Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Glanda tiroida
OneDen.com > Relatia cu mine > Cabinetul medical
aki
Cine din voi are probleme cu glanda teroida?Credeti ca v-ati ingrasat din cauza ei?Eu cred ca da,niciodata nu ma avut o greutate asa de mare-67 kg.Chiar atunci cind eram insarcinata nu aveam atit blink.gif
pumby
Neata! Mie medicul mi-a zis ca din cauza tiroidei m-am ingrasat si mi-a dat sa fac analize(TSH, T4), acum astept rezultatele, zice ca e posibil sa am hipotiroidism. Eu astept rezultatele analizelor saptamana viitoare si atunci o sa stiu daca am sau nu hipotiroidism. Uite aici un articol despre aceasta boala. Sper sa iti fie de folos wink1.gif
hipotiroidism
aki
Merci mult de raspuns hug.gif
Nessie
Daca te-ai ingrasat peste masura, mai intai gandeste-te daca nu cumva ai mancat mai mult, mai gras, mai dulce sau ai facut miscare mai putina. Daca nu sunt cauzele astea, atunci gandeste-te la probleme de sanatate.

Oricum, mergi la doctor, fa-ti analizele de sange si o sa iti spuna.
aki
Asa vreau sa fac,ma opresc direct la medic blink.gif
Nessie
CITAT(aki @ 04-07-2007, 11:08 AM) *

Trebuie sa iti ia sange pe nemancate. grin.gif Suna mai intai daca poti si fa programare pentru maine dimineata.
aki
Trebuie pe simbata ca mine sunt la job grin.gif
dannette
CITAT(Nessie @ 04-07-2007, 11:17 AM) *

Trebuie sa iti ia sange pe nemancate. grin.gif Suna mai intai daca poti si fa programare pentru maine dimineata.

Pentru analizele pt tiroida nu cred ca are importanta daca manaci inainte de a-ti lua sange. Eu mi-an facut pt TSH si nu a avut importanta...oricum intreaba la cabinet inainte sa te intepe.
axe10
CITAT(aki @ 04-07-2007, 09:21 AM) *

Cine din voi are probleme cu glanda teroida?Credeti ca v-ati ingrasat din cauza ei?Eu cred ca da,niciodata nu ma avut o greutate asa de mare-67 kg.Chiar atunci cind eram insarcinata nu aveam atit blink.gif

Mergi la doctor Aki....dar ma indoiesc ca e o problema...esti stresata de noul job si asta se reflecta si in felul cum mananci....dar mergi la doctor ca sa te linistesti!
aki
Gindesc si eu eu ca-i noul job,deaoarece muncesc 8 ore si 8 ore le stau in fotoliu.Unde sa se arda grasimile?Se pun toate pe mine devil.gif
INES
CITAT(aki @ 04-07-2007, 10:23 AM) *

Trebuie pe simbata ca mine sunt la job grin.gif

indiferent care e cauza , mergi la medic.

intr un timp am crezut ca s anemica , aveam ameteli, mancam ca un elefant dar eu slabeam , palpitatii , aveam probleme cu tenul, ramasesem fara mentruatie., imi tremurau mainile si picioarele, eram un cadavru ambulant pe strada.......pana intr o zi cand m am hotarat sa merg la doctor.

mi au facut analizele de anemie , perfecte toate , doar colesterolul un pic mai mare , dar era normal avand in vedere ca eu aveam HIPERTIROIDISM.
dupa multe investigatii , analize si teste, am aflat ca am si 2 noduli, de moment mici , deci ii pot trata , nu trebuie sa ma operez.
in fine, am inceput tratament de 3 luni, dar mai rau este ca trebuie sa nu uit sa le iau nici macar o zi , iar la analize si control, merg la fiecare 40 zile.

nu i de glumit cu tiroida asta, asa ca va sfatuiesc sa nu o ignorati , veti avea de suferit toata viata.

multa sanatate

CITAT(dannette @ 04-07-2007, 10:52 AM) *

CITAT(Nessie @ 04-07-2007, 11:17 AM) *

Pentru analizele pt tiroida nu cred ca are importanta daca manaci inainte de a-ti lua sange. Eu mi-an facut pt TSH si nu a avut importanta...oricum intreaba la cabinet inainte sa te intepe.

eu una , nu am voie sa mananc inainte de a ma duce la analize.
aki
Merci mult Ines.O sa merg numaidecit hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.