Se pare ca
cheat day-ul meu a fost ales gresit de tot...
Oh well, asta-i viata, mergem mai departe...
E o toamna cu copaci in flacari afara, si cu ploaie, si cu furtuna, si cu petece de cer albastru clar, si cu de toate... Azi mi-am permis sa nu fac nimic vreo 2 ore, pur si simplu am stat prin casa, in liniste, cu perdelele date de perete spre toamna de-afara, cu Vivaldi, cu al meu sotz care imi citea din National Geographic (
lame, stiu, de obicei imi citeste chestii mai palpitante
).gif)
), cu miros de piine calda, cu catelul care dormea cuminte, am facut citeva mandale din cartea de la Alex primita de ziua mea... mi-a mers la suflet. (dar s-a terminat repede

)
Revenind din visari: ziua de joi de
cheat day s-a transformat in joi, simbata si duminica, pentru ca
mi-a venit, iar eu in perioada asta, litera de lege, nu-mi refuz absolut nimic din ce-mi trece prin cap. Mai ales ca a facut si al meu EL piine
frantzuzeasca, aburinda, calda si pufoasa...

Asa ca nutritional am zburat pe cele mai inalte cai ale carbilor nefasti
Nici cu sportul nu mi-a prea mers conform planului, ca eu speram alergat, iar din cauza
conditiei am ales mers rapid pe incline maxim si viteza mare, asa... de compromis. Probabil ar fi trebuit sa alerg, dar n-am vrut sa trag de mine. Si niscaiva antrenamente cu greutati.
De miine, gata, nu ma intereseaza, chiar daca e abia a treia zi, taiem raul din radacina. Iac-asa
Miine s-ar putea sa comit o nebunie, nu stiu inca daca am curaj s-o fac...
Pup fetele si le urez o saptamina minunata, plina si fructoasa!!!