Ancule
Ziua mea a trecut in doua etape mari: pina la 5 toate mi-au mers de-andoaselea, la servici a fost o zi nebuna, mai nebuna de atit mai rar am avut. Iar dupa 5... a fost balsamic: mi-au fost alaturi ai mei, EL, crocodilul, fratele meu, ai mei parinti, doua prietene. O mina de oameni, dar oameni de aur. Ce-am primit mi-a mers la suflet, nimic fancy,
prostioare, dar daruite din suflet!
La restaurant n-am mai fost, seful meu avea o teleconferinta in timpul prinzului, mi-a promis ca mergem saptamina viitoare
Tortul n-a mai fost sa fie de inghetata, wall climbing-ul era inchis... am fost la bowling si apoi la mine acasa.
Citeva imagini:

Am sa pun si restul de poze intr-un album.
Sint intr-o stare de liniste completa, in care nu-mi mai trebuie nimic, vreau doar sa nu trec prea repede pe linga ceea ce am deja si ocupata cu alte planuri sa nu cumva sa uit sa ma bucur de ce se intimpla ACUM. Asa ca e posibil as amin putin din proiectele... paralele, si sa ma concentrez doar pe ai mei, prieteni si serviciul pe care il am. Probabil n-o sa ma tina prea mult asta, pentru ca se intimpla pentru prima data in viata de adult. Si chiar ma gindesc la nebunia de a avea un concediu. Sigur nu anul asta, ma gindesc poate la anul.

fetele si urez o vinere magnifica!