma culc la 9(si abia se schimbase si ora).
Am sa va tin la curent daca slabesc adaugand si cate un praf de sare.... seara mai fac 5 minute la bicicleta eliptica.. Am 1.69innaltime si 72kg. Povestea mea e: aveam 63kg cand am ramas insarcinata, la 28 de ani, am vomat si sufletul din mine timp de 3 luni, numa la gandul de carne faceam urat.. am mancat f multi struguri, era sezonul, asa ca in prima faza am slabit.. ca din punctul meu de vedere aveam de unde fara sa apara efecte negative asupra copilului. la sf sarcinei aveam 75kg... zic eu o persoana fericita cu doar 12 kg, am facut cezariana, si dupa o saptamana in spital, cand am ajuns acasa cantarul meu arata 60kg... sa va zic ce fericita eram? yahoo.gif se intelege. la 2 luni am mers la ginecolog si mi-a dat niste anticonceptionale ce se iau pe alaptat.... si le-am luat doh.gif nici nu stiu cum am ajuns la 74kg sorry.gif in martie fetitza mea a facut 2ani, am alaptat-o 1.3 dar nu reusesc sa trec de pragul de 70kg... de ceva timp nici nu ajung la el mad.gif Iar cu alergatul dupa copil... e doar o poveste, depinde de organism...
Va pup si sa ne scriem mai slabe w00t.gif

eu am pus in mancarea de dieta si sare si busuioc si piper incat carnea de miel ajunsese sa aiba gust de vita )).gif .... si am facut-o la cuptor in apa si nu a fost deloc rea. intradevar nu am slabit miraculos(dupa cum spune dieta ) dar sunt multumita. a meritat efortul iar acum ma simt excelent. intradevar ca si eu salivam la mancarea bebelului, portocala ma ucidea , dar inghiteam in sec. hai ca acum trc cele 10 zile ramase. sa ne spui cat ai slabit tu. hug.gif
VioricaIchim
aa sa va spun maine merg sa-mi pun cercel in ureche pentru slabit cool.gif astrele imi zambesc.. cica e recomandat la berbeci.. au efecte benefice!!! pt slabit!!!! give_rose.gif
daconst
A main trecut o zi de dieta si sunt bine.Deja ma obisnuiesc cu regimul si sper sa trec si ziua de maine cu bine,ca mi se pare mai grea.
Eu n-am avut rabdare si m-am urcat pe cintar si deja 1.5kg erau duse. cheer.gif
Sper sa continui si sa fie bine dupa 13 zile.

Viorica,succes si tie si sa ne scrii cum merge dieta mai departe!
VioricaIchim
vreau sa va spun ca foarte bine am trecut de a 3a zi, daca ma voi simti la fel o duc la capat, mie telina mi-a placut f mult, si m-am simtit si satula, de la gustul ei putin intepator am consumat si multa apa! iar placerea de a manca un mar m-a coplesit! (pe care l-am impartit cu fetitza mea)...dar nu conteaza... a fost bine. Va pup
dombo
Ma apuc si eu de sambata. Vreau sa fie vineri ziua fara nimic.

Sper sa pot sa ma tin de dieta pentru ca am nevoie sa slabesc

1,62 si 87 kg

urati-mi bafta
Sexymom
Bafta multa fetelor.
Adaug si eu ceva: ori de cate ori am tinut aceasta dieta am pus sare si condimente in ea.Sarea nu ingrasa si nici condimentele, asa ca nu vad de ce nu ar merge in dieta.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.