Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
julyalina
anca, G este foarte cumintica pupic.gif
ganesha
Bre, m-ati deochiat! Am scapat la o dezlegare cam dezlegata la brinza, am urcat grasimile-n pod, amd at cu fiberle de pamint lol.gif

Ashe dara:

MD: piine de casa cu rosie si 62 g ( grin.gif ) brinza provolone
Prinz: o felie de pizza veggie si suc de portocale (din comertz)
Snack: o felie de piine de casa cu o felie stravezie (15 g sa tot fi avut) de roquefort
Cina: budinca de cartofi (am sa postez reteta cit de repede), portie dubla grin.gif
Desert: o lingurita de nutella

Acu' ne ascundem in ciresh: total 1649 calorii, 27% grasimi, 13.5% saturate!!!!!!!, 57% carb, 15% proteine, 14g fibre (f@%k), 107mg colesterol, 1700 sodiu, chestii trestii.

No dara, myfooddiary-u' e destul de optimist, cica
"If every day were like today ...
* You would lose 0.67 kg per week.
* In one month, you would weigh 64.7 kg.
* In three months, you would weigh 59 kg.", da' ma trage de urechi cu fete rosii incruntate ca am prea multe grasimi saturate si n-am fibree, si n-am aia, si n-am aialalta.

Sport: s-a desfasurat dupa urmatorul model:

aseara eu am citiiiiit
si doar 5 ore-am dormiiiit
shai di ri di ri di daaam

prea tirziu eu m-am culcaaat
asa ca n-am alergaat

incline-ul l-am ridicaaaaat
si-un mers voios am bagaaaat

dupa treij´de minuteeee
calorii s-au dus trei suteee
ma maaaaai

floare.gif la lume, si fuga la somn, ca miine e o noua, zi, Devil-wears-Prada (aka "shefa") se intoarce, prezenta pe metereze, noi tre' sa zbirniim!!!
mirela
Buna dimineata! Am trecut sa-ti urez o zi minunata!
May
Compozitoare te face mama )).gif
nusarich
CITAT(Maybeline @ 17-08-2007, 12:30 AM) *

Compozitoare te face mama )).gif

Sau "poiata"?
May
N-am vazut ``poiata`` care sa incheie strofa cu ``shai di ri di ri di daaam``, dar poate ea e o controversata lol.gif
nusarich
CITAT(Maybeline @ 17-08-2007, 11:59 AM) *

N-am vazut ``poiata`` care sa incheie strofa cu ``shai di ri di ri di daaam``, dar poate ea e o controversata lol.gif

sau o avangardista, mai stii?
ganesha
yahoo.gif O noua zi, si mai e si vineeeeeriiiii! cheer.gif

Madam poiata-componista
vine cu rosh in obrajori, fara meniu, fara raporturi, si incearca sa se scuze: a intrat as-noapte la 12 in casa, plecata fiind de dimineata. Adica pardon, a intrat odata la 4 jumate, si inca odata la 8, si cam atit. Nici la repetitii n-a fost, si doar are 3 dantuiri publice batute-n cuie in septembrie.

Da' ma credeti pe cuvint ca-i de bine? blushing.gif
nusarich
Noi te credem ca-i de bine, da' pe unde ai umblat?
ganesha
CITAT(nusarich @ 17-08-2007, 01:56 PM) *

Noi te credem ca-i de bine, da' pe unde ai umblat?

Responsabilitatile, maica, responsabilitatile... ar trebui sa ma linistesc ca sa nu imbatrinesc degraba, da' pur si simplu nu-mi tihneste nimic daca nu-s bagat in zeci de proiecte si enshpe chestii si chestioare. Oricum, nejoy cit mai pot ca in 2 saptamini incep si eu semestrul de scoala cheer.gif
nusarich
CITAT(ganesha @ 17-08-2007, 02:58 PM) *

Responsabilitatile, maica, responsabilitatile... ar trebui sa ma linistesc ca sa nu imbatrinesc degraba, da' pur si simplu nu-mi tihneste nimic daca nu-s bagat in zeci de proiecte si enshpe chestii si chestioare. Oricum, nejoy cit mai pot ca in 2 saptamini incep si eu semestrul de scoala cheer.gif

Ce scoala faci tu? Scuze, da' io mi-s mai baba, asa... lecitina e scumpa, dom'le, scumpa...
aki
Salut draguta Ganesha.Ocupata fata,bravo tie,macar nu-ti trece viata pe alaturi. pupic.gif
mirela
CITAT(aki @ 17-08-2007, 02:33 PM) *

Salut draguta Ganesha.Ocupata fata,bravo tie,macar nu-ti trece viata pe alaturi. pupic.gif

)).gif Ce tare esti Aki! Ganesha salutari!
ganesha
floare.gif Nu-mi trece viata, citeodata mi-e ca trec eu pe linga ea lol.gif

Acu' parca n-ar fi destule, am luat un ciine doh.gif Ce-i drept, ciine fromos, rasa pura, generatii de campioni pina la stra-stra-stra-stra-stra-bunicii din strabuni.... da' cind ma gindesc mai bine ma ia cu lesinu' grin.gif

Nusa, ca activitati scolare sint la un program de se numeste Science Laboratory Technology, un program super tare, intra cine vrea ramine cine poate, eram 120 cind am inceput, acum am ramas 11 care am reusit sa ajungem la ultimul semestru (tare-s curioasa sa vedem citi o sa fim in decembrie cind graduam). Da' am in spate si o facultate de psihologie facuta in RO, iar dupa ce termin asta incerc sa ma introduc prin transfer la un program de Biotehnologie (visul meu de-o viata). Singurul motiv pentru care nu m-am dus din prima ls Biotehnologie a fost ca... pe vremea cind l-am incpeut pe al meu inca nu se oferea la unviersitate. Asa ca... fingers crossed, poate am sa reusesc sa ma transfer direct in ultimul an, ca e prea scump iar eu-s prea... batrina sa-l mai fac de la capat naughty.gif

Ooooof, oare ce mi-a trebuit ciine? tease.gif salut.gif
otilici
Ganesha,dar ce rasa e catelul?Acum nu vreau sa te pun pe ganduri si mai rau,dar va trebui sa-l scoti cat mai des ca sa nu ai prea mult ce sa curati prin casa dupa el grin.gif si mai sunt unele rase care devin stresate daca nu-i scoti destul la plimbare.Partea buna:muult mai multa miscare pt.tine,vrei nu vrei wink1.gif
ganesha
CITAT(otilici @ 18-08-2007, 03:07 PM) *

Ganesha,dar ce rasa e catelul?Acum nu vreau sa te pun pe ganduri si mai rau,dar va trebui sa-l scoti cat mai des ca sa nu ai prea mult ce sa curati prin casa dupa el grin.gif si mai sunt unele rase care devin stresate daca nu-i scoti destul la plimbare.Partea buna:muult mai multa miscare pt.tine,vrei nu vrei wink1.gif

pupic.gif

De miscare nuuuu duc lipsa, acum ce speram e sa tina catelul pasul cu noi lol.gif E ciobanesc german, rasa pura, i-am vazut inaintasii prin reviste, showuri tv si cataloage; nu face in casa absolut deloc, nu plinge noaptea, e luat de la crescatori-crescatori, care au 18 ciini in casa, toti campioni, chestii trestii... Stie sa doarma in cusca lui de casa, stie cind ii zicem de "bed time" si se duce in cusca, stingem lumina... Eu oricum ma trezesc in fiecare zi la 5:45, iar in w/e la 7, dar de-acum am sa ma trezesc la 6 si in w/e, ca nu-i foc. E de aur, acum sintem in dilema daca sa-l ducem la competitii ca-i pacat de el, dar n-avem resurse pentru asta, nici financiare si nici... temporale (ahhhh).

E o belea de ciine (in sensul foarte bun), cica ii place sa se uite si la TV, dar noi n-avem cablu, sintem total impotriva TV-ului, deci n-o sa prea aiba distractie din asta, sper sa nu ne urasca prea tare lol.gif lol.gif

Ma duc sa pescuiesc copilu' de la inot si iau si dihania dupa mine cheer.gif
amalia0701
Servus iubita!
Am reusit sa ajung la zi cu jurnalul.
Felicitari pentru perseverenta.
Am rosit gandindu-ma ca io de o groaza de vreme nu gasesc resurse sa fac sport, ci adica sa includ sportul in programul meu zilnic blushing.gif
Acu daca ti-ai luat caine e musai sa iei si fat burn hug.gif
Te pup draga mea pupic.gif
nusarich
Ganesha, draga mea, sincer te invidiez! Daca as avea si eu macar o jumatate din energia ta...
Eu iti tin pumnii pentru facultate, sper sa reusesti. pupic.gif
ganesha
Amelie, te pupacesc de n-ai aer!!! pupic.gif

Nusa, pupic.gif give_rose.gif Energia mea vine... mincind (bataie la propriul posterior!!!!!!), ca-n proverbu' cu foamea. Am zile in care pur si simplu ma apuca plinsul la propriu cind trebuie sa ma ridic din pat, dar... datoria ma cheama.

Acum sint exctaticaaaaaaaa!

Am scos copilu' si dihania la plimbareeee. I-am zapacit pe amindoi, i-am zapacit, i-am adus acasa.

Catelu' a cazut LAT. Da' lat, s-a trintit in mijlocul bucatariei si a adormit instantaneu lol.gif lol.gif lol.gif

Copilu' A CERUT SALATAAAAAAA!!! Pentru o mama asta e o mare realizare, sa-ti ceara copilu' dintre toate chestiile care exista in casa el a cerut o salata cu de toate (rosii, castravete, varza, ceapa verde si ardei) yahoo.gif cheer.gif Nu ma intelegeti gresit, l-am crescut sa nu fie mofturos la mincare, cu piramida alimentelor pe frigider, cu explicatii despre toate grupele de alimente si despre "de ce le mincam" si ce rol au in organism... da' sa ceara salata de unu' singur... asta n-am mai patit pina acum lol.gif lol.gif Sa nu mi-l autodeochi! lol.gif

Fug sa mai fac una alta... pupic.gif
nusarich
Ganesha, bravo pentru asa copil! Mai rar, sa nu-l deochi!

A propos, cand am citit postarea ta (ultima de ieri) am zis ca nu vad bine. Abia dupa am vazut ca scrisese Amalia si am priceput. (numele meu mic este Amelia, dar aici toata lumea ma stie de nusa wink1.gif ...)
butterfly
ce crocodil tare!copil sa fi si sa ceri salata..asta e o treaba smile.gif

ti-ai luat caine...waaaa cat de fain :x !

pup! pupic.gif
otilici
Asta inseamna ca al meu copil abia peste 8 ani sau mai bine va binevoi sa ceara sa manace ca la carte,pana atunci ioc? blum.gif
Felicitari mamicii in primul rand pt. educatia ce i-o da copilului wink1.gif
Pupici pupic.gif
ganesha
Feteleeeee pupic.gif hug.gif , azi am trisat, am scos dihanelul afara si cind ne-am intors in casa, dupa ce l-am hranit, m-am intins pe canapea si am motzait cu un ochi la el, cu un ochi la vise. cool.gif

Otilici tease.gif abia peste 8 ani o sa CEARA cu ochii cit cepele de pofta lol.gif ca de mincat n-are incotro... o sa manince cuminte de cind vrei tu grin.gif

As vrea sa scot dihanelul in parc, cam la 3 minute de casa noastra e un parc fenomenal, Springbank park, de-a lungul malului Tamisei... e demential, are o pista de vreo 18 km cu asfalt moale pentru alergat, role si bicicleta, toti profesionistii zonei alearga/roleaza/bicicleaza prin zona, e o feerie de animale in lesa si vietuitoare salbatice (giste, rate, lebede, ratoni, sconsi, veverite, bursuci, hirciogi)... Singurul lucru de ma tine e ca dihanel e cam timid inca la masini, iar ca sa ajung acolo trebuie sa traversez 2 strazi de cite 4 benzi fiecare, pe care se circula cu optzeci la ora... Bine, este semafor, da' mi-e frica sa nu-l intimideze prea tare, pe aici pe strada noastra atita se mai codeste si se frasuie cind vede masini... Il mai las oleaca si saptamina viitoare in parc cu el!

E o duminica frumoasa, sta a ploaie si face a toamna... am repetitie, trebuie sa fac niscaiva cumparaturi, am sa gatesc ceva bun cu arome de copilarie si am sa sportez nitel...
otilici
Fata,imi place la nebunie toata poezia asta din viata si din sufletul tau! Citesc cu nesat tot ce scrii,ai un talent de ma faci sa traiesc in mare parte ce simti si tu.Toata admiratia mea give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
nusarich
Ganesha, da, iesi cu catelul afara, el trebuie sa se obisnuiasca si cu masini galagioase si "viteze". Adica trebuie invatat. Cu cat e mai mic cand invata, cu atat se invata mai bine.
ganesha
Na ca e si luni, ora 7 fara 10 dimineata grin.gif ( doh.gif )!!!!!

Am trecut sa pup fetele si sa fug mai departe.

Ploua des si perdea - ploua a noiembrie, e rece afara, se ingina noaptea cu ziua, e perfect!

Dupa vorba "cine n-are treaba-si face", am scos dihanelul afara azi dimineata, cu ploia cazind de sus, umbrela intr-o mina (pentru dihanel, ca mie nu-mi trebuie asemenea ustensile batrinicioase biggrin.gif , pururea tinara si reumatica zina ce sint), cu punga in alta, treat-ul in... alta, si tot asa. Parca nici eu nu stiam ca am venit cu atitea miini.

Si cind ma gindesc ca puteam, saptamina trecuta de exemplu, sa am tupeul sa zic ca nu am timp. Si cind ma gindesc ca la 18 ani aveam tupeul sa zic ca nu am timp lol.gif . Ca ma gindeam ca nu prea am timp de un ciine, atita timp cit am servici, copil, scoala,dansat, voluntariat, de citit, de invatat, de facut sport, de tinut totusi o casa in limite... oarcare de bun simt... Ei, de vineri si pina acum mi-am dat seama ca de fapt inca mai e o tzirica de timp lol.gif

Cred ca intru intr-o "faza", ma subtirez da' cintarul se ridica. Poate din cauza... lunii.

Ma duc la servici, sint singura pe tot etajul, lumea e plecata la Rio in Brazilia la conferinta, eu imi fac de cap cheer.gif
anca veselie
neatza! si tu de ce nu esti plecata la conferinta?
imi doresc sa vizitez Brazilia grin.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 20-08-2007, 01:10 PM) *

neatza! si tu de ce nu esti plecata la conferinta?
imi doresc sa vizitez Brazilia grin.gif

Anculeee, eu-s munca de jos. Departamentu' nu plateste asa... la orishicine sa se destrabalaze cite o saptamina pe tarimuri exotice. A plecat sefa si research associate-ul. Eu sint doar research assistant-ul care-si prostitueaza creierul ca sa produca date pe care research associate-ul sa le foloseasca in publicatii si in postere pentru conferinte tease.gif Asta-i lantul trofic. Da' si cind ma fac eu.... mare!

Ce-mi plac diminetile cu ploaie deasa, pijamale si sosete! Parca nu m-as mai urni din casa...
anca veselie
aaaaaa, inteleg ce vrei sa spui. tu esti... negrishorul )).gif
da, si la noi este la fel protocolul de ierarhie, de fapt cred ca in orice firma...
lasa, tu enjoy the freedom pupic.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 20-08-2007, 01:21 PM) *

aaaaaa, inteleg ce vrei sa spui. tu esti... negrishorul )).gif
da, si la noi este la fel protocolul de ierarhie, de fapt cred ca in orice firma...
lasa, tu enjoy the freedom pupic.gif

Acu' nu ca zic, da' spun tease.gif : ma prefer singura la servici decit cu astia 2 si familiile lor la Rio yahoo.gif Eu am alte destinatii pitoresti de must-see, si oricum, catelul trebuie scos la 1 jumate afara wink1.gif wink1.gif
amalia0701
Esti fenomenala, dar asta o stiai.
Parca vad scena in care Catzelul si Crocodilul cadeau lati dupa alergare lol.gif lol.gif lol.gif
Poate ca asta e modelul sa imi iau si io un caine, m-o alerga si pe mine?
Ioana se duce zilnic la scoala si face antrenamente, dar nu face cu profesorul ei de la clasa, iar npua antrenoare le rupe, vine acasa terminata de oboseala dar si satisfacuta de ceea ce fac )).gif , dar inca nu a cerut salata laugh.gif
Mi se pare super fain parcul ala al tau.
Vreau si io sa am parc asa, dar la noi e parjol, de azi iar e cod galben de canicula devil.gif , iarba e uscata, pomii sunt uscati, verdele e "obosit".
Am vazut harta orasului tau, imi plac la nebunie orasele cu strazi paralele si perpendiculare.
hug.gif
Iti doresc o zi minunata pupic.gif
ganesha
yahoo.gif E o noua ziiiii!

Nu stiu cum am reusit, dar am ajuns la servici cu juma de h mai devreme decit de obicei, am livrat copilu' la mama si a si avut timp sa manince portie dubla la micul dejun, sa faca si dus, sa se si imbrace tihnit, si sa se si joace cu Dihanel, am avut timp sa pun o tura de rufe la spalat - asta in plus fata de programul meu zilnic de dimineata. Mi-s tare mindraaaaa!

Pafnutie-cel-naprasnic (aka Dihanel - sau caninul) a fost alergat ieri in curtea scolii la dealul de are o panta de-a dreptul dreapta, mereu cind il urc pieptis am impresia ca-s perpendiculara pe el si paralela cu nivelul marii lol.gif I-a iesit iar limba de-un cot, a picat iar lat.

Eu de cind cu activitatile canine n-am mai apucat sa fac antrenamentele mele uzuale, da' e ok si asa pentru variatie - oricum ma misc de-mi iese si mie limba de-un cot.

Nu mai am cu ce sa ma imbrac, toate hainele-mi curg de pe mine, n-am mai fost atit de subtire nici la 18 ani lol.gif (desi atunci aveam cu 8 kile mai putin, dar n-aveam masa deloc). Ma ia cu lesin ideea ca trebui sa-mi iau haine, ca tb sa merg la cumparaturi, bleah...

Cu drag si spor trebuie sa ma apuc de treaba aici la servici, si n-am chef... n-am chef... n-am chef.... sint singura pe tot etajul, noroc ca nu-mi merge mouse-ul la calculator si ca vrind nevrind, de plictiseala, am sa ma apuc de treaba lol.gif

hug.gif
sirafir
Singura pe tot etajul, sinistruu si funny )).gif
Sa pice dihanelul inaintea ta, you're a heroine, sau, am trait s-o vad si p'asta biggrin.gif
Pup my guru family!
luchi
CITAT(ganesha @ 21-08-2007, 02:14 PM) *

Pafnutie-cel-naprasnic

Pafnutie? Pot pen' ca sa intreb de unde vine numele? Cumva din "Minunile Sfantului Sisoe" a lui Toparceanu? rolleyes.gif Cum jucau Pafnutie si Sisoe tintar..hihihihi.

Pupam fata ambitioasa imbracata-n haine largi laugh.gif ! floare.gif

Aaa, si salutam aiscrimu' salut.gif si ne bucuram de recitire wink1.gif
amalia0701
Trimite-mi si mie o doza de energie, pe mine m-au toropit caldurile.
Nu mai functionez normal sad.gif , iar e cod galben de canicula.
Iar despre haine largi ....... blushing.gif noroc ca mi-am cumparat niste tricori de la Amsterdam, altfel nu stiu in ce ma mai imbracam blushing.gif
Problema e ca desi am toate cunostiintele teoretice necesare unui trai sanatos, nu gasesc resurse in mine sa le aplic blushing.gif
ganesha
In acest caz Pafnutie e totally random, dupe caz se poate inlocui cu Pazvanti, Temistocle sau alte nume cu rezonanta biggrin.gif

M-am trezit cu niste idei fixe-n cap: telemea cu rosii si patrunjel tocat, cascaval pane cu piure aburitor, musaca, salata de vinete cu piine cu coaja crocanta si miezul aburind (acelasi printzip de abur ca la piure), macedonii, gogsi calbe cu zahar pudra... Sper doar ca stadiul de idee sa nu se transforme in stadiul de realitate devil.gif Nu prea are cum, da' na, ne pazim si noi rolleyes.gif

Azi DIhanel m-a trezit la 5 in loc de 6, mi-a furat alea 5 minute din ora aia magica de somn fara de care poti sa dormi si 10 ore dar nut e simti implinit. Da' eu tot il iubeeeeeesc!

Iar la servici, iar singura pe tot etajul, am sa ma obisnuiesc si cred ca o sa-mi trebuiasca camasa de forta cind se intoarce poporul.

Ieri am facut ciorbita de linte si dovlecei gratinati la cuptor cu mozzarella... Tre' sa scornesc ceva apetisant, hipocaloric si nutritiv si pentru azi.

Pup fetele si ma fug! salut.gif
aki
Salut Ganesa.Si eu am un cine,asa de tare m-am deprins ca nu mai pot fara el.A fost plecat de acasa aproape 2 luni.Il visam si noaptea.Eu membru al familiei noastre
Asta cind era mic
Imagine
Acum e asa
Imagine
Asa doarme
Imagine
otilici
Aki,taare frumos catelul tau smile.gif .Si eu mi-am dorit toata copilaria un catel in casa,dar nu aveam voie cica din motive de curatenie...In schimb am dresat toti cateii ce i-am avut pe rand la tara la bunici,ma ascultau saracii pana-n mormant sorry.gif .Si acum ma visez noaptea cu ei,mi-e dor de nu mai pot,e crunta dimineata cand ma trezesc si vad ca realitatea e cu totul alta.Acum nu-mi iau nici eu catel,tot din motiv ca-s obsy cu curatenia grin.gif ,cum o mai inteleg acum pe mama... blushing.gif
Ganesha,poate ne pui si tu poze sa vedem catelul cel nazdravan smile.gif
hug.gif pupic.gif
Didi
CITAT(aki @ 22-08-2007, 03:20 PM) *

Asa doarme
Imagine

Cu din astea indecente, e voie pe forum? blushing.gif tease.gif
aki
CITAT(Didi @ 22-08-2007, 04:45 PM) *

CITAT(aki @ 22-08-2007, 03:20 PM) *

Asa doarme
Imagine

Cu din astea indecente, e voie pe forum? blushing.gif tease.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(otilici @ 22-08-2007, 04:41 PM) *

Aki,taare frumos catelul tau smile.gif .Acum nu-mi iau nici eu catel,tot din motiv ca-s obsy cu curatenia grin.gif ,cum o mai inteleg acum pe mama... blushing.gif
Ganesha,poate ne pui si tu poze sa vedem catelul cel nazdravan smile.gif
hug.gif pupic.gif

Si eu sunt ca tine,dezenfectez de zeci de ori podelele prin casa.Cred ca am cheltuit deacum tone de dezinfectant de cind e Graph la noi w00t.gif
anca veselie
ganesha, dihanel e pui?
fata, cu ce idei te-ai trezit, dooooaaaamne!
aki e tare simpatic graph!
aki
CITAT(anca veselie @ 22-08-2007, 04:58 PM) *

aki e tare simpatic graph!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ganesha
Vaaaai, ce destrabalare canina e pe aiiiiici!!! Ce fain doarme Graph, al meu doarme.... unghi drept lol.gif asa ii zic eu, se aseaza cu capul undeva unde e un unghi drept lol.gif

Da, e puiutz dihanelul, are 3 luni, dar e imens ca dimensiuni. E ciobanesc german, si e rasa pura pura, de aia cam are... proportii. Are labutzele cit genunchiul meu, si-s plina de vinatai pe coapse, pentru ca ii place sa se ridice pe mine cind stau la calc, in semn de multumire si de recunostinta lol.gif Bun, nici eu nu-s normala, am pielea foarte foarte sensibila, se invineteste una-doua. Dar ideea totusi ramine lol.gif

Din ideile cu care m-am trezit am infaptuit una: aia cu telemeaua si rosii blum.gif Restul poate s-ar transforma ele, da' lipsesc resursele (vorba aia: paza buna trece primejdia ea).

floare.gif
aki
Ganesha pune si tu o poza cu cutul tau w00t.gif
ganesha
CITAT(aki @ 22-08-2007, 04:44 PM) *

Ganesha pune si tu o poza cu cutul tau w00t.gif

Pun, pun, dar pozele sint salvate in calc acasa. Acum sint la servici, si nu am poze cu el in albumele mele online. salut.gif
Ama.ro
Buna, Ganesha!Am o mare rugaminte la tine. pupic.gif
Azi am inceput sa tin cont la ce mananc deoarece nu se mai poate asa..Asa ca azi am mancat:

3 portii de mancare de linte...11,772 gr prot/15,981gr lipide/23,175 gr carboh/282,3 kcal
1 piersica(150 gr)...1,35/0,15/18,6/84
3 prune(100 gr)......0,6/0,1/17,2/74
1 rosie(50 gr).......0,55/0,15/2,15/12,5
1 felie paine(20 gr)..1,68/0,24/9,7/49
75 gr arahide prajite in ulei(n-am gasit crude)................18,75/39,75/9,465/465
1 lgta miere..........0,02/0/4,065/16,75
1 lg Inka..nu stiu, azi o neglijez.
Total..................34,722/56,371/84,355/983,55
19,79%prot;32,13%lipide si 48,08% carboh.
Acum problema e ca ma uit ca vitelul la poarta noua la valorile astea, deja imi vine sa vomit de la alune(n-am gasit crude..le-am mancat pt a-mi creste aportul de calorii) si nu mai stiu...mai tre' sa mananc ceva?
ganesha
Ama, ce mi-ai facuuuut, ai pus caloriile ultimele si proteinele primele, si ma gindeam eu ce alune de 18 calorii si 460 de gr de proteine ai cules de prin padurile patriei doh.gif lol.gif Se pare ca nesomnu' si foamea-si zic cuvintu!!!!

Sincer, mie personal mi se par cam multe grasimi. Adica, daca ar fi sa fie meniul meu cel postat, atunci as incerca sa ridic nitelus proteinele ca sa scada procentul de grasimi. Tu daca maninci carne o poti face tare usor, cu piept de pui/curcan/peste(desi ala are si grasimi multe). naughty.gif Sau as minca niste cereale integrale (eu cind zic cuvintul "cereala" nu ma refer la cerealele din cutie, alea gen de-mic-dejun, care se maninca in reclame cu lapte, ci in aproape toate cazurile ma refer la "grine" sau preparate din grine - cum ar fi pastele fainoase, de ex).

A! si mai e ceva: tu vrei sa-ti masori macronutrientii ca sa scazi in kg. Eu mi-i masor ca sa-i am mereu in limitele sanatoase si echilibrate. Ca pina la urma asta duce incet incet la slabit, e alta treaba, dar atita timp cit sint in limitele greutatii mele ok, ma intereseaza doar aspectul sanatatii din punctul asta de vedere. De aia eu as completa fara nici o remuscare caloriile cu carbohidrati grin.gif Dupa care eventual as trage un 5-6k si as avea si constiinta impacata. Ca mai e si aspectul asta - depinde si care e sportul majoritar.

doh.gif Acum mi-a picat fisa ca tu tii azi post, ca e miercuri. Dar nu sterg partea cu pieptul de pui de mai sus. E greu cind tii post sa atingi proportiile pentru slabit. Cred ca ideal, ce poti face, e ca in zilele astea sa reusesti sa intri oarecum "in grafic", iar in zilele "lumesti" sa tragi ca sa compensezi, astfel incit sa iesi in valori "de slabit" pe totalul saptaminal. Oricum, indiferent pe ce parte o dai, caloriile sint cam putine, incearca o salata de legume, niste pastai eventual, e cam seara pentru inca alte fructe. floare.gif
ganesha
Sooooo, Dihanel: cheer.gif (nu m-am dus inca la topicul de animale&stuff pentru ca mai vreau sa scriu niste chestii, asa-s eu, nu ma pot opri doh.gif )

Dihanel dormind in unghi drept:

Imagine

Dihanel cu cupilu' crocodilu'

Imagine

Dihanel close-up, in prima seara cind a venit acasa, acum arata putin altfel ca a mai crescut:

Imagine

Dihanel in pas de dans:

Imagine
Ama.ro
Superb animalutul.Am avut si eu un ciobanesc german.
Merci de analiza..pun in practica sfatul.Tocmai mananc o mare salata de varza dar si cu un strop de ulei ca nu pot fara.Nu creste cu mult nr caloriilor dar..asta e.Nu stiu ce mi-a venit cu alunele, m-am inspirat si eu de pe get fit.Adevarul e ca eu daca mananc multi carboh nu numai ca nu slabesc dar..ma ingras.De fapt ma umflu..retin apa.Azi am reusit si eu sa beau cei 2 l de apa. grin.gif
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 22-08-2007, 08:57 PM) *

Superb animalutul.Am avut si eu un ciobanesc german.
Merci de analiza..pun in practica sfatul.Tocmai mananc o mare salata de varza dar si cu un strop de ulei ca nu pot fara.Nu creste cu mult nr caloriilor dar..asta e.Nu stiu ce mi-a venit cu alunele, m-am inspirat si eu de pe get fit.Adevarul e ca eu daca mananc multi carboh nu numai ca nu slabesc dar..ma ingras.De fapt ma umflu..retin apa.Azi am reusit si eu sa beau cei 2 l de apa. grin.gif

Daca retii apa, nu e din cauza carbohidratilor, e din alte cauze - poate de obicei cind maninci carbi maninci mai multa sare sau MGS, sau... cine stie, te-ai dus la doctor sa te cauti de faimoasa retentie de lichid? Carbii in sine n-au cum sa te umfle asa... de la ei putere, e altceva la mijloc, stai la pinda si analizeaza floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.