Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
ganesha
Stai, tu Amo tu, ca statul la "o cafea" nu te face dependenta. Alea decofeinizate-s nasoale rau, procesul de cofeinizare dauneaza grav sanatatii. O cafea-n aprilie si una-n noiembrie sint safe, no worries )).gif

Pup fetele pupic.gif

Eu m-am trezit IAR de roua, zbor din pat sa scot catelul afara, mereu ma incalt cu ce gasesc la indemina (adica slapi) si nimeresc cu picioarele pin'la glenza-n roua. Si tare faina mai e senzatia. Acu' sper ca la iarna mi-o da prin cap sa sar in altceva, nu-n slapi lol.gif

Gata, tre' sa ma fac cuminte! DIn pacate n-am nici cea mai vaga idee pe unde s-o apuc azi. N-am chef de servici, n-am chef de gindit la ce maninc, asta ca sa nu zic ca n-am chef sa ma apuc sa fac de mincare in cazul in care mi-ar trasni o idee despre ce sa fac, n-am chef ... de nimic din ce e pe lista.

M-a ajuns cumplit lipsa de concediu...

Well, pe cai! cheer.gif
aki
CITAT(dulcikatty @ 29-08-2007, 09:37 AM) *

CITAT(aki @ 28-08-2007, 10:18 PM) *

Ce nu ai inteles dulcy? hug.gif

Vreti sa va mutati de tot acolo? Cu catel cu purcel (adica serviciu, tot, tot)?

pai zic si eu asa...ne gindim...dar nu cred.Cel mai posibil lucru ca ne putem muta in Iasi,dar de Canada nu stiu... w00t.gif
ganesha
Inapoi la rapoarte:

MD (6 am): iaurt
Snack: un pachetel de toast
Prinz (12 pm)): mazare cu meatless meatballs
Snack: felii de mar cu unt de alune (2 linguri)
Cina (6 pm): supita minestrone (2 portii) cu smintinica aferenta
Snack (8:30): brinza de vaci frecata cu rosie, castravete si patrunjel

M-am culcat la 1:30 am.

Sport: greutati libere si scripeti - umeri, brate, piept, spate. Mers muuult (la plimbat catel, da' asta nu se pune)

Total: 1256 calorii, 27% grasimi din care 7% saturate, 51% carb, 22% proteine, 41 g fibre, 35 mg colesterol.
nusarich
Ganesha, cum face sotul tau iaurtul? La noi in piata vin destui tarani cu lapte de tara si m-ar tenta, sincera sa fiu, macar sa incerc sa fac iaurt de casa...
sirafir
Ganesha, tu te-ai saturat din ce ai papat ieri..? smile.gif Te pup tare, si..sper sa reusesti sa te relaxezi in a way, ca I've noticed ca duci lipsa concediului. Si sa dormi mai mult.
aki
Ganesa nu te mai prind pe mess.Eu sunt acasa,ma hodinesc.Am scapat de cosmar... wink1.gif
ganesha
cheer.gif

Nusa
, noi facem iaurtul si chefirul din kit-uri. Sint la magazin pliculete cu starter. Chefirul e mai complicat nitel ca trebuie mentinut la o temperatura constanta, care nu e chiar cea a camerei. Poti sa-l incepi cu iaurt normal, cumparat de la magazin. Se prinde fara probleme (zic eu give_rose.gif , acu' tre' sa intreb maestrul ca eu is bita la asa ceva).

Amaruloooo, pai de ce sa nu ma satur? Mentionez ca eu ce trec la rapoarte e... mincatul meu normal, il monitorizez doar, nu e mincat cu batzul linga mine. Brinza cu rosii am mincat-o silit, pentru ca cina o luasem la 6, stiam ca am sa ma culc tirziu, intre timp facusem antrenamentl cu greutati si desi nu-mi ardea, am mincat-o ca sa fie. CInd stai cu batzul mult si bine (de ordinul lunilor), pina la urma intra in singe si... vrei nu vrei, maninci ochei (iaca fac si versuri) Te pup cu dor! wink1.gif

Akisor
, sint la servici, miine e ultima mea zi (s-a prins si sefa, intr-un final lol.gif ). Azi avem si inspectie de safety - da' mie mi se cam rupe de ea, asa ca mi-am facut treaba si am lasat inspectoarea cu sefa si eu am taiat-o la calculator lol.gif

Ma duc si eu la inspectie, sa vad ce se mai discuta salut.gif
sirafir
Pentru ca ai avut o zi lunga, dar sunt sigura te-ai obisnuit sa papi asa. Eu mananc multe legume in genul: rosie, castravete, ardei, morcov ca sa ma satur, ca am stomacelul mare. I've just asked, stiu -si stii ca stiu- ca papi organizat&corect &cat trebuie usually smile.gif

te pup tare again pupic.gif
nusarich
Buna dimineata!

Ganesha, merci mult de raspuns. La noi nu se gasesc kit-uri din astea, ma gandeam ca exista o metoda "naturala" de a face iaurt. Cu laptele de tara eu pot sa fac maxim lapte batut, pana la iaurt nu stiu... iar pentru kefir am avut intr-o perioada o cultura "de la mama ei" de kefir de-ala adevarat, numai ca nu m-am mai interesat, asa ca am dat-o cuiva care a cultivat-o in continuare. Nu stiu daca acum mai are...
sirafir
By the way, aici am alt nume wink1.gif
Nessie
Nusarich, nu e greu sa faci iaurt de casa. Iti spun cum face bunica la tara:
- iei putin iaurt mai vechi (ideal ar fi sa fie facut tot in casa wink1.gif ) si pui 1-2 degete pe fundului unui borcan de 300 g
- adaugi lapte dulce nefiert si acoperi cu o folie
- din 12 in 12 ore mai agiti borcanul ca sa se prinda peste tot si il vezi tu cand e gata. Depinde de temperatura la care este. In mod normal in 1-2 zile e gata.
sirafir
Nessie, ma bag si eu musca-n..iaurt biggrin.gif, tie iti place iaurtul facut in casa? Mie mi se pare ca are un gust aiurea, si chiar am incercat de cateva dati sa mananc..e acru si are un miros specific -nu, nu e stricat- mama il facea tot din lapte nefiert lasat sa se iaurteasca, dar lasandu-se asa, de fapt devine un soi de lapte stricat inchegat pe numele lui mic iaurt sad.gif
Nessie
Pai asta inseamna iaurt, un lapte stricat. Singura chestie e ca cele din comert au tot felul de potentiatori de aroma si aditivi... Prefer laptele facut in casa, dar eu nu am de unde sa iau lapte de tara din pacate. Conteaza mult si maiaua din care e facut.
ganesha
CITAT(sirafir @ 31-08-2007, 10:54 AM) *

By the way, aici am alt nume wink1.gif

Please accept my apologies.

CIt se poate de TEHNIC si deloc filozofic (dar si filozofic, da' asta e alta poveste) toate produsele lactate sint... lapte stricat. Diferenta dintre ele consta in animalul cu care este stricat respectivul lapte...

Raport:

MD: 1.5 ou fiert cu piine si rosie
Snack: un pachetel de toast
Prinz: o felie de pizza veggie
Snack: un mar
Cina: piine cu feta si cu rosii

Snack care nu era in plan: o felie de pizza (care s-a intimplat la 11 seara cind s-a trezit al meu sa opreasca masina la drive through ca avea pofta de pizza mediteraneana cu dovlecei si masline)

Total: 1439 calorii, 22% grasimi, 9% saturate, 60% carb, 18% proteine, am primit notificare negativa la: fibre - 13 g, colesterol - 357mg si sodiu - 2800 mg.

Sport: nimic organizat, mers de colo colo, n-am fost chiar parazit, dar nu se pune.

Ma duc la servici sa-mi enjoy ce-a mai ramas din el wacko.gif
nusarich
Merci mult, nessie! Mie imi place iaurtul in general (de preferat cel de capra, daca ar fi de tara ar fi si mai bine, dar din pacate ... nu se poate). la mine in piata vin multi tarani sambata, duminica dimineata cu lapte de vaca si e foarte bun. Adica e proaspat, il pot fierbe fara probleme.
aki
Ganesha hug.gif
sirafir
blink.gif, am comis-o devil.gif smile.gif inseamna ca are o mie si unul de aditivi de are un gust atat de diferit, I mean iaurt de casa, comparativ cu al cumparat. Clar, o sa mananc din cel facut de mama.

ganesha, don't be too hard with you smile.gif, take care of you, but not too much, joking obviously, stii tu ce am vrut sa spun.
Ama.ro
Nici mie nu-i place ala facut in casa. dry.gif (iaurtul)
Si-n comert exista un tip de iaurt..mai fara E-uri..da' mi se pare atat de naspa la gust..
Eu iau din ala degresat, de la albalact..mi se pare mai dulce.Citeam nu ai stiu pe unde ca e mai bine sa consumam iaurt partial degresat..nu din ala 0,1, dar n-a retinut explicatia.(am citit pe diagonala)
Voi de care consumati?
ina_ceva
Mie imi place f mult iaurtul facut in casa. Bunicul meu facea f des si tin mint ca de Craciun mancam cea mai mare cantitate: nu exista masa fara iaurt si mamaligutza calda wink1.gif

Noi ii spunem chishleag grin.gif
nusarich
CITAT(ina_ceva @ 31-08-2007, 07:29 PM) *

Mie imi place f mult iaurtul facut in casa. Bunicul meu facea f des si tin mint ca de Craciun mancam cea mai mare cantitate: nu exista masa fara iaurt si mamaligutza calda wink1.gif

Bun rau, ina, ce sa zic, si mie tot bunicul imi facea, dar de cand nu mai este el...

CITAT(Ama.ro @ 31-08-2007, 06:45 PM) *

Nici mie nu-i place ala facut in casa. dry.gif (iaurtul)
Si-n comert exista un tip de iaurt..mai fara E-uri..da' mi se pare atat de naspa la gust..
Eu iau din ala degresat, de la albalact..mi se pare mai dulce.Citeam nu ai stiu pe unde ca e mai bine sa consumam iaurt partial degresat..nu din ala 0,1, dar n-a retinut explicatia.(am citit pe diagonala)
Voi de care consumati?

Ama, spunea odata pisik ca iaurtul degresat complet poate cauza infertilitate la femei. Asta ii spusese ei doctorul. Acum nu stiu, n-am citit, dar orice este posibil.
aki
CITAT(ina_ceva @ 31-08-2007, 07:29 PM) *

Si la noi tot chisleag de spune w00t.gif
sirafir
@Ama-cel de la Albalact este ok, insa este unul mai dulceag -nu, nu are zahar, ma refer la cum se simte pe tongue-, nu pare sa aiba multi aditivi, insa il gasesti prin putine locuri, este produs de Natura. la inceput mancam mult Prodlacta, acum mi se face pielea de gaina cand ma gandesc la el biggrin.gif, iar de la danone imi vine sa puke. Oricum, acum o sa pap home made. By the way mama ii ia smanatana laptelui, deh, il degresam manual smile.gif
amalia0701
Weekend fain pupic.gif
ganesha
Aduc la fete o floricica de la mine din gradina, cu un bondaras pe ea blum.gif

Imagine

Am zapacit iar Dihanelul, l-am dus in padure, dupa ce l-am plimbat bine l-am supus si la o tura de trail running, cind am ajuns acasa a picat lat, nici urechile n-avea rabdare sa si le mai ridice. Traseul e ok, dar putin grelut pentru ca sint cam multe dealuri si vaioage, a fost tare tare super biggrin.gif

Sint in febra de back-to-school acum, si pentru copil, si putin pentru mine - de fapt la mine e mai degraba saturare si saturatie, pentru ca e al 20lea an cind ma duc la scoala. Ar trebui sa fac tort lol.gif Sint putin intr-un butoi mare de un fel de stari amestecate, mai spre rau decit spre bine, nu ma asteptam la niste chestii din partea sefilor mei la servici... da' se pare ca asta-i viata... Iaca fis, bite me, eu ca ei gasesc, ei ca mine nu! tease.gif lol.gif

Macar stapmina asta are doar 4 zile lucratoare, luni e sarbatoare si stau acasa naughty.gif Planuiam sa ajungem la plaja (pe timp de zi), ar fi prima data cind ajung pe plaja vara asta, desi sint inconjurata de ele... i haaaaaa...

A fost fain in padure, mi-a spalat putin gindurile...

Gata, de miine e o noua saptamina de cucerit lumea!!!
Amazoana
Neata Ganeshaaaaaaaaaaaaa pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
julyalina
'neatza G pupic.gif
i'm back from vacation naughty.gif mai vroiam cateva zile dar ... mai incolo blum.gif
amalia0701
pupic.gif
ganesha
Hello, dragele pupic.gif si hug.gif , acu' vad ca am scris.... "stapmina" in loc de "saptamina", se vede clar ca ar trebui sa iau o pauza de la toate, da' din pacate nu se iegzista cind. Acu'... fingers crossed sa nu ma paleasca depresia mad.gif

Azi s-a gindit Dihanelul sa nu ma trezeasca la 5, da' in schimb m-a trezit copilu' ca sa-mi zica nustiuce doh.gif . Se pare ca-s doomed, dom'le, is dooooomed . Is there a way out? lol.gif
ganesha
Am scos catzelu' la apa lol.gif Se ingina ziua cu noaptea, vara cu toamna, poezie mare, ce mai, valuri, plaja, nisipuri fierbinti, barci ce trageau la parcare...

Eu am mincat prea putin dar in cifre totusi, sport n-am facut decit ce m-am alergat cu catzel cu cupil pe nisip si pe ici pe colo...

De miine incepe scoala, la 7 fara 5 pazesc in statia de autobuz... mi-e dor sa dansez si totusi nu ma pot aduna sa ma duc la repetitii si nici nu ma pot aduna sa dansez pe 9 sept. cind e urmatoarea aparitie publica a trupei doh.gif Si capac peste toate, trebuie sa-i trimit un email sefei mele, in care, in loc sa-i zic ce-am pe inima, am sa-i zic ce-am nevoie - deci taman pe dos.

Am pus poze aburinde aburinde aburinde!!!!

floare.gif
nusarich
Neata Ganesha! Super poze! Ce-mi place catelul de mor!
Amazoana
Neata Ganesha pupic.gif

First of all: voi stati pe unde are firma unde lucrez eu, sediul principal tease.gif Vreau si eu acolooooooooooo, macar in vizita.... wacko.gif

Secondly: pozele sunt superbe, mi-au placut valurile, florile...dar nimic nu i-a egalat pe gupil si Dihanila.
Sunt asa simpatici in jocul lor....iar cainele cu urechile si coada lui asa de lungi e tare haios.
ganesha

pupic.gif Fetele, ma bucur ca v-au placut pozele!

Dulci, unde lucrezi matale? rolleyes.gif

Gata, eu fuuuuuug, ma cheama datoria, mai am 50 de minute sa reusesc sa conving catelul sa faca ce are de facut, sa pun rufe la uscat, sa termin de impachetat lunch-u' la toata trupa, sa ma imbrac si sa fug la autobuz, ca nu sta el dupa mine grin.gif
Amazoana
LA O FIRMA DE CREWING..
anca veselie
vaaaaaaaaaaai, cat de scump poate sa fie catelul!!!!!!!!!!!!!!!!!! bestial! iar voi 3 sunteti toti niste frumosi give_rose.gif
ganesha
Fetele, give_rose.gif

Lansarea Dihanelului la apa a fost un adevarat spectacol. Nu erau valuri prea mari, adica foarte mici si calme fate de cum e de obicei, da' latra la ele de ziceai ca cine stie ce-i fac. Si fugea dupa ele cind se retrageau, si sarea inapoi cind veneau inspumate inspre mal si latra de mama focului. Apoi s-a obisnuit si a inceput sa roada scoici. Adica sa aiba tentative de ros scoici, ca nu-l lasam noi lol.gif Abia astept sa ne mai ducem, departe tare mai sint plajele, sa tot fie vreo douajdeminute de condus lol.gif

Ar trebuie sa scriu meniu de ieri, da' n-apuc sa-l scriu amanuntit. In mare am avut vreo 1600 de calorii: cereale integrale dimineata, nitel iaurt, meatless meatballs la prinz cu paste, supita de linte cu leustean si simintina; apoi vreo 2 tartine ca aveam o foame de lup. Niste suc de mere... am uitat blushing.gif si nu mai deschid fooddiary-ul. Oricum, am fost cam ok la toate.

AU inceput zilele nebune cu alergat de colo-colo: dus copil la scoala, luat copil de la scoala, mers la scoala mea, prins autobuzul de 7 fara 5 dimineata, scos ciinele la 5 la nevoi, intors la prinz acasa la scos ciinele si mincat in autobuz pe fuga, intrat in casa seara tirziu, mai spalt o haina, mai gatit o mincare, citit cu copilu', facut activitati de familie, mai pus si noi adultii mina pe o carte sa nu raminem prosti lol.gif , invatat pentru examene, ajuns si la servici si facut treaba brici, etcetcetc.

Da' nu ies eu la pensie??? Atunci sa ma vad cum am sa huzureeeeesc, pe-o insula pustie, departe de toti si de toaaate, si mai ales fara ceasuri lol.gif

Trebuie sa revizuiesc programul de somn ca vad ca 12-5 nu ma mai tine, imbatrineeeeeeeeeeeesc!!!!

Gata fug! pupic.gif
Amazoana
Uaaaaaaauuuuuuuuuuu, ce program aglomerat aaai!!!! Eu in 3 zile as fi moartaaaa wacko.gif

Multa forta si..putere iti doresc! pupic.gif Da un pup 4 me si la Dihanel, ca tare mi-i drag!
amalia0701
CITAT(ganesha @ 05-09-2007, 04:14 PM) *

Trebuie sa revizuiesc programul de somn ca vad ca 12-5 nu ma mai tine, imbatrineeeeeeeeeeeesc!!!!

lol.gif lol.gif lol.gif
Asa ma gandeam si io pupic.gif despre mine.
pupic.gif
anca veselie
pai draga mea, pe langa tine sunt o lenesa incurabila biggrin.gif )).gif
nusarich
CITAT(anca veselie @ 06-09-2007, 11:17 AM) *

pai draga mea, pe langa tine sunt o lenesa incurabila biggrin.gif )).gif

Eu as zice ca mai rezist un pic, e drept ca programul e 12-5.25 in general, dar se intampla (destul de des in ultima vreme) sa fie programul 1/2/3-5.25, asa ca... sper sa recuperez in we, ca altfel uit sa ma mai trezesc intr-o zi... Oricum, la un program din asta iti trebuie suplimente de vitamine deja, ca sa faci fata continuu...
aki
Salut ,draguta.Frumos catel.Al meu ea asa de mare, ca cind ii vad pozele cind era mic ma apuca plinsul. sorry.gif
Acum e mare si nu prea mai are chef de joaca cu noi,sade prin colturi si ne priveste ce facem wink1.gif
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 05-09-2007, 03:24 PM) *

[color=#009900]Uaaaaaaauuuuuuuuuuu, ce program aglomerat aaai!!!! Eu in 3 zile as fi moartaaaa wacko.gif

Nu cred ca se moare din asta, au trecut vreo 7 ani si inca nu s-a intimplat... da' mai perseverez lol.gif Oricum, acum sintem lejeri fata de cum eram, asa ca slabe sanse sa se intimple...

Pup fetele! pupic.gif

Azi m-a trezit dihania la 4 dimineata, ii trebuia la afara urgent de tot. Abia astept sa creasca mai mare, sa se... tina si el peste noapte ca un animal normal ce ar trebui sa fie lol.gif Nu-l birfesc, doar zic tease.gif

Abia astept sa ma sui pe cintar, tre' sa prind o dimineata in care sa o fac, pentru ca sint sigura ca e de bine. Mereu dimineata ajung in dreptul lui prea tirziu, ori sint deja imbracata, ori bauta, ori iesita din dus, orioriori...

Acu's la scoala, ma abtin eroic de la facebooking, trebuie sa rezist tentatiei; am observat ca se construieste un nou Oasis intr-un corp de cladire pe unde umblu eu mult, si asta e foarte bine, ca la celalalt au mereu sushi dar e prea departe si ma seaca sa merg pina acolo... Gata, nu ma mai pling )).gif

Meniu de ieri (necalculat): piine prajita cu feta si rosie, pizza veggie, snack: morcovei si castravete, brinza de vaci cu rosie seara... Sint sigura ca mai e ceva, dar pur si simplu nu-mi mai aduc aminte.

Sport: free weights si scripeti - spate, brate, umeri.

Fug la chestii! floare.gif
Ama.ro
Wow..ce s-a schimbat forumul de cand n-am mai intrat pe el!!Da' mi se pare mai greu de citit.
Ganesha, am intrat cu o intrebare la tine: m-am reintors la ww(dupa o mica tentativa de a tine dieta ketogenica lol.gif )..mi-am cumparat alune neprajite si..nu stiu cum sa le calculez.Daca le calculez dupa formula imi iese cam 1,5 p la 35 gr, in schimb in lista ww sunt trecute alunele(nu zice daca prajite sau neprajite)..cu 4 buc..1p si arahidele cu 10 gr 1,5 p.Cum sa le trec?(am mancat 35 gr)
Amazoana
Neata Ganesha pupic.gif
Creste el, dihanenia mare si sa vezi ce mandrii veti fii....Question: de ce te trezeste numai pe tine dimineata si nu pe sot???

Ama, in ce sens s-a schimbat forumul?
honey79
Am trecut sa las un pupic si sa-ti urez o zi frumoasa, relaxanta si insorita.
Puuuupppiiicccciii.
Ama.ro
OOOOf, calculasem eu gresit. )).gif
ganesha
Ama, mie imi ies 4.2p pe 30g. Cum e fara net? Sau ai net? wink1.gif

Honey floare.gif

Dulci, floare.gif nu trebuie sa astept sa se faca mare, ca deja pocnim de mindrie )).gif mai ales ca ne opreste si lumea pe strada...
Answer la question: 1) avem atributiile impartite - scosul dihaniei de dimineata imi revine mie dintr-o multitudine de motive; 2) el are un servici supra solicitant la creier si nu numai, singurul motiv pentru care s-ar da jos din pat la 4 dimineata ar fi pagerul sau copilu' lui propriu (nu vreun copil de ciine) 3) ciinele e al meu, eu l-am vrut, el mi-a zis ce implica (a avut ciine serios vreo 13 ani), am evaluat situatia si stiam de la inceput ca o sa-mi shada pe cocoasa mai mult mie, data fiind situatia lui actuala; 4) el il scoate seara cind eu n-as iesi din casa nici picata cu ceara ca am altele de facut. Deci, all in all cu bucurie, nu iese nimeni mai mult sau mai putin neidreptatit - ce sa-i faci, casa de Balanta lol.gif

La noi e un umidex impresionant de 88%, cele douajsiceva de grade feels like 38, e un aer de abia intra-n nari, trebuie impins cu lopata lol.gif
Am pus pachetelul de scoala la copil (tartinuta cu brinza, morcovei, ardei, castravete, un baton de cereale si-un iaurt), am baut un suc din legumi si ma scurg si eu agale cu spor grin.gif

floare.gif
anca veselie
pupic.gif wee placut si poate putina relaxare!
catelul e superb si eu cred ca merita efortul!
mi se pare f fain ca ati impartit responsabilitatile, asta imi doresc si eu pe viitor smile.gif
ganesha
Ancule pupic.gif

Deja relaxarea a incepuuut, catze m-a lasat sa dorm pina la 6:12 am lol.gif lol.gif

Acum astept sa-mi iau copilu' de la ora de inot, trebuie trebuie trebuie neaparat sa consemnez vestile bune de ieri:

1) mi-am luat blugi cu 2 nr mai mici. adica 28 cu talie super joasa, iar cu talie normala imi vin 27. N-am mai incpaut intr-o pereche de 28 din liceu. Ceea ce-i bine. cheer.gif

2) cheer.gif blugii erau si faini si-n reduceri, 10 parai am dat pe ei, de la 80 cit erau. Tommy sint, nu ca ar contea neaparat la rezolvarea world hungerului sau a child poverty-ului sau la women abuse-ului, dar sint Tommy, si da, citeodata mi-e rusine de mine insami ca mai trag si eu cu ochiul la etichete blushing.gif

3) i-a mai cazut copilului un dinte cheer.gif Ieri cind l-am luat de la scoala,eu intirziasem, ma prinsese o furtuna dementiala, era leoarca toata, tare tare fain, el astepta in fata scolii si ma ia cica "mommy, i lost something". Eu de colo ca o mama: cece, hanoracul, lunch box-ul, ce-ai mai pierdut de data asta??? (oricum el saracu' nu prea pierde grin.gif ). El de colo... ca dintele cheer.gif

I-l lipise directoarea pe o hirtiuta, ca nu mai aveau plicusoare speciale pentru dintisori cazatori, dar a fost ok si asa.

As iar am ratat ziua de cintar, ca ... am uitat, m-am imbracat rapid in timp ce ma spalam pe dinti, si tot asa.

Azi fac brownies ca mi-e pofta de prajituri de ma usuc yahoo.gif (niste smechere, am sa le pun reteta si la calculate, care au 250 calorii pe un patratel, da's bune de se topesc in gura lol.gif )

Miine trupa danseaza, eu n-am fost in stare sa ma adun... nu ma duc sorry.gif

Pup fetele si fuuuug!
ina_ceva
Felicitari pt cele doua nr in minus la blugi wink1.gif yahoo.gif
nusarich
Felicitari pentru hainute! Cand o sa ajung si eu sa ma laud cu asa ceva... ca mi-s cat o vaca! sorry.gif

Abia astept reteta de brownies...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.