Fetelooor, ce am uitat sa zic

, acum mi-am dat seama, ca de cind ma tin sa zic si am uitaaaaat: am depasit
pragul meu... psihologic, am 67 de kile
Mi se parea mie ca alerg mai usor si mai... nescuturativ

m-am suit la un momentdat pe cintar si am vazut de ce. Frate, cum conteaza si 500 de la alergat, ceva de groaza.
Asaaa, se pare ca m-am facut prea tare la Amarula cu pepenii aia, n-a mai intrat pe aici. Profit de ocazie sa-i zic ca inca o iubesc, deci sa nu se teama, nu-i fac nimic
Lilish, te

si vorba aia, cum si-o face omu' cu mina lui, nu i-o face nimenea - la veselie ma refer.
Ama, grisine n-am mincat decit (zic eu aproximind) de 3-4 ori in viata mea, asta intimplindu-se sub venerabila virsta de 6-7 ani. Asa ca...
Jurnale de femei care se tin de treaba gasesti pe getfit.ro. Chiar daca multe nu-s de actualitate. Si de vrei sa vezi de dieta keto, uita-te la jurnalul lui Cori - da, rezultate cu carul, dar din pacate, peste 20 de ani s-ar putea sa-si dea cu pumnii in cap. Dar stii cum e, fiecare cu alegerea lui. Oricum, keto e mai cu cap decit Atkins, si mult mai safe daca stii ce faci si daca esti tinut sub urmarire (de obicei e tinuta de
profesionisti carora li se cam rupe de alte aspecte inafara de... cm acumulati la circumferinta gitului

)
Eu fug la servici, uite n-am mai aparut cu meniul de ieri, da' barbatu' a fost de garda, ne-am culcat tirziu, am cautat surse de inspiratie pentru un solo - pe care il vreau spectaculos de tot

AM prestat niscaiva antrenament cu greutati libere, dar cel mai mult am practicat
datul cu click-ul de la maus.
Va

si
Later edit: am uitat sa dau cu mentiunea ca acel prag a fost atins dupa un platou ce dureaza din... ianuarie, oameni buni, timp in care, cu mici exceptii, am avut acelasi program de antrenament si hranire, asa ca.... dupa dictonul "din fiecare cheste invatam ceva", eu de-aici am invatat cum ca "cu rabdarea treci marea" si ca... "hard work pays off.... eventually" (si la virsta omenirii, ce mai conteaza ca acel "eventually" vine peste un timp mai lung decit poate rabdarea noastra umana sa accepte?
)