fetele!
May, Aki... daca prind crocodilul, il pozez, promit!
Ella, e destul de subiectiv, nu prea ai cum sa calculezi caloriile arse, le poti aproxima doar, dar destul de vag. Poate fi activitate intensa... poate fi activitate usoara, asta numai tu o poti sti. Masoara-ti pulsul, inainte si in timpul efortului, si ia in considerare testul "vrobitului" (da, e subiectiv, dar tot mai bine decit nimic - in timpul efortului maxim, poti purta o conversatie, sau nu? cam in asta consta...
testul ).gif)
)
Inteleg ca te plictisesti repede, dar daca tot esti dispusa sa "cheltui" timpul asta ( o ora sau doua) si energia, nu mai bine o canalizezi intr-o sesiune organizata? Cind te plictisesti, schimb programul si gata. AI avea beneficii mult mai mari. Oricum, o ora/ zi e mai eficient decit 2 odata la 2 zile.
cartmansp99,

foarte frumos ce-ai zis tu acolo, si felicitari pentru rezultate!
As mai adauga ca nu conteaza doar sa vrei REZULTATELE, TREBUIE SA ITI DORESTI CU ADEVARAT SA DEPUI EFORTUL. Cred ca abia atunci ajunge sa curga totul firesc, fara frustrari, scapat in balarii, etc.
Dany 
, poate suna stupid "problemele", dar e o munca mult prea serioasa si mult prea grea, cu mult strins din dinti si lacrimi, ca sa las un cheat-day neprogramat, sau o farfurie de mincare comandata fara sa gindesc de 10 ori inainte sa o ciobeasca. Si nici nepoliticoasa fata de lume nu vreau sa fiu.
Cu hainele... nu poti sa te imbraci in blugi si tricou cind toata lumea e la rochie de seara cu spatele gol si tocuri de 10. Pur si simplu nu poti. Iar eu acum n-am nimic de felul asta care sa-mi vina, toate imi sint mari, si nici resurse sa le achizitionez pina miercuri.
Ata ete...
Uocheei, azi fu bine, la restaurant am gasit in meniu, dupa sapaturi indelungi (mama lor de italieni cu pastele lor, sosurile cu brinza si faina si toate dracoveniile pe care le gatesc atit de bine

) o chestie care era gen clatita, umpluta cu dovlecei si ciuperci, si cu brinza deasupra. Clatita in planurile mele sarea din schema, dar era atit de subtire, ca n-a mai sarit. Si o salata imensa si apa si gata
Azi: abdomen + umeri; alergat.

fetele, pentru miine visez la o vinere minunata, si la voi, si la mine!