fetele tare de tot!
Daaa, fructele de ieri m-au ajuns tare de tot, azi cum trageam aer pe gura imi simteam toti dintii
Nusa, cu fructele is doo chestii... cea subiectiva si cea obiectiva
Cea
subiectiva e ca eu am hiperaciditate din nascare, DAR sint inebunita dupa mere, portocale, grepfruit, pummelo, pere si
berries. Exact ce-i mai rau
).gif)
Maninc fructe foarte foarte foarte rar, de la dentist am dezlegare doar cu mentiunea sa ma spal pe dinti dupa FIECARE fruct. (iaca na, vedea-m-as
).gif)
)
Cea
obiectiva e ca fructele
are zahar, nu
e bune, si alte alea. Cele mai safe sint cele din familia
berry (casuni, zmeura, afine, etc). Acum... intr-adevar, asa e, adica ideile precum "la cina fructe" la
cura de slabire sint eronate total. DAR, intr-o alimentatie CURATA, fara semipreparate si suprapreparate, cu mincare cit mai vie si sanatoasa... sint binevenite. Acu' sa fin seriosi, or avea fructele zahar, da' cind aud faze gen "am mincat cremvusti/brinza topita/sunca/cascaval" alaturi de "vai, nu maninc fructe ca ingrasa".... in conditiile de astea, cu tot zaharul cu tot, aduce de zece ori mai multe beneficii
o fructa.
Oricum, combinatia "legume-fructe" e cea mai minunata din cite exista pe pamint... din toate persoanele pe care le stiu, persoanele vegetariene cu tenta maaare de
vegan arata cel mai bine, absolut senzational. fara pic de
body fat, fara pic de celulita, si au un ten de bebelus de 10 luni. Numai ca... cam greu de atins asa ceva.... tre'be munca si organizare.

fetele si revin cu meniul!