Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46
amalia0701
pupic.gif
anca veselie
pupic.gif
multa bafta!
bubbles
pupic.gif Tin pumnii in continuare hug.gif
bubbles
La multi ani gupilului tau pupic.gif pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Am avut un weekend nebun, nebun, nebun!!!! Am predat cheia dincolo, am prins o furtuna si ploaie torentiala chiar cind mutam ultimele chestii.... ca la nebuni lol.gif Dar am ris cu lacrimi, chiar daca am muncit de mi (ne)-au sarit capacele, am si ris de-am pocnit, asa ca... all in all... totu-i bine cind se terimina cu bine cheer.gif

Azi am fost la restaurantul chinezesc unde am celebrat job-ul meu cel nou, apoi am fost la ai mei acasa unde am stat ca plosnitele la soare si am pus tara la cale.

De miine back on track cu dieta, deja e iunie, acusi se termina anul! Am mincat ieri si azi carbi rai, deja e un strat pufi pe bicepsii mei, ride al meu de mine de se prapadeste lol.gif Oh well, se pare ca nu doar 'obrazul subtire cu cheltuiala se tine', ci si 'muschiul tare fara carbi rai se tine' lol.gif lol.gif

Sint citeva show-uri la care a fost invitata trupa sa danseze in luna iunie, sper sa reusesc si eu sa dansez, deja (noi) cele care am lipsit cam mult de la repetitii am primit un fel de.... ultimatum, in momentul ala mi-am dat seama cit de mult inseamna de fapt pentru mine faptul ca dansez, si ca mi-am gasit niste prietene atit de minunate printre fetele din trupa... si ca, si ca, si ca...

Sper sa prind nitel timp sa dau o raita prin jurnale!

pupic.gif fetele si urez o saptamina minunata!!!
amalia0701
pupic.gif
buretel
)).gif Ce aglomeratie de evenimente!
Felicitari pt casuta, finally e totul definitiv! pupic.gif
lucy
Felicitari pentru casuta ta nou-nouta si pentru noul tau job pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
bine ca ati terminat cheer.gif
pupic.gif pupic.gif
May
Ai idee cum se numeste site-ul ala unde iti poti inregistra masuratorile ? Era ceva de genul mybodycomp parca dar am intrat azi si nu semana deloc cu ce stiam eu sad.gif. Stiu ca mi-ai zis odata de un site care s-a prostit de tot dar nu mai stiu daca era vorba chiar de asta pupic.gif
ganesha
mybodycomp.com s-a transformat in fittogether.net, care merge si el din parti lol.gif
Asa ca singura modalitate e sa-ti tii masuratorile in excel sau pe alte site-uri care tin masuratori(dar nu fac calcule). daca il tii in excel si vrei sa-ti calculezi %bf poti folosi formulele pe care le bagi manual doar o data si apoi le calculeaza excel-ul de la sine.
May
Stiam eu ca mi-ai zis tu ceva de site-ul asta doh.gif. Faza este ca ma interesau masuratorile pe care le aveam deja introduse ca sa vad diferenta fata de anul trecut mad.gif. Mersi frumos hug.gif
ganesha
Sa mai dau si cu detalii )).gif

Dupa cheat-day care s-a transformat de nevoie in cheat weekend, a venit o noua saptamina care trebuia sa fie lean & clean, luni a trecut cu "de miine", "miine" s-a facut marti.... si marti a ajuns si ea "de miineeeeee" lol.gif

Azi se anunta o zi fructuoasa, dieta ok, planuri de workout super.... numai ca!

1) am facut 3 vaccine azi la servici, ma dor muschii de la brate ca la cea mai cumplita febra musculara, s-a dus workoutul meu cu greutati pe apa simbetei. Si pentru ca mi-e si putin greata si am ameteli, s-a dus si cel de cardio.

2) am mers la Laura Secord, magazinul meu preferat de cicolata gourmet, ca sa iau o cutie de trufe pentru fosta mea sefa (prea m-a palit dorul). Al meu m-a intrebat daca vreau ceva, am raspuns "da" fara sa clipesc, eram plina de draci din cauza zilei ratate de workout.

M-am saturat de cit imi repet si incerc sa-mi bag in cap ca tre' sa ma pun pe drum iarasi, ca prea am luat-o prin balarii! De fapt nu, pe drum ma pun eu, problema e ca merg ce merg si iar scap la balarii lol.gif

pupic.gif fetele si urez o zi magnifica!
Mariana
pupic.gif hug.gif pupic.gif
give_rose.gif
amalia0701
Semintele de in sa le pun intregi in salata sau sparte?
anca veselie
ganesha, bine ca nu esti de tot in balarii pupic.gif stii si tu ca mai sunt perioade in care ai alte prioritati/ chef de altele pupic.gif
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 04-06-2008, 12:29 PM) *

Semintele de in sa le pun intregi in salata sau sparte?

Daca le pui intregi nu prea ai de ce sa le adaugi la carbi, calorii, corpul nu le 'sparge', au doar rol de matura - ies cum au intrat )).gif (ma rog, nu total, dar in mare parte). Se pot pune in apa/ulei/altceva ce folosesti ca 'sos' si se inmoaie, apoi pot fi zdrobite in 'zdrobitorul' de mirodenii (eu n-am risnita, asa fac).
Poti sa le folosesti in ambele feluri, dar daca vrei sa profiti de grasimile bune si micrountrientii din ele, atunci trebuiesc sparte. Eu le maninc si-asa si-asa, ca-mi plac tare. pupic.gif

Ancule pupic.gif stiu si eu, cu teoria stau bine, practica ma omoara... nu pot nici sa-mi 'dau concediu' ca ma simt vinovata, nici sa ramin 'on track' pentru ca ma simt supra-saturata sorry.gif

Mariana give_rose.gif
ganesha
Am incercat si azi sa prestez ceva sportiv, mama lui de vaccin... n-am reusit devil.gif, nici macar sa alerg De indignare m-am asezat cu treaba la calc si pina m-am ridicat am mincat.... nu spui cit, da' enorm )).gif Nu prea mi se intimpla sa maninc la calc, probabil m-a deochiat cineva rolleyes.gif

Al meu s-a trezit brusc ca cica "face si el ce fac eu" (ma rog, nu exact acelasi lucru, ca e barbat si are alte cerinte si mai ales.... abilitati) pe plan culinar/sportiv. El zice ca cica.... nu mai e in forma in ultima vreme lol.gif da' eu stiu ca e un dragut si de fapt isi da seama cit de greu imi e ca tot nimeresc in balarii. Ptiu sa nu-l deochi!

Alta prapadenie... nu stiu unde mi-s hainele!!!! N-am cu ce sa ma imbrac la servici, stiu clar ca era goala casa veche cind am predat cheia lol.gif si vad clar ca hainele mele nu-s nici la "curate" nici "la spalat"... Probabil or fi pe undeva prin maldarul de cutii din living (ca n-am apucat sa asez NIMIC la locurile lor, inca sint cu calcul pe covor lol.gif , rafturile goale, hiite.... ), dar stiu clar ca n-am pus haine in cutii )).gif Iar valizele sint toate, si-s goale blink.gif Ma apuca risul ca le tot caut de vreo ceva timp si nu le gasesc...

pupic.gif fetele... acusi e vineri cheer.gif numa' miine nu-i poimiine )).gif !
aki
Salut draguta.De mult nu am mai trecut pe al tine,dar acum sunt la curent cu toate.Vad ca ti-ai gasit o slujba noua si mai ales ca-ti place.Bravo si bafta in toate wink1.gif
amalia0701
pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Am reusit azi sa fac un w/o cu greutati cheer.gif Tot ma durea chestia aia, dar am luat un Advil si am ignorat-o. Al meu m-a batut la cap inca din ziua in care l-am facut sa pun mina sa fac un antrenament de forta, pentru ca o sa-mi treaca mai repede. Imi dau seama ca avea dreptate, dar n-am avut... tupeul necesar, abia ridicam mina sa ma imbrac... d'apoi.... sa mai trag fiarele!

M-am suit azi pe cintar, surpinzator, am stagnat intr-un fel frumos (greutatea a stagnat, dar stratul dintre piele si muschi e mai subtire wink1.gif ). Ma mir, pentru ca am alternat zile super curate cu zile de-a dreptul porcesti. Sau poate de fapt asta a fost secretul!

pupic.gif fetele si urez o vinere magica! (si scurta lol.gif )
dany
pupic.gif si iti doresc si tie o vinere scurta si un WE superb !

Gata cu aranjatul in casutza ? Ti-ai gasit hainele ? )).gif
anca veselie
bravo pt antrenament cheer.gif
faina faza cu hainele lol.gif mi s-a intamplat si mie sa-mi dispara o fusta )).gif
buretel
CITAT(ganesha @ 06-06-2008, 04:18 AM) *

Nu avem mad.gif )).gif Dar sper sa se duca mai repede doh.gif
ganesha
CITAT(buretel @ 06-06-2008, 11:06 AM) *

CITAT(ganesha @ 06-06-2008, 04:18 AM) *

Nu avem mad.gif )).gif Dar sper sa se duca mai repede doh.gif

Pai la asta m-am si referit... oi fi eu visatoare, da' nu visez chiar imposibilul lol.gif lol.gif

pupic.gif Buretelu', Ancu' si Dany

Hainele nu le-am gasit, nici n-am avut cind sa le caut, sper sa iasa ele la iveala cind oi termina de desfacut cutii. Casa e tot in stadiu de depozit lol.gif n-am mai facut nimic, plecam dimineata de-acasa, si nustiucumseface ca intram seara tirziu.... si a doua zi o luam de la capat devil.gif Ne punem sperantele in weekenduri, acum al meu nu mai lucreaza in weekend asa mult... in 2 sper sa se termine mai repede (desi eu duminicile sint plecata la repetitii lol.gif ).

Oricum, pina la Craciun sper sa fie gata cheer.gif lol.gif

pupic.gif fetele!
buretel
)).gif Stiu, dar de exemplu unii chiar au vinerea scurta, de cateva ore, for real (o colega de-a mea) iar eu sunt de-a dreptul invidioasa pt asta. Caci termin abia la 6 sad.gif
Oricum, s-a dus in mare parte, gandul m-a ajutat sa se termine mai repede lol.gif

L.E. pe bune daca nu incep sa-mi pun intrebari ca nu se mai intelege ce scriu dry.gif )).gif )).gif Trebuie sa reiau cursurile de lb. romana+comunicare wacko.gif Sau sa iau o pauza de forum.
aki
CITAT(buretel @ 06-06-2008, 04:35 PM) *

L.E. pe bune daca nu incep sa-mi pun intrebari ca nu se mai intelege ce scriu dry.gif )).gif )).gif Trebuie sa reiau cursurile de lb. romana+comunicare wacko.gif Sau sa iau o pauza de forum.

De ce pauza?Trebuie sa intri in lucru cu forumul blum.gif
Ganesha un weekend placut iti doresc w00t.gif
buretel
CITAT(aki @ 06-06-2008, 04:43 PM) *

CITAT(buretel @ 06-06-2008, 04:35 PM) *

De ce pauza?Trebuie sa intri in lucru cu forumul blum.gif
Ganesha un weekend placut iti doresc w00t.gif

Aki, nu de lucrat cu forumul e pb )).gif
Alta...si cred ca e mai bine salut.gif
ganesha
CITAT(buretel @ 06-06-2008, 03:35 PM) *

)).gif Stiu, dar de exemplu unii chiar au vinerea scurta, de cateva ore, for real (o colega de-a mea) iar eu sunt de-a dreptul invidioasa pt asta.

Astia-s dusmanii poporului, maaaaai lol.gif lol.gif lol.gif

Eu am o zi cam lenta, dar tre' sa stau lipita aici... si e abia 11 fara 20!!!! devil.gif Am fost in vizita la fostii mei sefi, ce fain a foooost! I-am dus ciocolati lu' fosta mea sefa, ce dor mi-era de ea blum.gif
Nessie
Buretica, simte-te bine ca sunt altii si mai si. )).gif Eu termin pe la 7-7:30. doh.gif

Ganesha, ce fain ca te-ai inteles asa bine cu sefa. De obicei titlul de sef vine cu aerele de rigoare. nana.gif

Ia spune drept! devil.gif A desfacut ciocolata aia buna cat erai acolo?
ganesha
CITAT(Nessie @ 06-06-2008, 04:45 PM) *

Buretica, simte-te bine ca sunt altii si mai si. )).gif Eu termin pe la 7-7:30. doh.gif

Ganesha, ce fain ca te-ai inteles asa bine cu sefa. De obicei titlul de sef vine cu aerele de rigoare. nana.gif

Ia spune drept! devil.gif A desfacut ciocolata aia buna cat erai acolo?

Nuuuu, si spun foarte drept! Da' recunoscusem deja, cind am fost cum 2-3 zile sa o iau, am nimerit si eu cu niste ilegalitati ciocolatoase in burtica lol.gif

Norocul, aici in breasla in care lucrez eu, e ca sefii sint si profesori sau doctori (sau ambele )).gif ), si, din oficiu, is buni ca piinea calda. Asta mi-a placut in tara asta, profii sint adevarati dascali (altfel zboara urgent )).gif ) si probabil ca isi intra in mina sa fie draguti si iubitori de oameni, incit devin sefi buni.

Si cel actual... e un om minunat, nu zic nu, da' stii cum e, prima mare dragoste nu se uita niciodata lol.gif
aki
Ganesha pupic.gif
Mariana
Apropo de haine fetelor, mie imi dispar mereu sosete dupa ce le spal, si mai nou am vazut ca si chiloti dispar, dar pe cine sa dai vina ca nimeni nu stie nimic, dar banuielile mele (soacra) sunt fara dovezi.
Dar nu-i nimic sa tot ia din ele asa ma fac si eu cu altele noi ..........sa vad cat mai continua asa, nu ii e de ajuns 9 ani.
pupic.gif hug.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

N-am mai apucat sa-mi fac workouturile de muuuult, am o mare stare de nervi acumulata din cauza asta, sper sa reusesc sa reorganizez totul. Din pacate sint intr-o perioada a vietii mele in care nu ma mai pot trezi la 5 cum eram obisnuita, si din cauza asta simt ca toata ziua imi e comprimata la maxim. Imi lipsesc vreo 2 ore, si asta imi da planurile peste cap.

In rest, la noi se intimpla furtuni si tornade, e frumos foc, niste fulgere absolut superbe yahoo.gif Le-as filma daca as avea cu ce, da' n-am sorry.gif Duminica am facut un BBQ la mama in curte, a inceput furtuna EXACT cind au fost toate gata si le-am terminat de scos pe farfurii lol.gif asta da sincronizare!

Am fost in seara asta la Kung-fu Panda - tare fain!

Dieta incearca sa fie clean in majoritatea timpului (spre disperarea amuzata a lu' al meu am inceput sa iau CLA), sper sa-mi revin si cu timpul pentru sport.

Miercuri planuiesc sa ajung la un concert pe care il pindesc, sper sa fie soothing si de suflet!

pupic.gif fetele dintre tunete si fulgerele de la mine, si urez o marte minunata!!! cheer.gif
nusarich
Frumos acolo, cu tunete, fulgere... Sa-ti trimit un pic de soare de la noi? Ca aici e cald si bine...

O marte frumoasa si fructuoasa sa ai si tu! pupic.gif
anca veselie
pare tare interesant concertul
ce inseamna CLA?
pupic.gif pupic.gif poate ca ar trebui sa o iei mai incet pupic.gif si sa nu te mai stresezi asa pupic.gif - zic eu care toata saptamana m-am consumat din niste motive care mai de care mai micutze, dar care ma enervau pe moment sorry.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 11-06-2008, 12:51 PM) *

pare tare interesant concertul

Am fost la spectacol.... inca sint in transa, a fost pur si simplu minunat si energizant si... inaltator. Nu exagerez. Scopul lui a fost "a Celebration of Women and Culture" (citat de pe afis), si intr-adevar, asta a si fost, in adevaratul sens al cuvintului.

Au fost citeva trupe autentice de femei: una de First Nations, apoi o trupa de sudaneze, apoi una de coreence, 2 tipe indiene (si mai frate, pardon, soro )).gif , ca despre femei fu seara, coincidenta a fost ca una dintre ele a dansat dansul ritualic al lui Ganesha blum.gif ), si The Rhythm Sisters (al caror link il pusesem mai sus), care m-au lasat cu gura cascata.

A fost minunat....

(despre CLA - conjugated linoleic acids) si alte detalii triviale )).gif despre dieta si sport in alta postare, pe asta o pastrez doar in onoarea suflarii feminine )).gif )

pupic.gif fetele si urez o zi minunata!
ganesha
I'm a very proud Mom!!!!! yahoo.gif cheer.gif yahoo.gif cheer.gif

Crocodilul a avut ieri examenul de centura la Seikido, a lasat pe toata lumea cu gura cascata, unul din instructori a vorbit numai la superlativ despre el la sfirsit, a fost double-graded cheer.gif , adica l-a 'sarit' peste o centura, nu i-a dat centura pentru care testa, i-a dat o centura urmatoare cheer.gif
Instructorul care l-a propus pentru "sarit centura" a zis ca e al doilea student in 5 ani pentru care propune asa ceva, dar... devotamentul, atitutinea si cooperativitatea crocodilului sint iesite din comun.

Iar mie-mi crestea inima-n piept de era sa iasa cu totul lol.gif

Revin cu poze (si daca reusesc, filmuletele).

pupic.gif fetele, o vinere excelenta sa aveti!
ramonavlas
Felicitari crocodilului pupic.gif
Ai si de ce sa fii mandra cheer.gif
Mariana
Felicitari, ai de ce sa fi mandra.
pupic.gif hug.gif
Nessie
cheer.gif Felicitari crocodilului! Ce mama mandra cred ca esti acum! yahoo.gif Imi imaginezei ca mergi pe strada, dar simti ca zbori. laugh.gif pupic.gif
nusarich
Felicitari crocodilului si tie ca ai asa copil! pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele tare de tot!
Am sa aduc si pozele... cit de curind doh.gif

Am avut un w/e super plin, am fost la doua spectacole si am vazut doo filme lol.gif Spectacolele au fost minunate, unul a fost spectacolul anual al unui studio de dans foarte renumit, a fost viner... Celalalt a fost simbata, si a fost un spectacol de dans indian, prima ora a fost un recital de dans al unei femei absolut extraordinare, Amrita, a doua ora a fost un dans liric dupa Tagore... dansat de scoala de dans indian de aici din oras (foarte mare si renumita). Una dintre fete e studenta de la mama mea din laborator. Tare fain a mai fost!

Azi am avut o super surpriza, sint super extra hepi!!!!! yahoo.gif Tocmai am observat ca port marimea 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yahoo.gif Ultima data cind mi-am luat haine mi-am luat 6!!!! Mi-am luat o rochie ce mi-a picat cu tronc, alba cu maci rosii, pentru ceremonia de absolvire, si ma repezisem la marimi mai mari, al meu mi-a zis sa probez rochita marimea 4, eu nu si nu.... pina la urma mi-a venit turnata yahoo.gif cheer.gif Mi-am mai luat si doua perechi de sandale, una alb si una rosu, aia rosu o voi purta la ceremonie, aia alba e asa... pentru sufletul meu grin.gif

pupic.gif fetele si urez o saptamina minunata!
ganesha
Citeva poze de au fost facute cu telefonul doh.gif is tare proaste, parca-s facute cu...prajitorul de piine lol.gif

Crocodilu' cind i se punea centura:

Imagine

Noi 2 si niste placi de lemn care ii ramasesera in plus de la spart:

Imagine

Dupa (a se remarca centura verde care zace pe podea, si cea albastra care il incinge pe el )).gif )
Imagine

Eu, privind in zare si abia asteptind sa se termine... ca eram si eu dupa o zi de servici, si a tinut pina la 10 seara testul lol.gif :

Imagine
nusarich
Mama, ce slaba esti!!!!!!!!!!!! Numai eu nu am ambitz.... sorry.gif
lucy
FELICITARI cheer.gif cheer.gif
Ce flacau frumos ai,si ce bine arati pupic.gif pupic.gif
brrrrrrrrr........chiar sparge placile alea cu manutele lui????????????? box.gif swoon.gif
May
Felicitari pt cupil si pt mamica! cheer.gif cheer.gif
anca veselie
felicitari!!!! mi se pare normal, are crocodilu' cu cine semana la ambitie pupic.gif pupic.gif
niste poze cu rochita si sandalele? naughty.gif
Mariana
Felicitari crocodilului, iat tu sa stii ca arati foarte bine.
pupic.gif hug.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Nusa, las' ca vine ambitzu', o data te inervezi tu )).gif , si sa vezi cum vine pupic.gif

May, hug.gif

Lucy, chiar le sparge, e parte din test, de data asta a avut cu cotul si cu piciorul. give_rose.gif

Mariana pupic.gif

Ancule pupic.gif , pun pun pozici, dar dupa ceremonie. Acusi le-aduc cheer.gif

Acu' is am emotii yahoo.gif mi se intimpla foarte rar, si de aia ma bucur cind ma misca si pe mine ceva social, de obicei chestiile sociale ma lasa rece. lol.gif

pupic.gif fetele si fug la pregatiri!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.