fetele!
Am avut un weekend nebun, nebun, nebun!!!! Am predat cheia dincolo, am prins o furtuna si ploaie torentiala chiar cind mutam ultimele chestii.... ca la nebuni

Dar am ris cu lacrimi, chiar daca am muncit de mi (ne)-au sarit capacele, am si ris de-am pocnit, asa ca... all in all... totu-i bine cind se terimina cu bine
Azi am fost la restaurantul chinezesc unde am celebrat job-ul meu cel nou, apoi am fost la ai mei acasa unde am stat ca plosnitele la soare si am pus tara la cale.
De miine
back on track cu dieta, deja e iunie, acusi se termina anul! Am mincat ieri si azi carbi rai, deja e un strat pufi pe bicepsii mei, ride al meu de mine de se prapadeste
Oh well, se pare ca nu doar 'obrazul subtire cu cheltuiala se tine', ci si 'muschiul tare fara carbi rai se tine'
Sint citeva show-uri la care a fost invitata trupa sa danseze in luna iunie, sper sa reusesc si eu sa dansez, deja (noi) cele care am lipsit cam mult de la repetitii am primit un fel de.... ultimatum, in momentul ala mi-am dat seama cit de mult inseamna de fapt pentru mine faptul ca dansez, si ca mi-am gasit niste prietene atit de minunate printre fetele din trupa... si ca, si ca, si ca...
Sper sa prind nitel timp sa dau o raita prin jurnale!

fetele si urez o saptamina minunata!!!