Cine din voi are probleme cu glanda teroida?Credeti ca v-ati ingrasat din cauza ei?Eu cred ca da,niciodata nu ma avut o greutate asa de mare-67 kg.Chiar atunci cind eram insarcinata nu aveam atit
pumby
04-07-2007, 09:29 AM
Neata! Mie medicul mi-a zis ca din cauza tiroidei m-am ingrasat si mi-a dat sa fac analize(TSH, T4), acum astept rezultatele, zice ca e posibil sa am hipotiroidism. Eu astept rezultatele analizelor saptamana viitoare si atunci o sa stiu daca am sau nu hipotiroidism. Uite aici un articol despre aceasta boala. Sper sa iti fie de folos
hipotiroidism
Nessie
04-07-2007, 10:03 AM
Daca te-ai ingrasat peste masura, mai intai gandeste-te daca nu cumva ai mancat mai mult, mai gras, mai dulce sau ai facut miscare mai putina. Daca nu sunt cauzele astea, atunci gandeste-te la probleme de sanatate.
Oricum, mergi la doctor, fa-ti analizele de sange si o sa iti spuna.
Asa vreau sa fac,ma opresc direct la medic
Nessie
04-07-2007, 10:17 AM
CITAT(aki @ 04-07-2007, 11:08 AM)

Trebuie sa iti ia sange pe nemancate.

Suna mai intai daca poti si fa programare pentru maine dimineata.
Trebuie pe simbata ca mine sunt la job
dannette
04-07-2007, 10:52 AM
CITAT(Nessie @ 04-07-2007, 11:17 AM)

CITAT(aki @ 04-07-2007, 11:08 AM)

Trebuie sa iti ia sange pe nemancate.

Suna mai intai daca poti si fa programare pentru maine dimineata.
Pentru analizele pt tiroida nu cred ca are importanta daca manaci inainte de a-ti lua sange. Eu mi-an facut pt TSH si nu a avut importanta...oricum intreaba la cabinet inainte sa te intepe.
axe10
05-07-2007, 08:29 AM
CITAT(aki @ 04-07-2007, 09:21 AM)

Cine din voi are probleme cu glanda teroida?Credeti ca v-ati ingrasat din cauza ei?Eu cred ca da,niciodata nu ma avut o greutate asa de mare-67 kg.Chiar atunci cind eram insarcinata nu aveam atit

Mergi la doctor Aki....dar ma indoiesc ca e o problema...esti stresata de noul job si asta se reflecta si in felul cum mananci....dar mergi la doctor ca sa te linistesti!
Gindesc si eu eu ca-i noul job,deaoarece muncesc 8 ore si 8 ore le stau in fotoliu.Unde sa se arda grasimile?Se pun toate pe mine
Merci mult Ines.O sa merg numaidecit