Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
danyhoney
Oh , ok ! Ma gandeam la "orasel " asa cum e aici ...unde nu se intampla ceva luni intregi ... sad.gif . Se pare ca oraselul tau e mai mare decat al meu " orasel " smile.gif Aici avem timp si ....bani dar ...asteptam luni intregi pana se intampla ceva sad.gif
ganesha
Principalul motiv e ca e oras universitar, aici e University Of Western Ontario, care in top 3 intre universitatile din Canada, si pe linga asta mai sint si alte chestii . Concerte cu formatii tari (de la Deep Purple, sau Jethro Tull care vin in noiembrie si Loreena Mckennit care cinta chiar simbata acum si pina la.... Hilary Duff, Gwen Stefani sau alti din astia) sint in fiecare saptamina cam...
danyhoney
TE INVIDIEZ !!!!!!!!Sincer sad.gif sad.gif
Amazoana
Am trecut doar sa te salut si sa te pupic.gif ; nu am avut timp sa citesc nimic. Scuze blushing.gif
honey79
Pupicei dulcei ,albinuta frumoasa. Asa imi dai impresia... ca esti ca o albinuta...alergi toata ziua, esti tot timpul ocupata.
Distractie placuta sambata la Festivalul Indian.Te-asteptam cu poze.

O zi frumoasa iti doresc,plina de evenimente placute.
ganesha
pupic.gif fetele dragi!!!

Raport pe ieri:

MD: suc de legume si cereale integrale
Prinz: sandwich cu piine integrala, o felie de brinza, masline, ciupe, salata verde, rosie, castravete
Snack: o tortilla care invelea agale gouda si niste sunca veggie + rosii
Snack: un cookie
Cina: ou fiert, toast, shake de proteina

Total: 1200 calorii, 24% grasimi, 9.5% saturate, 52% carb, 24% proteine, ok fibre, prea mult sodiu... etc

Ma duc sa ma fugaresc ca intru in criza de timp si asa ma enerveaza chestia astaaaa. Ca sa nu mai zic ca azi dimineata cind m-am trezit primul gind a fost ca vreau sa dorm la loc. naughty.gif

Pup fetele din goana calulu'!
bpaula
CITAT(ganesha @ 16-09-2007, 01:26 PM) *

Gata, nu mai treci pe-aici? rolleyes.gif

de trecut normal ca trec, de cand ai deschis jurnalul trec mereu sa mai vad cum esti si prin alte jurnale sau pe la neuroni citesc, inca din vremurile vechiului site doar ca nu prea scriu... pupic.gif

cat despre minge sa stii ca perseverez, dupa exercitiile de sambata si duminica ieri parca eram toata prinsa in pioneze blushing.gif

te-am pupat si eu
ganesha
CITAT(bpaula @ 18-09-2007, 07:19 PM) *

CITAT(ganesha @ 16-09-2007, 01:26 PM) *

Gata, nu mai treci pe-aici? rolleyes.gif

de trecut normal ca trec, de cand ai deschis jurnalul trec mereu sa mai vad cum esti si prin alte jurnale sau pe la neuroni citesc, inca din vremurile vechiului site doar ca nu prea scriu... pupic.gif

cat despre minge sa stii ca perseverez, dupa exercitiile de sambata si duminica ieri parca eram toata prinsa in pioneze blushing.gif

te-am pupat si eu

Ma gindeam eu ca mai treci, rolleyes.gif dar am zis sa intreb sa fiu sigura, ca nu strica. M-a indus in eroare ultima propozitie, parea asa... de final total blum.gif

Antrenamente si exercitii se mai gasesc cu zecile pe pagina de workouts a celor de la Shape. Sint o gramada pe minge, uneori apare asta chiar din titlul workout-ului, alteori trebuie nu. Sint de toate pentru toti, e fain ca-s structurate pe grupe de interes. Oricum, astia-s oameni seriosi, nu e chiar revista de fimei. Toate exercitiile si planurile lor sint super.
pupic.gif
aki
Salut draguta.Am trecut sa vad la ce ora il mai duci pe Dihanel...Ce festivitati mai ai...si pe unde mai alergi tease.gif
luchi
pupic.gif Neata, A. draga! Ai aflat ultimele vesti? Am primit un sms de la Lolutul nostru drag - a nascut o fetita frumoasa wub.gif
butterfly
CITAT(luchi @ 19-09-2007, 08:49 AM) *

pupic.gif Neata, A. draga! Ai aflat ultimele vesti? Am primit un sms de la Lolutul nostru drag - a nascut o fetita frumoasa wub.gif

cheer.gif cheer.gif
luchi
CITAT(butterfly @ 19-09-2007, 10:16 AM) *

cheer.gif cheer.gif

Incingem hora bucuriei? pupic.gif
aki

De cine-i vorba? w00t.gif
amalia0701

Daria sa traiasca sa fie sanatoasa ca frumoasa e obligatoriu, doar e fata mamei ei )).gif
Ma bucur mult pentru ea. Transmite-i salutari, sau mai bine da-mi un mesaj pe privat cu nr. ei sa-i dau io un sms pupic.gif
ganesha
Wow, a venit Daria???? cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ce sa mai zic.. eram nitel chiauna de somn din cauza orei locale, dar acum m-am trezit brusc!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Daca mai vorbesti cu ea, zi-i de bine si de la mine, te roooooooog... Sarumina mult mult mult de veste give_rose.gif

Eu fug la trebi, am sa revin (cindva) cu raport - e de bine oricum blum.gif

Pup fetele! pupic.gif
butterfly
CITAT(amalia0701 @ 19-09-2007, 12:36 PM) *

Daria sa traiasca sa fie sanatoasa ca frumoasa e obligatoriu, doar e fata mamei ei )).gif
Ma bucur mult pentru ea. Transmite-i salutari, sau mai bine da-mi un mesaj pe privat cu nr. ei sa-i dau io un sms pupic.gif

dc se poate si eu l-as vrea...tare draga imi e lola wub.gif wub.gif
Nessie
Neata, Ganesha! pupic.gif Tu mananci cerealele cu suc de legume ca parca asa se intelege! biggrin.gif Zicea un nene ca nu e bine se le mancam cu lapte, dar goale mi se lipsesc de dinti si nu merg. )).gif
Eu.
CITAT(ganesha @ 18-09-2007, 12:21 AM) *

Principalul motiv e ca e oras universitar, aici e University Of Western Ontario, care in top 3 intre universitatile din Canada, si pe linga asta mai sint si alte chestii . Concerte cu formatii tari (de la Deep Purple, sau Jethro Tull care vin in noiembrie si Loreena Mckennit care cinta chiar simbata acum si pina la.... Hilary Duff, Gwen Stefani sau alti din astia) sint in fiecare saptamina cam...

Loreena Mckennit man_in_love.gif swoon.gif te urasc fiindca poti s-o vezi si s-o asculti live sorry.gif

glumeam, dar de invidiat, tot te invidiez grin.gif
ganesha
Nessie, asa-i cum zice nenea, dar eu urasc cerealele... muiate )).gif La mine cerealele trebuie sa fie uscate si intacte (alea din cutie, ca de multe ori zic "cereale" si ma refer la grine fierte cu mina mea). Cerealele integrale de care ziceam in raport le maninc asa... cu degetzelu' din pungutza, iar sucul de legume il beau din sticla. Asta pentru ca de cele mai multe ori imi iau micul dejun in autobuz devil.gif Cind sint acasa mi le pun in... masura cu care le masor si tot cu degetelele le maninc floare.gif

La mine prin casa (copil si sotz) se maninca cerealele cu piure de mere.

Eu, n-ai decit sa-i invidiezi pe parintii mei tease.gif Eu n-o sufar pe Loreena (mi-a placut tare tare mult pina la un moment dat cind brusc n-am mai suportat-o - asta se intimpla intr-a12a). Joi pe 20 e ziua lu' al meu Daddy si drept cadou le-am luat (la amindoi naughty.gif ) bilete ca lor le place tare, iar concertul e pe 22. S-a nimerit a naibii de super biggrin.gif

Eu mi-s mare devoratoare de concerte, dar mi-am propus, dupa ce l-am vazut si auzit in fata pe Waters cum imi cinta de "all in all you're just another brick in the wall" sa iau o pauza ca sa nu-mi stric gustul biggrin.gif
aki
Ma gindeam ca lorena e cineva de pe sait,dar vad ca este o cintareata doh.gif
ganesha
Trec la scris din urma lol.gif Dar mai intii zic cum am fost ieri la film, si a fost tare fain, eram numai noi la filmul ala, cinema-ul gol... tare fain a mai fost. E a doua oara cind patim asta yahoo.gif

Aseee, 18 septembrie:

MD: suc de legume si-un baton de cereale
Snack: 1/3 dintr-o cookie
Prinz: 1.5 cup spaghete integrale, cu meatless ground meat lol.gif (ma omoara denumirile astea), si 30 g gouda
Cina (ora 5:30): devil.gif junk food sub forma de crackers-i si 2 cookies cu caramel si ciocolata
Snack 3 (ora 8): iaurt 2.5% G.

Total: 1344 calorii, 31% grasimi, 12.8 saturate devil.gif , 49% carb, 20% proteine, 25 g fibre, 83 mg colesterol

19 Septembrie:

MD (6 jumate dimi): tartina cu philadelphia
Prinz (12): banana, tartina cu gouda si salata, suc de legume
Snack: 0.12 cup seminte de floarea soarelui, crude, nesarate
Cina (ora 6): mamaliga, brinza de vaci, 2 linguri de iaurt, salata de rosii cu ulei de masline, busuioc, menta si patrunjel
Snack: veggie burger cu rosie

Total: 1354 calorii, 32% grasimi, 10% saturate devil.gif , 46% carb, 22% proteine, 20 g fibre devil.gif , 89 colesterol, 1800 mg sodiu

Na c-am apucat s-o fac si pe asta!!! Uhh, ma simt mai usurata lol.gif lol.gif

Diseara o sa fie tort ca e zi de nastere, scap cu ocazia asta si de biletele la Loreena M., ca parca parca incepusera sa-mi faca cu ochiul naughty.gif
danyhoney
CITAT(ganesha @ 20-09-2007, 03:29 PM) *

Diseara o sa fie tort ca e zi de nastere, scap cu ocazia asta si de biletele la Loreena M., ca parca parca incepusera sa-mi faca cu ochiul naughty.gif

A cui ??? Spune tot )).gif .Tort ? De care tort ? blum.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 20-09-2007, 03:47 PM) *

CITAT(ganesha @ 20-09-2007, 03:29 PM) *

A cui ??? Spune tot )).gif .Tort ? De care tort ? blum.gif

Am zis pe pagina anterioara, penultimul mesaj de pe pagina. Nu stiu de care, de care o sa cumpere mami wink1.gif ieri ma imbia la mousse de ciocolata si i-am zis categoric ca nu-mi place. sa vedem, sa vedem, trec tot la raport oricum devil.gif
danyhoney
Scuze , nu citisem si pe pagina anterioara doh.gif

Happy Birthday to your Daddy !!!
aki
Salut draguta pupic.gif .Of, si eu am papat torta devil.gif .Ce sa fac asa-i traditia in fiecare luna naughty.gif
ganesha
Sarumina de urare, Dany! cheer.gif

Aki, noi in familie, in septembrie, avem 3 torturi in decurs de 11 zile, in perioada 13-24 lol.gif

M-am intors, gata, nu am rabdare sa mai trec meniul la calcule acum, inceputul a fost cuminte ca intotdeauna (tartina, suc de legume, banane, salata...). Asta pina am ajuns la mama. Care mama mi-a zis ca o sa fie numai tort, avind in vedere ca e timpul saptaminii, aia aia.

Dar erau tot felul de chestiuni indiene, in care m-am infipt cu zimbetul pe buze. Si tooort! grin.gif

Iar stepDaddy a ramas cu gura cascata la vederea cadoului, foarte impresionat si bucuros! Iar al meu frate a fost spumos, am ris cu lacrimi, vreau sa-l trimit sa se faca stand up comedian, ca prea se pricepe. Poate-i iau cadou bilet la festivalul de stand up comedy de luna viitoare wink1.gif

Si-am incalecat pe-o shea, si am zis povestea-asha! Pup fetele pupic.gif
amalia0701
pupic.gif floare.gif
Eu.
CITAT(ganesha @ 19-09-2007, 06:12 PM) *

Eu, n-ai decit sa-i invidiezi pe parintii mei tease.gif Eu n-o sufar pe Loreena (mi-a placut tare tare mult pina la un moment dat cind brusc n-am mai suportat-o - asta se intimpla intr-a12a). Joi pe 20 e ziua lu' al meu Daddy si drept cadou le-am luat (la amindoi naughty.gif ) bilete ca lor le place tare, iar concertul e pe 22. S-a nimerit a naibii de super biggrin.gif

Eu mi-s mare devoratoare de concerte, dar mi-am propus, dupa ce l-am vazut si auzit in fata pe Waters cum imi cinta de "all in all you're just another brick in the wall" sa iau o pauza ca sa nu-mi stric gustul biggrin.gif

neatza
n-am mai ascultat Loreena de ani de zile, din tineretzi. cred ca diseara il conving pe al meu sa caute pe dc ceva albume wink1.gif
tu de ce n-o mai suporti? ai vazut-o cantand live vreodata? daca da, cum e?

aa, multumesc mult de reteta de pesto si de materialul despre catei. in w-end trec la studiu
luchi
Lorena a fost in Ro vara asta, a sustinut un concert in Bucuresti. Nici eu n-am mai ascultat-o de multa vreme..

A, happy birthday pt toti ai tai. floare.gif
buretel
deci am pasit in casutza ta sa-ti spun ca m-am indragostit iremediabil de sus-numitul Dihanel grin.gif
a ta ambetata,
Buretica grin.gif
aki
Ganesha pupic.gif
Poze cu dihanel mai ai? naughty.gif
ganesha
CITAT(buretel @ 21-09-2007, 05:01 PM) *

deci am pasit in casutza ta sa-ti spun ca m-am indragostit iremediabil de sus-numitul Dihanel grin.gif
a ta ambetata,
Buretica grin.gif

Te inteleg perfect pupic.gif

Aki, poze cu Dihanel mai am, in link-ul de la semnatura: este un album de se cheama "poze de ici de colo", sint cele mai noi cu el, de pe 3 septembrie. Dar am mai facut asa, cite una doua, am sa le pun. Oricum, creste vazind cu ochii ohmy.gif

Luchi, sarumina! floare.gif

Eu, n-am vazut-o niciodata live, ea n-a mais cos nici un album din 1998, am impresia ca nici n-a mai facut vreun turneu pina la asta de acum, in care acopera tata lumea . Mie nu-mi place muzica celcita, irlandeza... toata zona aia grin.gif imi place in schimb ea, imi place filozofia ei (mai ales cea anticelebritism), e si din Canada grin.gif lol.gif , imi plac si celelalte chestii pe care le face pe linga muzica. floare.gif

Amelie, pupic.gif

Si o floare.gif si un pupic.gif pentru sirafir pe care tot o vad tragind cu ochiu' wink1.gif
sirafir
ganeshaaa pupic.gif
Simt ca sunt in urma cu o urare din sufletel, nerostita dar gandita; si rostita: Sa iti fie alatur si sa ii fii alaturi taticului cat mai multi ani!
hug.gif

aki
Salutari pupic.gif si daca e mai valabila urarea pentru tatal tau, un LA MULTI ANI
ganesha
Prima zi de toamna cheer.gif

Imagine

Imagine

Trebuie sa-mi scot si eu vara de pe usa si sa-mi montez... toamna lol.gif

O saptamina minunata la tot poporul!
sirafir
Astazi fiind..? Harvest day?
Spor in toate lucrurile urez, si eu, pentru aceasta saptamana!
ganesha
CITAT(sirafir @ 24-09-2007, 12:15 AM) *

Astazi fiind..? Harvest day?

Cum adica? wacko.gif
ganesha
Mor dupa poza asta:

Imagine

Asta cu dedicatie pentru dulci:

Imagine
amalia0701
Super poze pupic.gif
danyhoney
La multi ani !!!! Sa ai parte de sanatate , fericire , bunastare si iubire !!!Imagine
Amazoana
Imagine
Imagine

LA MULTI AAAAAAAAAANI!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Multa sanatate si bucurii! pupic.gif
Sunt superbe ambele poze, prima m-a dat pe spate (cum se uita Dihanel la fii-tu).
Diferenta de varsta dintre noi este de aproape un an si tu deja ai un pui asa mare....vreau si eu sorry.gif
anca veselie
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa fii fericita, iubita, sanatoasa si vesela alaturi de familia ta frumoasa hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif
julyalina
La multi ani !!!!!!! sa fii fericita impreuna si sa te bucuri de familia ta hug.gif

Imagine
ganesha
Dragelor, va multumesc din suflet!!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Dulci, am ramas fara cuvinte la poza cu lalelele... e o poveste lunga cu poza aia, am s-o zic mai acusha ca acum mi-s pe fuga, dar... parc-ai fi stiuuuuut!!!!!!!! w00t.gif

Mi-am primit cadourile, am ramas cu gura cascata, astia doi feti-frumosi ai mei ma emotioneaza de fiecare data. Acum incerc sa ma scurg spre scoala, dar cred ca am sa nimeresc la coafor lol.gif Am eu asa... un feeling lol.gif

Va hug.gif cald de tot!
luchi
La multi ani! floare.gif
michelle
La multi ani! Sanatate din plin, bani din senin si iubire fara pelin pupic.gif give_rose.gif
Imagine
Amazoana
CITAT(ganesha @ 24-09-2007, 03:25 PM) *

Dragelor, va multumesc din suflet!!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Dulci, am ramas fara cuvinte la poza cu lalelele... e o poveste lunga cu poza aia, am s-o zic mai acusha ca acum mi-s pe fuga, dar... parc-ai fi stiuuuuut!!!!!!!! w00t.gif

Mi-am primit cadourile, am ramas cu gura cascata, astia doi feti-frumosi ai mei ma emotioneaza de fiecare data. Acum incerc sa ma scurg spre scoala, dar cred ca am sa nimeresc la coafor lol.gif Am eu asa... un feeling lol.gif

Va hug.gif cald de tot!

Sper sa-ti fi placut pupic.gif . Intentia mea a fost sa iti pun un buchet de flori de camp, deoarece asa te vad eu, foarte integrata in natura, dar nu mi-au placut ..asa ca, am ales lalelele.
Ama.ro
Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.
La multi ani, Ganesha!!!!!

Imagine
bubbles
La Multi Ani !!!!!!!!!!!! Sa fii fericita si sa aduci mereu bucurie in sufletele tuturor, cum ai facut si pana acum pupic.gif
sirafir
Ai spus ca este "prima zi de toamna". Suntem in..24 septembrie, incurcata.
Urez si eu la cat mai multi fericiti ani, intr-o fericita familie, cu un vesel Dihanel!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.