O alta poza din ziar, edificatoare

Acum in oras e super ok, doar pe linga Tamisa e apa cit vezi cu ochii, adica Tamisa, care si asa e mare si lata si adinca, acum a cucerit teren muuuult.
Ina,

nu cred ca am zis de copilas (poate doar la bilant 2007, etc, pentru ca am mai vrea sa facem asta pentru inca unul anul asta). E sponsorizat prin programul de la
World Vision. Incercam pe cit putem sa ajutam programele lor, si, in loc sa luam cadouri unor persoane, de multe ori luam cadouri din cataloagele World Vision, in numele persoanelor respective.
Nusa,
Aki, 
pe banda alerg. Afara doar foarte foarte rar, din acelasi motiv: obsesia pentru sanatate
).gif)
- asflatul are repercursiuni grave pentru genunchi. Eu pina si pe banda alerg cu papuci de alergat pentru suprafete dure
Axe, ma bucur ca ai trecut pe aici. Sper din tot sufletul sa fie ok la voi, stiu si eu cum e. Ultima data cind am fost acolo aveam avion sa ma intorc acasa si era totul inzapezit, pentru ca autoritatile au fost LUATE PRIN SURPRINDERE de zapada, pe 5 ianuarie. Pai da... poate ei asteapta zapada in iulie de fapt, si sintem noi neintelegatori
Alinus
Dulci, La Multi Ani si tie!!!!
Eu bolesc nitel, de aia m-am dat la fund cu meniurile. Toate bune si frumoase, dar ma apuca noua mea ciudatenie - ciocolata de menaj

Totul e frumos, socotit... cind tzop, ma trezesc ca am bagat vreo 400 de calorii din ea. Azi ma duc pina la scoala la mine, vreau sa-mi cumpar si o cana cu scoala, acu' ca-s absolventa
).gif)
Dupa aia, ma intorc si direct in pat ma bag, m-am saturat de febra si alte alea.

fetele si sper sa aveti o vinere minunata!!!!!!!