fetele!
CITAT
Nu mai stiu unde ziceai, aici sau la Nessie, de carbi & muschi. Eu mananc multi carbi, sa se inteleaga )).gif Nu pot renunta la ei, ma simt rau, ametesc, imi scade glicemia sub cote alarmante etc etc. Dar am facut si muschi, toata lumea ii vede si ma pipaie sa-mi confirme
Nu ma refeream la muschii ASTIA, din astia am si eu, nu duc lipsa, de mult, sint facuti in perioada de 45-70% carbi. Ma refeream la cei de... finete, six-pack vizibil, etc, %BF de 15-17%.
CITAT
Aa, si in al treilea rand. Treaba cu anticonceptionale mi se pare oleaca de mit blushing.gif Eu folosesc de o vesnicie, de la ~19 ani, si nu m-am ingrasat din cauza lor!! Never ever! Am facut si pauze lungi, si tot nimic. M-am ingrasat numai de la mancare junk, porcarii si viata sedentara
Eu nu! Si am explicat cum a fost si cind am inceput sa le iau, de ce, si mai ales am explicat CLAR ca aveam ACELASI REGIM DE VIATA SI INAINTE SA LE IAU, SI DUPA CE M-AM LASAT.
Aki, du-te la doctor sa-ti faca analize si un consult, si sa-ti zica el de care sa iei.
May,

pentru ca articulatiile ramin aceleasi, esti
stuck cu ele toata viata, si peste 25 de ani tot aceeasi genunchi ai sa ai... de aia. Mai ales cind sint o gramada de alernative... e maaare pacat, sanatatea-i mai importanta.
Bubule, chiar ma gindeam pe unde esti, ca tu erai a doua la coada
Amelieeee, iar e liber la noi, avem cite un w/e lung pe luna in perioada mai-septembrie

Planuim sa mergem undeva foooaaarte foooaaarte foooaaaarte frumos!!!!

fetele!