Fetele, va

si va mai

o data!!! Va multumesc pentru urari!
Fluturel, degeaba imi
fluturi 
tu cirese pe la nas, rochia nju mi-o iau. Gata, am tot ce-mi tb de imbracat, nu-i frumos sa am... duble
Aki, nu am amintiri urite de la cununia civila, nu s-a intimplat nimic anume, doar ca... cununia CIVILA e ceva oribil (dupa mine) in sinea ei si atit.
Cununia religioasa, pentru cine o simte si o vrea, e o chestiune de suflet. Cununia civila a fost o oribilitate pe care oricum nu am vrut sa o fac, am facut-o pentru ca a aparut bebe-ul si pentru ca.... ma rog, nu stiu de ce am facut-o, oricum n-a fost totusi un compromis. Dar e penibil, sa te afisezi acolo, cu catel si purcel, ca sa-si puna o tante cu fata de strecuratoare un tricolor in jurul ei -ca la concursurile de Miss

si sa inceapa sa-ti turuie...drepturi si obligatii???? C'mon, give me a brake! Si sa semnezi???? Sa semnezi ca te casatoresti??? Asta depaseste la cote zgirie-norice orice tentativa de acceptare si intelegere a procedurii;... ma rog, cum facea tantea o pauza mai lunga eu intrebam: "gata, putem pleca?"

PIna la urma mi-a zis "gata", si... pe-aici ti-e drumul.
Nu am nevoie de acte ca sa ma iubesc in liniste cu alesul meu, nu am nevoie de una cu tricolor sa-mi zica ce e aia... familie. Nu am nevoie de "livretul de familie" ca sa ma simt in familie. Am nevoie de dragoste, de imbratisari, de caldura, de apropiere. Si nici n-am nevoie de tantea din spatele biroului ca sa-mi zica: treburile casnice se impart la 2
Nu as celebra ziua pentru ca.... analogic vorbind, celebrez ziua in care am nascut copilul, nu ziua in care i-am luat certificatul de nastere de la primarie
Singurul motiv pentru care tin totusi la ziua asta e ca .... am fost cu totii. Spre deosebire de cununia regligoasa - un vis frumos care mi-e drag de mor, si unde am fost numai eu, EL, un buchet de flori si ATIT, aici a venit familia. SI cind ma uit la poza de grup... au disparut dintre noi o gramada de persoane, iar golul ramas e mare de tot. Si de aceea nu ne vine sa o trecem neobservata, celebram ziua in care eram cu totii, acum 8 ani, si nu penibilul acela
Iar eu acum ma duc la servici, si ploua atit de frumos, si am chef de mers pe plaja sa ma uit la valuri si sa ma uit cum se pierde apa-n nori... Da' de'... ma intreaba cineva?