Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
nusarich
Felicitari pentru acte, Ganesha! Sa va aduca, casuta asta toate visurile mai aproape de realizare!
buretel
pupic.gif Bravo pt acte!
Frumoase tare perdelutele, how romaaaaantic, vorba lui Marie wink1.gif
michelle
Felicitari, Ganesha! pupic.gif cheer.gif
Ai poze si am pierdut eu? doh.gif

Later edit: Ah.. am gasit si eu linkul cu perdelutele, am vazut cateva super! naughty.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
ganesha
Nusa, Buretel, Miha, Ancule pupic.gif si pentru restul de fete pupic.gif

Miha, inca n-am pus pozele... in cursul diminetii de azi vom lua cheia, ahhhh, parca nu mai trece odata timpul asta lol.gif si vom merge, vom face si poze...

Deocamdata am devenit melancolica, erau niste chestii la casa in care stam acum care imi placeau tare, si-mi vor lipsi tare de tot rolleyes.gif )).gif

Crocodilul e si el entuziasmat foc, probabil n-o sa-i stea capul la scoala azi lol.gif Saptamina asta, in cinstea lu' Earth Day va fi "garbage free lunch box", adicatelea copiii sint rugati (de fapt nu copiii, ci parintii lol.gif ) sa aiba prinzul si snack-urile ne-producatoare de gunoi... in fiecare an e asta, foarte frumos, da'... o saptamina nu-i de ajuns!!! Ma rog, mi se pare cit se poate de normal sa faci tot felul de chestii constructive pentru a celebra planeta, dar ar putea sa extinda asta si sa incurajeze lumea sa trimita cit mai des copiii la scoala cu pachetel cit se poate de eco. In fine... grin.gif

Eu m-am apucat de impachetat... tot impachetez si mi se pare ca tot in stadiul de inceput sint... si cind ma gindesc ca in elanul meu am zis la toata lumea ca n-am nevoie de ajutor lol.gif

pe linga ca simbata-i invierea, ca e aniversarea noastra de casatorie... am primit si o invitatie la un mare party, e ziua prietenei mele Jen... of, asa n-am chef sa impac si capra si varza, asa mi-ar place sa fiu in toate locurile DEODATA, sa ma dedublez (adica sa ma de-triplez) fara sa trebuiasca sa rup de-ici-de-colo! lol.gif

pupic.gif fetele si ma duc 'napoi la impachetat!
nusarich
Ganesha, spor la impachetari si ... poate-ti vine vreo idee de impacat si capra, si varza, si pe voi pupic.gif .
Asteptam pozele cu casuta mult visata!
ganesha
pupic.gif fetele!

Am luat azi cheia, am ajuns pe acolo in ceas de seara... Ooof cita munca este, iara noi n-avem acum resurse nici temporale si nici financiare, pentru ca toata povestea ne-a luat pe nepregatite. O sa aminam ce-o sa putem, o sa facem ce arde: in primul rind varuit in alb, desi e proaspat varuit. Apoi... lustrele lol.gif frate, nu-mi inchipuiam vreodata ca cineva chiar ar merge la magazin, ar da bani si s-ar intoarce cu asa lustre. Miine le pozez sa le am amintire lol.gif

Am incercat sa fac poze, da' bineinteles ca am ramas fara baterii fix dupa primele 3 poze lol.gif (care si alea-s cam nereusite ca tragea catelu-n lesa).

Asta e profilul, jos e geamul de la dinning, sus e geamul de la camera crocodilului:
Imagine

Asta e semiprofilul: usa de la intrare, geamul de la bucatarie, iar sus geamul de la birou si cel de la baie.

Imagine

Din pacate nu mai avem deloc verde-n fata usii, aterizam direct in betoane, da' asta e... avem o viata inainte sa ne luam casuta visurilor noastre! lol.gif Dar vor inverzi cei doi copaci din lateral si va fi alta viata atunci. Ca sa nu mai zic de salcia cea mare din capatul complexului... nu prea o vedem de pe geam, da' e frumoasa foc. Iar geamul din dormitor da si el in tufisuri, abia astept sa apara frunzele si in patria noastra!

pupic.gif fetele si le urez o marte magnifica!
aki
Buna,draga.Ce casuta frumoasa aveti w00t.gif Sa traiti sa o locuiti yahoo.gif
nusarich
He he, ce draguta e casuta! Sa o stapaniti sanatosi si s-o umpleti cu veselie! pupic.gif Iar ca alternativa la verdeata, stii tu ca exista ghivece / jardiniere de-alea mari, in care poti pune o gramada de plantute... Asta ca sa aveti mai multa verdeata decat pomisorii pe care-i aveti deja.
michelle
Foarte fumoasa casuta! cheer.gif Asteptam si restul detaliilor pupic.gif
Amazoana
Sa o stapaniti sanatosi, este superba! pupic.gif
Fata draga, gard n-aveti? Cutulanu unde sta? Nu pleaca daca il lasi liber?
anca veselie
arata tare simpatic casutza, e un pas inainte spre your dream house pupic.gif
butterfly
foarte frumoasa casa! felicitari pentru semnarea actelor! pupic.gifpupic.gif
aki
CITAT(dulcikatty @ 22-04-2008, 10:26 AM) *

Fata draga, gard n-aveti? Cutulanu unde sta? Nu pleaca daca il lasi liber?[/color]

Stii ca in partile celea mai putine garduri w00t.gif .Nici nu ai ce sari lol.gif
bubbles
Felicitari pentru casuta hug.gif pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Hai sa raspund pe rind hihi:

1) flori nu prea am unde pune (inclusiv jardiniere) pentru ca in fata ies direct pe usa in parcare (mi se terminasera bateriile si n-am pozat fata), nu mai am ca unde stau aici, nitelus loc unde sa pun una alta, si nici petec despartitor de iarba intre casa si.... salbaticia strazii lol.gif

2) cutu n-are cum sta afara, cum nu statea oricum nici aici, pentru ca daca aici avem o palma mica de gradinuta, acolo la noua casa nu am decit doo degete lol.gif Sper macar masa de gradina sa incapa. Am sa pun poze si cu partea aceea de casa.

Oricum, aici legile-s oleaca mai... dificile cind e vorba de lasat catei pe afara, si chiar de tinut catei prin casa. Nu ma mai lansez in povesti, noi pina acum n-am avut deloc probleme si asta e tot ce ma intereseaza.

Acu' ma duc la incep sa curat... au lasat aia o mizerie dupa ei de nu mi-a venit a crede... Ma rog, chiar de-ar fi lasat curatenie luna tot as fi curatat, da' ideea e ca.... oare cum poti lasa asa ceva in urma ta? blink.gif

pupic.gif fetele si ma duc la frecat! lol.gif
dany
CITAT(ganesha @ 22-04-2008, 02:43 PM) *

Acu' ma duc la incep sa curat... au lasat aia o mizerie dupa ei de nu mi-a venit a crede... Ma rog, chiar de-ar fi lasat curatenie luna tot as fi curatat, da' ideea e ca.... oare cum poti lasa asa ceva in urma ta? blink.gif

)).gif Deci nu sunt singura care a patit asa ????? Bine , nu am patit-o la cumpararea casei ci la fostul apartament : mi s-a intors stomacul pe dos cand am vazut ce " curatenie " lasasera cei de dinaintea noastra wacko.gif wacko.gif

Inca o data felicitari pentru casutza !!!!!!!
Mi-o imaginasem cumva altfel ......dar arata aproape ca si casele de pe aici doar ca acoperisul e mai tzuguiat aici . Daca te uiti cum arata casa mea cand am luat-o vezi ce vreau sa zic . Copacii aceia neinverziti vor arata superb mai tarziu ! Si noi am luat cheile tot in aprilie si copacii erau uscati ....apoi au inverzit si totul a aratat altfel .
In legatura cu oaza ta de flori ....nu ai posibilitatea sa pui jardiniere la ferestre ????????????????? Sii...de unde se termina casa pana unde incepe iarba ai ciment/pietris sau incepe direct iarba ?? Daca incepe iarba poti face tu straturi de flori / verdeata / mirodenii , etc .Ca doar e proprietatea vostra si poti face ce vrei !

hug.gif
ganesha
pupic.gif Dany! Tocma' ce-am venit de acolo.... offfff, fereasca Dumnezeu ce-au lasat oamenii aia devil.gif Cel mai groaznic a fost frigiderul si gunoiul lasat in dulapul de sub chiuveta devil.gif

Iarba de se vede in poza nu e a mea. Teritoriul meu se termina fix unde se termina casa si atit. Ala e... public, cel cu iarba, copaci, alea alea. Curticica din spate e miiica mica mica, am facut ceva poze, mai diseara (la mine) le pun, am facut si pe dinafara, si pe dinauntru. Oricum, cartierul asta e o nebunie vara, e plin ochi de copaci si tufisuri, acusi acusi vin si la noi frunzele (mai intii vine vremea de plaja si mai apoi vin frunzele, asa-i obiceiul lol.gif lol.gif lol.gif ).

Diseara vine un nene sa ne faca estimarea la varuit, cam cit o vrea, mergem sa cumparam si incuietoare noi pentru usa cheer.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 22-04-2008, 09:26 AM) *

Fata draga, gard n-aveti? Cutulanu unde sta? Nu pleaca daca il lasi liber?

Nici la noi nu exista garduri !!!!!!! Sunt doar unele miciiiiiiii facute doar ca sa delimiteze , cumva , proprietatea fiecaruia . Daca iti mai amintesti pozele cu a mea casutza stii la ce ma refer . hug.gif

CITAT(ganesha @ 22-04-2008, 10:14 PM) *

pupic.gif Dany! Tocma' ce-am venit de acolo.... offfff, fereasca Dumnezeu ce-au lasat oamenii aia devil.gif Cel mai groaznic a fost frigiderul si gunoiul lasat in dulapul de sub chiuveta devil.gif

Iarba de se vede in poza nu e a mea. Teritoriul meu se termina fix unde se termina casa si atit. Ala e... public, cel cu iarba, copaci, alea alea. Curticica din spate e miiica mica mica, am facut ceva poze, mai diseara (la mine) le pun, am facut si pe dinafara, si pe dinauntru. Oricum, cartierul asta e o nebunie vara, e plin ochi de copaci si tufisuri, acusi acusi vin si la noi frunzele (mai intii vine vremea de plaja si mai apoi vin frunzele, asa-i obiceiul lol.gif lol.gif lol.gif ).

Diseara vine un nene sa ne faca estimarea la varuit, cam cit o vrea, mergem sa cumparam si incuietoare noi pentru usa cheer.gif

Doar frigiderul si gunoiul au fost groaznice ?? fericito !!!! Noi am gasit frigiderul , cuptorul , cabina de dus pline cu mucegai si resturi de mancare ( cuptor ) si de par ( dus ) . Crede-ma ca am inchis ochii cand am inceput sa curat ca sa nu dau la rate sad.gif sad.gif

Tare aiurea faza cu iarba din fata casei !!!!!! Deci voi nu aveti treaba cu ea ? Nici cu tuns , intretinut , etc ? Pe de o parte e bine daca e asa , pe de alta parte ...aiurea sad.gif . In curticica aia miiiicaaaaa sper ca ai macar loc de pus o masa si de stat la barbeque .
Cu jardinierele la ferestre cum e ? Ai posibilitatea sa le montezi ?

Eu n-am inteles ceva : voi ati cumparat casa ? daca da ... de ce nu te-ai gandit ca vrei ceva gradina ? Daca am intrebat aiurea , scuze !

hug.gif

Inca ceva : de ce nu varuiti singuri ???? Ati economisi ceva banuti . Nu va lasa timpul vostru liber ? Noi am facut totul singuri . Ma refer la pereti , parchet ...
ganesha
lol.gif doar frigiderul si zona aia a bucatariei am reusit sa le fac azi lol.gif si restul e la fel devil.gif

Cabina de dus n-avem, avem baie normala, numa' ca dusu' curge si pe unde nu trebuie sa curga lol.gif Oooof, Doamne lol.gif

Am cumparat casa pentru ca stam de o gramada de ani cu chirie si pur si simplu sinem satui de... aruncat bani. Rata la casa + taxele de condo ne ajung putin mai mult decit platim noi acum chirie, deci... investitia e a noastra si e ff mare. In plus, in zona in care stam,casele (casele normale, nu ca a noastra, condo) sint foarte scumpe si de prin absurd e una de vinzare, in doo zile nu mai e.

Deocamdata ce ne intereseaza e sa nu platim mult (la o casa NORMALA, cu curte, cu aia, cu aialalta... cum are maica-mea de ex, platile pe luna ajung la niste sume pe care acum nu ni le permitem), si sa raminem in zona asta. In rest... ca gradina, ca aia, ca spatiu, chestii, trestii... avem o viata inainte sa le avem.

De varuit singuri... deocamdata nu se prea pune problema - al meu lucreaza cam 70-80 de ore pe saptamina, numai el singur... sint si restul lucrurilor care trebuiesc facute (copil, lectii, dus la karate, etc), si in plus ar trebui sa ne apucam sa luam toate uneltele necesare, am facut un calcul, ne-ar ajunge cam tot la suma la care nenea (tocmit la negru ca se cunoaste cu al meu, deci fara chitanta devil.gif ) ne-ar lua. Daca si-ar lua al meu liber si sa varuim impreuna, ne-ar ajunge de doua ori mai scump.

Am pozat si candelabrele cele minunate lol.gif

dany
Ok , am inteles !!!!!!!!!!

Ce sa zic ? Spor la impachetat , curatat / frecat in continuare sad.gif pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 22-04-2008, 10:22 PM) *

ganesha
CITAT(danyhoney @ 22-04-2008, 10:44 PM) *

Ok , am inteles !!!!!!!!!!

Ce sa zic ? Spor la impachetat , curatat / frecat in continuare sad.gif pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 22-04-2008, 10:22 PM) *

lol.gif Nu lol.gif In feresti o sa vina aerele conditionate, fereastra de la dining ajunge pina jos chiar, sub genunchiul omului care ar sta in picioare linga geam... nu stiu cum sa explic lol.gif Dar oricum, vin aerele conditionate in toate geamurile, la living nu am geam, am usa dubla de sticla, glisanta, care da in curticica din spate.
Dar probabil am sa-mi agat in curte, de gard, din acelea cu minere, am avut si aici si am avut si in balcon cind sateam la bloc. Numai ca e foarte foarte umbra acolo in curticica, trebuie sa caut niste soiuri de plantute care locuiesc la umbra. Eu is moarta dupa vizdoage si condurasi, da' astora le place soarele. Ei,g asesc eu ceva pina la urma rolleyes.gif

Am observat ca exact fix fix linga perete casei (spre parcare, nu spre curticica) e o dunga de pamint chiar cit o palma de lata, sa vad de cine tine bucata aia, si sa-mi dau seama de e soare sau umbra in timpul zile si actionez in consecinta )).gif

pupic.gif
dany
CITAT(ganesha @ 22-04-2008, 10:52 PM) *

Am observat ca exact fix fix linga perete casei (spre parcare, nu spre curticica) e o dunga de pamint chiar cit o palma de lata, sa vad de cine tine bucata aia, si sa-mi dau seama de e soare sau umbra in timpul zile si actionez in consecinta )).gif

pupic.gif

Cum adica sa vezi de cine tine bucata aia ?????? E langa zidul casei tale , normal ar fii sa-ti apartina tie !!!!!!!!!!
ganesha
pupic.gif fetele!!!!

Mi-a zis al meu ca am slabit lol.gif el saracu' nu m-a mai vazut demult, ca lucreaza de zapaceste in ultima vreme, nu ne-am mai vazut de cam de multisor lol.gif Azi stateam in masina si se uita si el la picioarele mele cica :vai, da' ce-ai slabiiiiiiit! lol.gif Spera sa aiba dreptate, cintarul meu zice altceva.

Restul de poze, le-am pus intr-un album, aici sint! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Abia astept weekendul, ma tot gindesc la ce sa fac bun pentru paste (nu-mi merge tastatura cum trebuie si nu am "p" majuscula), am primit o invitatie (trupa) sa dansam la o mare chestie insemnata care se va intimpla in mai.... cam astea-s noutatile.

pupic.gif fetele si ma bag intr-o baie, iar miine o iau de la capat cu frecatul!
aki
Foarte frumos cheer.gif Imi inchipui ce bucuroasa esti ca aveti casuta voastra hug.gif Sa fiti fericiti in ea si sa va cresteti mindrii copii w00t.gif
lucy
give_rose.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 22-04-2008, 11:06 PM) *

CITAT(ganesha @ 22-04-2008, 02:43 PM) *

)).gif Deci nu sunt singura care a patit asa ????? Bine , nu am patit-o la cumpararea casei ci la fostul apartament : mi s-a intors stomacul pe dos cand am vazut ce " curatenie " lasasera cei de dinaintea noastra wacko.gif wacko.gif

Si eu am patit-o, v-am mai povestit. Si in afara de mizeria existenta imi lipseau toate intrerupatoarele si prizele, clanta de la o usa...etc. Nici nu mai stiu. Pana si cutia postala au luat-o. Asa ca....
nusarich
Am vazut pozele, minunate candelabrele! man_in_love.gif

Casuta arata destul de bine. Bine, normal ca trebuie s-o improspatati si s-o faceti pe gustul vostru, dar macar are peretii intregi. S-o stapaniti sanatosi, sa va bucurati de ea si sa fie un pas micut pana la casuta-visurilor-voastre!
ganesha
pupic.gif fetele!!!

Aki, Lucy, Dulci, Nusa give_rose.gif

Nusa, m-ai atins unde ma doare lol.gif tease.gif Mai am vreo doo exemplare de pozat, da' oricum, cele mai spectaculoase sint cele din holul de jos si cel din dinning lol.gif

A! si nici n-am pozat opera de arta din baia mica, eheeee, ce stiu eu, arta pura, frateeee lol.gif

Deja ma simt mai bine, miercurea viitoare VA FI GATAAAAAA varuita din cap pina in picioare (luni se apuca), deja am facut lista cu chestiile de iluminatie pe care le vom pune pe joia viitoare probabil.... apoi urmeaza de spalat mocheta si gata, o sa incepem sa mutam cheer.gif Iar pina luni cind incepe varuitul va fi si tot restul spalat, scos, aruncat - dupe caz lol.gif ca eu am niste zile libere in care ma ocup zi-de-vara-pina-n-seara numai de asta.

In curticica am vazut ca incep sa iasa niste floricute, vreau sa le las ca prea seamana izbitor la frunze cu florile copilariei mele, si nu vreau cumva din greseala sa le scot. Apoi... pe palma aia de pamint este muchi... si n-o sa ma lase inima in veci sa-l scot de acolo, e drag si sensibil, asa ca probabil m-am linistit total la capitolul asta cheer.gif

pupic.gif fetele tare de tot!

pies: gata, am facut testul suprem al cintarului, chiar e dus rau de tot, trebuie sa iau baterie, m-am convins intr-adevar ca nu arata nimic corect (m-am cintarit in fiecare zi timp de vreo 5 zile si in fiecare zi arata alta valori, iar daca ma dau jos de pe el si ma sui iar dupa 1 minut tot asa... arata alte valori)
anca veselie
spor la treburi pupic.gif pupic.gif
pies: candelabrul este intr-adevar nemaipomenit lol.gif
ironmissy
te pupic.gif si te felicit intarziat pentru casuta!
ganesha
pupic.gif Ancu, Iron si toate fetili!

COntinuarea la "va urma" e ca deja incepe sa prinda contur treaba pe care o fac acolo si ma simt din ce in ce mai acasa yahoo.gif SI ieri n-am mai uitat si mi-a luat busola cu mine, asa ca pot incepe sa ma orientez dupa culori de perdele yahoo.gif

Am fo' ieri la ora de dans, a fost super super super, ma simteam atit de low in ultima vreme, atitea suparari si evenimente m-au facut sa cam stau in carapacea mea, nu ma dusesem nici la repetitii, nu m-am vazut cu nimeni cu fata umana, n-am prea mai raspuns la emailuri si mesaje.... si ieri cind am mers la ora am observat ca 3 dintre tipele cu care ma impac eu cel mai bine din trupa se inscrisesera (ca eu chiulisem primele 2 ore) si fu asa de bine cu eleeeeeee yahoo.gif

Atita de bine prinde citeodata o imbratisare, un zimbet, o privire calda...

Ca sa nu mai zic de coreografia cea fantastica, am lansat un adevarat trend cu tribal-ul meu, prof-a a renuntat pe moment la egiptienismele ei si ne-a pregatit o coreografie tribal si o piesa fusion fusion de tot, atita de fain! Dar e foarte grea, ca asa-s astea tribal, si lumea incepea sa chiraie pe acolo, sper sa nu o schimbe ca o maninc devil.gif

Cam astea fiind zise ma scurg spre treaba si spre borcanul meu de nutella luat aseara devil.gif , si apoi sa gindesc meniul pentru paste.

pupic.gif fetele!
anca veselie
G, am observat ca mai multe persoane au o stare cam aiurea in ultimul timp, ma intreb daca nu o fi ceva in aer sad.gif
in alta ordine de idei, ma bucur ca ti-a fost bine si ca se misca treburile cu casa pupic.gif
ps: lasa borcanul de nutella blum.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 24-04-2008, 03:00 PM) *

G, am observat ca mai multe persoane au o stare cam aiurea in ultimul timp, ma intreb daca nu o fi ceva in aer sad.gif
in alta ordine de idei, ma bucur ca ti-a fost bine si ca se misca treburile cu casa pupic.gif
ps: lasa borcanul de nutella blum.gif

hug.gif eu n-am stare aiurea, chiar ma lupt sa nu ma prinda supararile, le mine e concret si incerc sa ma tin deasupra lor. De obicei cind is supi nu prea-mi vine a socializa, si rau fac devil.gif

Borcanu' nu-l las si pace, de luni am fost cu gindul la el si abia ieri am avut timp sa ma duc sa mi-l cumpar. Mai dau la copil si la sot din el, asa... cit sa nu le fie pofta lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
fiecare face cum simte, ca e rau, ca e bine... asta e pupic.gif
te inteleg cu borcanul de nutella pupic.gif
Andreea-Rodica
Am vazut pozele before, le astept cu nerabdare pe cele after.
Sarbatori fericite, lumina in suflete si in casuta noua! hug.gif
Amazoana
Neata
Paste fericit! pupic.gif
aki
PASTE FERICIT floare.gif Imagine
Sexymom
Ganesha, abia acum am vazut casuta, este superba, sa aveti o viata lunga si frumoasa in ea.
Paste fericit
Cherie
Imagine

Si felicitari pt noua casuta!!! S-o stapaniti sanatosi si sa petreceti numai clipe minunate in ea!
lucy
pupic.gif pupic.gif pupic.gif PASTE FERICIT give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
dany
Hristos a inviat !!!!

La multiiiiiiii ani impreuna cu al tau sotz si a ta familie !!!!!!!
hug.gif give_rose.gif
nusarich
Hristos a inviat!

La multi ani pentru sarbatorire! Sa aveti parte de multi ani fericiti in continuare!
ganesha
Hristos a inviat!

pupic.gif fetele si va multumesc pentru ginduri si urari!

Eu acum mi-s ametita de cap, revin cu vesti si povesti, m-a pus fratele meu pe ginduri cu citeva chestii... mare comoara de copil )).gif Am avut o aniversare pe care n-am simtit-o mai deloc, a fost cea mai ciudata dintre toate (intotdeauna am sarbatorit - nu in mod... traditional, dar in felul nostru de suflet - anul trecut de exemplu eram pe-un mal ratacit de ocean, la 3500 km departare... doar eu si el si scoici si-atit... rolleyes.gif ).

Invierea a fost frumoasa, am luat lumina, am adus-o acasa...

Blessed are thoseto whom Easter is not a hunt...
but a find;
not a greeting...
but a proclamation;
not an outward fashion...
but inward grace;
not a day...
but an eternity
.

pupic.gif fetele si revin cu vesti-poveti si planuri marete!

dany
CITAT(ganesha @ 28-04-2008, 03:59 AM) *

Eu acum mi-s ametita de cap, revin cu vesti si povesti, m-a pus fratele meu pe ginduri cu citeva chestii... mare comoara de copil )).gif

Ahhhhh, de abia astept vestile -povestile !!!!!!!!!!!! Presimt ceva ...... unicat !!!!

p.s. Esti o fericita ca poti merge la biserica de Paste si poti lua lumina !
ganesha
hug.gif Dany! La biserica merg mort-copt in noaptea de Inviere, asta e o... datorie de-a mea fata de mine.

Casuta noastra incepe sa arate... a noastra. Am fost azi de citeva ori pe acolo, tipii aia s-au apucat de vopsit simbata noaptea, pentru ca ei lucrau la un acoperis, si din cauza ploii au putut sa se apuce de noi mai repede. Azi am fost si-am luat lumini, abia astept sa vad si candelabrele alea duse. )).gif

Frate-miu ma pusese tare pe ginduri... Bun, mai intii a trebuit sa-mi zica la fiecare 5 minute cit de tare ma uraste ca fac prajituri atit de bune si sint singurele chestii la care nu se poate abtine (el e foarte serios cu nutritia si alimentatia sanatoasa, desi are 15 ani si pe linga ca toata lumea incearca sa-l descurajeze - silly them - copilu' asta isi socoteste macronutrientii si micronutrientii, si maninca atit de frumos si curat de nu-mi vine a crede). Dar i-am facut-o lata, ca pe linga prajitura cu lamiie am mai facut o prajitura cu nuci, ciocolata si caramel.... din care efectiv nu se putea opri din mincat lol.gif lol.gif lol.gif

Ma uitam la el cind imi cinta la pian niste bucati compuse de el, care m-au impresionat in aceeasi masura in care ma impresioneaza Beethoven sau Tchaikovsky (si nu zic asta pentru ca e fratele meu, ci pur si simplu e.... uluitor de talentat, avind in vedere ca el n-a facut scoala de muzica, si pian are de abia vreun an). Profa cu care ia lectii de pian acum a zis ca n-a mai vazut in viata ei asa ceva. Ii tineam teoria chibritului cind mi-a zis ca o face de placere si n-are nici un chef sa se apuce sa ... faca ceva concret din asta. Si in timp ce-i tineam teoria chibritului ma gindeam la mine... la chestiile pe linga care am trecut, la visurile mele de care nu ca am uitat, dar le-am... pus undeva pe-un raft si le-am lasat acolo sa se prafuiasca pentru ca mi s-au parut... neimportante.

Printre altele, frate-miu vrea tare mult sa cint cu el. Eu din motive personale nu ma mai pot atinge de pian, cre'ca-mi trebuie terapie )).gif Mereu ii zic ca au trecut prea multi ani si ca-s prea ruginita ca sa o iau de unde am ramas. Numa' ca ieri nu m-a mai lasat sa incep cu ale mele, mi-a tras un "you're young, why don't you?" cu atita intelepciune in voce de m-a trecut gheata pe sira spinarii. E cit se poate de normal cind cineva, oricine, iti zice ca la 28 de ani esti tinar. Mai ales cind persoana aia are cu cel putin 5 ani mai mult ca virsta. Dar cind iese din gura cuiva de 15 ani, mai ales cu atita intelepciune... te pune de-a draptul pe ginduri....

Eniuei, m-am intins cit China... mi-am luat luat azi bustiera noua, deci ma re-apuc de alergat. Si am gasit o tiera suuuuper, sper sa nu fie prea mare, o mai adaptez eu, dar mi-a picat cu tronc, e cu cafe de paris biggrin.gif o scumpitzenie. Asta e, da' nu-i nici pe de parte atit de draguta in poza.

pupic.gif fetele si ma arunc in pat, azi am umblat 8 ore si ceva prin magazine, geeeez lol.gif
julyalina
pupic.gif
mamaaaa ce ocupata esti smile.gif
pies: imi place perdelutza ta blum.gif are un aer asa ... retro smile.gif te face sa vrei la paris biggrin.gif
bubbles
pupic.gif G-ul
aki
Ganesha pupic.gif
Amazoana
Asa ma alina cum povestesti despre orice..... sad.gif
Te pup; si acum imi vine sa plang ca nu am putut ajunge la Inviere, dar ma vede Cel de Sus si stie El mai bine cum le face pe toate...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.