Cupilu' meu o tot tine in boacane
Azi, alergind de colo-colo am ajuns cu el la ora se Seikido... stupoare: avea examen de centura si el n-avea nici cea mai vaga idee ca e azi! Sa mor cind am vazut, ca iesisem de la servici la 5, alergasem printre strazi si semafoare si masini la statia de autobuz, luat autobuzu' de
la si 15, ajunsesem acasa la
si 30, scosesem catelu' in timp ce mincam un baton de cereale, imbracasem copilu si ma suisem in autobuzul spre Seikido
la si 45, bind cu voluptate intre timp, un iaurt de baut (scirbos, da' atita aveam pentru situatia respectiva de uregenta), ma dadusem jos
la si 1 minut, alergasem (la propriu) peste inca vreo 2 alte strazi ca sa ajungem la SEikidoul care,
logic, incepea la fix... urcasem 3 rinduri de scari (ca,
logic, e la etaj).... si cind ajung... sa ma scurg, nu alta... copilu' avea azi examen!!!!! Si mai logic, ne-am intors fromos la statia de autobuz, si am purces inapoi spre casa.
Alta boacana e ca
nustiuce copil destept de la scoala l-a invatat sa caute pe google jocuri pe calc pt adulti

(bun, animatii, da' totusi!!!!!!!! ). Sa mor cind am vazut, nu stiam eu ce era asa liniste la calculatorul de la etaj, nici musca nu se auzea. Am descoperit printr-o coincidenta, ca ramase in history iar eu cautam un link ce-l pierdusem, ca altfel.....
In rest, mama copilului se chinuie sa supravietuiasca
).gif)
Se parea ca alea 6 kile care mi se parusera mie is
doar ).gif)
vreo 3 jumate. Eram inainte de zilele
alea cind facusem constatarea aia mirobolanta. In rest, astept sa ma
obisnuiesc cu realitatea asta noua pentru mine (fara scoala, job total nou si total altceva decit
formarea mea, casa cea noua care va veni, etc) si sa-mi reintru intr-un program echilbrat si fructuos.

fetele si le urez o vinere frumoasa!