Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53
Nessie
Vai cat de frumoase sunt pozele! give_rose.gif Multumesc ca ne-ai clatit ochii!
anca veselie
neatzaaa!
mi-au placut taaare pozele, sper din tot sufletul sa vad si eu muntele in toamna asta sa ma delectez cu toate culorile astea frumoase!
bafta la examen! mai ai multe?
May
Fata frumoasa, ditamai Dihanelul si paturica cu Pokemon, ce poti sa-ti doresti mai mult? )).gif
aki
CITAT(ganesha @ 12-10-2007, 04:17 PM) *

Tickerul l-am facut aseara intr-un moment de ratacire, pina am descoperit aplicatia cu "cities i've visited" de pe facebook si m-am luat la trinta cu ea lol.gif Am inclus pina si Soroca din Moldova lol.gif lol.gif

Ce ai draga cu Soroca noastra? wink1.gif
Dihanel ti-a umplut patul de par/blana? wink1.gif
ganesha
Fetele, va pupic.gif tare de tot, ma bucur ca v-au placut pozeleeee!!!

Dihanel cel mititel lol.gif e racit, azi il ducem la vet, eu invat cu spor, incerc sa ma mentin pe linia de plutire desi, ca-n vorba cintecului celor de la Boomtown Rats (i don't like monday's), the silicon chip inside my head is switched to overload, iar mie-mi vine sa sber. Dar trece si asta, cind simt ca explodez ma iau cu ganterele la trinta si deja viata-i mai senina si aerul mai usor de respirat.

Examene (ca intrebase Ancu') am in navalnicul ritm de 1-2-3 pe saptamina din cam sapt #3 din septembrie si pina la jumatea lui decembrie. Toate presarate cu dead-line-uri, prezentari si rapoarte... cam 1-2 pe saptamina.

Acum fug inapoi la invatat ca luasem o pauza de 20 de min in care am facut turul jurnalelor, iar in pauza urmatoare am sa traversez strada la gym sa ma sui pe-o bicicleta ceva, ca sistemul meu venos n-ar suporta sa alerg la nr mic de ore dormite, si ar exploda. Asa ca pun fundu' confortabil pe shea si dau din picioare, cu foile de cursuri pe ghidon tease.gif

Va pupic.gif si o zi minunata sa aveti in continuare!!!!!
Nessie
Felicitari pentru ca esti fata cuminte si iti urmezi programul! pupic.gif

mie nu imi place bicla deloc! doh.gif Aia de acasa e cuier de haien, iar la sala nici nu o vad. dry.gif Ori eu sunt defecta ori ele: toate biclele au ghidonul prea departe fata de cum m-as simti eu confortabil. SImt ca mi se lungesc bratele cu 5 cm cand pedalez si apoi am dureri de spate!

Spor la munca si la invatat!
ganesha
CITAT(Nessie @ 16-10-2007, 04:48 PM) *

Felicitari pentru ca esti fata cuminte si iti urmezi programul! pupic.gif

mie nu imi place bicla deloc! doh.gif Aia de acasa e cuier de haien, iar la sala nici nu o vad. dry.gif Ori eu sunt defecta ori ele: toate biclele au ghidonul prea departe fata de cum m-as simti eu confortabil. SImt ca mi se lungesc bratele cu 5 cm cand pedalez si apoi am dureri de spate!

Spor la munca si la invatat!

Nici mie nu-mi place bicla pentru ca-i prea statica pentru gusturile mele. Eu nu tin niciodata miinile pe ghidon, nu ma sui pe bicla decit asa... ca pauza de la cotidian, de obicei invat si atunci tin study cards in miini. Sau ma joc cu senzorii de HR care sint linga shea. Dar pe ghidon nu le tin.

In rest, tot explodez, nu s-a schimbat nimic de la postarea precedenta si pina acum lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
aki
Pup invatacica pupic.gif
Amazoana
Neata Ganesha
Sanatate preferatului meu, Dihanel!
Si spor la ce faci azi. Pup, o zi faina! pupic.gif
anca veselie
neatzaaa fata studioasa si cumintica!
mie imi place sa ma plimb cu bicicleta in natura, la sala nuuuu. am fost ieri si am facut 15 min cu bicla statica si ma doare fundul sad.gif
aki
salut hug.gif
ganesha
Pup fetele pupic.gif tare de tot!!!

Dihanel cel mititel
lol.gif are conjunctivita, a primit unguent... a fost si cintarit cu ocazia asta, are 22 de kilute, a luat 4 kile in ultimele 3 saptamini, mai are cam inca pe atit si ajunge la dimensiunile lui adulte.

AM fost ieri la sala, care sala intre timp fuse renovata. A fost fainut pentru ca eram cam singurica, altfel ar fi fost aiurea de tot, pentru ca au aranjat aparatele foarte foarte incomod, nu stiu cui i-a dat prin cap ideea respectiva. Mi-am luat study cards-urile cu mine si am mai repetat vreo 45 de min pe bicicleta.

Am examen azi, care imi sta pe creieri, toata noaptea am visat numai monstruozitati de invatam noi la materia asta, ma duc sa mai citesc nitel, mai am vreo 2 ore jumate pina am autobuz. Cind vin poate duc copilul la piscina, dupa scoala, ca atita ma bate la cap sa-l duc, iar eu am atita de invataaaaaaaat...

Tocmai am remarcat cu stupoare lol.gif ca SAPTAMINA VIITORE NU AM NICI UN EXAMEN!!!!!!! Trebuia sa fie unul, dar a fost mutat din motive organizatorice. Am vreo 2 deadline-uri nasoale, dar macar n-am examen!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Pup fetele si fug la treaba!!!
Sexymom
Cutu al tau e mai gras ca Miruna mea lol.gif ea abia a implinit 19 kg, si asta la 7 ani lol.gif .
Zi frumoasa in coltisorul tau de rai.Am vazut pozele si mi-au placut tare mult, e atata liniste la tine. pupic.gif
julyalina
pupic.gif G, cum a fost ieri la examen? nu ne spui nik ?

sananate lui dihanel
ganesha
pupic.gif fetele cheer.gif !!!

Linistea e aparenta, crede-ma pe cuvint! Fac si eu poze la ce-mi face inimioara sa vibreze, ca doar nu-i asa peste tot grin.gif bine-ar fi....

La examen ieri a fost oribil, obiectul asta e oribil, dar asta e. Acum lucrez la un dead line, care deadline e in vreo 4 ore, trebuie sa ajung cu toate in dinti pina la scoala la timp!!!

Pentru azi am planuri mari devil.gif Daca tot se vorbea de keto, sa raminem in termeni: azi facem incarcarea! Dar de carbi rai devil.gif devil.gif Ni hahaha! AM in plan asa:

- ciocolata si inghetata gourmet de la Laura Secord
- prinz la restaurantul indian

Daca nu ma mai primiti pe aici, inteleg lol.gif lol.gif

Gata, ma scurg cu voiosie sa termin raportul!

Pup fetele! floare.gif
LadyEowin
buna ganesha,

ce exotic suna numele asta...

am zis sa fac si eu o vizita in jurnalul tau, recunosc ca abia l-am deschis si n-am citit tot ci doar am frunzarit, dar ma bucur tare ca am regasit energia ta...sincer imi era dor...

pup....si o sa mai vizitez dupa ce ma pun la curent cu ce ai mai facut lately...
Nessie
CITAT(ganesha @ 18-10-2007, 02:39 PM) *
Daca tot se vorbea de keto, sa raminem in termeni: azi facem incarcarea!

eusa_think.gif Pe asta am pierdut-o. De ce te-ai incarca cu carbi rai? Keto era cati mai putin carbi, nu? unsure.gif
anca veselie
ce bine arata ciocolata aia!!!!!!!!!!!!!
eu me=arturisesc ca pap cioco neagra aproape in fiecare zi blushing.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 18-10-2007, 02:05 PM) *

CITAT(ganesha @ 18-10-2007, 02:39 PM) *
Daca tot se vorbea de keto, sa raminem in termeni: azi facem incarcarea!

eusa_think.gif Pe asta am pierdut-o. De ce te-ai incarca cu carbi rai? Keto era cati mai putin carbi, nu? unsure.gif

De ce? Ca asa am chef! lol.gif Am o zi semi-libera si ies cu barbatu' in oras... la inghe si la restaurant!

(faza cu keto era ca: la keto se face incarcare din cind in cind - incarcare inseamna ca maninci cit mai multi carbi, si apoi revii frumos la keto - no carb, high fat, medium protein. Iar eu ma glumeam, ca in acelasi... spirit am zis ca daca tot ies azi in oras, fac... incarcare cu carbi rai lol.gif )

Ancule, eu marturisesc ca nu maninc cioco neagra nici de frica. Cu cit e mai ... maro, cu atit imi merge mai bine la suflet. Iar inghetata... neaparat cu caramel. Gata, tac, ca ma dati afara lol.gif

Ladyyyy, nici nu stii cit ma bucura sa te vad. Te hug.gif cald de tot!!!
Nessie
CITAT(ganesha @ 18-10-2007, 03:09 PM) *
De ce? Ca asa am chef! lol.gif Am o zi semi-libera si ies cu barbatu' in oras... la inghe si la restaurant!

(faza cu keto era ca: la keto se face incarcare din cind in cind - incarcare inseamna ca maninci cit mai multi carbi, si apoi revii frumos la keto - no carb, high fat, medium protein. Iar eu ma glumeam, ca in acelasi... spirit am zis ca daca tot ies azi in oras, fac... incarcare cu carbi rai lol.gif )
M-ai prins cu temele nefacute! tease.gif Nu stiam de faza cu incarcare la keto.

Distractie placuta in oras! wink1.gif
anca veselie
eu m-am obisnuit cu cioco neagra de la monti. si din fericire am mai ramas cu niste obiceiuri bune de la el naughty.gif
inghetata... este alta iubire de a mea naughty.gif dar tac si eu tease.gif
ganesha
Ahhh, Monti, mare pacalici e nenea ala wacko.gif

Ieri m-am destrabalat... dar tare de tot, exact ca-n grafic lol.gif De fiecare data cind merg la restaurantul indian ma chinui sa nu uit sa pun si eu scortisoara in orez, ca tare bun mai e al lor. Dar mereu uit.
A fost o zi tare faina... mai vreau... si vesti bune, si niscaiva cumparaturi, un cadou mare de la sotz... hm... parca am prins gust.

Azi: inapoi pe cai. Cuminte nutritional si atacam sala!!!!!!! yahoo.gif cheer.gif

Pup fetele si le urez de zi buna si continui tura prin jurnale! pupic.gif
anca veselie
cu ce te-a cadorisit sotul? naughty.gif
de ce zici ca-i pacalici monti?
pup u si super wee!
ganesha
Ii zic pacalici ca pacaleste lumea ca sa vinda carti. devil.gif Ca lumea se ia dupa el, ce nene bine e, dar el nu e nene asa bine ca-si urmeaza principiile, ala e corp facut cu sport serios, nu cu cucurile pe care le zice (bine, multe chestii stau in picioare, dar nu-i frumos ce face)

Cadou... am primit o haina de iarna superba, imi doream inca din copilarie asa ceva, e din lina groasa, e scurta, e facuta in Nepal... e tot ce-mi puteam dori la capitolul asta. Si merge cu manusile mele si cu caciula de mi le-am luat anul trecut - tot din lina groasa, tot nepaleze si colorate turbat (ma rog, cit de turbat pot colora niste vopsele pe baza de plante...).

Un weekend super urez la toata lumea!!! La mine nu e nici macar ora oficiala de inceput weekendul, e abia 2 fara un sfert, asa ca ma scurg spre sala, ca acasa am prea multe tentatii si nu ma apuc de nimic, si in plus sala sigur e goala ca e o furtuna suuuupeeerba afara, cu ploaie mare, vint nebun si tot ce trebuie!

Pup fetele! pupic.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 19-10-2007, 08:37 PM) *

Ii zic pacalici ca pacaleste lumea ca sa vinda carti. devil.gif Ca lumea se ia dupa el, ce nene bine e, dar el nu e nene asa bine ca-si urmeaza principiile, ala e corp facut cu sport serios, nu cu cucurile pe care le zice (bine, multe chestii stau in picioare, dar nu-i frumos ce face)

Cadou... am primit o haina de iarna superba, imi doream inca din copilarie asa ceva, e din lina groasa, e scurta, e facuta in Nepal... e tot ce-mi puteam dori la capitolul asta. Si merge cu manusile mele si cu caciula de mi le-am luat anul trecut - tot din lina groasa, tot nepaleze si colorate turbat (ma rog, cit de turbat pot colora niste vopsele pe baza de plante...).

Un weekend super urez la toata lumea!!! La mine nu e nici macar ora oficiala de inceput weekendul, e abia 2 fara un sfert, asa ca ma scurg spre sala, ca acasa am prea multe tentatii si nu ma apuc de nimic, si in plus sala sigur e goala ca e o furtuna suuuupeeerba afara, cu ploaie mare, vint nebun si tot ce trebuie!

Pup fetele! pupic.gif

Vrem sa vedem poze w00t.gif
Sa o portzi sanatoasa!
sirafir
Haina de iarna suna..cu adevarat superb biggrin.gif Sa fii voioasasi energica de fiecare data cand o porti! Sa o inmiresmezi cu aromele tale si sa te simti speciala in ea.

Te hug.gif si urez o saptamana (mai) relaxanta. Am observat ca nu o sa ai examene next week; cred ca a mai ramas un deadline ratacit, right?
LadyEowin
hallo amy(mi-e mai usor sa iti zic asa biggrin.gif )

congratz pentru hainutza sa o porti cu placere si congratz si pentru ziua de cheating, ca na e nevoie si de asta from time to time...

am o intrebare, intrebatoare, cum calculezi u body fat-ul? ca as experimenta si eu sa vad cam cum stau...

pupici
ganesha
Hehe, sirafir, poetezi ca-ntotdeauna hug.gif Dead-lineuri am normale, nu ratacite, sint 3, da' le dobor eu cheer.gif

Lady, eu imi calculez BF-ul pe www.mybodycomp.com , nu e cea mai fericita alegere, citeodata da rateuri, dar e bun pentru o... idee generala. Sint si unele cintare care fac asta...

Aici e frigutz, intunecos si ploua, si e asa o vreme superba de stat in pijamale colorate si sosete pufoase sub patura, cu un ceai aburind in mina si cu ochii pe fereastra la norii negri care cuuuurg.....si cuuurg, si nu se mai opresc...

Dar realitatea ne obliga sa iesim din casa sa faca catzelul nevoi si sa iau copil de la inot, ca la 8:45 termina lectia.

Pup fetele si le urez un weekend minunat! pupic.gif (Si pozele cu haina vor veni si ele cit de repede, promit!!! Si detalii despre niste nebunii ce-mi trec prin cap lol.gif )
ganesha
Se pare ca cheat day-ul meu a fost ales gresit de tot... Oh well, asta-i viata, mergem mai departe...

E o toamna cu copaci in flacari afara, si cu ploaie, si cu furtuna, si cu petece de cer albastru clar, si cu de toate... Azi mi-am permis sa nu fac nimic vreo 2 ore, pur si simplu am stat prin casa, in liniste, cu perdelele date de perete spre toamna de-afara, cu Vivaldi, cu al meu sotz care imi citea din National Geographic (lame, stiu, de obicei imi citeste chestii mai palpitante )).gif ), cu miros de piine calda, cu catelul care dormea cuminte, am facut citeva mandale din cartea de la Alex primita de ziua mea... mi-a mers la suflet. (dar s-a terminat repede lol.gif )

Revenind din visari: ziua de joi de cheat day s-a transformat in joi, simbata si duminica, pentru ca mi-a venit, iar eu in perioada asta, litera de lege, nu-mi refuz absolut nimic din ce-mi trece prin cap. Mai ales ca a facut si al meu EL piine frantzuzeasca, aburinda, calda si pufoasa... naughty.gif Asa ca nutritional am zburat pe cele mai inalte cai ale carbilor nefasti

Nici cu sportul nu mi-a prea mers conform planului, ca eu speram alergat, iar din cauza conditiei am ales mers rapid pe incline maxim si viteza mare, asa... de compromis. Probabil ar fi trebuit sa alerg, dar n-am vrut sa trag de mine. Si niscaiva antrenamente cu greutati.

De miine, gata, nu ma intereseaza, chiar daca e abia a treia zi, taiem raul din radacina. Iac-asa tease.gif

Miine s-ar putea sa comit o nebunie, nu stiu inca daca am curaj s-o fac... lol.gif

Pup fetele si le urez o saptamina minunata, plina si fructoasa!!! pupic.gif floare.gif
nusarich
Buna dimineata tuturor!

Ganesha, esti o minune de om! Asa m-ai binedispus cu imaginea de la voi de-acolo de numa... la noi bate vantul, ploua aiurea, trebuie sa mergi la job ca n-ai incotro, mai gasesti si masina plina de resturi alimentare (ca deh, locul ti l-a ocupat altul mai rapid si ai din bloc nu stiu ca exista ghena de gunoi mad.gif )... si-asa as dormi, ca m-a trezit animalul pufos la 4 ca avea chef de alergat prin casa si de mieunat la ploaie (deh, el a dormit ieri ca un erou, nu s-a miscat din loculetzul lui nici cu rugaminti)...

Vreau si eu reteta de paine facuta in casa, ca de asta de magazin m-am saturat.
Amazoana
Neata
Te pup A, o saptamana faina! pupic.gif
ganesha
CITAT(nusarich @ 22-10-2007, 08:09 AM) *

... la noi bate vantul, ploua aiurea, trebuie sa mergi la job ca n-ai incotro

Si la noi.... ce te face sa crezi ca la noi nu bate vintul, nu ploua, si nu... trebuie sa mergi la job devil.gif ? Acu' depinde cum decizi sa vezi chestia asta si cum s-o spui... Am descoperit din proprie experienta ca de vad jumatatea plina a paharului mi-e de o mie de ori mai bine... Pentru reteta de piine trebuie sa ma dau bine pe linga al meu. Cind aflu zic )).gif Te hug.gif

Dulci, floare.gif pupic.gif

M-am trezit somnoroasa ca as-noapte nu m-a lasat inima sa nu citesc niste chestii si m-am culcat la 1 si m-am trezit la 5 lol.gif Ce ti-e si cu distractia asta... Sper sa ma tina planurile!!!

O zi minunata la tot poporul!!!
butterfly
mi-e drag sa vin la tine in vizita in jurnal si sa citesc tot...esti plina de energie si ai un fel fain de a povesti pupic.gifpupic.gif
anca veselie
salutare! si mie imi place sa te vizitez smile.gif eu azi vad jumatatea goala a paharului, pt ca mi-e somn, bate vantul si imi doresc sa reduc la minim drumurile pe afara, dar asta inseamna sa renunt la sala, lucru care nu prea-mi convine sad.gif
te pup dulceeeee si iti urez o super saptamana!
sirafir
Privitor la partea plina a paharului: Toate se intanpla cu un scop, ganesha? hug.gif

Ai grija de Dihanel ca tare iti ofera fericire!
ganesha
Gata, am facut-o! De acum 13 ani n-am mai facut-o )).gif Inca mi-e greu sa ma obisnuiesc, si cu ideea, si cu... senzatia...

M-am tuns, parul meu e la donatii (aveam putine emotii pe tema asta pentru ca obisnuiam - prost obicei - sa ma vopsesc acum ceva timp, si nu stiam daca se califica), acu' de-ar fi fost vara as fi putut sa-mi etalez fromos spatele meu lucrat la greu lol.gif . Serios acum... am parul scurt!!!!! valea.gif
LadyEowin
wow....this is a change....cat de scurt? pozeeeeeeeeeeee

otilici
Ai avut curaj,nu gluma! Da,vrem poze pentru exemplificare )).gif
ganesha
Uocheeeei, am venit cu poze exemplificatoare. Nu arata realitatea intocmai, pentru ca tocmai ne intorsesem din vint de-afara de la plimbat catzel pe coclauri, deci... ce se vede in poze arata doar cit de scurt e parul, si nu CUM sta parul sau CUM e tunsoarea lol.gif lol.gif lol.gif

Astea fiind zise, lipim poza 1:

Imagine

si poza 2:

Imagine

Azi nu m-am incadrat deloc in planuri (decit cele alimentare, acolo fuse sfint). Am cam pierdut timpul cu succes. Tunsul cu Armando fuse in schimb o experienta unica )).gif si de-a dreptul interesanta. Mai ales cind a scapat foarfecele din mina cind i-am zis ca am un copil de aproape 8 ani lol.gif Sper ca miine sa fie o zi mai fructoasa, trebuie sa dau gata si deadline-urile, si iaca nu se lipeste treaba de mine...

Pup fetele si le urez o zi magnifica! pupic.gif
Ama.ro
pupic.gif Imi place ff mult cum iti sta!
otilici
Iti sta tare bine,a meritat riscul wink1.gif Pup fata pupic.gif
nusarich
E super tunsoarea, si iti sta tare bine!
Ce va invidiez eu pe astea cu parul drept....
Nessie
w00t.gif Wow cat de mult imi place! Sa-ti fie de bine! Al tau ce a zis, ca de obiei ei au ceva de zis la schimbari de astea? )).gif
aki
Si eu cind mi-am facut breton al meu zicea ca nu sunt Rodica ci Nely Furtado.Nu prea ma stringea in brate... doh.gif .Asa ca am ridicat bretonul peste cap blum.gif
Am uitat sa te salut pupic.gif
Foarte frumos iti sade frezura w00t.gif
May
w00t.gif Wow, iti sta mult mai bine asa w00t.gif
Tulip
w00t.gif Ce frumoasa esti! w00t.gif
ganesha
Multumesc mult, dragele pupic.gif floare.gif Azi dimineata cind ma foiam in pat inainte de trezire am cam avut un soc - eu obisnuita cu parul de AlbacaZapapada insirat pe perna... lol.gif Oricum, Armando-ul respectiv m-a tuns total aiurea fata de cum am vrut eu, unele din chestii fiind chiar esentiale pentru mine (de ex. nu suport parul in ochi, am avut breton drept asta iarna si cind m-am saturat de el abia am asteptat sa creasca in asa fel incit sa treaca de partea ochilor si sa fie la fel de lung ca restul parului - acum desteptul l-a taiat iar mai scurt, desi i-am zis clar sa nu se atinga de parul ala, care era numai bun ca lungime), mi-a lasat parul prea lung la git si mi-a scurtat.... in crestet (de unde look-ul "cu un fund de gaina in cap"), desi i-am zis la fel de clar ca vreau tot parul la aceeasi lungime, un fel de bob, dar mai altfel... ma rog, a trebuit sa arate el cit e de maiastru!!!

Oricum, din pacate sint probleme mai importante pe pamint decit "fundul de gaina" din capul meu...

Al meu EL s-a opus mereu categoric. De fapt, si eu ma opusesem mereu categoric. De fapt nici nu-mi trecuse prin cap ca o sa mi se intimple MIE asa ceva )).gif Parul cel lung inseamna ceva. Cel scurt mie nu-mi zice nimic. Si nici nu se prea potriveste cu mine, felul meu de a fi, activitatile mele... Al meu copil n-a vrut nici el sa auda. Ani buni - desi nu se punea problema sa ma tund (Duamne fereste lol.gif ) venea la mine si-mi zicea sa nu cumva sa ma tund. Ma apucase la un moment dat, dar voiam sa donez parul, si nu se califica pentru ca inca mai avea urme de vopsit.

Acum... lor le place, mie-mi place... trebuie doar sa-mi schimb coregrafia solo la care am lucrat in ultima vreme pentru ca era un dans traditional gypsy, si intra parul tare mult in joc. Ahhh, si cit am mai muncit la ea. In rest... astept sa ma vada fetele din trupa, ca eu am cam chiulit si la repetitii si la ore in ultima vreme, sa vad cum ramin ele cu gura cascata, ca al meu par era elementul central acolo tease.gif

Ploua marunt si rece, mai rece decit marunt si mai marunt decit rece, iar eu am o gramada de treaba, si vremea asta ma face sa visez la eternele pijamale colorate, sosete pufoase si ceai. Ceai beau fix acum, dar pijamalele-s demult lasate in dulap grin.gif si treaba sta mormane... Da' nu ma pensionez eu??? Atunci sa vedeti!!! lol.gif

Pup fetele si le urez de spor mult! pupic.gif
Nessie
'Neata! pupic.gif

Cate implicatii pentru o tunsoare! doh.gif Pana la urma de ce te-ai tuns daca stiai ca o sa ai asa mult de suferit? wacko.gif

Vroiam sa te rog daca ai pe undeva niste materiale bune despre keto, ca sunt curioasa cum este ea de'adevaratelea. Am tot cautat pe net, dar imi e greu sa fac diferenta intre informatiile oferite de obicei de site-urile de "femei" si cele profi. doh.gif Saru'mana!
ganesha
CITAT(Nessie @ 23-10-2007, 03:29 PM) *

'Neata! pupic.gif

Cate implicatii pentru o tunsoare! doh.gif Pana la urma de ce te-ai tuns daca stiai ca o sa ai asa mult de suferit? wacko.gif
Vroiam sa te rog daca ai pe undeva niste materiale bune despre keto, ca sunt curioasa cum este ea de'adevaratelea. Am tot cautat pe net, dar imi e greu sa fac diferenta intre informatiile oferite de obicei de site-urile de "femei" si cele profi. doh.gif Saru'mana!

De ce sa am de ...suferit???

Este cartea lui McDonald (Ketogenic Diet) pe site la getfit, dar n-as putea zice exact pe unde. Trebuie sa iei forumul la puricat. Eu o am in versiune pdf, ti-as putea-o trimite, sper doar ca nu e prea mare. In realitate e o dieta care e recomandata copiilor epileptici. Daca e tinuta cum trebuie e ok, daca e tinuta dupa ureche (exemplele sint peste tot) atunci e absolut periculoasa. Si in nici un caz nu se consuma proteine multe, dupa cum tot zice gura lumii si a forumurilor, proteinele te scot din ketosa sau impiedica instalarea ei, si dau si starile acelea clasice de "protein poisoning" (ca la Atkins - greata, dureri de cap, etc etc etc).
Sexymom
Esti o frumoasa cu parul scurt, o schimbare e binevenita, arati mai tanara si mai neastamparata )).gif

Mie imi place mult.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.