Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
bubbles
Ma fac ca nu am vazut cuvantul prajituri dry.gif drool.gif .Pup G.-ul sportiv hug.gif
dany
CITAT(ganesha @ 23-07-2008, 03:50 AM) *

In rest... mi-a imbobocit muscata (pe care o credeam adormita pe vecie pentru vara asta).

Ai vazut pozele de la subiectul nostru cu muscatele mele ? grin.gif
aki
Ganesha pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Imi miroase a weekend iar la mine e abia 7 jumate dimineata devil.gif Si am in fata vinere luuunga (cit o zi de post lol.gif ) de stat la servici.
Ieri am fost cu niste colegi, cu frate-miu si cu copil-miu la catarat, eu nu m-am catarat ca ma durea capul. Fat burner-ele imi strica pofta de viata, imi dau niste dureri de cap si niste nervi de nu stiu pe unde sa o apuc. Abia astept sa le las [*****]. Si e ciudat ca pe cintar ma ingras... am ajuns la 66.4, acum is curioasa pina unde mai urc )).gif In rest e bine, ies muschiuletii la suprafata naughty.gif

Azi incepe festivalul indian, planuiesc sa ies de la servici si sa ma duc direct acolo, probabil o sa mergem in turma, ca sint o gramada de la servici care se duc. Si sper sa ma lase fat burner-ul sa iau prajituri, ca ieri m-am chinuit sa-mi cumpar inghetata cu gasca si n-am reusit, cum ma uitam la ea cum mi se facea greata lol.gif

pupic.gif fetele!
Mariana
WE placut pupic.gif hug.gif
ganesha
Tre' sa zic:

Am fost la festivalul indian (facusi si ceva poze), dar n-am mincat prajituri sorry.gif De ce? Nu stiu.... mi-am dat seama aseara tirziu, se pare ca nu-s asa inebunita dupa ele cum imi inchipuiam lol.gif

Ieri am avut o sesiune de antrenament mai mult decit ciduata: m-am apucat de greutati, apoi venise al meu cu o felie de pizza, am mincat-o, apoi am plecat pe teren sa alerg lol.gif Geez lol.gif Nu recomand!

Am enerveaza frate-miu: parca-i din reviste. Am fost la el vineri seara, statea baietu' la pian sa-mi arate simfonia de a compus-o in ultima vreme si eu in loc sa-l ascult ma uitam la muschii lui si nu-mi venea a crede - exact parca-i din reviste, si nu exagerez DELOC!!! Poti face lectia de anatomie pe el, nu mai trebuie atlas. Uoaaaf, duamneee...
Si copilul meu are un six-pack mai mult decit respectabil. Numa' eu am ramas de caruta lol.gif Da' si cind!!!!

Apropo... vorbea copilu' meu cu fratele meu... cica: oh, mommy has strong muscles under the fat blink.gif tease.gif

Vin cit de curind cu poze, azi ma duc intr-un loc minunat si drag!

pupic.gif fetele!
bubbles
CITAT(ganesha @ 27-07-2008, 04:01 PM) *

Tre' sa zic:

Am fost la festivalul indian (facusi si ceva poze), dar n-am mincat prajituri sorry.gif De ce? Nu stiu.... mi-am dat seama aseara tirziu, se pare ca nu-s asa inebunita dupa ele cum imi inchipuiam lol.gif

Ieri am avut o sesiune de antrenament mai mult decit ciduata: m-am apucat de greutati, apoi venise al meu cu o felie de pizza, am mincat-o, apoi am plecat pe teren sa alerg lol.gif Geez lol.gif Nu recomand!

Am enerveaza frate-miu: parca-i din reviste. Am fost la el vineri seara, statea baietu' la pian sa-mi arate simfonia de a compus-o in ultima vreme si eu in loc sa-l ascult ma uitam la muschii lui si nu-mi venea a crede - exact parca-i din reviste, si nu exagerez DELOC!!! Poti face lectia de anatomie pe el, nu mai trebuie atlas. Uoaaaf, duamneee...
Si copilul meu are un six-pack mai mult decit respectabil. Numa' eu am ramas de caruta lol.gif Da' si cind!!!!

Apropo... vorbea copilu' meu cu fratele meu... cica: oh, mommy has strong muscles under the fat blink.gif tease.gif

Vin cit de curind cu poze, azi ma duc intr-un loc minunat si drag!

pupic.gif fetele!

Faza asta e ca si babuinul..imi arata burta si mereu rad de el ca are muuulta grasime, el care avea un abdomen drool.gif si el spune ca sub stratul de grasime se gasesc pachetelele de muschi doar ca mai dureaza pana or sa se vada lol.gif lol.gif
nusarich
Ganesha, felicitari pentru frate si copil! Las, ca faci tu si six-pack-ul, nu-ti face griji! Stiu eu pupic.gif ...

Da' poze la dulciuri ai facut? grin.gif
aki
Ganesha pupic.gif O saptamina frumoasa iti doresc hug.gif
anca veselie
ganesha draga, dar pune-ne si o poza cu fratele si cu muschiuletii lui, sa ne delectam putin naughty.gif
de cupil si faza cu grasimea nu zic nimic doh.gif
pupici!
ganesha
pupic.gif fetele!

Is la servici si am o durere de cap de-mi vine sa-l scot si sa-l pun deoparte (pe cap )).gif )

Niagara ieri a fost mortala, ne-am distrat super, am sa pun ceva pozici, deocamdata nu le-am descarcat din camera.

Ancuuule, my lil' brother meu e minor lol.gif lol.gif (inca). Las' ca- iau la campnig luna viitoare si il prind eu intr-o ipostaza muschiuloasa fara tricou nu-l mai ratez atunci )).gif

Nusa, n-am facut poze la dulciuri ca nu le-am gasit. Am dat o tura, nu mi-au sarit in ochi si-am lasat-o balta )).gif Da' mi-a scris email prietena mea ca cica erau delicioase lol.gif In schimb am facut poza la fabrica de cioco la Niagara ieri... cre'ca mi-o pun la avatar!

Aki, Bubule pupic.gif

Nu am planuri pe saptamina asta (sportiv si nutritional). Ce-o fi o fi, iau o pauza (zic eu acum, sub teroarea durerii de cap) de la gindit si planuit meniuri si antrenamente. Ni fat burner n-am mai luat ieri si azi. Sa vad cu ce stare de spirit ma trezesc miine dimineata. )).gif

pupic.gif fetele si urez de sporuri!
ganesha
Am adus la fete un curcubeu peste o bucata de Niagara, niste esarfe fluturind in vint la festivalul indian, si-nca doua poze.. ahem... de suflet lol.gif

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Mentionez ca de la prima locatie n-am luat nimic, dar recunosc ca de la a doua... mmmm... blushing.gif Unde e fudge si ciocolati facute-n fata mea eu nu rezist si pace. Pina si inghetata de alaturi a palit (si erau vecine, cele doo locatii ) blum.gif

Voi pune si restul de poze intr-un album.

Inca nu m-am vindecat de sleep deprivation, dar sint (sper eu) pe drumul cel bun.

Azi zi de relax, dormit vreo 3-4 ore cind am venit de la servici, apoi mi s-a facut pofta de pepene, am fo' la magazin, nu mai aveau taiat si nici nu mai taiau felii ca era aproape de inchidere, atunci m-am rasucit pe calciie si mi-am adus acasa nectarine, cirese, pere si smochine proaspete. Nu ma omor dupa fructe, dar citeodata da copilaria in mine rolleyes.gif si tare bine mai e. Apoi film: am fost si-am vazut Stepbrothers.

pupic.gif fetele!
Nessie
Cum sa treci pe langa inghetata aia? doh.gif Pentru mine inghetata e number one, indiferent cu ce compar. grin.gif

pupic.gif Pup fata si ii doresc o zi odihnitoare!
aki
Poza cu Niagara m-a dat pe spate doh.gif .Doamne,cita frumusete poate ascunde tara ceia w00t.gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 29-07-2008, 07:21 AM) *

Am adus la fete un curcubeu peste o bucata de Niagara, niste esarfe fluturind in vint la festivalul indian, si-nca doua poze.. ahem... de suflet lol.gif

Mentionez ca de la prima locatie n-am luat nimic, dar recunosc ca de la a doua... mmmm... blushing.gif Unde e fudge si ciocolati facute-n fata mea eu nu rezist si pace. Pina si inghetata de alaturi a palit (si erau vecine, cele doo locatii ) blum.gif

Voi pune si restul de poze intr-un album.

Inca nu m-am vindecat de sleep deprivation, dar sint (sper eu) pe drumul cel bun.

Azi zi de relax, dormit vreo 3-4 ore cind am venit de la servici, apoi mi s-a facut pofta de pepene, am fo' la magazin, nu mai aveau taiat si nici nu mai taiau felii ca era aproape de inchidere, atunci m-am rasucit pe calciie si mi-am adus acasa nectarine, cirese, pere si smochine proaspete. Nu ma omor dupa fructe, dar citeodata da copilaria in mine rolleyes.gif si tare bine mai e. Apoi film: am fost si-am vazut Stepbrothers.

pupic.gif fetele!

Doamne ce frumuseti doh.gif .You have just killed my eyes,soul and beeing give_rose.gif
amalia0701
Oauuuuuu!
Ce poze, am lesinat aici langa monitor.
Auzi iubita, la voi la London circula trenul?
Ca azi aplic si io de viza.
Oricum mi se acreste pe zi ce trece aici in Ro si acolo arata superb.
pupic.gif pupic.gif
anca veselie
ganesha, nu conteaza ca-i minor lol.gif blum.gif
pupici si relax placut wink1.gif
Andreea-Rodica
Curcubeul m-a lasat pe spate ....
O zi buna! hug.gif
nusarich
Mama, m-ai dat pe spate!!!! Mor dupa curcubeu! Eu am avut parte de curcubeuri (sau ee, nu stiu cum e la plural) prin cele mai neasteptate locuri, si asta de la tine e absolut demential!!!!

De dulciuri nu zic nimic, ca incerc sa nu ma mai gandesc la ele...
May
Eu nu vad poza cea mai importanta: cea cu dulciurile! sorry.gif )).gif
aki
lol.gif
CITAT(May @ 29-07-2008, 02:14 PM) *

Eu nu vad poza cea mai importanta: cea cu dulciurile! sorry.gif )).gif

lol.gif lol.gif .Pai s-au mincat deja
ganesha
pupic.gif fetele! ma bucur ca v-au placut pozele!

Hihi Ness, la mine cioco are trecere mai mare decit inghetata (de fapt mai mare decit orice )).gif ). Evident ca am intrat la fabrica prima data, si cind am iesit deja nu mai puteam sa maninc inghe doh.gif Crezi ca mie nu-mi pare rau? lol.gif
May, n-am mai pozat dulciurile de data asta, m-am oprit la a poza doar sursa lol.gif dupa principiul "o imagine zice cit o mie de cuvinte" lol.gif
Nusa, si eu sint moarta dupa curcubeuri, stau cu ochii pe ele ca pe bombe, aici avem parte de multe, ca-s mereu furtuni aprige.
Ancule, sa traiti am inteles! Vine poza lol.gif
Aki, Bubule, Andreea pupic.gif

Cre'ca de azi am sa incep sa pun meniuri cool.gif
bubbles
Astept meniuri sa ma mai informez si sa trag cu ochiul la mancaruri grin.gif
Andreea-Rodica
Un curcubeu de la Suceava pentru tine:
Imagine
Mariana
Buna seara iubita, este sooper acel curcubeu.
O saptamana minunata.
pupic.gif hug.gif
ganesha
CITAT(Andreea-Rodica @ 29-07-2008, 05:18 PM) *

Un curcubeu de la Suceava pentru tine:

Uau hug.gif iti multumesc din suflet! Curcubeele de la Suceava sint speciale tare, Suceava-i (si Humorul) leaganul de vacante de copilarie...

Mariana give_rose.gif

Raport pe azi:

M1: 1/2 mar mare + 3 linguri unt de alune (organic)
M2: salata din 2 rosii, 0.25 castravete, 1 lingura ulei, 50g feta
M3: o smochina verde, 15g nuci
M4: 1 dovlecel mare la cuptor, umplut (cu el insusi, rosie, ciupe, 10g feta, patrunjel verde, ceapa verde) + omleta albusuri (1 cup)
M5: 0.5 cup iaurt + 3 linguri seminte in

Total: 1373 calorii, 61% grasimi, 11% saturate, 24% carb, 15% proteine, 25.2g fibre, 32 mg colesterol, 1000 mg sodiu

Sport: 35 min greutati - abdomen si umeri (muscle exhaustion) - 205 (?) calorii

Extra: 2 portii Hydroxycut (fat burner), 4 g CLA, calciu, magnesiu

Observatii: prea putine proteine, prea putine calorii, prea multe grasimi saturate.

pupic.gif fetele si las o floare.gif !
bubbles
pupic.gif hug.gif As vrea si eu unt de alune organic dar aici nu gasesc decat de ala rau dry.gif
ganesha
So deci )).gif azi mi-s trista si fara chef de viata... nu-mi place (oare cui ii place) cind mor oameni.... uof

Raport:

M1: 40 g nuci
M2: salata-de-servici (2 rosii, 0.3 castravete, ~30g brinza moale de capra), 1 lingura ulei, 1/4 cup seminte de floarea soarelui, patrunjel tocat)
M3: 1 smochina verde
M4: 1 cup linte + omleta ( 1 ou intreg + 2 albusuri)
M5: o nectarina

Total: 1250 calorii, 57% grasimi, 9% saturate, 28% carbi (89 g brut, 61 net), 15% proteine (50g), 28g fibre, 231 mg colesterol, 360mg sodiu

Sport: piept + biceps

Extra: 2 portii (cite 3 si 2 buc fiecare) Hydroxycut, 3 g CLA, calciu+magneziu

Observatiile le las pe alta data, acu' mi-s plouata, de fapt nici n-am gindit prea mult la ce maninc... De fapt fibrele-s ok, colesterolul (inca) in limite... arata binisor.

Diseara ma duc iar la vinatoare de pepene, poate gasesc taiat de data asta, ma usuc de pofta.

pupic.gif fetele si urez o zi minunata!
nusarich
Ganesha sper sa te refaci repede dupa tristete. hug.gif
Nessie
Condoleante! sad.gif
dany
Condoleante ! sad.gif hug.gif
anca veselie
condoleante pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
dar de ce nu-ti iei un pepene intreg?
amalia0701
hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Te tzin strans si te dragalesc.
pupic.gif
Panda
condoleante pupic.gif
bubbles
Condoleantze sorry.gif hug.gif
ganesha
Fetele cele dragi, va hug.gif tare de tot si ma bucur ca existati! pupic.gif

Adevarul e ca... vorba aia, death and taxes sint singurele lucruri sigure pe lume. devil.gif Dar parca se intimpla prea des in ultima vreme. Ih!

Dar viata merge inainte, tristetea ne-o caram dupe noi... e haaaaa box.gif

Azi dimi cind ma spalam eu pe dinti )).gif in fata oglinzii celei maaaaaare, am observat cum incepe abdomenul meu sa se formeze (ahhh, vanitatile astea), deja, depinde de unghi si de lumina, se intrezareste two-pack si/sau 4-pack )).gif Probabil in vreun an asa, o sa arate onorabil cheer.gif Sint pe drumul cel bun (sa nu ma deochi) si am sa documentez cu poze, ca prea e fascinant cum se poate schimba corpu' asta al nostru - iar cind ma uit la pozele de 'before' - acu' douajdekile nici nu-mi vine a crede ca eram eu blushing.gif ).

Ancule
, pepenele il vreau la felie pentru ca daca iau unul intreg, o data ce l-am bagat la frigider peste noapte nu-mi mai vine sa-l maninc... si nu-mi place sa arunc mincare, e una din obsesiile mele. Asa ca iau o felie proaspat taiata (daca este) si o maninc exact cind ajung acasa si gata. La noi la magazine se taie pepeni mai mereu, numa' ca seara tirziu nu prea mai taie ca nu-i mai ia nimeni. Dar m-a salvat mama aseara si mi-a trimis ea pepene asa ca mi-am facut pofta cheer.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif give_rose.gif
nusarich
Bravo pentru abdomen! Si spor catre six-pack! Zici tu ca ai avut douajdekile peste? Hmmmmm fingers.gif
anca veselie
sa-ti fie de bine, vreau si eu pepeneeeee.
nici eu nu suport sa arunc mancare... ma gandesc ca alti oameni nu au ce sa manance si eu imi bat joc de ea...
ganesha
CITAT(nusarich @ 31-07-2008, 02:26 PM) *

Bravo pentru abdomen! Si spor catre six-pack! Zici tu ca ai avut douajdekile peste? Hmmmmm fingers.gif

Nu stiai? w00t.gif

Ancule, Mariana pupic.gif

Ride al meu de mine cu six-packu'... s-a trezit azi cu pata pusa s arida de mine. Nici n-a facut ochi bine si cica... "auzi, tu numa' bine pina faci six-pack se face iarna, mvaaaai, ce tzapa" lol.gif lol.gif lol.gif Cica o sa-mi ia juma de an nu un an lol.gif (eu nu ma supar ca nu ride cu rautate, ca (cica) ma iubeste mult lol.gif )
nusarich
Hai, ca te iubeste. Adica pe mine una m-ar motiva si mai tare. Numai ca al meu El zice ca o sa fiu tot piftiuta toata viata mea. Asa ca eu stau cumintica, astept sa mai dau jos niste kile si ma apuc serios de treaba. Nu c-as fi neserioasa, numai ca eu is patita. Cand m-am apucat de tras fiare acum vreo 7 ani, m-am umplut de muschi. Deh, teren virgin... Asa ca acum vreau intai sa dau jos suncuta si abia dupa sa pun ceva muschiuleti.

Si nu, nu stiam. Adica cred ca pentru ca nu am vazut poze cu tine de inainte, nu-mi pot nici macar imagina cum ai arata tu cu douajdekile in urma...
ganesha
Daaaaaa, tu piftiuta! Nu erai tu tipa din pozele de la nunta? Sau le-ai procesat in photoshop, ca eu n-am vazut nici o piftiuta pe acolo pupic.gif

CITAT
Si nu, nu stiam. Adica cred ca pentru ca nu am vazut poze cu tine de inainte, nu-mi pot nici macar imagina cum ai arata tu cu douajdekile in urma...

Daaa, probabil de asta... Aia era demult, pe vremea 'idieta'... N-a zburat nici un gram pina nu m-am lasat de fumat si de anticonceptioanel, desi stilul de viata nu se schimbase prea mult. Am sa pun niste poze cu before, nu ma jenez, ca oricum puneam albume de poze si pe vremea aia cum pun si-acuma, deci fura publice la un moment dat lol.gif Am sa pun chiar azi poate de gasesc back-up-urile de pe calc.
bubbles
CITAT(ganesha @ 31-07-2008, 09:10 PM) *

Daaaaaa, tu piftiuta! Nu erai tu tipa din pozele de la nunta? Sau le-ai procesat in photoshop, ca eu n-am vazut nici o piftiuta pe acolo pupic.gif

CITAT

Daaa, probabil de asta... Aia era demult, pe vremea 'idieta'... N-a zburat nici un gram pina nu m-am lasat de fumat si de anticonceptioanel, desi stilul de viata nu se schimbase prea mult. Am sa pun niste poze cu before, nu ma jenez, ca oricum puneam albume de poze si pe vremea aia cum pun si-acuma, deci fura publice la un moment dat lol.gif Am sa pun chiar azi poate de gasesc back-up-urile de pe calc.

Astept si eu sa vad ca nu mi te inchipui mai plina cu 20 de kile )).gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 31-07-2008, 08:27 PM) *

CITAT(ganesha @ 31-07-2008, 09:10 PM) *

CITAT

Astept si eu sa vad ca nu mi te inchipui mai plina cu 20 de kile )).gif

Hai ma... ce-s eu, curiozitatea naturii? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif (ma opresc la 4 emoticoane ca de la 5 in sus devin emo lol.gif lol.gif )
bubbles
Auzi la ea .. curiozitatea naturii tease.gif .Nu mai ,doar ca nu mi te pot imagina mai pufoasa pleasantry.gif
Dumbo
Eu cred ca Ganesha ne pune pozele de cand era gravidutza si cu douajdekile mai mult ca acuma. lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
CITAT(ganesha @ 31-07-2008, 08:30 PM) *

Hai ma... ce-s eu, curiozitatea naturii? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif (ma opresc la 4 emoticoane ca de la 5 in sus devin emo lol.gif lol.gif )

Tareeeeee lol.gif lol.gif lol.gif
Si eu la coada care asteapta pozele naughty.gif

CITAT(Dumbo @ 31-07-2008, 10:14 PM) *

Eu cred ca Ganesha ne pune pozele de cand era gravidutza si cu douajdekile mai mult ca acuma. lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif Na , la asta nu m-am gandit doh.gif
ganesha
)).gif CInd eram graviduta eram ok... dupa aia a inceput nebunia. I haaaa!

Hai ca s-a facut coada la vazut exponatul zoo lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif (4, atit! ) Pina si curcubeul rotund de la Niagara paleste-n fata mea lol.gif

dany
hai , lasa aburelile cu Niagara , curcubeu , etc si pune dovada celor douajdekile pe care le-ai avut in dotare lol.gif grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.