Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
ganesha
Gata, s-a terminat si w/e-ul! Incepe o noua saptamina cheer.gif

Socoteli:

Simbata - pe drum, mincarea am luat-o cu noi, am fost la niste pesteri, ne-am drumetit prin padure, catarat pe stinci, una alta cheer.gif :

MD: 2 felii de piina cu crema de brinza de vaci (facuta cu ulei de masline, rosii taiate cubulete si patrunjel, piper)
Snack: morcovi si un baton de cereale
Prinz: un cup jumate paste si meatless meatballs
Snack: un cup de ananas propaspat si un baton de cereale
Cina: un egg salad sandwich

Total: 1800 calorii, 22% grasimi, 4% saturate, 57 % carb, 21 % proteine, 21 g fibre (cam putin), 2700 mg sodiu (prea mult!!!), 259 mg colesterol (cam mult, dar nu enorm)

Sport: mers prin padure, urcat, explorat pesterici, topait pe pietre. Onorabil.

Duminica:

MD: pepene, piine, ou si 2 feliute mici de brinza
Prinz: un cartof copt, ulei de masline, putina brinza rasa si patrunjel tocat
Snack: 3 prune uscate
Cina (ora 6): cereale (un cup), veggie burger cu piine si o lingurita maioneza
Snack post workout (ora 8): un shake de proteina
Snack ora 9: 2 nectarine

Total: 1400 calorii, 18 % grasimi, 4 % saturate, 62 % carb, 20 % proteine, 25 g fibre (la limita), 235 mg colesterol, 1300 mg sodiu.

Sport: 2 ore de repetitii, o ora jumate mers cu rolele

La repetitii a fost fain, incepem un dans nou, cu veils (unde am tras un workout pentru brate si umeri de mama-mama )).gif , desi e greu de crezut, ma dor miinile mai tare de la facut giumbuslucuri cu cerceaful ala de matase decit cind lucrez gantere), am stabilit show-urile urmatoare.

Simbata a fost bestial, am fost la Blue Mountain, un loc impadurit, putin muntos, unde sint niste pesteri dragi mie, e deosebit pentru ca e undeva la Georgian Bay si se vede peste apa pina depaaaarte, si e linga un oras port tare frumos. In plus, e un traseu fromos si destul de challenging, am sa pun pozele acusi.
aki
Salut,draguta pupic.gif .O saptamina frumoasa iti doresc fara probleme si fara pofte tease.gif
Pup pupic.gif
Nessie
Ganesha, tare frumoase pozele! floare.gif M-au uns la suflet si la dorul meu de plecat din Bucuresti. w00t.gif

Ma uit la meniurile tale si vad ca tu mananci numai chestiic are pot fi masurate in nutrienti. Eu am o problema aici. doh.gif Mai iau cate o inghititura dintr-o prajiturica de exemplu ( blushing.gif ) si nu stiu cum sa o punctez sau mananc de pranz chestii de la restaurant si nu stiu ce au pus oamenii aia in mancare. wacko.gif Daca nu am mnacarea de acasa e greu sa socotesc.

Tu la pranz, cand esti la serviciu ce faci? Iti aduci de acasa sau iei de pe acolo?

Pupici! pupic.gif
ganesha
Ness floare.gif
La servici imi iau mincare de acasa, la gargaunii piticilor mei de pe creier, mincarea tre' sa fie facuta de mina mea sau de mina lu' al meu EL tease.gif Din cind in cind se intimpla ca dimineata sa nu mai apucam sa pregatim, si atunci cumparam de pe aici. Numai ca astia sint obligati sa aiba detaliile nutritionale asa ca nu am nici o problema sa le socotesc la totalul zilnic. Le gasesc online la restaurantele sau fast-food-urile respective, si in plus, le gasesc in myfooddiary sau in calorie-count. Majoritatea localurilor gen franciza (pizza pizza, pizza hut, tim hortons, starbucks, mcdonalds, etc etc etc) sint in bazele astea de date si au toate informatiile online.

Dar se poate aproxima, am mai facut asta cind am mincat din locuri unde nu aveau info-urile respective. De exemplu daca maninci la chinezi, un fried rice e cam la fel la toti chinezii, nu e o diferenta semnificativa la numere. Sau un spring roll... Sau un piure, la modul general, se gaseste in baza de date. Eu aproximez cind nu-s sigura de ceva sau cind mi-e lene grin.gif

In general la mincarurile de le gatesc acasa (inclusiv unele prajituri) am deja socotelile facute. Daca vrei, le pot posta pe undeva la un subiect de retete. Am retete de piine gata calculate, ciorbite, supite, tarte cu fructe, niscaiva prajituri mai festive gen pentru Craciun & co, mincarici...

pupic.gif
Nessie
Esti o comoara! hug.gif Ar fi super daca ai timp sa postezi cateva retete. Sunt in pana de idei de mancare in general si in particular, in pana de idei pentru mancare sanatoasa. wacko.gif

Pe la noi e mai greu cu socotitul daca mananci din Regie de exemplu. grin.gif Nu pot numara decat daca stiu exact ce contine mancarea (adica sa fie facuta de mine) doh.gif
danyhoney
A , si eu m-as bucura de ceva retete !!!! Cred ca ar fii de folos si la cele care tinem WW...chiar daca avem deja cateva postate . Multumim .
aki
Salut.E cald la voi?La noi s-a lasat rece w00t.gif
ganesha
Dragelor. va pupic.gif

Aki, e caldut la noi, vreo 30 de grade cu feels like 35, ca e humidex mic, printr-o minune

Socoteli, luni. 30 iulie:

MD: kefir facut in casa cu toast
Prinz: salata de naut (1.5 cup naut, ulei de masline, patrunjel tocat, ardei taiat cuburi)
Snack: un ou + o felie de piine
Cina: supa de rosii cu paste

Total: 1300 calorii, 23 % grasimi, 6 % saturate, 61% carb, 16% proteine, 33 g fibre cheer.gif , 240 g colesterol (cam mult), 900 mg sodiu cheer.gif

Sport: zi de pauza

Azi e marti si e o zi superba si deosebita lol.gif : sefii mei sint plecati si nu avem sedinta saptaminala de marti, care ma imbatrinea cu fiecare minut de trecea. Daca as bea, as da de baut pentru o asa minune lol.gif

Miine, miercuri, incepe Postul!
ganesha
Azi ma ascund in scorbura. blushing.gif lol.gif Nu socotesc, nu nimic. O consider cheat day(desi eu de obicei pe alea le socotesc).

Am devorat azi vreo 400 calories worth of gourmet chocolate. Pai povestea e ca in laborator la noi a lucrat o studenta vreo 2 luni, iar azi era ultima ei zi. Si studenta mea, plina de recunostinta pentru rabdarea infinita pe care am avut-o cu ea (adevarul e ca... mi-a stors si ultima picatura de rabdare, a fost cel mai dus cu pluta student pe care l-am avut de cind sint acolo), mi-a adus o cutie de ciocolata Laura Secord. doh.gif (impreuna cu o felicitare de suflet).

M-a uns la suflet totusi - la treburile de la servici era bita cum mai rar am vazut, dar e foarte desteapta in felul ei si m-am inteles demential cu ea. Mi-era tare draga si am stat destul la povesti - mai putin perioada cind am fost eu marcata de evenimentul pierderii, si atunci nu prea aveam dispozitie de socializat. M-a miscat ca a tinut minte ca imi place ciocolata gourmet, si mai ales cea cu menta.

Au fost 400 de calorii care au meritat consumate!!! Vineri vine ca mai are niste treaba de terminat ( i haaa), si am sa-i dau si eu cadouasul pe care azi l-am uitat acasa doh.gif - o bratara ce zice povesti, pe care si-a dorit-o ea tare intr-o zi cind am mers si-am batut impreuna magazine magice.

De miine pe cai cheer.gif
aki
Oawwwwwwwwwwwwww,ce buna esti. give_rose.gif
Si eu la servciul nou, am o persoana care ma invata carte,dar mai mult o face din obligatii,ca a rugat-o seful.Dar simt ca-i place mereu sa ma coboare si sa-mi zica vorbe de astea:"E ceva elementar'', ''Ar fi timpul deja sa stii aceste lucruri''Si asa mai departe.Ea imi strica tot cheful de lucru.Eu o inteleg are 27 ani in constructie,dar eu abia incep,cred ca ar trebuie sa fie mai ingaduitoare cu mine.Dar totusi ii multumesc...
nusarich
Ganesha, am vazut (si printat, ca asa-i bine sa le ai la indemana) retetele postate de tine. Foarte interesante. Eu sunt mare fan de paine facuta in casa (a se citi de manutele-astea doua ... ). Abia astept sa testez ce-am printat azi si astept cu nerabdare si urmatoarele retete.

Trebuie sa fie tare frumos acolo la voi. La noi a venit un singur student sa faca practica (o pila a unui pilos de pe aici) si n-a avut nici macar bunul simt sa zica multumesc si sa-si ia adeverinta. Dar da-te peste cap, creeaza-i conditii, ca de, e studinte studios si are nevoie de sustinere...
ganesha
Aki pupic.gif

Nusa, ma bucur sa stiu ca sint de folos! Ma sa mai pun, cum gasesc nitel timp sa ma adun sa le scriu, le pun floare.gif

Ei, azi m-am suit pe cai, am lasat ciocolata in spate (nu ca ar mai fi ramas din ea lol.gif ), azi a inceput Postul Sfintei Marii, un post frumos si linistit (si scurt). Mi-am inceput ziua cu un cup de cereale si niste piure de mere (tot vreun cup). Asa ca... sint model de cumintenie cheer.gif

Si am si planuri mari, ieri n-am avut chef sa-mi misc nici o parte a corpului (dar am fost la niscaiva cumparaturi de mincare), asa ca azi recuperam la alergat!
ganesha
Azi partea a doua de la cumparaturile alimentare - legume si verdeturi. In drum m-am mai agatat de chestii trebuincioase (un set de oale, pantaloni si pantofi), am ajuns acasa, nustiucumnaiba s-a facut 10 seara, de alergat nu se mai pune problema, in schimb am tras o sedinta de free weights care mi-a mers unsa.

Pe cit de bestiala e starea de runners high, pe atit de nasoala e starea cind sar peste antrenamente... mai rau decit cind m-am lasat de fumat, ce ti-e si cu dependenta asta lol.gif

Miine e o noua zi! floare.gif
aki
Salut draguta pupic.gif
Eu.
te invidiez ca ai valorile nutritionale pe alimentele din magazine si sper din suflet ca intr-o buna zi se va ajunge sa se respecte regula asta (elementara, zic eu) si la noi in Romanica sorry.gif
si...te felicit pt determinare si stilul de viata sanatos pe care il duci
Ama.ro
Buna!!!!Am dat si eu de jurnalul tau..
Sa nu vin cu mana goala give_rose.gif
Imagine
M-am uitat peste retetele postate..tarta arata bine.Seamana cu prajitura de visine..din aluat de chec.
ganesha
Fetele dragele, va pupic.gif si va hug.gif

Azi a fost o zi ciudata: mai intii am plecat mai devreme de la servici, cumplit de devreme, ca ramasesem singura, sefi ioc... asa ca am terminat treaba in ritm voinic si am taiat-o. devil.gif

Apoi a fost furtuna. Nu m-am dus direct acasa, am trecut prin oras nitel, a fost o furtuna de tunete la inceput, superba de tot, o vreme nebuna si dementa. Intre timp am luat autobuzul spre casa, si cind m-am dat jos a inceput sa ploua torential, de genul "cu galeata" de parca se rupsera cerurile in doua. Am ajuns murata acasa, asa de fain era ca nu-mi venea sa intru in casa - dar incepusera sa se ude niste hirtii din geanta si de'.

Apoi, in loc sa alerg cum mi-am propus, mi s-a rupt inima de prietena mea ca trebuia sa se duca singura la cumparaturi si am mers cu ea... ne-am intins la palavre, tot tacimul. Rezulta: alergat la 11 seara, dupa ce am terminat de pus copil la somn, pregatit pe miine, etc.

Apoi... socoteli:

MD: tartina cu sunca falsa
Snack: nectarina
Prinz: spaghete integrale cu sos facut din pasta de rosii, ciuperca si ardei
Snack: banana
Cina: mincarica de vinete
Desert: pere supeeeer

Total: 1585 calorii, 9% grasimi (periculos, minim tb sa insumeze 15%), 1% grasimi saturate, 0 mg colesterol (bestial) , 78 g carb (enorm), 13% proteine (putin), 27 g fibre (ok)

Sport: alergat la... 11 noaptea - ce ti-e si cu viata de familie si alte indatoriri lol.gif
nusarich
Buna dimineata!

Ganesha, am facut aseara prajitura cu visine (de fapt la mine a fost cu mere). Este absolut dementiala, se face extrem de repede si e super gustoasa. Aseara eram in stare sa mananc o jumatate de tava. I-a placut si lui iubi, care mi-a zis sa nu iau la serviciu, ca lui ce-i mai ramane?

Imi place tare mult de tine ca te tii de sport. Eu la 11 as aduna toti cainii de pe strada dupa mine (si cei cu 4 si cei cu 2 picioare...). Asa-i la noi, deh... dar de alergat as alerga...
ganesha
Nusa daaaaa, tarta aia e criminalaaaaa. Ar trebui sa ma aiba pe constiinta persoana aia care a postat-o pe culinar )).gif Si la mine cind fac e bataie mare )).gif

Nu alerg afara, nu-s de acord cu alergatul pe asfalt decit in cazuri extreme, in rest... o pereche de genunchi avem, cu aia tre' sa ne mindrim pina la adinci batrineti (daca le prindem)!

Fug la servici devil.gif ca e 8 de-acuma!
otilici
Ganesha draga,imi permiti sa ma strecor si eu nitel in casuta ta? give_rose.gif Tare-mi place ca te tii de treaba,mai ales de sport,care conteaza tare mult si la dieta si ca sa te mentii sanatos.Candva faceam si eu sport cam zilnic,sper ca atunci cand va mai creste nitel piciul sa am si eu timp suficient.
Trebuie sa-ti spun ca mi-a sarit in ochi faptul ca studiezi artrita reumatoida.Atunci indraznesc sa ma numesc oarecum "colega" ta grin.gif ,deoarece eu lucrez la spital la sectia de Reumatologie,unde in marea majoritate a timpului ne ocupam de poliartrita reumatoida smile.gif .De la analize,tratament,tinutul pacientilor sub supraveghere,pana la diverse studii(evident sub indrumarea si atentia doctoritelor cu care lucram).
Aaa,si mai vroiam sa-ti spun ca ai un copil minunat! Sunteti o familie superba!
Te pup si o zi frumoasa iti doresc pupic.gif
ganesha
CITAT(otilici @ 03-08-2007, 06:03 AM) *

Ganesha draga,imi permiti sa ma strecor si eu nitel in casuta ta? give_rose.gif

Cum sa nu, colega!! wink1.gif floare.gif
aki
Salut draguta.Am trecut sa-ti las un pupic pupic.gif
ganesha
Akisor, te pupic.gif si eu!

Socoteli:

MD: tartina cu sunca falsa
Prinz: cous-cous cu ulei de masline, ardei, rosii si patrunjel
Snack: 2 banane si un pahar de suc de mere
Cina: supa de linte cu paste; un veggie dog cu o piinita de hotdog
Snack post workout: un shake de proteina

Total: 1500 calorii, 13 % grasimi (iar prea putin, tre' sa iau masuri ca prea se repeta), 65% carb, 22% proteine, 1.6% grasimi saturate, 0 mg colesterol, 24 g fibre (ok)

Sport: antrenament principal - alergat; antrenament secundar: greutati

Concluzii: trebuie sa am grija la grasimi ca-s prea putine; trebuie sa schimb ora nocturna de alergat ca nu dau randament si ma chinui aiurea.

Si de-acum e weekend!!! cheer.gif
butterfly
am ajuns si eu pe forumul asta;)) si te-am gasit pe tine;)) pupic.gif
aki
CITAT(butterfly @ 04-08-2007, 11:30 AM) *

Bine ai venit printre no hug.gif i.Ne spui ceva despre tine? w00t.gif Sau mai bine iti faci un jurnal naughty.gif
ganesha
CITAT(butterfly @ 04-08-2007, 12:30 AM) *

Te-am vazut de ieri pupic.gif hug.gif pupic.gif
butterfly
tourni sunt;)) si inca nu imi fac jurnal :-s pupic.gif

pup amy:*
ganesha
CITAT(butterfly @ 04-08-2007, 04:16 AM) *

tourni sunt;)) si inca nu imi fac jurnal :-s pupic.gif

pup amy pupic.gif

amy pupa fluturelul back!

a fost zi de cintar azi, dar am uitat sa ma cintaresc lol.gif deja e prea tirziu lol.gif bilantul mai intirzie o saptamina (ca si saptamina trecuta am uitat). Eh, batrinetile, maica, batrinetile! lol.gif
butterfly
"babo":))

eu inca nu am reusit sa ma desprind de cantar ...in fiecare zi tzop pe el...numai saptamana aia la mare..a fost de vis...in rest..eu si cantarul..de nedespartit..uof uof:))
Ama.ro
Ganesha, pe tine nu te dezechilibreaza cantarul?
Mai ales ca greutatea poate varia si in fctie de retentia de apa..
De fapt altceva vroiam sa te intreb..da' m-am luat cu altele. )).gif Soia cubulete(din alea expandate..care se fierb) are 5p/ 100gr, presupun ca nefiarta, nu?stii cumva?
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 04-08-2007, 06:45 AM) *

Ganesha, pe tine nu te dezechilibreaza cantarul?
Mai ales ca greutatea poate varia si in fctie de retentia de apa..
De fapt altceva vroiam sa te intreb..da' m-am luat cu altele. )).gif Soia cubulete(din alea expandate..care se fierb) are 5p/ 100gr, presupun ca nefiarta, nu?stii cumva?

Pai de aia ma cintaresc o data pe saptamina cel mai des. In aceeasi zi, si in ziua de dinainte am aceleasi "ritualuri" ca sa nu retin apa. Daca am retentie de lichid sau daca-s inainte de menstruatie nu ma cintaresc, ca n-are sens. Dar simt cind e spre bine si cind e spre rau, imediat imi dau seama daca sint pe drumul cel bun, cintarul doar confirma, de aia nu prea pun baza pe el. Eu cu centimentru mi-s prietena. Iar acum stiu ca-s ok, de aia nu ma stresez asa tare ca am uitat sa ma cintaresc.

De dezechilibrat nu ma dezechilibreaza, ca eu-s Balanta, sint cintar prin definitie lol.gif lol.gif

Cu soia: m-am uitat la mine pe punga si n-am datele pentru ca am cumparat-o de la bulk. Dar am gasit pe calorie-count ca soia cuburi USCATA are 27 calorii si 0g grasimi pe 30 grame.

Cu oleaca de matematica si cu calculatorul de puncte ar rezulta deci 1.7p pe 100 g soia USCATA. . Eu din lista nu iau valorile de puncte, pentru ca majoritatea nu e potrivesc deloc cu valorile de puncte care-mi ies calculind dupa bazele de date sau etichete.
ganesha
Pentru ieri n-am meniuri. N-am avut chef nici macar sa mi le trec in food diary si sa vad ce si cum am mincat. Poate e din cauza salatei de vinete care e mincata combo cu piine si alte nebunii pina nu mai ramine nimic? lol.gif

Al meu EL a alergat si ieri si azi, primul lucru cum s-a trezit. Eu am tinut cald scaunul de la calc )).gif si singura activitate de miscat popoul in stil constructiv a fost ca am facut treaba prin casa. A, si cumparaturi la piata saptaminala (ieri). Si atit. Dorim azi o zi mai constructiva dpdv sportiv cheer.gif
danyhoney
Tourni , iti urez si eu "Bine ai venit " give_rose.gif

Sa ne spui ce ai reusit sa construiesti in materie de sport azi , A )).gif
julyalina
poate a construit sportiv niste fursecuri ? naughty.gif
A , sa stii ca si eu sunt de parere ca centimetru este cell mai bun smile.gif cantarul poate arata oricat daca cm spune ce-mi place mie blum.gif
ganesha
CITAT(julyalina @ 05-08-2007, 10:18 AM) *

poate a construit sportiv niste fursecuri ? naughty.gif
A , sa stii ca si eu sunt de parere ca centimetru este cell mai bun smile.gif cantarul poate arata oricat daca cm spune ce-mi place mie blum.gif

hehe, fursecuri oricind si oriunde, in pas sportiv sau recerativ, nu conteaza, da' nu se pun la socoteala - is bonus lol.gif lol.gif

In pas sportiv si constructiv raportez: spalat de 5 geamuri gen "din tavan pina in podea" si pe dinauntru si pe dinafara, frecat cele 2 bai din dotare (inlcusiv pereti si usi), confectionat ghiveci de legume (vinata, ciupe,c artofei, zarzavat), reparat o draperie care nu mai statea ca i se rupsese atza lol.gif SI abia e ora 3 la mine... pina diseara am sa ma scurg daca o tin in ritmul asta lol.gif
Ama.ro
Si azi faci curatenie generala? )).gif
Eu am terminat ieri...m-a ajutat si al meu sot ce-i drept.
julyalina
la noi e 10:30 noaptea smile.gif si o sa mergem la somnic blum.gif si nu am spalat geamuri azi smile.gif
Ama.ro
Ganesha, ai vreo idee de vreun site in lb romana care sa aiba calculator nutritional?Adica nu numai sa-mi calculeze caloriile la ce mananc si si procentul de lipide, glucide si proteine.(nu neaparat si cat din lipide sunt saturate si cat nesaturate, ca oricum eu incerc sa consum ulei de masline doar)

Azii se mananca peste.Ganesha, tu ai o alimentatie vegetariana?(sau vegana?)
nusarich
Ama, ce bine ca mi-ai zis de peste, chiar ma bate gandul la ceva peshtuc ...
Ama.ro
CITAT(nusarich @ 06-08-2007, 01:02 PM) *

Ama, ce bine ca mi-ai zis de peste, chiar ma bate gandul la ceva peshtuc ...

E sarbatoare mare, Schimbarea la fata.
Eu nu mi-am dat seama de dimineata si am spalat cateva carpe de bucatarie. doh.gif
Sper sa nu-i fi facut pofta Ganeshei cu pestele..
nusarich
Stiu ca e sarbatoare, dar nu stiam ca se mananca peste. Oricum, dusul de dimineata nu se pune, ca doar nu ma duc ca porcu' la serviciu (si la doctor...).
aki
Salutare stapinei.Pupici pupic.gif
ganesha
Neata fetele - adica neata la mine, is libera si as putea sa dorm da' nu pot sa doooorm, m-am trezit la 6 (acum e 7). Nici sport n-am mai facut ieri. Am patit o idiotenie - mi-a sarit detergent intr-un ochi. doh.gif Aseara cind am pus rufe la spalat. Eram obo de la curatenie (care nu era generala) si hiit, nebuna de la copii, si in graba ca aveam ceva pe foc. Am scapat masura de detergent (din ala concentrat doh.gif ) pe jos si mi-au sarit niste picaturi fix in ochi. Si ustura de nu se mai poate, iar noaptea a fost aiurea de tot. crying.gif

Ama, nu stiu site-uri in romana, nici nu cred ca sint. Dar stiu in schimb o gramada in engleza, printre ele ar fi www.calorie-count.com , www.calorieking.com , etc. Masoara macro si micronutrientii, si procentele din RDV-ul zilnic.

Cu pestele nu mi-ai facut pofta, stai linistita. Ca sa-ti raspund la intrebare, sint(em) vegetariana (i), in perioada posturilor mari si mici sintem vegan(i). Nu zic ca nu mi-a fost pofta niciodata, dar cind ma gindesc ca mai intii e un sufletel care trebuie sa moara si cind ma mai gindesc ca e principala cauza a global warming-ului si a relelor care se intimpla cu planeta noastra, imi trece subit. biggrin.gif

Ma termina ochiul asta, imi vine sa-l pun deoparte pina trece lol.gif Sper sa revin cu un raport onorabil. lol.gif
nusarich
Ganesha, am vrut sa te intreb mai demult: de cati ani esti plecata? Prin ce zona stati? Noi avem niste colegi / prieteni plecati acolo sa munceasca (de cativa ani deja) si tot incerc sa "vizualizez" tara... macar asa, cu ochii mintii sa ajung si eu pe acolo...
aki
CITAT(ganesha @ 06-08-2007, 02:34 PM) *

Neata fetele - adica neata la mine, is libera si as putea sa dorm da' nu pot sa doooorm, m-am trezit la 6 (acum e 7). Nici sport n-am mai facut ieri. Am patit o idiotenie - mi-a sarit detergent intr-un ochi. doh.gif Aseara cind am pus rufe la spalat. Eram obo de la curatenie (care nu era generala) si hiit, nebuna de la copii, si in graba ca aveam ceva pe foc. Am scapat masura de detergent (din ala concentrat doh.gif ) pe jos si mi-au sarit niste picaturi fix in ochi. Si ustura de nu se mai poate, iar noaptea a fost aiurea de tot. crying.gif

Te-ar ajuta niste picaturi de ochi,sau nite urina blushing.gif .Foarte mult ajuta pupic.gif
ganesha
Nusa, tara este asta, orasul meu drag si scump este asta cu sageata, London pe numele sau, intre lacuri, asa cum ma rugam eu la Doamne Doamne cind eram copil si mi se parea ca Iasul e prea departe de nisipul marii - mi-a dat acu' sute de km de plaja, la alegere, de jur imprejur. E o zona superba, pe care nu ma satur s-o pozez, s-o explorez si s-o savurez. Ne-am aventurat si inspre departari, dar distantele sint cumplite, noi sintem la servici... Am facut in primavara un driving vacation (sint pozele in albume la mine - alea cu far far away), si am facut 3500 km in citeva zile, a fost demential, dar cind te uiti pe harta cea mare, 3500 de km e o liniuta scuuurta. Iar noi cum sintem exploratori de fel )).gif n-avem stare si am vrea s-o tocam marunt pe toata. La anul avem programat una mare de toooot.

Akisor, merci de sugestie pupic.gif stiu de urina, nu trebuie sa rosesti wink1.gif . Acum parca e spre bine, nu mai curge, incepe sa arate normal, dar e atit de iritat ca nu pot sa-l ating nici cu... aer, atit de tare doare si ustura sorry.gif
aki
CITAT(ganesha @ 06-08-2007, 04:31 PM) *

Akisor, merci de sugestie pupic.gif stiu de urina, nu trebuie sa rosesti wink1.gif . Acum parca e spre bine, nu mai curge, incepe sa arate normal, dar e atit de iritat ca nu pot sa-l ating nici cu... aer, atit de tare doare si ustura sorry.gif
pupic.gif pupic.gif
butterfly
uoof ce rau imi pare de ochi....cel mai bn ar fi sa te duci la un doctor ceva pupic.gif hug.gif
nusarich
Ganesha, trebuie sa fie tare frumoasa tara asta departata... Amicii mei sunt prin Ottawa, adica ceva mai departe.

In alta ordine de idei, poate mergi totusi la un doctor cu ochiul, sa nu patesti altceva...
ganesha
CITAT(nusarich @ 06-08-2007, 09:24 AM) *

Ganesha, trebuie sa fie tare frumoasa tara asta departata... Amicii mei sunt prin Ottawa, adica ceva mai departe.

In alta ordine de idei, poate mergi totusi la un doctor cu ochiul, sa nu patesti altceva...

Nusa, Ottawa e unul din orasele mele de suflet. Sint vreo 650 km de la noi pina acolo, dar ne aruncam de cite ori avem ocazia. Am petrecut zile tare faine acolo.

Fluturel hug.gif

Cu ochiul parca e mai bine, am tras 2 ture de somn blushing.gif pentru ca daca stateam treaza cu el deschis ma chinuiam prea tare, si acum parca s-a mai normalizat. Eu si ciinii - dormim cind sintem betegi lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.