Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
aki
CITAT(Nessie @ 03-04-2008, 02:56 PM) *

CITAT(aki @ 03-04-2008, 02:51 PM) *

Cred ca sa tin toata dietele din lume ca nu as avea asa abdomen.Aici la mine e cea mai mare problema-abdomenul doh.gif
Aki, sport, nu dieta. naughty.gif

Pai nu am facut eu aproape doua luni de Pilates?Si tot dolofan mi-i abdomenul doh.gif
Nessie
CITAT(aki @ 03-04-2008, 03:00 PM) *
Pai nu am facut eu aproape doua luni de Pilates?Si tot dolofan mi-i abdomenul doh.gif
Pai nu 2 luni, ci ani... Si nu pilates, ci forta...
ironmissy
sa ne zica ganesha cat a lucrat la pretiosul abdomen grin.gif grin.gif
ganesha
EU NU LUCREZ ABDOMENUL!!!!!!! tease.gif

El s-a lucrat de la sine. Intr-adevar, cum zice si Ness - forta, nu pilates. Si cardio mult (alergat).

La alergat abdomenul lucreaza cum nu lucreaza niciodata cu altceva. E ca un cerc vicios: abdomenul se lucreaza cu alergatul, iar un abdomen lucrat te ajuta sa alergi mai bine.

Apoi... exercitii de forta - ganterele sint preferatele mele, scripetii mai putin. Principiul e acelasi: orice exercitii ai face (pentru brate, spate, picioare...) abdomenul se lucreaza vrind-nevrind, el sta incordat, altfel exercitiile nu sint executate corect.

In rest... yoga... muuulta yoga.

Probabil de l-as fi lucrat special si separat, as fi avut rezultate mai rapide si mai insemnate. Dar planuiesc sa incep sa-l lucrez si pe el - desi nu-mi place deloc, deloc, deloc. Mai fac din cind in cind exercitii cu greutati PE abdomen - pentru ca ma relaxeaza si imi alunga durerile de PMS. Dar asta rar, cind imi aduc aminte sau ma apuca cheful.

Cam vreun an jumate mi-a luat sa ajung de la un abdomen ... cit de cit ok la un abdomen-cu-umbre

Azi am scapat mai repede de la servici! cheer.gif Si daca tot stiu ca s-a vorbit de benzile de stretching cu citeva zile in urma printr-un jurnal pe aici mi s-a facut pofta si le-am scos si eu pe ale mele de la naftalina )).gif Poate le chinui oleaca diseara, daca tot mi s-a dat ideea.

pupic.gif fetele tare de tot!
amalia0701
pupic.gif
Sa ai un weekend fain pupic.gif
Soacra e bine?
anca veselie
mie nu-mi place sa alerg sad.gif sad.gif
cred ca nu o sa am niciodata asa abdomen, am alta conformatie sad.gif
pup dulce!
aki
Si eu trebuie sa ma apuc de alergat,dar aiarasi intrebare:Cind? w00t.gif
Ramo
Si eu urasc alergatu, de fapt urasc sportul, de ce sa ma mint? doh.gif
amalia0701
CITAT(ramonavlas @ 04-04-2008, 01:32 PM) *

Si eu urasc alergatu, de fapt urasc sportul, de ce sa ma mint? doh.gif

)).gif
Subscriu. Singurele sporturi care imi palc sunt inotul, dar nu am piscina si sex.gif, dar omul meu e in multe delegaztii si amant nu am )).gif )).gif )).gif
Amazoana
Neata
Aceleasi sporturi ca si Amaliei imi plac si mie, cu aceleasi comentarii. lol.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 05-04-2008, 09:52 AM) *

Neata
Aceleasi sporturi ca si Amaliei imi plac si mie, cu aceleasi comentarii. lol.gif

)).gif )).gif )).gif
Tu ai piscina in C-ta blum.gif si ai MAREAAAAAAAAAAAA
Iar la partea a doua noroc ca ne despart atatia km ca cine stie ce idei ne veneau daca semanan asa mult )).gif )).gif )).gif
Asta a propo de o scena din piesa de aseara )).gif :
Intr-un club 2 tipe il incadreaza pe un tip, rezemand marginea ringului de dans. Fiecare gandeste cu voce tare, ce crede despre el si despre ceilaltzi doi, apoi o lunga perioda de stat asa, realizand ca-s penibili se apuca fiecare sa vb la tel.
Tipul zice : is cu 2 p_____e pe care o sa le F_T toata noaptea, la care ele zambesc, iar cand tipul inchide telefonul tabarasc pe le si-l intreaba:
Unde pleci? Cu --------- cum ramane?
lol.gif lol.gif lol.gif
asta din cilcul ai grija ce iti doresti caci s-ar putea sa se implineasca )).gif )).gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 05-04-2008, 10:47 AM) *

)).gif )).gif )).gif
Tu ai piscina in C-ta blum.gif si ai MAREAAAAAAAAAAAA
Iar la partea a doua noroc ca ne despart atatia km ca cine stie ce idei ne veneau daca semanan asa mult )).gif )).gif )).gif
Asta a propo de o scena din piesa de aseara )).gif :
Intr-un club 2 tipe il incadreaza pe un tip, rezemand marginea ringului de dans. Fiecare gandeste cu voce tare, ce crede despre el si despre ceilaltzi doi, apoi o lunga perioda de stat asa, realizand ca-s penibili se apuca fiecare sa vb la tel.
Tipul zice : is cu 2 p_____e pe care o sa le F_T toata noaptea, la care ele zambesc, iar cand tipul inchide telefonul tabarasc pe le si-l intreaba:
Unde pleci? Cu --------- cum ramane?
lol.gif lol.gif lol.gif
asta din cilcul ai grija ce iti doresti caci s-ar putea sa se implineasca )).gif )).gif

Ce piscina am eu in Ct, soro? blink.gif Este una la Iaki, dar este 43.8 ron/zi. Nu imi permit! Iar marea.....pana se incalzeste sa imi pot eu baga fundul....

La ce piese de tetru mergi??? lol.gif Eu credeam ca te duci la vreun Shakespeare ceva, chiar ma simteam prost ca eu nu ma duc.... tease.gif si tu mergi la d'astea cu p..e si f..t, hmmmm????? naughty.gif
PS: poti sa-mi dai adresa ta de mess?
ganesha
lol.gif Nici mie nu-mi placea sa fac sport. Apoi m-am apucat (in sila, tre' sa recunosc), m-am batut la fund, mi-am dat suturi, am strins din dinti. Pentru ca e foarte important, sanatate fara de el nu se prea poate (pe termen lung, sportul face batrinetile frumoase si usoare).

Asa ca l-am luat ca atare, ca ceea ce trebuie sa fie el: parte din igiena zilnica, impreuna cu spalatul pe dinti si dusul. Si pina la urma, nu numai ca sfirsesti ca-ti place de mori, da' nu prea mai poti fara, in perioadele lungi de pauza te cateri pe pereti )).gif

Se poate face abdomen si fara alergat, doar ca alergatul e din cele mai rapide cai. Si conteaza si conformatia, dar intr-o scara mai mica, muschii de dedesupt sint aceeasi la toata lumea.

Eu ma simt batuta, am avut o saptamina dubioasa rau, ma simt racita (DESI NU-S!!!!!!!), ma simt ca la febra (DESI N-AM), ma simt obo (DESI AM DORMIT!!!!). SOacra e bine, s-a dus acasa, s-a externat la cerere, au lasat-o sa se duca, operatia se comporta bine. Da'.... problema de substanta ramine, si tot sintem suparici.

Am o gramada de treaba ca saptamina viitoare vin astia in inspectie cu casa... si tre' sa fac curat si nu numai... iar eu am o leneeeee! Adica nu lene, da' de-acum nu-mi mai suride ideea sa primenesc casa asta care nu e a mea, cind stiu ca in 3 saptamini am sa o am pe a mea lol.gif

pupic.gif fetele!
amalia0701
pupic.gif
Ai gasit motivatia la sport, sanatatea.
Din pacate creierul meu nu vrea sa priceapa, ii spun zilnic, dar ceva distorsioneaza mesajul si nu e receptionat cum trebuie.
Inca mai sper, sa fie o zi ca 10 ianuarie 2005( cand m-am eliberat de tutun) in care sa ma eliberez de lele, indolentza si sa FAC CEEA CE TREBUIE.
Acu conduc )).gif si imi place mult )).gif

Dulci merg si la piese din alea se Shakespeare, ultimele au fost Romeo si Julieta si Masura pentru masura.
Dar aseara am fost intr-un bar unde se joca piese de teatru, sunt tot actori de la teatrul national dar au proiecte independente in genul asteia Miros de prada
E super fain, aducerea teatrului mai aproape de tineri, in general ei sunt clientii barului, desi sunt si mai trecutzi asa ca noi )).gif
Maine merg cu omul meu( sper sa vrea si sa ajungem) la Cele 2 orfeline, eu l-am vazut si as vrea sa mearga si el.
ganesha
Amelie pupic.gif

Asa e, motivatia am gasit-o eu, dar faptul ca gasesti motivatie nu te face sa para lucrurile floare la ureche. Tot trebuie o gramada de suturi in fund, de autodepasire, de strins din dinti...

La noi fu vara w/e asta, tricouase, maieuase, pantalonasi scurti, slapi, sandalute... eu am stat mai mult prin casa ca marti avem inspectia de la firma asta la care inchiriem acum, si a trebuit sa repar/curat/etc. Da' am iesit de vreo 2-3 ori din casa si m-a orbit peisajul )).gif Au fost 13 grade azi, 11 grade simbata!

Era cit pe ce sa ma agat de niste rochite de vara (ar fi mers la fix azi wink1.gif ) simbata la Old Navy ca am fost cu croco sa-si cumpere una alta. Numai ca ne grabeam tare si n-am avut timp sa probez.

Crocodilu' a aparut iar in revista scolii la rubrica de "Cetateanu' Lunii", mare mindrie mare! cheer.gif

Cam asta e... ma duc sa-mi scufund miinile in ceva (vad eu ce), ca acusi cad de tot - ma ustura si-s uscate de la activitatile gospodaresti de azi (mai ales razuitul cleiului care a ramas pe usa de vara trecuta de cind am avut usa de la intrare plina de gindacei colorati si simpatici )).gif )

pupic.gif fetele si urez o saptamina supeeeerbaaaaa!
aki
Felicitari baiatului de mama cheer.gif hug.gif O saptamina linistita iti doresc pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Felicitari crocodilului.
La 13 grade voi umblatzi in pantaloni scurtzi?
w00t.gif
bubbles
Felicitrai crocodilului pupic.gif .Cred ca esti foarte mandra de el floare.gif
julyalina
pupic.gif
Felicitari crocodilului ! hug.gif

CITAT(ganesha @ 05-04-2008, 05:32 PM) *

Eu ma simt batuta, am avut o saptamina dubioasa rau, ma simt racita (DESI NU-S!!!!!!!), ma simt ca la febra (DESI N-AM), ma simt obo (DESI AM DORMIT!!!!).

)).gif si eu care credeam ca sunt singura biggrin.gif
aki
CITAT(julyalina @ 07-04-2008, 10:48 AM) *

pupic.gif
Felicitari crocodilului ! hug.gif

CITAT(ganesha @ 05-04-2008, 05:32 PM) *

Eu ma simt batuta, am avut o saptamina dubioasa rau, ma simt racita (DESI NU-S!!!!!!!), ma simt ca la febra (DESI N-AM), ma simt obo (DESI AM DORMIT!!!!).

)).gif si eu care credeam ca sunt singura biggrin.gif

Pai azi e luni.Toate suntem asa doh.gif
anca veselie
felicitari crocodilului pupic.gif pupic.gif
pupic.gif hug.gif
butterfly
felicitari crocodilului;))

cat despre starea de raceal&co join si eu clubul mellow.gif

pup amy:*
Nessie
Felicitari pentru crocodil! cheer.gif Ce inseamna "cetateanul lunii"? A fost concurs sau cum s-a stabilit?

Sper ca te-ai scapat de munci si esti mai relaxata acum. pupic.gif O saptamana minunata iti doresc.
ironmissy
uau! bravo pentru crocodil!

dar ce a facut ca sa capete asemenea distinctie?

p.s.: nu m-am abtinut de la vin sambata blushing.gif si acu imi vine sa doh.gif doh.gif . inca o data ai avut dreptate. deci merit cuplu.gif bataita.gif
te hug.gif !
ganesha
pupic.gif fetele!!!

Offf, Missy ce rau imi paaare sorry.gif Da' las' ca te pui tu inapoi pe picioare pupic.gif

Hai sa iegzplic acuma: distinctia respectiva (cetateanu' lunii, sau citizen of the month sau... in franceza e prea tirziu ca sa nu greseasc la spelling lol.gif ) se da in fiecare luna la cel mai harnic, cumsecade, brav, destoinic copil din clasa )).gif Iegzista doo distinctii mari si late: asta si inca una de se numeste J'aime Parler Francais. Cea cu parleru' nu tin minte sa o fi luat vreo data, dar asta cu cetateanu' a mai primit-o de citeva ori. Acelasi prilej de mindrie de fiecare data )).gif

Eu ma scurg incet spre iatac, am mai gospodarit prin casa una alta... sa scap de miine si apoi de inspectia finala, sa ma vad cu cheile in mina si.... party time! cheer.gif Dar mai e pina atunci.

Azi o fo' caldura mare, 16 grazi, eu in sosete si-n sosoni pe motiv ca n-am apucat sa-mi decorez unghiile de jos, iar cu ele nude nu incalt niciodata sandale grin.gif Ar trebui sa profit de serviciul asta cit mai pot, ca am voie sa ma incalt in sandale, la cel vechi era periculos, era in... codul muncii, ca lucram cu acizi si baze puternice, radioactivitate si ser/singe de om. Da' dau toate sandalele din lume, ca tare mi-e dor de el! sorry.gif

pupic.gif fetele tare tare de tot si le urez o zi minunata!
nusarich
Felicitari crocodilului! Asa da! Si... astept sa ne arati cheile hug.gif
aki
Ganesha salut pupic.gif O zi frumoasa iti doresc hug.gif
amalia0701
pupic.gif
La 16 grade umblii in sandale doh.gif
La noi au fost ieri 22 si io tot in pantofi si susete )).gif , am schimbat doar puloverul pe un tricou cu maneca lunga, iar azi ca au anuntzat 23 de grade mi-am luat o bluza cu maneca scurta grin.gif si cercei lungi hug.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Nusa, vineee, vine-acusi si cea cu cheile! pupic.gif
Aki pupic.gif
Amelie, nu-s eu singura nebuna, adicatelea daca un oras intreg e-n sandale si-n maieu, inseamna ca ... ori e cald, ori sintem cu totii dusi. Da' parol ca e vara cool.gif

Vesti: azi cit a fost copilul la Seikido eu am traversat strada la mall-ul de vizavi, unde am gasit reduceri nebune la 2 magazine, drept pt care am luat 3 bluzite a cite $30 fiecare cu.... $11.40 TOATE 3 impreuna yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif si la magazinul de genti mi s-au lipit de mina doua (tot reduse muuult): una de servici si una de pinza, de vara, verdeeeeee, mi-a mers la inima! yahoo.gif

A doua veste e ca miine incepe o noua serie de cursuri de dans cheer.gif ... abia astept sa ma duc, la seria trecuta nu m-am inscris pentru ca stateam infiorator de prost financiar, am fost numai la repetitiile trupei. Dar acu' s happy happy, nu voiam sa ma inscriu, dar mi-a bagat al meu mintile in cap si m-am gindit ca frumos ar fi si fata de profa sa ma inscriu.

Uochei, astea fiind zise ma duc la culcare, pun vreo doua poze calde de azi:

Imagine

Imagine

pupic.gif fetele si le urez o zi magnifica! cheer.gif
aki
Ce mare s-a facut deja Dihanel pupic.gif .Anda,voi nu il dati la dresat?Noi nu ne mai ispravim cu Graph,are un caracter mama-mama doh.gif TRebuie sa-l dam numaidecit ca nu prea vrea sa ne acsulte,face doar ce vrea el.
Of,am si eu un gind...Sa-mi cumpar si eu ceva.Mai ales ca acum am slabit frumos naughty.gif
nusarich
Ganesha, frumos ce zici tu acolo, mai ales ca te pune la treaba cu dansul cum s-ar zice. Bravo pentru sotul tau ca te-a convins sa mergi!

Sa porti sanatoasa haniutele si gentile pline de bani! Nu le faci poze?

A, si copiii sunt BETON! In categoria copii intra si Dihanel, dupa cum iti inchipui hug.gif
Amazoana
Sa le imbraci cu placere bluzitele si sa porti sanatoasa gentutele. Vreau si eu gentute la reduceeeri!!!!!
Arata super strumful tau iar Dihanel blink.gif e gigaaaaant!!!
Te pup si iti doresc o zi magnifica! pupic.gif
buretel
pupic.gif Felicitari 'cetateanului lunii' wink1.gif
Wow, ce voinic si frumos s-a facut Dihanel w00t.gif
La mine ioc reduceri in perioada asta sorry.gif Sa porti cu placere noile achizitii pupic.gif Vreau sa vad si eu gentuta de panza, verde, genul asta il ador. Am pus si eu ochii pe una de la Benetton, de panza, cu inele de lemn, alba cu ceva albastru, ca de 'mariner' rolleyes.gif Dar astept sa se mai ieftineasca devil.gif ca-ti sare basca de pretul actual!

Ti-am lasat o intrebare la Nessie in jurnal, daca ma poti ajuta give_rose.gif
Ramo
Ganesha, doamne ce copil frumos ai.....mai mai ca l-as lua acasa...la mine! )).gif
Amazoana
CITAT(dulcikatty @ 09-04-2008, 09:24 AM) *

Sa le imbraci cu placere bluzitele si sa porti sanatoasa gentutele. Vreau si eu gentute la reduceeeri!!!!!
Arata super strumful tau iar Dihanel blink.gif e gigaaaaant!!!
Te pup si iti doresc o zi magnifica! pupic.gif

Acum am vazut si eu cum am scris...scuze sad.gif
aki
CITAT(ramonavlas @ 09-04-2008, 10:08 AM) *

Ganesha, doamne ce copil frumos ai.....mai mai ca l-as lua acasa...la mine! )).gif

Nu ti-l da tease.gif
Ramo
de ce??? sad.gif
ganesha
pupic.gif fetele toatele!

Dihanel mai are nitelus de crescut, inca nu e finalizat. Am avut pe cineva cu care am lucrat cind era micut, vreo 10 sedinte, acum se ocupa al meu EL de el, pentru ca se pricepe si antrenatul si dresatul de catei e marea lui pasiune. Cam o ora pe zi cel putin lucreaza cu el.

Copilu' l-as imprumuta eu nitel, da' mi-i ca vine Ramo si mi-l aduce imediat inapoi, ca vorbeste asta ca o moara stricata, chiar si cind n-are nimic de comunicat el tot vorbesteeeeee lol.gif

Tre' sa ma duc la servici, n-am nici un chef, deja sint in intirziere iar eu nu-s nici imbracata macar si ma dau pe net lol.gif

pupic.gif fetele inca o data! cheer.gif
Ramo
Stai linistita, si eu sunt moara stricata )).gif
buretel
pupic.gif Multumesc mult pt ajutor!
Acum, eu, ca mojicul blushing.gif te mai intreb ceva: de procentele astea ce parere ai?
1100 kcal
-carbs 42% (115.5g)
-fat 22.5% (27.5g)
-protein 35.5% (97.6g)
-fiber 25g (minimum)

Ti se par corecte proportiile?
give_rose.gif Sper ca n-ai intarziat la servici, eu azi am vegetat cu maruntisuri, si la fel, m-am dat pe net, dar cu scop precis lol.gif info nutritionale.
ganesha
Ramo, pai atunci nu stiu cum o sa faceti... ca el nu prea sta sa asculte, ii da intr-una lol.gif Probabil o sa vorbiti in acelasi timp lol.gif

Buretel, arata bine, ai putea creste putin grasimile si scadea proteinele. De proteine ai nevoie cam 1 g pe kg, daca nu faci sport de ala suuuuper serios nu tre' sa te chinui prea mult cu ele. Carbii is si ei super ok, mai ales ca fibrele vin scazute din ei (chiar daca nu reiese asta din calculul procentelor, pentru asa e setat sa calculeze, dar tu in sinea ta stii asta si poti tine cont).

pupic.gif fetele, eu m-am retras de la servici la depou, m-a lasat vocea, si daca n-a voce nu prea au aia ce sa faca cu mine acolo. Asa ca m-am scuzat frumos si am venit sa bolesc putin acasa. baby.gif
ganesha
N-am mai ajuns la ora de dans ca mi-a facut-o cupilu'. A disparut pe-afara pe cind l-am rugat sa tina aproape pe linga casa, iar eu am pierdut autobuzu' de la fara 5 (care si asa m-ar fi dus acolo cu 5 min intirziere). Al meu nu era acasa, fuse retinut la servici... asa ca... mad.gif

Nici poze cu geanta verde n-am apucat, da' promit ca apuc pupic.gif

In schimb astea-s rochitele pe care le-am ochit la Old Navy:

Imagine

Imagine

Imagine

Mai multe aici: http://www.oldnavy.com/browse/category.do?cid=15292 (dar nu toate sint in magazin mad.gif )
Miine sper sa nu ma mai lase vocea la servici si sa stau... program normal )).gif

pupic.gif fetele si urez o zi magnifica!
butterfly
Ce imi faci tu mie asa de dimineata? )).gif ce rochite frumoooaaaseee
aki
CITAT(ganesha @ 10-04-2008, 06:05 AM) *

N-am mai ajuns la ora de dans ca mi-a facut-o cupilu'. A disparut pe-afara pe cind l-am rugat sa tina aproape pe linga casa, iar eu am pierdut autobuzu' de la fara 5 (care si asa m-ar fi dus acolo cu 5 min intirziere). Al meu nu era acasa, fuse retinut la servici... asa ca... mad.gif

Nici poze cu geanta verde n-am apucat, da' promit ca apuc pupic.gif

In schimb astea-s rochitele pe care le-am ochit la Old Navy:

Imagine

Imagine

Imagine

Oawwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w00t.gif
Ce rochii frumoase doh.gif
Vreau si eu w00t.gif
Amazoana
Neata
Prima rochita, cea neagra m-a dat pe spate, este superba!
Imi pare rau pt ora ta de dans.... sad.gif
O zi frumoasa! pupic.gif
Ramo
Ganesha, vezi daca nu ai trimis copilu la mine? pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Si mie tot prima rochita imi place la nebunie w00t.gif
anca veselie
neatza!~ eu votez cu nr. 1 si 3 naughty.gif
o zi frumoasa cu voce! pupic.gif
ironmissy
i luv (&want ) them all! blushing.gif
buretel
CITAT(ganesha @ 09-04-2008, 07:47 PM) *

Buretel, arata bine, ai putea creste putin grasimile si scadea proteinele. De proteine ai nevoie cam 1 g pe kg, daca nu faci sport de ala suuuuper serios nu tre' sa te chinui prea mult cu ele. Carbii is si ei super ok, mai ales ca fibrele vin scazute din ei (chiar daca nu reiese asta din calculul procentelor, pentru asa e setat sa calculeze, dar tu in sinea ta stii asta si poti tine cont).

pupic.gif Iti multumesc. Pana la urma, am ramas asa o perioada, sa vad cum ma simt:
1100kcal
Carbs 42% 115.5g
Fat 30% 36.7g
Protein 28% 77g
Fiber min 25g
Saturated fat max 9g
Sodium max 2400mg
Cholesterol 225mg
Calciu 1000mg

Rochitele sunt super! Dar eu astept geanta verde grin.gif
Cum te mai simti, te-ai doftoricit?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.