Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Dieta Daneza de schimbare a metabolismului
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dana.oana
eu dupa dieta am mai slabit 5 kg....am continuat sa tin regim...adik nu m-am aruncat pe mancare
si mult sport.....vroiam sa o mai tin o data inainte de nunta dar mi-a spus o prietena ca nu e bine...pi imediat inapoi
Sexymom
Danaesti un caz f. fericit. floare.gif
ziledevara
așa e! nu e dieta magică! o țin 13 zile și dau iama în mâncare pe urmă! mănânci de toate dar moderat.și încă o dată vin și spun: o dietă fără mișcare = 0. 15 minute pe zi de mișcare e perfect. urcați scările în loc să folosiți liftul. mergeți la cumpărături pe jos nu cu mașina, faceți câteva abdomene. nu vă faceți comode fundurile într-un fotoliu și țineți diete.mă scuzați de expresie.renunțați la pîine dulciuri și mâncat după orele 18.eu una am ajuns să iau ultima masă la ora 4 jumate-5 floare.gif

e greu pentru început..dar când ajungi să îmbraci haine în care nu încăpeai înainte ești cu adevărat fericită, mulțumită de tine și încrezătoare. plus că nu e nimic mai minunat decât să fi apreciată de către cei dragi pentru efortul depus.
Katia
Intr-adevar...dar e un inceput pentru toate cele care vor sa-si schimbe stilul de a manca...cum spunea cineva mai devreme...e o invatatura de minte pentru noi toate cele care pentru o perioada am mancat fara limita..fara sa tinem cont de ora..
ely34
Buna dimineata !

Sunt cea mai noua pe aici si am intrat pe forum numai pt.a da o speranta pt.cei ce vor sa slabeasca cu aceasta dieta.
Eu si sotul meu ne chinuiam sa slabim de ceva vreme si nu prea functiona nimic asa cum ne-am fi dorit sad.gif ...
Am auzit despre Dieta Daneza , am stuidiat-o si vreau sa va spun ca am avut rezultate f.bune fara ca sa ne simtim rau sau fara putere.
Sotul meu a fost mai ambitios si a tinut-o 100 % ca atare a slabit 12 Kg in 13 zile , iar eu pt.ca am mai sarit regulile (f.putin e adevarat!) am slabit doar 8 Kg .
Daca va obisnuiti cu senzatia de foame continua , dieta e super buna!
Va doresc muuuuuuuuuult succes in lupta cu Kg.!
ziledevara
adevărul e că bărbații sunt cei mai responsabili la capitolul diete. noi mai facem cumpărături, mai vedem una alta, pregătim mâncarea și tentațiile apar. bang.gif însă ei se țin strict de dietă.ce au de lucru?! beach.gif
Heda
daca am 17 ani si tin cura sunt sanse sa mearga mai bine sau sunt sanse mai mari sa-mi distrug metabolismul?am 1.69 si 64 de kilograme si as vrea sa ajung macar la 59 unsure.gif ce parere aveti?
Katia
Eu zic ca nu are rost...nu la 17 ani..nu la cateva kg cate ai tu de slabit...Abtine-te de la fast-food, dulciuri, paine si altele..Nu te chinui..
Eu termin dieta daneza duminica i...nu am avut mari probleme pana acum..dar acum simt ca mor...colegii mei de munca mananca branza, rosii,salam cu paine...miroaaaaseeeeeeeee..iar eu beau a patra cana cu apa...
Nessie
In primul rand, iti userz "Bine ai venit!", Heda! flowers1.gif

In al doilea rand, e bine ce ti-a zis Katia. Nu incepe aceasca dieta! Am zis de nu-stiu-cate-ori si pe subiectul asta si in alte locuri, ca dieta asta ita da metabolismul peste cap, idiferent de varsta! E adevarat ca iti schimba metabolismul, dar nu in bine. Vei slabi din ce in e mai greu, te vei ingrasa mult mai repede si mai mult decat aveai initial.

De ce nu incerci sa tii cont de caloriile zilnice? E cel mai simplu sa mananci ce iti place, dar sa ai grija sa nu depasesti limita. Avem pe site tabelul de calorii care te ajuta sa-ti calculezi singura meniurile.

Ai grija de tine si nu-ti distruge organismul! hug.gif
eiramenna
servus! o mica prezentare!!
am 26 de ani.171 cm..83 kg...dintotdeauna am fost mai solida..dar dupa o sarcina gemelara de acum 2 ani juma,,am cam pus pe mine,,mai ales ca la sf sarcinii ajunsesem la 106 kg..picii mei cantarind fiecare 3 kg juma!!
in trecut am tinut doar 2 diete adica mai precis,,am calculat ce mananc,,,la prima am slabit 6 kg..si la a doua..anul trecut,,,in 2 luni juma am dat jos 10 kg..de la 95 la 85...ce nu am mai pus inapoi..
parerea mea..este mai sanatos sa slabesti in timp..adica un kg pe sapt..e super ok...dar acum vreau sa incap intr,o tinuta ce o am de un an si ceva si tot am pastrat,o in speranta ca o sa slabesc vreo data..acum am si motivatia...pe 12 sept trebuie sa merg la o nunta!! si vreau neaparat so o port!! deci cum citisem in unul din raspunsurile de pe forum,,trebuie sa ai motivatie,,
acum sunt deja in a treia zi a dietei daneze...nu am avut pana acum probleme,,,doar trebuie sa imi disciplinez psihicul...prea mult se gandeste la ce ar manca...ce nu o sa reusesc e sa gasesc carnea de miel..am tot cautat dar nimic...
pana acum am slabit un kg juma...sar si coarda in fiecare seara..e ok!
si sunt foarte hotarata ca dupa ce o termin,,,pe 10 sept mai precis..sa o iau usor cu papa...asta nu imi e greu...
sincer am recurs la daneza pt ca nu mai am rabdarea sa slabesc in timp..am vrut sa vad rezultate rapide ca sa fiu incurajata!
p.s. vreau sa imi pun si eu un ticker..spar sa reusesc...
daca o sa am intrebari,,,o sa revin,,dar nu numai,,,
o seara placuta si usoara!! floare.gif
nora
buna
ma numesc nora, am 26 ani si....probleme cu greutatea sad.gif sad.gif
am inceput dieta daneza de duminica trecuta, ma apropii cu greu de final si ma sperie faptul ca o sa pun tot la loc cu varf si indesat. vreau sa interb pe cele ce au terminat dieta, in ce masura au pus la loc kg pierdute??

ps: de duminica trecuta mi-am rezervat cate o ora pe zi(poate si mai bine), in care v-am citit discutiile lucru care m-a ajutat enorm.va multumesc! give_rose.gif give_rose.gif

sper sa duc dieta la bun sfarsit si sa nu ma rotunjesc la loc sorry.gif sorry.gif

va pup
sss
Buna, Nora
Sper sa nu te descurajez, dar eu am pus inapoi tot ce am dat jos cu daneza, adica 5 kg. Am tinut-o in vara, si efectul ei a durat cam 1 luna.
Sper ca tu sa ai mai mult noroc. Adevarul e ca eu nici nu am avut foarte multa grija, dar nici nu am mancat ca sparta.
nora
CITAT(sss @ 22-09-2008, 10:19 AM) *

Buna, Nora
Sper sa nu te descurajez, dar eu am pus inapoi tot ce am dat jos cu daneza, adica 5 kg. Am tinut-o in vara, si efectul ei a durat cam 1 luna.
Sper ca tu sa ai mai mult noroc. Adevarul e ca eu nici nu am avut foarte multa grija, dar nici nu am mancat ca sparta.

sad.gif sad.gif

sa vedem....noroc nu prea am...asa ca ar trebui sa mizez pe altceva.
doh.gif doh.gif
nora
mai am o intrebare....sigur e ok ca in ziua cu peste sa mananci ton din conserva?
ca am o mare problema cu codul fiert.. huh.gif
sss
CITAT(nora @ 22-09-2008, 02:52 PM) *

mai am o intrebare....sigur e ok ca in ziua cu peste sa mananci ton din conserva?

La intrebarea asta nu stiu ce sa iti raspund. eu am mancat cod fiert. Sincera sa fiu, nu cred ca ar fi indicat sa le inlocuiesti. Oricum, in niciun caz ton in ulei!!!!!!!!!
nora
CITAT(sss @ 23-09-2008, 07:46 AM) *

CITAT(nora @ 22-09-2008, 02:52 PM) *

La intrebarea asta nu stiu ce sa iti raspund. eu am mancat cod fiert. Sincera sa fiu, nu cred ca ar fi indicat sa le inlocuiesti. Oricum, in niciun caz ton in ulei!!!!!!!!!

atunci macar cod la gratar?? huh.gif huh.gif
si inca ceva .....nu stiu cat ai slabit tu, da` eu sunt tare dezamagita.
m-am cantarit astazi si nu am slabit decat 2 kg si cateva grame(si mai am doar 4 zile de regim) sorry.gif sorry.gif nici macar 5 kg, nu mai zic 13 kg cum promite regimu`.
imi pare rau doar pt ca m-am ghinuit groaznic in astea 2 saptamani, nu tu o gurita de cioco, inghetata, nimic! sad.gif (sa stiti ca nu am trisat)
oricum, daca nici asta nu merge e cam nasol...
voi ce imi recomandati?
in general,miscare fac destula,nu mananc forte mult si destul de sanatos, (mai mult legume, lactate si fructe - urasc carnea wacko.gif ) si nu mai reusesc sa slabesc.tocmai de asta am apelat la regimul asta disperat care vad ca nu a dat nici el roade... ce e de facut? ma gandeam sa apelez la niste pastile, tratamente, orice...voi ce ziceti?

PS:dupa ce ca sunt terminata de foame, mai intru si in depresie huh.gif
oricum sunt ff hotarata sa duc regimu` asta la capat.(simt ca daca ma opresc acum, pun tot la loc imediat doh.gif )

Sexymom
Nora, in primul rand bine ai venit printre noi.
In al doilea rand asta nu e un regim sanatos, l-am tinut si eu dupa 2 nasteri si am slabit destul, este adevarat, dar am recuperat totul in timp de 1 luna.Ce pierzi este apa din organism , nu grasimea, ca sa nu mai vb. de senzatia urata pe care o ai mancand 500-600 calorii pe zi.
Nu e un regim miraculos.
Ca sa slabesti ai nevoie de multa rabdare si sa schimbi multe din obiceiurile tale.Mie mi-a luat mult timp ca sa imi dau seama de asta.
Cel mai bine ar fii sa numeri calorii, sa mananci de toate, echilibrat , pana in 1300-1400 calori pe zi in functie de greutatea si inaltimea pe care o ai.
In Babilon gasesti un Tabel de calorii si poti sa iti calculezi necesarul.
Mult succes in continuare.
nora
CITAT(Sexymom @ 23-09-2008, 10:13 AM) *

Nora, in primul rand bine ai venit printre noi.
In al doilea rand asta nu e un regim sanatos, l-am tinut si eu dupa 2 nasteri si am slabit destul, este adevarat, dar am recuperat totul in timp de 1 luna.Ce pierzi este apa din organism , nu grasimea, ca sa nu mai vb. de senzatia urata pe care o ai mancand 500-600 calorii pe zi.
Nu e un regim miraculos.
Ca sa slabesti ai nevoie de multa rabdare si sa schimbi multe din obiceiurile tale.Mie mi-a luat mult timp ca sa imi dau seama de asta.
Cel mai bine ar fii sa numeri calorii, sa mananci de toate, echilibrat , pana in 1300-1400 calori pe zi in functie de greutatea si inaltimea pe care o ai.
In Babilon gasesti un Tabel de calorii si poti sa iti calculezi necesarul.
Mult succes in continuare.

give_rose.gif give_rose.gif
mersi frumos de sfaturi!!
tre` sa ma apuc de treaba blushing.gif
ariana23
buna fetelor.Am citit toate info referitoare la dieta daneza de pe forum si am vazut ca sunt pareri pro si contra.Am 23 ani ,1.70 inaltime si 66Kg ,as vrea sa slabesc cam 10kg si de luni as vrea sa incep dieta.
Ar trebui sa iau vitamine pe parcursul dietei?,mentinonez ca analizele mele medicale sunt fff bune,sper sa nu am probleme din cauza dietei dar am mare nevoie sa slabesc cel putin 6-7 kg.
spatzi
Buna! Eu sunt foarte noua pe acest site si nu prea ma descurc... incerc sa invat cum functioneaza.
Am vazut ca se discuta mult despre un subiect care pe mine ma intereseaza foarte mult - slabitul - in momentul de fata ma aflu la a 8-a zi de dieta daneza si sunt destul de multumita de rezultate rolleyes.gif
As vrea totusi dupa ce o termin sa ma mentin si m-am gandit sa incep o alta dieta, nu atat de stricta... Poate cineva sa ma ajute cu un sfat?! unsure.gif
spatzi
smile.gif hello fetelor, ma primiti si pe mine in clubul vostru?! sunt eu mai noua pe aici, dar promit sa invat cum functioneaza acest site wink1.gif va citesc de ceva vreme comentariile pe forum, legate de dieta daneza.... eu sunt azi la a 8-a zi si sunt multumita de rezultate pana acum.
As vrea sa incep o alta, ( dupa ce o termin pe asta) dar nu atat de stricta... poate ma sfatuiti voi ce as putea sa incerc.... mentionez ca sunt satula de diete in general, satula de kg in plus, dar am reusit de fiecare data (cand mi-am propus)

Scurta descriere: am 29 de ani, 1,65 m, in prezent 71 kg... telul meu e sa ajung pe la 57 kg smile.gif

Trebuie sa mai spun ca acum 2 ani si jumatate am avut foarte multe kg - 114 - am slabit in 2 ani, mergand la fitness si renuntand la paine, prajeli, zahar, bauturi acidulate...etc am intrerupt regimul acum 6 luni si am inceput sa mananc normal, bineinteles ca am luat vreo 7 kg, iar acum cred ca organismul meu e un pic nelamurit ce am eu de gand cu el.
Se zice ca dieta daneza nu are efect yo-yo in urmatorii 2 ani... dry.gif nu stiu ce sa cred, dar am incercat-o si pana acum am slabit 4 kg... mai vedem dupa cum e.
Sexymom
Bine ati venit printre noi fetelor.
Dieta daneza da rezultate pe moment , dar kilele revin repede de tot inapoi, are efecte yo-yo, daca citesti in urma o sa vezi ca multe fete ( printre care si eu ) am tinut dieta de multe ori si am recuperat inapoi.
Nu ai multe kg in plus, eu ti-as recomanda sa numeri calorii si sa ai rabdare.Mai bine slabesti incet si sigur decat repede si prost.
Mult succes.
ariana23
Buna fetelor,eu o sa incep dieta de luni dar am o intrebare:in zilele in care se mananca friptura de vita sau peste fiert este permisa sarea?sau alte condimente?Nu am vazut nici o specificatie referitoare la sare? Multumesc
Katia
CITAT(ariana23 @ 01-10-2008, 10:23 AM) *

Buna fetelor,eu o sa incep dieta de luni dar am o intrebare:in zilele in care se mananca friptura de vita sau peste fiert este permisa sarea?sau alte condimente?Nu am vazut nici o specificatie referitoare la sare? Multumesc

Din cate stiu eu nu....nu inteleg de ce...pentru ca nici sarea si nici condimentele nu ingrasa... Eu am tinut dieta asta in a doua jumatate a lunii septembrie...dup acare m-am apucat imediat de dieta de 90 de zile...de frica efectului yo-yo
ariana23
ms pt raspuns si eu ma cam tem de efect yo-yo ,depinde mult si de organism.Sper sa reusesc sa o tin 13zile si sa slabesc
Katia
CITAT(ariana23 @ 01-10-2008, 01:08 PM) *

ms pt raspuns si eu ma cam tem de efect yo-yo ,depinde mult si de organism.Sper sa reusesc sa o tin 13zile si sa slabesc

Vei reusi dar trebuie sa ai mare grija dupa....si sa nu te apuci sa mananci tot ceea ce ti-a lipsit in aceste 13 zile...sunt sigura ca vei reusi....eu mi-am pus sare in ultimele doua zile ale dietei...pt ca nu-mi placea nimic din ceea ce aveam de mancat (nici macar puiul nu are nici un gust fara condimente) si treceau zile in care ma tineam pe picioare doar cu cafeaua de dimineata si cu painea prajita...sa nu faci greseala asta...
ariana23
multumesc pt incurajari.Sper sa reusesc sa slabesc macar 5-6kg.Dar mai am o intrebare fetelor:sunt ore fixe la care trebuie sa mananc.Stiam ca nu trebuie sa mai mananc dupa ora 18 dar atat.
spatzi
nu mai vreau sa aud de dieta daneza... de unde or fi scos ca se slabesc 10-20 kg... ca eu sunt in a 10-a zi si am slabit 4 kg.... sunt dezamagita, mai ales ca nu am trisat deloc sad.gif ... acum o s-o termin, mai am 3 zile.. fool.gif

apoi cred ca o sa incep sa numar calorii sau puncte, nu stiu cum e mai bine... de azi am inceput si fitness, sauna... sper sa ajute.

cred totusi ca dieta daneza ajuta persoanele care au multe kg de slabit si mai ales pe cele care nu au tinut alte diete inainte (nu e cazul meu). Inainte am slabit frumos cu regimul disociat.... macar aveam voie sa mananc cat vroiam eu, nu faceam foamea ca acum girl_cray.gif ......................poop pt fetitze pupic.gif

... eu am mancat la ore fixe, mic dejun la 6.30, pranz la 11.30 si cina la 17.30.... dar am gasit mai multe variante de dieta daneza, una iti dadea voie chiar sa condimentezi cu sare.... eu am tinut-o pe cea cu ceai dimineata... cafeaua imi place doar cu lapte, asa ca am renuntat la ea 2 saptamani dry.gif ....cat imi lipseste...yeahhhh
Katia
CITAT(spatzi @ 02-10-2008, 05:36 PM) *

nu mai vreau sa aud de dieta daneza... de unde or fi scos ca se slabesc 10-20 kg... ca eu sunt in a 10-a zi si am slabit 4 kg.... sunt dezamagita, mai ales ca nu am trisat deloc sad.gif ... acum o s-o termin, mai am 3 zile.. fool.gif

apoi cred ca o sa incep sa numar calorii sau puncte, nu stiu cum e mai bine... de azi am inceput si fitness, sauna... sper sa ajute.

cred totusi ca dieta daneza ajuta persoanele care au multe kg de slabit si mai ales pe cele care nu au tinut alte diete inainte (nu e cazul meu). Inainte am slabit frumos cu regimul disociat.... macar aveam voie sa mananc cat vroiam eu, nu faceam foamea ca acum girl_cray.gif ......................poop pt fetitze pupic.gif

... eu am mancat la ore fixe, mic dejun la 6.30, pranz la 11.30 si cina la 17.30.... dar am gasit mai multe variante de dieta daneza, una iti dadea voie chiar sa condimentezi cu sare.... eu am tinut-o pe cea cu ceai dimineata... cafeaua imi place doar cu lapte, asa ca am renuntat la ea 2 saptamani dry.gif ....cat imi lipseste...yeahhhh

Aici ai dreptate..nu am citit toate paginile acestui subiect dar nu cred ca fie vreo fata care sa fi slabit mai mult de 8 kg cu aceasta dieta...indiferent de cate kg are. In plus face foarte rau...mie imi tremurau toti muschii...pt cea mai mica miscare...mi se infundau urechile daca mergeam pe jos...e greu...dar eu am luat-o ca pe un imbold...ca pe o pedeapsa pentru greselile pe care le-am facut pana atunci...dupa dieta asta...orice alta dieta ti se pare foarte simpla...
spatzi
.. azi eram aproape sa renunt la a mai tine dieta.... dar prietenul meu dragutul de el s-a dus in bucatarie si mi-a pregatit sucul de portocale si iaurtelul.... asa ca mai mult de dragul lui am reusit si azi (cred ca ma vrea si el mai slaba - dar nu zice nimic )).gif )....

eu ma cantaresc in fiecare dimineata cand ma trezesc...azi aveam la fel ca ieri (dupa ziua cu telina aia scarboasa la cina doh.gif ) si alaltaieri asta ma demoralizeaza cel mai tare si parca imi face foame blushing.gif .....

am gasit o alta dieta, se numeste "Sacred Heart"... mie chiar mi se pare usor de tinut, e bazata pe supa (nu cea de varza, slava Domnului rolleyes.gif ) plus regimul disociat....7 zile dureaza.....
dupa cum zicea Katia, acum orice dieta mi se pare usoara.... cam asa este

ahhh de unde pot sa imi lipesc si eu un ticker asa cum aveti voi toate?! baby.gif blushing.gif ..
Nessie
CITAT(spatzi @ 03-10-2008, 04:47 PM) *
ahhh de unde pot sa imi lipesc si eu un ticker asa cum aveti voi toate?! baby.gif blushing.gif ..
Citeste aici: Cum sa imi pun ticker?
Katia
cum merge dieta ariana? ai trecut cu bine peste weekend?
ariana23
Buna.Astazi este abia prima zi,am zis sa o tin de luni.Mi-a fost ingrozitor de greu sa mananc spanacul fiert,am luat de cateva ori din el si l-am lasat balta,am consumat ouale fierte si rosia.Masa de seara mi se pare mai acceptabila.smile.gif
Katia
CITAT(ariana23 @ 06-10-2008, 01:21 PM) *

Buna.Astazi este abia prima zi,am zis sa o tin de luni.Mi-a fost ingrozitor de greu sa mananc spanacul fiert,am luat de cateva ori din el si l-am lasat balta,am consumat ouale fierte si rosia.Masa de seara mi se pare mai acceptabila.smile.gif

Dap..imi amintesc cum este...ai sa vezi ca data viitoare cand vei avea spanac fiert nici macar nu ti-l vei mai prepara...vei sti ca nu poti sa-l mananci..ma bucur ca tu consideri acceptabila carnea de vita la gratar..mie nu-mi place decat fiarta...si oricum...cu condimente
ariana23
Tu cam cate kg ai slabit?(katia)
Katia
CITAT(ariana23 @ 06-10-2008, 05:55 PM) *

Tu cam cate kg ai slabit?(katia)

Cu dieta daneza zici? Am slabit vreo 7 kg...nu stiu sigur pentru ca mi-am luat cantar abia in a doua saptamana de dieta...
ariana23
Pai ai slabit destul de mult,cam atat sper si eu sa slabesc.Am trecut cu bine si ziua a doua,dar vroiam sa intreb daca are ceva daca nu amestec morcovul cu lamaie,eu as vrea sa mananc morcovul si daca este neaparat nevoie si de lamaie o sa mananc 1-2 felii,dar nu impreuna cu morcovul pt ca mi-e imposibil.
Iar in ziua in care trebuie sa mananc 250 gr fructe sunt permise si bananele,struguri?Multumesc
Katia
CITAT(ariana23 @ 07-10-2008, 06:10 PM) *

Pai ai slabit destul de mult,cam atat sper si eu sa slabesc.Am trecut cu bine si ziua a doua,dar vroiam sa intreb daca are ceva daca nu amestec morcovul cu lamaie,eu as vrea sa mananc morcovul si daca este neaparat nevoie si de lamaie o sa mananc 1-2 felii,dar nu impreuna cu morcovul pt ca mi-e imposibil.
Iar in ziua in care trebuie sa mananc 250 gr fructe sunt permise si bananele,struguri?Multumesc

Eu am evitat alimentele care nu imi plac...si amestecurile care ma faceau sa vomit...de asemenea nu reuseam sa manaanc nici macare 20 de grame de carne de vita fripta fara sare..fara nimic....Nu scrie nimic...de fructe pe care nu ai voie sa le mananci nu? Deci nu cred.. Eu recunosc ca le-am evitat pe parcursul dietelor
ariana23
Buna fetelor,azi am incheiat cea de a 5a zi de regim si pot sa spun ca ma simt ffff bine,starea de foame a disparut dar si starea de satietate este mai rapida,azi nu am putut terminat cele 200 gr de carne de vita.Nu stiu exact cat am slabit,dar se vede la haine,imi sunt mai largi.Sunt fff multumita de rezultate pana acum
cheer.gif
Katia
CITAT(ariana23 @ 10-10-2008, 06:15 PM) *

Buna fetelor,azi am incheiat cea de a 5a zi de regim si pot sa spun ca ma simt ffff bine,starea de foame a disparut dar si starea de satietate este mai rapida,azi nu am putut terminat cele 200 gr de carne de vita.Nu stiu exact cat am slabit,dar se vede la haine,imi sunt mai largi.Sunt fff multumita de rezultate pana acum
cheer.gif

Felicitari Ariana..multa multa bafta in continuare...intr-adevar efectele sunt imediate...si mie imi veneau dupa o saptamana blugi pe care nu-i puteam ridica decat pana la genunchi...trebuie sa ai mare grija sa fie si de durata
Katia
Fetelor mai sunteti? Ati terminat dieta? Cum pupic.gif merge?
ariana23
Eu am renuntat in a 7a zi care mi s-a parut fff dificila, dar in ziua a 6 am avut o durere groaznica de stomac care m-a tinut treaza toata noaptea.Am slabit 4 kg si sunt multumita,de luni vreau sa incep o dieta mai simpla,poate cea a 1000kcal pe zi.
Katia
CITAT(ariana23 @ 14-10-2008, 12:25 PM) *

Eu am renuntat in a 7a zi care mi s-a parut fff dificila, dar in ziua a 6 am avut o durere groaznica de stomac care m-a tinut treaza toata noaptea.Am slabit 4 kg si sunt multumita,de luni vreau sa incep o dieta mai simpla,poate cea a 1000kcal pe zi.

Ai grija pana luni....sa nu pui la loc cele 4 kg... pupic.gif Vezi ca 1000 de kcal sunt foarte putine..calculeaza-ti necesarul caloric..si mai scade vreo 300 de kcal....
anamaia
CITAT(Eu. @ 01-08-2007, 11:17 AM) *

Blue, ai tinut-o o luna intreaga? blink.gif
mie una mi se pare groaznic de saraca...cred ca as lesina de foame.
in plus, mi-e sila numai cand ma gandesc la carnea de miel doh.gif

eu am tinut o s a fost ok, am slabit cu acesta dieta
spatzi

[/quote]
Aici ai dreptate..nu am citit toate paginile acestui subiect dar nu cred ca fie vreo fata care sa fi slabit mai mult de 8 kg cu aceasta dieta...indiferent de cate kg are. In plus face foarte rau...mie imi tremurau toti muschii...pt cea mai mica miscare...mi se infundau urechile daca mergeam pe jos...e greu...dar eu am luat-o ca pe un imbold...ca pe o pedeapsa pentru greselile pe care le-am facut pana atunci...dupa dieta asta...orice alta dieta ti se pare foarte simpla...
[/quote]

trebuie sa spun ca, desi eram foarte dezamagita de dieta daneza, acum au trecut doua saptamani de cand am terminat-o si se pare ca cele 4 kg pierdute au ramas pierdute... e drept ca de 3 zile am inceput sa numar puncte, dieta WW - dar inainte de a o incepe, am prestat chiar si inghetata si biscuitei.... blum.gif si vad ca nu am luat in plus. Pe de alta parte, dieta daneza m-a cam dereglat hormonal sad.gif si .. nu stiu daca am voie sa spun asta pe forum...dar de unde menstruatia era "ceas"..acum s-a declansat cu o saptamana mai devreme si a durat 4 zile in plus mad.gif sunt sigura ca e de la aceasta dieta, imi cunosc organismul destul de bine.

Nessie, iti multumesc foaaaarte frumos ca mi-ai spus cum se ataseaza ticker... si de fericire mi-am pus 2 floare.gif
Katia
Felicitari!!!
May
Normal ca ai voie sa spui pe forum toate consecintele unei diete nesanatoase, chiar te rog sa o faci ca poate asa nu se mai incumeta nimeni sa isi faca rau cu propriile maini dry.gif. Este o dieta oribila care deregleaza organismul!
Nessie
spatzi, sunt mai multe fete care au zis nu o data chiar in subiectul asta, cat de mult deregleaza metabolismul dieta asta. Datorita carentei micronutrientilor, e foarte posibil sa-ti fi dereglat si menstruatia. Ai grija de tine, mananca sanatos, chiar daca vei recupera kg pierdute, e mai importanta sanatatea ta... pupic.gif
ariana23
Buna fetelor,am revenit.Am constat ca cele 4kg date jos intr-o saptamana nu au revenit,dar acum m-am gandit sa reincep dieta saptamana care vine.Am citit ca poate fii reluata dupa 6luni daca am tinut-o doar 7 zile,dar am o nunta luna viitoare si vreau sa mai slabesc 4-5kg.Este ok daca ma apuc iar ?
Katia
CITAT(ariana23 @ 22-10-2008, 01:01 PM) *

Buna fetelor,am revenit.Am constat ca cele 4kg date jos intr-o saptamana nu au revenit,dar acum m-am gandit sa reincep dieta saptamana care vine.Am citit ca poate fii reluata dupa 6luni daca am tinut-o doar 7 zile,dar am o nunta luna viitoare si vreau sa mai slabesc 4-5kg.Este ok daca ma apuc iar ?

uoooffffffff....e posibil ca de data asta sa slabesti mai putin. Sexymom poate sa-ti zica...a tinut dieta asta de mai multe ori..dar de fiecare data slabesti mai putin...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.