Hehe, am 20 de ani petrecuti in scoli, mama nu mai e sensibila la chiulul meu
Sexy!
Ness, scoala mea nu e online, doar ca unele teme se submit online. Nu multe, semstrul asta de ex vor fi cam vreo 5. Oricum, absolut TOT ce submitem trebuie submis si la www.turnitin.com , acolo se face puzzle cu infoul ce se gaseste pe tot netul asta, si te prinde de plagiezi sau nu

Dar nu, programul pe care il fac eu e cit se poate de NEonline, cu laboratoare muuuulte. Pai daca ar fi fost online, de la ce-as mai chiuli eu?
Ariile mele de voluntariat sint cam asa: activism & co pentru drepturi animale, mediu, veg, tot tacimul;
factor motivational in cadrul unor comunitati online (gen forum); persoane cu handicap...si ce se mai iveste pe moment (ba
fundraising pt ceva, ba alte chestii mititele - festivaluri etc). As vrea sa ma duc nitel in directia emotionat eating, si in cea a copiilor (
tutoring, reading groups, chestii din astea). Al meu sot e cam nervos pe tema asta, ca si asa nu-mi ajunge timpul sa ajung in pat ca oamenii, dar mie nu-mi da pace
deep down in suflet, iar eu daca n-am pace-n suflet, n-am nimic. As vrea neaparat sa voluntariez la biblioteca, ma folosesc de serviciile lor de atitia ani, incepe sa-mi fie nustiucum sa nu dau nimic in schimb

Visul meu e sa voluntariez la ospiciul de boli terminale, dar au niste sesiuni de training cumplit aiurea, cind pina acum ori am fost la servici, ori la scoala si n-am putut lipsi fix in zilele alea. Si-s doar de 2 ori pe an.
Ma termina rahatul asta de examen de saptamina viitoare... e la fizica moderna, na c-am zis-o

Ma bag cu cartea sub paturica pina se face ora de mers la sala

Pup fetele cu mult drag!