servus! o mica prezentare!!
am 26 de ani.171 cm..83 kg...dintotdeauna am fost mai solida..dar dupa o sarcina gemelara de acum 2 ani juma,,am cam pus pe mine,,mai ales ca la sf sarcinii ajunsesem la 106 kg..picii mei cantarind fiecare 3 kg juma!!
in trecut am tinut doar 2 diete adica mai precis,,am calculat ce mananc,,,la prima am slabit 6 kg..si la a doua..anul trecut,,,in 2 luni juma am dat jos 10 kg..de la 95 la 85...ce nu am mai pus inapoi..
parerea mea..este mai sanatos sa slabesti in timp..adica un kg pe sapt..e super ok...dar acum vreau sa incap intr,o tinuta ce o am de un an si ceva si tot am pastrat,o in speranta ca o sa slabesc vreo data..acum am si motivatia...pe 12 sept trebuie sa merg la o nunta!! si vreau neaparat so o port!! deci cum citisem in unul din raspunsurile de pe forum,,trebuie sa ai motivatie,,
acum sunt deja in a treia zi a dietei daneze...nu am avut pana acum probleme,,,doar trebuie sa imi disciplinez psihicul...prea mult se gandeste la ce ar manca...ce nu o sa reusesc e sa gasesc carnea de miel..am tot cautat dar nimic...
pana acum am slabit un kg juma...sar si coarda in fiecare seara..e ok!
si sunt foarte hotarata ca dupa ce o termin,,,pe 10 sept mai precis..sa o iau usor cu papa...asta nu imi e greu...
sincer am recurs la daneza pt ca nu mai am rabdarea sa slabesc in timp..am vrut sa vad rezultate rapide ca sa fiu incurajata!
p.s. vreau sa imi pun si eu un ticker..spar sa reusesc...
daca o sa am intrebari,,,o sa revin,,dar nu numai,,,
o seara placuta si usoara!!