Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
iulikutza
Felicitari ptr vointa de a arata asa!!!... cat despre rochie si sandalutze nu mai spun!!!!! arata super!!!!!! pacat ca poza are dimensiune prea mica si nu putem admira mai bine.....sa ai o saptamana plina de evenimente pozitive! pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele!!!!
My graduation was a blast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif yahoo.gif cheer.gif yahoo.gif

Am sa pun si pozele intr-un album intr-o buna zi, trebuie sa le adun de pe la lume. Dimineata am fo' la servici, la 2 a fost ceremonia, a durat pina la 4, iar cina, la 6, am luat-o la restaurantul chinezesc cu ai mei si prietena mea cea mai buna. A fost super fain! Apropo, a facut al meu poza la farfuria mea cu dulciuri si prajituri (restaurantul e tip bufet, noroc ca n-a pozat si portiile de mincare) lol.gif acu' sper sa n-o trimita in plic la aia care o sa-mi corecteze examenul de personal trainer lol.gif lol.gif lol.gif

Seara am fost cu catelu' in curtea scolii pe iarba, si am tras si-un baschet cu ai mei flacai.... De miine, din nou pe cai!

Vreo doo pozici:

Dupa ce am predat robele:

Imagine

Cu prietena mea Danijela, dupa ce ne-am dat jos de pe scena:

Imagine

In parcare la restaurant, cu fratiorul )).gif meu

Imagine

pupic.gif fetele si urez o zi magnifica!
nusarich
FELICITARI! Ai fost o frumoasa si la ceremonie si la restaurant! Ce imi plac rochitele si sandalutele wub.gif
Deea
Felicitari pentru toate reusitele!

Gupilul e extraordinar .... nici nu ma mira...ca doare are cu cine semana!

Cat de slaba esti si ce frumoase sunt rochitele! give_rose.gif Eu sper intr-un viitor cat de cat apropiat la masura 8.... la 4 nici nu indraznesc sa visez!

pupic.gif
danyhoney
Felicitari lu` crocodilu` ! cheer.gif

Felicitari si tie !!! Tare frumusica esti ! Vreau si eu rochite ca ale tale ..... si sandale ! give_rose.gif hug.gif
ironmissy
jos palaria, Anda! give_rose.gif pupic.gif
Mariana
No comment.
hug.gif pupic.gif hug.gif
anca veselie
felicitari pt absolvire give_rose.gif pupic.gif
tare faine rochitele si sandalutele, nu ai o poza mai mare cu a 2-a? iar fratiorul... bunutz bunutz naughty.gif
May
w00t.gif Ai fost superba! Felicitari! hug.gif
Sexymom
Super pozele, m-au dat pe spate rochitele.
O singura nelamurire am.- Cat inseamna marimea 4 la noi merg marimile cu numere 36,38, 40,42,44,cam cat inseamna 4 al tau?
ganesha
Multumesc mult, fetelor! pupic.gif pe toate tare de tot! blushing.gif

Deea, nici eu n-am visat vreodata la marimea 4, a venit de la sine. Sincersa sa fiu, nici n-am avut curaj sa probez, al meu m-a batut la cap, si am avut o surpriza tare mare! Acu' ce sa mai zic.... size 0, here I come! )).gif

Sexy, marimile la noi marimile sint de la 0 la 18(-20), unerori din 2 in doi, uneori din 1 in 1, depinde de firma. Ca o idee generala, 4 ar fi 34, iar 18 ar fi 48, dar nu e batut in cuie, tot asa, depinde de firma si de haina.

Va mai pup pe toate pe rind o data si fug la servici! pupic.gif
Sexymom
34 porti tu??? fata e putinnnn, eu port 42, si vad ca avea aceleasi kile, numai ca eu am 4 cm mai putin in inaltime.La tine muschi , la mine slana.
Si mai vrei sa slabesti??cred ca nu e in regula.
May
Cred ca doar teoretic 4 e 34, caci 34 poarta manechinele alea carora li se vad toate oasele din corp iar ganesha are fibra. Probabil ca poarta un 36-38 maxim. wink1.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 17-06-2008, 01:34 PM) *

cred ca nu e in regula.

Adica cum adica? lol.gif Adica voiam sa intreb ce anume nu e in regula. Nu vreau sa... slabesc, vreau sa am un % de BF mai mic, ceea ce nu e acelasi lucru.

Maaay, ce dragalasa esti )).gif Dar nu, hainele 'de manechine' NU sint numerotate dupa aceleasi 'reguli' ca hainele pentru populatie. Stiu muritori de rind care poarta 0-1-2 si nu ii inteapa oasele. Eu cind zic de masuri ma refer la hainele din magazine pentru marele public, nu ma bag in lumi paralele lol.gif

Sint website-uri unde sint trecute si marimile US, si UE, si UK, la Victoria's Secret de exemplu, sau la Gap, Esprit parca, Mexx... asta daca vrei sa-ti faci o idee, dar in general e cum am zis mai sus, ca tot de pe unul din site-urile astea am luat echivalarea, doar nu le stiam pe de rost )).gif

Abia astept sa adun de la lume si restul de poze de ieri! cheer.gif

pupic.gif fetele!
May
Atunci porti 34 printre muritori swoon.gif plecaciune.gif
aki
M-au lasat muta pozele tale blink.gif
Ce rochite frumoase si ce sandale minunate,de stapina nici nu mai vorbesc wink1.gif
ganesha
pupic.gif fetele cu drag si pe fuga!

Eu am fost azi la picnicul organizat de astia de la Seikido si intre un baschet si-un facut de galerie crocodilului care juca fotbal m-a ars soarele si m-am insolat lol.gif Si eu care aveam planuri ca miine dupa servici sa ma duc direct la plaja!!! Oricum sint iar furtuni afara, asa ca numai bine ma ostoiesc nitel - am frisoane, febra, is rosie toata, da-s fericita foc! )).gif cheer.gif

Simbata am ajutat-o pe prietena mea sa umple camionul de mutat... se muta la Toronto, am sufletul oleaca rupt in doua, ma simt ciudat, exact acum 5 ani, in iunie, o ajutam sa se mute aici, too much history, too little time... Drept pentru care dupa ce am vazut-o plecind cu mobila spre Toronto la 10 seara m-am dus la magazin, asha-ia fromos si-am luat 3 galetuse de inghetata, m-am bagat cu filmu' sub paturica si... am sapat la inghetata grin.gif sorry.gif

Azi am baut Pepsi, a imortalizat al meu momentul, tre' sa pun poza, ca asa ceva nu se vede prea des )).gif Iar in seara asta ma duc la prietena mea (a dus mobila in TO si s-a intors azi inapoi ca mai are citeva zile de servici aici) si am sa beau o bere (cred).

Cam astea sint povestile, miine dau o tura prin jurnale give_rose.gif ma apuc la loc de dieta la singe, six-pack-ul se intrezarea (vag, dar era acolo!!!!) inainte de inghetata &co, ma gindeam ca as mai lua o tura de fat-burner, sa vad cum stau cu finantele, cu antrenamentele si mai ales cu sabratoririle (ziua mamei joi, petrecerea mamei simbata, etc).

pupic.gif fetele si revin cu poze! Miine e luni cheer.gif O saptamina super minunata si fructuasa doresc!!!!! cheer.gif
nusarich
O saptamana frumoasa si cu spor si tie, Ganesha si ai grija de tine, cu insolatiile astea... pupic.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
ganesha pupic.gif prietenul meu cel mai bun s-a mutat la bistrita... te inteleg, dar lasa inghetata pupic.gif tre sa te intreb niste chestii despre fat burnerele astea, dar nu acum pt ca-s prea emo si nu stiu sa formulez intrebarea )).gif
te pup!
bubbles
G. 34 swoon.gif Bravoooo clap.gif .Esti o frumoasa si o slabatura blum.gif pupic.gif Felicitari gupilului hug.gif
Nessie
pupic.gif Sper sa vad putina mobilizare sa ma imbarbatez si eu de la tine. blum.gif Am vitamine, am uleiuri, am fat burnere, dar n-am timp (chef) de sala. doh.gif Timp ar fi numai daca m-as da peste cap si as renunta la vreo 1-2 ore de somn. wacko.gif Mereu zic ca poate maine e ziua aia de click.

Asteptam poza cu pepsi. blum.gif
danyhoney
Da, da, da poza cu pepsi )).gif
ganesha
pupic.gif fetele pe fuga de la servici blushing.gif

CITAT
Sper sa vad putina mobilizare sa ma imbarbatez si eu de la tine.

Nessisor, eu-s mobilizata bine, da' n-am mai dat detalii pentru ca... eh... nu stiu de ce dry.gif Sa stie si Ancu: episodul "Inghetata" a fost de moment, aveam nevoie si de-o pauza in program, am dat gata o galetusa intr-o noapte, apoi... pe cai la loc lol.gif

Bubule, Amelie, Nusa hug.gif pupic.gif

Tre' sa pun poza, am descoperit la al meu in tel poza cu farfuria mea cu dulciuri de lunea trecuta cind am fost la restaurant dupa ceremonia de absolvire lol.gif

Momentan ma hranesc mai mult cu ierburi, legume... pe care le fac cu unt/ulei de masline si/sau brinza de capra, altceva nu-mi trece prin cap vara. Ieri am avut asparagus cu omleta, alaltaieri ciupe marinate si brinza de capra... cam pe aici ma invirt. Si CLA, care-mi prinde tare tare bine, si sint sigura ca nu e placebo!
Cu antrenamentele: acum IAR am facut pauza din cauza ca m-am ars pe spate si ma ustura cind ma misc, oricit de putin, deci de alergat sau greutati nici nu se pune problema!!!

Eu cam de mai mult de jumate de an fac antrenamente full-body, dar cred ca mai stau pe full-body inca vreo saptamina, doua si apoi trec la grupe iar. Trebuie doar sa-mi fac timp sa le compun. M-am impacat foarte bine cu full-body, chiar foarte foarte bine, durata de 40-60 min.

Cam astea-s noutatile, miine e ziua lu' mami => tort )).gif simbata e petrecerea lu' mami => ... (mai bine nu mai zic lol.gif ). Azi am in plan antrenament cu greutati si un alergat inspre seara tirziu (afara).

pupic.gif fetele tare tare tare de tot!
Nessie
Cand lucrezi full-body, de cate ori pe saptamana faci? Si cardio de cate ori? Si alea 40-60 de minute sunt fara cardio, nu? Si nu, nu mai am intrebari! biggrin.gif Multam fain! pupic.gif
ganesha
Uooocheeei, sa zic:

- cind lucrez forta/greutati NU fac cardio
- cele 40-60 de minute includ o incalzire oarecare (care, logic, o urasc, da' o fac pentru ca trebuie) de vreo 5-10 minute
- cele 40-60 de minute nu contin stretching-ul de dupa
- forta (strenght) si/sau greutati (weight lifting) fac de cam 3 ori pe saptamina (nu e batut in cuie, dar asa iese in medie). Folosesc gantere si corpul propriu, si combin strenght/weight lifting in acelasi antrenament
- cardio ACUM fac de cite ori dau Cerurile )).gif cind aveam de slabit si cind am invatat sa alerg faceam de cel putin 3 cel mult 6 ori pe saptamina. Acum... ideal imi propun de 3-5 ori, dar nu mereu imi ies planurile.

Mie personal nu-mi place sa fac cardio, singura forma de cardio pe care o fac e alergatul pentru ceea ce e el. Asa ca daca nu alerg din varii motive, atunci nu fac nimic, prefer sa ies cu catze afara o ora si sa ne jucam/plimbam.

Antrenamentele full-body sint ideale cind deja masa musculara e formata... cel putin pentru scopurile mele (definire mai mare, scadere de BF...) au mers perfect.

pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Am venit cu niste poze de la picnicul de la Seikido-ul crocodilului, printre care si cele faimoase cu pepsi-ul lol.gif lol.gif lol.gif

Imagine

ImagineImagine

La ora mesei, sub pavilion, aglomeratie mare lol.gif (noi deja luasem papica si ne retrasesem sub copacel sa mincam )).gif ):

Imagine

Ieri a fost party-ul lu' mami - superb!!! yahoo.gif Vineri am fost cu colegii de servici la mincat de sushi - un restaurant japonez stil all you can eat, am iesit rostogolindu-ne )).gif Acusi plec la Toronto la un concert, ne intoarcem la noapte pt ca miine la prima ora-s la servici.

Sint fericita tare ca am descoperit un teren minunat de alergat, chiar linga casa mea, dar era ascuns, nu stiu cum de nu l-am descoperit de 4 ani de zile de cind stau in cartierul asta doh.gif .

pupic.gif fetele si urez o saptamina magnifica!!!!!
anca veselie
iti sta bine cu pepsi-ul! tease.gif pupic.gif
nusarich
Frumoasa si slabuta mamica si posesoare de jurnal, pliiiiz da-mi si mie o manuta de ajutor. Uite care-i baiul: eu de cand ma stiu de mititica am avut varice. Acum problema nu este ca m-ar durea sau chestii de genul, ci pur si simplu ma deranjeaza estetic. M-am operat in 99 si de atunci (din pacate) am mai crescut in greutate. N-ar fi nici asta o problema foarte mare, numai ca odata cu cresterea in greutate mi s-au format alte varice si ce-i cel mai grav e ca mi-au aparut o gramada de vase sparte pe ambele picioare. Vin si intreb asadar ca un om nestiutor ce ma aflu: ce-i de facut? Cum sa fac sa le atenuez macar daca nu le pot elimina de tot(si varicele si vasele de sange)? Exista vreun remediu eficient pentru asta? Alimentatia ma poate ajuta?
Nessie
Nusha, din cate stiu eu, uleiul din sanburi de struguri si nucile, migdalele crude ar ajuta. give_rose.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Nusa, n-am nici cea mai vaga idee despre cum se rezolva problemele cu varicele. Si eu ceva-ceva urma de ele, nu-mi dau seama cit e de grav sau de putin grav... Din cite stiu eu de pe ici pe colo se indeparteaza/vindeca (?) - nu stiu care e termenul corect - chirurgical, dar mai multe nu stiu. Daca vrei pot sa ma uit prin ceasloave dupa niste tratamente naturiste, sa-mi zici daca te intereseaza pupic.gif
bubbles
CITAT(nusarich @ 30-06-2008, 09:10 PM) *

Frumoasa si slabuta mamica si posesoare de jurnal, pliiiiz da-mi si mie o manuta de ajutor. Uite care-i baiul: eu de cand ma stiu de mititica am avut varice. Acum problema nu este ca m-ar durea sau chestii de genul, ci pur si simplu ma deranjeaza estetic. M-am operat in 99 si de atunci (din pacate) am mai crescut in greutate. N-ar fi nici asta o problema foarte mare, numai ca odata cu cresterea in greutate mi s-au format alte varice si ce-i cel mai grav e ca mi-au aparut o gramada de vase sparte pe ambele picioare. Vin si intreb asadar ca un om nestiutor ce ma aflu: ce-i de facut? Cum sa fac sa le atenuez macar daca nu le pot elimina de tot(si varicele si vasele de sange)? Exista vreun remediu eficient pentru asta? Alimentatia ma poate ajuta?

Nusa si eu am probleme cu varicele pe piciorul drept .Anul trecu pe la 65 de kg mi-a zis un doctor (f bun pr cu maikmea) ca sa mai slabesc ca poate nu se mai cunosc atat de rau.Intr-adevar cand aveam 60 de kg nu se cunosteau decat cand retineam apa.Nu mai zic ca ma doare piciorul rau cand stau mult in picioare.Acum cand am fost la ea mi-am luat ciorap elastic(gasesti in farmacii) special pt varice .Inainte sa te dai jos si sa mergi stai 20 min cu piciorul ridicat si apoi iti pui ciorapul.Intr-adevar seara simt o mai mare lejeritatea si nu ma mai doare chiar daca stau toata ziua in picioare(dar asta pres sa il pori de dim pana seara cand te bagi in pat wink1.gif ).In toamna sper sa ma operez cu laser dar asta mai vedem unknw.gif
Nessie
pupic.gif Ganesha, vai ce semnatura ai! dance3.gif Sa inteleg ca te pregatesti pentru test?

Multumesc frumos pentru raspunsul de mai sus. Pentru mine nu merge deocamdata sa ma antrenez full body, asa ca o sa merg pe 3 zile:
  • picioare+fese
  • triceps+piept
  • biceps+spate

O sa iau Fahrenheit, cate 1 bulina/zi la inceput sa vad cum imi e. Stii ceva de el? Pe langa asta mai bag o vitamina si niste omega fatty acid.
nusarich
Saru'mana tuturor! hug.gif

Nessie, uleiul ala mancat sau pentru masaj? Stiu ca uleiul de samburi de struguri presat la rece ajuta la scaderea colesterolului (daca il iei cu picatura). Iar nuci, migdale crude, de-astea nu lipsesc aporape in nici o zi din farfuria mea, ca imi plac la nebunie.

Bubule, ai grija cu operatia de varice. Pentru ca dupa asta nu vei mai avea voie sa iei anticonceptionale. De nici un fel adica. Eu stiu, de-asta zic. Toti doctorii care m-au auzit ca m-am operat mi-au spus asta. Si dentista, si doctorita ginecolog...
Eu m-am operat din motive pur estetice, pentru ca nu am avut niciodata dureri de picioare legate de varice. Ale mele dureri de picioare de obicei sunt legate de vanatai grin.gif ...

De operat eu m-am operat clasic, la un profesor batran care era super vestit pentru operatiile de varice. Totul e frumos, numai ca eu m-am operat cand aveam 54 de kilograme si mi-a zis de atunci ca ar trebui sa mai slabesc. Pai frate, am totusi 1,74m. OK, la 54 aratam bine, dar pe la 51 (ca am avut si atat) ma cam batea vantul, zau eusa_think.gif . Bun, eu oricum vreau sa slabesc, dar mai am ceva de lucru pana acolo. Ce fac intre timp?

Ganesha, mercic mult de ajutor, cand o sa ai tu timp si chef si tragere de inima, poate arunci un ochi pe ceasloave pupic.gif . BTW, cred ca ar fi cazul sa ma reorientez in profesie...

Nessie
Nusha, uleiul se foloseste pe interior, )).gif adica il mananci crud.
nusarich
CITAT(Nessie @ 01-07-2008, 02:44 PM) *

Nusha, uleiul se foloseste pe interior, )).gif adica il mananci crud.

Mercic Nessie pupic.gif , ma voi aproviziona din nou cu ulei din asta. Am mai avut si pentru ca m-a rugat un coleg cu colesterolul mare i l-am dat pe cel pe care il aveam, ca mi-a fost peste mana sa trec pe la Plafar. Dar acum am un motiv super serios sa trec pe acolo.
aki
Buna dimineata,Ganesha.Am trecut sa-ti las un pup pupic.gif
Nessie
CITAT(nusarich @ 02-07-2008, 09:20 AM) *
Mercic Nessie pupic.gif , ma voi aproviziona din nou cu ulei din asta. Am mai avut si pentru ca m-a rugat un coleg cu colesterolul mare i l-am dat pe cel pe care il aveam, ca mi-a fost peste mana sa trec pe la Plafar. Dar acum am un motiv super serios sa trec pe acolo.
Daca ajungi prin supermarket-uri mai repede, gasesti si acolo. Eu imi iau de la Mega Image sau din Cora de obicei.
bubbles
CITAT(nusarich @ 01-07-2008, 02:42 PM) *

Bubule, ai grija cu operatia de varice. Pentru ca dupa asta nu vei mai avea voie sa iei anticonceptionale. De nici un fel adica. Eu stiu, de-asta zic. Toti doctorii care m-au auzit ca m-am operat mi-au spus asta. Si dentista, si doctorita ginecolog...
Eu m-am operat din motive pur estetice, pentru ca nu am avut niciodata dureri de picioare legate de varice. Ale mele dureri de picioare de obicei sunt legate de vanatai grin.gif ...

De operat eu m-am operat clasic, la un profesor batran care era super vestit pentru operatiile de varice. Totul e frumos, numai ca eu m-am operat cand aveam 54 de kilograme si mi-a zis de atunci ca ar trebui sa mai slabesc. Pai frate, am totusi 1,74m. OK, la 54 aratam bine, dar pe la 51 (ca am avut si atat) ma cam batea vantul, zau eusa_think.gif . Bun, eu oricum vreau sa slabesc, dar mai am ceva de lucru pana acolo. Ce fac intre timp?

eu oricum nu mai iau anticonceptionale de 1 an ca din cauza lor faceam flebita si mi se umflau picioarele batista.gif si din cauza asta si a varicelor mi s-au interzis total dry.gif .Pe mine chiar ma doare piciorul si mai ales iarna cand ies cu el la frig wacko.gif sau maia les cand stau in picioare mult timp pe canicula doh.gif .Am avut seri cand nu am putut dormi deloc din cauza durerilor ohmy.gif .De operat ma operez cand aduce col mamei aparat de ala performant ca sa nu raman cu cicatrice wink1.gif

A...si ma dau in fiecare seara cu HEPATROMBIN.E foarte bun wink1.gif
crissy
CITAT(bubbles @ 02-07-2008, 05:35 PM) *

blink.gif unguent din asta mi-a pescris pediatrul pt elise. avea pe manuta niste vene care se vedeau prea tare si eu imi faceam pb ca o sa ramana cu semne doh.gif
nusarich
Bubule, eu am cicatrice, este drept, dar nu sunt mai mari de 5-7mm in lungime. se observa numai daca te uiti foarte foarte atent. Oricum, acum se pierd printre vergeturi si nu se mai observa deloc.
O sa caut si eu unguent din asta, sper sa gasesc maine la farmacie.
ganesha
Fetele dragele, pai sa va pupic.gif si sa va zic!

Din pacate blushing.gif n-am reusit sa apar nu nici o informatie concludenta despre varice, in ceasloavele mele non-conformiste la prima vedere nu am gasit nimic pertinent si care sa nu se fi mentionat deja. blushing.gif

Ness, e fain programul tau, dar cu umerii ce faci? grin.gif Eu am obsesia cu umerii, nu ma baga in seama lol.gif

De saptamina viitoare incep si eu grupe, se vor intimpla asa:
  • picioare + fese
  • abdomen + umeri
  • piept + tricepsi
  • spate + bicepsi

Am ales combinatiile astea pentru ca dupa indelungi autoanalizari )).gif , am observat ca asta e modul in care de obicei le combin firesc si neintentionat.

Ieri a fost Canada Day, a fost happy happy happy, am fost intr-un loc de suflet cu nisip arzator, valuri, pasaret, nuferi si alte nebunii. Pozele inca n-au apucat sa fie descarcate.

La servici e ca la nebuni, acasa asisderea, abia de mai apuc sa ating calculatorul!

De la dieta mi-am luat citeva zile liber fortat, iar carbii rai ma fac nervoasa )).gif

pupic.gif fetele tare tare tare de tot!
bubbles
CITAT(crissy @ 02-07-2008, 06:55 PM) *

CITAT(bubbles @ 02-07-2008, 05:35 PM) *

blink.gif unguent din asta mi-a pescris pediatrul pt elise. avea pe manuta niste vene care se vedeau prea tare si eu imi faceam pb ca o sa ramana cu semne doh.gif

E foarte bun si mai ales ca daca o dureau ,unguentul asta mai stopeaza din durere wink1.gif
CITAT(nusarich @ 02-07-2008, 10:57 PM) *

Bubule, eu am cicatrice, este drept, dar nu sunt mai mari de 5-7mm in lungime. se observa numai daca te uiti foarte foarte atent. Oricum, acum se pierd printre vergeturi si nu se mai observa deloc.
O sa caut si eu unguent din asta, sper sa gasesc maine la farmacie.

Se gaseste in orice farmacie.Eu l-am luat dupa ce mi-a zis maicamea (medic) de el wink1.gif
nusarich
Ganesha, poze de la Canda day nu ai? Macar asa, pentru sufletelul nostru, ca eu te cred ca a fost super! hug.gif

Bubule, inca n-am ajuns la farmacie, ca abia ma tarasc... dar am depus azi actele!
ganesha
CITAT(nusarich @ 03-07-2008, 07:42 PM) *

Ganesha, poze de la Canda day nu ai? Macar asa, pentru sufletelul nostru, ca eu te cred ca a fost super! hug.gif

Ba am, scumpa mea, dar nu am apucat sa le descarc inca. Ma rog, nu-s tematice de Canada Day, cum au fost cele de anul trecut, ca am fost in sufletul naturii... Lumea, bineinteles, era imbracata in alb si rosu, in toate satele erau parade (ca noi mergem pe drumuri normale cind plecam pe cocaluri, pe autostrada mergem doar cind ne grabim undeva... e mai colorat asa), dar nu le-am pozat, doar le-am admirat din mers rolleyes.gif
danyhoney
Mi-a placut faza cu " motivarea " mersului pe autostrada ! pupic.gif

Te hug.gif si ne " vedem " peste vreooooo 10 zile !! Sper sa citesc doar vesti bune pe aici cand revin give_rose.gif
nusarich
Pai o sa asteptam pozele frumoasele, ca oricum sunt frumoase, nu ma indoiesc!

De ce ziceai ca ti-e frica sa vii in Ro? Eu cred ca as fi tot plina de emotie, nu de frica... pupic.gif
aki
Ganesha un weekend frumos iti doresc hug.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Pozele nu am cum sa le descarc devil.gif mi se blocheaza calcul cind conectez camera, tre' sa-i dau de capat sa vad cum sa-l vindec, inca n-am avut timp macar sa-l restartez...

Eh, Nusa, cu RO povestea e lunga... da, mi-e frica, emotie nu prea am, desi ar fi ceva locuri de care mi-e dor, si o mina mica de oameni. Am fost acum 5 ani in vizita, din cauza unor experiente personale si a faptului ca tot timpul cit am stat am fost bolnava (da' bolnava la propriu, am facut pneumonie si 80% din timp aveam 39 de grade, iar cupilu' la fel) tot ce-mi doream era sa ma intorc cit mai repede acasa... am incercat sa-mi schimb si biletul de avion sa ma intorc mai repede, era prea scump, am lasat-o balta. Al meu nu era cu noi, ramasese acasa ca nu a putut sa-si ia liber. Deci unul din motive ar fi gustul amar cu care am ramas.

DAR, cel mai mare motiv e ca... nu prea am la ce/cine sa vin... oamenii dupa care pling eu de dor abia de-i numar pe degetele de la o mina, si apoi... ei oricum vin in vizita la noi (adica au venit de-a lungul timpului, au stat cite 3-6 luni aici). In rest... prea multe morminte de vizitat.... Dintre prietenii pe care ii aveam in Iasi nu mai e nimeni acolo, toti sint in alte tari.

Asa ca.... nu e destinatia mea de top de lista lol.gif

Dar daca mi-as dori ceva, ar fi sa ajung la tatal meu, pe care nu l-am vazut decit de 5 ori in ultimii 12 ani. Dar el sta in Germania, si asta e de-acu' alta poveste )).gif

pupic.gif fetele!
amalia0701
pupic.gif
Vii la Craiova la mine.
Promit sa nu te imbolnavesti pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.