Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
ganesha
Ancule, Aki, Nusa pupic.gif

A trecut si seara cu pricina, a fost cina la 4 ace ca asa a vrut crocodilu', toata suflarea barbateasca la cravata (inafara de frate blum.gif ), a fost frumos.

Pina la urma n-am mai pus cous-cous-ul in barcute de andive ca andivele de erau la alimentara azi (ca abia azi am ajuns) erau prea micute, asa ca am lasat cous-cous-ul intr-un vas (am sa exemplific si cu poze blum.gif ) si andivele le-am taiat si le-am facut salata. Tortul a fost acelasi ca la party-ul cu copii, ca din ala a vrut sarbatoritul.

POZE ZIUA CROCODILULUI!!!!!

yahoo.gif
dany
Ce poze frumoase !!!!! Si ce frumosi sunteti toti 3 !!!

Am vazut si servetelele .... si sampania nemteasca )).gif
aki
Foarte frumoase poze.Ati fost foarte fericiti w00t.gif
Andreea-Rodica
Cu intarziere (motivata de curatenie) LA MULTI ANI, crocodilului si sa fie sanatos si fericit! bday.gif
Dumbo
Sunteti o familie frumoasa si tanara. Iar tu esti o subtirica si o frumusica.
Sexymom
Asta am vrut sa scriu si eu acum, amandoi sunt f.f. tineri si au un baiat asa de mare.
Amy arati beton in poze, ai un corp de invidiat , o talie super si niste sani naughty.gif
aki
LA MULTI ANI,DRAGA GANESHA
Imagine
ganesha
Dragelor, va pupic.gif si va multumesc din suflet, si ma bucur ca v-au placut pozele!

Andreea-Rodica, ma bucur sa te vad pe aici floare.gif

Sexy, si tu ma faci sa blushing.gif

Dany, ce ochi de soim ai... imediat ai observat-o ca-i nemteasca. blum.gif

Eu mai am un cadou de cumparat - al fratelui meu (mi-a zis mama ca vrea Siddharta lui Hesse - e ciudat, pentru ca asta e cartea mea preferata a tuturor timpurilor, si am citit-o tot pe la virsta de o are el acum), i-am luat lui al meu EL ceva minunat tare, abia ma tin sa nu pun poze, da' ma gindesc ca poate intra pe aici prin absurd, pina diseara, si nu vreau sa stric surpriza, ca e prea minunat lol.gif

Am facut ieri cookies: astea si astea (pe cele din urma le-am adaptat pentru Craciun, ca evreica nu-s blum.gif ).

De mincare mai fac o salata asazisa boeuf, ca sa o duc miine la masa la mama (unde vine si prietena mea si mama ei yahoo.gif ) ca in rest nu ma omor cu mincarurile, cind e Craciun sint asa fericita ca uit sa maninc!!!!

CU sportul sint in grafic, si imi propun sa ramin cheer.gif chiar daca cu alergatul n-am prea reusit mare lucru. Sper sa recuperez ce mi-am propus pentru luna decembrie!!!

pupic.gif fetele, le urez un Ajun minunat, eu ma mai invirt pe aici!!!
crissy
Craciun fericit!
brenna

[size=7]

CRĂCIUN FERICIT!
Pentru tine, pentru gupilu-crocodilu, al tău EL și toți care-ți sunt dragi!
Mie mi-ai devenit foarte dragă, deși m-am înscris pe forum acum câteva zile. Îmi place foaret tare să vin la tine în vizită, îmi place să ma așez la gura sobei să ascult povești, îmi place de voi toți!

Să vă de Domnul tot ce vă doriți, să aveți sărbători frumoase, cu bucurie, cu liniște și belșug!colinda
brenna

[size=7]

CRĂCIUN FERICIT!
Pentru tine, pentru gupilu-crocodilu, al tău EL și tiți care-ți sunt dragi!
Mie mi-ai devenit foarte dragă, deși m-am înscris pe forum acum câteva zile. Îmi place foaret tare să vin la tine în vizită, îmi place să ma așez la gura sobei să ascult povești, îmi place de voi toți!

Să vă de Domnul tot ce vă doriți, să aveți sărbători frumoase, cu bucurie, cu liniște și belșug!colinda

acum vad ca am postat de 2 ori, din greșeala...si daca tot am făcut-o si nu stiu s-o repar, doresc ca toate urările de bine și de fericire pe care le-ai primit în ziua de Crăciun să se împlinească dublu, să aveți de 2 ori mai multe din toate!
pupic.gif
aki
Cum ati petrecut aseara? hug.gif
ganesha
Brenna, iti multumesc pentru cuvintele frumoase! floare.gif

Akisor, a fo' tare frumos aseara... Ziua a fost am idioata, ca am cam alergat de colo-colo, dar spre seara ne-am adunat acasa, a venit Mosu', apoi ne-am suit in masina cu catel cu purcel si ne-am dus la mama, caci venise Mosu' si acolo... Am facut o gramada de poze, abia astept sa le adun intr-un album.

Azi mi-am inceput ziua cu un 5k alergat, acusi ornez salata boeuf si ne ducem la mama la masa, vine si prietena mea cu maica-sa. Si probabil diseara o sa tragem o fuga pe la prietena mea sa mai facem un schimb de cadouri naughty.gif

pupic.gif fetele si le urez zile magice!
julyalina
Stau sub bradul de craciun si va spun cu bucurie
Mosu'as vrea sa va duca tot ce mi-a adus si mie:
sanatate, fericire, dragoste si implinire.
Craciun fericit!
Andreea-Rodica
Craciun fericit alaturi de cei dragi! santa2.gif Si multe cadouri frumoase cupilului-crocodil.
anca veselie
ganesha sarbatori fericite in continuare!
aki
Unde-s pozele? w00t.gif
ganesha
Alinush, Andreea-Rodica, Ancule: un mare pupic.gif

Akisor, acusi-acusi pozele, acusi-acusi, le-am pus in album, acum vreau sa le asez in ordine cronologica (incepind cu cumparatul bradului) si sa le pun titlu explicativ smile.gif
aki
Acus-acus cheer.gif
julyalina
rolleyes.gif
Amazoana
Merry Christmas! pupic.gif
Ce faci draguto?
brenna
Am venit puțin să văd ce faci... și am aflat că o să văd pozeeee cheer.gif
Până o să vii cu pozele, iți las o hug.gif mare și un gănd frumos și luminos ca tine floare.gif
aki
Asteptam poze tease.gif
ganesha
Gata, fetele dragele, am adus pozele:

Album Craciun 2007!!!!!

pupic.gif
brenna
Tare mult mi-au plăcut, ca și de voi toți, de altfel. Când m-am uitat la ele mi-am adus aminte de bucuria de Crăciun de când eram copil...cu tot ritualul de adus - împodobit de brad, pus cadouri, desfăcut cadouri, bucuria pe care o vezi și o știi în sufletele celor dragi...
Mi-au plăcut mai ales asta, asta si asta.

floare.gif smile.gif floare.gif
dany
Anda , iar te omor !!!! Stiai , nu ?? hug.gif hug.gif Superbe pozele !!!!!!! Si mai ales zapada aia mareeeee sad.gif sad.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 27-12-2007, 11:58 PM) *

Anda , iar te omor !!!! Stiai , nu ?? hug.gif hug.gif Superbe pozele !!!!!!! Si mai ales zapada aia mareeeee sad.gif sad.gif

Zapada aia maaare e de pe 16 decembrie, draga mea. Acu' nu mai e. De fapt de atunci nu mai e. Ti-am mai zis, da' te-ai facut ca nu vezi )).gif
dany
Paiiiii...eu vad ce vreau tease.gif Adica : zapada din pozele tale .....ce ma doare pe mine de data in care au fost facute ? )).gif

hug.gif
ganesha
Bine, bine, eu voiam sa ma salvez de la moarte, ca ai zis ca ma omori IAR. Aia m-a speriat pe mine, si am vrut sa te asigur ca e aceeasi zapada, nu alta noua lol.gif lol.gif lol.gif si ca pot fi gratiata.
dany
Neeeee.....no chances de gratiere !!!!! Pana in primavara lol.gif TU ai zis ca te omor ciclic ...asa ca ...suporta )).gif hug.gif
dany
Sa-ti spun ca la mine ploua ???? sad.gif sad.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 28-12-2007, 12:39 AM) *

Si la noi a plouat azi pe la prinz... cool.gif
dany
CITAT(ganesha @ 27-12-2007, 11:41 PM) *

CITAT(danyhoney @ 28-12-2007, 12:39 AM) *

Si la noi a plouat azi pe la prinz... cool.gif

Asta iti e gratierea )).gif )).gif )).gif
julyalina
)).gif dany, o omori ciclic ? )).gif
G, frumoase pozele pupic.gif vreau si eu zapada sorry.gif imi e dor sa fac un om de zapada si sa ma dau cu sania sorry.gif
by the way... mama ta a are brad artificial ? imi place mult de tot bradul tau mai ales ca e natural blum.gif cred ca miroase super smile.gif la noi aici au fost super scumpi bradutzii au tinut la pret, si in final i-au lasat sa putrezeasca in piete sad.gif acum sunt sute de brazi abandonati prin piete sorry.gif
stardust
Superb Craciunul vostru! Vad ca toate cadourile tale sunt mari, ai fost fata cuminte inseamna naughty.gif

Imi place mult nuanta de ruj pe care ti-ai ales-o, te face sa arati ca un star de cinema! pupic.gif
ganesha
Alinsuh, da, a lu' mama nu e natural. L-a luat anu' trecut cind a zis ca cica nu mai face brad doh.gif si s-a trezit cam pe 20 dec ca vrea sa faca. Iar la ora aia, aici nu mai gasesti picior de brad sau ceva in domeniu. Dar l-a vazut pe asta intr-un magazin de outlet, si mai era si in super reducere. Asa ca l-a luat pe sus si a purces cu el acasa )).gif

Stardust, pe tema asta am ris si noi o gramada lol.gif Anul trecut toate cadourile mele au fost MICI. Da' super mici, in cutiute de incapeau in palma ( a fost un ceas, niscaiva bijuterii). Anul asta.... abia de le-am cuprins. Se pare ca telepatia functioneaza PREA bine la mine in familie lol.gif

Mi-am ales 3 rujuri, ca mami a' meu s-a gindit sa se faca distribuitor Avon wacko.gif Si a luat rujuri de 10 dolari la pret special de $1. Asa ca a luat o punga mare si le-a dat in dreapta si-n stinga (adica eu stateam in dreapta, si apoi ma mutam in stinga lol.gif ). Mi-am ales 3: unul de mers pe strada, ala mai puternic pentru eventualele spectacole urmatoare, si unul cu care nu stiu ce fac, da' l-am luat sa fie.

pupic.gif fetele si ma duc sa ma mai invirt (sper eu) cu scop util!!!
axe10
Frumoase poze, frumos Craciun...si mai ales minunat brad!

Un An Nou minunat! pupic.gif hug.gif
bubbles
Ziua pupic.gif Acum fug si eu sa ma uit la poze hug.gif .Un an nou fericit si plin de bucurii si impliniri sa aveti pupic.gif pupic.gif
brenna
give_rose.gif hug.gif
o să mai vin și când ești acasă!
ganesha
Axe, long time no see (nu neaparat aici, ci asa, in zona rolleyes.gif ) pupic.gif

Bubbles, Brenna: floare.gif

Am trecut si eu sa fac nitel prezenta, sa schimb ticker-ul cu alergatu' blushing.gif si sa ma dezmortesc... Dorm prea tirziu si ma simt beata din cauza asta. M-am trezit zilele astea la ore total dubioase, recuperare, recuperare, da' parca nici chiar asa lol.gif

pupic.gif fetele si le urez un weekend minunat (ultimu' din an, nu? naughty.gif )!
aki
Ce faci draga? hug.gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 29-12-2007, 08:10 PM) *

Axe, long time no see (nu neaparat aici, ci asa, in zona rolleyes.gif ) pupic.gif

Bubbles, Brenna: floare.gif

Am trecut si eu sa fac nitel prezenta, sa schimb ticker-ul cu alergatu' blushing.gif si sa ma dezmortesc... Dorm prea tirziu si ma simt beata din cauza asta. M-am trezit zilele astea la ore total dubioase, recuperare, recuperare, da' parca nici chiar asa lol.gif

pupic.gif fetele si le urez un weekend minunat (ultimu' din an, nu? naughty.gif )!

G. si eu mai intru si mai modific la biciclit )).gif .bine ca macar faci sport chiar daca zilele astea numai la asta nu te gandesti grin.gif .Este o vorba ca "somnul cere somn" si de aia te poti simti mai obosita decat odihnita wink1.gif
dany
CITAT(ganesha @ 29-12-2007, 05:10 PM) *

Dorm prea tirziu si ma simt beata din cauza asta. M-am trezit zilele astea la ore total dubioase, recuperare, recuperare, da' parca nici chiar asa lol.gif

Nu crezi ca e normal la cata oboseala s-a acumulat ????? hug.gif
ganesha
Dany, Bubule hug.gif

Stiu ca e normal sa mai si doarma oamenii la un moment dat, da' dupa ce 60% din 2007 am dormi 3-4 ore pe noapte si restu' de an n-am depasit 6 ore, acu' de am, dormit cite 8 citeva nopti la rind parca se invirte casa cu mine.

Am vazut aseara un film dragalas - That Thing You Do , toata noaptea mi-a sunat piesa aia in urechi, si cu ea m-am trezit azi dimineata )).gif Da-i tare vesela!

Nu-mi vine sa cred ca miine iar se schimba anul, parca zboara, frate, nu alta, am senzatia ca acu' citeva luni abia a fost revelionul trecut lol.gif

pupic.gif fetele!
nusarich
Sa ai un an bun, Ganesha, sa-ti implinesti dorintele si sa gasesti timp sa te si odihnesti!
Andreea-Rodica
La Multi Ani si buni! cheer.gif
brenna
Să vă aducă anul care vine mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reușite decât dezamăgiri și nu în ultimul rând sănătate și liniște în suflet! Un an așa cum îl doriți voi toți floare.gif hug.gif
ganesha
Na ca a venit 2008 si la mine! cheer.gif

La Multi Ani urez la toata lumea, sa avem cu toatele si cu toti ai nostri dragi un an minunat!

Si sa nu uitam sa leave room for serendipity si sa strive for excellence!

hug.gif
bubbles
La Multi Ani si Un an nou fericit draga G. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ganesha
hug.gif fetele!

Nici nu-mi vine sa cred ca e 1 ianuarie rolleyes.gif Ma doare capu' de mor, macar de-as fi baut lol.gif

M-am trezit diiiis de dimineata lol.gif sa fi fo' vreo doishpe la prinz, au trecut abia 2 ore, si deja m-am pus pe rezolutii. Nu pentru nou an, ca nu prea cred in ele, ci de viata, ca odata cu terminarea anului s-a terminat si o mare si lunga etapa din viata mea... si acum vreau sa vad pe unde sa o apuc.

M-am pufosit de la carbi rai, undeva in prima jumatate a anului se va intimpla un keto.

Acum ma duc la o plimbare in padure, sa-mi pun gindurile in ordine.

pupic.gif fetele si le urez un an de vis!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.