Ancule
Deja relaxarea a incepuuut, catze m-a lasat sa dorm pina la 6:12 am
Acum astept sa-mi iau copilu' de la ora de inot, trebuie trebuie trebuie neaparat sa consemnez vestile bune de ieri:
1) mi-am luat blugi cu 2 nr mai mici. adica 28 cu talie super joasa, iar cu talie normala imi vin 27. N-am mai incpaut intr-o pereche de 28 din liceu. Ceea ce-i bine.
2)

blugii erau si faini si-n reduceri, 10 parai am dat pe ei, de la 80 cit erau. Tommy sint, nu ca ar contea neaparat la rezolvarea w
orld hungerului sau a
child poverty-ului sau la
women abuse-ului, dar sint Tommy, si da, citeodata mi-e rusine de mine insami ca mai trag si eu cu ochiul la
etichete
3) i-a mai cazut copilului un dinte

Ieri cind l-am luat de la scoala,eu intirziasem, ma prinsese o furtuna dementiala, era leoarca toata, tare tare fain, el astepta in fata scolii si ma ia cica "mommy, i lost something". Eu de colo ca o mama: cece, hanoracul, lunch box-ul, ce-ai mai pierdut de data asta??? (oricum el saracu' nu prea pierde

). El de colo... ca dintele
I-l lipise directoarea pe o hirtiuta, ca nu mai aveau plicusoare speciale pentru dintisori cazatori, dar a fost ok si asa.
As iar am ratat ziua de cintar, ca ... am uitat, m-am imbracat rapid in timp ce ma spalam pe dinti, si tot asa.
Azi fac
brownies ca mi-e pofta de prajituri de ma usuc

(niste smechere, am sa le pun reteta si la
calculate, care au 250 calorii pe un patratel, da's bune de se topesc in gura

)
Miine trupa danseaza, eu n-am fost in stare sa ma adun... nu ma duc
Pup fetele si fuuuug!