Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
ganesha
pupic.gif Aki

Acu' iar e noapte, miine iar e zi lol.gif Cita filozofie lol.gif Da' ma uit la poza de mai sus si parca prind nitel aripi salut.gif Gata, la treaba iar si la somn.... si de miine iar ma uit atenta la ce maninc (de fapt acum sint in stadiul de "nu apuc sa maninc" pe care tre' sa-l rezolv, si apoi incep sa ma gindesc la "ce maninc"... prea complicat)

O zi minunata si plina urez la lume cheer.gif floare.gif
julyalina
si noi uram la fel pupic.gif hug.gif
buretel
Bafta Ganesha! cheer.gif cheer.gif

w00t.gif Ce de frunze...ce frumoasa e toamna!
aki
Salut.Ce faci?Iar ti-i somn? hug.gif
sirafir
CITAT(ganesha @ 03-10-2007, 05:02 AM) *

pupic.gif Aki

Acu' iar e noapte, miine iar e zi lol.gif Cita filozofie lol.gif Da' ma uit la poza de mai sus si parca prind nitel aripi salut.gif Gata, la treaba iar si la somn.... si de miine iar ma uit atenta la ce maninc (de fapt acum sint in stadiul de "nu apuc sa maninc" pe care tre' sa-l rezolv, si apoi incep sa ma gindesc la "ce maninc"... prea complicat)

O zi minunata si plina urez la lume cheer.gif floare.gif

un mare laugh out loud pupic.gif , of of of, do try to take care of yourself smile.gif
butterfly
superba poza :x

tu ai grija de tine

pup!
ganesha
Incep sa absentez nemotivat grin.gif Se pare ca mi-am gasit noul hobby - chiulitul. Nu e nou blushing.gif dar in perioada asta infloreste cu spor. Au trecut cu bine cele 2 examene de saptamina asta, si restul de treburi, mai am ceva de submis online (bine ca nu trebuie sa ma mai tirii pina acolo macar), azi, NORMAL, chiulesc biggrin.gif . Saptamina viitoare 2 examene iar din care unu absolut cretin (nici nu zic obiectul, sa nu ma spurc, bleah). Si ceva de predat, si o evaluare in class.... vreau pe-un virf de munte, sa nu le mai aud.

Am niste pofte subite de lactate, cred ca am sa mi le satisfac azi, am sa maninc numai asta ca sa nu-mi mai trebuiasca deloc si sa scap de ele ca tare rele sint.

Azi s-ar putea sa traversez strada sa ajung la gym cu ex-colocatara mea, miine o sa fie o zi faina ca ma intilnesc la un Starbuck cu studenta aia de ziceam eu mai demult ca a lucrat la noi in lab. Mi-e tare dor de ea si de palavre, si imi lipseste Starbacks-ul de fiecare zi cu ea (coborams trategic la un ceai verde pe la vreo 10 dimineata, la Starbacks-ul de la parter)...Abia astept sa vad ce a mai facut in lunile astea 2 de cind nu am vazut-o.

Pe linga astea, vreau nitica variatie, m-am hotarit sa schimb putin ariile in care voluntariez, si sa incep sa voluntariez si in unele... noi, asa ca azi am sa scriu emailuri si am sa completez niste aplicatii.

Pup fetele cheer.gif
Nessie
Felicitari pentru examene! cheer.gif Chiulitul e sport national, asa ca no problem, intelegem! biggrin.gif

Tu faci o facultate online? grin.gif Am alergat si eu dupa niste cursuri atestate online de am innebunit. Am scris la minister la noi (fara sa primesc raspuns, bineinteles), am scris la facultatea la care ma oprisem pana la urma si tot nu am aflat daca sunt recunoscute in Romania sau nu. Tu ai idee de asa ceva? Cum se paote verifica treaba asta? unsure.gif

Ce voluntariezi in prezent si ce te-ar tenta? biggrin.gif
Sexymom
E minunata poza, cum ai reusit sa prinzi baietelul sarind.
Mult succes in continuare. pupic.gif Si nu mai chiuli ca te spun mamei tale blum.gif
ganesha
Hehe, am 20 de ani petrecuti in scoli, mama nu mai e sensibila la chiulul meu lol.gif lol.gif pupic.gif Sexy!

Ness, scoala mea nu e online, doar ca unele teme se submit online. Nu multe, semstrul asta de ex vor fi cam vreo 5. Oricum, absolut TOT ce submitem trebuie submis si la www.turnitin.com , acolo se face puzzle cu infoul ce se gaseste pe tot netul asta, si te prinde de plagiezi sau nu tease.gif Dar nu, programul pe care il fac eu e cit se poate de NEonline, cu laboratoare muuuulte. Pai daca ar fi fost online, de la ce-as mai chiuli eu? lol.gif

Ariile mele de voluntariat sint cam asa: activism & co pentru drepturi animale, mediu, veg, tot tacimul; factor motivational in cadrul unor comunitati online (gen forum); persoane cu handicap...si ce se mai iveste pe moment (ba fundraising pt ceva, ba alte chestii mititele - festivaluri etc). As vrea sa ma duc nitel in directia emotionat eating, si in cea a copiilor (tutoring, reading groups, chestii din astea). Al meu sot e cam nervos pe tema asta, ca si asa nu-mi ajunge timpul sa ajung in pat ca oamenii, dar mie nu-mi da pace deep down in suflet, iar eu daca n-am pace-n suflet, n-am nimic. As vrea neaparat sa voluntariez la biblioteca, ma folosesc de serviciile lor de atitia ani, incepe sa-mi fie nustiucum sa nu dau nimic in schimb blushing.gif Visul meu e sa voluntariez la ospiciul de boli terminale, dar au niste sesiuni de training cumplit aiurea, cind pina acum ori am fost la servici, ori la scoala si n-am putut lipsi fix in zilele alea. Si-s doar de 2 ori pe an.

Ma termina rahatul asta de examen de saptamina viitoare... e la fizica moderna, na c-am zis-o bad.gif Ma bag cu cartea sub paturica pina se face ora de mers la sala cheer.gif Pup fetele cu mult drag! pupic.gif
Ama.ro
N-am dezertat chiar de tot..va citesc..da' nu pot citi si scrie in jurnalul meu. Nu tiu de ce nu-mi da voie.
Lasa ca-i mai bine..ca ma luai de urechi daca aflai ce dieta tin. )).gif
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 05-10-2007, 03:58 PM) *

N-am dezertat chiar de tot..va citesc..da' nu pot citi si scrie in jurnalul meu. Nu tiu de ce nu-mi da voie.
Lasa ca-i mai bine..ca ma luai de urechi daca aflai ce dieta tin. )).gif

Vaaai, s-a suparat pina si jurnalul pe tine, cu atita absentat nu-ti mai da voie lol.gif Ei bine ca traiesti! Hai nu ma pune la incercare, ca imediat ghicesc ca-i keto lol.gif lol.gif Auzi, acum cit e gluma-i panarama, dar ti-ai facut analizele sa vezi ce colesterol ai? Colesterolul e o chestiune care din momentul in care s-a depus n-o mai ia nici naiba de acolo, deci ar tb sa ai valori mari la colesterolul bun. Si pe mine ma batea gindul la keto, dar cu titlu' experimental; imi dau unda verde ca al meu doctor isi scuipa in sin in fiecare an la analize, ca cica un colesterol asa bun ca al meu n-a mai vauzt. Asa ca ma gindeam sa-l stric nitel lol.gif lol.gif Am putea ketona impreuna...Ma mai gindesc eu... deocamdata ii dau cu fizica moderna. Ma bucur ca ai scris floare.gif

Am trimis niste emailuri la aia de ziceam in postul anterior, ma simt cu inima impacata lol.gif

Gata, mai trag o tentativa de invatat! pupic.gif
Nessie
Ganesha, pupic.gif multumesc pentru raspunsul cu scoala!

Ama, ti-am scris la tine in jurnal, dar daca tot nu poti raspunde acolo, raspunde la mine, te rog! pupic.gif
amalia0701
Pup scolaritza silitoare pupic.gif
Ama.ro
give_rose.gif Ganesha, ai vreo idee despre informatiile nutritionale ale nucii de cocos? unsure.gif
SI eu am colesterolul bun..ba chiar f bun.(pe la lim inferioara)In general evitam grasimile..nu numai cele de origine animala.Mai vroiam sa te intreb ceva: ce sa aleg..smantana 20% sau cea 12 % fermentata?
buretel
CITAT(ganesha @ 05-10-2007, 03:38 PM) *

Ariile mele de voluntariat sint cam asa: activism & co pentru drepturi animale, mediu, veg, tot tacimul; factor motivational in cadrul unor comunitati online (gen forum); persoane cu handicap...si ce se mai iveste pe moment (ba fundraising pt ceva, ba alte chestii mititele - festivaluri etc). As vrea sa ma duc nitel in directia emotionat eating, si in cea a copiilor (tutoring, reading groups, chestii din astea). Al meu sot e cam nervos pe tema asta, ca si asa nu-mi ajunge timpul sa ajung in pat ca oamenii, dar mie nu-mi da pace deep down in suflet, iar eu daca n-am pace-n suflet, n-am nimic. As vrea neaparat sa voluntariez la biblioteca, ma folosesc de serviciile lor de atitia ani, incepe sa-mi fie nustiucum sa nu dau nimic in schimb blushing.gif Visul meu e sa voluntariez la ospiciul de boli terminale, dar au niste sesiuni de training cumplit aiurea, cind pina acum ori am fost la servici, ori la scoala si n-am putut lipsi fix in zilele alea. Si-s doar de 2 ori pe an.

Te admir sincer pt tot ceea ce faci pupic.gif Chiar as vrea sa detaliezi mai mult despre ce ai scris mai sus rolleyes.gif
ganesha
CITAT(Ama.ro @ 06-10-2007, 04:24 PM) *

give_rose.gif Ganesha, ai vreo idee despre informatiile nutritionale ale nucii de cocos? unsure.gif
SI eu am colesterolul bun..ba chiar f bun.(pe la lim inferioara)In general evitam grasimile..nu numai cele de origine animala.Mai vroiam sa te intreb ceva: ce sa aleg..smantana 20% sau cea 12 % fermentata?

Ama, uite nuca de cocos, n-are sens sa le mai copii aici. Nu grasimile in general trebuie evitate, ci DOAR cele animale. In rest... sint indispensabile. Nu prea pricep intrebarea cu smintina... blushing.gif adica cum adica ce sa alegi... intre cele 2... ma rog, poti sa reformulezi dilema? pupic.gif

Buretel, give_rose.gif ce anume te-ar interesa sa detaliez?

Ma intorc la fizica mea, noroc ca miine e liber ca e sarbatoare cheer.gif (thanksgiving, tare frumoasa mai e...) Am facut ieri niste poze cu catzel si copil, am sa le pun mai incolo... Gata, gata, fug la invataaaaaat! grin.gif
anca veselie
neatza! ce-i cu dieta asta keto? eu nu am auzit de ea sorry.gif
eu sunt cam racita si somnoroasa sad.gif
pupici si bafta la examen!
julyalina
'neatza G pupic.gif
si io ... ce e aia dieta Keto?
Nessie
Keto-ketoza-dieta ketogenica .... mai cunoscuta ar fi ca Atkins.
ganesha
Ancule si Alinush, Dieta ketogenica e atuncea cind iti autoinduci starea de ketoza (sau cetoza, ma rog, tot aia), printr-o alimentatie care cuprinde cu mult mai multe grasimi decit proteini, iar carbii aduc un aport d ein jur de 2-5% din totalul de calorii. Surprinzator, explicatiile de pe Wikipedia sint destul de onorabile. NU e acelasi lucru cu Atkins, care Atkins permite un nr de carb ce te-ar scoate din ketoza urgent, iar procentul de proteine e mult mai mare decit cel al grasimilor.

La noi e o umezeala de 94% , sint vreo 20 de grazi care feels like 37 grin.gif > azi sint libera, ma duc la mamai & co pentru masa de Thanksgiving... Imi pare rau ca totul e umbrit de examenul la scirbosenia aia de fizica... Si am sa pun si pozele alea cu care am mai amenintat. Pup toate fetele!!! pupic.gif

Imagine
Nessie
Mei, la americani Thanks Giving e pe 22-23 nov din cate stiu eu.... blink.gif Voi sarbatoriti mai repede? Scuze pentru explicatia fugitiva (si proasta) despre keto! pupic.gif Bine ca ai aparut la timp biggrin.gif

Poza asta e superba!!! w00t.gif Mi-am pus-o la avatar! give_rose.gif Cu ce aparat e facuta?

pupic.gif Pup fata, sa ai o zi frumoasa cu ai tai!
anca veselie
da, am citit la repezeala si mi se pare foarte complicat.
de fapt... in ultimul timp imi este extraordinar de greu sa tin dieta, sa ma abtin de la un patratel doua de cioco neagra si de la alte chestii.... nust ce sa ma fac cu mintea asta a mea... incerc cat de cat sa nu mananc tampenii f mari si sa nu mananc seara decat fructe, dar nu-mi iese mereu si parca mereu apare cate o tentatie sad.gif hai ca m-am spovedit la tine in jurnal smile.gif
ganesha
Bueeeeey, Nessie, eu nu locuiesc in State, locuiesc in Canadaaaaaaa!!!! La noi Thanksgivingul e cit se poate de astazi (mereu trebuie sa pice intr-o zi de luni), si cu siguranta e astazi pentru ca e zi libera tease.gif tease.gif Poza nu e facuta de mine, e luata de pe net. Nu stiu de ce, ca am si eu o gramada. Cred doar ca nu ma pot abtine sa nu plagiez nitel tease.gif pupic.gif

Ancule, eu nu cred in diete, cred doar in piramida alimentelor si in in principiul echilibrului si atita tot. Nu cred in ceva artificial si care nu coincide cu regulile de baza si care nu poate fi mentinut pentru toata viata. Si nu cred in aratatul bine ca scop, ci doar in sanatate. Dar din cind in cind o mai iau si eu pe aratura, si mai recurg la tot felul de timpenii. Apoi ma rusinez, ca ma gindesc ca sint probleme atit de mari pe lume, iar pe mine ma preocupa cum arat blushing.gif ... si incerc sa revin pe cararea galbena... Dar oricum, nu minca seara fructe, ca nu face bine la procesul de slabit!!! wink1.gif pupic.gif
anca veselie
multu pupic.gif
pai si atunci CE as putea sa mananc seara? ca era ubun un gref sau un strugurel grin.gif
axe10
Sunt si eu curioasa sa aflu raspunsul....
Happy Thanksgiving....
ganesha
Pai nu stiu, da' nu fructe )).gif Adicatelea contravine cu orice litera de lege a tinerii de dieta. O salata cu ulei de masline, niscaiva legume, ceva proteina cu absorptie lenta... o cina are trebui sa aiba cel putin 250 de calorii... iti dai seama cit zahar iese de la fructe worth of 250 de calorii... SI in nici un caz nu struguri - mai ales seara. Daca e musai fructe, atunci opteaza pentru familia berry (zmeura, afine, coacaze...).

Lipesc ceva poze... tare fain a fost o zi libera, dar ziua de azi a fost atit de cretina ca parca a sters cu buretele uichendul, si pe linga ca a fost cretina, a fost si este tare aglomerata, am iesit din casa la 7 fara 10 dimineata, am sa ma culeg definitiv pe la 9 seara... Pot sa zbier? lol.gif

Deci, poze:

Catzel alergind in partea de jos a curtii scolii (e in spatele casei):

Imagine

Catzel si subsemnata printre frunze, luni, intr-o plimbare rapida prin parc:

Imagine

Frunzeeeee:

Imagine

Tamisa mea cea draga, cu nitel de toamna, nitel de pescarusi, ratuste... (tot luni, in aceeasi plimbare rapida in parc)

Imagine

danyhoney
Heyyyyy, zbiara cat poti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si cand termini ... zvarle cateva frunze de-alea frumos colorate incoace , ok ? )).gif
aki
Salut ,draga,frumoasa Tamisa.Si voi cu Dihanel foarte frumosi pupic.gif
julyalina
'neatza G floare.gif
foarte frumoase pozele smile.gif iar aia cu bostanii e buna de pus pe desktop biggrin.gif
am citit si eu in diagonala despre diete keto si mi se pare complicata ...
Nessie
Parca e un colt de rai locul tau! Cand ma uit pe geam la mine nu vad decat blocuri inghesuite, masine bara la bara, oameni nervosi ca nu ajung la timp la serviciu si animale chinuite. sorry.gif Poate toamna e de vina, dar nu prea vad lucruri frumoase in jur acum.

Ma bucur pentru tine ca ai coltisorul tau si ca ai avut un weekend lung si frumos! pupic.gif Ziua de ieri sper sa fi trecut fara evenimente nasoale!

Sa ai o zi mult mai buna astazi! hug.gif
nusarich
Ce frumoase sunt pozele! Si ce frumoasa esti!!!!!

Acum ma duc sa ma-mpusc!
michelle
Foarte frumoase pozele, mai vrem! w00t.gif
ganesha
pupic.gif fetele!!!

Restul de poze cu "coltul de rai" am sa le pun intr-un album, ca sa nu ma mai joc asa... cu cite 2-3. Colturi de rai nu exista nicaieri acolo unde mina omului a reusit sa ajunga (si sa strice, evident). Un petec de frunze e la fel de magic oriunde ar fi el. Eu m-am incapatinat sa vad doar frumosul pe acolo pe unde sint, iar uritul sa incerc sa-l... asimilez ca realitate si doar atit. Ceva gen povestioara aia celebra cu batrinul de pe patul de spital si geamul.

Prea multa filozofie...

Azi se intrezareste o zi turbata, turbata tareeee, la 8 si 15 trebuie sa duc copil la scoala, la 9 sa ajung si la mine la scoala, la 5 sa plec de la scoala, sa iau copilul, sa ajungem la chiropractor la 5:45, sa ajungem acasa, sa facem lectii, sa ajung la 7 la dansat, de unde am sa plec la 9 ca trebuie sa o ajut pe profa cu ceva si probabil am sa stau la cursul de incepatori... si cind ajung la 10 sa ma apuc de invatat si de vazut ce am de facut pe miineeee....

O ciupercuta de toamna! (sint inebunita dupa ciupercutele care se itesc dintre frunze, cind eram mica si mergeam cu tata in gradina botanica toamna eram de-a dreptul isterizata sa nu cumva sa existe una si sa nu o observ lol.gif )

Imagine

Pup fetele si le urez o zi magnifica!!! floare.gif pupic.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Multzumim fata frumoasa pentru bucatzile de Paradis pe care ni le cadorisesti pupic.gif
Vreau si io sa merg la munte sa vad padurea.......poate duminica pupic.gif
Succes la cuceritul lumii pupic.gif
ganesha
Amelie iubita, te hug.gif Pina una alta, lumea m-a cucerit pe mine!!! devil.gif

Din seria: nu faceti ca mine sau tot patitu-i priceput sau cine se arde sufla si-n iaurt sau omu' de-ar sti ce-ar pati, dinainte s-ar feri, am de povestit urmatoarea pilda:

Ultimele zile au fost ca la nebuni, si sint doar in mijlocul nebuniei. Nebunia inseamna: multa alergatura, mult stres, multe chestii de rezolvat, putine ore de somn si... (aici e esentialul, ca din cele dinainte nu se moare) alimentatie total aiurea - adica macronutrienti in niste procente total nesanatoase, si, implicit, micronutrienti asisderea.
Neluind la socoteala datele de mai sus, am sportat normal si am intrat in supraantrenament. Pe care nu l-am bagat in seama. Marti in timp ce copilu' era la Seikido am iesit cu ciine si sot pe terenul din curtea scolii unde se intimpla Seikido. Erau vreo 8 grade afara, eu in maieu, si m-am gindit sa alerg niste ture, si apoi sa prestez ceva genoflexiuni, alea alea. Neluind la socoteala datele de mai sus si supraantrenamentul si frigu'-care-stringe-muschiu , s-a declansat ceva ce semana a febra musculara (pe care, bineinteles, l-am ignorat). Miercuri, dupa o zi la fel de nebuna m-am dus la ora de dans. Care ora s-a transformat in 2 ore (ca am stat si la incepatori - unde se practica miscarile intr-un stil barbar, nu ca la noi unde se face numai coreografie alambicata), si de unde am iesit toata o apa, ma durea totul, da' eram fericita si cu un zimbet timp si larg cit toata fata.

Acum au trecut 3 ore de cind am iesit de acolo, si ma doare si sufletul in mine, iar la fiecare pas parca mi se despica toti muschii de la picioare in enshpe, si pe lat, si pe lung. Niciodata o tura de rufe scoase din masina nu a durut asa tare lol.gif Asa ca invatatura pe care o trag de aici e ca: 1) de fiecare data cind corpul are ceva de zis, trebuie ascultat; 2) nu degeaba zic inteleptii ca macronutrinetii trebuie urmariti INDEAPROAPE; 3) .... tease.gif asa-mi trebuie
nusarich
'Neata! Ai grija, Ganesha de durerile astea, ca nu-i a buna. Mi s-a intamplat si mie o data in viata mea sa patesc ceva de genul "ruptura de muschi", dupa un sprint "neincalzit". Ajunsesem ca un drum de 10 minute lejer sa-l fac intr-o ora...
Iti urez refacere grabnica!
Amazoana
Neata A.
Ce mare s-a facut Dihaneeeeeeeeeeel! blink.gif Este urias. Si ce bine arati! Good for you! pupic.gif
Arata foarte bine frunzele, imi dau asa o stare de ... luat in brate.....
anca veselie
neatza pupic.gif
frumoase pozele! si catelul e bestial! si tu de asemenea!
nu imi dau seama cum ai rezistat la 8 grade in maieu, eu as fi fost... congelata smile.gif
aki
Salut,draguta.Imi pare rau ca ai patit,asa si eu cind ma scap la fuga asa patesc.Intr-o zi alerg 10 cercuri dar a doua zi abea daca pot 3-4,dar lupt sa fac iarasi 10.Azi vad ca ma lasa sper sa pot esi pe teren. w00t.gif
amalia0701
bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif
Catzi ani doamna?
De ce faci asa prostii? devil.gif
hug.gif floare.gif
Ai grija de tine pupic.gif
ganesha
Hehe Amelie, nu fac prostii in adevaratul sens al cuvintului, mi-am facut programul normal de antrenament (doar cu vreo 20 % extra grin.gif ) dar am facut mecanic, pentru ca al meu cap sta in alte directii... deadline-uri, rapoarte, examene... Oricum, acum sint in refacere...

Pup fetele tare de tot pupic.gif

Dihanel e din ce in ce mai mare si mai falnic, dar n-a ajuns nici la jumate din dimensiunile lui. Nu ma pot opri sa nu-l pozez, bietul de el cind ma vede cu camera in mina se duce la el in culcus si se intoarce cu fundu' la mine. Citeodata sta si accepta cu toleranta. Acum i se schimba dintii - de aia are urechile blegutze. Oricum, nu-mi mai imeginez viata fara el, tare mai e minunat cu el cu tot!!! Trebuie sa apuc nitel timp sa fac un album de poze, ca prea s-au adunat.

Gata, fug la examen, cind ma intorc si iau copilul de la scoala o sa facem un picnic just the two of us ca asa i-am promis. SI incepe weekendul, iar eu in loc sa dansez in Windsor cu trupa intr- un spectracol mare si faimos, stau acasa si invat pentru examenele de saptamina viitoareeee cry.gif Da' las' ca trece ea si perioada asta pina in decembrie, si-atunci revin eu cu forte ... pleostite, dar fericite lol.gif

Pup felete si le urez o vinere si un weekend magnific si fug! floare.gif
julyalina
si noi pupam pupic.gif
ai grija de tine G hug.gif si nu mai face prostioare!
Nessie
Hello! pupic.gif Vad ca a aparut la orizont un ticker! wink1.gif Ai un plan de atac pentru el?
ganesha
CITAT(Nessie @ 12-10-2007, 03:04 PM) *

Hello! pupic.gif Vad ca a aparut la orizont un ticker! wink1.gif Ai un plan de atac pentru el?

Tickerul l-am facut aseara intr-un moment de ratacire, pina am descoperit aplicatia cu "cities i've visited" de pe facebook si m-am luat la trinta cu ea lol.gif Am inclus pina si Soroca din Moldova lol.gif lol.gif

Plan de bataie? pai altceva IN PLUS fata de ceea ce fac deja nu prea mai e de facut, oricum, toata viata mea e un plan de bataie (si de cuceriri cheer.gif sper eu). Initial voiam sa-mi fac cu mileage pentru alergat, dar eu cum nu alerg daca dorm SUB 5-6 ore pe noapte... slabe sanse sa alerg prea mult pina in decembrie...

Acu' chiar fug la examen si apoi la ore, am autobuz in 15 min si tre' sa trec si pe la biblioteca. floare.gif
Nessie
)).gif Ma gandeam eu ca nu o sa zici un "keto". Bafta la examen! cheer.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 12-10-2007, 03:35 PM) *

)).gif Ma gandeam eu ca nu o sa zici un "keto". Bafta la examen! cheer.gif

Hehe, Nessie credea ca ma prinde cu mitza-n sac - zic sau nu zic? grin.gif lol.gif Oricum, am redus pina la excluziune carbohidratii rai, zaharurile rafinate pentru ca in primul rind am o gramada de invatat si trebuie sa am organismul si mintea fresh pentru asta, nu obosit de la maisusmentionatii.

Ma tenteaza lumea din casa sa o taiem pe coclauri vreo ora 2 azi sau miine... asa am un cui cu examenul de miercuri... hm!

Splendoare-n frunze )).gif :

Imagine

Pup fetele si un weekend placut le doresc! floare.gif
ganesha
Me & my .... little puppy lol.gif

Imagine

Un album de poze noi aici: de prin toamna si de pe la zilele noastre!!!

O saptamina minunata si plina urez la fetele dragi!!! pupic.gif floare.gif
julyalina
multumim la fel G hug.gif

suuuupperr pozele pupic.gif
nusarich
Mai, ce mare e Dihanel! E un scump, in curand il folosesti pe post de paturica...

Imi plac pozele de numa! Va invidiez ca aveti asa o toamna frumoasa. La noi in afara de ploaie si timp urat inca n-avem toamna...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.