Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
ganesha
CITAT(Nessie @ 15-09-2008, 07:34 AM) *

CITAT(ganesha @ 12-09-2008, 04:19 PM) *

%BF il calculam si eu pe mybodycomp, dar au schimbat aia website-ul. Din momentul in care l-au schimbat (are alta adresa acum dar nu mi-o amintesc si-s la servici)

siteul ar trebui sa fie http://fittogether.net/ dar eu nu l-am vazut functionabil niciodata. huh.gif O fi interzis europenilor?

Pai am zis (ca mie cel putin) mi-a mers din 3 zile douajde minute... lol.gif Poate nu l-ai prins tu in alea douajdeminute. Dar asta a fost atunci!!! lol.gif lol.gif

Bibi, cele rozalii din platou sint pere de cactus. Mie personal nu-mi plac, dar cica sint superbe. Se curata coaja de deasupra si se maninca ce e inauntru, chiar daca sint multi simburei mici mici, cica aluneca usor )).gif

Ancule, Dany pupic.gif
michelle
CITAT(ganesha @ 12-09-2008, 04:19 PM) *

Miha, te-am visat intr-o noapte )).gif
Sper ca eram cuminte grin.gif
Multumesc pentru info! pupic.gif

La multi ani pentru al tau EL, multa fericire si putere de munca!
Bestiale meniurile, as incerca sa degust din toate blushing.gif
May
drool.gifdrool.gifdrool.gif Sper ti-a iesit totul cheer.gif

P.S.: si al meu schimba prefixul la anu` blushing.gif
bubbles
pupic.gif G-ul
bibi
Pere de castus...hmmm..parca nu se numeau asa la magazin la noi, sau poate am vazut ceva care seamana. Ma ganeam ca-ni zici ce gust au, dar daca zici ca nu servesti...poate or fi ca rodiile?!
nusarich
Ganesha , cu intarziere, La multi ani! sotului tau, sa aiba parte de realizari in toate si sa savurati impreuna multi ani fericiti in continuare!!!

Mie imi ploua in gura de cand am vazut retetele, ce sa mai zic... Ma bucur ca ai avut suuces cu tortul (primul), iti urez reusita maxima si la urmatoarele (daca vor mai fi)!

Am o esplicatiune pentru intarziere: ieri si azi am fost cam impaiata, din cauza de cules via lui tata si stors strugurii (destul de multi ei)... am muncit mai rau ca robii, ca n-avea cine si am venit acasa rupta de oboseala. Iar de duminica dimineata ma tot tarasc dintr-un pat in altul incercand sa revin la pozitia verticala...
ganesha
Nusa hug.gif Nu ma opresc aici, vor urma si altele cheer.gif (dar nu pentru ziua mea, de ziua mea astept sa mi se cumpere/faca, nu misc un ac - zic eu acuma lol.gif )
Ai cumva must? rolleyes.gif

Bibi, asa le zice pe eticheta, cactus pear (sau cactus fruit sau tuna sau indian fig sau opuntia). Cica (zic cei ce maninca) ar avea gust asemanator cu marul (zice al meu), cumva kiwi (zice un prieten), sau... a nimic deosebit, a "el insusi" (zice mama). Sper ca te-am lamurit doh.gif )).gif

Bubule, May pupic.gif

Miha, visasem ca eram in Iasi (al meu bate cimpii ca vrea sa vina in octombrie - asta in paranteza e realitate nu vis, iar eu mai bat cimpii ca as veni si eu cu crocodilul) si ca mi-am luat inima in dinti si te-am sunat si am venit in vizita la tine... si erai o draguta si jumatate blum.gif

pupic.gif fetele si doresc o marte fantastica!!! cheer.gif
aki
Buna Ganesha.Cum a trecut ziua sotiunei? hug.gif
michelle
CITAT(nusarich @ 15-09-2008, 10:22 PM) *

ieri si azi am fost cam impaiata, din cauza de cules via lui tata si stors strugurii (destul de multi ei)... am muncit mai rau ca robii, ca n-avea cine si am venit acasa rupta de oboseala. Iar de duminica dimineata ma tot tarasc dintr-un pat in altul incercand sa revin la pozitia verticala...

Si eu am fost in weekend la tara la cules via (o parte din ea, ca restul era acra, mai trebuia lasata) si la pus zarzavat, pepeni murati, gogosari in otet. Acum imi simt muschii, dar asa de bine e. Adica mie imi place senzatia asta )).gif
michelle
CITAT(ganesha @ 16-09-2008, 03:47 AM) *

Miha, visasem ca eram in Iasi (al meu bate cimpii ca vrea sa vina in octombrie - asta in paranteza e realitate nu vis, iar eu mai bat cimpii ca as veni si eu cu crocodilul) si ca mi-am luat inima in dinti si te-am sunat si am venit in vizita la tine... si erai o draguta si jumatate blum.gif

cheer.gif chiar iti las nr meu sa iesim la un ceai daca vii si o sa ai timp.. si daca o fi gata si casuta cu siguranta o sa te invit si la noi hug.gif
Panda
felicitari pentru sot si pentru aventurile culinare... si mai ales pt ca n-ai mancat .. tort.
must am eu... te astept la un pahar... e cules si stors de fratii mei si tata meu
aki
CITAT(Panda @ 16-09-2008, 10:21 AM) *

felicitari pentru sot si pentru aventurile culinare... si mai ales pt ca n-ai mancat .. tort.
must am eu... te astept la un pahar... e cules si stors de fratii mei si tata meu

Vreau si eu must.Inca nu l-am gustat anul asta doh.gif
nusarich
Ganesha, am must, sigur ca am, doar nu era sa plec fara... si e tare dulce...

Miha, si eu imi simt muschii, numai ca am cam tras, ca deh, era de stors, erau de carat (si ridicat) galetile cu must pentru pus in butoi, era de spalat saci si plastice si alte chestii dupa struguri si cam 80% din asta am facut eu (sorela mai are putin si naste, tata nu s-a prea miscat, cumnatul meu n-a fost prezent ca are alte chestii de rezolvat, doar nepotul meu ce m-a mai ajutat si iubi la stors, ca nu puteam stoarce strugurii cu presa). Cea mai mare problema a mea a fost insa spatele. Si cum eu am si probleme cu coloana si nici n-am voie sa ridic sau sa car greutati (din cauza de varice si coloana), iti dai seama ce placut a fost sa stau tot aplecata vreo 2 zile. Azi mi-am mai dat drumul cat sa pot sta in picioare fara dureri. Asta este, mi se intampla in fiecare an si la fiecare curatenie care se lasa cu mutat mobilele prin casa )).gif
Panda
CITAT(aki @ 16-09-2008, 04:33 PM) *

CITAT(Panda @ 16-09-2008, 10:21 AM) *

Vreau si eu must.Inca nu l-am gustat anul asta doh.gif

pai te invit si pe tine... ca mai am 2 litri intregi... si nu pot bea prea mult... ca e tare dulce
ganesha
pupic.gif fetele!

Ametesc de drag cind va aud cu viile si mustul. Ahhhh, mustul...

Miha, receptionat! Acum sa vedem ce se intimpla... eu oricum nici pasaport n-am (inca )).gif ). Dar sint sigura ca am sa ajung... o data si o data...

Mi-au pus "gind rau" astia de la mine de la servici - aici spre deosebire de alte zone, cind e ziua cuiva nu sarbatoritul 'face cinste' ci poporul inconjurator. Asa ca astia vor sa ma duca la restaurantul japonez. Ceea ce e tare fain din partea lor, dar eu voiam sa chiulesc de tot in ziua aia lol.gif lol.gif

Si asa, de incheiere, sa fiu in ton si in intregime on-topic lol.gif :

Imagine

Azi: cardio.

Trebuia sa ajung la un seminar de nutritie si n-am mai ajuns. Miine am in plan sa ajung la biblioteca (e un documentar despre apa).

pupic.gif fetele si urez o miercure minunata!!!
aki
Pup Ganeshutu hug.gif
anca veselie
pupici pt harnicutza pupic.gif pupic.gif frumos din partea colegilor! dragutz obicei blum.gif
pandaaa, si eu vreau must naughty.gif naughty.gif pe bune!
ganesha
pupic.gif fetele!

CITAT(anca veselie @ 17-09-2008, 09:28 AM) *

dragutz obicei blum.gif

Probabil acusi acusi o sa fie si el adoptat ca si restul de peste ocean (rochiile domnisoarelor de onoare, halloweenul, etc). lol.gif Oricum, e un obicei tare bun, ca sarbatoritul trebuie cinstit de fapt, ca doare e ziua lui, nu a celor din jur lol.gif

Documentarul a fost pur si simplu ... de necomentat. A fost despre proiectul Sardar Sarovar sorry.gif tare trist...

Mi-am schimbat orele de antrenament, de fapt am impartit antrenamentul in doua pentru ca de cind a inceput crocodilul scoala nu mai dispun de atita timp deodata. Asa ca o parte e dimineata la 5:30, 6 (depinde) si cealalta ramine la ora normala (10-11 seara). Niciodata greutati dimineata ca nu-s in stare.

In rest... toate-s vechi si noua toate. Joi seara am program de film cu prietena mea (The Women cool.gif ).

pupic.gif fetele si urez o joie minunata, numai buna de cucerit lumea! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bibi
Am citit putin despre Sardar Sarovar...e vorba de un baraj de construit in India? Sau nu am inteles eu bine?

Joia ca joia, dar vinerea e mereu frumoasa.

Si tie o zi minunata.
floare.gif
Panda
anca ti-as trimite... dar cum?
ca virtual nu cred ca te satisface..
aki
Ce ai mincat la restaurant? w00t.gif
ganesha
Da, Bibi, e acel baraj titanic, din cauza caruia au fost inghitie zeci de case iar alte zone au ramas in seceta cumplita. Oh well, daca guvernu' zice.... omul de rind mai are vreo optiune?

Care restaurant, Akisor? N-am mai fo' de secole!
May
Cautam in spate disperata sa vad la ce restaurant ai fost lol.gif

aki
CITAT(ganesha @ 17-09-2008, 04:06 AM) *

Mi-au pus "gind rau" astia de la mine de la servici - aici spre deosebire de alte zone, cind e ziua cuiva nu sarbatoritul 'face cinste' ci poporul inconjurator. Asa ca astia vor sa ma duca la restaurantul japonez. Ceea ce e tare fain din partea lor, dar eu voiam sa chiulesc de tot in ziua aia lol.gif lol.gif

Aha... lol.gif Abia trebuie sa te duci doh.gif lol.gif lol.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Da, restaurantul ma paste saptamina viitoare (desi eu voiam sa ma invoiesc in ziua aia).

Am fost la film cheer.gif Slabut filmul, da' vb aia... in companie buna, nu mai conteaza. Mi-a adus prietena mea Jen cookies facute de mina ei, si am dat gata o punga de popcorn. Si probabil acusi apare May si ma intreaba daca in punga era o singura floricea de popcorn pe care am impartit-o in doua grin.gif tease.gif lol.gif

In alta ordine de idei, sint socata (pozitiv) de fetele misto pe care seful meu le-a luat in lab, sint absolut superbe toate. 4 la numar (3 la master, una la proiectul de anul 4), nici un baiat, doar fete, si pe linga ca-s fete mai sint si absolut MORTALE!!!! Si destepte, si vesele, si frumoase (2 sint chinezoaice, iar din ele una are ochii verzi w00t.gif ), si imbracate fromos, si... talia talie, bicepsul biceps, deltoidul deltoid... naughty.gif Ca sa nu mai zic si de cele doua studente la doctorat care deja erau in lab de mai demult... una dintre ele e o negresa cu picoare pina-n git...

Foarte frumos, acum ma duc si cu mai mare tragere de inima la servici lol.gif rolleyes.gif

pupic.gif fetele, urez o vinere magnifica! yahoo.gif cheer.gif
aki
Buna,Ganehutu. hug.gif Si tie o vinere frumoasa si un weekend plin de perepetii interesante tease.gif
May
CITAT(ganesha @ 19-09-2008, 03:41 AM) *

Am fost la film cheer.gif Slabut filmul, da' vb aia... in companie buna, nu mai conteaza. Mi-a adus prietena mea Jen cookies facute de mina ei, si am dat gata o punga de popcorn. Si probabil acusi apare May si ma intreaba daca in punga era o singura floricea de popcorn pe care am impartit-o in doua grin.gif tease.gif lol.gif

Doamne fereste! Cum sa spun eu asa ceva? w00t.gif Sunt sigura ca Jen nu a mancat decat un sfert de floricea ca deja simtea ca pocneste lol.gif

Auzi, dar la voi acolo e lab sau e ceva casa de modele? naughty.gif pupic.gif
ganesha
Aki pupic.gif va fi mai mult decit interesant naughty.gif E ziua lu' my stepdaddy si in plus vine prietena mea din Toronto si sta tot w/e la mine. Vine impreuna cu pretenu' ei pe care nu l-am cunsocut pina acum lol.gif

May tease.gif tease.gif tease.gif na!
Lab-ul nostru e infloritor, doctoru' e tot un zimbet, ce-mi pot dori mai mult? lol.gif Nu-i casa de modele ca alea-s lesinate, is slabe dar cu % bf mare lol.gif lol.gif

Sint curioasa ce tort NU am sa maninc in w/e asta lol.gif Dar de ziua mea am sa servesc, sper la unul de inghetata.
Panda
G ce meserie ai?

ai cumva o formula de calcul pt cate calorii ard eu cu sportul meu lesinat.
in prezent fac pe arobicryder si workout-ul ala de la tine.

cand ai timp... nu-i graba.... pupic.gif
ganesha
Panda, calculatul caloriilor arse e destul de orientativ. Cauta pe google, sint o gramada de website-uri care au asemenea 'calculatoare', dar ... nu poti baga mina-n foc pentru ele. Din cite stiu eu, pe www.calorie-count.com au asa ceva, mai au pe www.calorie-king.com , apoi pe Health Status , cea de pe Spark People chiar e fainuta (cred ca cea mai faina de fapt), dar am impresia ca trebuie sa fii logat. Fitness log-ul lor e foarte bine pus la punct si au o gramada de activitati, spre deosebire de alte website-uri.

Formula de calcul e:

Calories burned by exercise = ((METs * 3.5 * weight in kg) / 200) * duration in minutes.
Unde MET inseamna metabolic equivalents (iar un MET e 3.5 ml oxigen /kg corp pe minut in stare de repaus, si valoarea creste in functie de efortul depus) Deci... cam complicat de calculat acasa doh.gif

Pe scurt, lucrez intr-un centru de "medical research". De ce?

floare.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Am venit sa iti spun ca te iubesc pupic.gif
La multi ani omului floare.gif
Cum s-a acomodata crocodilul cu scoala?
pupic.gif
bubbles
pupic.gif G-ul mancator de 3/4 de floricea )).gif si mai ales G-ul care rezista cu stoicism torturilor din w/e-uri prelungite )).gif
Panda
CITAT(ganesha @ 20-09-2008, 03:20 PM) *

Panda, calculatul caloriilor arse e destul de orientativ. Cauta pe google, sint o gramada de website-uri care au asemenea 'calculatoare', dar ... nu poti baga mina-n foc pentru ele. Din cite stiu eu, pe www.calorie-count.com au asa ceva, mai au pe www.calorie-king.com , apoi pe Health Status , cea de pe Spark People chiar e fainuta (cred ca cea mai faina de fapt), dar am impresia ca trebuie sa fii logat. Fitness log-ul lor e foarte bine pus la punct si au o gramada de activitati, spre deosebire de alte website-uri.

Formula de calcul e:

Calories burned by exercise = ((METs * 3.5 * weight in kg) / 200) * duration in minutes.
Unde MET inseamna metabolic equivalents (iar un MET e 3.5 ml oxigen /kg corp pe minut in stare de repaus, si valoarea creste in functie de efortul depus) Deci... cam complicat de calculat acasa doh.gif

Pe scurt, lucrez intr-un centru de "medical research". De ce?

floare.gif

10x de lamuriri... give_rose.gif
te-am intrebat de curiozite... ca te-am auzit ca lucrezi intr-un lab... vroiam sa stiu c fel, atat
hug.gif
ganesha
pupic.gif fetele!
Amelie, mi-era dor de tine! Crocodilului inca ii place noua invatatoare naughty.gif la scoala ii e fain, a inceput antrenamentele cu echipa de cross country running, ptiu sa nu-l deochi!

Am avut un w/e dulce si fain, crocodilul a trecut testul la inot si acum e in nivelul 10 (care e si ultimul), sintem tare mindri de el, de-acum vrea sa se apuce de scufundari cheer.gif Sportivul lu' mama! grin.gif

Party-ul de la mami a fost super, mami are un mare dar de-a da party-uri faine tare, mi-e draga de mor! Iar fratele meu a venit cu o propunere indecenta de-mi venea sa nu-l mai vad in ochi lol.gif

A fost si prietena mea la mine,e indragostita si are stelute-n ochi, a venit cu prietenul ei si au ramas peste noapte. Simbata am fost la cascada noastra, prin padure. rolleyes.gif

Pozici:

ImagineImagine

Prietena mea, eu (verdeeee):

ImagineImagine

Imagine

Revin cu vesti-povesti!

Incepe o noua saptamina de cucerit lumea yahoo.gif
pupic.gif fetele si urez o saptamina magnifica si plina! cheer.gif
aki
CITAT(ganesha @ 22-09-2008, 03:34 AM) *

pupic.gif fetele!
Amelie, mi-era dor de tine! Crocodilului inca ii place noua invatatoare naughty.gif la scoala ii e fain, a inceput antrenamentele cu echipa de cross country running, ptiu sa nu-l deochi!

Am avut un w/e dulce si fain, crocodilul a trecut testul la inot si acum e in nivelul 10 (care e si ultimul), sintem tare mindri de el, de-acum vrea sa se apuce de scufundari cheer.gif Sportivul lu' mama! grin.gif

Party-ul de la mami a fost super, mami are un mare dar de-a da party-uri faine tare, mi-e draga de mor! Iar fratele meu a venit cu o propunere indecenta de-mi venea sa nu-l mai vad in ochi lol.gif

A fost si prietena mea la mine,e indragostita si are stelute-n ochi, a venit cu prietenul ei si au ramas peste noapte. Simbata am fost la cascada noastra, prin padure. rolleyes.gif

Pozici:

ImagineImagine

Prietena mea, eu (verdeeee):

ImagineImagine

Imagine

CE FRUMOASA ESTI doh.gif pupic.gif
bubbles
Frumos de tot peisajul pupic.gif iar tu arati superb in verde hug.gif
onushca85
Neata, m-am reintors, ce mai faceti? ce mai e pe aici?
May
Ridica-te din iarba ca te mananca vaca )).gif Super-super naughty.gif pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Nu cred ca ma maninca vaca, i s-ar mari colesterolul lol.gif lol.gif

Cu ocazia w/e-ului am primit si primul cadou pentru ziua mea. cheer.gif Prietena mea exemplificata in imagini n-o sa fie aici in data in cauza. Nu-l port pina de ziua mea, superstitiile, maica lol.gif

amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Fiemea vrea sa faca sarituri in apa, din pacate in Craiova poti sa sari doar in cap, pe asfalt.
A cautat ea si a aflat ca doar la Sibiu e un bazin de sarituri.
pupic.gif
O saptamana de cucerit lumea cheer.gif cheer.gif cheer.gif
May
CITAT(ganesha @ 22-09-2008, 01:55 PM) *

pupic.gif fetele!

Cu ocazia w/e-ului am primit si primul cadou pentru ziua mea. cheer.gif Prietena mea exemplificata in imagini n-o sa fie aici in data in cauza. Nu-l port pina de ziua mea, superstitiile, maica lol.gif

E cumva vorba despre ceva ce ti-ar intregii ``colectia``? naughty.gif
ganesha
CITAT(May @ 22-09-2008, 03:31 PM) *

CITAT(ganesha @ 22-09-2008, 01:55 PM) *

pupic.gif fetele!

E cumva vorba despre ceva ce ti-ar intregii ``colectia``? naughty.gif

Suprinzator, dar nu! )).gif E o ... sari skirt (supranumita si magic skirt prin partile astea). E magic pentru ca se poate purta ca fusta, ca rochie, ca 3 tipuri de bluza (ca in linkul din propozitia trecuta). E handmade, din Nepal, ea zice ca stie povesti. Cred ca e asa. Abia astept sa o port rolleyes.gif
May
Ce tare e, cu 2 d-astea treci vara cu cate posibilitati ai de a le purta )).gif. Sa te pozezi cu ea de ziua ta wink1.gif
bibi
CITAT(ganesha @ 22-09-2008, 06:17 PM) *

Suprinzator, dar nu! )).gif E o ... sari skirt (supranumita si magic skirt prin partile astea). E magic pentru ca se poate purta ca fusta, ca rochie, ca 3 tipuri de bluza (ca in linkul din propozitia trecuta). E handmade, din Nepal, ea zice ca stie povesti. Cred ca e asa. Abia astept sa o port rolleyes.gif

E mai rau ca trebuie sa ai rabdare pana la caldura...

Te pup si o saptamana minunata.

Acum am vazut "verdele"........... salut.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif ...frumos si peisajul si personajul... pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Amelie, Bibi,, May pupic.gif

CITAT(May @ 22-09-2008, 06:03 PM) *

Ce tare e, cu 2 d-astea treci vara cu cate posibilitati ai de a le purta )).gif. Sa te pozezi cu ea de ziua ta wink1.gif

Am sa ma pozez, am sa ma pozez. )).gif Adica o sa ma pozeze altii daca vor avea chef )).gif

Pina una alta de ziua mea a picat din program wall climbing-ul, taman ce m-am uitat pe website-ul locului respectiv, cica e inchis peretele in ziua aia!!!! angry2.gif O sa ne ramina doar bowlingul. De fapt nu se stie nici ala, ca va fi zi lucratoare, din toata lumea care ar trebui sa vina numa' o singura persoana vine sigur (bun, inafara de ai mei) lol.gif Asa ca....

A trecut si ziua magica de 22 septembrie, cu al ei echinoctiu si inceput de toamna... rolleyes.gif Au mai ramas 4 zile de cucerit lumea, countdown pina la weekend lol.gif

pupic.gif fetele si urez o martze fructuoasa!!!
bibi
Nu mai vine vara deloc pana la anu'????? girl_cray.gif cry.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
La mine in cap e numai vara, mare si soare )).gif
Nu conteaza ca mi-s infofolita cu maieu, bluza si sacou.
La iarna ce oi mai imbraca?
Azii diminneatza mi-a trecut prin cap sa reincep sa vin cu masina la munca ca tzine de cald lol.gif lol.gif lol.gif
May
Primiti cu colinda? )).gif

Laaaaaa multi aniii cu saaanatate sa iti dea Domnul tot ce dorestiiiii
Zile senine si fericireeeeeee, laaaa multi aniiii sa traiestiiiiiiiiiii

party.gif haninoroc.gif dance2.gif dance3.gif drinks.gif flowers1.gif headspin.gif partytime2.gif rock.gif yahoo.gif bday.gif

Ma enervozeaza ca la tine inca nu e ziua ta )).gif
ganesha
CITAT(May @ 24-09-2008, 01:01 AM) *

Primiti cu colinda? )).gif

Laaaaaa multi aniii cu saaanatate sa iti dea Domnul tot ce dorestiiiii
Zile senine si fericireeeeeee, laaaa multi aniiii sa traiestiiiiiiiiiii

party.gif haninoroc.gif dance2.gif dance3.gif drinks.gif flowers1.gif headspin.gif partytime2.gif rock.gif yahoo.gif bday.gif

Ma enervozeaza ca la tine inca nu e ziua ta )).gif

lol.gif pupic.gif Dar eu am inceput sarbatoritul, iac-asa, 3 zile si 3 nopti, am inceput-o de azi lol.gif Am degustat niste tort si am desfacut niste felicitari (din care una imi dadea unda verde la tort ca sa fac burta lol.gif ) tease.gif Da' mai am 5 ore pina miine naughty.gif
May
Eu ma chefuiesc deja cu niste apa ca la mine e ziua ta cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.