Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
danyhoney
Neatza !

Sper ca ti-a revenit vocea ! pupic.gif

rochitzele nr 1 si nr 3 mi-au placut .
aki
CITAT(anca veselie @ 10-04-2008, 10:24 AM) *

neatza!~ eu votez cu nr. 1 si 3 naughty.gif
o zi frumoasa cu voce! pupic.gif

Avem aceliasi gusturi hug.gif
ganesha
pupic.gif fetele! Deocamdata doar ma uit la rochite, ca Old Navy-ul la noi aici e in doo locuri din oras in care n-ajung niciodata... poate in w/e... problema la mine e ca nu-mi place sa ma foiesc prin magazine, sa caut, sa probez, de multe ori oricit de mult mi-ar place ceva, renunt si ies fara. )).gif Dar prima rochita (maro inchis) e o dragalasenie si parca parca pentru ea as sta 5 minute sa caut si sa probez. )).gif

Am visat as-noapte ca mincam lol.gif muuulte chestii, o gramada lol.gif Si am mai visat ca eram cu fetele din trupa de dans lol.gif Ce ti-e si cu actele astea ratate, frateeeeee! lol.gif

S-ar putea sa stau azi acasa, inca nu m-am hotarit, voce am nitica, da' presimt ca in vreo 2 ore de stat acolo o sa ofileasca si o sa cada.

pupic.gif fetele!
buretel
CITAT(ganesha @ 10-04-2008, 01:26 PM) *
Am visat as-noapte ca mincam lol.gif muuulte chestii, o gramada lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Vreau si eu sa visez asa, si sa nu ma mai gandesc ziua dry.gif )).gif
anca veselie
eu zic sa stai acasa sa-ti revii pupic.gif
ganesha
CITAT(buretel @ 10-04-2008, 01:31 PM) *

CITAT(ganesha @ 10-04-2008, 01:26 PM) *
Am visat as-noapte ca mincam lol.gif muuulte chestii, o gramada lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Vreau si eu sa visez asa, si sa nu ma mai gandesc ziua dry.gif )).gif

Soroooo, m-am trezit c-o foame!!!!!!! doh.gif De lup! )).gif

Ancule, tare cochetez cu ideea, cre'ca asa va fi pina la urma!
anca veselie
prinde bine o zi de liniste hug.gif
danyhoney
Heyyy, am inteles bine ca pe 20 aprilie veti primi cheile casei ?????? Coincidenta : noi am primit cheile casei anul trecut pe 20 aprilie siiiiii pe 20 aprilie e ziua aniversarii casatoriei noastre !!!! Deciii , e zi cu noroc !!!!! Abia astept poze !!!! pupic.gif pupic.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 11-04-2008, 11:10 PM) *

Heyyy, am inteles bine ca pe 20 aprilie veti primi cheile casei ?????? Coincidenta : noi am primit cheile casei anul trecut pe 20 aprilie siiiiii pe 20 aprilie e ziua aniversarii casatoriei noastre !!!! Deciii , e zi cu noroc !!!!! Abia astept poze !!!! pupic.gif pupic.gif

pupic.gif
Pe 21 aprilie luam cheile, pe 26 e aniversarea cheer.gif (DAR: noi trebuia sa ne casatorim pe 21 aprilie, asta fuse data aleasa initial )).gif )
lucy
Buna Ganesha pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Sexymom
Ganesha, raspunde-mi sincer te rog, crezi in disociate? ca se poate slabii cu ele asa cum spun multi?
Am pus un pic pe mine si as vrea numai 2, 3 zile sa mananc disociat.
ganesha
Lucy pupic.gif

Sexy... tu esti incurabila pupic.gif lol.gif Fata draga, ai slabit atita de frumos, ai muncit sa ajungi acolo, arati super, de ce vrei acum sa dai un sut mare la tot si sa te apuci de disociate? E pacat de munca ta, zau asa. Am citit la tine ca ai zis ca ti se pare ca ai pus 2 kile pe tine, nu le-ai pus... 2 kile de grasime inseamna un surplus caloric (adica IN PLUS fata de ce ai avea tu nevoie zilnic) de 14 000 de calorii!!!!!!!
Asa ca n-ai cum sa ma convingi tu pe mine ca uite asa, brusc si degraba ai pus doo kile, poate esti inainte de menstruatie, poate esti in perioada fertila, poate ai mincat dulce/sarat... da' de ingrasat nu te-ai ingrasat.

Lasa disociatele si fa ce=ai facut si pina acum ca ai avut rezutlate bune, nu abandona si nu cauta in gradina altuia ceea ce deja ai in gradina ta wink1.gif pupic.gif
julyalina
CITAT(anca veselie @ 10-04-2008, 10:24 AM) *

neatza!~ eu votez cu nr. 1 si 3 naughty.gif

si eu tot cu astea votez blum.gif sunt frumoase foc . pacat ca noi nu avem old navy aici sad.gif

G hug.gif
aki
Salut draguta.Un inceput de saptamina linsitit iti doresc pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Ieri pe acoperisul lumii( la manastirea Sf.Ana) am vazut Dunarea printr-o tufa de liliac si m-am gandit la tine pupic.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 14-04-2008, 10:44 AM) *

pupic.gif
Ieri pe acoperisul lumii( la manastirea Sf.Ana) am vazut Dunarea printr-o tufa de liliac si m-am gandit la tine pupic.gif

La cine din noi? blum.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
dar juma de kil se poate pune in 2 sapt? tease.gif
cum mai stai cu vocea?
o saptamana minunata! pupic.gif
lucy
CITAT(amalia0701 @ 14-04-2008, 10:44 AM) *

pupic.gif

EEEEEEE!La Sf.Ana am fost si io pupic.gif ,iar Dunarea o vad cand poftesc,ca de........e aci langa coasta mea tease.gif tease.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele toatele dragele tare de tot!

Amelie, ti-am zis azi ca te iubesc? hug.gif

Vocea mi-a venit azi, am fost la servici, era sa pice iar, noroc ca oricum m-au trimis aia mai devreme acasa )).gif Sa vedem ce ma fac miine ca lucrez 10 ore )).gif

Gata am revenit la pus meniuri, ca nu se mai poate, cu cit le scriu in mai multe locuri cu atit pierd mai mult timp si-s mai putin tentata sa calc pe bec lol.gif Mama, ce rationament valoros! lol.gif

Asadar:

MD: 2 felii de piine de secara + ciupe
Snack: o portocala
Prinz: 2 portii supa (caldaaaaa) minestrone (reteta e la calculate, pe acolo)
Snack: salatica din 2 rosii, 1/3 castravete, 0.2 cup (~3 linguri) mozzarella rasa
Cina: brinza de vaci + 2.5 linguri ulei de masline + 1 lingura seminte de in

Total: 1230 calorii, 34% grasimi, 6% grasimi saturate, 46% carb, 20% proteine, 29 g fibre, 46 mg colesterol

Sport n-am apucat sa fac, am facut o tura de cumparaturi si alte chestii, ne-am adunat la 9 acasa grin.gif

pupic.gif fetele si le urez o zi magnifica!
julyalina
pupic.gif

o zi magnifica si pentru tine hug.gif
aki
Buna dimineata, te iubesc !
Zi de zi de tine ma indragostesc
Buna dimineata iti soptesc,
In fiecare zi mai mult te iubesc... cheer.gif cheer.gif cheer.gif
O zi frumoasa iti doresc.Am spalat dimimneata,am insirat si acum ploua doh.gif
butterfly
Imagine

Neata pupic.gif
uite o ceasca cu ceai de la mine sa faca bine la gat si un huug mare pupic.gif
anca veselie
puuuuuuuuup uuuuu hug.gif
bubbles
Neata G-ule simpatic pupic.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 15-04-2008, 04:59 AM) *

pupic.gif fetele toatele dragele tare de tot!

Amelie, ti-am zis azi ca te iubesc? hug.gif

pupic.gif
Si io te iubesc pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele! Vai ce dragi sinteeeeti! Iar poezia lui Aki e mortala )).gif

Raport repede ca-s lata, vreu sa nimeresc patul sa nu adorm la calc.

Deci, meniu #2:

MD: 2 felii piine de secara + brinza de vaci
Snack: o portocala
Prinz: supita minestrone + 4 linguri smintina
SnacK: 0.25 cup seminte bostan
Cina: omleta un ou + 1 albus + salata (o rosie, 1/3 castravete, 1 lingura ulei de masline, 1 lingura seminte de in)

Sport: nema lol.gif (ma rog, niste yoga inainte de culcare, asta nu contribuie la sport ci la suflet)

Total: 1114 calorii, 40 % grasimi, 10% saturate, 42% carb, 18 % proteine, 25g fibre, 230 mg colesterol, sodiu nu stiu ca nu e corect calculat.

pupic.gif fetele si miine si le urez o miercure fantastica! Eu ma duc cu crocodilul la Science Night la el la scoala (parinti si scolarei )).gif ). Sper ca ajung la ora de dansat ca de nu ramin fara golden star pe diploma! )).gif
aki
CITAT(ganesha @ 16-04-2008, 04:49 AM) *

Sport: nema lol.gif (ma rog, niste yoga inainte de culcare, asta nu contribuie la sport ci la suflet)

Nu stiu de ce dar imi pare ca prea multe cuvinte stii basarabene,nu pare sa fii rominca blink.gif
pupic.gif
ironmissy
aki, pai si eu folosesc nema si m-am nascut si traiesc in bucuresti grin.gif

G, stau si ma uit la meniurile tale si ma minunez cum poti sa papi asa de putin w00t.gif dar ... tu stii mai bine cum te simti si ce iti cere corpul. te pupic.gif !
aki
CITAT(ironmissy @ 16-04-2008, 08:46 AM) *

aki, pai si eu folosesc nema si m-am nascut si traiesc in bucuresti grin.gif

NEMA e cuvint provenit din limba ukraineasca,il folosesc deobicei rusii. w00t.gif
Nessie
CITAT(aki @ 16-04-2008, 08:49 AM) *

NEMA e cuvint provenit din limba ukraineasca,il folosesc deobicei rusii. w00t.gif
Si noi am fost cu rusii pana in '89. tease.gif

Ganesha, te pup! pupic.gif Ma bucur ca ai revenit cu meniurile si cu ambitita. Ce target ti-ai propus?
butterfly
Eu sunt din '89 si tot am si eu nema in vocabular )).gif ( de fapt cate si mai cate nu am )).gif )

pup amy si saptamana asta-viitoare voi veni la tine dupa o reteta pentru linte pupic.gifpupic.gif mai intai sa ajung la plafar )).gif
ganesha
Aki, in Iasi (de unde-s eu) "nema" se foloseste ca un cuvint golanesc de cartier lol.gif Oricum, in artea aia de tara se folosesc multe cuvinte rusesti. Dar dua cum am mai zis, bunica mea fu ucraineanca din mama rusoaica ura care abia vorbea o boaba romana, si prietena mea cea mai buna era moldoveanca, si mergeam in Basarabia de o gramada de ori pe an.

Iron, m-am mai plins de asta... eu de cind ma stiu maninc asa, in perioadele de binge abia de depasesc 2000 de calorii, oricita pizza sau inghe sau alte prostii as baga in mine lol.gif Am avut perioade in care nu mincam cu zilele, nu pentru ca voiam sa fiu snur, ci pentru ca ma luam cu alte chestii... perioade pe care le regret, dar au fost prea lungi ca sa ma mai pot schimba acum. Cina de aseara de ex am bagat-o fortat, ca as fi ramas pe la 700 de calorii sorry.gif

Ness, nu am nici un target, vreau sa revin la meniurile mele curate dintotdeauna, ma saturasem de ce eram in stare sa bag in mine in ultima vreme lol.gif Meniurile le mai pun si aici ca asta actioneaza ca o .... instanta suprema, stii cum e, cind vad scris de mina mea alb pe negru parca nu-mi mai vine sa ma mai abat de pe carare lol.gif Si oricum, conform legii echilibrului, daca omu' maninca cum trebuie si mai e ceva de dat jos, se duce de la sine smile.gif

Fluturel, pe undeva pe la retete stiu ca vorbisem cu Axe despre linte, arunca in ochi pe-acolo, poate vezi ceva ce te intereseaza. Am impresia ca era la subiectul cu "ce gatesc azi", dar n-as baga mina in foc.

pupic.gif fetele si ma scurg la servici devil.gif

aki
O zi frumoasa iti doresc pupic.gif .Cum e timpul pe la voi? hug.gif
danyhoney
pupic.gif pupic.gif fata harnica !!!!!
amalia0701
pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele toatele!

Aki, la mine vara vara, 18 grade, au fost acum 2 dimineti -4 )).gif Inca nu s-a stabilizat vremea, dar nu cred sa mai ninga, desi.... de obicei e normal sa ninga pina la sfirsitul lui aprilie.

Vesti si de-ce-am-disparut-ca-magarul-in-ceata-cind-am-promis-ca-scriu-meniuri lol.gif :

Am avut 2 zile oribile, n-am ce meniuri sa pun, intr-una din ele am mincat vreo 400 de calorii (sushi rolls: 6 cu avocado, 6 cu morcovei si 6 cu castravete - 260 calorii si seara un ou si-o rosie )).gif ) iar ieri... vreo 600 de calorii (la 8 dimi piine de secara cu unt ca mi-era pofta si la 11 seara doua oua si feta si rosie). Buuuuna treaba, am fost cu psihicul in pioneze si n-am avut pofta de mincare, si nici n-am fost pe acasa, si nici n-as fi avut timp sa maninc. Ei, asta e, se mai intimpla!

Cum ziceam si la fluturel in jurnal, mai ca mi-as pune ticker lol.gif Nu stiu neaparat de ce, dar imi place cum arata )).gif Dar atit de tare fluctuez cu greutatea, ca as innebuni serverele schimbindu-l mereu. Sau poate e cintarul de vina si ii trebuie baterii noi )).gif

Luni luam cheia de la casuta, ieri am semnat actele cheer.gif Acum am alta fixa: vreau tiere pentru geamul de la bucatarie. Nu imi plac neaparat, dar mi-o datorez mie, copilului din mine lol.gif Cind eram mica si-mi imaginam casuta mea de vis, mi-o imaginam cu tiere colorate la bucatarie. Si coincidenta face ca bucataria de la casa noua e leit bucataria din visurile mele de copil lol.gif Asta a fost unul din motivele principale pentru care am vrut sa o luam... macar o frintura de vis sa devina realitate )).gif

pupic.gif fetele!
anca veselie
ce inseamna tiere?
cu psihicul sunt alaturi de tine, cand cred ca am ajuns la un mic echilibru imi da ceva in cap. sad.gif
pup dulce hug.gif
amalia0701
pupic.gif
Ancule pupic.gif , io am ajuns la concluzia ca in cap am o mare BUBA sad.gif hug.gif
Nici io nu stiu ce-s a;ea tiere )).gif
ganesha
Fetele dragele sint perdelutele alea gen "casuta din povesti! Uite ca aici . Cred ca am sa-mi cumpar material si am sa le fac eu ca oricum gemuletul e mic, pentru ca n-am gasit NIMIC care sa-mi placa.
anca veselie
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
amalia, stiu sentimentul!
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 18-04-2008, 06:15 PM) *

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Chiar acu ma gandeam daca in loc de analize si engolcrinolog, mai bine as fi investit in psihoterapeut.
sad.gif
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 18-04-2008, 05:21 PM) *

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Chiar acu ma gandeam daca in loc de analize si engolcrinolog, mai bine as fi investit in psihoterapeut.
sad.gif

Nu neaparat iubita, ca de multe ori anumite dezechilibre fizice (hormoni, micronutrienti, glande care nu functioneaza bine, etc luate separat sau in combinatii) duc la buba-la-cap. E mai bine sa investighezi ambele planuri daca tot investighezi, decit sa alegi unul vs celalalt pupic.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 18-04-2008, 06:29 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 18-04-2008, 05:21 PM) *

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

sad.gif

Nu neaparat iubita, ca de multe ori anumite dezechilibre fizice (hormoni, micronutrienti, glande care nu functioneaza bine, etc luate separat sau in combinatii) duc la buba-la-cap. E mai bine sa investighezi ambele planuri daca tot investighezi, decit sa alegi unul vs celalalt pupic.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Tot ce mi-am dorit cu adevarat in vitza asta am obtzinut, cu exceptia faptul;ui ca as vrea sa slabeasc, iar io ma ingras doh.gif
Asa ca am ajuns la concluzia ca nu imi doresc cu adevarat.
Deci daca declar ca imi doresc sa slabesc dar mananc mult, prost, dulciuri si nu fac sport, mai beau si cate un pahar 2 de vin, rar e adevat dar beau blushing.gif , am ajuns la concluzia ca NU VREAU SA SLABESC.
Deci un om ce zice una si face pe dos, are buba mare la cap, deci trebe sa merga la nenea dr. sa se caute.
danyhoney
Te felicit si aici , A. , pentru semnarea actelor pentru casutza si va doresc sa o stapaniti sanatosi si fericiti !!!!

Tiere din alea am avut si eu la fost locuinta naughty.gif . Aici nu le pot folosi ca am geam dublu asa ca au luat drumul Romaniei .
De ce zici ca e geamul mic ? Ce inseamna mic la tine ? Geam ca in Ro ?!? Aici sunt mari geamurile ... 120 / 100 , de exemplu.
ganesha
CITAT(danyhoney @ 18-04-2008, 08:21 PM) *

Te felicit si aici , A. , pentru semnarea actelor pentru casutza si va doresc sa o stapaniti sanatosi si fericiti !!!!

Tiere din alea am avut si eu la fost locuinta naughty.gif . Aici nu le pot folosi ca am geam dublu asa ca au luat drumul Romaniei .
De ce zici ca e geamul mic ? Ce inseamna mic la tine ? Geam ca in Ro ?!? Aici sunt mari geamurile ... 120 / 100 , de exemplu.

De obicei la bucatarie nu e geam, eu printr-o coincidenta am la casa cea noua, aici unde stau aici nu am, bucataria e cumva legata print-un fel de perete taiat la jumate de dinning, iar la dinning am usi glisante de sticla cit tot peretele care dau in curte. Dar la casa noua am gemulet normal, si din cite tin minte e mititel tare, cam cit o usa de dulap de bucatarie ca marime. (asa, orientativ)
danyhoney
M-ai lamurit bustean )).gif )).gif Dulap de bucatarie de al tau , de al meu , de al vecinei ....Si astea sunt diferite )).gif .
De fapt nu cred ca prea conteaza marimea ( geamului , sa nu te gandesti la altceva grin.gif ) cu toate ca la bucatarie face tare bine un geam mai mare . Poate candva veti sparge peretele si va veti pune un geam mare sau o usa .....Important e ca poti avea tiere cheer.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 18-04-2008, 08:30 PM) *

M-ai lamurit bustean )).gif )).gif Dulap de bucatarie de al tau , de al meu , de al vecinei ....Si astea sunt diferite )).gif .
De fapt nu cred ca prea conteaza marimea ( geamului , sa nu te gandesti la altceva grin.gif ) cu toate ca la bucatarie face tare bine un geam mai mare . Poate candva veti sparge peretele si va veti pune un geam mare sau o usa .....Important e ca poti avea tiere cheer.gif

Okok, uite asa arata bucataria UNDE STAU ACUM, deci... camn cit o usa din aia de la dulapurile de sus )).gif

Imagine

Imagine
Amazoana
Ati semnat actele? FELICITARI!!!!! cheer.gif party.gif party.gif party.gif party.gif party.gif
Si sa stapaniti sanatosi casuta!
danyhoney
Ohhhhhhh , chiar ca e mic sad.gif

Arata bine bucataria .
ganesha
CITAT(danyhoney @ 18-04-2008, 08:39 PM) *

Arata bine bucataria .

Da, stiu, deja mi-e dor de ea )).gif Si de alte colturi din casa care sint chiar deosebite, n-am mai vazut prin altele. Dar si cea noua e dulcica fooooc! Si buuataria, chiar daca incomparabil mai mica decit asta, e tare draguta, gen golf, cum imi place mie cel mai mult.

Dulci pupic.gif multumim!

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.