Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51
anca veselie
Hristos a inviat!
foarte faina perdelutza!
iar despre frati-tu... no comment! bravo lui ca gandeste asa!
am ajuns la concluzia ca tinerii astia de 15-18 ani pe care-i consideram copii pot fi mult mai intelepti ca noi astia maturi si oricum au mai mult curaj si discpun de o puritate care-i ajuta sa-si urmareasca visele, nefiind impiedicati si descurajati de toate experientele noastre de c.a.c.a.t! plus ca... are dreptate! YOU ARE YOUNG!!!!!!!!!!!!!!
pupic.gif pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele tare de tot!

Ce-mi pare rau de casa asta, si-mi sta pe creieri tare e ca... era proaspat varuita, si mi-e ciuda de chestia asta, ca aici lumea inainte sa-ti vinda o casa o varuieste din cap pina in picioare. Mi-e ciuda ca ma rog, nu era pe gustul nostru, sint total claustrofobica la peretii colorati, e o risipa totala de materiale, ca sa nu mai zic de bani. Sint atita oameni pe lume carora le-ar fi prins bine galetile alea cu vopsea... sau banii aia... asa mi-e de ciuda pe natia umana...

Al meu s-a enervat azi... a mincat numai porcarii in ultima vreme (dulciuri, brinza, chestii trestii) si gata, apus piciorul in prag ca s-a saturat sa-si bata joc de el insusi, a luat un mic dejun dragalas (cereale integrale fierte si vreo 15 g de spirulina)... iar eu sper din tot sufletul sa ma molipsesc de la el!!!! rolleyes.gif

Pina una alta caut date pentru o petrecere la care trupa e invitata sa danseze, si caut fotograf pentru portofoliul meu. Si am inceput treaba la website, abia astept sa-i dau drumul!!! cheer.gif

pupic.gif fetele!
anca veselie
de ce-ti trebuie date? nu poti sa-ti iei sotul? ma ofer eu voluntara naughty.gif pacat ca nu ma pot teleporta blum.gif
si despre ce website e vorba?
ganesha
CITAT(anca veselie @ 30-04-2008, 04:11 PM) *

de ce-ti trebuie date? nu poti sa-ti iei sotul? ma ofer eu voluntara naughty.gif pacat ca nu ma pot teleporta blum.gif
si despre ce website e vorba?

Nu pot sa-l iau ca lucreaza atunci. Te iau, te iau, nu tre' sa caut neaparat mascul )).gif da' tre' sa te imbraci la 4 ace... stii sa dansezi vals, tango... chestii trestii? )).gif Ca party-ul e dat de Ballroom Society (tatal unei prietene de-a mele si colega de trupa e presedintele)
dany
CITAT(ganesha @ 29-04-2008, 03:57 AM) *

hug.gif Dany! La biserica merg mort-copt in noaptea de Inviere, asta e o... datorie de-a mea fata de mine.

Scumpa , si eu as merge la biserica de Inviere ....daca as avea unde sad.gif . Singura biserica ortodoxa aproape de mine e in Hamburg sad.gif

CITAT(anca veselie @ 30-04-2008, 01:10 PM) *

iar despre frati-tu... no comment! bravo lui ca gandeste asa!
am ajuns la concluzia ca tinerii astia de 15-18 ani pe care-i consideram copii pot fi mult mai intelepti ca noi astia maturi si oricum au mai mult curaj si discpun de o puritate care-i ajuta sa-si urmareasca visele, nefiind impiedicati si descurajati de toate experientele noastre de c.a.c.a.t! plus ca... are dreptate! YOU ARE YOUNG!!!!!!!!!!!!!!
pupic.gif pupic.gif

Perfect de acord !!!!!!

Ai un frate deosebit , sa-ti traiasca ! hug.gif
ganesha
pupic.gif Dany!

La noi (eu, al meu si copilul) faza cu distantele nu se prea pune la socoteala, sintem faimosi printre cunsocuti pentru sutele de km pe care le facem asa... din senin, ca nu s-a pus pata pe nustiuce (mai ales concerte, natura si spectacole de artificii). Eu personal pentru noaptea de Inviere as fi in stare de si mai si. )).gif

Ma gindeam sa-l iau pe frate-miu cu mine. Dar el nu stie sa danseze si sint sigura ca o sa ma refuze; chiar ma batea la cap sa ne inscriem la un curs sa invete arta ballroom-ului )).gif E pe cale de disparitie pe aici, la nunti sau la chestii simandicoase de mai prinzi un vals sau vreun tango adevarat. Daca Ancu se da cotita, il iau pe frate-miu )).gif

Au fost -3 grade azi la noi... si tocmai ce inflorisera papadiile... erau atita de multe si frumoase, acum s-au strins... sorry.gif
dany
La vals ma bag eu cheer.gif cheer.gif

La noi a plouat acum 2 zile ( dupa vreo 10 zile uscate ) si sa fii vazut apoi explozie de verde si de flori peste tot .....Gardul viu era uscat inainte de ploaie , acum e verde si frumos ...
nusarich
Hristos a inviat!

Ganesha, am vrut sa te intreb, ca nu mai stiu daca ai zis, cam cat a fost casuta voastra?
ganesha
Nusa 130 000 CAD, ii platim in 25 de ani (ma rog, pe hirtie, ca asa o sa fie mai repede). Fara bani jos (asa e legea aici, la prima casa nu trebuie sa pui abans). Actele vreo doua mii, si deja am bagat vreo mie 5 sute. Mai mult n-o sa mai bagam ca nu avem de unde. Nu e casa casa, e condo (adica is 3 locuinte lipite), dar orice reparatie exterioara, inclusiv taiat de iarba, datul zapezii, etc nu e treaba noastra, e treaba asociatiei de condo.

Ei daca se baga Dany la vals atunci m-am scos pe jumatate )).gif

Tocmai ma uitam pe ticket master la concertele din vara asta din imprejurimi si-mi vine-a plinge... Deja sint citeva dupa care ma doare sufletul sorry.gif
dany
CITAT(ganesha @ 30-04-2008, 08:29 PM) *

Ei daca se baga Dany la vals atunci m-am scos pe jumatate )).gif

Tocmai ma uitam pe ticket master la concertele din vara asta din imprejurimi si-mi vine-a plinge... Deja sint citeva dupa care ma doare sufletul sorry.gif

pupic.gif

Daca te doare sufletu`.... doneaza-ne noua biletele , mergem la concerte si iti povestim apoi cum a fost lol.gif

Glumesc !

Ce concerte sunt ?
ganesha
later edit: )).gif 130 000 CAD cu tot cu acte, a fost 128.

Dany sorry.gif pai Eric Clapton, Marc Knofpler (de la Dire Straits - bun, pe el l-am mai vazut), Rush (si pe ei i-am vazut), Robert Plant (my one and only, atita de rar mai face concerte... ooooof, l-am vazut si pe el odata... dar nu e de ajuns, ca prea mi-a susurat Zeppelinul copilaria), Eagles, Lenny Kravitz... si inca muuulte altele... iar mie mi-a trebuit casa lol.gif geez, vreau la concerte!
dany
Auuuuuuuu , ma abonez la cateva dintre ele !!!

Te inteleg perfect !!!!! Asa am fost si noi anul trecut .....Nu era programat sa ne luam casa ( ne gandeam ca vom cumpara / contrui in vreo 4 ani ) ... a venit , am luat-o , am bagat bani muuuuuuulti in ea ( mai multi decat programati ) si apoi eram cu unghia in gat de cate ori aparea ceva ce am fii vrut sa facem .....Noroc ca programasem concediul in Egipt cu mult inainte si platisem si un avansa ca altfel ...pauza concediu .

Lasa ca va reveniti voi si vor mai fii concerte. Nu uita : YOU ARE SO YOUNG !!!!!!!
ganesha
CITAT(danyhoney @ 30-04-2008, 08:40 PM) *

Lasa ca va reveniti voi si vor mai fii concerte. Nu uita : YOU ARE SO YOUNG !!!!!!!

Eu da, ei nu lol.gif
dany
Pe ei ii mentine muzica tineri ...
nusarich
Mercic mult, G! pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

S-a mai inmuiat geru' )).gif iar casa e gata abia miine (adicatelea joi, ca la mine einca miercuri).

A fost fain la ora de dansat, coregrafia e criminala... azi a fost ziua lu' Jen, care a binevoit si-a chiulit, deci m-am dus cu cadou' dupa mine degeaba. Voiam sa-i dau o traista... da' las'c-o prind eu si i-o dau )).gif

Acu'... intr-adevar, urmeaza.... MENIU!!!! lol.gif Ca nu se mai poate...

Deci:

Miercuri, 30 aprilie:

Masa1: 1 cup iaurt, 1.5 lingura seminte de in
M2: legume congelate (2 cup) cu 2 ciupe mari pe grill
M3: 5g spirulina, 40g swiss cheese
M4: 1 ou omleta cu mozzarella si o rosie
M5: iaurt 1 cup, 1 castravete mic din ala de gradina, 1 lingura seminte de in.

Total: 1114 calorii, 53% grasimi, 23% carb, 24 % proteine, 22 g fibre, 379mg colesterol ( doh.gif ), 1900 mg sodiu, ok vitamine si mineralele esentiale.

Sport: o ora de coregrafie intensa foc, jumate de ora forta.

Bilant: prea putine calorii, prea mult colesterol scapat la vale (noroc c-am terminat brinzile pacatoase lol.gif )

pupic.gif fetele, miine e o noua zi de cucerit lumea! cheer.gif
bubbles
Neata yahoo.gif . pupic.gif G-ul rau de tot. Pana la urma mi-am dat seama ce gresisem la cantar si mi-a aratat 14.2% grasime .E bun?
ganesha
Bubule, ti-am raspuns dincolo! pupic.gif

pupic.gif fetele!

M-am trezit azi c-o fuame de-as fi mincat un elefant. In consecinta, micul meu dejun a avut vreo 700 de calorii. Am avut o foame de aia sanatoasa, de copil care a venit de la sanius )).gif

In rest... CASA MEA E ALBAAAAA! Azi au terminat de varuit cheer.gif

Raport 1 mai:

M1: 4 (PATRU) felii piine de secara cu brinza de vaci
M2: 10 migdale, 5 g spirulina
M3: 1 felie piine de secara cu brinza de vaci
M4: ciuperci grill, 1 lingura ulei de masline, o rosie
M5: o rosie, 1 lingura ulei de masline, 1 lingura seminte de in

Sport: 45 minute cardio (mers ultra rapid pe inclinatie maxima)

Total: 1354 calorii, 29% grasimi, 3.7% grasimi saturate, 46% carb, 25% proteine, 21 g fibre, 88 mg colesterol

pupic.gif fetele si le urez o vinere magnifica! cheer.gif
Mariana
Multumim G, si tie la fel. pupic.gif
nusarich
Felicitari pentru casuta ALBA! Ce bine e ca a iesit pe gustul tau! hug.gif
ganesha
Nusa, Mariana floare.gif

pupic.gif fetele!

Am sa pun vreo doua pozute cu un pasaroi rosu cu care m-am intretinut ieri in timp ce spalam geamurile la casa noua lol.gif Si am sa vin si cu meniul (care aseara la ora 10 se forma din pizza )).gif )

De azi cred, incepem sa mutam mobila de-acum. O sa incepem cu fiecare camera in parte: mobila, lucrurile puse direct la locul lor, ca la cit m-am mutat pina acum, m-as criza sa ma mai trezesc cu cutii in mijlocul casei.

Am niste floricute in gradina, nu-mi dau seama inca ce-s ca-s mititele... dar abia astept sa aflu )).gif

pupic.gif fetele, sper ca aveti un weekend super!
May
CITAT(ganesha @ 01-05-2008, 03:47 AM) *

M4: 1 ou omleta cu mozzarella si o rosie

Ai mancat ovul de gaina? w00t.gif pope.gif

Felicitari pt casuta hug.gif si La multi ani lui Jen pupic.gif
ganesha
May pupic.gif long time no see!

Nusa, ca ma intrebasei tu despre pretul casei, omisesem niste detalii, care si ele-s importante: cind cumperi casa, vine la pachet cu baia si bucataria mobilata complet, si cu masinariile mari (masina de gatit, frigider, masina de spalat rufe, uscator, masina de spalat vase citeodata, aer conditionat - central sau pe camere), cu mocheta si cu chestiile din geamuri (jaluzele, perdele...). Cumparatoru' le tine sau le vinde (arunca, depinde de gradul de uzura, preferinte, etc), dar sint incluse in pretul casei, n-ai sa intri niciodata intr-o casa proaspat cumaprata care sa n-aiba frigider sau masina de spalat rufe, cada sau mobilier in baie/bucatarie.

N-am apucat ieri sa incepem sa mutam )).gif si dupa cum decurge ziua de azi... nici azi nu vom muta nimic )).gif In schimb incerc sa-mi dau suturi in posterior, poate poate regasesc dragostea pierduta pentru sport (la nivel practic, ca teoretic tot il iubesc pina la capat )).gif )

)).gif fetele, de miine incepe o noua saptamina de cucerit lumea! cheer.gif
Dumbo
lol.gif lol.gif lol.gif deci si prea bestialele lustre erau incluse in pret?
ganesha
CITAT(Dumbo @ 04-05-2008, 06:43 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif deci si prea bestialele lustre erau incluse in pret?

Oh well lol.gif casa o iei "la cheie" si impecabil varuita si dichisita, dupa gustu' celui dinainte.... acu' exista si sansa sa se potriveasca lol.gif Eu n-am avut-o de data asta, poate data viitoare lol.gif lol.gif
ganesha
Nenea (sau tantea? )).gif ) cu care m-am intretinut vineri in timp ce spalam geamurile la casa noua:

Imagine

Imagine

O saptamina dementiala sa avem cu toatele! cheer.gif
Nessie
hug.gif 'Neata, fata frumoasa! Nenea sau tanti pare scapat dintr-o colivie, ca prea frumos e si are trasaturi de pet.

Vad ca te-ai apucat deja de treaba! felicitari! floare.gif Eu am avut o mini-vacanta si acum sunt pe baricade, iar... Imi revin si cu dieta si o sa pun meniurile. pupic.gif
ganesha
Nunu, nenea sau tantea e un fel de... vrabie obisnuita a locului, nu stiu cum se cheama. Avem o gramada de pasari superbe, nu degeaba sportu' bird watching e la asa mare inaltime pe aici. Asta e una din preferatele mele, mai e una albastru-turcoaz care iar imi place tare tare.

Oooof, nu m-am apucat de treaba blushing.gif inca, sincer nici nu stiu daca ma mai apuc vreodata )).gif Acum incerc sa ma mentin pe linia de plutire si atit... blushing.gif

pupic.gif fetele! Am inlocuit candelabrele ieri!
anca veselie
ganesha, nu prea stiu eu sa dansez din astea, dar m-oi descurca in vreun fel )).gif so, it's a date naughty.gif
cum adica nu stii daca te mai apuci vreodata de treaba??? buuuey, eu zic ca da, dar tre sa faca mintea ta clickul ala pe care-l stii f bine pupic.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 05-05-2008, 02:18 PM) *

ganesha, nu prea stiu eu sa dansez din astea, dar m-oi descurca in vreun fel )).gif so, it's a date naughty.gif
cum adica nu stii daca te mai apuci vreodata de treaba??? buuuey, eu zic ca da, dar tre sa faca mintea ta clickul ala pe care-l stii f bine pupic.gif

Deal! pe 17 mai la 6 jumate esti la mine, si plecam de la mine )).gif

Buuuey, nu e vorba acu' ca ma las asa... sa ma napadeasca suncile si alte alea lol.gif Stii ca eu mi-s obsedata de sanatate, iar in sanatate intra in primul rind alimentatia )).gif Da' cum sa zic eu.... o fi oboseala de vina, prea mult mutat, hiit, ma dor toate alea si-s cu traheele pline de praf si de clor, si sincera sa fiu... imi vine a da [*****] six-packu' la care voiam sa ajung, ma multumesc cu abdomenu' pe care-l am acum )).gif Si cu cele 4 kile in plus, tin de cald, atit timp cit is parametri sanatosi.
Cam la asta ma refeream cind am zis ca nu m-as mai apuca de treaba. Da' s-ar putea ca in juma de ora sa ma razgindesc lol.gif
anca veselie
stiu ca la asta te refereai pupic.gif
si sunt de acord in totalitate!
asta am simtit si eu 6 luni anul trecut grin.gif si am iesit din ele cu 5 kg in plus biggrin.gif
nici nu stii cat de mult mi-ar placea sa fiu la tine pe 17 mai la 6 jumate! dar... nu se stie niciodata pe unde ni s-or intalni drumurile pupic.gif
nusarich
Ehei, Ganesha, la noi pretul de cumparare e fara chestii (chiuvete, clante, oglinzi, uneori chiar si usi interioare, geamuri, ... chestii). Deci daca stau sa ma gandesc, la noi pretul e pretul + 20-25% de reparatii dupa precedent...

hug.gif
ganesha
Nusa, Ancule pupic.gif Si pupic.gif si restul de fete!

Azi, pe-afara, prin cartier - verde! Si incepem s-avem si noi niscaiva frunze:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Si am facut sport azi. Multisor, aproape ca-n vremurile bune )).gif

pupic.gif fetele si sa avem o martze fermecata!
aki
Salut Ganesha pupic.gif .Eu nu vad pozele sorry.gif
julyalina
G pupic.gif

w00t.gif ce cartier frumos smile.gif mai ales ca vine primavara floare.gif si crocodilului ii place tare mult dupa cate se vede smile.gif

dany
Acum am vazut ca si tu ai avut companie la treaba )).gif . Interesanta pasare , frumoase culori are ...

Misto pozele tale verzi. Si la noi e ffff frumos : vreme superba , totul inflorit , copacii verzi .....Superb !

hug.gif
Nessie
pupic.gif Si tie o zi superba!

Ce sport ai facut? Banda, greutati?

Am vorbti cu Iron despre greutati si mai ca imi vine iar sa imi fac abonament la sala de fiare. biggrin.gif Am platit deja pe 1 an la Get Fit, dar nu cred ca intru in supra-antrenament cu pilates, tae-bo acolo si fiare + banda dincolo.

Ti se pare mult? As lucra 5-6 zile/saptamana, cate un sport in fiecare zi.
amalia0701
pupic.gif
Te pup iubita!
M-am gandit la tine cand am bantuit prin muntzii patriei pupic.gif
anca veselie
bravo pt sport cheer.gif
fain cartierul! pupic.gif
Mariana
Ce cartier super.
Felicitari pt sport.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele tare de tot, pe rind si pe toate-odata )).gif

Mi-am adus aminte cum se cheama vraghia cea rosie: Cardinal, si e o vrabie tare comuna pe-aici.

Cartierul meu nu-i nici cel mai frumos, nici cel mai urit, dar mie mi-e drag tare. Mi-a picat cu tronc, de 5 ani si ceva locuiesc aici, mai intii la bloc (care se vede de pe geamul de la dormitorul casei noi), apoi aici unde stau acum, iar casa tot in cartierul asta am vrut. Gradinita crocodilului a fost si ea in zona (desi noi locuiam in alta parte in vremea aia), scoala e tot aici. Se pare ca dragostea adevarata tine mult )).gif

Ness, nu cred ca intri in supraantrenament, mai ales daca schimbi programul de la o saptamina la alta, si daca-ti asculti corpul cu atentie. Cite unu' pe zi se apropie de ideea de cross-training, care n-a facut rau la nimeni, chiar se recomanda.

Eu greutati nu prea fac acum pentru ca mut, si drumurile de la etaj la parter la subsol cu cutii p[line de carti si alte alea in brate cred ca mi-ajung pe moment. Am chinuit treadmilla (asa-mi place mie sa cred, ca o chinui eu pe ea, nu ea pe mine lol.gif ) de i-au mers fulgii. Sper sa-i mearga si azi )).gif

pupic.gif fetele si fug la treaba, sper sa ajung mai incolo sa dau o raita prin jurnale!
aki
Ganesha pupic.gif .Eu deja plec acasa w00t.gif
amalia0701
pupic.gif Manastirea Sf.Ana
ganesha
Amelie, tare te mai iubesc! Cum stii tu ce-mi place mie hug.gif

M-am bucurat de pozele tale, si de cele ale lu' Miha... si tre' sa recunosc, mereu dau cu click-ul la semnatura lu' Nusa, si ma uit la Varatec rolleyes.gif (al doilea meu motiv pentru care as veni in vizita).

Eu noutati nu prea am, decit ca un fel de click s-a produs (ma rog, la nivel teoretic, nu la nivel practic, adicatelea constiinta bate acum la fund creieru' sa faca click lol.gif ). Ii multumesc pe aceasta cale lu' Ironmiss, care desi e asa tinara si frumoasa, vorbeste ca un om mare )).gif pupic.gif

Crocodilul va participa la campionatul de Seikido de peste o saptamina jumate, deja am emotii )).gif Ieri instructorul lui (care e un mare bazat celebru) m-a oprit sa-mi spuna ca ii completeaza el aplicatia crocodilului ca el se inscrisese numai pentru o sectiune, si e pacat de talentele lui sa nu concureze si la altele.

Azi am zi de mers la mall doh.gif tre' sa=mi iau niste chestii, casuta noua prinde forma, eu mi-am printat workout-uri noi, mai schimb nitel, am nevoie de-o gura de aer curat.

Astea fiind zise, pupic.gif fetele si fug la treaba!

ironmissy
anytime, dear friend! pupic.gif
amalia0701
pupic.gif hug.gif
nusarich
Ei, Ganesha, si daca ai sti cate poze mai am... dar le-am pus la semnatura numa' pe-alea de mi-au placut mie, ca asa... multe sunt dubluri, din unghi diferit numai...
dany
Te-a mai vizitat Cardinal-ul ?

Spor la treburi si ne tii la curent cu evolutia crocodilului la campionat , da ?????

Siiiiii .... ceva poze noi de la casutza ???

hug.gif
ganesha
Iron, Amelie pupic.gif
Nusa... nu le mai tine secreeeeet! hug.gif
Dany, doar pozele vechi, cele before )).gif am facut citeva dar nu le-am pus in album. Cardinalii si robinii sint jucausi foc, ciripesc de ma zapacesc.

A, blushing.gif Dany, sa stii ca n-am uitat! blushing.gif N-am uitat de loc, le am in geanta, numai ca pierduta printre evenimente n-am ajuns la posta. Ajung azi sau miine ca am de trimis ceva lu' tati meu ca e ziua lui saptamina viitoare. Dar sa stii ca nu e prea tirziu, chiar daca la tine e cald bine si multe deja sint inflorite.
dany
Iubita , nu iti face probleme !!!!!!!! Cand poti , cand ai timp .....

Ha,ha,ha si la tine e concert de pasarele ??? Noi avem " chiriasi " pe streasina din spatele casei si ne innebunesc ciripiturile de puiutzi de vrabie )).gif Inafara de pasarile care aterizeaza pe stejar si ne tin concerte . Dar e un ciripit linistitor , pe bune . Stam in gradina la citit si prajit la soare si asa de bine suna ciripitul lor .....Superb !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.