Sta in cusca pentru ca e normal sa stea in cusca, adica normal din pucnt de vedere psiohologic in primul rind. Asa cum noi dormim in patul nostru, asa cum avem camera noastra in care mergem la culcare cind avem chef, sau inchidem usa ca vrem sa fim singuri, sa citim o carte sau...
uatever, asa are si el nevoile lui de un loc al lui pe care sa nu i-l invadeze nimeni.
De ros are instincte sa roada, dar conteaza educatia foarte mult. Stie ca n-are voie, are chestii de ros de-ale lui , dar mai fura si de pe la noi. Dar abia e copilas acum, invata si el ce si cum. Si e si periculos sa fie lasat sa roada orice - slapii sau papucii sau alte chestii nu sint facute pentru... ros, se pot desprinde bucatele mici, se poate ineca cu ele, colorantii ii intra in mucoasa, etcetcetc.
Azi avem prima lectie oficiala a lui, o sa avem cite una in fiecare saptamina

Adevarul e ca e tare pacat de el sa nu-l educam calumea, noi n-o sa-l ducem la concursuri si alte din astea pentru ca nu avem resurse, dar e linie pura, parintii si inca 4 ramuri de predecesori TOTI au fost campioni... Si in plus, mai e si chestia de dimensiune: acum cind stau la calc si vine cu labele pe genunchii mei ajunge cu capul in dreptul capului meu. Intrebarea de 100 de puncte e: cind va fi adult... oare unde va ajunge?

Iar la dimensiunie alea... daca nu e educat... Dumnezeu cu mila
Ma duc la servici... asa n-am nici un chef, nici nu mai stiu cum e sa am liber vara, sa fie 3 zile la rind de ex in care sa nu ma duc la servici (si sa nu fie w/e, normal). Asa mi-e de greu in perioada asta, cind toata lumea e plecata... Ma rog, asta mi-ar mai lipsi, normal ca e mai bine fara sefi, dar e si tare greu sa ma tin de treaba, rezerva de suturi in fund incepe sa se micsoreze...
SI e atit de fain afara azi, e ceata post-furtuna si mai stau asa, tunete in aer. Apropo, orasul in care stau eu e orasul cu cele mai multe descarcari electrice

Adevarul e ca ce furtuni de fulgere am vazut de cind sint aici... nici cele mai bestiale artificii nu le intrec!
Gata, scotocim pe fundu' sacului dupa un sut in fund si... ne lansaaaaaaaaam pe orbita!