Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
michelle
Care sunt proportiile pe care le folositi? Cate grame de seminte la suta de grame de iaurt?
ganesha
pupic.gif fetele!

May, iaca ce veste buna cheer.gif

Semintele de in le servesc intreg pentru ca-mi place de mor sa le sparg intre dinti. Daca le lasi putin in iaurt se inmoaie de la sine. In apa se pot lasa, dar se fac ca [*****].

Daca le las in apa le clatesc intr-o risnita de ceai, le spal bine sub jet de apa si le sterg cu un prosop de hirtie!!!

CITAT
Care sunt proportiile pe care le folositi? Cate grame de seminte la suta de grame de iaurt?

Of, Mihule, eu nu maninc grame, eu maninc papica, daca as gindi in grame as ajunge la nebuni! Si nici proportii/retete nu folosesc, depinde de cheful de moment si de imaginatie. Am scris in meniuri de fiecare data cind am mincat seminte de in cite am pus (pun pina arata yummy )).gif ). Tot ce pot sa-ti spun e ca faze de genu "5 g de seminte" de in n-au nici un avantaj pentru organism, semintele de in is... mincare, nu pastila lol.gif In general pun 3-4-5-6 linguri (m-am dus la punga si scrie pe ea ca 3 linguri au 32 de g).

pupic.gif fetele si o tai la servici!
LadyEowin
Sunt aici...citesc...ieri am simtit nevoia sa comentez biggrin.gif...merci de info nessie

Pup...
May
Si eu sunt multumita de ``vestea buna`` cheer.gif

Eu azi am mancat fix 5 g de seminte ( lol.gif ) cu 50 ml iaurt dar am mancat 5 g ca asa s-a nimerit, eu avand intetia sa imi pun o lingurita de seminte unknw.gif. Azi am mancat mai putin pt ca mancasem niste papaya cu vreo ora inainte si nu prea mi-era foame, dar de maine imi voi pune 1-2 linguri cu 100 ml iaurt smile.gif

E super ca pot sa le sparg in rasnita si sa le folosesc mai multe zile ca ar fi fost un chin sa le sparg in fiecare zi, nu de alta, dar rasnita aia trebuie si spalata laugh.gif

Multumesc fetele pupic.gif

CITAT(Nessie @ 27-08-2008, 01:09 PM) *

Rasnita de cafea mi se pare cea mai buna metode sa le spargi. De ce nu ar fi ok? unsure.gif Eu sparg mai multe intr-o zi si le pun in frigider, intr-un borcan.

Ma gandeam ca o parte din uleiul lor ramane in rasnita unknw.gif
ganesha
Meniu de ieri:

m1: 1 cup iaurt (integral) + 3 linguri seminte de in + 0.25 cup seminte crude de floarea soarelui
m2: 2 dovlecei galbeni prajiti + 1.4 cup feta + 1 ardei copt + 0.25 cup inghetata Haagen Dazs
m3: 1 wrap din faina integrala + brinza (cumparat)
m4: o felie piine de secara
m5: brinza de vaci

Total: 1512 calorii, 44% grasimi, 14% saturate, 38% carb, 29g fibre, 18% proteine, 138 mg colesterol

Sport: am abandonat antrenamentul spate+triceps pt ca aveam nervi organici (ooof, carbii inghetatei, mama lor de carbi devil.gif ) si a rezultat 30 min incline max intervale pe treadmill.

Azi am nervi pe inghetata aia de nu ma vad, m-am trezit fara umbrele de la abdomenul superior devil.gif
Miine era programata inca de demult pizza day, nu stiu daca o mai tin.
In seara asta ar trebui sa vina prietena mea la mine sa repetam coreografiile cheer.gif

pupic.gif fetele si urez o joie faina!
onushca85
am venit si eu in casutza ta, ma primesti?
aki
Salut Ganesha pupic.gif .
Mine e vineri cheer.gif
onushca85
si vine weekendullllllllllllllllllllllllll
Panda
doamne e magnifica Cecilia Bartoli.... w00t.gif w00t.gif ...e mezosoprana ?

noi avem bilete la Leonard Cohen care vine in ro..acum pe 21 seot... abia astept.
ganesha
CITAT(Panda @ 29-08-2008, 12:25 AM) *

doamne e magnifica Cecilia Bartoli.... w00t.gif w00t.gif ...e mezosoprana ?

noi avem bilete la Leonard Cohen care vine in ro..acum pe 21 seot... abia astept.

Daaaaa, este! noi sintem absolut fascinati de ea, nici nu ne-a venit sa credem cind am vazut ca vine in Toronto! Biletele s-au dat imediat, am prins niste locuri bunute.
A fost si la noi Cohen, nu m-am mai dus... of, sint atitea concerte aici, inainte ma imbolnaveam de inima rea ca de'... cum sa ajung la toate )).gif Acu' m-am mai obisnuit cu ideea.

Dar pe Cecilia nu mi-as fi iertat daca nu m-as fi dus! Albumul pe care o sa-l cinte, Maria, e absolut divin! Maria (Malibran) insasi era absolut divina, chiar in perioada asta imi citeste al meu o carte despre ea.

Abia astept sa se faca martie sa fie concertul!!!!!!!!!! Si mai e unul... ahhh, nici nu ma indraznesc sa ma gindesc, tot in martie e si asta, inca nu ne-au venit biletele prin posta rolleyes.gif

pupic.gif
aki
Buna dimineata sau cum e pe la tine in momentul asta hug.gif
De un weekend frumos sa ai parte pupic.gif
onushca85
Buna dimineata!
May
Ea sper ca doarme la ora asta rolleyes.gif pupic.gif
onushca85
La ora asta????? Hai sa-i spunem:

BUNA ZIUAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TREZIREAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
May
Nu mai stiu daca este o diferenta de -6 ore la ea fata de ora mea sau de ora ta, dar oricum s-a trezit la ora asta.... eu ma refeream ca sper ca dormea cand la voi era 8 dimineata )).gif
onushca85
wow, ce diferenta, atunci ii spunem buna dimineataziua!
May
Cred ca cel mai naspa este pt ea vinerea cand voi mai aveti 1-2 ore si terminati la job si ea de abia incepe wacko.gif
onushca85
Asta sa fii sigura, mai ales ca ramane singura pe aici
ganesha
Aki, May pupic.gif

Am ajuns si eu la servici, e 9 fara un sfert la mine si da, e o diferenta de fus orar, e de 7 ore.
Noroc ca-mi iubesc serviciul de mor yahoo.gif
Oricum, w/e asta e iar w/e lung cheer.gif luni e liber, e Labor Day iar marti incepe scoala. E primul an cind nu ma duc la scoala!!!!!!!! 20 de ani la rind, in fiecare septembrie eu eram in poarta scolii.

Meniu nu am pentru ca m-am luat cu alte chestii si nu l-am mai calculat deloc. Oricum e mai mult decit ok, cu mici exceptii. Azi nu va mai fi pizza day acasa, asa ca rasuflu usurata. Nu voiam nici sa sar peste ea ca era programata de asta-iarna, dar parca nici nu ma lasa inima sa maninc pizza )).gif Dar s-ar putea sa fie miine, ceea ce ar fi mai bine, azi era zi cu bucluc.

Sint restanta la antrenamente.

CITAT(onushca85 @ 29-08-2008, 12:13 PM) *

ramane singura pe aici

Huh? adica cum adica?
onushca85
Eu te astept mai pe seara la mine in jurnal la o bauta!
ganesha
pupic.gif fetele!

Ieri o fo o zi frumoasa, o fo prietena mea la mine, am repetat coreografiile (normal ca mai mult am ris si ne-am impeidicat decit am dansat, dar am ajuns noi la concluzia ca oricum sintem bune lol.gif ), am... ahem... birfit, si am degustat ceaiuri.

Planuri pe azi: am sa ies pe coclauri (sper), 2 antrenamente (ca-s restanta), cumparaturi alimentare... si mult relax, voie buna, invatat si citit yahoo.gif

Bilant saptamina ce-a trecut: 0.2 kg duse, ceea ce e mai mult decit perfect, sint doar BF.
Proportiile de macronutrienti pe toata saptamina, overall, au aratat cam asa:

Imagine

pupic.gif fetele si urez un weekend de poveste!
Panda
buna G!

macronutrienti inseamna grasimi saturate, nesaturate, carbi si proteine?
si care-s micronutrientii?
ganesha
Panda, macronutrientii sint aceeasi pe care i-am invatat cu totii la ora de chimie/biologie in gimnaziu, nu s-a mai schimbat nimci de atunci: grasimi(lipide), carbohidrati, proteine. Grasimile pot fi saturate (cu hidrogen) sau nesaturate). Micronutreintii compun restul de care are nevoie organismul nostru ca sa functioneze: vitamine si minerale. Gasesti toate astea explicate pe larg si in link-urile pe care ti le-am dat. floare.gif
Panda
CITAT(ganesha @ 30-08-2008, 06:08 PM) *

Panda, macronutrientii sint aceeasi pe care i-am invatat cu totii la ora de chimie/biologie in gimnaziu, nu s-a mai schimbat nimci de atunci: grasimi(lipide), carbohidrati, proteine. Grasimile pot fi saturate (cu hidrogen) sau nesaturate). Micronutreintii compun restul de care are nevoie organismul nostru ca sa functioneze: vitamine si minerale. Gasesti toate astea explicate pe larg si in link-urile pe care ti le-am dat. floare.gif

da banuiam eu... dar nu eram f sigura...am sa citesc pe indelete tot ce mi-ai dat...sunt f pretioase hug.gif

aa G... as vrea sa te mai intreb ceva... stiu ca probabil gasesc daca citesc... dar tu esti aici floare.gif si acum
crezi ca masinaria mea se incadreaza vreun pic la exercitii cardio... nu pot sa zic ca obosesc mult pe ea... adica nu simt pulsul crescand.. dar nu am prostie din aia care se pune la deget pt masurarea pulsului..pulsometru?
ganesha
E destul de subiectiv, numai tu poti sti daca intra la cardio sau nu.

Fa asa:
Pasul1: Cind esti pe efortul maxim masoara-ti pulsul (cu degetul, la incheietura miini) si vezi cite batai ai pe minut.
Pasul 2: Afla-ti HR maxim, se face scazind din 220 virsta pe care o ai. De ex daca ai 29 de ani, atunci 220-29=191
Pasul3: ca sa fie cardio, exercitiul trebuie sa-ti ridice HR-ul la cel putin 60% cel mutl 80% din maximum HR.

Deci la 29 de ani nu trebuie sa depasasti, dupa regula de 3 simpla, 153 batai pe minut. 60% ar fi 114 batai pe minut. Asa ca vezi si tu, daca efortul pe chestiunea aia te duce in intervalul asta de 114-153 batai pe minut atunci esti ok.
Panda
CITAT(ganesha @ 30-08-2008, 06:33 PM) *

E destul de subiectiv, numai tu poti sti daca intra la cardio sau nu.

Fa asa:
Pasul1: Cind esti pe efortul maxim masoara-ti pulsul (cu degetul, la incheietura miini) si vezi cite batai ai pe minut.
Pasul 2: Afla-ti HR maxim, se face scazind din 220 virsta pe care o ai. De ex daca ai 29 de ani, atunci 220-29=191
Pasul3: ca sa fie cardio, exercitiul trebuie sa-ti ridice HR-ul la cel putin 60% cel mutl 80% din maximum HR.

Deci la 29 de ani nu trebuie sa depasasti, dupa regula de 3 simpla, 153 batai pe minut. 60% ar fi 114 batai pe minut. Asa ca vezi si tu, daca efortul pe chestiunea aia te duce in intervalul asta de 114-153 batai pe minut atunci esti ok.

baaaai... esti o enciclopedie....ma uimesti cu raspunsurile tale.... mersi mult
pupic.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ce fain ca te-ai hotarat sa dansezi, asteptam poze pupic.gif
Ama.ro
Ganesha...am o mare rugaminte la tine. floare.gif
Care sunt informatiile nutritionale la soia boabe?(eventual nefiarta)
Nu gasesc nicaieri.. blink.gif
Ah..si mai vroiam ceva sa te intreb.Care e limita aia, mi-ai zis tu odata, la soia.(adica sa nu depasesc nush ce cantitate ca nu stiu ce contine soia..) blink.gif
Adica de fapt vroiam sa stiu daca pot manca zilnic 50 grame soia cantarita nefiarta..

Si...felicitari pt slabire! give_rose.gif Am ramas tablou de schimbare..
ganesha
Ama, un cup de soia boabe nefiarta wacko.gif are 773 calorii, 37g grasimi, 5.4 saturate, 0 colesterol, 56.1 g carb, 17.3 g fibre, 19% vit C, 52% calciu, 162% fier. Valorile le poti gasi intr-o gramada de locuri, pe calorie-count, calorie-king, si asa mai departe. Nu stiu cit inseamna in g, dar poti umple un cup cu boabe si apoi le cintaresti.

pupic.gif fetele!
Amelie, abia astept si eu sa aduc pozici! pupic.gif

Meniuri nu ma trage ata sa scriu, au fost cam la fel, ni'ca nou sub soare. Cu antrenamentele sint tot putin restanta, dar e bine.
Azi a fost am avut bonus inghetata si un cookie blum.gif Am sa pun probabil toate meniurile restante cap la cap si am sa trec meniuri pt o saptamina intreaga ca parca mi-e mai usor asa.

La repetitie a fost supeeeerb, fetele mi-au simtit lipsa, a mers totul ca pe roate, nothing feels as good as being huged by friends does!!! cheer.gif

In seara asta am o dilema: workout sau girl party? rolleyes.gif M-a invitat una din fete la un girl party, si inca sint in dubiu cu ce sa aleg... restanta la workout sau party-ul? wacko.gif

pupic.gif fetele si urez o saptamina plina si implinita!!!! cheer.gif

Nessie
Ama, in grame avem pe site la noi:

Boabe de soia uscate
Boabe de soia verzi
floare.gif

pupic.gif Ganesha! Ce ai ales pana la urma? naughty.gif Party e cu dans? Asa poate impuscai 2 iepuri dintr-un foc.
Ama.ro
Multumesc mult, fetele!
E super tabelul vostru de calculat nutrientii, calculez de vreo 2 zile dupa el..
Ganesha, petrecere frumoasa!(ca vad ca iti face cu ochiul girl party... wink1.gif )
ganesha
Ness draga, intre party si workout am ales.... workoutul!!! cheer.gif Si sint mindra de mine!

Vreau sa ma revansez fata de fete si sa le chem la mine la cina saptamina asta.

ganesha
pupic.gif fetele!

Ieri am lenevit binemeritat la mami, am mincat ca "la mama acasa", nimic rau doar ca nefiresc pentru... scopurile mele lol.gif Am mincat mincare de vara tirzie, salati de vinete, cartofei cu marar, dovlegei, placinta cu porumb, struguri, bostan... eh, nebunii, a mers la suflet, dar a mers si la abdomen grin.gif

Am chiulit workoutul de ieri, si eu si clientul, dar ne-a tihnit sarbatoarea.

De azi pe cai inapoi, mai sint 3 luni pina in decembrie!!!!

Azi incepem clasa a 4a!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Fug sa duc copilu' la scoala, apoi servici, revin cu raport diseara!

pupic.gif fetele si urez o marte implinita!
amalia0701
pupic.gif
BAFTA scolerului floare.gif
Ramo
Bafta multa in noul an scolar pupic.gif
aki
Bafta pentru crocodil la scoala.La mine s-a incepu sezonul pentru funde,clame,elastice.Vine la mine la Guvern sa-i asez parul ca deja a trecut mai jos de fund doh.gif
Ramo
Ooo ce mandra trebuie sa fie donsoara cu asa un par lung! pupic.gif
nusarich
Bafta scolarului! Si tie spor la trebi! hug.gif
Daca nu-s indiscreta (probabil ca ai mai scris, dar am uitat) ce-i in decembrie?
Panda
CITAT(nusarich @ 02-09-2008, 03:35 PM) *

Bafta scolarului! Si tie spor la trebi! hug.gif
Daca nu-s indiscreta (probabil ca ai mai scris, dar am uitat) ce-i in decembrie?

in decembrie merge la concert cu o super cantareata de opera... soprana cred... am uitat cum o cheama.
Andreea-Rodica
Mult succes in noul an scolar si rezultate cat mai bune! wink1.gif
ganesha
pupic.gif fetele dragele si multumesc mult mult de urari!!!

Nusa
, in decembrie se termina anul, atita tot! )).gif Si sper sa ma prinda cu progrese de care sa fiu mindra cheer.gif Si pina se termina anul vreu sa dau si primul examen pentru Personal Trainer.

Pandutza, in martie vine Cecilia... mai am de asteptat... sorry.gif
ganesha
Crocodilu' e super entuziasmat de prof-a de anul asta, cica e taaaare calumea (am vazut-o si eu azi dimineata dar n-am apucat sa vorbesc cu ea).
Poze de azi dimineata in fata casei (capitza din cap va dispare, cica, miine, ca cica nu-si mai lasa copilu' plete, cica s-a razgindit - ma rog, asa zice el, da' eu stiu ca de fapt uraste sa-l perii lol.gif )

ImagineImagine

Cu meniul si restul revin miine dimineata (ora mea tease.gif ) ca acum imi cad ochii-n gura de somn si mai am de facut 2 antrenamente - abdomen+umeri si cardio. Cre'ca am sa le fac dormind...

pupic.gif fetele si urez un mijloc de saptamina minunat!
nusarich
Parca si eu intelesesem ca Cecilia vine in martie, ca de Craciun faci cadou biletele la concert, dar nu stiam ce-i cu decembrie. Acum m-am luminat Lighten.gif
Sigur vei avea progrese, eu una nu-mi fac probleme pentru tine. La cat esti de constiincioasa (nu ca altii), vei vedea ca iei si examenul de PT.
Spor la trebi si o zi minunata!
aki
Nu se imbraca la voi festiv copii la inceput de an scolar? unsure.gif
La noi asa se duc blum.gif
Imagine

Vedeti fetele de sus cum sunt imbracate?Tot festiv lol.gif
Parca sunt de la agentii de moda doh.gif
Ramo
Si la noi tot asa se imbraca pupic.gif
bubbles
Neata pupic.gif .Am vazut si eu pozele cu femeile before and after.Oh my god .. eu cred ca nici in o mie de ani nu as putea ajunge sa arat asa lol.gif .
bafta crocodilului la scoala pupic.gif Un an cat mai frumos hug.gif
ganesha
pupic.gif fetele, azi cica m-am pus sa ma trezesc sa-mi schimb ora de workout de la 10:30-11:30 pm la 5-6 am. Mdaaaa, de unde, ca nu mi-a mers, de obicei ma scol fara probleme, azi cind era vb de workout brusc m-am indragostit de pat si paturica si-am ramas acolo lipita pina acu' la 7 doh.gif

Nusa, Aki, Ramo, Bubule pupic.gif
Aki, e o dulceata mindruta ta!!! hug.gif

Meniul de ieri:
M1: 1 avocado + 1 rosie + 0.25 castravete + feta
M2: 0.25 cup nuci
M3: 2 felii piine de secara + brinza de vaci
M4: 0.25 cup nuci
M5: 0.5 cup albus de ou (omleta) + 1 felie piine de secara

Total: 1848 calorii, 47% grasimi, 9.5% saturate, 33% carb, 20% proteine, 27g fibre, 71mg colesterol.
Sport: cardio 35 de min. (am renuntat la abs+umeri, mi-era prea somn, ma miscam in reluare).

cheer.gif Azi e o noua zi de cucerit lumea! cheer.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif pupic.gif baftaaa!
aki
CITAT(ganesha @ 03-09-2008, 02:04 PM) *

Aki, e o dulceata mindruta ta!!! hug.gif

Merci hug.gif
nusarich
CITAT(aki @ 03-09-2008, 09:21 AM) *

Nu se imbraca la voi festiv copii la inceput de an scolar? unsure.gif
La noi asa se duc blum.gif
Imagine

Vedeti fetele de sus cum sunt imbracate?Tot festiv lol.gif
Parca sunt de la agentii de moda doh.gif

Aki, e o scumpa fetita ta! Mi se pare ca semanati tare, mai ales la ochi.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.