Fetele, va

tare de tot pe toatele!!!
Alina, nu ma duc la concert pentru ca biletele si cam nesimtit de scumpe si pentru noi e un moment cam prost, poate daca s-ar fi stiut mai dinainte, as fi reusit sa planific altfel... dar asa, abia simbata a aparut afisul pe
parete
Nessie, pai asa stau lucrurile. Eu folosesc doua approach-uri diferite: unul pentru viata sanatoasa, unul epntru slabit.
Approach-ul pentru viata sanatoasa merge pe principiul echilibrului - daca kilele in plus inseamna dezechilibru, atunci o alimentatie EXHILIBRATA le alunga. Si asta a functionat atita timp cit am avut ceea ce se cheama kile in plus (adica un BMI nitel mai mare). Eu am 174 inaltime, teoria asta a mers pina am ajuns la 67 de kg cam, unde am stagnat cam 9 luni. Apoi a fost perioada aia nebuna de care ziceam la inceputul jurnalului, am suit la 69.5.
Stilul nostru de a minca regulat e aproape identic (doar ca vegetarian) cu meniurile de a inceput Pisik sa le puna la ea in jurnal. Si da, calculez nutrienti si fac sport pentru viata sanatoasa si de fiecare zi.
Acum, cu
slabitul e asa: din cauza examenelor si nebuniei de treburi din perioada asta, am luat marea hotarire ca nu mai pun gura pe carbi rai si alte chestii ce obosesc organismul si mintea pentru ca am nevoie de ele la parametri maximi. SI DE AICI mi-a venit si fabuloasa idee sa ma tin cu dintii si sa scap si de niscaiva body fat (nu neaparat kilograme, desi incep sa se duca si alea).
Asa ca,
approach-ul slabitometric cuprinde urmatoarele date:
- neaparat cereale integrale dimineata (nu din cutie, ci cereale grine), nici picior de carb rau sau de ceva ce ar putea sa-l contina (inclusiv piine integrala din comert, pentru ca are si faina alba), inclusiv redus fructele la super minim
-coborit heart rate-ul de la intervalul de cardio la cel de weight loss (care e simtitor mai mic),
-micsorat nitel greutatile, sporit numarul de repetari, micsorat pauza dintre seturi
- un singur cheat day pe saptamina, iar ala batut in cuie, si nu mai multe,
- o singura zi de pauza la antrenamente (pentru ca nu sint atit de intense, nu e nevoie de mai multe pentru ca nu intru in supraantrenament)
Fug la treburi, pup fetele!!!