Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
aki
Pupam degetica accidentata hug.gif pupic.gif
amalia0701
Sanatate draga mea. E infiorator sa iti cada unghia, offffff'
hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Panda
pupic.gif fata sa treaca degetutzu
Nessie
doh.gif Aoleu! Ieri a fost ziu deshtului in usa. Taica-miu zici ca are un bob de strugure in varful degetului de la mana. E unghia neagra si toata falanga e umflata.

pupic.gif Sper sa se vindece repede si sa ai o zi mult mai buna azi!
aki
CITAT(Nessie @ 06-08-2008, 11:29 AM) *

doh.gif Aoleu! Ieri a fost ziu deshtului in usa. Taica-miu zici ca are un bob de strugure in varful degetului de la mana. E unghia neagra si toata falanga e umflata.

pupic.gif Sper sa se vindece repede si sa ai o zi mult mai buna azi!

Of mare durere cu unghiile.La mine s-a rupt din carne cu tot cu tipsa de la jumatea unghiei doh.gif .am cerzut ca mor de durere sad.gif
anca veselie
pup fata ranita pupic.gif
dar imi place ca nu te-ai lasat si ti-ai facut totusi workoutul de abdomen&umeri pupic.gif
ganesha
What is Success?

To laugh often and much;

To win the respect of intelligent people
and the affection of children;

To earn the appreciation of honest critics
and endure the betrayal of false friends;

To appreciate beauty;
To find the best in others;

To leave the world a bit better, whether by
a healthy child, a garden patch
or a redeemed social condition;

To know even one life has breathed
easier because you have lived;

This is to have succeeded.

(Ralph Waldo Emerson)

pupic.gif fetele si multumesc pentru cuvintele frumoase! hug.gif
ganesha
Pozele din weekend, puse toate in album. cheer.gif
Deea
Buna dimineata,

Ce poze frumoase, ce de locuri unde gasesti mancare sanatoasa ... vreau si eu in Bucuresti sa pot sa mananc asa la un restaurant sad.gif Am vazut ca sunteti tare asortati )).gif baietii au tricouri in aceeasi culoare air tu ai eleasticul de par asortat cu tricourile lor )).gif

O zi frumoasa fara deste lovite ! hug.gif

Imagine
aki
Cit de mare a crescut Dihanel hug.gif .Al nostru e la tara,nu l-am vazut deja de doua luni sad.gif .In toamna vine si el acasa cheer.gif .Daca intri in apa ceia unde te opresti?Curentii de apa nu te duc prea departe? blink.gif .Si nu e rece apa?
Baiatul asta al tau e frumos ca o fata w00t.gif .Aveti o natura extraordinara w00t.gif .Pentru ce ati luat apa in punga ai pesti acasa? unsure.gif .E foarte verde la voi.Aveti parte de umezeala din belsug w00t.gif
Panda
fooarte frumoase locurile vizitate... si voi si mai frumosi smile.gif
dany
Tare frumoase locuri vedeti voi acolo ....

pup fata accidentata pupic.gif

ps: Deea , imi place mult poza cu Alexia de la semnatura ta hug.gif
LadyEowin
pupic.gif sa treaca mai repede degetelul pupic.gif

am revenit si eu la scris si am zis sa iti las un floare.gif in casutza....

te-am vizitat si in perioada de liniste si am citit aproape tot... atat ca nu am fost vizibila ca sa zic asa...pup si mi-a placut mult poezia cu succes-ul smile.gif

Deea
CITAT(danyhoney @ 07-08-2008, 09:08 AM) *

Tare frumoase locuri vedeti voi acolo ....

pup fata accidentata pupic.gif

ps: Deea , imi place mult poza cu Alexia de la semnatura ta hug.gif

hug.gif si mie smile.gif
nusarich
Ce frumos e la voi! Si voi sunteti tare frumusei, iar Dihanel e un scump de numa!
anca veselie
faine poze, locuri, iar familia voastra e tare frumoasa pupic.gif floare.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Deea, ce spirit de observatie ai! w00t.gif eu nu fusesem pe faza )).gif Iar fetita ta e o frumuseste de copil! floare.gif
Lady, bai ai fost vizibila, eu te-am vazut bintuind )).gif Ma bucur ca ai reluat... scrisul hug.gif
Aki, sa raspund la intrebari )).gif : daca intri in apa sa te dai la vale ai vreo 5 km pe care poti sa te dai. Dar poti sa te opresti si mai repede, apa nu e adinca, doar ca e foarte rapida. Si daaa, e rece ca gheata. In punga am apa lu' catzel, n-am pesti acasa )).gif

Dany, Anca, Nusa pupic.gif

Deshtu' meu a devenit suportabil, azi chiar mi-am putut pune sosete fara sa ma catar pe pereti!!!
Am in plan o cafea cu mama downtown si citeva magazine de suflet de luat la rost dupa servici, antrenament de spate si triceps si... cam atit. Meniul e haotic, incerc sa-l tin in friu dar sint in pauza de fat burnere si am stari razna de tot )).gif

pupic.gif fetele!
aki
CITAT(ganesha @ 07-08-2008, 04:05 PM) *

Aki, sa raspund la intrebari )).gif : daca intri in apa sa te dai la vale ai vreo 5 km pe care poti sa te dai. Dar poti sa te opresti si mai repede, apa nu e adinca, doar ca e foarte rapida. Si daaa, e rece ca gheata. In punga am apa lu' catzel, n-am pesti acasa )).gif

Merci ,sa traiesti w00t.gif hug.gif
anca veselie
O DATA SI O DATA O SA-TI CER NISTE INFORMATII DESPRE FAT BURNERE )).gif DAR NU ACUM blum.gif
PUP SI SUPER WEE! hug.gif
Panda
salut o ganesha sportiva... care ma face geloasa pe cata miscare face.... dar e gelozie de aia constructiva... adica se poate.. poti si tu urs panda lenes.. misca-ti fundu cuplu.gif ... that kind of jealousy )).gif
Mariana
Waw ce schimbare majora.......in concluzie fetelor .........SE POATE.........multa ambitie.
pupic.gif hug.gif gazda
ganesha
pupic.gif fetele!

Na ca s-a terminat aproape si w/e asta... asa ma ajunge senzatia asta ca mi se scurge timpul printre degete si niciodata nu apuc sa fac tot ce vreau sa fac, trebuie sa aleg, sau sa iau dintr-o parte si sa pun in alta... As vrea sa fie ziua de 3 ori mai mare, sa se inventeze o pastila care sa tina loc de somn si de mincare, ca sa nu mai trebuiasca sa pierdem timp cu chestiile astea.

Meniuri nu am, adica am, dar grin.gif Nu-s rele, doar ca nu mai apuc sa le iau, sa le transcriu, traduc, etc blushing.gif

Cu sportul sint in plan, cu alergatul nu prea, as fi alergat dar ieri si azi au fost niste ploi din alea... tapane, si nici macar eu n-as fi iesit sa alerg lol.gif In casa nu pot alerga din cauza de depozit de cutii nedesfacute...

Ieri a fost aniversarea noastra secundara de 9 ani de la cununie, am fost la restaurantul japonez toti 3, apoi crocodilu' a vrut sa mai vada o data Mamma Mia, drept pt care ne-am dus (a fost a 3a oara pentru mine). Azi l-am luat pe sus pe lil' bro si am mai vazut o data Dark Night )).gif

Cam asta e, miine incepe o noua saptamina de cucerit lumea cheer.gif

pupic.gif fetele si urez o saptamina plina si ocupata foc! cheer.gif yahoo.gif
nusarich
CITAT(ganesha @ 11-08-2008, 02:00 AM) *

pupic.gif fetele!

Na ca s-a terminat aproape si w/e asta... asa ma ajunge senzatia asta ca mi se scurge timpul printre degete si niciodata nu apuc sa fac tot ce vreau sa fac, trebuie sa aleg, sau sa iau dintr-o parte si sa pun in alta... As vrea sa fie ziua de 3 ori mai mare, sa se inventeze o pastila care sa tina loc de somn si de mincare, ca sa nu mai trebuiasca sa pierdem timp cu chestiile astea.

Cand o gasesti, pliiiiizzzzzzzzzz, imi zici si mie? Ca si eu o caut cam de multicel...

O saptamana frumoasa si fructuoasa sa ai si tu! pupic.gif
aki
O saptamina frumoasa sa ai hug.gif Si sa reusesti sa faci tot ce iti propui pupic.gif
anca veselie
pupic.gif sa ai o saptamana minunata!
ganesha
pupic.gif fetele!

Zi nebuna la servici, am avut si-o rabufnire personala ca cica ma las de dansat, facut capul toaca unei prietene (via email, noroc ca s-a inventat lol.gif )... intre timp parca mi s-au mai adunat boii acasa.

Meniu (incomplet, dar mai tirziu nu mai am cum sa intru):

m1: 1.5 cup linte + 20 g mozzarella + 1 lingura ulei de masline
m2: 20 migdale
m3: dovlegei + 50 g feta + 1 lingura ulei de masline
m4: un protein shake (curat de tot)

Sport: abdomen si umeri

Total: calorii 1067, 48% grasimi, 9% grasimi saturate (!!!), 27% carb, 25% proteine, 30 g fibre (!!!), 45 mg colesterol (!!!), 1452 mg sodiu (!!!)

Va urma m5, dar inca nu stiu ce va fi, nu m-am gindit.

(semnele de exclamare sint de bucurie lol.gif )

pupic.gif fetele si urez o marte minunata!
aki
Buna draguta.
Cum a inceput saptamina la tine? hug.gif
Nessie
)).gif (!!!!) Sa ma bucur si eu cu tine! pupic.gif Ma bucur ca ti se aduna boii acasa, dar ce s-a intamplat cu dansul?

Sa ai o zi frumoasa! hug.gif
aki
CITAT(Nessie @ 12-08-2008, 12:19 PM) *

)).gif (!!!!) Sa ma bucur si eu cu tine! pupic.gif Ma bucur ca ti se aduna boii acasa, dar ce s-a intamplat cu dansul?

Sa ai o zi frumoasa! hug.gif

Nu are timp sa mearga unsure.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Eh, Ness.. crizele existentiale-s crize existentiale lol.gif Dar ma rog, mi se pare c ama invirt intr-un maaare cerc: pe de o parte mi se pare ca stagnez, nu ma mai.. solicita pe anumite planuri, gasca s-a cam spart, mi-e dor de unele dintre fete, spectacole nu am mai avut de-un car de timp, iar pe de alta parte... nici nu prea ajung la repetitii, acasa imi gasesc orice de treaba si nu repet deci, in consecinta, chiar daca am avea spectacole, tot n-as putea sa particip lol.gif lol.gif lol.gif Complicaaat, frate, ca de aia sintem femei lol.gif
Aki, saptamina a inceput cum am pove in postarea anterioara... si de continuat cam tot la fel a continuat.

Meniu:
m1: 1.5 cup linte + mozzarella+ 1 lingura ulei masline
m2: un iaurt cu capsuni (proaspete)
m3: pita din faina integrala, mozzarella, 1/2 conserva de ciuperci, masline
m4: shake de proteina
m5: salata de rosii + 1 lingura ulei de masline

Total: 1090 calorii (prea putin), 34% grasimi, 9% grasimi saturate, 40% carbi, 26% protenie, 32 g fibre, 48 mg colesterol

Sport: pauza

pupic.gif fetele si urez o zi implinita!
julyalina
multumim la fel ! hug.gif
Panda
poti sa-mi spui si mie cum manaci lintea... adica cum o prepari...ca stiu ca se mananca cu gura lol.gif ... ca am tot vazut la tine in meniu.
am si eu in casa dar nu stiu ce sa fac cu ea. doh.gif blushing.gif
ganesha
Alinuuuus, long time... )).gif pupic.gif

pupic.gif fetele!
Lintea o fac gen 'mincarica' (verdeturi, ierburi, citeodata sos de rosii, depinde cum imi tuna cheful de moment, asta primeaza), se fierbe extrem de repede, nu trebuie lasata la inmuiat, e de-a dreptul fast food iar nutritional e de aur.

Meniu:
m1: supa de legume cu taitei (cumparata, nu la plic, dar cumparata)
m2: 1/2 avocado, 2 rosii, castravete, 1/4 cup seminte de floarea soarelui
m3: 1/4 cup iaurt + 1/4 cup seminte de floarea soarelui
m4: 15 migdale
m5: 1/3 vinata pe teflon + 1 cub brinza brie
m6: 1 cup lapte integral, 1 shake de proteine

Total: 1299 calorii, 49% grasimi, 14% saturate, 30% carb, 21% proteine, 26.3 g fibre, 83 mg colesterol
Sport: alergat intervale (combinatii de max incline cu viteza maxima, min incline cu viteza medie, etcetcetc, combinatii aranjamente, permutari)

Uooochei, acum vad ca a ajuns momentul sa dau seama pentru cana de lichid alb ce curge din tzitza vacii lol.gif Da, oricit sint de scirbita de lapte din toate punctele de vedere (de la subiective si pina la obiective si de la personale pina la stiintifice) am niste cravinguri nebune de lapte, asa ca... i-am dat curs! (si rau am facut tease.gif )

pupic.gif fetele si urez o zi minunata!
ganesha
Asaaaa, mai voiam sa adaug info despre shake-ul de proteina )).gif Nu as avea in plan asa ceva, pentru ca pe moment la activitatea mea fizica nu am nevoie de mai mult, doar ca-si face al meu si mor de pofta )).gif E un shake foarte foarte usor, nu-i din cele fainoase, clasicele cu aroma de vanilie sau ciocolata... e unul fin "de vara" care se face cu apa si gheata, si are gust de iced tea. Mda... as putea alege altceva de valorile alea, da' trebuie si cite-un viciu, nu? devil.gif
aki
Salut.Am trecut sa-ti las un pup pupic.gif
May
Vai, ai baut lichidul ala din tzatza vacii? )).gif Sa stii ca din cauza ta, de cate ori mananc oua, acum ma gandesc ca sunt ovule de gaina lol.gif hug.gif
bubbles
pupic.gif hug.gif
ganesha
CITAT(May @ 14-08-2008, 01:08 PM) *

Vai, ai baut lichidul ala din tzatza vacii? )).gif Sa stii ca din cauza ta, de cate ori mananc oua, acum ma gandesc ca sunt ovule de gaina lol.gif hug.gif

Eram sigura ca apari tu din eter sa te iei oleaca tease.gif lol.gif

Aki, Bubule pupic.gif !
aki
CITAT(ganesha @ 14-08-2008, 02:43 PM) *

CITAT(May @ 14-08-2008, 01:08 PM) *

lol.gif
May
CITAT(ganesha @ 14-08-2008, 01:43 PM) *

Esti prea tare cand iti exprimi parerea despre lapte, nu ma pot abtine lol.gif hug.gif
Grasutza
Ti-am adus o floricica. Nu de alta, dar am tot intrat prin casa ta cu mana-n dos.
Imagine
ganesha
CITAT(May @ 14-08-2008, 03:04 PM) *

Esti prea tare cand iti exprimi parerea despre lapte, nu ma pot abtine lol.gif hug.gif

pupic.gif Nu-i opinie, it's a fact, asta e realitatea! Vine din alta parte? Nu lol.gif

Grasuta, multumesc de floricea!
ganesha
Uooof duamne, ce-am patit azi doh.gif M-am dus sa-mi iau blugi, ca ai mei curg de pe mine si tot am aminat momentul din lipsa de timp. Eram cu al meu sa-si cumpere gantere mai mari (apropo, e primul meu client oficial rolleyes.gif ) si am zis sa intru la blugi. Eu insfac o pereche, al meu nu ca mi-e mare, insfaca el o pereche de 4, eu ca mi-e mica (stiam ca port 4, dar nu la blugi, la blugi sint nitel altfel masurile) si cind colo... mi-era laaaaarga! Da' 2 n-aveau asa ca am plecat cu 4 aia acasa, ca oricum eram de enshpe ori mai acatarii decit cei cu care eram pe mine. So... size 0 here I cooooome! yahoo.gif

Antrenament: piept + bicepsi. A mers uns!

pupic.gif fetele si urez o vinere senina!
aki
CITAT(ganesha @ 15-08-2008, 05:10 AM) *

Uooof duamne, ce-am patit azi doh.gif M-am dus sa-mi iau blugi, ca ai mei curg de pe mine si tot am aminat momentul din lipsa de timp. Eram cu al meu sa-si cumpere gantere mai mari (apropo, e primul meu client oficial rolleyes.gif ) si am zis sa intru la blugi. Eu insfac o pereche, al meu nu ca mi-e mare, insfaca el o pereche de 4, eu ca mi-e mica (stiam ca port 4, dar nu la blugi, la blugi sint nitel altfel masurile) si cind colo... mi-era laaaaarga! Da' 2 n-aveau asa ca am plecat cu 4 aia acasa, ca oricum eram de enshpe ori mai acatarii decit cei cu care eram pe mine. So... size 0 here I cooooome! yahoo.gif

sad.gif Nu mai eu sed pe loc.Nu mai am cit e la tiker.Am deja 63 kg doh.gif
Sexymom
Fata cat o sa mai slabesti? daca nici marimea 4 nu iti mai vine? esti chiar asa de ingusta in solduri?

Ma uitam la poza in care erai plinuta si aveai numai 99 cm la sold, eu am acum 99 de cm, la 64 de kile. sad.gif
Grasutza
Oare ti-am mai spus ca mor dupa foto in care apari dansand? Super tari. Adica, imi place foarte mult dansul. Poate de aceea. Nu ca as sti sa dansez mai mult decat o batzaiala dupa cum ma taie capul.
Aaaa...si sa stii ca din cauza ta o sa incerc sa alerg. Nu am putut niciodata, imi pierd repede respiratia, obosesc si ma doare intr-o parte. Dar cand te vad pe tine...
Probabil ca dupa prma incercare, o sa fiu capie si o sa scriu din pozitia "latita pe burta".
ganesha
pupic.gif fetele!

Aki, hai ca stii ca poti! Te-ma mai vazut eu in actiune naughty.gif
Grasuta, floare.gif si mie-mi plac pozele alea, in ultima vreme n-am mai avut ocazia sa fac, nici portofoliul nu mi l-am pus la punct... da' am o viata inainte lol.gif
Cu alergatul... cheia ca sa nu ajungi 'latita pe burta' )).gif e sa incepi incet incet, ca nu te grabeste nimeni: alterneaza 4-5 minute de mers cu 2-3 minute de alergare, asa se construieste baza. Apoi cresti treptat minutele de alergare si scazi pauzele de mers. Si pe urma... ai sa zbori, crede-ma pe cuvint!

Raport:
BF - 18.6% calculat cu 'vechea greutate' de 64.6kg. (dar vreau sa merg la un centru specializat sa mi-l fac, m-am saturat de website-uri si valori dupa ureche, de-acu devine prea important)

Azi dimineata: 63.6 kg cheer.gif yahoo.gif cheer.gif yahoo.gif (pe cintarul mecanic aveam 59.8 tease.gif )

"Clientul" meu e uimit de progrese si de programul de antrenament pe care i l-am facut (iar el nu-i deloc nestiutor sau novice in de astea). Ma simt super magulita, si intr-adevar, HARD WORK PAYS OFF!

pupic.gif fetele si urez un weekend fantastic!!!
Grasutza
Sar'na de pont. Recunosc, eu sunt cam haplea, si vreau totul deodata. Insa am vazut pe pielea si ficatzii mei ca nu se poate.
Ieri nu am reusit sa alerg, pentru ca este irespirabil afara. In schimb am stat o ora pe stepper. De il taiasera toate apele. Pe el, nu pe mine tease.gif
ganesha
Grasuta, din pacate ala nu e pont, e regula wink1.gif

pupic.gif fetele, de miine incepe o noua saptamina de cucerit lumea!!! cheer.gif

Meniu simbata:

MD: o rosie + 30g brinza Brie
S1: 2 linguri unt de alune
P: 3/4 cup iaurt + 2 linguri deminte de in + 3 linguri seminte de floarea soarelui
S2: o banana
Cina: ardei gras galben + 1 lingura brinza Philadelphia + 20g Brie + o rosie
S3: 1/2 shake de proteine

Total: 1046 calorii, 49% grasimi, 13% saturate, 28% carb, 23% proteine, 20g fibre, 76 mg colesterol

Sport: antrenament spate si triceps

Meniu duminica:

MD: 50g Brie + 1/4 ardei galben + o rosie + 1/4 castravete + 1 lingura ulei
S1: 2 linguri unt de alune
Prinz: salata verde + 1 ou ochi + 4 albusuri + 1/2 felie piine de secara
Cina: 3/4 cup iaurt + 2 linguri seminte de in + 3 linguri seminte de floarea soarelui
S3: brinza de vaci + 1/2 felie piine de secara

Total: 1262 calorii, 47% grasimi, 11% saturate, 25% carb, 28% proteine, 24.4g fibre, 270 mg colesterol

Sport: picioare si fese

pupic.gif fetele si urez o saptamina minunata si plina!
mirela
Ganesha cata eficienta si ambitie!Felicitari prt> noul record si multa bafta in continuare
Pupici si o saptamana si cu mai multa vointa si ambitie!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.