Fetele, multumesc de vizite, pupici, urari si poza
Vesti-povesti:
- ieri a fost o zi ca pentru dusmani

(nici macar pentru ei), noaptea dinainte dormisem o ora jumate - imi vine sa string de git pagerul, ieri o zi tembela la scoala, ma rog, am iesit la 7 din casa, am intrat inapoi la 5 jumate, la 6 m iesit cu ciinele, la 6 45 am iesit cu copilul, la 8 jumate am intrat inapoi. Dush si la invatat!
- oricit de stupida ar fi fost ziua (si cu o gramada de intimplari presarate la fel de stupid pe toata lungimea ei), am avut un Halloween super foarte
happy!!!!!
Am fost doar eu cu al meu copil pe strazi (am sa pun poze cu el), al meu EL a ramas acasa sa imparta cioco (si cu ocazia asta am scapat de cele 130 de bucati din cutie). Mi-a mers la suflet, cind vad toti copiii aia costumati (mai ales aia mititei, de abia merg, si mai au pe ei cite un costum de superman sau alta dihanie

) si vocisoarele lor, si bucuria lor, si copilasii mai mari, fericiti toti si costumati,si adulti care string dulciuri pentru
charity, si case super decorate (pacat ca n-am cum sa le pozez), parca toate grijile de peste zi dispar de tot. (din pacate apar la loc cind intri in casa, da' asta-i alta poveste

).
- nu am mai avut
cheat day, pentru ca n-am mai avut timp sa pregatesc cina cea festiva (va fi simbata), si nici nu mi-a trebuit sa ma ating de nimic din punga cu treats (care e imensaaaaa)
- am dormit si as-noapte putin, dar planuiesc ca azi dupa examen sa vin acasa si sa doooorm vreo 2 ore, sa-mi fac un mic plinut de somn. Si apoi, pe cai!!!
Pup fetele si le urez o zi super buna!!! Am sa revin cu poze