Vreau si eu gradina ca a Albei ca zapada !!!!!! Neavand prea multa experienta in ale gradinaritului .... va mai trece ceva timp pana va arata asa cum vreau eu ( daca va arata vreodata )
Ce daca nu vei avea gradina mare ? Cele mici le poti face sa arate de sa pice lumea-n curutz ( asta am spus eu pe la vreo 3-4 ani - cred - ( tatalui meu - el fiind din Cluj ) cand mergeam cu telecabina spre Tampa - in Brasov - si am vazut oamenii care mergeau pe jos , pe serpentine : tati , aia au picat in curutz
Uite am sa incep sa pun acum niste pozute. Acum 2 ani am avut flori stil rasaduri, de alea de le iei plantute, le replantezi si ele cresc. Anul trecut am luat flori de cimp, si au aratat senzational. Mie imi plac gradinile... salbatice, cu florile amestecate, am avut niste menta mare si balarioasa care mi-o fo' draga ca ochii din cap, nu-mi plac straturile si si chestiile organizate 'pe caprarii'. A! Si am avut si rosii printre flori, tare dragalase. Si niste buna-dimineata pe gard, care s-a suit in copacul imens de pe partea cealalta a gardului.
Uite ma pun sa pun poze!