Dany! La biserica merg mort-copt in noaptea de Inviere, asta e o... datorie de-a mea fata de mine.
Casuta noastra incepe sa arate... a noastra. Am fost azi de citeva ori pe acolo, tipii aia s-au apucat de vopsit simbata noaptea, pentru ca ei lucrau la un acoperis, si din cauza ploii au putut sa se apuce de noi mai repede. Azi am fost si-am luat lumini, abia astept sa vad si candelabrele alea duse.
Frate-miu ma pusese tare pe ginduri... Bun, mai intii a trebuit sa-mi zica la fiecare 5 minute cit de tare ma uraste ca fac prajituri atit de bune si sint singurele chestii la care nu se poate abtine (el e foarte serios cu nutritia si alimentatia sanatoasa, desi are 15 ani si pe linga ca toata lumea incearca sa-l descurajeze - silly them - copilu' asta isi socoteste macronutrientii si micronutrientii, si maninca atit de frumos si curat de nu-mi vine a crede). Dar i-am facut-o lata, ca pe linga prajitura cu lamiie am mai facut o prajitura cu nuci, ciocolata si caramel.... din care efectiv nu se putea opri din mincat
Ma uitam la el cind imi cinta la pian niste bucati compuse de el, care m-au impresionat in aceeasi masura in care ma impresioneaza Beethoven sau Tchaikovsky (si nu zic asta pentru ca e fratele meu, ci pur si simplu e.... uluitor de talentat, avind in vedere ca el n-a facut scoala de muzica, si pian are de abia vreun an). Profa cu care ia lectii de pian acum a zis ca n-a mai vazut in viata ei asa ceva. Ii tineam teoria chibritului cind mi-a zis ca o face de placere si n-are nici un chef sa se apuce sa ... faca ceva concret din asta. Si in timp ce-i tineam teoria chibritului ma gindeam la mine... la chestiile pe linga care am trecut, la visurile mele de care nu ca am uitat, dar le-am... pus undeva pe-un raft si le-am lasat acolo sa se prafuiasca pentru ca mi s-au parut... neimportante.
Printre altele, frate-miu vrea tare mult sa cint cu el. Eu din motive personale nu ma mai pot atinge de pian, cre'ca-mi trebuie terapie
).gif)
Mereu ii zic ca au trecut prea multi ani si ca-s prea ruginita ca sa o iau de unde am ramas. Numa' ca ieri nu m-a mai lasat sa incep cu ale mele, mi-a tras un "you're young, why don't you?" cu atita intelepciune in voce de m-a trecut gheata pe sira spinarii. E cit se poate de normal cind cineva, oricine, iti zice ca la 28 de ani esti tinar. Mai ales cind persoana aia are cu cel putin 5 ani mai mult ca virsta. Dar cind iese din gura cuiva de 15 ani, mai ales cu atita intelepciune... te pune de-a draptul pe ginduri....
Eniuei, m-am intins cit China... mi-am luat luat azi bustiera noua, deci ma re-apuc de alergat. Si am gasit o tiera suuuuper, sper sa nu fie prea mare, o mai adaptez eu, dar mi-a picat cu tronc, e cu cafe de paris

o scumpitzenie.
Asta e, da' nu-i nici pe de parte atit de draguta in poza.

fetele si ma arunc in pat, azi am umblat 8 ore si ceva prin magazine,
geeeez