Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
ganesha
CITAT(danyhoney @ 25-01-2008, 10:11 AM) *

Am venit sa fac galerie sa ti se intoarca boii cat mai repede acasa cheer.gif cheer.gif

hug.gif

Dany, saru-mina. pupic.gif Iar s-a facut dimineata, ma duc sa caut un bici mai lung, poate asa o sa-i prind si o sa-i min spre grajd )).gif

CITAT(stardust @ 25-01-2008, 01:46 PM) *

Ai mancat sushi? Trebuie sa mai incerc si eu inca o data sa mananc, am mancat o singura data si au fost... bleax!

N-am mai ajuns ieri la susherie, ca bunicul meu n-a avut chef de iesit din casa, si cum venise de dimineata la mine.... Dar ma duc azi, ca deja am acumulat si amenda ca n-am dus cartile de la biblioteca la timp )).gif Reusita unui sushi depinde de 2 chestii, in egala masura: cum e facut si de cit timp e facut. Cele la cutie is oribile, trebuie sa-l iei de undeva unde ti-l face in fata ta, si-l maninci in urmatoarele 15 minute. pupic.gif Sorana!
bubbles
G. pupic.gif hug.gif un week perfect sa ai .
amalia0701
pupic.gif
Dupa ce ma odihnesc, ca de linisiti m-am linistit vreau sa imi incep un nou junal, pana cand vine clipa aia tot acolo, fac cinste cheer.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Am fo' aseara la hockey, frumossss )).gif 6-1 pentru noi, nebunie mare ca am picat cu locurile intr-o zona de galerie dusmana, care era toata infoiata la inceput, si se pleostea cu fiecare gol primit lol.gif

N-am mincat pretzel desi erau calzi, moi, aburinzi si sarati, si maaari, dar inainte de a pleca de acasa l-am cautat de calorii si am vazut ca unu' are 488. Si am zis ca mai bine lasa lol.gif

Meniu de ieri:

MD: banana+1/4 pummelo+1/4 ananas
Snack: 15 migdale
Prinz: hrisca+1 lingura uleri de masline + 30g (1 oz) mozzarella
Cina: 1/3 cup hummus uns pe 1/2 ardei + 1/2 lingura ulei de masline

Sport: o ora forta, tot circuit, haotic, trebuie sa trec la grupe

Total: 1177 calorii, 36% grasimi, 5 % saturate, 51% carbi, 13% proteine, 20 g fibre, 18 mg colesterol

Azi se anunta o zi plina cheer.gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 26-01-2008, 05:32 PM) *

pupic.gif fetele!

N-am mincat pretzel desi erau calzi, moi, aburinzi si sarati, si maaari, dar inainte de a pleca de acasa l-am cautat de calorii si am vazut ca unu' are 488. Si am zis ca mai bine lasa lol.gif

Azi se anunta o zi plina cheer.gif

Deci m-ai lasat drool.gif la descrierea facuta .Acum si visez la acel pretzel blink.gif .Ce faci?Pe unde umblii?Am fost sa imi iau unt de arahide si era exact de ala rau cum a aratat Amalia doh.gif
julyalina
sushi ???? vreau si eu blum.gif mie imi place drool.gif mai ales cu wasabi drool.gif
am comandat si noi la birou de cateva ori si mi-a placut. acum nu stiu de cat timp era facut si cum dar ideea este ca mi-a placut.. blum.gif

spor la treburi G pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele!!!

La sushi tot n-am ajuns )).gif

Am avut un w/e agitat, mai ales dpdv culinar )).gif

Nici la workshop n-am mai ajuns, in schimb am petrecut cu al meu EL un just the two of us semi-w/e, am fost la plimbari, am fost la restaurantul indian....

Am ajuns pina la urma la cumparatul de cizme, din fericire a durat doar 20 de minute: intrat, vazut, placut, luat, plecaaaaaaaaaaat.

Trebuie sa-mi gasesc costumatie pentru spectacolul din martie... nu prea-mi sta mintea la asta.

In rest, incerc sa ma mentin pe linia de plutire - nutritional si cu sportul.

pupic.gif fetele si ma duc sa colind prin jurnale!
Nessie
pupic.gif Sa le stapanesti sanatoasa! Mie mi-a placut mult si geanta aia pe care o recomandau ei. tease.gif Nu scapa nici ea de mana mea. )).gif

Sa ai o saptamana usoara si frumoasa! hug.gif
stardust
Ce fericit sot trebuie sa ai daca nu esti cu shoppingul wink1.gif Te-a declarat deja public nevasta ideala? rolleyes.gif
ganesha
CITAT(stardust @ 28-01-2008, 06:26 PM) *

Ce fericit sot trebuie sa ai daca nu esti cu shoppingul wink1.gif Te-a declarat deja public nevasta ideala? rolleyes.gif

Da lol.gif

E singura persoana cu care ma pot duce la shopping si sa ma simt bine - il uraste la fel de mult ca si mine, cu o diferenta majora (pe mine ma doare sufletul cind vad consumaristii in actiune, pt ca mor copii de foame si lumea-si cumpara 3 perechi de papuci, iar el il aproba, ca cica de n-ar fi ei... ) Dar ne intelegem bine si ne distram copios lol.gif
ganesha
N-am meniuri, n-am rapoarte, da' am catel lol.gif

Imagine

Imagine

pupic.gif fetele, le urez o marte calma si fara ceasuri rele grin.gif iar mie imi urez sa ma sui mai repede pe caii aia si sa reiau galopul!
julyalina
sa le porti sanatoasa G pupic.gif ! haios foc dihanel blum.gif m-as juca si eu cu el )).gif
nusarich
Si ce catel super ai! hug.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Servus iubita!
Dupa ce incaleci caii aia sa mii trimiti si mie )).gif pupic.gif
Cherie
Ce catel frumos ai naughty.gif

O zi minunata iti doresc! floare.gif
julyalina
G pupic.gif cum fac sa-mi treaca crampele de la gambe mai repede ? la insistentele instructorului, am alergat ieri vreo 10 minute pe varfuri cica )).gif ca eu de obicei alerg pe toata talpa )).gif ca ratele tease.gif
anca veselie
ce conteaza rapoartele cand ai asa catel? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
faine si cizmele, sa le porti iubita pupic.gif
ganesha
Iubitele, ma bucur ca v-a placut catelu' give_rose.gif Cred ca l-am transformat in mitza, prea-l iubim cu totii, si ne manifestam ca atare grin.gif

Alinus, si tu l-ai ascultat? Pe instructor, ma refer. Stiu ca era o moda prin ro-ul anilor XXXX sa se alerge pe virfuri, si al meu EL ma convingea (ca el alerga pe vreumuri) ca cica asa se alearga, pina i-am pus biblia alergatorului sub nas, si de-atunci m-a lasat in pace. Talpa se ruleaza. Da' de-acu' asta e, nu poti decit sa astepti sa treaca. give_rose.gif

Eu am avut o noapte absolut cretina, n-am putut dormi deloc, am prins vreo ora jumate de somn, iar atunci am visat urit. Dupa ce pleaca ai mei ma duc sa ma intind iar. Acu' e 8 dimi si eu-s zombie prin casa. salut.gif

Deja mi-a inceput saptamina bine: ieri am avut o zi oribila, azi se preconizeaza la fel devil.gif
bubbles
Tare scump e dihanel hug.gif .Pune-te si odihneste-te pupic.gif
stardust
Ce frumoooooooooos e!! Cand il vad asa de mare si totusi cumintel ma topesc.

Ai mai avut problema asta cu insomniile? E ceva anume ce te tine treaza sau pur si simplu nu ti-e somn/nu poti adormi? sad.gif Eu stiu ce groaznic e, dupa ce a murit bunicul meu nu mai reuseam sa adorm. Dupa o vreme eram terminata dar pana la urma m-am tratat.

P.S. : Cred ca am vazut cana cu Mos Craciun pe birou cheer.gif
ganesha
lol.gif e cu iepurasu' de Paste. Cana. lol.gif

Am reusit sa dorm o ora juma', da' iar am visat urit. Sint stresata si suparata in ultima vreme, cre'ca de aia. Si da Sorana, de asta-vara cind a murit bunica mea mi s-a intors lumea cu fundul in sus, o iau pe ulei foarte foarte usor, mai ales in ceea ce priveste functiile organismului )).gif Dar... asta-i viata, fac si evenimentele astea parte din ea...

Fix cind ma pregaeam de antrenamentul meu de forta de azi am primit o veste proasta, am lasat-o balta si nu mi-a mai ars de nimic. De obicei ma descarcam prin sport, acu' e invers.

Sper ca dupa ce ma intilnesc in seara asta cu o prietena de-a mea trasa prin inel sa-mi vina mintile in cap si sa ma intorc la calea cea buna.

pupic.gif fetele, ma duc sa amestec in supa mea de rosii.
aki
Salut draguta pupic.gif .De mult nu am mai fost pe la tine,dar cu netul asta,cinde este cind nu-i.Am senzatia ca cineva se conecteaza pe parcursul zilei la cablul nostru. sorry.gif
Am vrut sa te intreb,ce faci tu cu sportul cind esti pe stop?Mie ceva nu-mi ajunge, ca nu ma pot intinde cu Pilates si alerga pe teren huh.gif
ganesha
Aki draga eu fac sport cind sint pe stop. Nu fac doar daca mi-e rau intr-un anume fel, da' nu stiu cum sa-l explic, ca sint mai multe feluri )).gif In general imi trece daca mi-e rau si fac cardio, in primele 15 minute simt ca mor, da' dupa aia... se deschid cerurile si nu mai am nici pe [*****]. Dar e un anumit rau cind nu fac. Dar in general raspunsul e ca da, fac sport, chiar ajuta - stiintific demonstrat.

Iar n-am meniu. Adica as avea (MD: 2 double chocolte chip cookies, Prinz: omleta cu piine de secara si ardei copt, Cina: supa de rosii cu paste) da' e way coo-coo.

Am fost seara asta cu prietena mea la un seminar frumos de tot, Energy Medicine Explained, tare fain, iar tipul care l-a tinut a fost absolut super. Parca mi-am mai bagat mintile in cap, cind ma vad cu fata asta - care bytheway are cel mai lean si mai fat free corp pe care l-am vazut vreodata - mereu ramin pe ginduri lol.gif

Imi place de ea ca i se rupe, ca nu incearca sa para, sa fie, sa aia, sa aialalta. E la fel de fermecatoare si-n pantalonii ei largi si ciubote cum e atunci cind e machiata gata sa iasa pe scena. E exact intruchiparea zicalei "frumusetea e inauntru" si tare-mi place sa vad ca mai sint si oameni ca ea. Putini, dar mai sint. Speranta moare ultima. )).gif

pupic.gif fetele si le urez de spor! Iar mie imi tot urez sa inceapa sa rasara soarele, ca parca mi-a ajuns funia la os.
julyalina
CITAT(ganesha @ 29-01-2008, 02:55 PM) *

Alinus, si tu l-ai ascultat? Pe instructor, ma refer. Stiu ca era o moda prin ro-ul anilor XXXX sa se alerge pe virfuri, si al meu EL ma convingea (ca el alerga pe vreumuri) ca cica asa se alearga, pina i-am pus biblia alergatorului sub nas, si de-atunci m-a lasat in pace. Talpa se ruleaza. Da' de-acu' asta e, nu poti decit sa astepti sa treaca. give_rose.gif

mercic de raspuns G pupic.gif si... de unde as putea sa iau si eu biblia aia a alergatorului ? grin.gif sau unde gasesc informatia sa i-i arat si sa nu ma mai bata la cap (instructorul) biggrin.gif

uite a rasarit soarele blum.gif
Imagine
ironmissy
piatra ceri, piatra vei avea!

si desi stiu ca nu se poate sa fie asa grav, vin cu cheerleading team-u sa facem galerie sa get back on track cheer.gif cheer.gif cheer.gif .
ca doar trebuie sa fi model la cupil, si vrei sa fi excellent in orice, nu?

uite si dedicatie: kt tunstall

multi pupic.gif !
amalia0701
hug.gif hug.gif hug.gif
aki
Cred ca trec si eu azi la sport,ca nu mai am rabdare doh.gif
ganesha
pupic.gif fetele!!!!!

Io-te ce-mi stie ironmissy punctele sensibile, stie unde sa loveasca hug.gif grin.gif

Alinus, cartea respectiva e The Complete Book of Running (este si o varianta pentru femei: CBOR for Women). Nu stiu de exista in varianta e-book... unsure.gif Vrei sa-ti transcriu pasajul? biggrin.gif

Aki, Amelie pupic.gif
Nessie
Am gasit-o si pe aia de femei. biggrin.gif
May
Hei, ai impartit salata sau iti era atat de foame incat ai reusit sa o mananci pe toata? )).gif

Daca ti-ai luat cizmele alea, musai sa iei si genta, nu merge fara naughty.gif. Dihanel vad ca ne trateaza cu ceafa lol.gif floare.gif
ganesha
Daca tot veni vorba de carti: la link-ul de la amazon pentru CBOR de l-am pus mai sus, e mai jos sectiunea Customers Who Bought This Item Also Bought, dintre cartile alea am The Runner's Diet, tare faina carte. CBOR-urile amindoua nu le am, dar le-am citit de o gramada de ori luate de la biblioteca.

Maaaaaay, numa' ce-am vazut numele ca ai raspuns la subect, ca deja imi sclipise intrebarea cu salata in fata ochilor, fara sa deschid jurnalul lol.gif tease.gif Jen si-a luat o felie de chec, eu doar cafea tease.gif Era starving fata, a vrut s-o impartim, eu n-am vrut ca era dulce si mi-ar fi fost sete, pina la urma, in decurs de o ora a reusit sa o termine.

Geanta nu-mi trebuie, si asa am mai multe decit port. Eu-s pe principiul: daca ai mai mult decit ai nevoie stricta, da la altu' care n-are deloc.

Si declar pe aceasta cale ca mi-au intrat mintile in cap. cheer.gif

Imi vijiie capul ca m-a tinut al meu toata dimineata in Debussy, la ceai, iar eu incercam sa povestesc seminarul de aseara ca sa ma fac ca n-aud. Isi alege niste momente tare ciudate, lui i se par normale. Oi fi eu defecta. lol.gif
May
Daca si-a luat chec, cred ca nu mancase de 2 zile lol.gif pupic.gif . Tii s-au adunat mintile pe acasa? clap.gif
aki
Si eu azi as minca nonstop blink.gif Ce n a i b a am? sorry.gif Sa fie de la cilcu blink.gif ?
dany
CITAT(ganesha @ 30-01-2008, 03:36 PM) *

Si declar pe aceasta cale ca mi-au intrat mintile in cap. cheer.gif

Salutam revenirea mintilor salut.gif

Boii au venit sau inca ii mai cauti ? Sau sunt in legatura directa cu mintile ? )).gif

hug.gif
ganesha
Boiiiiiiiii zburda inca. Da' mi-am dat seama cu boiiiiiii sau fara boiiiiiiii, macar mintile sa mi le bag in cap, ca tot mie imi fac rau. Mama, cita logica pe capu' unui singur om lol.gif

Da Akisor, sigur e de la el.

pupic.gif
dany
CITAT(ganesha @ 30-01-2008, 03:58 PM) *

Boiiiiiiiii zburda inca. Da' mi-am dat seama cu boiiiiiii sau fara boiiiiiiii, macar mintile sa mi le bag in cap, ca tot mie imi fac rau. Mama, cita logica pe capu' unui singur om lol.gif

Vezi sa nu te ia durerile de cap )).gif
ganesha
Ma menajez, ma menajez lol.gif Am paturica pregatita in caz ca gindesc prea mult, trag un pui de somn sa ma refac. lol.gif

In alta ordine de idei, mi-am propus pe azi inca o zi de flush away, ca si asa n-am mai facut asta demult pina saptamina trecuta. Apoi vreau sa-mi intru in normal, 1 sau 2 pe luna, ca-n vremile bune .

Dar am sa fac si-un antrenament de forta, ca numa' bine am carbi din sucuri. Am de unde folosi. grin.gif Da' n-am sa alerg.
dany
Sa-ti traiasca paturica lol.gif

Spor la flush away-ul ala floare.gif
amalia0701
Se pare ca mintzile revin in fagasurile lor, dar ce faci cand constati ca nu le-ai avut niciodata?
)).gif
May
CITAT(amalia0701 @ 30-01-2008, 09:13 PM) *

Se pare ca mintzile revin in fagasurile lor, dar ce faci cand constati ca nu le-ai avut niciodata?
)).gif

Te bucuri pt faptul ca le ai acum, caci de nu le-ai avea nici acum, nu ti-ai da seama ca nu le-ai avut niciodata, nu? )).gif
ganesha
Deja am filozofat destul azi. Depun armele. Mai ales ca nu mai stiu unde am pus paturica lol.gif lol.gif lol.gif
May
Cred ca trebuia sa imi iau si eu o paturica )).gif
anca veselie
ganesha, m-a socat ca a reusit intr-o ora sa termine checul huh.gif d-asta sunt unii slabi si noi ne chinuim din greu huh.gif
te pupicesc, cu sau fara paturica blum.gif
May
Apropo de faza cu chec-ul si cum pentru unii inseamna atat de mult ceva ce pentru altii e normal sau chiar putin. Am fost sa imi iau kebab acum vreo 2 saptamani si, in timp ce asteptam, se baga un mosulica in seama sa ma intrebe daca mananc singura un kebab intreg, dar a zis-o asa ca si cum ar fi fost cat masa de mare si imposibil ca o fiinta sa bage atat in ea. Cand i-am zis ca da, s-a schimbat la fatza si se uita la mine ca la OZN... si cum ma manca undeva sa ma iau de el, i-am zis ca de obicei mananc cate 2-3 dar ca acum nu prea am pofta de mancare devil.gif
amalia0701
Faza cu chebabul am patit-o si io cu tiramisu.
Eram cu gagicile sa udam masina, ne-am luat toate cate o pizza, am mancat si evident ca io am cerut meniuls a vad ce era dulce blushing.gif
Io si cu prietena mea rotunda am cerut cate un tiramisu, iar fetele ( 3) au impartzit unul.
Eli vazand cat de hotarate am atacat tiramisu ne-a spus:
" Asa nu mai slabiti voi !"
Ne-a cazut tavanul in cap, dar ea avea dreptate.
Cred ca o sa imi ramana multa vreme imaginea ei spunand asta.
O zi faina iti doresc!
julyalina
CITAT(ganesha @ 30-01-2008, 03:51 PM) *

Alinus, cartea respectiva e The Complete Book of Running (este si o varianta pentru femei: CBOR for Women). Nu stiu de exista in varianta e-book... unsure.gif Vrei sa-ti transcriu pasajul? biggrin.gif

daaaaaa, daca ai cum hug.gif sau scanata pagina respectiva grin.gif mercic, mercic pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 30-01-2008, 11:55 PM) *

Apropo de faza cu chec-ul si cum pentru unii inseamna atat de mult ceva ce pentru altii e normal sau chiar putin. Am fost sa imi iau kebab acum vreo 2 saptamani si, in timp ce asteptam, se baga un mosulica in seama sa ma intrebe daca mananc singura un kebab intreg, dar a zis-o asa ca si cum ar fi fost cat masa de mare si imposibil ca o fiinta sa bage atat in ea. Cand i-am zis ca da, s-a schimbat la fatza si se uita la mine ca la OZN... si cum ma manca undeva sa ma iau de el, i-am zis ca de obicei mananc cate 2-3 dar ca acum nu prea am pofta de mancare devil.gif

lol.gif lol.gif lol.gif may, ai fost tareeeee pupic.gif

amalia, daca te consoleaza cu ceva, si mie imi place sa mananc desertul singura tease.gif
May
Trebuia sa ii spun ca nu mananc singura, ca felia de rosie i-o dau iubitului lol.gif

amalia cred ca prietena ta ti-a vrut binele dar, din pacate, e tare dureros pe moment sorry.gif

ganesha astept meniul care intruchipeaza cumintenia naughty.gif hug.gif. O sa ma uit si eu dupa alune crude, dupa cat le-ai laudat )).gif
amalia0701
Adevarurile dor cel mai tare, oricum am vb. cu ea despre asta si e ok.
Chiar ne-a vrut binele.
axe10
Cum stai, esti mai bine?

Ai flush-uit?
ganesha
Na ca m-am adunat si eu pe acasa.

ZIua de ieri s-a terminat cu bine, dar nu asa de bine cum as fi vrut, pentru ca dupa mintea mea cea neteda daca beau suc sucul pica din cer, nu? Si atunci nu m-am uitat de alaltaieri sa vad ce anume materie prima am prin casa. Drept pentru care am avut putin suc. Asa ca am mai rontait si ceva consistent pe linga (toast, si supa normala ). Ceea ce nu-i bine, pentru ca in chestiile de genul asta important e lichidul cel mult ce te inunda (ce poetica sint). Altfel, se transforma intr-o banala zi hipocalorica si n-ai facut nici o brinza.

Oh well, e si saptamina viitoare compusa din zile lol.gif Oricum ma simt fresh, alerta si curata pe dinauntru. Nu ca saptamina trecuta, da' e bine.

Sper sa n-o las mult pe May sa astepte si sa pun meniuri blum.gif Tare faza cu felia de rosie lol.gif

Up-date despre greutatea mea: cintarul meu fluctueaza, de aia n-am mai zis nimic, si nici ticker-ul nu l-am schimbat. Se tot misca in sus si-n jos, de la 64 pin' la 68, trecind prin tot felul de stari intermediare. De aia am luat si hotarirea cu zilele cu sucuri si lichide, de aia luasem si hotarirea cu mincatul clean&grean. Semn de lichid retinut, prea multa sare, toxine, etc. Acum cintarul digital sta la 65, cel mecanic la 63. Nu-i relevant, dar totusi, bine ca sta si nu se misca in sus si-n jos. DIn partea mea pot sa am si 75 de kile iarasi, atita timp cit sint din fibra si nu din alte tesuturi wink1.gif

pupic.gif fetele!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.