Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53
ganesha
Ina, Nusa floare.gif hug.gif

N-am mai facut ieri brownies, am zis ca mai bine lasa grin.gif Nici activitatile sportive nu le-am bifat, ca m-am cam uitat pe pereti doh.gif Si a fost Sarbatoare, si nu mi-a prea stat mintea la asta. Si... ce-am facut toata ziua a fost facebooking cu succes. Oribil microbul asta, absolut oribil lol.gif

Am fost in padure aseara, de fapt e o padure unde e un fel de reconstituire de muzeu al satului (ca al terment nu-mi vine lol.gif ) indian, poze n-am facut ieri, dar am in alea de la semnatura, de cind am mai fost asta vara ). A fost fain, aceeasi poveste, se ingina vara cu toamna, ziua cu noaptea, Dihanelul zburda, copilu' zburda si el, ghinde peste tot... o minune, ce mai!

Azi sper sa fiu mai constructiva!!!!!!! cheer.gif
Ama.ro
Ganesha, am net..da's ocupata rauuuu!! doh.gif Alerg dupa analize si altele..pt a incepe serviciul pe 1.Am dat si fata la cresa, mi-a racit..
Cred ca dupa 1 n-o sa-mi mai trebuiasca regim..o sa am altele pe cap. )).gif
anca veselie
neatzaaa!
sa te bucuri de jeansii tommy cu 2 numere mai mici. ce ieftin i-ai luat!!!!!!
intrebare: ce e facebooking ?
o saptamana frumoasa pupic.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 10-09-2007, 11:29 AM) *

intrebare: ce e facebooking ?
o saptamana frumoasa pupic.gif

Facebook aici - the social bug lol.gif lol.gif

O saptamina plina si sporica urez la toata lumea!!! cheer.gif

Ieri m-am tinut de cuvint pina la urma - greutati libere si scripeti - spate, umeri, brate, piept, si desi nu-s adepta circuitului, am facut si picioare, ca nu m-am putut abtine, tentatia era prea mare!!!

Fug la treburi si pupic.gif !
anca veselie
aaa, got it!
sunt si eu pe mai multe site-uri, dar f rar intru pe ele.
ganesha
CITAT(anca veselie @ 10-09-2007, 11:58 AM) *

aaa, got it!
sunt si eu pe mai multe site-uri, dar f rar intru pe ele.

Diferenta la asta e ca imbina mesajele gen email cu alea gen txt messeging (yahoo, msn), cu photo share, cu aia cu aia cu aialalta, esti legat de prieteni si nu trebuie sa mai trimiti link-uri de poze, nu mai ai nevoie sa trimiti invitatii ca le treci in calendar si doar bifezi cine vrei sa vina... Cred ca doar 1 in 50 n-au asta, si nusticum naiba, ca fix cind vrei sa te deloghezi iar mai pune x o poza de ieri (care nustiucumnaiba face coincidenta ca-i cu tine), sau mai incepe y un thread cu intrebari existentiale despre tema la fizica, sau se trezeste z sa mai faca un grup, sau se trezeste nu stiu ce persoana pe care n-ai vazut-o de x ani sa te adauge la prieteni (ca nu folosesti id, ci nume si prenume aici) sau tocmai fetele din trupa s-au intors de la spectacol si au pus poze.... lol.gif lol.gif lol.gif Si e asa, un mare cerc care nu se mai sfirseste lol.gif
Acum de ex ma uitam de 10 minute la pozele fetelor de ieri de cind ele au dansat si eu nu sorry.gif Boala grea, ce mai! Da' gata, acum chiar fug sa cuceresc lumea intr-o zi de luni! cheer.gif
julyalina
si ziua de marti?
pupic.gif G, m-am uitat pe pozele tale smile.gif imi plac smile.gif dar ... ce faceti cu bastonul ala la dansuri ? baby.gif
ganesha
CITAT(julyalina @ 11-09-2007, 11:19 AM) *

si ziua de marti?
pupic.gif G, m-am uitat pe pozele tale smile.gif imi plac smile.gif dar ... ce faceti cu bastonul ala la dansuri ? baby.gif

E o coreografie care implica un....baston cu care facem tot felul de chestii cul. E pe muzica unei piese traditionale arabe, ce se numeste Walamara. A fost primul nostru dans de l-am facut vreodata ca trupa, nu stiu de ce, ca e groaznic de greu lol.gif lol.gif In spectacolul de la Dark Fire l-am dansat ca replica la dansul cu sabii al tipului de la Hollywood.

La mine ni'ca nou... Adica ar fi, dar nu nou, ci doar datator de nestare )).gif

Ma apuca dorul de duca, vreau cu cortul, n-am fost anul asta deloc, de-acum incep sa nu mai am rabdare, stiu ca n-am sa ajung deloc pina la urma, din tot felul de lipsuri.

Apoi n-am stare ca joi e ziua lu' al meu EL, si parca nu mai vine joi odata lol.gif Ieri am fost cu fecioru' sa-i luam cadou, a fost super, am batut mall-ul 3 ore la pas marunt, pina la urma s-a facut feciorel cu o geaca de blugi super cul si cu o caciula reversibila la fel de cul )).gif

Din categoria n-am stare abia astept sa inceapa cursurile de dansat, mai sint 2 saptamini, abia astept ... nu stiu ce astept, dar vreau sa-mi iau lumea-n cap. Mai ales ca afara e o ploaie dementa si superba iar eu-s tzintuita aici la scoala, si nu e nici 8 dimineata macar sorry.gif

Dar... o noua zi de cucerit lumea!!! cheer.gif Pup fetele!!!
amalia0701
Ce imi place mie starea aia de "ma mananca in talpi" lol.gif
Asa is si io acum. Nu ma simt odihnita dupa concediu, asa ca il tot amagesc pe omul meu sa plecam undeva numai noi doi, ca de....... copila incepe scoala luni cheer.gif sa ne hodinim tease.gif
El nu se prea lasa dus, dar io tot insist )).gif
Si la noi a plouat infernal de fain ieri, iar acu a iesit un mare soare cu dintziiiiiii w00t.gif
Iar mie imi e mereu somn, parca m-a muscat musca tzetze.
Nu am mai baut nici cafea, nici ceai negru de duminica cheer.gif
Didi
'Neata buna! floare.gif

Acum a vazut si taranul (a se citi, subsemnata) linkul cu poze, de la semnatura doh.gif Sunt foarte faine, sunteti niste scumpi toti 3.

Felicitari pentru blugii cei noi, si eu am achizitionat in weekend o pereche, din pacate, marimea 32. dry.gif Tot pe la 10 euro, ca sa nu regret prea tare ca am dat banii pe ei, atunci cand imi voi fi prea largi. lol.gif

Si eu vreau o stare din aia de "ma mananca in talpi", acum chiar duc lipsa de asa ceva... dry.gif
ganesha
Pup fetele cele 2 si pe altele pupic.gif !!!

Mi-am trimis poporul care la servici, care la scoala, care in cusca, cu lunch-urile dupa ei (infara de ultimul), eu azi sint acasa o bucata de dimineata si-mi trecea frumos prin cap shugubatza idee cum ca sa stau acasa toata ziua. Iac-asa, ca mai merit si eu din cind in cind, ca si asa n-am mai avut concediu de numaistiucind. Ar trebui sa ma apuc sa fac tortul pentru miine, deocamdata singurul lucru la care am spor e sa pap. lol.gif

Mai planuiesc sa traversez strada sa ma duc la sala, m-a apucat un dor subit, n-am mai calcat pe acolo de cel putin un an jumate, am oroare de sali, nu stiu ce m-a apucat. Am inteles ca cica au si renovat-o, frate!

Trebuie sa incep sa lucrez la prezentari, am de facut citeva, plus am de prezentat o dezbatere despre clonari wacko.gif , una din prezentari cred ca am sa o fac despre artrita reumatoida ca deja stiu o gramada despre asta si am bibliografie o tona vrind-nevrind, si cealalta am sa o fac despre single cell protein (SCP), o tema care pe mine ma pasioneaza de numa. Am vreo 4-5 saptamini sa le pregatesc, doar ca trebuie sa submit memo-ul de proposal lunea viitoare. Yuck!!!

Acum citesc pe forumuri despre tort, am niste mari dileme in legatura cu blaturile, cum sa le depozitez pina miine cind voi pune crema. Na ce probleme am si eu..... la pensie ce-am sa mai fac????
Nessie
Da' chair ca ai multe pe cap! doh.gif In cazul de fata iti recomand si eu sa te dai bolnava si sa te ingrijesti de tine. grin.gif

Tu ai sala acasa? Super asa! rolleyes.gif Ma gandeam mereu ca te duci la sala cu oameni cand ziceai ca faci antrenamente! tease.gif

O zi usoara iti doresc! pupic.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 12-09-2007, 03:08 PM) *

Da' chair ca ai multe pe cap! doh.gif In cazul de fata iti recomand si eu sa te dai bolnava si sa te ingrijesti de tine. grin.gif

Tu ai sala acasa? Super asa! rolleyes.gif Ma gandeam mereu ca te duci la sala cu oameni cand ziceai ca faci antrenamente! tease.gif

O zi usoara iti doresc! pupic.gif

Ce-i al meu al meu e un treadmill si gantere, ca eu numai in astea cred lol.gif Eu sint genul de om "resurse mici efecte mari"

Nu-mi plac scripetii, DAR am un fel de homegym, nu ca as fi dat vreodata bani pe asa ceva, dar il am de la un prieten care il are de la alt prieten, si cind prietenul nostru s-a mutat dintr-un apart in altul l-a depozitat la noi in beci si apoi i-a fost lene sa-l ia inapoi. Il mai folosesc din cind in cind, doar cind sint prea obosita si mi-as.... pune sanatatea in pericol doar cu gantere, ca in rest.... nu-mi place de nici o culoare, e prea datator de lene. Si mai am un sac de kickbox, ramas mostenire de la frate-miu cind s-au mutat ei in State acum 2 ani.

Dar gantera e sfinta, eu gantere fac in general, si sint foarte convinsa si de beneficiile lucratului cu greutatea proprie, fara altceva. Vreo 2 ani de zile am lucrat pe stability ball, e demential, mai ales combinat cu gantere, numai ca m-am plictisit. Eu ma plictisesc repede si am nevoie de variatie lol.gif

Faza e ca nu aparate trebuie, ci vointa si documentatie.... Nu-i nevoie de mai mult de 2 perechi de gantere pentru un antrenament cu totul si cu totul adevarat!!!
Nessie
Apropo de gantere, eu am probleme mari cu alegerea celor protrivite din multimea celor existente la sala. doh.gif De cate kile sa fie si cate repetari sa fac? Sunt singura la sala si nu am pe cine intreba. wacko.gif

Pot sa fac de exempli vreo 15x3 serii lejer cu o gantera de 3 kile, iar cu una de 7 kile nu ies mai mult de 4x2. unsure.gif

Si la scripeti am aceeasi problema: cat trag? acolo lucrez cu 10-15 kile la 15x3 serii.
ganesha
Nessie, cred ca asta depinde de fiecare. O regula de aur citita peste tot (si pe care am aplicat-o intotdeauna) e ca: ganterele (ori greutatile la scripeti) trebuie sa fie indeajuns de usoare ca sa poti termina cel putin 3 serii a cite 11 repetitii si indeajuns de grele ca sa te simti obosita la ultimul set".

Nu e o cifra standard, si nu tine de greutatea omului in cauza, ci de puterea lui. Am aplicat mereu regula de mai sus si a mers. Si am marit greutatile tot asa, ascultindu-mi corpul. Nu iese din prima, dar cu nitica rabdare si atentie iese treaba.

Seriile... din cite am citit (si practicat pe pielea mea), cica ideal e 3 serii a cite 11-16 repetari. Cica mai multe repetari sau serii ar obisnui muschiul si n-ar face mare brinza. La greutati pe care le resimt undeva mediu merg pina la 16, citeodata 20, depinde. La greutati mari(sau chiar aceleasi greutati dar in zile in care le resimt "grele" - ca si asta e un factor de luat in seama) fac 11 pe set.

Ca o marturisire: pe vremea cind ma duceam la sala la propriu nu faceam decit sa ma sui pe treadmill, restul faceama casa - gantere sau gantere si minge. Bicicleta si stairclimber sau altele de astea nu faceam decit o data de 2 ori pe an, asa, daca ma duceam cu cineva care avea chef de socializat la gym.

A! si mai voiam sa-ti zic ceva, apropo de gym si slabit: eu m-am apucat de alergat, si cind m-am apucat de alergat serios am dat jos vreo 8-9 kile urgent si degraba lol.gif Nu am facut asta ca sa slabesc, asta a venit odata cu alergatul, ideea ca vreau sa fiu runner m-a facut sa ma apuc de alergat, si de aici a rezultat asta. Pe site-urile de alergat am intilnit o gramada de oameni care s-au apucat de asta pur pentru a slabi, si nimeni, dar absolut nimeni n-a dat gres. Te usuca, pur si simplu lol.gif Daca vrei, pot sa-ti dau link-uri spre niste programe graduale de alergat, foarte foarte calumea si bine gindite.

Si trebuie sa mai recunosc ca ganterele, si restul am inceput sa le folosesc pentru sanatate (oase, masa musculara, etc) si pentru ca ajuta la alergat wink1.gif Si am slabit de nu m-am vazut, am un sifonier plin de haine imense.

Cred ca asta e chestia... cit m-am concetrat pe slabit nu am slabit, cind a inceput sa ma doara in pix si sa fac lucrurile din alt punct de vedere, s-a intimplat si minunea!

(am pus mesajul in rosu ca daca uit cumva filozofia sa-mi fie mai usor sa ma back on track lol.gif )
Nessie
Multumesc frumos! Esti o comoara! pupic.gif give_rose.gif Mi-ar prinde bine neste siteuri gata testate, sa zic asa. Sunt suparata ca nu am slabit deloc de cand am inceput sala. Doar mi s-a marit rezistenta... sad.gif
Inseamna ca fac ceva gresit si inca nu am descoperit ce. pupic.gif
ganesha
Resurse:

1) Pe Cool Running se gasesc o gramada, da' o gramadaaaa, de articole si planuri de antrenament, nutritie, etc. De asemenea, au running log care e absolut demential, eu l-am folosit foarte foarte mult si l-as folosi in continuare daca... as avea ce sa loghez in el momentan lol.gif

Programul lor Coach to 5K este absolut demential, eu l-am facut la inceputuri si a mers totul uns. Mi l-am printat, am facut calculele in km blushing.gif si l-am lipit de perete, bifam antrenamentele de fiecare data cind le faceam, era super. Al meu EL a facut coach-ul pentru 10k ca sa-si... revina in forma devil.gif

De asemenea, au un forum tare fain, e mai mult axat pe race, dar e ok, mie imi place sa citesc despre experientele oamenilor, chiar daca nu fac exact anume chestia aia. E foarte motivational si parca ti se face rusine sa stai cu popoul pe scaun.

2) Articole faine sint si pe Time to run, sint foarte multe chestii interesante despre accidentari, nutritie, psihologie si motivatie. Dar e destul de... la obiect, e mai mult pentru runneri adevarati, dar se poate transla foarte usor informatia si in viata de toate zilele

3) Acum, site-ul meu de suflet The Running Room, poate si pentru ca e foarte... geografic specific, multi oamenii ii stiu si-i vad pe strada... Sint multe articole acolo despre alergat si slabit, despre fdiete, antrenamente, si discutiile merg de la amatori si pina la profesionisti, ceea ce face totul sa fie si mai interesant, pentru ca se poate invata cite ceva de la fiecare, fie ca e vorba despre viata de toate zilele, atitudine, motivatie sau nutritie, antrenament, slabit. Forumul si resursele sint excelente.

Au si ei running log, il folosesc si pe el lol.gif . Da, suna ciudat, dar le folosesc pe amindoua, adica imi trec workout-ul pe unul, dau log off si ma loghez la celalalt, e stupid, dar pentru mine functioneaza lol.gif lol.gif

Din proprie experienta: am observat ca log-urile, atunci cind e vorba de antrenamente sint foarte eficiente, ajuta foarte foarte mult!!! Dau o alta stare de spirit, cind termin un antrenament (fie ca e greutati, alergat sau mers) abia astept sa fug sa-l trec, sa trec comentarii despre cum m-am simtit, despre corp, chestii trestii. In zilele in care n-am chef pur si simplu recitesc o zi buna si parca prind aripi!
luchi
floare.gif Multumiri! Mi-am adaugat si eu link-urile la favorites si le voi studia. chiar aveam nevoie de un plan de alergat, pentru ca ador sa alerg. O mai fac, nu atat de des cat as vrea, pentru ca foarte repede asmatica de mine incepe sa-si scuipe plamanii laugh.gif . Imi place sa alerg pe plaja, mai ales ca nu este nisip afanat, ci mai mult..batut (ce explicatii tehnice ), se simte ca un drumeag de tara.
Imi place ca atunci cand ies la alergat (stam pe malul marii si ar fi pacat sa nu profitam de asta wink1.gif ) ma mai intalnesc cu cate un vecin ; e unul care e foarte constiincios, alearga seara de seara, si la sfarsit urca in fuga scarile care duc la plaja (cateva etaje bune). Chiar, am sa pozez zilele astea traseul si scarile cu pricina.
Sper ca prin alergat si biciclit sa-mi maresc capacitatea pulmonara, ca asa nu se mai poate; a, si ceva inot, of course!

Thx, si abia astept sa-ti cer sfaturi pro !
amalia0701
Oauuuuuu!
Io ma rusinez tare cand citesc aici.
Io-s o lenesa, sedentara, etc..........
Imi gasesc tot felul de scuze sa nu fac miscare. Iar regimul fara miscare NU SLABESTE.
Asa ca daca nu gasesc motivatie la miscare, nu mai tzin nici regim blushing.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Da ma vizualizez cool.gif
Alooooooooo spitalul 999999999 mai aveti locuri cu vedere spre mare?
ganesha
Luchi pupic.gif floare.gif ce fain zici tu de malu' de la marea aia....

Amelie pupic.gif

Eu dezertez lol.gif M-am gripat, stiu cind, unde si de ce, da' asta nu conteaza acu' Ma simt ca un...galosh si nu-s in stare de nimic. Ma duc la culcare, sper sa fie indulgent miine Dihanel cu mine si sa nu ma strige fix la 5 dimi, sa ma lase nitzel sa-mi ling si eu ranile lol.gif Mamaaa, fix acu;' cind cotrobaind pe site-urile alea mi-a revenit si mie p[ofta de alergat. Si simbata era Terry Fox-ul, pe care mort copt am zis ca-l fac anul asta. No iote cum nu tine karma cu mine, dom'le lol.gif lol.gif De parc=ar fi dupe ea!!! tease.gif
amalia0701
party.gif party.gif bday.gif
La multi ani EL!
Sa te faci bine.
Incearca un tonic cu ghimbir, miere, lamaie si propolis.
Nasa mea ii zice 'trotil' ca te scoala din galosi naughty.gif
floare.gif pupic.gif
Amazoana
Neata G pupic.gif

Nasol ca te-ai gripat.Cum te simti azi???
Si pe mine ma paste...o zi am febra, alte 2 nimic....

LA ce ora te-a trezit Dihanel azi? tease.gif
sirafir
La multi ani iubiului tau!!! Sa gasiti cat mai multe momente pentru sufletelee voastre si sa aveti cat mai mult spor in toate cele!

doh.gif Menajeaza-te putin cu gripa aceea!
long hug.gif
anca veselie
LA MULTI ANI! pt sotul tau iubit! sa fiti sanatosi si fericiti for ever pupic.gif
cand ma uit la tine in jurnal imi vine cheful de miscare si de sport. deja am ajuns dependenta de miscare, cand nu fac ma simt vinovata...
Didi
CITAT(dulcikatty @ 13-09-2007, 09:54 AM) *

Nasol ca te-ai gripat.Cum te simti azi???
Si pe mine ma paste...o zi am febra, alte 2 nimic....

Mai, fetelor, sper ca nu se transmite si virtual gripa asta, ca io nu vreau. Imediat dispar de pe forum. tease.gif

La multi ani, sotului tau!
Si, sa te insanatosesti cat mai repede, gripa asta are niste simptome deloc placute. dry.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 13-09-2007, 10:53 AM) *

deja am ajuns dependenta de miscare, cand nu fac ma simt vinovata...

Io-s dependenta de lene, cand nu lenevesc ma simt vinovata lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ma gandeam sa devin si io EMO MOM :
Ma dau cu oja mandrei, imi las bretonul in ochi, imi iau un fond de ten mai alb, un ruj maro, haine negre si devin depresata lol.gif lol.gif lol.gif Nu stiu cum o sa ma descurc cu muzicile alea, ca nu am auzit de niciunul, dar poate imi pun castile in urechi si nu stie lumea ce ascult rolleyes.gif rolleyes.gif
bubbles
La Multi Ani sotiorului!!! Sa fiti fericiti inca multi ani de acum inainte hug.gif
ganesha
Pup toaaaate fetele dragi si le zic frumos "multumesc pentru urari"!

Eu ma tirii prin casa, da' nu zic ca nu-i fain grin.gif Al meu EL lucreaza azi de-acasa, tocmai cind se pregatea de servici l-a sunat sefu' sa-i zica cum ca tziriie si piuie instalatia de incalzire si nu se poate lucra in birou sub nici o forma, oricit de tari ai avea nervii. Asa ca... sta acasa cheer.gif si eu pe linga el cheer.gif El lucreaza, eu bolesc si bucataresc - da' e fain din cind in cind si asa ceva.

A primit cadourile inca de dimineata, o carte de la cupil, un set de ceaiuri de la Touch Organic de la mine, ce cuprinde o gramada de ceaiuri de degustat si un ceainic traditional chinezesc din ceramica arsa si 4 boluri chnezesti de degustat si ele tot din ceramica rosie si arsa; i-au placut foarte mult, toata lumea multumita!!!

Acum mi-a venit ideea sa mergem sa mincam in oras de prinz, am ochit ceva deja, un restaurant indian unde am fost la masa de Craciun cu sefa mea. Inca nu m-am hotarit, ca mi-s asa de racita, ca oricum n-am sa simt nici un gust lol.gif

Trebuie sa termin de facut tortul, mi-a trecut prin cap sa fac niste shuuri asa cum mincam eu facute de bunica pe vremuri de copilarie.... sorry.gif , si sa sportez, sa trimit email de apologies la profi ca nu le-am onorat orele azi... si sa mai sportez o tura, poate sperii raceala asta si fuge!

floare.gif pentru cine trece pe aici!
butterfly
La multi ani sotului tau!!
nusarich
Ganesha, La Multi Ani! sotului tau si ani lungi si fericiti impreuna!

Sa te refaci repede! Si pe mine m-a prins ieri o racelutza de nu-mi venea ieri nici sa-mi misc ochii in cap, dar se pare ca o dobor incetul cu incetul. Sper ca definitiv.
amalia0701
pupic.gif
Multumim de flori, dar o cana de ceai din setul sotului nu ne dai?
grin.gif grin.gif grin.gif
ganesha
Dragele, va pupic.gif Si v-as da o cana din ceaiul ala, da' e pazit cu strasnicie - si l-a luat la servici chiar devil.gif )).gif

Un alt link spre exercitii testate pe propria-mi piele si pe pielea unor persoane de incredere: program de exercitii pentru minge (stability ball)

E un pdf bine pus la punct, incepe cu o explicatii si notiuni generale, si apoi sint exercitiile prezentate grafic, foarte usor de urmarit.
Mai adaug ca se poate lucra pe minge cam orice se poate lucra pe banca cu greutati, efectele sint chiar mai mari si mai rapide pe minge.

Eu inca ma invirt in cerc, am hotarit sa stau acasa si azi grin.gif dar m-am pus serios pe treaba, am inceput sami caut documentatie si idei pentru prezentarile alea dou si dezbaterea aia una. Sper sa am spor, deocamdata am luat un antialergic sa mi se opreasca stranutatul si nasul din curs si odata cu ele s-a oprit si avintul si a inceput somnul lol.gif lol.gif
Nessie
Mi-ai facut o pofta cu bila aia de nu se poate! doh.gif Ce ma fac acum ca pe la noi nu se gaseste! tease.gif

pupic.gif Spor la munca si la multi ani pentru EL!
ganesha
CITAT(Nessie @ 14-09-2007, 03:58 PM) *

Mi-ai facut o pofta cu bila aia de nu se poate! doh.gif Ce ma fac acum ca pe la noi nu se gaseste! tease.gif

Am auzit ca se gaseste... sau ma rog, eu stiu lume care are. Stai sa-ti dau pm!
nusarich
CITAT(ganesha @ 14-09-2007, 04:59 PM) *

CITAT(Nessie @ 14-09-2007, 03:58 PM) *

Am auzit ca se gaseste... sau ma rog, eu stiu lume care are. Stai sa-ti dau pm!

Si eu vreau bila de-aia! Mor ca nu gasesc (si nici n-am timp sa caut). Am inteles ca e buna si pentru cei care au ceva probleme cu coloana, ca mine...
dany
Cu intarziere , urez si eu de bine acelui EL al tau si sa-ti traiasca multi ani !!!!!!
Eu.
La Multi Ani si din partea mea pentru EL give_rose.gif
bpaula
merci mult pentru linkul cu mingea si iti doresc sanatate multa multa pupic.gif
ganesha
Dragelor, inca o tura de multumiri pentru urari!!! pupic.gif

Eu inca mi-s racita, voiam sa alerg miine dar nu-s in stare, mai ales ca e un frigutz crisp si sharp afara si nu e chiar ce-mi doresc pentru raceala mea dospitoare. Well, there's always gonna be a next year lol.gif lol.gif

Am fost si mi-am pescuit cupilu' de la lectia de inot, a mai trecut un nivel, acum e in 7 din 10, salvamar il face mama lol.gif . Partea proasta e ca la nivelul 7 lectiile incep la ora.... ahhhh.... 8!!! Dar eu oricum is in picioare de la 5 sa plimb ciinele, lucky me lol.gif Gata ca-s prea glumeata in dimineata asta, ma duc agale spre biblioteca sa adun materiale pentru deszbaterea despre clone - ce clisheic, si despre celelalte prezentari.

Pup pupic.gif si fug!!! Si dau o floare floare.gif
bpaula
salutare

sper ca te simti mai bine si ca reusesti sa fugaresti raceala

cat despre stability ball....cine o fi denumit-o asa??? ca eu nu mai am mult si vin cu nasul de pamant, nada echilibru, jalnica is....acum astept sa te faci bine si sa vii cu niste sfaturi ca sa imi salvezi nasul si celelate parti ale corpului in incercarea de a imi mentine echilibrul si a face exercitiile macar cat de cat blushing.gif blushing.gif blushing.gif

cu alergarea era treaba mai usoara, mai bine as fugi vreo cateva ture decat sa ma chinui cu mingea asta wacko.gif
ganesha
Tu dragutza, cred ca ai umflat-o prea tare. La inceput las-o mai moale pina te obisnuiesti cu ea si vorba aia (enervanta de altfel) practice makes it perfect. In pdf-ul ala, chiar la inceput, sint niste exercitii de super baza, unde te invata cum sa-ti tii echilibrul. Las'ca vine cu timpul, crezi ca numai la tine a fost asa? wink1.gif wink1.gif
bpaula
De umflat am umflat-o cat scria pe cutie ca trebuie sa fie diametrul ei, adica 65 cm. Acum sa stii ca oricum nu ma las, perseverez biggrin.gif . Am mai cautat si niste filmulete pe net sa vad la altii cum fac, am mai gasit exercitii pe care sa le pot face si eu, incerc si incerc pana trebuie sa iasa ceva bun si din asta blum.gif .

Si daca zici tu ca vine cu timpul apoi neaparat trebuie sa si demonstrez ca vine si la mine tease.gif

Numai bine tie si la familia ta smile.gif
aki
Salut draguta.De mult nu am mai fost pe la tine.Felicitari intirziate pentru sotiune ta.
cum poti sa rezisti la atita miscare?La 6 iesi cu Dihanel afara,al meu vede wc la 10-11 blushing.gif Asa l-am invatat naughty.gif
ganesha
CITAT
Numai bine tie si la familia ta

Gata, nu mai treci pe-aici? rolleyes.gif

CITAT
Salut draguta.De mult nu am mai fost pe la tine.Felicitari intirziate pentru sotiune ta.
cum poti sa rezisti la atita miscare?La 6 iesi cu Dihanel afara,al meu vede wc la 10-11 blushing.gif Asa l-am invatat naughty.gif

Hello, Akisor!!! pupic.gif De mult nu te-am vazut! La 5 ies cu catzelu', nu la 6. E inca mic, nu e sanatos pentru el sa nu iasa afara mai mult de 5 ore (12-5 doarme). Cind o sa creasca, o sa fie alta treaba.
aki
CITAT(ganesha @ 16-09-2007, 01:26 PM) *

CITAT
Numai bine tie si la familia ta

Gata, nu mai treci pe-aici? rolleyes.gif

CITAT

Hello, Akisor!!! pupic.gif De mult nu te-am vazut! La 5 ies cu catzelu', nu la 6. E inca mic, nu e sanatos pentru el sa nu iasa afara mai mult de 5 ore (12-5 doarme). Cind o sa creasca, o sa fie alta treaba.

Nu prea ma acces la calc.Dimineata cit e Sergiu la univ eu dorm,cind ma trezesc sa intru pe calc vine acasa si se aseaza el.Se ocupa cu bussinesul naughty.gif pe net w00t.gif
ganesha
Gata, meniuri din nou ca e prea multa zapaceala-n viata mea si tind s-o dau in strachini:

Duminica:

MD: cereale integrale, ceai(mult) cu o lingurita miere
Snack: suc de legume amestecate + mar
Prinz: 50 g brinza Gouda, rosii 1 cup, niste bagheta cu 2 linguri salata de vinete
Snack: ciocolata
Cina: 1 cup piure cu mirodenii si ierburi, un veggie burger, un castravete murat
Snack: un shake de proteina

Total: 1335 calorii, 29% grasimi, 13.7% saturate devil.gif , 52% carb, 19% proteine, 29 g fibre cheer.gif , 81 mg colesterol, 2611 mg sodiu devil.gif

De miine incepe o noua saptamina de cucerit lumea!!! cheer.gif
amalia0701
Sanatate si o saptamana faina.
pupic.gif
ganesha
Amelie pupic.gif

M-am adunat nitelus pe acasa, trebuie sa plec la biblioteca. Sper sa vin cu un raport onorabil la sfirsitul zilei devil.gif

Se vede ca a venit septembrie, au inceput lucrurile sa miste prin oras, s-a deschis stagiunea la teatru, filarmonica... Abia astept festivalul indian simbata si abia astept festivalul de se cheama LOLA (London Ontario Live Arts ) care se intimpla afara joi, vineri si simbata, si care e super fain. cheer.gif Nu ca as da pe-afara de timp, da' orisicit, ma bucur ca se intimpla lol.gif
dany
Te invidiez ce multa activitate ai in oraselul tau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ganesha
CITAT(danyhoney @ 17-09-2007, 10:48 PM) *

Te invidiez ce multa activitate ai in oraselul tau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E activitate, pentru ca nu-i chiar "orasel". Cel putin concerte la zi si activitati artistice n-am ce ma plinge. Timp si bani sa fie lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.