tocmai scriam un raspuns si a picat netul
asa ca ... tre sa o iau de la inceput
gabitza,
2007 este anul in care auriul si argintiul sunt culorile vedeta, dar si cele in alb si negruNuante metalice sunt din nou in trend dar marii designeri au ales nuantele stralucitoare au un look mai... antic. Par cam… de domeniul trecutului, culoarea bronzului si a sampaniei, dar aceste straluciri rafinate merg cu materialele naturale care sunt peste tot si look-ul marinaresc traditional care este din nou in trend. De la o culoare a cuprului la un auriu sexy, noile nuante metalice pot adauga distinctie oricarei tinute.
daca nu gasesti ceva fara toc, un compromis sunt pantofii cu talpa ortopedica de inaltime mica sau medie. sandalele sunt in continuare elegante, inaltimea tocului o alegi in functie de nivelul tau de confort, iar acest tip de talpa sustine mai bine bolta piciorului decat ar face-o un pantof/sanda cu toc obisnuit.
sau poti incerca sandalutele romane,cele cu talpa joasa si cu multe barete
incearca pe calea victoriei, la magazinele vicina si comart

acolo s-ar putea sa aiba ceea ce vrei tu
astea iti plac?

apropo... eu am sandalutze/ papuci/ pantofi de mai mmulte culori

rosii, argintii, aramii, albi, albastrii, cu pietricele si fara ...
si sunt de parere ca o pereche de incaltari colorate te scot din anonimat ...
de exemplu, la intanirile de lucru ma mai imbrac cu un costum negru o bluzitza/ maieu alb cu negru si o pereche de pantofiori/ sandalutze rosii si geanta rosie

si iti garantez ca este un look super!
o sa-ti fac cateva poze cu incaltarile mele si sa vezi cum schimba culoarea pantofilor o tinuta