fetele!
Am trecut o tura prin jurnale, m-am pus la curent. Am avut asa o zi de timpita la servici incit parca nici numai pot gindi, asa ca m-am abtinut de la scris
Fat burner-ul imi da de furca... am patit la fel si anul trecut cind am luat - imediat cum maninc carbi rai mi se face rau. Pe de o parte e bine, nu zic nu

,
da' totusi!
Azi am fo' la prinz, ca de obicei, cu studenta din lab si cu studentu' venit pt o luna de peste ocean, numa' ca azi s-a trezit studenta ca vrea sa
donut cu sirop de artar, ca sa-l cinsteasca si pe dom'
studinte din Franta ca de'... e specialitate locala
).gif)
Si astea fiind zise m-am trezit ca cer si eu o briosa cu afine. Si la vreo 5 minute dupa ce-am terminat-o (of, ca buna fu), m-au trecut toate apele de ameteala si greata.
Oh well... macar ma pazeste pastila daca eu singura nu-s in stare, si multumesc pe aceasta cale companiei producatoare
Ieri am sarit antrenamentul, a fost furtuna si post furtuna am fost cu Dihanel pe malul Tamisei... desculti prin iarba uda, prin ceata, de mina cu licuricii... foarte frumos a fost. Ne-am plimbat pret de 5 km (ca aleea de alergat/role/bicla e marcata cu distantele

) si cam atit pe plan sportiv.
In seara asta sper sa ma tina balamalele sa-mi fac antrenamentul de grupe.

fetele!