Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
May
Iote, cu dedicatie )).gif

Imagine

[*****] sa o ia de prajitura ca mi-a mancat ficatii pana am asamblat-o. Ti-am zis ca blatul 1 s-a umflat si a trebuit sa il tai pe jumatate, doar ca jumatatea de sus care era si mai frumoasa, fara arsuri si d-alea, s-a facut aproape faramite. Blatul nr 2 l-am gasit crapat cand m-am trezit, nu m-am mirat prea mult ca era ca o bezea, in fine. Crema am frecat-o saptej` de ore pana s-a facut batz si i-am mai dat si cu intaritor w00t.gif. Cand a fost gata si am dat sa gust.... nu e pe gustul meu dry.gif, parca mananc lapte condensat cu lingurita sad.gif. Lui remy sigur ii place ca el chiar mananca lapte condensat cu lingurita lol.gif, dar na... a fost o trauma. Daca o faci, sper sa fie pe gustul vostru si sa nu ai atatea probleme )).gif
ganesha
Toata noaptea n-am dormit
M-am foit
M-am rasucit
Si la May eu m-am gindit:
Oare... i s-o fi-ntarit? lol.gif tease.gif

Da' ... de asta mi-era mie pofta? Ca tin minte ca prajitura dupa care ma dadeam eu cu capul de pereti avea in paleta cromatica putin maro lol.gif Sau or fi fost doua? lol.gif

Si eu as minca lapte condensat cu lingura.... buuuuuun! (la gust naughty.gif )

pupic.gif fetele, asa-i, weekendul e dupa colt! cheer.gif Pina atunci... o noua zi de cucerit lumea! cheer.gif
May
lol.gif Mi-ai facut si poezie, cred ca d-aia mi s-a intarit lol.gif

P.S.: aia avea putin maro ca tipa respectiva i-a tras model pe deasupra cu cioco topita, dar e aceeasi praji wink1.gif

Oricum, m-am scapat de-o paguba ca nu-mi place )).gif
bibi
Dar ce prajitura e asta?
ganesha
May, apai tu stii mai bine, eu doar m-am uitat la poze, se vede ca tu ai citit si textul )).gif pupic.gif

quote name='bibi' date='09-10-2008, 07:34 PM' post='157513']
Dar ce prajitura e asta?
[/quote]

Intr-una dintre pelegrinarile mele pe site-uri culinare la uitat la poze, m-am intilnit cu May )).gif Si cum ne-am asezat asa, la umbra de doua topice ca obosisem de la atita frumusete de peisaj )).gif eu am aratat cu degetu' (stiu, nu-i frumos) o frumusete de prajitura ce se oglindea la soare... May a facut-o. Eu nu stiam cum o cheama ca doar ma uitam la poze. )).gif
amalia0701
Pe vremuri fiind un site de slabeala nu puneam poze cu otravuri, chiar le scriam cu galben sa nu facem pofte.
)).gif
bibi
[quote name='ganesha' date='09-10-2008, 08:38 PM' post='157517']
May, apai tu stii mai bine, eu doar m-am uitat la poze, se vede ca tu ai citit si textul )).gif pupic.gif

quote name='bibi' date='09-10-2008, 07:34 PM' post='157513']
Dar ce prajitura e asta?
[/quote]

Intr-una dintre pelegrinarile mele pe site-uri culinare la uitat la poze, m-am intilnit cu May )).gif Si cum ne-am asezat asa, la umbra de doua topice ca obosisem de la atita frumusete de peisaj )).gif eu am aratat cu degetu' (stiu, nu-i frumos) o frumusete de prajitura ce se oglindea la soare... May a facut-o. Eu nu stiam cum o cheama ca doar ma uitam la poze. )).gif
[/quote]

De aia nu ma bag pe acolo prea des..

Crema e cu lamaie May-ishor?
amalia0701

Alooooooooo offtopic.gif
E o sectine cu bucatarie pe prima pagina mai jos devil.gif
ganesha
CITAT(bibi @ 09-10-2008, 08:06 PM) *

De aia nu ma bag pe acolo prea des..

Eu is moarta dupa fotografia culinara, cosmetica si cea cu... sticlarie lol.gif Si pe linga fotografia profesionala ma topesc dupa cea facuta de "muritorii de rind" asa ca imi fac haladuiala zilnica de spalat creieri si retine la un ceaiut pe forumuri si bloguri din astea. Multe poze sint foarte foarte bine facute!

May
Am cerut permisiunea stapanei aseara ca sa pun poza azi dar promit ca nu mai fac, ca nu-i frumos, mai ales ca de azi a inceput viata fara abateri cheer.gif

bibi iti dau PM cu detaliile floare.gif
ganesha
CITAT(May @ 09-10-2008, 09:30 PM) *

Am cerut permisiunea stapanei aseara ca sa pun poza azi dar promit ca nu mai fac, ca nu-i frumos

Ai avut "permisiunea" pentru ca frumos, e ceva plamadit cu minutele tale, si cu dragoste.
Daca era un goblen sau o sculptura ce, era mai bine? hug.gif

[Las'ca-s mai frumoase pozele alea de duzina cu capuncinouri cu inimioare si tone de frisca tease.gif ]

In alta ordine de idei, ma duc la cumparaturi pentru bunicii (ramasi) pe care al meu EL o sa-i aiba linga in doua zile rolleyes.gif
May
Am zis ca nu-i frumos sa fac pofta la lume )).gif

Socra-meu a balotat rapid 3 bucati, ii place la nebunie deci e vorba de gusturi wink1.gif
ganesha
Hihi May pupic.gif

Credeam ca o sa-mi pice mai bine plecarea lui el meu, dar se pare ca doar nu s-a manifestat pina acum doh.gif

Am niste dureri crunte de stomac si incep s-o dau prin balarii (durerile mele de stomac sint pe fond nervos, apar cind sint declansate de momente cheie - ca alte belele de-ale mele, uf) Sper sa nu apara si celelalte... bucurii.
Nu "separarea" ma sperie, ca desi indragostita pina peste urechi (sper eu) am depasit perioada asta (desi in 10 ani n-am stat separati decit 3 saptamini, in 2003!!!!). Of!

Uochei, no workout today )).gif Sint emotionoata totusi pentru cursa de duminica. Hihi!

pupic.gif fetele si urez o vinere minunataaaaaa! La noi e weekend lung, al meu o sa fie extra lung, miine nu ma duc la servici ca al meu pleaca la 12 la prinz.
Panda
o sa treceti voi si peste asta! hug.gif
offtopic.gif ce tare aia cu "feel your boobies" lol.gif
bibi
CITAT(Panda @ 10-10-2008, 11:36 AM) *

Ti-ai controlat sanii in ultima vreme?

Asta era ideea.. give_rose.gif
Panda
CITAT(bibi @ 10-10-2008, 12:18 PM) *

CITAT(Panda @ 10-10-2008, 11:36 AM) *

Ti-ai controlat sanii in ultima vreme?

Asta era ideea.. give_rose.gif

da mai ..am inteles-o.... dar au spus foarte misto...; eu sunt fan campanii pt prevenirea cancerului de san; dar pe asta e prima data cand o aud/vad...
PS:..i-a controlat iubi dimineata de cum am facut ochi.. naughty.gif... if you know what I mean...
bibi
CITAT(Panda @ 10-10-2008, 12:55 PM) *

da mai ..am inteles-o.... dar au spus foarte misto...; eu sunt fan campanii pt prevenirea cancerului de san; dar pe asta e prima data cand o aud/vad...
PS:..i-a controlat iubi dimineata de cum am facut ochi.. naughty.gif... if you know what I mean...

blushing.gif blushing.gif ...nu stiu despre ce vorbesti, eu sunt femeie serioasa, cica...

La medic ai fost anu asta?

Hai ca am gasit si la tine sa stau cu biciu' in spate!!! yahoo.gif

De G nu zic nimica. pupic.gif
Panda
CITAT(bibi @ 10-10-2008, 01:09 PM) *

blushing.gif blushing.gif ...nu stiu despre ce vorbesti, eu sunt femeie serioasa, cica...

eu la medic lucrez draga mea.... doctor.gif bine acu' sunt in concediu de maternitate... dar NU ma neglijez cu sanatatea deloc; e mai ieftin sa previi decat sa tratezi....sunt distrusa cu cancerul...( bine la cancer s-ar putea sa iesi mai ieftin... 4 scanduri... cat de scumpe sa fie blink.gif ) ii stresez pe toti cu chestii de bun simt: papanicolau, radiografie mamara, tutun, expunere la soare... etc
apropositos...ca te-a mancat limba doc.gif i-a zi 'mneata cand ai facut ultimul papanicolau?

L.E. eu am fost la doctor pt un examen general acum 4 luni... si mi-a verificat si "the boobs"
blum.gif
bibi
CITAT(Panda @ 10-10-2008, 02:27 PM) *

CITAT(bibi @ 10-10-2008, 01:09 PM) *

eu la medic lucrez draga mea.... doctor.gif bine acu' sunt in concediu de maternitate... dar NU ma neglijez cu sanatatea deloc; e mai ieftin sa previi decat sa tratezi....sunt distrusa cu cancerul...( bine la cancer s-ar putea sa iesi mai ieftin... 4 scanduri... cat de scumpe sa fie blink.gif ) ii stresez pe toti cu chestii de bun simt: papanicolau, radiografie mamara, tutun, expunere la soare... etc
apropositos...ca te-a mancat limba doc.gif i-a zi 'mneata cand ai facut ultimul papanicolau?

L.E. eu am fost la doctor pt un examen general acum 4 luni... si mi-a verificat si "the boobs"
blum.gif

Pai acum vreo 3 luni, e bine?

Cica ne baga la obligatoriu de anul viitor... cheer.gif cheer.gif

Cinica mai esti cu "cancer s-ar putea sa iesi mai ieftin... 4 scanduri... cat de scumpe sa fie blink.gif "...Doamne fereste!!
Panda
CITAT(bibi @ 10-10-2008, 02:31 PM) *
Cica ne baga la obligatoriu de anul viitor... cheer.gif cheer.gif

eu as pune pedeapsa cu inchisoare pt cine nu-l face mad.gif
bibi
Am inteles. salut.gif
Repet in 6 luni, inteles.

Panda
CITAT(bibi @ 10-10-2008, 02:40 PM) *

Am inteles. salut.gif

deci ai peste 40 de ani? w00t.gif
hm... babo tata.gif pokey.gif tease.gif

G scuze ca m-am prostit la tine in jurnal... dar nu am putut rezista
bibi
CITAT(Panda @ 10-10-2008, 02:44 PM) *

CITAT(bibi @ 10-10-2008, 02:40 PM) *

Am inteles. salut.gif

deci ai peste 40 de ani? w00t.gif
hm... babo tata.gif pokey.gif tease.gif

G scuze ca m-am prostit la tine in jurnal... dar nu am putut rezista

Nu, dar asa am inteles din mesajul tau. Ca mai bine la 6 luni. biggrin.gif
aki
Of, chiar e bine sa mergi la un control.Dar nu-i timp blink.gif .Am gasit si eu motiv doh.gif
Sa ai un weekend minunat hug.gif
May
Eu sunt bolnava cu papanicolaul box.gif

G poti sa faci linistita mantzocaria, se pare ca numai eu sunt defecta tease.gif : aseara am taiat aproape toata tava in dreptunghiuri mici, le-am pus intr-o cutie si remy le-a dus azi la lucru. La 11 au renuntat toti la sandwich-uri si s-au pus pe cutie, au mancat aproape 20 de bucati in 5 insi w00t.gif

Si eu resimt fizic emotiile, asa ca te inteleg, sper sa treaca repede hug.gif
ganesha
CITAT(Panda @ 10-10-2008, 11:55 AM) *

Nooooo, n-am nici cea mai vaga idee la ce te referi. La ce te referi? lol.gif tease.gif

CITAT
eu as pune pedeapsa cu inchisoare pt cine nu-l face

Eu as da amenzi la lume, vai, si-nca ce-as mai da. Si nu neaparat la adulti, ei faca ce vor cu viata lor, da' as da printilor care nu calculeaza zilnic macro si nutrientii din alimentatia copiilor lor si apoi apar la doctor cum ca "mvaaaaaai, e anemica asta mica", "mvaaaaaai, ce lipsa de calciu are"... Cind ii aud mor! Nu are, i-a facut-o parintele cu mina lui! Ouf! (probabil o sa se revolte lumea, da' cind e vorba de copii eu nu ma pot abtine!)

CITAT
Si eu resimt fizic emotiile, asa ca te inteleg, sper sa treaca repede

hug.gif
Eu-s nitel defecta la mansarda... ma tin tare eu tare, da' asta e.

pupic.gif fetele! Sper sa termin bagajele, intr-o ora vine si-l ia, iar valizele-s tot cascate, noi bem ceai si ne uitam la ce poze ia cu el lol.gif
amalia0701
pupic.gif
Si io patesc la fel, asta inseamna ca avem natureleul simtzitor oricat de barbate ne dam.
pupic.gif
Al meu a plecat azi noapte, nu stiu al ce ora si deja imi e dor de el.
Avem date grin.gif la 15 cand copila e la meditatii la romana, sper sa se intoarca pana atunci )).gif )).gif
Panda
off... greut cand pleaca jumatatea.....
hug.gif
bibi
CITAT(amalia0701 @ 11-10-2008, 09:31 AM) *

Avem date grin.gif la 15 cand copila e la meditatii la romana, sper sa se intoarca pana atunci )).gif )).gif

Vezi ca la 19 trebuie sa te intorci la servici... blum.gif
amalia0701
CITAT(bibi @ 11-10-2008, 06:32 PM) *

Din pacate el a ajuns in Craiova la 17, intre timp am aflat ca s-a dus la Dumnezeu un coleg, asa ca am mers sa facem coroana, sa luam lumari.
Io-s la munca si El s-a dus acolo, era topit.
bibi
CITAT(amalia0701 @ 11-10-2008, 07:20 PM) *

CITAT(bibi @ 11-10-2008, 06:32 PM) *

Din pacate el a ajuns in Craiova la 17, intre timp am aflat ca s-a dus la Dumnezeu un coleg, asa ca am mers sa facem coroana, sa luam lumari.
Io-s la munca si El s-a dus acolo, era topit.

Scuze. Imi pare rau sa aud asta. Sa-i fie tarana usoara.
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 11-10-2008, 08:31 AM) *

pupic.gif
Si io patesc la fel, asta inseamna ca avem natureleul simtzitor oricat de barbate ne dam.
pupic.gif
Al meu a plecat azi noapte, nu stiu al ce ora si deja imi e dor de el.

Mie mi-e frica pentru simt ca lui ii e frica blushing.gif N-a mai fost acolo de ani buni, intre timp a murit (mai demult) tatal lui (tinar de tot) si bunicul lui (Mos Gheroghe-ul copilariei sale), si s-au intimplat si multe altele, stiu ca s-a dus cu inima tremurinda si mai stiu ca nu voia deloc sa plece, si mai stiu ca voia mult sa fi putut merge si eu cu el, sa fim de mina amindoi.

Da, e greu cind pleaca jumatatea, dar ma bucur ca e greu - inseamna ca si acu', dupa 9 ani jumate de maritis, il iubesc de parca as avea 16 ani, e semn bun blushing.gif

CITAT
Din pacate el a ajuns in Craiova la 17, intre timp am aflat ca s-a dus la Dumnezeu un coleg

Amelie hug.gif
amalia0701
Important e ca esti cu inima langa el si se intoarce la sf.lunii.
Azi i-am spus lui Marius ca io vreau sa mor inaintea lui, de parca ar fi dupa cum vreau io.
Satu si plang ca proasta la birou si nu am puterea sa merg la oamenii aia acasa, dar daca ma duc acolo maine trebuie samerg la terapeut, sunt lasa, slaba si un priten rau.
Ma tot gandeam daca as fi fost io in locul sotiei lui?
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 11-10-2008, 06:29 PM) *

sunt lasa, slaba si un priten rau.

NU ESTE ADEVARAT! Esti om, si esti un om frumos pentru ca simti!
E omeneste sa simtit, sa ne fie frica, sa suferim, sa ne doara, sa cautam comfort pentru sufletul nostru, sa vrem sa ne ferim de toate.

Avem si noi discutii despre moarte, despre cine moare inaintea cui... cred ca multa lume le are.
Eu am luat-o pe ulei tare de tot anul trecut cind a murit bunica mea... iar intreaga la cap nu eram nici inainte (skeletons in the closet, nu stiu daca vreau sa vorbesc despre asta), iar dupa aia a fost si mai oribil. [M-am opus din toate madularele oricarei forma de medicatie, poate as fi fost mai ok si in ziua de azi]

Ma gindesc si eu de multe ori, oare cum as fi daca as fi eu in locul cunoscutilor care trec prin drame atit de mari (pierd jumatatea sau copiii) dar orice exercitiu de imaginatie este depasit de zece mii de ori de realitate, cind (daca) aceasta se intimpla...

hug.gif
Katia
Am zis si eu..sa recuperez in weeend-ul asta ce n-am apucat sa citesc pana acum....bineinteles ca 173 de pagini sutn foarte multe si am decis sa citesc ultimele cateva pagini..ca sa ma pun la curent cu subiectul...si ce vad....subiectul este..moartea..m-am intristat.....oare nu e mai bine sa nu ne gandim cum am reactiona daca ne-ar muri cineva drag? sorry.gif sorry.gif ...si sa ne rugam sa nu se intample asa ceva...
ganesha
Draga Katia, din fericire s-a mai discutat si altceva decit subiectul asta smile.gif Si din pacate... oricit ne-am ruga noi, nu putem decit sa ne rugam sa se amiie momentele astea, ca de evitat complet nu putem, asta-i viata! Trebuie sa constientizam cit de norocosi sintem sa avem oameni minunati in viata noastra... si sa le ducem pe toate cind si cum ne-or veni!

cheer.gif Noi ne-am intors de la race cheer.gif , a fost demential, nu ma asteptam ca crocodilul sa se tina atit de bine, a fost o zi superba de toamna, am facut o gramada de poze si ne-am simtit extraordinar. Acum crocodilul face o baie cu saruri Epsom si i-am promis un masaj )).gif Pacat ca nu e si taica-su aici sa ne vada mad.gif Cursa a fost fundraising pentru The Food Bank, si pe linga taxa de participare au fost si donatii in mincare.
Au fost 9 km in total, am plecat de acasa la 7 jumate, am zis ca ma taie cind mi-a sunat SI duminca ceasul la 5:30 lol.gif (de obicei am trezit de voie, pe la 7-8)

pupic.gif fetele si revin cu poze!
ganesha
Citeva poze de azi: toamna, Tamisa, copaci in flacari... a fost frumos:

Crocodilul inainte de cursa:
Imagine

Cu o prietena de-a mea:
Imagine

Toamna in parcul meu preferat:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Urez o saptamina minunata!
dany
Ca de obicei : superbe pozele ! give_rose.gif

Si tu sa ai o saptamana superba !
bibi
Era frumos sa-l vedem si dupa cursa..cred ca era rosu in obrajori.

Frumoasa toamna si curata.

O saptamana frumoasa si light . pupic.gif
amalia0701
Multzumesc ca mi-ai adus aminte ca am in oras un superb parc.
Sa vad can ii mobilizez pe ai mei.
Pup alergatorii.
pupic.gif pupic.gif
May
S-a tuns crocodilu`! w00t.gif )).gif
ganesha
pupic.gif fetele!

La noi e Thanksgiving-ul azi, zi libera... imi cam lipseste al meu, dar ma duc cu prietena mea pe coclauri, prin toamna.

Crocodilul s-a tuns mai demult, am uitat cind, a vrut tuns cu masina, de catre taica-su, n-a mai vrut tunsoare cool. )).gif

Asta e el DUPA cursa (in a doua poza se vede cit de pleostit e lol.gif ):

Imagine

Imagine

Oricum, dupa baia cu saruri si masaj a zis ca e heaven on earth lol.gif lol.gif lol.gif

pupic.gif fetele!
Katia
Credca din intrebarea mea se va vedea ca nu am citit tot jurnalul tau...dar asta e copilul tau...?????adica tu ai copil? salut.gif salut.gif Respectele mele daca e asa. E frumusel foc...am si eu o nepoata draguta..poate poate
amalia0701
pupic.gif Mama si crocodilul.
Si sarabatoare frumoasa, nu stiu ce se zice azi acolo la voi.
EL a ajuns bine, e ok?
dany

Happy Thanksgiving-day !! hug.gif
bubbles
pupic.gif G. S-a tuns crocodilul?Ca parca avea mai mare parul hug.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 13-10-2008, 09:08 PM) *

pupic.gif G. S-a tuns crocodilul?Ca parca avea mai mare parul hug.gif

Hihihi, Bubule, tu te uiti numai la poze, nu citesti si textul acompaniator? lol.gif

CITAT(dany @ 13-10-2008, 09:02 PM) *

Happy Thanksgiving-day !! hug.gif

Dany, saru-mina! hug.gif A fost OK, n-am facut NIMIC deosebit, tare ciudat anul asta. Ar fi trebuit sa ies cu prietena mea pe cocaluri... n-am mai iesit. Mama a facut masa mare, n-am fost, am trimes numa' crocodilul. Am stat in casa si am multumit de una singura, m-am uitat la filme, am mincat curat si fromos, mi-am petrecut ziua cu "de-ale mele".

CITAT(Katia @ 13-10-2008, 05:06 PM) *

Credca din intrebarea mea se va vedea ca nu am citit tot jurnalul tau...dar asta e copilul tau...?????adica tu ai copil? salut.gif salut.gif Respectele mele daca e asa. E frumusel foc...am si eu o nepoata draguta..poate poate

Da, e al meu suta la suta. De fapt nu, ca are si taica-su o contributie, deci reformulez: e al nostru suta la suta! pupic.gif

CITAT(amalia0701 @ 13-10-2008, 06:16 PM) *

EL a ajuns bine, e ok?

pupic.gif Amelie! A ajuns ok, simbata pare-mi-se... totul (pare) ok. Nitel trist. Abia asteapta sa vina, abia-l astept acasa. Catelul se topeste de dorul lui, cred ca pentru el e cel mai greu, ca nu pricepe "ce si cum" lol.gif lol.gif
Panda
te salut ganeshut singurel cu dor dupa sufletul pereche... dar las' ca-i bine asa give_rose.gif
crocodilul este absolut pretios in poza aia in care e pleostit;
felicitari pt crocodil reusit si sportiv...
amalia0701
pupic.gif
bubbles
No nu am citit textul tease.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.