Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
nusarich
Felicitari copilului Ganesha!
aki
Felicitari pentru puiut istet hug.gif
julyalina
CITAT(ganesha @ 18-03-2008, 10:52 PM) *

cu fructele is doo chestii... cea subiectiva si cea obiectiva )).gif

Cea subiectiva e ca eu am hiperaciditate din nascare, DAR sint inebunita dupa mere, portocale, grepfruit, pummelo, pere si berries. Exact ce-i mai rau )).gif Maninc fructe foarte foarte foarte rar, de la dentist am dezlegare doar cu mentiunea sa ma spal pe dinti dupa FIECARE fruct. (iaca na, vedea-m-as )).gif )

Cea obiectiva e ca fructele are zahar, nu e bune, si alte alea. Cele mai safe sint cele din familia berry (casuni, zmeura, afine, etc). Acum... intr-adevar, asa e, adica ideile precum "la cina fructe" la cura de slabire sint eronate total. DAR, intr-o alimentatie CURATA, fara semipreparate si suprapreparate, cu mincare cit mai vie si sanatoasa... sint binevenite. Acu' sa fin seriosi, or avea fructele zahar, da' cind aud faze gen "am mincat cremvusti/brinza topita/sunca/cascaval" alaturi de "vai, nu maninc fructe ca ingrasa".... in conditiile de astea, cu tot zaharul cu tot, aduce de zece ori mai multe beneficii o fructa.

Oricum, combinatia "legume-fructe" e cea mai minunata din cite exista pe pamint... din toate persoanele pe care le stiu, persoanele vegetariene cu tenta maaare de vegan arata cel mai bine, absolut senzational. fara pic de body fat, fara pic de celulita, si au un ten de bebelus de 10 luni. Numai ca... cam greu de atins asa ceva.... tre'be munca si organizare.

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
mi-o fost dor de tine hug.gif
eu am o mare problema : imi plac mult fructele dar ma balonez de la ele sad.gif am avut 2 saptamani in care nu am mancat deloc sau cred ca am papat max 1 sau 2 buc (mere) si am slabit 1 kg si mi s-a tras burta . cum am inceput iar sa bag fructe cum m-am "ingrasat" / "imflatit"/ "rotunjit" & co cry.gif
si acum vin fructele / capsuni &co si eu ce fac ? cry.gif

pies: felicitari cupchilului croccodilului si odihneala placuta hug.gif
lucy
Vezi ca la mine fructele is bune grin.gif Daca asi papa numai fructe asi fi mumoasa smile.gif ,dupa orice fel de fruct(mai putin banana)fac ture la k.k. lol.gif
dany
CITAT(ganesha @ 20-03-2008, 09:42 PM) *

Cre'ca imbatrinesc.... ieri a fost prima zi in viata mea cind a plouat si... mi-am luat umbrela!!!!!

lol.gif lol.gif

Felicitari pentru cupilu` crocodilu` !!!!
ganesha
pupic.gif fetele, multumesc mult de tot!

Am trecut in goana calului, nu stiu cum s-a consumat weekendu' asta, parca abia a inceput... si deja s-a sfirsit! SI unde mai pun ca am avut si vinerea liber! wacko.gif

Las doo pozici, am sa fac un album cu restul. Am fost la o cascadutza draga mie, si din intimplare aveam si aparatu' la mine - asta e unul din locurile unde scoate catelul la zburdat saptaminal.

Imagine

Imagine

Revin cu vesti-povesti! Pina atunci pupic.gif fetele si sper sa aiba toata lumea o saptamina super faina!
aki
CITAT(ganesha @ 24-03-2008, 08:16 AM) *

pupic.gif fetele, multumesc mult de tot!

Am trecut in goana calului, nu stiu cum s-a consumat weekendu' asta, parca abia a inceput... si deja s-a sfirsit! SI unde mai pun ca am avut si vinerea liber! wacko.gif

Las doo pozici, am sa fac un album cu restul. Am fost la o cascadutza draga mie, si din intimplare aveam si aparatu' la mine - asta e unul din locurile unde scoate catelul la zburdat saptaminal.

Imagine

Revin cu vesti-povesti! Pina atunci pupic.gif fetele si sper sa aiba toata lumea o saptamina super faina!

Ce cascada minunata w00t.gif
lucy
Neata Ganesha pupic.gif Ce mumos e acolo la tine w00t.gif Sa-ti traiasca flacaul,e frumos hug.gif
nusarich
Tare frumos acolo la tine! Si cascada, si padure, si ... tot! Asteptam povestile si pozele. pupic.gif
Amazoana
Neata G pupic.gif
Si eu astept povestile cheer.gif
amalia0701
Io nu stiu unde ai pus tu kg alea, esti o slabanoagaaaaaaaaaaaaa!
Si te iubesc hug.gif
Ce frumos e la tine acolo pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele, am trecut in goana calului!

Ma bucur ca v-a placut cascada, am sa adun si restul de poze intr-un album... tare mi-e drag mie locul ala, parca-mi spala toate gindurile grele. Nu stiu cum [*****] ca iar am ajuns la 5 ore pe noapte... fac ce fac si tot las dormitul pe ultimul loc.

In rest... din cauza serviciului NU mai maninc aiurea, maninc doar la ore fixe rolleyes.gif asa se cuminteste omu'... daca nu de voie, macar de nevoie lol.gif

A, si m-am apucat si de sport, ca la mine la serviciul nou trebuie sa stau pe scaun, chestie care ma face dependenta psihic de sport - e o frica instinctiva (de-a dreptul fobie)sa nu ma anchilozez, nu stiu de unde o am, da' bine ca o am. )).gif

Fixa cu fructele inca nu mi-a trecut, dar le maninc pe din doua cu pasta mea de dinti speciala lol.gif lol.gif

pupic.gif fetele si ma duc, cam asta e rezumatul pe scurt! Urez o zi minunata la toata lumea!!!!! cheer.gif
aki
Buna Ganesa.O zi listita iti doresc pupic.gif
ganesha
Cupilu' meu o tot tine in boacane )).gif

Azi, alergind de colo-colo am ajuns cu el la ora se Seikido... stupoare: avea examen de centura si el n-avea nici cea mai vaga idee ca e azi! Sa mor cind am vazut, ca iesisem de la servici la 5, alergasem printre strazi si semafoare si masini la statia de autobuz, luat autobuzu' de la si 15, ajunsesem acasa la si 30, scosesem catelu' in timp ce mincam un baton de cereale, imbracasem copilu si ma suisem in autobuzul spre Seikido la si 45, bind cu voluptate intre timp, un iaurt de baut (scirbos, da' atita aveam pentru situatia respectiva de uregenta), ma dadusem jos la si 1 minut, alergasem (la propriu) peste inca vreo 2 alte strazi ca sa ajungem la SEikidoul care, logic, incepea la fix... urcasem 3 rinduri de scari (ca, logic, e la etaj).... si cind ajung... sa ma scurg, nu alta... copilu' avea azi examen!!!!! Si mai logic, ne-am intors fromos la statia de autobuz, si am purces inapoi spre casa.

Alta boacana e ca nustiuce copil destept de la scoala l-a invatat sa caute pe google jocuri pe calc pt adulti naughty.gif (bun, animatii, da' totusi!!!!!!!! ). Sa mor cind am vazut, nu stiam eu ce era asa liniste la calculatorul de la etaj, nici musca nu se auzea. Am descoperit printr-o coincidenta, ca ramase in history iar eu cautam un link ce-l pierdusem, ca altfel..... devil.gif

In rest, mama copilului se chinuie sa supravietuiasca )).gif Se parea ca alea 6 kile care mi se parusera mie is doar )).gif vreo 3 jumate. Eram inainte de zilele alea cind facusem constatarea aia mirobolanta. In rest, astept sa ma obisnuiesc cu realitatea asta noua pentru mine (fara scoala, job total nou si total altceva decit formarea mea, casa cea noua care va veni, etc) si sa-mi reintru intr-un program echilbrat si fructuos.

pupic.gif fetele si le urez o vinere frumoasa!
nusarich
Ganesha, tare multe pe capul tau... Inteleg ca examenul de centura s-a amanat? Poate a uitat si copilul, na...
Esti tare agitata, dar te tine in priza alergatura asta. hug.gif

Spor la treburi, sa le termini repede si bine!
ganesha
Nu s-a aminat, examenul ERA, numai ca noi ne-am intors fromos acasa ca daca feciorel uitase complet de el si nu se pregatise, n-avea nici lemn de spart la el, nici eu n-aveam cecuri sa platesc.... n-a avut cum sa-l dea! Urmatorul e in vreo 3 luni.

M-as scoate putin din priza, ca iar ma curentez. Asa as dormiiiiiiiii, nici n-am cuvinte sa povestesc. Iar afara e o zapada mareeeee, iar eu tre' sa merg la servici, unde, fireste, nu m-as duce nici picurata cu ceara )).gif

pupic.gif fetele!
aki
Ce perepetii,draga.Asa patesc si eu cu Danuta.Intra pe google dupa jocuri si-mi pun minile in cap ce jocuri joaca
Ca de exemplu asta http://jocuri.itbox.ro/categorii/Amuzante/Buzuka.html lol.gif .Imi vine sa o string de git mad.gif
ganesha
CITAT(aki @ 28-03-2008, 03:13 PM) *

Ce perepetii,draga.Asa patesc si eu cu Danuta.Intra pe google dupa jocuri si-mi pun minile in cap ce jocuri joaca
Ca de exemplu asta http://jocuri.itbox.ro/categorii/Amuzante/Buzuka.html lol.gif .Imi vine sa o string de git mad.gif

lol.gif Ahhh, copchii astia! Am avut o discutie aseara cu el, a pricipit din prima ce am avut sa-i zic, a promis ca nu se mai joaca, si (CICA) a inteles si ce i-am explicat )).gif

Am luat azi primul salar de la serviciul nou cheer.gif
amalia0701
pupic.gif
Copii sunt curiosi lol.gif lol.gif , oricum e bun Hystory grin.gif
Iei bataitza bataita.gif daca nu te odihnesti.
hug.gif
bubbles
Felicitari pt salar cheer.gif .dai de beut ? haninoroc.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 29-03-2008, 03:46 PM) *

Felicitari pt salar cheer.gif .dai de beut ? haninoroc.gif

Iaca am uitat, ca daca-s in cimpu' muncii de atita timp... )).gif Da' ar fi o idee, ii romisesem cupilului' ca-l scot la o inghetata )).gif As utea sa dau si de baut, acu' sa ma gindesc ce, macar sa fie special!

pupic.gif Bubu si Amelie! SI pe toate fetele!
amalia0701
pupic.gif
Io vreau ceai, ceva deosebit hug.gif hug.gif
Weekend fain iubita!
nusarich
Ganesha, acum trebuie sa-ti notezi tu cand va fi examenul, ca sa nu mai ai surprize... pupic.gif

Felicitari pentru salariu, la cat mai mare!
ganesha
pupic.gif fetele!
Mai am o zi de w/e (de fapt jumate din ea) si sint sigura c-am s-o irosesc ca si pe restul de w/e. Mi-a mers cu piedice, nu stiu ce-am avut )).gif

DAR: earth hour a fost minunata... Trebuia sa fac altceva, cu Jen, pina la urma n-am mai avut chef de socializat, dar a fost superb! Am scos catelul la plimbare prin cartier, si ce-am vazut m-a emotionat la culme.

Si altceva frumos de tot: mi-am luat un ananas, copacel. E asa de dulce, ca l-as minca )).gif

Mai diseara sau miine pun pozele respective cu abdomenu' )).gif

pupic.gif fetele tare de tot!
Amazoana
Asa as fi vrut sa vad si eu "Earth Hour"...aici evident ca nu a tinut nimeni cont. Cred ca noi romanii suntem mult prea egoisti.... sad.gif
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 30-03-2008, 07:22 PM) *

Asa as fi vrut sa vad si eu "Earth Hour"...aici evident ca nu a tinut nimeni cont. Cred ca noi romanii suntem mult prea egoisti.... sad.gif

Am vorbit cu destui care au participat. Si am mai intrat pe grupuri pe yahoo sau facebook si chiar, neasteptat, n-au fost putini!!! (in RO ma refer). Oricum, CONTRIBUTIA FIECARUIA, iN MOD INDIVIDUAL, CONTEAZA.

Puterea exemplului face minuni.... daca anul asta macar 1 om stinge lumina si altu' pune o luminare in geam... anu' viitor numarul va creste simtitor.

Nici aici la mine in cartier nu au fost toate luminile stinse, cam 60% din oamenii care erau acasa (ca erau masinile in driveway), dar oricum... a fost o diferenta. Eu oricum la ora aia plimb dihania, si stiu cum arata strada. Chiar mi-a placut, si ce mai mult mi-a placut cum se vedeau luminarile din case... luminarile de la ferstre... frumos!
Amazoana
Sunt convinsa ca a fost frumos, pacat ca nu ai avut si aparatul sa ne arati si noua foto.
amalia0701
pupic.gif
Io ma plimbam prin oras aseara, iar Ioana ne-a sunat ca-i palpaie lumina si asa ca Marius i-a zis sa inchida tot, asa ca atunci cand am ajus acasa citea la lumanare )).gif
O saptamana minunata sa ai pupic.gif
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 30-03-2008, 07:42 PM) *

Sunt convinsa ca a fost frumos, pacat ca nu ai avut si aparatul sa ne arati si noua foto.

Nu prea aveam ce poza ca era intuneric, n-ar fi iesit. Da' ziceam 'frumos' nu din punct de vedere estetic, ci sufletesc! pupic.gif

Amelie, pupic.gif o saptamina super sa ai si tu!
dany
Se pune daca eu in seara asta am prins doar lumanarele in living si in bucatarie ???????????
ganesha
pupic.gif fetele! Pozici:

Puiul de ananas... care se va face maaare, si galben, si fromos )).gif L-am luat din piata, 5 parai (CAD), am aflat ca e destul de usor de intretinut, acu' sper sa nu-l deochi si sa se faca mare!

ImagineImagine

Pozele cu abdomenul meu care a cistigat )).gif )).gif E super puffy ca eram fix inainte de menstruatie. Conditiile o fo' asa: sa nu pozam, sa fie alb-negru, si sa fie citeva grade de semi-profil )).gif (eu pun numai doo dintre poze, da' am facut la mai multe grade )).gif ) Faceti abstractie de chiloteii mei cu reni si... clopotel lol.gif Sper ca data viitoare sa facem concurs de spate, ca ala e punctul meu forte.

ImagineImagine

pupic.gif fetele si urez o saptamina minunataaaaa! cheer.gif
amalia0701
Oauuuuuuuu w00t.gif
Sa iti spun slabanoaga sau slabatura lol.gif lol.gif ?
Super sexoasa esti pupic.gif
Amazoana
Neata
Fata, tu esti sexi rau!!!!! naughty.gif
Vreau si eu ananaaaas sad.gif Este superb! Sa te tina mult (ce urare am inventat, nu )).gif ?)
Nessie
w00t.gif Sa traiasca fata noastra si abdomenul eu plat! pupic.gif Frumos foc ... si renii + clopoteii au farmecul lor. )).gif

Eu credeam ca ananasul e un copac mare. doh.gif Aia e o plantutza. Creste ca o tufa? Doar cate un fruct/radacina? huh.gif
bubbles
Arati criminal.Slabaturoooooooo blum.gif blum.gif hug.gif
ganesha
pupic.gif Fetele!

Nu-mi place slabatura cum suna ca eu asociez cu "te sufla vintu" iar eu muncesc din greu pentru muschiuletii mei. tease.gif Si acusi va fi six-pack, is cit se poate de convinsa de asta )).gif

Ness, ananasul se transforma odata cu cresterea in virsta )).gif pina la urma creste si creste si tulpina i se lemnoseste si se transforma in copac. Da' cre'ca slabe sanse la al meu )).gif

La mine plouaaaa, si plouaaa, si plouaaa, o vreme de aia de sa stai in casa cu un ceai si-o carte de suflet, si sa te uiti cum bate ploaia-n geam. Nu sa mergi la servici, sa duci copilu' la scoala, sa astepti autobuzul in statie )).gif

Vesti nu prea am bune, mama lu' EL al meu e bolnavioara tare, e in spital, ma doare sufletul pentru ea, dar mai ales pentru el al meu... Of, niciodata nu ne-a tihnit cind ne-am mutat, parca am fi vrajiti: cind ne-am mutat prima oara a murit bunicul lu' al meu, cind ne-am mutat de la bloc la casa unde stam acum - a murit tatal lui, cind si-a luat mama casa vara trecuta - a murit bunica mea. Acum... ne pregatim sa ne luam casa luna asta, hop aseara vestea ca e mama soacra in spital. Geez doh.gif

pupic.gif fetele, va urez un April Fools naughty.gif minunat, ma scurg spre servici si alte treburi!
aki
Sanatate soacrei tale hug.gif
amalia0701
hug.gif hug.gif hug.gif
Multa putere sa il sprijini pe al TAU pupic.gif
bubbles
pupic.gif hug.gif .
ironmissy
wow, g! bestiale pozele cu abdomenul.
te inteleg ca nu-ti place termenul de slaba, slabatura, etc. nici mie nu-mi place. doar pentru ca il are ca antonim pe puternic, si mie-mi place puternic. daca ai inteles ceva din ce am vrut sa spun. tease.gif tease.gif
asa ca o sa-ti spun very toned and strong naughty.gif naughty.gif .
te pupic.gif !

l.e.: imi pare rau pentru vestile rele sad.gif
stardust
pupic.gif Cum mai e soacra? sad.gif
aki
Andut,cum la tine pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Ironmiss, am inteles ce vrei sa spui tease.gif

Soacra mea e ok acum, da' na... ai cu cine vorbi? Ca tot incercam sa ajugem la o solutie buna pentru toata lumea, da' ea e uber cool si de'... Tre' sa precizez ca soacra mea e genu' de tipa cool de cinzecisi de ani care merge pe role, numara calorii, si poarta pantaloni scurti. SI logic, fiind atita de pururea tinara normal ca nu s-a dus la doctor din timp sa se caute. Si acu' era sa dea de belea. Tare de tot. A fost operata, acum e bine, au mutat-o de la reanimare. O chestie care putea fi rezolvata usor a dus-o la un pas de... la revedere. Morala: oricit de uber cool am fi, e bine sa mai dam pe la doctor ca nu prea avem cum sa ne uitam inaintru nostru, ca n-avem ustensile.

Ma rog, asta e rezumatul rezumatului!

Sper sa ne ajute Cerurile sa iesim si din situatia asta cu bine!

In rest, pe la mine e plin de pasarele, toata tara asta mare si lata e plina, dar acum e primavara si au venit suratele si au o gura maaaaaare. Si e fain ca-s multe si colorate (cele mai obisnuite, pe linga vrabii, sint unele rosii si unele galbene). E ger de crapa pietrele care oscileaza cu vreme de tricou (9-10grade). E ciudat ca nu prea stii ce sa iei la tine de imbracat cind pleci de acasa, ca ori dirdii ori curg apele, da' per total e ok.

pupic.gif fetele!
aki
Sanatate soacrei pupic.gif
buretel
Sanatate multa mamei lui EL give_rose.gif
Ce n-as vrea sa mearga si mama mea cu rolele rolleyes.gif

N-am mai trecut de un car de ani pe aici, dar am vazut poze w00t.gif , am citit vestea cu casuta cheer.gif Felicitari pt tot floare.gif
pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Sanatate soacrei cool )).gif
ramonavlas
Moama ce abdomen sculptat.....bravo.
Sanatate multa socrelei.
anca veselie
pupic.gif ce abdomen fain ai!!!!!!!!!!!!! naughty.gif cheer.gif
fain si ananasul!
si sanatate soacrei pupic.gif
aki
Cred ca sa tin toata dietele din lume ca nu as avea asa abdomen.Aici la mine e cea mai mare problema-abdomenul doh.gif
Nessie
Vin cu o floricica si imbratisari! give_rose.gif hug.gif Sanatate multa pentru voi si pentru cei dragi. Asteptam pozici cu casa cand ai. grin.gif

CITAT(aki @ 03-04-2008, 02:51 PM) *

Cred ca sa tin toata dietele din lume ca nu as avea asa abdomen.Aici la mine e cea mai mare problema-abdomenul doh.gif
Aki, sport, nu dieta. naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.