Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
aki
CITAT(ganesha @ 14-10-2008, 01:57 AM) *

Catelul se topeste de dorul lui, cred ca pentru el e cel mai greu, ca nu pricepe "ce si cum" lol.gif lol.gif

Ei,da...Intelege el mult mai mult de cit ne dam noi seama.Atit de destepti sunt doh.gif numai ca nu pot sa ne spuie wink1.gif
Deea
hug.gif Pe unde umbli G. sportiv si dragut?

Foarte frumoase pozele! Felicitari crocodilului!
amalia0701
Anda nu poate intra site de acasa.
Nessie iar a apararut problema aia, o ajuti?
Deea
Multumesc Amalia hug.gif , chiar ma intrebam ce-o fi cu ea
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 16-10-2008, 09:52 AM) *

Anda nu poate intra site de acasa.
Nessie iar a apararut problema aia, o ajuti?

sad.gif Din pacate si data trecuta ne-am chinuit noi pana s=a reparat de la sine. E o problema undeva pe traseu intre providerul ei de internet si unde e gazduit siteul. O sa sun sa vad daca putem face noi ceva.
ganesha
pupic.gif fetele!

Din pacate imi merge forumul din doi in doi de acasa. Ori nu merge deloc, ori se incarca juma' de pagina, ori vad in ... versiune text (asta din urma e cea mai tare varianta, ca mi se incriciseaza ochii). La servici - ca la servici, mai arunc un ochi, de apuc, dar cam atit.

Sper sa revin in forta si cu vesti povesti.

Deocamdata totul e bine, dieta si antrenamentul merg unse (sa nu le deochi), in sfirsit se pare ca scap si de ultimele urme de "jello" de pe brate, incepe nu mai tremure nimic cind ma spal pe dinti, sper ca de data asta sa am putere (psihica) sa ma tin de program pina la capat. De obicei clachez nervos cind rezultatele sint maxime...

In rest imi doresc cu ardoare sa se intoarca al meu pentru ca alergatura a doi oameni se pare ca totusi e ... pentru doi oameni )).gif

La servici e o perioada nebuna, dar frumoasa, multa treaba si multe talk-uri la care trebuie facuta prezenta (pe linga treaba). Sint foarte fercitia, de-a dreptul extatica: unul dintre talk-urile de saptamina viitoare va fi tinut de cel care a luat premiul Nobel in medicina anul acesta pentru relatia dintre HPV si cancerul de col uterin.

Cam astea sint noutatile, sper sa reusesc intru pe forum de acasa fara sa ma impiedic )).gif

pupic.gif fetele si urez zile pline si senine!
Panda
CITAT
in sfirsit se pare ca scap si de ultimele urme de "jello" de pe brate, incepe nu mai tremure nimic cind ma spal pe dinti,

daca as avea asa ceva... ai fii idolul meu give_rose.gif
felicitari... la mine jello si pe burta... sad.gif
May
Eu am jello si pe obraji )).gif pupic.gif
amalia0701
hug.gif
ganesha
pupic.gif fetele!

Ma foiesc prin toamna... si as vrea sa pun niste poze colorate si inflacarate dar nu reusesc doh.gif e devil.gif

In rest, ma cam dau cu capul de pereti, am o perioada nebuna de pofte, si, ca sa fie totul complet stau si cu doo cutii de cite 75 de ciocolati fiecare in dulapul de la bucatarie - deh, Halloweenul!!!! Nu ajuta deloc situatiei lol.gif De vreo 10 zile stau cu ele acolo, pina acum nu m-am atins de nici una...

Mi se agata privirile de orice misca in domeniul mincarii.... lol.gif parca fac a foame lol.gif Solutia pe care am adoptat-o e ca am toata mincarea impartita deja in cutiute si stivuita in frigider (si cea gatita si cea care urmeaza a fi gatita) si... nu ma abat de la ea orice ar fi, oricine ar veni pe la mine, oriunde m-as duce, orice as gati pentru altii. Dixit. Pina acum functioneaza... Sper sa nu ma deochi lol.gif

pupic.gif fetele si urez o duminica (si o saptamina) plina, minunata, implinita, si cu senin in suflet!!! cheer.gif
dany
CITAT(ganesha @ 19-10-2008, 02:47 AM) *

am o perioada nebuna de pofte, si, ca sa fie totul complet stau si cu doo cutii de cite 75 de ciocolati fiecare in dulapul de la bucatarie - deh, Halloweenul!!!! Nu ajuta deloc situatiei lol.gif De vreo 10 zile stau cu ele acolo, pina acum nu m-am atins de nici una...

Trimite-le la mine si ti le returnez neatinse ( din partea mea ) cand vrei tu .....adica atunci cand expira grin.gif parol !
ganesha
Uof, ti le dau cum sa nu, da' vii sa mi le aduci vineri pe 31 oct ca atunci am nevoie de ele, vin copilutii cu colinda pe la usi. Si sa nu te bucuri prea tare, ca nu-s ciocolati full-size, is din alea micute, Halloween-size.

Pe linga ca-mi merg multe site-uri cum imimerg, nu-mi merge nici tastatura bine, pentru un singur space tre' sa bat in tasta cu viteza de enshpe ori, ce-ila degetele mele, parca impletesc lol.gif
Panda
pupic.gif
May
CITAT(ganesha @ 19-10-2008, 02:47 AM) *

In rest, ma cam dau cu capul de pereti, am o perioada nebuna de pofte, si, ca sa fie totul complet stau si cu doo cutii de cite 75 de ciocolati fiecare in dulapul de la bucatarie - deh, Halloweenul!!!! Nu ajuta deloc situatiei lol.gif De vreo 10 zile stau cu ele acolo, pina acum nu m-am atins de nici una...

Nu te-ai invatat minte de anul trecut? )).gif Mai stii ca le aveai in fata cand alergai? Si iti imaginai ca alergai spre ele? lol.gif
ganesha
Pai la ce sa ma invat minte? )).gif Ca doar Halloweenul e in fiece an, si daca nu le iau din timp nu le mai gasesc, deja nu mai e aproape nimic pentru Halloween in magazine, au inceput decoratiile de Craciun lol.gif
Bietele de ele n-au nici o vina ca exista, stau cuminti in dulap, eu is aia cu boii dusi de-acasa si pofte de adolescent in focuri lol.gif

Toamna de octombrie prin cartier (sau asteptind autobuzul in mod productiv )).gif ):

Imagine

Imagine

Imagine

pupic.gif fetele si urez o saptamina fructuoasa!
Deea
hug.gif Buna dimineata!

Vreau sa astept si eu autobuzul in asa locuri frumoase girl_cray.gif

O saptamana frumoasa!
amalia0701
pupic.gif
Io azi dimineatza eram cam dezbracata pentru ceatza "londoneza" alba si laptoasa si tremuram ca varga asteptand autobuzul pe intuneric sad.gif
Vreau si io la tine acolo ca tare-i frumos!

Cum i se pare Lui Romania dupa atatia ani?
bibi
Ce traseu frumos are autobuzul asta...de unde ma urc si eu?

Bravo pt ambitie...

Cu restul, parca nu merg toate bune cand nu e EL acasa...?!
ganesha
pupic.gif Deea, Amelie, Bibi si restul fetelor!

Cu al meu departe e ciudat, dar ma bucur ca am avut ocazia sa ramin singura cu gindurile mele, sa-mi fac nitel ordine in idei, viata si prioritati. E necesar igienic un astfel de.... fragment de timp.

Din pacate timpul ma omoara, ce faceam in doi fac singura, deci cumva treaba s-a dublat, sau timpul s-a injumatatit, depinde cum privesc )).gif Daca inainte nu-mi ajungeau 24 de ore, acum sint crizata foc lol.gif Dar enjoy totusi!

Seminarul lui zur Hausen a fost absolut fenomenal, inca sint sub vraja lui, prezentarea a tinut vreo 40 de minute, si a lasat o ora pentru intrebari. Din pacate au fost intrebari cam... generale, mai ales despre vaccin, mie mi-ar fi placut sa mai aflu ceva de culise, nu in fiecare zi am ocazia sa fiu in aceeasi camera cu un laureat Nobel )).gif
Din cauza faimei lui, publicul a fost pestrit, nu numai din breasla.
Oricum, a fost o experienta ciudata, mai mult decit ciudata, urmaresc intotdeauna cuvintarile celor ce primesc premiul Nobel (din toate domeniile), dar alea-s asa... destul de tip lol.gif Seminarul de azi a fost cu totul si cu totul deosebit.

pupic.gif fetele!
bibi
Cu trebile zilnice e greu.Dar si gandurile curatite sunt bune.

Hai ca mai trimit o ora de la mine (nici eu nu am dar imi rup ca ai mare nevoie...)..cine se mai ofera cu cateva minute?!
amalia0701
Io donez 2 ore ca sunt cam instabila psihic si nu le folosesc judicios, asa ca ti le dau tie ca ai mai multa nevoie hug.gif
aki
Pup Ganeshutul fara timp pupic.gif
May
Eu iti dau juma` de zi )).gif
ganesha
Saru-mina drageleeeee! pupic.gif

Deja am facut azi o nebunie... am plecat cu juma' de h mai tirziu de acasa )).gif

Si mai credeam eu ca azi am sa fiu singura la servici, ca tot poporul trebuia sa fie la o conferinta, iar eu sa tin fortul aici (deh...). Numa' ca am luat tapa: intr-adevar, tot poporul e plecat DAR SEFUL E AICI lol.gif Noroc ca e o bomboana... dar ma puteam lipsi de bomboane azi lol.gif

bibi
CITAT(ganesha @ 21-10-2008, 05:01 PM) *

Saru-mina drageleeeee! pupic.gif

Deja am facut azi o nebunie... am plecat cu juma' de h mai tirziu de acasa )).gif

Si mai credeam eu ca azi am sa fiu singura la servici, ca tot poporul trebuia sa fie la o conferinta, iar eu sa tin fortul aici (deh...). Numa' ca am luat tapa: intr-adevar, tot poporul e plecat DAR SEFUL E AICI lol.gif Noroc ca e o bomboana... dar ma puteam lipsi de bomboane azi lol.gif

oops.gif

Mariana
pupic.gif hug.gif Iti dau si eu cateva ore poate asa mai reduc din cele incare sunt bolnava (acum).
ganesha
pupic.gif fetele!

Am gasit pe-un website niste poze de la alergarea de acum 2 saptamini, si m-am gasit si pe mine in 2 lol.gif

Nu stiu cum ca numa' in verde sint in poze lol.gif Deci: eu la masa de inregistrare si semnat pentru numar:

Imagine

Alergind la deal, cu ... ahem.... voie buna lol.gif (mai in fundal, asa... acum vad ca mai era cineva in verde, da' mult mai depaaaarte )).gif ) :

Imagine

Si inca o bucatica de octombrie de pe strada mea:

Imagine

pupic.gif fetele si urez o miercure dementiala!
aki
Vad numai o poza blink.gif
May
Si eu tot numai o poza sad.gif
ganesha
Care anume vedeti? (eu le vad pe toate 3)
May
Pe cea cand alergi doar )).gif
bibi
Si eu o vad tot numai pe aia cea mai importanta...adica atunci cand alergi. grin.gif wink1.gif

Mi se pare ca esti asa inaltaaaaa....si sunt cam ca tine....mama ce inalta m-as face daca as alerga biggrin.gif ...hiu... rolleyes.gif

Chiar lunganca...dar de, e fibroasa nu gelatinoasa ca mine.. lol.gif

Mai trec pe aici poate ajung si celelalte doua la vedere ca tare mult mi-a placut toamna in cartierul tau.. pupic.gif
May
Pai e inalta, are 1.74 ( si eu la fel grin.gif). Tu?
bibi
Acum eu ma dau la 175, dar cred ca nu m-am mai masurat de vreo 10 ani...oare tot asa sunt sau m-au cocosat tzatzele astea care ma trag in jos?

lol.gif lol.gif
May
)).gif pai ia masoara-te. Si tu faci parte din grupul celor care, la batranete, vor avea bataturi la genunchi? )).gif Eu planuiesc sa mi le dau pe spate, ca fularul lol.gif
ganesha
lol.gif Lunganca, fibroasa... vorbiti despre copaci aici? lol.gif

Poza cu toamna care nu se vede e a treia de-am pus-o pe photoblog aici. Deci asta s-a rezolvat.
Cealalta poza va fi... repusa cind ajung acasa. Momentan as da orice sa fiu acasa... ma rog, mi se pare mie ca as da ORICE, da' asa e vorba, de fapt nu cred ca as da ceva prea insemnat, mai am vreo 2 ore si plec oricum lol.gif

Abia astept urmatoarea cursa, va fi in decembrie, pe 6. Cursele dau dependenta, e un sentiment absolut demential, roller coasterul e mic copil pe linga curse, adrenalina, lumea de pe margine care face galagie, pace bunnies rolleyes.gif

Nu stiu ce am azi, ma scurg la servici )).gif
bibi
CITAT(May @ 22-10-2008, 09:21 PM) *

)).gif pai ia masoara-te. Si tu faci parte din grupul celor care, la batranete, vor avea bataturi la genunchi? )).gif Eu planuiesc sa mi le dau pe spate, ca fularul lol.gif

Iar vorbesc de prieteni, dar am una care a crescut mai in tinerete 2 nepoate ale soru-sii.Doua scumpa de fetite.Aia mai mica a intrat cu ea in baie si la un mom dat ii zice uitandu-se la tzatzele ei...ce sunt astea? Ea zice, tzatze...aia mica cu o seninatate...da-le pe spate ca nu-mi plac... lol.gif lol.gif lol.gif ...asa si tu.. blum.gif
Da, fac parte din acea "categorie".. doh.gif

CITAT(ganesha @ 22-10-2008, 09:39 PM) *

lol.gif Lunganca, fibroasa... vorbiti despre copaci aici? lol.gif

Poza cu toamna care nu se vede e a treia de-am pus-o pe photoblog aici. Deci asta s-a rezolvat.
Cealalta poza va fi... repusa cind ajung acasa. Momentan as da orice sa fiu acasa... ma rog, mi se pare mie ca as da ORICE, da' asa e vorba, de fapt nu cred ca as da ceva prea insemnat, mai am vreo 2 ore si plec oricum lol.gif

Abia astept urmatoarea cursa, va fi in decembrie, pe 6. Cursele dau dependenta, e un sentiment absolut demential, roller coasterul e mic copil pe linga curse, adrenalina, lumea de pe margine care face galagie, pace bunnies rolleyes.gif

Nu stiu ce am azi, ma scurg la servici )).gif

Pot sa bag la favorites pagina sa ma mai delectez si alta data?!
Pleaseeee...

Ce nasol e ca ma gandesc ca la mine e aproape ora de culcare si tu la servici.Hai ca 2 ore trec repejor.
Engleza nu ma ajuta...pace bunnies?

PS...Da ar trebui sa ma masor sa nu ma mai laud si eu sa fiu cocosata... blum.gif
ganesha
CITAT(bibi @ 22-10-2008, 09:00 PM) *

Pleaseeee...

Pai pagina a fost, e si va fi in profilul meu, acolo unde scrie homepage wink1.gif

Scuze, pace bunnies is niste indivizi care alearga cu alergatorii dar nu participa propriu-zis la cursa, sint alergatori ff buni care "baga viteza" ca sa stimuleze lumea pastreze ritmul si (cel mai important)sa nu se lase )).gif In portiunile mai grele (cum e la deal de exemplu) alearga dealul, apoi o taie prin decor inapoi la baza dealului si-l mai alearga o data cu aia de vin din urma. Is niste dragalasi )).gif
bibi
CITAT(ganesha @ 22-10-2008, 10:07 PM) *

CITAT(bibi @ 22-10-2008, 09:00 PM) *

Pleaseeee...

Pai pagina a fost, e si va fi in profilul meu, acolo unde scrie homepage wink1.gif

Scuze, pace bunnies is niste indivizi care alearga cu alergatorii dar nu participa propriu-zis la cursa, sint alergatori ff buni care "baga viteza" ca sa stimuleze lumea pastreze ritmul si (cel mai important)sa nu se lase )).gif In portiunile mai grele (cum e la deal de exemplu) alearga dealul, apoi o taie prin decor inapoi la baza dealului si-l mai alearga o data cu aia de vin din urma. Is niste dragalasi )).gif

Da crezi ca m-am uitat vreodata la vreun profil..ia sa vad acum...

Cool bunnies aia..
buretel
CITAT(bibi @ 22-10-2008, 10:00 PM) *

Iar vorbesc de prieteni, dar am una care a crescut mai in tinerete 2 nepoate ale soru-sii.Doua scumpa de fetite.Aia mai mica a intrat cu ea in baie si la un mom dat ii zice uitandu-se la tzatzele ei...ce sunt astea? Ea zice, tzatze...aia mica cu o seninatate...da-le pe spate ca nu-mi plac... lol.gif lol.gif lol.gif ...asa si tu.. blum.gif
Da, fac parte din acea "categorie".. doh.gif

lol.gif lol.gif Gravitatia asta, iti joaca feste cand nu te astepti )).gif

Ce club de lungane aici, ce liliputana ma simt dry.gif biggrin.gif
ganesha
CITAT(buretel @ 22-10-2008, 10:41 PM) *

Ce club de lungane aici, ce liliputana ma simt dry.gif biggrin.gif

Yo, Bure, intrarea in club dara nu se face pe baza de cm, noi ne iubim pe acishaia indiferent de masuratori (pe verticala si/sau orizontala) tease.gif
ganesha
Mi-a zis al meu o poveste frumoasa azi: s-a intilnit cu nasul nostru smile.gif

Nasul nostru e acelasi personaj cu preotul care ne-a cucunat - noi casatorindu-ne pe furis, n-am avut pe nimeni prezent la nunta blum.gif , preotul vazind ca nu scapa de damblalele noastre ne-a facut pe plac si a chemat-o si pe sotia sa (ca era nevoie si de nasa) si ne-a fost si preot si nas wub.gif Tot el a botezat si crocodilul, dar doar ca preot, ca de data asta am venit cu nasi de-acasa )).gif

Toamna vazuta din pat, lenevind duminica, lumina de dimineata devreme (si NU, nu am perdele, jaluzele... nimic de felul asta )).gif )

Imagine

Imagine

pupic.gif fetele si urez o joie faina!
amalia0701
ce fain ca nu ai perdele, jaluzele, etc...
Din pacate la 2 dormitoare am la 25 de m un bloc in fatza, iar la celalalt la 100 m alt bloc, noi traim in Romania unde capra vecinului e mai importanta decat a noastra sad.gif
Promit cand o sa imi fac casa la ranch-ul meu, in livada, sa fac si io poze ca tine hug.gif
aki
Buna dimineata Ganeshul pupic.gif
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 23-10-2008, 08:16 AM) *

Promit cand o sa imi fac casa la ranch-ul meu, in livada, sa fac si io poze ca tine hug.gif

w00t.gif

Amelieeeeeee, imi pare rau sa te dezamagesc profund unsure.gif , da' eu locuiesc intre betoane... Pe geamul din poza de mai sus, daca scot un batz, bat in geam la vecinul de vizavi. )).gif Ne desparte doar un soi de curte interioara. Si cind ies din casa am betoane de jur imprejur, asa ca... nu stiu unde e livada in care fac eu poze )).gif

Da' prefer sa vad ce vreu eu sa vad, ce sens are sa pozez vecinii de vizavi cind pot poza cerul rolleyes.gif Perdele n-am avut nici in RO la camera mea... Ata ete, traiesc cu gleznele-n valuri si capu-n codru doar in mintea mea, realitatea cotidiana e cu totul si cu totul altfel (dar o ignor) lol.gif

(probabil acum n-ai sa mai vrei sa vii la mine tease.gif )
amalia0701
Crezi ca scapi?
Io am in fatza o unutate militara, sunt plopi inalti si sper ca democratizarea armatei sa nu desfiinteze si sa imi faca vreo 10-20 de blocuri pe terenul ei.
pupic.gif
De la tine am invatzat sa ma bucur de natura , atata cata e pe drumul casa-serviciu si invers sau de controalele mele pe tarlale.
pupic.gif
bubbles
pupic.gif G-ul

Care unitate Amalia? blum.gif
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 23-10-2008, 03:03 PM) *

Crezi ca scapi?
Io am in fatza o unutate militara

naughty.gif (ahem... pardon lol.gif )

hug.gif

pupic.gif si Bubu si Aki!
amalia0701
CITAT(bubbles @ 23-10-2008, 04:03 PM) *

pupic.gif G-ul

Care unitate Amalia? blum.gif

Aia din Cornitoiu, habar nu am ce numar are.
bubbles
Eu o stiu pe cea de la scorpioni dinspre Caracal )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.