Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Dieta Daneza de schimbare a metabolismului
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Diete
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Nessie
Cica se tine 13 zile, ziua 8 incepand cu repetarea meniului din ziua 1. Am mai citit ca daca schimbi vreun aliment nu mai slabesti (ca sa vezi tease.gif ) si cand nu mai poti de foame sa bei apa (asta e cireasa de pe tort devil.gif ).

Meniul Dietei Daneze

Ziua 1:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar (80 calorii)
Pranz: 2 oua fierte tare + 400 gr de spanac + 1 rosie (300 calorii)
Seara: 200 gr friptura vita + salata verde + ulei, lamaie (friptura) (350 calorii)

Ziua 2:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar (80 calorii)
Pranz: 250 gr sunca + 1 iaurt natural (300 calorii)
Seara: 200 gr friptura vita + salata verde + ulei, lamaie (friptura) (350 calorii)

Ziua 3:
Dimineata: Cafea + 1 cub de zahar + 1 felie de paine prajita (150 calorii)
Pranz: 2 oua fierte tare + 1 felie de sunca + salata verde (200 calorii)
Seara: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct (150 calorii)

Ziua 4:
Pranz: 200 ml zeama de fructe + 1 iaurt (200 calorii)
Seara: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 gr fructe (200 calorii)

Ziua 5:
Dimineata: 1 morcov mare ras + lamaie (80 calorii)
Pranz: 200 gr peste cod fiert + lamaie (200 calorii)
Seara: 200 gr friptura vita + unt + telina rasa (350 calorii)

Ziua 6:
Pranz: 2 oua tari + morcov ras (200 calorii)
Seara: 1/2 pui + salata verde cu ulei; lamaie (500 calorii)

Ziua 7:
Dimineata: ceai gol (0 calorii ohmy.gif )
Pranz: apa chioara ( ohmy.gif )
Seara: 200 g cotlet de miel + mar (300 calorii)

Am auzit peste tot de dieta asta incat am zis, hai sa mai arunc un ochi pe ea ca prea e ridicata la rand de "dieta minune". dry.gif

Nu m-am putut abtine si am calculat caloriile dietei asteia, asa ochiometric si rotunjit (in plus). Dupa cum se vede, dieta Daneza s-ar putea numi si dieta de 500 calorii pe zi. No... toata lumea (ar trebui sa) stie ca o dieta sub 1000 calorii face numai ravagii: anemii, yo-yo, gastrita, dureri de cap etc.

Am o colega la serviciu care o tine de vreo 2 luni (nu stiu cum a rezistat sa manance doar atat), timp in care a slabit vreo 15 kile. In ultima saptama imi spune ca nu mai da roade dieta si mai vrea sa slabeasca 10 kile. "Poate mananc prea mult" zicea ea, asa ca cica se duce la aerobic sa mai arda ceva. doh.gif Nu stiu cand si daca o sa iasa din cercul vicios in care a intrat.

In fine...eram curioasa sa mai aud si alte pareri despre dieta daneza daca aveti. grin.gif
May
In a treia zi mi s-a facut rau in bucatarie wacko.gif dry.gif
Titou
Si dupa inca 15 zile dupa dieta ai dublu decat aveai cand ai inceput dieta ,
testat si ramas cu sechele de la ea pe la inceputurile mele in ale dietelor . sad.gif
BLUELIFE
Eu am tinut-o in februarie si am dat jos 15 kg si inca nu le-am pus inapoi si pot sa spun ca mananc de toate. wink1.gif
Eu.
Blue, ai tinut-o o luna intreaga? blink.gif
mie una mi se pare groaznic de saraca...cred ca as lesina de foame.
in plus, mi-e sila numai cand ma gandesc la carnea de miel doh.gif
Sexymom
Si eu am slabit mereu cu ea, prima data am tinut-o dupa nastere si am dat 8 kg jos.
BLUELIFE
CITAT(Eu. @ 01-08-2007, 12:17 PM) *

Blue, ai tinut-o o luna intreaga? blink.gif
mie una mi se pare groaznic de saraca...cred ca as lesina de foame.
in plus, mi-e sila numai cand ma gandesc la carnea de miel doh.gif

Nu,doar 13 zile dar am mai slabit si dupa ce am terminat dieta.recunosc ca nu am dat iama in mancare si nu am mancat dupa 18.00.dar am mancat si pizza si gyros si chebab,si tort,orice.Mie sincer mi-a mers bine cu ea si nu imi pare rau decat ca ,cica nu o poti tine decat o data la 2 ani.Iar in legatura cu carnea de miel : bad.gif bad.gif bad.gif bad.gif am sarit peste acea masa si am mancat doar un mar in acele zile.

CITAT(Sexymom @ 01-08-2007, 12:20 PM) *

Si eu am slabit mereu cu ea, prima data am tinut-o dupa nastere si am dat 8 kg jos.

Adica de cate ori ai tinut-o?si la ce intervale de timp?
Sexymom
Am tinut-o de multe ori, la intervale relativ scurte, mai putin de 1 an, dar eu spre deosebire de tine sunt o gurmanda si recuperez foarte repede tot ce dau jos.
A doua oara am slabit 5 kg in 13 zile, a treia oara 4 kg. dar eu in salata verde puneam si o rosie, lamaia o inlocuiam cu otet de mere si foloseam sare.
Nu am tinut-o cum scrie, fara pic de sare si cu lamaie, dar nu am facut abateri fundamentale.Numai astea, beam si ceai de slabit Celmar si naturavit.
BLUELIFE
CITAT(Sexymom @ 01-08-2007, 02:06 PM) *

Am tinut-o de multe ori, la intervale relativ scurte, mai putin de 1 an, dar eu spre deosebire de tine sunt o gurmanda si recuperez foarte repede tot ce dau jos.
A doua oara am slabit 5 kg in 13 zile, a treia oara 4 kg. dar eu in salata verde puneam si o rosie, lamaia o inlocuiam cu otet de mere si foloseam sare.
Nu am tinut-o cum scrie, fara pic de sare si cu lamaie, dar nu am facut abateri fundamentale.Numai astea, beam si ceai de slabit Celmar si naturavit.

Poi,si cum e cu "nu se reia inainte de doi ani?" huh.gif
Tu gurmanda?spre deosebire de mine? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Fata draga,eu daca nu m-as ingrasa as manca ca sparta ,ca tot ce se poate manca imi place,mai putin carnea de miel,in rest....las sa vina.nu degeaba am ajuns de la 48 la 100 de kg.Ahh,mentionez ca am avut doua sarcini care m-au ajutat si ele.Acum am 85 dar vreau sa mai slabesc si daca zici ca se poate tine de mai multe ori pe an si are si efecte,suuuupeeerr
De altfel eu am fost cu impresia ca te educa oarecum aceasta dieta:sa mananci la ore fixe,mese organizate.bine,chiar daca la inceput e putin ,probabil ca in timp poti manca mai mult dar cu grija la combinatii si la nr de mese.Si astea fiind spuse ,atunci ma apuc si eu de saptamana viitoare sa o mai tin o data.Ma bazez pe ce ai spus tu,da? baby.gif

Si nici eu nu am respectat faza cu sarea,am condimentat cu de toate doh.gif pupic.gif
ALICE
Eu stiu ca la un moment dat nu-mi mai trebuia sa mananc nici putinul ala.Se obisnuise stomacul sa-i dau un pic.Daca nu mancam,tot aia era
anca veselie
bluelife eu cred ca nu ar trebui sa exagerezi si sa o tii de multe ori, cred ca 1 data/an este arhisuficient. organismul sufera un soc cand e supus la aceasta cura si risti ca daca o tii des sa se obisnuiasca cu mancare putina si apoi sa asimileze orice mananci.
plus ca, dupa cum a postat nessie valorile, este o cura sub 1000 cal/ zi, adica sub necesarul zilnic. ceea ce provoaca ravagii. ultima oara cand am tinut-o a fost in mai 2006, am slabit vreo 2 kg (nu aveam multe kg de dat jos), apoi am slabit cu WW si cu sala, dar apoi am facut microchisturi, mi-a intarziat ciclul vreo 20 zile, nu mai stiu exact cat, a trebuit sa iau anticonceptionale sa mi le tratez si am pus tot ce am dat jos grin.gif doh.gif
acum stie fiecare de ce e in stare si isi cunoaste fiecare organismul grin.gif
asa ca va urez bafta!
Tytya11
Buna tuturor!
Dupa ce am tinut o dieta cam drastica cam o luna (e dieta aceea cu fructe dimineata, timp de trei luni-ceea ce mi se pare enorm) fara prea multe rezultate incurajatoare, apelez si eu la dieta daneza, sper sa mearga de data asta.
N-am multe kilograme de pierdut, am 61 acum (inaltime 1.56). Eu am de gand sa o tin cele 13 zile si sa ma opresc aici.
Incep de astazi dieta si va voi tine la curent.
Mult succes tuturor si felicitari pentru forum! Discutiile despre dieta daneza imi sunt foarte utile.
Fac o cura de MagneB6, credeti ca ar trebui sa nu mai iau pe perioda dietei? Si mai iau si capsule de ceai verde.
Cu multumiri,
Tytya
cheer.gif
Nessie
Bine ai venit, Tytya! floare.gif Magne B6 nu are cum sa dauneze, asa ca ia-l in continuare. Capsulele de ceai verde nu stiu exact ce fac, dar de ce nu bei mai bine ceaiul verde? Ase te si hidratezi. wink1.gif

Referitor la dieta in sine si la cat vrei tu sa slabesti, poate ar fi mai bine sa iti faci un jurnal la sectiunea Jurnal de bord si sigur te vor ajuta fetele.

Mult succes! Suntem alaturi de tine! give_rose.gif
Oana
Buna. Tocmai am terminat a treia zi a acestei diete. Vestea buna e ca nu mi-e foame deloc. Am renuntat la spanac dupa doua linguri, in rest nu am probleme cu niciun aliment. Dar am si eu doua intrebari:

1. Organismul meu "cere" mai mult de o cafea pe zi. Daca o beau fara zahar, pot s-o beau si pe a doua?

2. Lucrez de noapte, deci orele mele de somn sunt un pic ciudate. mai exact imi iau "micul dejun" pe la orele 15-16, asa ca "pranzului" ii vine randul abia pe la 19-20 seara si cinei dupa 12-1 noaptea. (Adorm la 6 dimineata). Stiu ca nu e normal programul, dar nu e in puterea mea sa-l schimb. O sa aiba vreun efect chinul cu orele de masa atat de maltratate?
Nessie
floare.gif Bine ai venit, Oana! Cat vrei sa slabesti tu, de ai ales o dieta daneza?
Oana
CITAT(Nessie @ 06-11-2007, 12:12 PM) *

floare.gif Bine ai venit, Oana! Cat vrei sa slabesti tu, de ai ales o dieta daneza?

Bine v-am gasit. Aspir la vreo 15 kg )).gif Ma multumesc si cu 10.
Nessie
CITAT(Oana @ 06-11-2007, 02:53 PM) *

CITAT(Nessie @ 06-11-2007, 12:12 PM) *

Bine v-am gasit. Aspir la vreo 15 kg )).gif Ma multumesc si cu 10.

Pai atunci ai mai mult de muncit. Poate ar fi mai bine sa iti faci un jurnal cum le-am sfatuit si pe celelalte fete. E mai usor de urmarit evolutia. wink1.gif
axe10
CITAT(Oana @ 06-11-2007, 03:00 AM) *

Buna. Tocmai am terminat a treia zi a acestei diete. Vestea buna e ca nu mi-e foame deloc. Am renuntat la spanac dupa doua linguri, in rest nu am probleme cu niciun aliment. Dar am si eu doua intrebari:

1. Organismul meu "cere" mai mult de o cafea pe zi. Daca o beau fara zahar, pot s-o beau si pe a doua?

2. Lucrez de noapte, deci orele mele de somn sunt un pic ciudate. mai exact imi iau "micul dejun" pe la orele 15-16, asa ca "pranzului" ii vine randul abia pe la 19-20 seara si cinei dupa 12-1 noaptea. (Adorm la 6 dimineata). Stiu ca nu e normal programul, dar nu e in puterea mea sa-l schimb. O sa aiba vreun efect chinul cu orele de masa atat de maltratate?

Cand lucrezi de noapte se schimba metabolismul...cred ca nu e o problema....
Stiu ca la dieta asta nu poti pune gura pe nimic altceva decat ce e in lista!!
Sexymom
Nu va suparati pe mine ca sunt atat de nehotarata in ce dieta sa tin. sad.gif .
Maine incep Dieta Daneza, nu Yang si Yin.Si de data asta sper sa reusesc ca sa incap in rochie pana in 10 decembrie.
axe10
Cine sa se supere sexy?!
E treaba ta ce faci, noi (adica eu cel putin)...dam cu gura...
evilbebe
am si eu o intrebare...tin dieta asta daneza si am ajuns cu mari sacrificii la ziua a 10-a...in fine intrebarea este...are ceva daca spre exemplu incurc meniul din ziua a 10-a cu cel din ziua a 11-a...adica inversez zilele?
doh.gif sad.gif...va rog...am si eu nevoie de un raspuns ca simt ca inebunesc...am impresia ca m-am chinuit atatea zile ca sa o dau in bara pe ultima suta de metri...
Nessie
CITAT(evilbebe @ 18-12-2007, 03:28 PM) *

am si eu o intrebare...tin dieta asta daneza si am ajuns cu mari sacrificii la ziua a 10-a...in fine intrebarea este...are ceva daca spre exemplu incurc meniul din ziua a 10-a cu cel din ziua a 11-a...adica inversez zilele?
doh.gif sad.gif...va rog...am si eu nevoie de un raspuns ca simt ca inebunesc...am impresia ca m-am chinuit atatea zile ca sa o dau in bara pe ultima suta de metri...

Nu are importanta daca inversezi 2 zile, nu-ti face griji.
andra22
Si eu am inceput azi si imi este tare greu.chiar da roadee??? sorry.gif
Nessie
CITAT(andra22 @ 09-01-2008, 08:00 PM) *

Sincer...nu. sad.gif

Imi dau seama ca dupa sarbatori toti am pus pe noi cateva kilograme la surplusul existent, dar nu te grabi sa le dai jos prin diete "minune". Daca iti doresti sa slabesti, te putem ajuta cu sfaturi pentru o dieta sanatoasa.

bafta multa! floare.gif
andra22
CITAT(Nessie @ 09-01-2008, 08:27 PM) *

CITAT(andra22 @ 09-01-2008, 08:00 PM) *

Sincer...nu. sad.gif

Imi dau seama ca dupa sarbatori toti am pus pe noi cateva kilograme la surplusul existent, dar nu te grabi sa le dai jos prin diete "minune". Daca iti doresti sa slabesti, te putem ajuta cu sfaturi pentru o dieta sanatoasa.

bafta multa! floare.gif

multumesc mult nessie dar am inceput dieta daneza si chiar as vrea sa pot da jos cateva adica mai multe kg pt ca in iulie am nunta si as vrea sa pot sa imbrac si eu o rochita frumoasa dar nu stiu daca o sa pot reusi.am 92 de kg si nu cred ca o sa pot reusi ...... sad.gif sper prin dieta asta sa dau vreo 10kg sau ceva de genu si dupa aia mai pot incepe alta sau cum sa fac?sunt asa de ...nu stiu nesigura chiar mi-as dori dar nu stiu...va pup,,va rog sa ma ajutati.
BLUELIFE
Poti sa o tii linistita ,ai asigurare din partea mea care am tinut-o anul trecut in februarie si am slabit in total 15 kg si nu le-am pus inapoi nci acum ,dupa ce am mancat de toate si in cantitati de sarbatori.Nu trisa ,nu te ajuta.Vrei cafea?multumeste-te cu apa plata ,rezultatele nu vor intarzia sa apara.Dupa ce termini dieta nu te arunca in toate cele in prima luna si monitorizeaza-ti kg cu ajutorul cantarului.Eu intentionez sa o reiau cat de curand. hug.gif
Nessie
Andra, la sectiunea de Jurnale fiecare scrie cam ce face sa slabeasca. Daca ai timp intra, citeste putin si fa-ti un jurnal al tau in care sa spui ce faci, ce greutati intampini si o sa te ajutam.
kellu96
Salut.Am citit aici despre dieta daneza.Eu o tin de 2 zile dar am o nelamurire daca am mancat un mar cand nu trebuia ce sa fac sa ma opresc? Astept raspunsul vostru
Sexymom
Kellu, in Dieta Daneza scrie clar ca trebuie sa respecti cu strictete orele de masa si nu poti manca NIMIC ce nu scrie in dieta.De ce nu incerci altceva? fa-ti un plan cu alimentele care iti plac si consuma-le in cantitati mici.
Ne scrii cate ceva despre tine? de ex. cati ani ai, ce greutate, ce inaltime si de ce ai ales Dieta Daneza? nu vreau sa par indiscreta . floare.gif , dar sunt o persoana patita cu aceasta dieta. sad.gif
kellu96
Buna ziua. De fapt ma numesc Ionela sunt sotia lui kellu. Am ales dieta daneza pt ca as slabi mai repede cu aceasta dieta. Am 26 de ani si 1.55. La inaltimea de 1.55 am 58 de kg si as vrea sa slabesc cam 8 kg. Stiu ca nu ar fi trebuit sa mananc acel mar dar simteam ca ma ia cu lesin. Vreau doar sa stiu daca acel mar imi va ingreuna procesul de slabire sau daca ar trebui sa intrerup cura. Va pup pe toate pupic.gif
Sexymom
Nu cred ca influenteaza un mar.Poti contiuna, parerea mea, dar e o dieta cam drastica si tu nu esti plinuta deloc, cred ca 8 kg sunt cam multe de slabit.
kellu96
Sexymom, spune-mi cum adica "sunt o persoana patita cu aceasta cura". Ai patit ceva din cauza acestei cure?
Sexymom
Am tinut cura aceasta de cel putin 4, 5 ori, am slabit mereu cu ea in jur de 4, 5 kg, dar am recuperat FOARTE repede kg pierdute si inca ceva in plus.Abia acum imi dau seama ce inseamna sa slabesti sanatos.Si am o luna de regim in care mananc tare echilibrat, fara excese si ma simt bine. Nu am slabit inca deloc, dar nu imi pierd speranta.Merg mai departe, m-am inarmat cu multa rabdare si nu mai tin diete miraculoase.
kellu96
Am inteles acum despre ce e vorba. De cand ma stiu am fost o fata slabuta am avut intre 46-48 de kg dar de curand am descoperit ca am glanda tiroida si din cauza asta m-am ingrasat. De cand fac tratament pt glanda nu m-am mai ingrasat dar nici nu am slabit. Cu toate ca dr m-ia spus ca de la trat. voi slabi cam 5kg dar asta nu sa intamplat asa ca m-am hotarat sa tin o cura. Sper sa reusesc sa slabesc.
Nessie
Kellu, bine ai venit! give_rose.gif

Am o rugaminte mare: te rog sa nu mai folosesti doar majuscule, pentru ca e obositor, nu se poate citi cursiv si in "limbaj de internet" inseamna ca tipi mereu. Multumesc!
criss_danukk
salut.de 3 zile tin si eu dieta daneza si ma simt tare bn.dar eu am cam sarit peste mese pana acum.spanac si salata verde nu mananc.oare va fi greu?tare ma tem ca nu va da rez.vreau sa slabesc mult
pana la 20 kg sper sa reusesc
yahoo.gif
kellu96
scuze dar nici nu mi-am dat seama cum scriu.promit ca nu mai scriu asa. blushing.gif
Cherie
CITAT(kellu96 @ 21-02-2008, 01:38 PM) *

De fapt ma numesc Ionela sunt sotia lui kellu.

Cheloo de la Parazitii? Sau care kellu? hug.gif
kellu96
cand am spus ca sunt sotia lui kellu m-am referit la faptul ca nu sunt baiat si din cauza aia am spus asa.Nu am nici o legatura cu Parazitii.Asa ii spune sotului meu wink1.gif mad.gif laugh.gif
kellu96
Salut. Am si eu o intrebare pot inlocui pestele fiert cu o conserva de peste?
Cherie
CITAT(kellu96 @ 22-02-2008, 03:51 PM) *

cand am spus ca sunt sotia lui kellu m-am referit la faptul ca nu sunt baiat si din cauza aia am spus asa.Nu am nici o legatura cu Parazitii.Asa ii spune sotului meu wink1.gif mad.gif laugh.gif

Gata dear, am inteles! )).gif

CITAT(kellu96 @ 22-02-2008, 06:40 PM) *

Salut. Am si eu o intrebare pot inlocui pestele fiert cu o conserva de peste?

Da, poti inlocui. Mie imi place mult tonul. Il poti scurge de uleiul din conserva sau poti cumpara ton in apa, arunci apa si pui peste niste ulei de masline. E tare, tare bun! drool.gif

Tu intrebi pt dieta daneza??? Ca atunci, nu ma pricep. Cred ca poti inlocui decat cu conserva de ton in apa, fara ulei! floare.gif
kellu96
da pt dieta daneza intrebam
Cherie
Atunci, cum spuneam si mai sus, cred ca merge o conserva de ton in apa.
kellu96
giggle.gif Mersi frumos pt sfat
georgya
bad.gif Eu am tinut-o o data si nu imi era foame plus k atunci cand ma gandeam la mancare im i venea sa dau afara.O alta prietena a tinut-o si ea in schimb ea a slabit mai mult iar kg pe care le-a dat jos nu s-au pus la loc. E cu dus si intors merita tinuta doar daca esti disperata si ai f multe kg. E o dieta scarboasa numai cand ma gandesc la carnea de vita fiarta si sunca la cutie mi se face rau!
Paulone02
Salutare , am si eu o intrebare , am 16 ani , si as dori sa slabesc vreo 5-6 KG daca se poate si mai mult , as dori sa stiu daca e recomandata dieta daneza la varsta mea , sau macar sa imi recomandati o alta dieta:)

Cherie
Pentru 5-6 kg si 16 ani, nu ai nevoie de diete. Renunta la dulciuri, paine, sucuri, fast-food, apuca-te de un sport care sa-ti placa si rezultatele vor fi mult mai bune si mult mai "de durata"
Succes! floare.gif
danyhoney
De acord cu Cherie !! floare.gif
Sexymom
De acord cu fetele, nu ai nevoie de regim, renunta numai la fast-food, paste fainoase, coca si dulciuri, si fa miscare.
Cherie
Cea mai sigura metoda. Plus de asta, iti formezi si un stil alimentar. Esti in crestere si curele de slabire sunt ultimile lucruri de care ai nevoie. Eu am patit-o. Si acum regret. Si incerc sa invat si pe altii sa nu faca precum subsemnata. hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.