Resurse:
1) Pe
Cool Running se gasesc o gramada, da' o gramadaaaa, de articole si planuri de antrenament, nutritie, etc. De asemenea, au running log care e absolut demential, eu l-am folosit foarte foarte mult si l-as folosi in continuare daca... as avea ce sa loghez in el momentan
Programul lor
Coach to 5K este absolut demential, eu l-am facut la inceputuri si a mers totul uns. Mi l-am printat, am facut calculele in km

si l-am lipit de perete, bifam antrenamentele de fiecare data cind le faceam, era super. Al meu EL a facut coach-ul pentru 10k ca sa-si... revina in forma
De asemenea, au un forum tare fain, e mai mult axat pe race, dar e ok, mie imi place sa citesc despre experientele oamenilor, chiar daca nu fac exact anume chestia aia. E foarte motivational si parca ti se face rusine sa stai cu popoul pe scaun.
2) Articole faine sint si pe
Time to run, sint foarte multe chestii interesante despre accidentari, nutritie, psihologie si motivatie. Dar e destul de... la obiect, e mai mult pentru runneri adevarati, dar se poate transla foarte usor informatia si in viata de toate zilele
3) Acum, site-ul meu de suflet
The Running Room, poate si pentru ca e foarte... geografic specific, multi oamenii ii stiu si-i vad pe strada... Sint multe articole acolo despre alergat si slabit, despre fdiete, antrenamente, si discutiile merg de la amatori si pina la profesionisti, ceea ce face totul sa fie si mai interesant, pentru ca se poate invata cite ceva de la fiecare, fie ca e vorba despre viata de toate zilele, atitudine, motivatie sau nutritie, antrenament, slabit. Forumul si resursele sint excelente.
Au si ei running log, il folosesc si pe el

. Da, suna ciudat, dar le folosesc pe amindoua, adica imi trec workout-ul pe unul, dau log off si ma loghez la celalalt, e stupid, dar pentru mine functioneaza
Din proprie experienta: am observat ca log-urile, atunci cind e vorba de antrenamente sint foarte eficiente, ajuta foarte foarte mult!!! Dau o alta stare de spirit, cind termin un antrenament (fie ca e greutati, alergat sau mers) abia astept sa fug sa-l trec, sa trec comentarii despre cum m-am simtit, despre corp, chestii trestii. In zilele in care n-am chef pur si simplu recitesc o zi buna si parca prind aripi!