Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
Nessie
CITAT(ganesha @ 23-10-2007, 04:58 PM) *
Este cartea lui McDonald (Ketogenic Diet) pe site la getfit, dar n-as putea zice exact pe unde.
grin.gif Gasit, saru'mana! pupic.gif
ganesha
CITAT(Sexymom @ 23-10-2007, 04:04 PM) *

Esti o frumoasa cu parul scurt, o schimbare e binevenita, arati mai tanara si mai neastamparata )).gif

Mie imi place mult.

Hehe, fix de asta aveam nevoie, nu? Ar fi cazul sa ma fac si eu fomeie serioasa, ca acusha fac treizeci si nu se mai cade atita neastimpar lol.gif lol.gif lol.gif

Nessie hug.gif ia-o la download-at si la citit ca e interesanta naughty.gif
aki
Cchiar bine iti sta hug.gif
sirafir
Cand ai spus ca te-ai tuns am crezut ca.. scurt. I mean really scurt. Of course, este o schimbare mare pentru tine, in conditiile in care nu te-ai tuns de la..13 ani si ai impresia ca nu te defineste..Si mie imi place mult cum iti sta. Tunsorile mai scurte, franjurate/ametite -nu f scurte, though- arata fete mai zgubi, intineresc si copilaresc, ceea ce este super. Apropo de tuns scurt, de multe ori am fost tentata sa ma tund really scurt, mi s-ar potrivi in starile mele antisociale si megarebele naughty.gif

Nu stiu cum o sa faci cu coregrafia..ca pari french woman now, not gipsy one grin.gif

Acomodarea la weather si la scoala se cheama necheful, no? smile.gif

Spor in noua saptamana! La poezit si intocmit trebuste! hug.gif
ganesha
Aki, pupic.gif pupic.gif

Sirafir, mai scurt de 5-8 cm... nu stiu cum ar mai putea fi, ca baieteste nu ma tund naughty.gif (de fapt departe nu-s, mai ales la spate). Cu scoala-s acomodata, ca e al 20lea an cind fac asta fara intrerupere, nimic pe pamint nu-s in stare sa fac atit de bine, cu vremea si cu ea... imi pare doar rau ca nu pot sa savurez ce ne dau Cerurile, din cauza 'vietii de zi cu zi'...
sirafir
Da, un fel baieteste ma gandeam smile.gif But this haircut suits you prettyyyy well hug.gif
Sexymom
Heiiiii, nu am vrut sa spun ca esti batrana, am vrut sa spun ca arati ca o pustoaica, mai zvapaiata, parul lung aduce a seriozitate
ganesha
CITAT(Sexymom @ 23-10-2007, 05:37 PM) *

Heiiiii, nu am vrut sa spun ca esti batrana, am vrut sa spun ca arati ca o pustoaica, mai zvapaiata, parul lung aduce a seriozitate

Stiu iubita, glumeam si eu... (oricum n-am in plan sa ma linistesc, chiar daca acusi ating o virsta... respectabila tease.gif )

Ca sa nu fiu offtopic lol.gif lol.gif raportez 50 de min luat la trinta cu treadmilla, ca pauza de la lucratul pentru deadline-ul de miine.
anca veselie
saluuutare!
sa-ti fie de bine tunsoarea, imi place tare!
foarte bine ca nu vrei sa te linistesti pupic.gif
axe10
Si mie imi place cum iti vine tunsoarea. Cred ca e si mult mai comoda...acum sa vedem cum te descurci cu implicatiile...
ganesha
Ancule, Axe floare.gif

Am trecut in goana calului sa pupic.gif , sa raportez, sa... mai schimb peisajul. Am muncit de mi-au iesit ochii din cap pentru niste dead-line-uri, numai bine ca cel de azi de fapt e aminat pe saptmina viitoare doh.gif Nu-mi pare rau, ca oricum trebuia dat gata, da' macar nu ma mai stresam as-noapte.

Azi nu m-am tinut de planul cu antrenamentul cu greutati, m-am tot foit de colo-colo cu treburi si lucruri si l-am tot aminat pina s-a facut 1 noaptea si acum fug sa dorm nitel pina se face 5 dimineata. In schimb am fost la ora de dans, n-a curs apa de pe mine ca am facut numai coreografie si perfectionat formatii de cite 2-3-4 sincronizate, dar macar am stat in picioare si am mai dat din cite ceva biggrin.gif

Abia astept ziua de cintar, a am de ce tease.gif

A! am cauzat o intreaga avalansa cu tunsul meu, acu' toate duamnele si-au dat seama ca... "tocmai voiau sa se tunda", asa ca o sa fim o trupa de tunse, probabil o sa dansam numa' flamenco pina ne creste la loc lol.gif lol.gif

Am primit un cadou frumos si de suflet de la prietena mea ieri: mic ca pret, dar enorm ca... insemnatate, am sa-i fac poza.

Pup fetele si ma duc sa trag si eu somnul de coada! O zi minunata sa se astearna miine! pupic.gif
anca veselie
pupici tunsulica!
o zi frumoasa give_rose.gif
amalia0701
Servus iubita!
Io tot nu inteleg cui ai donat parul? blink.gif
Imi place tare cum esti acum pupic.gif
Cred ca iti e si mai comod
hug.gif
ganesha
Pupici back, Ancule pupic.gif

Amelie, parul se poate dona pentru bolnavii de cancer care fac chemoterapie si ramin fara par - pentru peruci din par natural, sau pentru implanturi. In special la copii, pentru ca la ei e mai dureroasa lipsa de par, dpdv social si relational. Sint si oameni (adulti si copii) care si-l cresc special pentru asta.

Usor nu e, ca acum trebuie uscat cu peria si cu uscatorul... chestie pe care n-o faceam inainte niciodata, da' odata la 13 ani prinde bine o schimbare hug.gif naughty.gif

Urez la lume numai de spor si fug la treburi!!! pupic.gif

ganesha
Am pus ziua de cintar azi, pentru ca simbata cu siguranta nu apuc sa ma sui pe el, asa cum nu apuc in nici o simbata (hranit + scos catel, pregatit copil de ora de inot, dus copil la inot astfel incit la ora 8 fix sa fie in balta.... numai la cintarit nu-mi sta capul).

In consecinta, am schimbat tickerul destul de bine, si parca am mai prins o tura de avint. Cit adevar graieste vorba cu... hard work pays off... cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 25-10-2007, 04:22 PM) *

Am pus ziua de cintar azi, pentru ca simbata cu siguranta nu apuc sa ma sui pe el, asa cum nu apuc in nici o simbata (hranit + scos catel, pregatit copil de ora de inot, dus copil la inot astfel incit la ora 8 fix sa fie in balta.... numai la cintarit nu-mi sta capul).

In consecinta, am schimbat tickerul destul de bine, si parca am mai prins o tura de avint. Cit adevar graieste vorba cu... hard work pays off... cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

cat de rusinata ma simt, io am aruncat cantarul pe dulap, in cutia lui blushing.gif iar in dulap nu prea mai am haine, sa ma incapa blushing.gif
ganesha
Raport final pe azi:
- treadmill vreo 40 de minute, incline maxim, mers (ca am dormit 4 ore as-noapte si nu alerg)
- antrenament cu greutati (brate + spate)
- nutritinal: angelic de-a dreptul

Vine Bon Jovi in vreo 3 saptamini aici, iar eu nu ma duuuuuuc! crying.gif crying.gif crying.gif (ce e cel mai frustrant cind e vreun concert la care nu ma pot duce e pozitionarea cladirii in care se tin: e destul de aproapre de unde stau eu si trec pe linga ea in fiecare zi)

O zi buna si minunata urez la toata lumea!!!
julyalina
cheer.gif go go go cheer.gif felicitari pentru ticker G ! pupic.gif

pot sa te intreb si eu de ce nu te duci la concert daca iti doresti? blink.gif
Nessie
Wow! Tu taci si le faci! )).gif Felicitari! cheer.gif Poti sa faci te rog o recapitulare a ultimelor kie disparute? Din cate am tinut eu minte ai avut aceeasi activitate fizica, meniul aproximativ la fel (ba si unele "incarcari" cu carbi rai )).gif ), dar totusi ai reusit.
anca veselie
mi se pare minunata donatia parului, imi dau seama cat pot sa sufere oamenii aceia sad.gif
pupici si o zi frumoasaaa!
Pisik
Felicitari Ganesha! Sper sa am si eu astfel de rezultate, ca pana acum...pauza sad.gif
ganesha
Fetele, va pupic.gif tare de tot pe toatele!!!

Alina, nu ma duc la concert pentru ca biletele si cam nesimtit de scumpe si pentru noi e un moment cam prost, poate daca s-ar fi stiut mai dinainte, as fi reusit sa planific altfel... dar asa, abia simbata a aparut afisul pe parete sorry.gif

Nessie, pai asa stau lucrurile. Eu folosesc doua approach-uri diferite: unul pentru viata sanatoasa, unul epntru slabit.

Approach-ul pentru viata sanatoasa
merge pe principiul echilibrului - daca kilele in plus inseamna dezechilibru, atunci o alimentatie EXHILIBRATA le alunga. Si asta a functionat atita timp cit am avut ceea ce se cheama kile in plus (adica un BMI nitel mai mare). Eu am 174 inaltime, teoria asta a mers pina am ajuns la 67 de kg cam, unde am stagnat cam 9 luni. Apoi a fost perioada aia nebuna de care ziceam la inceputul jurnalului, am suit la 69.5.

Stilul nostru de a minca regulat e aproape identic (doar ca vegetarian) cu meniurile de a inceput Pisik sa le puna la ea in jurnal. Si da, calculez nutrienti si fac sport pentru viata sanatoasa si de fiecare zi.

Acum, cu slabitul e asa: din cauza examenelor si nebuniei de treburi din perioada asta, am luat marea hotarire ca nu mai pun gura pe carbi rai si alte chestii ce obosesc organismul si mintea pentru ca am nevoie de ele la parametri maximi. SI DE AICI mi-a venit si fabuloasa idee sa ma tin cu dintii si sa scap si de niscaiva body fat (nu neaparat kilograme, desi incep sa se duca si alea).

Asa ca, approach-ul slabitometric cuprinde urmatoarele date:
- neaparat cereale integrale dimineata (nu din cutie, ci cereale grine), nici picior de carb rau sau de ceva ce ar putea sa-l contina (inclusiv piine integrala din comert, pentru ca are si faina alba), inclusiv redus fructele la super minim
-coborit heart rate-ul de la intervalul de cardio la cel de weight loss (care e simtitor mai mic),
-micsorat nitel greutatile, sporit numarul de repetari, micsorat pauza dintre seturi
- un singur cheat day pe saptamina, iar ala batut in cuie, si nu mai multe,
- o singura zi de pauza la antrenamente (pentru ca nu sint atit de intense, nu e nevoie de mai multe pentru ca nu intru in supraantrenament)

Fug la treburi, pup fetele!!! pupic.gif
bubbles
Buey felicitari pt ticker si .. da si mie niste centimetri ca eu sunt mica tare )).gif .La cat mai multe kg date jos pupic.gif
ganesha
Bubbles, nu dau blum.gif ca e prea scumpa posta de la mine pina la tine floare.gif

A! Am omis ceva important: am zis cumva pina acum ca stau in casa cu o cutie de 130 (O SUTA TREIZECI) de ciocolatele (twix, mars, snickers) pentru trick-or-treat (ca e halloween saptamina viitoare) si nu m-am atins de nici una??? cheer.gif
bubbles
drool.gif Si ne faci in ciuda cumva? blum.gif Daca vin la tine imi dai mie toata cutia grin.gif
ganesha
CITAT(bubbles @ 26-10-2007, 05:03 PM) *

drool.gif Si ne faci in ciuda cumva? blum.gif Daca vin la tine imi dai mie toata cutia grin.gif

Nu ca nu-s ale mele, is pentru copiii care o sa vina cu uratu' grin.gif daca te costumezi fromos iti dau si tie tease.gif
bubbles
Asa imi plac sarbatorile astea ale americanilor: Haloween, Thanks giving day(sper ca am scris bine) etc.Mi se pare ca apreciaza mai bine decat noi unele sarbatori indiferent de impactul lor asupra oamenilor.
ganesha
CITAT(bubbles @ 26-10-2007, 05:17 PM) *

Asa imi plac sarbatorile astea ale americanilor: Haloween, Thanks giving day(sper ca am scris bine) etc.Mi se pare ca apreciaza mai bine decat noi unele sarbatori indiferent de impactul lor asupra oamenilor.

Daa, sint niste sarbatori super si foarte pline de candoare si de mult suflet. N-am una dintre ele care sa fie rpeferata mea, le iubesc pe toate. Si Valentine's-ul, care peste ocean a ajuns drept... ziua indragostitilor, aici de fapt n-are nici o treaba cu asa ceva, e ziua dragostei, e mai mult pe directia copii-parinti, frati-surori, si cel mai tare mama-fiica, fiica-mama. Bine e si iubit-iubita, dar nu asta e esentialul, dar e tare tare dulce. Pentru Halloween vreau sa pregatesc ceva special de papa, al meu cupil si-a luat un costum tare fain, abia asteapta sa vina.

E tare fain, sa vezi copii veseli pe strazi, batind la usi, si lume costumata le da cioco si dulciuri, si toata lumea e cu bujori in obraji de la frigul de noiembrie, toate casele sint decorate si luminate... e tare tare tare fain si sincer. Sper sa apuc sa fac niscaiva poze...
ganesha
pupic.gif fetele, iaca m-am trezit si eu cam tirziu azi, pe la 7 jumate.... Acum la 8 am dus copilul la inot.

Ploua afara, se pare ca au inceput november rain-urile mai devreme, ploua asezat si muuuuuult, eternele ginduri spre pijamale pufoase si sosete colorate, sau de stat la cort cu usa deschisa si uitat afaraaaa... tare minunate-s Cerurile astea floare.gif si ce ne dau ele noua... si noi in mare parte nu stim sa apreciem... ofofof...

Lucruri concrete: cheat day stabilit pentru miercuri, cind e Halloween si o sa ne intoarcem acasa cu pungi intregi de cioco, bomboane, si alte nebunii, si in plus, vreau sa fac cina speciala de Halloween.

Pe 1 noiembrie eu si al meu EL implinim 9 ani de cind am decis sa fim impreuna (inainte eram prieteni/confidenti, mare greseala )).gif ). Asa ca cina de Halloween pica numai bine (nu ca am sarbatori vreodata asta).

Urez un weekend minunat la toata lumea!
aki
Salut draga.Un weekend minunat iti doresc pupic.gif
buretel
pupic.gif De cate ori citesc programul tau zilnic, imi vine sa intru in pamant de rusine blushing.gif
Eu sunt epuizata dupa ce ma intorc de la servici, in afara de cateva activitati, nu fac mai nimic blushing.gif Si nici macar n-am copil. Esti tare energica, te felicit!

ps: Te rugasem mai demult sa detaliezi in ce consta activitatile tale de voluntariat pt animalute, dar cred ca nu ti-am mai scris de atunci.
ganesha
CITAT(buretel @ 27-10-2007, 10:45 PM) *

ps: Te rugasem mai demult sa detaliezi in ce consta activitatile tale de voluntariat pt animalute, dar cred ca nu ti-am mai scris de atunci.

Ma intrebasei in general, si eu am incercat sa explic, dar cind am intrebat la ce anume-anume te refereai... hop, ai fugiiiit! )).gif Concret concret la animale.. petitii, activism, tot tacimul, intilniri, printat, scris articole, tradus, o gramada mare mare mare de chestii se pot face. Poti sa-ti faci o idee pe website la peta (www.peta.org ) sau la ww.svr.ro (ei vad ca-s foarte foarte foarte activi in RO - am impresia ca-s cam singurii, m-am inscris la ei in grupul de discutii sa vad cam ce fac). floare.gif

La animale e oleaca altfel, ca nu faci lucruri direct CU ele, mai mult PENTRU ele, incerci sa le feresti de fuculite, experimentat pe ele, de umblat parasite pe strazi, de circ, zoo, etcetcetc. Cu oameni e mai hands on, ca inveti un copil sa citeasca, ajuti un om cu handicap sa faca una alta... desi se pot face si pentru ei o multime de lucruri indirecte.
buretel
CITAT(ganesha @ 27-10-2007, 11:56 PM) *

CITAT(buretel @ 27-10-2007, 10:45 PM) *

Ma intrebasei in general, si eu am incercat sa explic, dar cind am intrebat la ce anume-anume te refereai... hop, ai fugiiiit! )).gif Concret concret la animale.. petitii, activism, tot tacimul, intilniri, printat, scris articole, tradus, o gramada mare mare mare de chestii se pot face. Poti sa-ti faci o idee pe website la peta (www.peta.org ) sau la ww.svr.ro (ei vad ca-s foarte foarte foarte activi in RO - am impresia ca-s cam singurii, m-am inscris la ei in grupul de discutii sa vad cam ce fac). floare.gif

lol.gif asa e, am dat bir cu fugitii!
pupic.gif pt explicatii, voi citi. Si actiunile au avut vreun efect, in general? Pt ca si in Ro s-a demarat petitia pt sustinerea Politiei Animalelor, si inca nimic sorry.gif

Inca o data spun, ca tare-mi place cum iti organizezi viata de zi cu zi, macar de-as avea si eu un sfert din energia ta. Dar eu sunt un Rac lenes si comod )).gif
ganesha
)).gif Stai ca mai completasem nitel partea (mesajul) de mai sus )).gif

In general au, unele au, unele n-au, dar eu zic ca mai bine sa incerci si poate se schimba ceva decit sa nu incerci deloc... Sint o gramada de campanii care au avut succes... faza cu animalele e si destul de direct legata de partea cu mediu (mai ales vegetarianismul), deci se poate lucra pe doua directii biggrin.gif si sa fie succesul mai mare. Dar, repet, au fost campanii reusite (cu hainele de blana - of, ce oroare, de ex, o gramada, sint pe website la peta exemplificate o gramada, la scara mai mare sau mai mica, locala). Eh... e tare mult de povestit....
buretel
CITAT(ganesha @ 28-10-2007, 12:06 AM) *

In general au, unele au, unele n-au, dar eu zic ca mai bine sa incerci si poate se schimba ceva decit sa nu incerci deloc... Sint o gramada de campanii care au avut succes... faza cu animalele e si destul de direct legata de partea cu mediu (mai ales vegetarianismul), deci se poate lucra pe doua directii biggrin.gif si sa fie succesul mai mare. Dar, repet, au fost campanii reusite (cu hainele de blana - of, ce oroare, de ex, o gramada, sint pe website la peta exemplificate o gramada, la scara mai mare sau mai mica, locala). Eh... e tare mult de povestit....

Aici subscriu cheer.gif Mi se pare odios sa porti haine de blana sad.gif
Asa e, sunt multe directii pe care poti merge, inclusiv sponsorizare. Eu am "adoptat" niste magarusi, adica am platit pt ei o alocatie anuala, si periodic ma pot duce sa vad ce fac si sa-i scot la plimbare )).gif
As vrea sa ma implic mai mult, caci imi sunt tare dragi animalele. Am un cuplu de prieteni care adopta orice animal gasit, pana acum au 2 catei, 3 pisici (ultima gasita acum o saptamana), pesti si 2 pasarele smile.gif
ganesha
CITAT(buretel @ 27-10-2007, 11:10 PM) *

CITAT(ganesha @ 28-10-2007, 12:06 AM) *

Aici subscriu cheer.gif Mi se pare odios sa porti haine de blana sad.gif
Asa e, sunt multe directii pe care poti merge, inclusiv sponsorizare. Eu am "adoptat" niste magarusi, adica am platit pt ei o alocatie anuala, si periodic ma pot duce sa vad ce fac si sa-i scot la plimbare )).gif
As vrea sa ma implic mai mult, caci imi sunt tare dragi animalele. Am un cuplu de prieteni care adopta orice animal gasit, pana acum au 2 catei, 3 pisici (ultima gasita acum o saptamana), pesti si 2 pasarele smile.gif

Si pe aici se adopta, e tare fain... Mai ales cai, cei de curse care multi sint pur si simplu abandonati de unii oameni fara suflet dupa ce se accidenteaza sau nu mai fac fata (pentru ca e foarte scump de intretinut). Noi nu adoptam animale - financiar vorbind, ca asa am o droaie pe linga casa (incercam sa ajutam pe alte directii), dar sponsorizam copii in schimb.
buretel
CITAT(ganesha @ 28-10-2007, 12:13 AM) *

Si pe aici se adopta, e tare fain... Mai ales cai, cei de curse care multi sint pur si simplu abandonati de unii oameni fara suflet dupa ce se accidenteaza sau nu mai fac fata (pentru ca e foarte scump de intretinut). Noi nu adoptam animale (incercam sa ajutam pe alte directii), dar sponsorizam copii in schimb.

sad.gif Ce trist, bietii caluti sorry.gif
Eu cred ca orice metoda de ajutor e ok, cat timp banii ajung unde trebuie. Am in plan o reorganizare a hainelor, ca si anul trecut, pe care sa le donez unei fundatii de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer. Cred ca daca fiecare dintre noi ar ajuta putin, am putea realiza multe.
bpaula
Salutare,

Tocmai am revenit dintr-un concediu de o saptamana (care a fost mai mult pe drumuri) si am trecut sa vad ce ai mai facut...sincere felicitari pentru realizarile din ultima vreme, tunsoarea imi place si parca imi zburda si mie o pasarica sa ma tund, cred ca de fapt e un stol dar poate il conving sa nu zboare )).gif

Si cum in concediu am plecat, animata de pozele tale cu frunzele de toamna, sa ma rostogolesc si eu prin frunze iti trimit un link la 2 poze sa vezi ce vreme am prins. devil.gif

Me

O zi buna pupic.gif
ganesha
Fetele, un mare pupic.gif !

Paulaaaaaa, zice ca nu sint poze available, ce mi-ai facuuut! M-ai atitat si m-ai lasat asa tease.gif pupic.gif

Azi am o deviatie de la plan, am fost seara la mami sa las copilul ca voia sa doarma acolo, si a zis ca pentru azi cind venim sa-l luam ne face clatite cu ciuperci (preferatele mele) si clatite cu brinza si vanilie (preferatele LUI)... Ofofofofof, ne vedem rar, stiu ca face totul din suflet, imi cam da planurile peste cap (cheat day-ul era programal pe miercuri), dar asta e...am sa-mi vad de treaba cuminte in restul zilei.

Mi se face parul maciuca la gindul saptaminii viitoare, o sa fie o saptamina oribila,am inceput sa visez noaptea tot felul de timpenii, de exemplu asnopate am visat ca nu reuseam sa ajung la un examen, ca era tirziu si ca am luat un taxi, si ca m-a dus in alt ores lol.gif si ca nu puteam sa cer sa sa mai dau odata examenul ca ar mai fi fost valabil doar intr-o singura zi in care aveam altul de dat... lol.gif Of, de s-ar termina odata, ca eu nervi de asa ceva nu mai am, si-s si ditamai baba, cu prea multi ani de scoala in spate...

Pup fetele si am fugit la trebi! pupic.gif
luchi
CITAT(ganesha @ 28-10-2007, 02:38 PM) *

asnopate am visat ca nu reuseam sa ajung la un examen

Bine ca nu ai visat ca urcai spre sala de examen pe niste scari rulante care coborau lol.gif Se poate, parol!

Abia acu' vazui tunsoare, si-ti sade tare bine; ma gandeam ca noul look se potriveste imaginii de "turbo mum" pupic.gif , si parul lung militantei pentru drepturile omului, animalelor.. floare.gif Important e sa te simti tu ok.

Bafta saptamana viitoare!
bpaula
CITAT(ganesha @ 28-10-2007, 03:38 PM) *

Fetele, un mare pupic.gif !

Paulaaaaaa, zice ca nu sint poze available, ce mi-ai facuuut! M-ai atitat si m-ai lasat asa tease.gif pupic.gif

Pe cuvant ca am testat si la mine linkul si mergea si daca nu eram logata pe acel site dar cum nu stiu stiu ce si cum (si nici nu am chef sa cercetez) le-am pus in alta parte ca sa nu te las suspendata in asteptarea lor

privelistea:

Imagine

me:

Imagine

gratarul:

Imagine

mini omuletii de zapada )).gif

Imagine

Dupa cum observi (sper) de ciuda am puz 4 poze si nu 2 devil.gif
ganesha
Heheeee, Lucule, ai pus punctul pe i. lol.gif hug.gif

Paula, m-ai uns la suflet cu pozele tale, asa ce mi-au placuuuuuut, Iar tu esti o frumoasa. Cind mai ai, sa nu eziti si sa mai pui floare.gif pupic.gif

N-am avut ce face si m-am suit pe cintar azi, dumineca, 64.2, foarte dragutz din partea mea. Nu schimb ticker, insa.

Sint foarte ocupata lol.gif , clatesc la cina in loc de prinz, deja m-a sunat mami si a zis ca cele cu ciuperci au iesit cam picante grin.gif

Azi am fost pe coclauri, am fost pe o plaja pustie, unde se ingina padurea si dealurile cu valurile, tare fain a fost. Ne-am catarat nitel pe dealuri, am lasat urme pe nisip, am tzopait, ne-am plimbat, am mers prin papusoi blum.gif , am pozat, ne-am pozaaat. Voi pune poze-dovezi marti, ca pina atunci nu apuc.

In schimb am incercat sa-mi schimb avatarul, dar eu tot pe cel vechi il vad. Oh well...

pupic.gif fetele si o saptamina minunata le urez din suflet!!!!!
anca veselie
ganesha imi place la nebunie avatarul tau!
mi-e dor de mare! abia astept sa-ti vad pozele cu plaja pustie!
pupici si o saptamana fructuoasa pupic.gif
Nessie
Foarte bine iti sta tunsa asa! pupic.gif Imi place mult.
Avatarul are nevoie de cateva minute sa faca refresh, de asta nu il vedeai imediat. wink1.gif

O zi frumoasa sa ai si felicitari pentru cantar.
Amazoana
Arati suuuuuuuuuuuuuper cu noua tunsoare. Sa-ti fie de bine. pupic.gif
PS: astept poze de la halloween.
Sa ai o saptamana faina!
buretel
CITAT(ganesha @ 29-10-2007, 01:38 AM) *
Azi am fost pe coclauri, am fost pe o plaja pustie, unde se ingina padurea si dealurile cu valurile, tare fain a fost. Ne-am catarat nitel pe dealuri, am lasat urme pe nisip, am tzopait, ne-am plimbat, am mers prin papusoi blum.gif , am pozat, ne-am pozaaat. Voi pune poze-dovezi marti, ca pina atunci nu apuc.

wink1.gif Deja visez cu ochii deschisi, abia astept pozele smile.gif
pupic.gif Turbo-mum wink1.gif
ganesha
Fetele, va pupic.gif mult de tot. Eu sint frinta, am iesit din casa la 7 si 20, am fost la scoala pina la 4, m-am intors acasa, am ajuns la 5, la 6 jumate am iesit cu copilu' sa-l duc la teatru, s-a terminat piesa la 9, am ajuns intr-un final acasa, acu' e 10 si 25 iar eu trebuie sa ma apuc de treaba, am un examen saptamina asta si vreo 3 dead-line-uri. A, si am dormit o ora jumate as-noapte, nu stiu ce-am avut, cred ca mi se suise stresul la cap.

N-am sportat, in schimb am fost cuminte foc dpdv nutritional.

Niscaiva poze... restul (cu malurile alea care-mi plac mie de mor, ca-s tare pravalitoare si se urca cu funia smile.gif si restul ce-a mai fost) am sa le pun intr-un album cu mai multe.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Asta era un riu de trece putin mai incolo de plaja, prin padure:

Imagine

Pup fetele si le urez o martze minunata fara pic de ceas rau blum.gif

julyalina
pupic.gif G multumim mult pentru poze give_rose.gif

io stau acum la birou cu ochii in calculator si visez la malul marii blum.gif floare.gif
buretel
w00t.gif Superbe pozele, multumesc, mi-ai inseninat dimineata floare.gif (asta pt ca incepuse prost oricum )).gif )
Amazoana
Ce poze frumoaseeeeeeeeee.
Deja imi imaginez cum frige nisipul acela gri sub soarele arzator al verii, cum se ascund micile gaze sub trunchiul acela, cat de racoritoare este apa...niiiice. L-ati luat si de Dihanel?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.