Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
ganesha
CITAT(danyhoney @ 08-03-2008, 12:13 AM) *

Vreau si eu gradina ca a Albei ca zapada !!!!!! Neavand prea multa experienta in ale gradinaritului .... va mai trece ceva timp pana va arata asa cum vreau eu ( daca va arata vreodata ) doh.gif Asa ca .... hai cu subiectul ( bineinteles , cand ai timp ) ca sa fur ceva idei blum.gif

Ce daca nu vei avea gradina mare ? Cele mici le poti face sa arate de sa pice lumea-n curutz ( asta am spus eu pe la vreo 3-4 ani - cred - ( tatalui meu - el fiind din Cluj ) cand mergeam cu telecabina spre Tampa - in Brasov - si am vazut oamenii care mergeau pe jos , pe serpentine : tati , aia au picat in curutz lol.gif

Uite am sa incep sa pun acum niste pozute. Acum 2 ani am avut flori stil rasaduri, de alea de le iei plantute, le replantezi si ele cresc. Anul trecut am luat flori de cimp, si au aratat senzational. Mie imi plac gradinile... salbatice, cu florile amestecate, am avut niste menta mare si balarioasa care mi-o fo' draga ca ochii din cap, nu-mi plac straturile si si chestiile organizate 'pe caprarii'. A! Si am avut si rosii printre flori, tare dragalase. Si niste buna-dimineata pe gard, care s-a suit in copacul imens de pe partea cealalta a gardului.

Uite ma pun sa pun poze!
dany
In primul rand astept sa vad florile " buna dimineata " .... Nu cred ca le stiu ....Sau poate le stiu sub alt nume ...

Scumpa , pui pozele doar daca ai timp , da ?????????? Nu vreau sa te stresez ! hug.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 08-03-2008, 12:23 AM) *

In primul rand astept sa vad florile " buna dimineata " .... Nu cred ca le stiu ....Sau poate le stiu sub alt nume ...

Scumpa , pui pozele doar daca ai timp , da ?????????? Nu vreau sa te stresez ! hug.gif

Posibil sa le stii sub denumirea de zorele!

Gata, facut subiectul! Imi trag sufletul si mai pun )).gif
Andreea-Rodica
Imagine
crissy
La multi ani! pupic.gif
bubbles
La multi ani !! pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele!!!

A trecut si marea zi cu party-ul, a fost super bestial. A blast! yahoo.gif

Sarbatorita n-a avut nici un indiciu despre ce urma sa se intimple, repetitiile au mers super si ele, cind am ajuns la locul cu pricina toate s-au derulat ca pe roate, parca era zina cea buna si ne veghea. Iar la momentul cu "surprise, surprise", sarbatorita era sa lesine cheer.gif A fost demential.

Si a fost demential sa stam cu toatele, camera plina de luminari aprinse, semineu, sotul gazdei a fost tare calumea, a avut grija sa nu ne lipseasca nimic, dar nici nu l-am simtit prin preajma. Am pus tara la cale, am ris, am vorbit in dodii... si... planuim un weekend spa cu toatele, in care sa ne pamper una pe alta yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

In rest... fetele aproape m-au convins sa dansez la spectacolul de vineri si la cel mare de simbata viitoare. Parca nu-mi vine inca sa zic da, dar au fost atit de convingatoare fara sa fie pushy... incit cred ca am sa dansez. Asa ca... saptamina asta probabil am sa ma intilnesc cu Jen sa repetam, ca ele m-au convins pe mine, iar eu pe Jen... lantul slabiciunilor )).gif

Sper sa fac rost de poze!

Tre' sa-mi aduc abdomenul in shape ca s-a pufosit de la tort de bezea, pizze, prajituri, etcetcetc pina simbata viitoaaareeeeeeeeee, costumatia e cu vedere la talie si nu vreau sa port body stocking, vreau sa-l arat tease.gif

pupic.gif fetele si le urez o zi si o saptamina minunata!
amalia0701
pupic.gif
Ma bucur ca a fost fumos pupic.gif
anca veselie
neatza!
dar de ce nu voiai sa dansezi? daca esti cumintica, ai timp sa-ti aduci abdomenul la forma dorita naughty.gif
pupici!
ganesha
CITAT(anca veselie @ 10-03-2008, 10:57 AM) *

neatza!
dar de ce nu voiai sa dansezi? daca esti cumintica, ai timp sa-ti aduci abdomenul la forma dorita naughty.gif
pupici!

pupic.gif Pentru ca sint cu corabiile inecate, si nu prea-mi sta mintea la asta... inca n-a trecut, situatia e aceeasi sorry.gif Ieri cred ca ma prinsese euforia de a fi cu prietenele si m-a luat gura pe dinainte... azi deja vad la loc lucrurile sorry.gif Oh well, probabil am s-o fac! rolleyes.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif pupic.gif eu zic s-o faci! poate mai revine cate-o corabie pupic.gif
Amazoana
dadadaaaa, du-te sa dansezi, sigur ti se mai ridica moralul. floare.gif pupic.gif
ganesha
pupic.gif dragele, imi sinteti tare dragi!

Moralul meu e bine, chiar prea bine avind in vedere situatia. Nu de moral imi e, ci de realitate, eu sufar de ceea ce unii numesc optimism prostesc )).gif

Singurul impediment cu dansatul era ca... ma gindeam ca timpul pe care ar trebui sa-l ocup cu repetitii, gindit costum, etc l-as putea folosi la stors creierii pentru solutii salvatoare. Dar poate am nevoie si de-o pauza.

Oricum, amindoua spectacolele sint in alte orase decit unde stau eu, iar pina aseara stiam ca nu am cum sa ajung acolo, aseara mi-au zis niste duamne ca pot sa carpool cu ele, deci una dintre probleme a fost rezolvata.

pupic.gif tare de tot!

dany
Du-te si danseaza , scumpa !!!!!!!!!!!! Vei vedea ce relaxata vei fii dupa ! Stii ceva ? Gandeste-te ca eu te invidiez si ca as vrea sa fiu in locul tau siiiiii.... ca ma " oftici " (ca o gluma ) te duci la dans !

As vrea sa te vad cat mai curand si cu ale tale corabii plutind si cu ai tai [*****] acasa ! hai , capul sus ! Nu te recunosc asa ! Tu mereu ai fost model pentru noi ! hug.gif hug.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 10-03-2008, 09:11 PM) *

Du-te si danseaza , scumpa !!!!!!!!!!!! Vei vedea ce relaxata vei fii dupa ! Stii ceva ? Gandeste-te ca eu te invidiez si ca as vrea sa fiu in locul tau siiiiii.... ca ma " oftici " (ca o gluma ) te duci la dans !

As vrea sa te vad cat mai curand si cu ale tale corabii plutind si cu ai tai [*****] acasa ! hai , capul sus ! Nu te recunosc asa ! Tu mereu ai fost model pentru noi ! hug.gif hug.gif

pupic.gif Draga mea, am mai zis: in ciuda a ceea ce mi (ni) se intimpla NU sint down, nu sint ... depresata, nu sint deloc low, sint cu capul foarte foarte sus si sint increzatoare in ingerasul de pe umar.

Faptul ca nu stiu daca dansez sau nu nu e din cauze de... toane sufletesti, e pur si simplu din motive organizatorice: spectacolele sint in alte orase, ca sa dansez mai intii trebuie sa ajung acolo )).gif si nu se stie sigur ca am cum sa ajung. Apoi... o ora dus, o ora intors, cca 2-3 ore spectacolul... + timp de machiaj, costumat, etc, nu stiu daca am sa am timp[ul fizic sa fac asta. Asta numai in zilele cu pricina, dar trebuie pregatire pentru ele... Asa ca motivul e lipsa de resurse (temporale in primul rind).

Am primit vreo citeva poze de la petrecerea de duminica... tare faine sint, am sa pun si aici. Tortul a fost demential: a fost cu un palmier si apus de soare - sigla asociatiei noastre... Jen l-a facut, si i-a reusit de minune, nu stiam ca are SI asa talente rolleyes.gif

pupic.gif fetele si am sa pun pozele cit de curind!
Ramo
Asteptam pozele cat de repede pupic.gif
Amazoana
Buna scumpa pupic.gif
Am trecut sa te salut, astept cumintica foto si...voiam sa-ti spun ca te invidiez ca poti face asa multe lucruri placute sufletelului tau.
Si apoi.. sorry.gif iubitelul meu este asa de aproape de tine....este in Vancouver.
Sa ai o zi superba!!!!! pupic.gif
ganesha
Aproape? lol.gif lol.gif lol.gif Vancouverul e la 6 mii se ceva de km, e pe coasta cealalta...

pupic.gif Dulci si Ramo
Amazoana
CITAT(ganesha @ 11-03-2008, 11:22 PM) *

Aproape? lol.gif lol.gif lol.gif Vancouverul e la 6 mii se ceva de km, e pe coasta cealalta...

Comparam cu distanta dintre Vancouver si Constanta sorry.gif
ganesha
Putine pozici:

Poza de grup (bluza de pe mine e o ie brodata cu matase alba, cu valoare sentimentala mare de tot):

Imagine

Jen aducind tortul cu artificii si alaturi tortul singurel (se vede utin ciudat in poza pentru ca era lucios, dar desenul a fost PERFECT!!!)

ImagineImagine

Cam asta e... miine ar trebui sa merg la tipa la care a fost party-ul ca sa repetam nitel, sa vedem daca am cum ajunge acolo, ca sta intr-o zona noua si nu e autobuz inca pe acolo.

Ar trebui sa incep sa (re)fiu atenta la ce maninc, simt ca m-am rotunjit binisor! lol.gif

pupic.gif fetele si le urez o zi minunata!

amalia0701
pupic.gif
Amazoana
Mie mi se pare ca esti super slaba, dar sigur tu te cunosti mai bine. Pupici pupic.gif
aki
Ce slaba esti draga... doh.gif .Cite kg ai acum? blink.gif
anca veselie
pupici dulci pt dansatoare! foarte faina ia ta! si tortul e demential!
Jen are o fatza tare simpatica.
ganesha
OK, hai sa zic adevarul daca tot veni vorba )).gif )).gif )).gif M-am ingrasat 6 kg in ultima vreme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bun, sint si false prin ele, da' sa fim seriosi, nu toate 6!!! )).gif

Ce duce in eroare e ca nu ma ingras la fata tease.gif (si nici in partea de sus (umeri, miini, etc).

Deci... asta e, dar nu stiu daca am dispozitie acum sa fac ceva cu situatia. Ma refer la sensul figurat cind zic dispozitie, pur si simplu nu mai am resurse sa ma mai ogranizez in directia asta, sa 'fac rost de timp' ca sa fac sport, sint alte probleme acum de rezolvat, oricit de aiurea suna. Asta e, toate la vremea lor!

Da' na, concluzia e ca... am pus 6! )).gif
Sexymom
Arati superb,nu stiu de ce te vezi tu altfel.Ce tort imens w00t.gif
Superba si ia, si mie imi plac mult de tot.
ganesha
CITAT(Sexymom @ 12-03-2008, 02:50 PM) *

Arati superb,nu stiu de ce te vezi tu altfel.Ce tort imens w00t.gif
Superba si ia, si mie imi plac mult de tot.

Nu e vorba ca ma vad eu, cifra aia am citit-o de undeva, n-am vazut-o in oglinda )).gif
Nessie
Toate trecem prin perioade de astea. hug.gif Rezolva-ti problemele in ordinea prioritatilor si nu iti face sange rau pentru alea care inca asteapta o rezolvare. Toate la timpul lor si vorba aia.... poate intre timp le rezolva altcineva pentru tine. tease.gif
pupic.gif
Sexymom
Ca bine graiesti Neesie. pupic.gif
aki
Dar eu invers...Ma ingras la umeri,mini ( parca-s STALONE ),abdomen.Picioarele mai putin blink.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 12-03-2008, 02:56 PM) *

Toate trecem prin perioade de astea. hug.gif Rezolva-ti problemele in ordinea prioritatilor si nu iti face sange rau pentru alea care inca asteapta o rezolvare. Toate la timpul lor si vorba aia.... poate intre timp le rezolva altcineva pentru tine. tease.gif
pupic.gif

Nu-mi fac singe rau deloc, am alte prioritati acum. Daca nu le-as fi avut, n-as fi fost in situatia asta )).gif

Nu-s genul care sa-mi fac singe rau: daca ma deranjeaza ceva, nu stau degeaba, ci ma dau peste ca sa schimb situatia. Daca nu incerc s-o schimb, inseamna ca nu ma atinge )).gif

pupic.gif fetele!!!!
anca veselie
te inteleg perfect, si eu am simtit asta anul trecut.
pupic.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 12-03-2008, 02:44 PM) *

OK, hai sa zic adevarul daca tot veni vorba )).gif )).gif )).gif M-am ingrasat 6 kg in ultima vreme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bun, sint si false prin ele, da' sa fim seriosi, nu toate 6!!! )).gif

Ce duce in eroare e ca nu ma ingras la fata tease.gif (si nici in partea de sus (umeri, miini, etc).

Deci... asta e, dar nu stiu daca am dispozitie acum sa fac ceva cu situatia. Ma refer la sensul figurat cind zic dispozitie, pur si simplu nu mai am resurse sa ma mai ogranizez in directia asta, sa 'fac rost de timp' ca sa fac sport, sint alte probleme acum de rezolvat, oricit de aiurea suna. Asta e, toate la vremea lor!

Da' na, concluzia e ca... am pus 6! )).gif

hug.gif hug.gif hug.gif
ganesha
Ancule, Amelie, si restul de fete pupic.gif

Azi in sfirsit am convins crocodilul sa se tunda la salon, seamana cu maica-sa )).gif , nu suporta sa-i umble cineva strain pe corp, e a 2a oara in viata lui cind il tunde altcineva inafara de eu si taica-su. Ii sta bine foc!

Mai e joi si vineri si gata vacanta de primavara, se intoarce crocodilu' la studii!

Ieri si azi a gatit al meu EL, numa' bunatati a facut, drept pentru care la capitolul "satietate" stau foarte foarte bine rolleyes.gif

pupic.gif fetele si le urez o zi minunata!!!
bubbles
pupic.gif hug.gif G. si abia astept sa vad poze cu tine dansand pupic.gif
aki
Si eu...
Cind pleci?
rolleyes.gif
ganesha
Bubule pupic.gif , deocamdata tre' sa te multumesti cu cele de anul trecut de la semnatura; chiar daca ajung sa dansez (vineri nu ca nu am cu cine sa merg cu masina pina acolo) n-are cine sa ne faca poza dansind, pentru ca... noi toate dansam si n-o sa avem pe nimeni in public care sa ne faca poze grin.gif

Aki pupic.gif , unde sa plec?

pupic.gif fetele, s-ar putea ca cele 6 kile sa nu fie chiar 6, sa fie mai putine lol.gif lol.gif lol.gif Anyways, diseara avem pizza night asa ca... who cares? lol.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
bubbles
Pizza shock.gif tomato.gif Vezi ca te iau la alergat valea.gif daca nu iti revii .. macar facem amandoua sport asa lol.gif blum.gif
Amazoana
CITAT(ganesha @ 13-03-2008, 05:18 AM) *

Azi in sfirsit am convins crocodilul sa se tunda la salon, seamana cu maica-sa )).gif , nu suporta sa-i umble cineva strain pe corp, e a 2a oara in viata lui cind il tunde altcineva inafara de eu si taica-su. Ii sta bine foc!

Poze cu crocodilu' tuns!!!! naughty.gif Sa-i fie de bine, sunt convinsa ca e cool. pupic.gif pt amandoi.
nusarich
Ganesha, ce papa buna face El? Ca sunt in pana de idei momentan. Am o mare gramada de idei pentru El-ul meu (care nu tine post), dar pentru mine... unsure.gif .
ironmissy
foarte dragute pozele! floare.gif floare.gif
te pupic.gif !
ganesha
Dulci, pupic.gif oze cu crocodilu' tuns nu am, da' pot sa iecsplic daca vrei )).gif E tuns lung, adica doar 'luat la capete', ca vrea parul lungut, asa au feciorii cool pe aici. Asa ca si-a domolit nitel capitza ce salasluia pe capul lui )).gif

Ancu, Bubu pupic.gif Bubule, sint cauza pierduta, ieri am alergat ca sa consum 500 de calorii.... luate in prealabil din inghetata lol.gif

Irina pupic.gif

Nusa, pupic.gif ma bucur cind te vad pe aici!
Al meu EL a facut asa:

- alaltaieri: cartofi copti la cuptor, cu smintina si verdeturi tocate; asparagus in aburi pe care l-a 'tras' in unt impreuna cu vreo 2 morcovei, pastai... si salata verde

- ieri: (eu am facut supa de linte) orez in aburi cu niste ciupe la cuptor facute suuuuper de tot: pusa palaria la ciupa, pus un rind de felii de rosii, pus verdeturi (oregano, patrunjel, condimente - piper, sare), deasupra pus cascaval ras, si presarate cuburele din tulpinile ciupei. A iesit yuuuummmyyyyyy de tot, cu o crusta super! drool.gif

- azi: orez in aburi si falafel. Dar eu n-am mai putut, am mincat doar supa de linte si inghetata )).gif

nusarich
Buneeeeeee raaaaauuuuuuuuuu!

Saru'mana de retete pupic.gif , ma inspir si eu, desi nu-s toate de post, pot sa le adaptez si sa ma delectez si eu cu ceva buuuuuuuuun in we asta. Am pus gand rau la cartofii la cuptor si la ciumpercute... pentru El-ul meu doar cartofei, ca ciupele nu-l tenteaza (imi raman mie mai multe adicatelea).
aki
CITAT(ganesha @ 13-03-2008, 07:07 PM) *

Aki pupic.gif , unde sa plec?

Cu dansul tease.gif
amalia0701
pupic.gif
Mi o foame si mie de lup, dar trebuie sa astept sa se faca mazarea naughty.gif
pupic.gif
ganesha
Nusa pupic.gif eu sint moarta dupa ciupe. Partea cu postul nu mi-a iesit inca... nu stiu ce se intimpla, parca-s vrajita )).gif

Aki, nu merg sa dansez pentru ca... dupa cum ziceam, prietena mea e bolnavioara si cu masina ei trebuia sa merg. In masinile celelalte nu mai e loc. Oricum, fetele pleaca la 5:30, la 6:30 sint acolo, la 7 e spectacolul si pleaca inapoi imediat dupa ce danseaza.

Amelie pupic.gif buna ideea cu mazarea!!!!! Chiar eram in dubii ce sa maninc la prinz. Ma oprisem la pastai, da' mazare suna mai bine )).gif

O traiesc din plin zicala cu "o suparare nu vine niciodata singura", am mai primit as-noapte o veste care mi-a dat fiori, acum sint cu inima strinsa si astept sa vad cu ne va afecta (la propriu, nu la figurat) viata noastra.

A! ce am aflat intr-o zi stind la taclale cu Jen: cica si ea se gindea sa-si ia certificarea de personal trainer )).gif Poate ne apucam sa invatam impreuna si sa cumparam manualele pe dindoua rolleyes.gif

pupic.gif fetele!
amalia0701
Personal trainer la ce?
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 14-03-2008, 05:49 PM) *

Personal trainer la ce?

Personal trainer, conform definitiei, se numeste persoana pe care o "inchiriezi" )).gif la gym ca sa te ajute sa-ti faci un program de exercitii specific nevoilor, abilitatilor si scopurilor tale, sa te indrume, sa te corecteze, etc... Autoritatea canadiana la care se dau examenele de certificare e CanFitPro, detalii desre secializare sint aici.
amalia0701
Nu stiam daca pentru aparate, aerobic sau alte sporturi.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.