Na ca m-am adunat si eu pe
acasa.
ZIua de ieri s-a terminat cu bine, dar nu asa de bine cum as fi vrut, pentru ca dupa mintea mea cea neteda daca beau suc sucul pica din cer, nu? Si atunci nu m-am uitat de alaltaieri sa vad ce anume materie prima am prin casa. Drept pentru care am avut putin suc. Asa ca am mai rontait si ceva consistent pe linga (toast, si supa
normala ). Ceea ce nu-i bine, pentru ca in chestiile de genul asta important e lichidul cel mult ce te inunda (ce poetica sint). Altfel, se transforma intr-o banala zi hipocalorica si n-ai facut nici o brinza.
Oh well, e si saptamina viitoare compusa din zile

Oricum ma simt fresh, alerta si curata pe dinauntru. Nu ca saptamina trecuta, da' e bine.
Sper sa n-o las mult pe May sa astepte si sa pun meniuri

Tare faza cu felia de rosie
Up-date despre greutatea mea: cintarul meu fluctueaza, de aia n-am mai zis nimic, si nici ticker-ul nu l-am schimbat. Se tot misca in sus si-n jos, de la 64 pin' la 68, trecind prin tot felul de stari intermediare. De aia am luat si hotarirea cu zilele cu sucuri si lichide, de aia luasem si hotarirea cu mincatul
clean&grean. Semn de lichid retinut, prea multa sare, toxine, etc. Acum cintarul digital sta la 65, cel mecanic la 63. Nu-i relevant, dar totusi, bine ca sta si nu se misca in sus si-n jos. DIn partea mea pot sa am si 75 de kile iarasi, atita timp cit sint din fibra si nu din alte tesuturi

fetele!!!