fetele
toatele!
Aki, la mine vara vara, 18 grade, au fost acum 2 dimineti -4
).gif)
Inca nu s-a stabilizat vremea, dar nu cred sa mai ninga, desi.... de obicei e normal sa ninga pina la sfirsitul lui aprilie.
Vesti si de-ce-am-disparut-ca-magarul-in-ceata-cind-am-promis-ca-scriu-meniuri

:
Am avut 2 zile oribile, n-am ce meniuri sa pun, intr-una din ele am mincat vreo 400 de calorii (sushi rolls: 6 cu avocado, 6 cu morcovei si 6 cu castravete - 260 calorii si seara un ou si-o rosie
).gif)
) iar ieri... vreo 600 de calorii (la 8 dimi piine de secara cu unt ca mi-era pofta si la 11 seara doua oua si feta si rosie). Buuuuna treaba, am fost cu psihicul in pioneze si n-am avut pofta de mincare, si nici n-am fost pe acasa, si nici n-as fi avut timp sa maninc. Ei, asta e, se mai intimpla!
Cum ziceam si la fluturel in jurnal, mai ca mi-as pune ticker

Nu stiu neaparat de ce, dar imi place cum arata
).gif)
Dar atit de tare fluctuez cu greutatea, ca as innebuni serverele schimbindu-l mereu. Sau poate e cintarul de vina si ii trebuie baterii noi
Luni luam cheia de la casuta, ieri am semnat actele

Acum am alta fixa: vreau tiere pentru geamul de la bucatarie. Nu imi plac neaparat, dar mi-o datorez mie, copilului din mine

Cind eram mica si-mi imaginam casuta mea de vis, mi-o imaginam cu tiere colorate la bucatarie. Si coincidenta face ca bucataria de la casa noua e leit bucataria din visurile mele de copil

Asta a fost unul din motivele principale pentru care am vrut sa o luam... macar o frintura de vis sa devina realitate

fetele!