Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52
anca veselie
buna dimineatza! m-ai uns pe suflet give_rose.gif super poze cu marea mea iubita! pupic.gif
spor la toate treburile si bafta!
May
Mama ce poze, azi schimb desktop-ul w00t.gif
ganesha
pupic.gif fetele tare si mult!

Daa, fuse si Dihanelul cu noi (dar nu si copilu' blum.gif ), dovada aici (ne jucam si ne tavaleam pe dindoua, de parca am fi fost litter mates lol.gif )

Imagine

Azi o zi tembela. Nu mai dau detalii, da' normal ca nici n-am dormit prea mult, am de terminat ceva pentru miine de predat, nici n-am avut timp sa invat pentru examenul de joi (sper in noaptea asta, totusi), etc

Nutritional - ok
Sport: greutati (umeri, brate, spate)
Note to self: ar trebui sa incep sa lucrez abdomenul. N-am facut asta aproape niciodata, pentru ca se lucreaza de la sine la alergat si la anumite exercitii cu greutati. Dar acum parca mi-ar place si mai multa definitie, parca as tinde spre-un six-pack. naughty.gif

Miine va fi o alta zi nebuna: ies la 7 dimi din casa, am sa vin la 6 seara inapoi... apoi e Halloweenul si trebuie sa mergem trick-or-treating... of!

Pup fetele si le urez o zi minunata!!!

Imagine
Amazoana
Happy Halloween Day! pupic.gif
anca veselie
neatzaaaa!
sunt o gramada de exercitii pt abdomen, mie imi plac naughty.gif
pupicei si o zi frumoasa!
ps: Happy Halloween! pupic.gif
Nessie
Happy Halloween! cheer.gif Cum te costumezi? Cum se costumeaza cupilu? Casa o ai aranjata?

La noi in firma a aranjat de dimineaza HR-ul toate salile cu paianjeni, vrajitoare, stafii. E super atmosfera. )).gif
Imagine o poza de pe scara.
Eu sunt catel! grin.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 31-10-2007, 12:37 PM) *

Happy Halloween! cheer.gif Cum te costumezi? Cum se costumeaza cupilu? Casa o ai aranjata?

La noi in firma a aranjat de dimineaza HR-ul toate salile cu paianjeni, vrajitoare, stafii. E super atmosfera. )).gif
Imagine o poza de pe scara.
Eu sunt catel! grin.gif

Fataa, dar tu unde lucrezi, in ce tara de arata toate asa aranjate la voi???? Vreau si euuuuuuuuuuu! sad.gif
May
Trick-or-treat???!!!! )).gif
Pisik
Ganesha, super pozele, iar tu arati ca o copila, imi place tare mult cum te mentii, atat trupeste cat si sufleteste. Jos palaria! give_rose.gif
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 31-10-2007, 01:06 PM) *
Fataa, dar tu unde lucrezi, in ce tara de arata toate asa aranjate la voi???? Vreau si euuuuuuuuuuu! sad.gif
E firma americana si pune accent pe sarbatorile lor. wacko.gif Din pacate ale pe ale noastre nu prea. tease.gif
buretel
Ce Halloween nene, ca io nici nu stiam ca e azi )).gif De fapt, si daca stiam, tot aia era lol.gif
pupic.gif Distractie frumoasa diseara fetelor care sarbatoresc!
ganesha
Fetele, multumesc de vizite, pupici, urari si poza pupic.gif

Vesti-povesti:

- ieri a fost o zi ca pentru dusmani lol.gif (nici macar pentru ei), noaptea dinainte dormisem o ora jumate - imi vine sa string de git pagerul, ieri o zi tembela la scoala, ma rog, am iesit la 7 din casa, am intrat inapoi la 5 jumate, la 6 m iesit cu ciinele, la 6 45 am iesit cu copilul, la 8 jumate am intrat inapoi. Dush si la invatat!

- oricit de stupida ar fi fost ziua (si cu o gramada de intimplari presarate la fel de stupid pe toata lungimea ei), am avut un Halloween super foarte happy!!!!! cheer.gif

Am fost doar eu cu al meu copil pe strazi (am sa pun poze cu el), al meu EL a ramas acasa sa imparta cioco (si cu ocazia asta am scapat de cele 130 de bucati din cutie). Mi-a mers la suflet, cind vad toti copiii aia costumati (mai ales aia mititei, de abia merg, si mai au pe ei cite un costum de superman sau alta dihanie lol.gif ) si vocisoarele lor, si bucuria lor, si copilasii mai mari, fericiti toti si costumati,si adulti care string dulciuri pentru charity, si case super decorate (pacat ca n-am cum sa le pozez), parca toate grijile de peste zi dispar de tot. (din pacate apar la loc cind intri in casa, da' asta-i alta poveste lol.gif ).

- nu am mai avut cheat day, pentru ca n-am mai avut timp sa pregatesc cina cea festiva (va fi simbata), si nici nu mi-a trebuit sa ma ating de nimic din punga cu treats (care e imensaaaaa) cheer.gif

- am dormit si as-noapte putin, dar planuiesc ca azi dupa examen sa vin acasa si sa doooorm vreo 2 ore, sa-mi fac un mic plinut de somn. Si apoi, pe cai!!!

Pup fetele si le urez o zi super buna!!! Am sa revin cu poze pupic.gif
anca veselie
bafta la examen!
ma bucur ca ai avut o seara frumoasa pupic.gif
dany
Frumoase poze , frumoase povesti , frumoasa tavaleala cu Dihanel !!!!
buretel
Chiar ca e emotionant sa vezi gagalicile mici costumate )).gif
Abia astept pozele wink1.gif Sa pui muuulte blum.gif

Bafta multa la examen!! pupic.gif
julyalina
mamaaa , ce distractie smile.gif super G pupic.gif
auzi... am si io o intrebare ... de ce nu ai stat in casa pana la 6:45 si sa iesi si cu cupilul si cu dihanel odata ca sa nui faci 2 drumuri? sau cu crocodilul ai iesit dupa dulciuri ? te pupic.gif si spor la invatat ! hug.gif
sirafir
Cat de frumos Ganeshaaa! Ai simtit frigul pre-iernatic care da senzatia de aer curat, Ti s-au imbujorat obrajii tie si crocodilului, v-ati minunat la variate decoratii si v-ati pus fulare colorate blushing.gif Cu adevarat special. La noi will be all about pig soon mad.gif

Dihanelulcreste cu adevarat mult, iar tu esti cu adevarat o scumpa si jumatate!
Pupa-l pe crocodil din partea Amarulei, ca tare-mi lipseste smile.gif

Last but not least, ai grija de tine, printre picaturi, cum reusesti!
Te hug.gif rau!
ganesha
Fetele, va hug.gif din suflet!

Combinatia Dihanel-Halloween ar fi fost turbata rau, ca strazile-s pline de oameni costumati, de obicei e intuneric si luminile vin de la instalatii clipitoare, hluminari din bostani, fantome-de-bagat-in-priza, si alte nazbitii. Plus ca majoritatea decoratiilor se mai misca si scot si sunete infioratoare.

Am uitat sa zic ca am sarit azi peste ziua de cintar. M-am suit pe el, si mai intii a aratat 81 kg blink.gif , apoi 67, apoi 72... drept pentru care i-am zis elegnat: "vita naibii", adica pardon i-am zis asa: "domnule cintar, trick or treat a fost ieri, asa ca azi ne grabim la examen si n-avem timp de nazdravanii. ne revedem in alta zi". Si dusa am fost.

Poze cu crocodil-cu-masca, si crocodil-fara-masca (uitasem sa mentionez ca buclucasa cutie cu cioco fuse strategic instalata de al meu EL fix in fata treadmill-ului, pe o masuta, ca in alta parte nu era loc lol.gif ).
Costumul de fapt era cu mov, dar din cauza materialului lucitor si a blitzului a iesit albastru.

Imagine
Imagine
Imagine

Acu' la somn am fugit, ca se cere! pupic.gif fetele!

buretel
w00t.gif w00t.gif E super costumul!!! Si cupilul un scuuump pupic.gif
Frumoasa sarbatoare, frumoasa traditie, cred ca este bucuria copiilor pe acolo wink1.gif
Poza aia cu ciocolata nu e buna, nu se pune blum.gif

Hai ca m-am amuzat cu cantarul, auzi la el, tupeu de borfas lol.gif lol.gif Eu l-as fi aruncat pe geam, ca stau la 2 lol.gif
anca veselie
simpatic rau cupilu'!
somn usor pupic.gif
sirafir
Buretel, de la et 9 nu scapa devil.gif yahoo.gif daca mai se joaca cu..mini-batoanele tale de cioco'! Auzi' ce nazdravanie pe el! Daca papai in loc de treadmilluiai atunci era un truth general valabil )).gif

Se vede ca este nuanta mov costumasul. Ce grija ai de copil, mamica cu talere echilibrate!
ganesha
Gata, am dormit, m-am trezit (cre'ca deja se vede, ca fresh mai sint lol.gif ). Am ramas dormid, alea 2 ore s-au transformat in 4, era sa ma dau cu capul de pereti cind am deschis ochii si am frinat cu ei fix in ceas. Dar parca mi-a prins bine, ma simt... alt om grin.gif
De-acum parca incepe sa ma ia nitel o adiere de pofte, desi am scapat de cutia magica, macar aia era cu un scop precis. Acum, prada crocodilului, un pungoi portocaliu nitel mai mare decit cutia magica devil.gif zace fix in calea mea, nustiucumnaiba, pe unde merg eu, apare si pungoiul. Sau cel putin asa mi se pare mie lol.gif

Macar ma simt ciudat, ca imi place atita de tare de rezultatele mele (asta ca sa nu zic ca-mi place de mine lol.gif lol.gif ) incit parca nici nu mai exista tentatii pe lume. Sa vedem cum se termina si ziua de azi...

Miine voia o prietena (si colega de trupa) sa mergem la prinz impreuna (e si ea vegetariana ca si mine, si avem cam aceleasi pasiuni, asa ca ne-am, magnetizat reciporc), mi-a scirs aseara ca vrea la Zen Gardens (un restaurant japonez vegetarian). Suna atiiiiiit de tentant (mai ales ca-s libera la prinz), dar vreau sa amin pe saptamina viitoare, nu vreau tentatii naughty.gif

pupic.gif fetele!
buretel
Pune o haina peste prada, sa n-o mai vezi in calea ta lol.gif

Eu cred ca tu esti foarte motivata, si motivanta pt altii wink1.gif , asa ca am incredere in tine ca nu vei scapa in tentatii pupic.gif

Ce fain ca mergi la japonez, I love sushi, chiar si vegetarian w00t.gif Si as manca wasabi ala cu orice laugh.gif
May
Eu nu inteleg ce cauta buretel in dulap la cupilu` crocodilu` w00t.gif w00t.gif w00t.gif
ganesha
Na ca s-a mai dus o zi... Miine dimi am in plan sa ma cintaresc; daca nu e gentilom, pe geam cu el, si desi nu stau nici la 2 si nici la 9 )).gif n-o sa-i placa - e din sticla lol.gif

Am mincat cumplit de putin zi, am avut un nod in git, din acela de oboseala acumulata, pur si simplu nu mi-a trebuit nimic. Sport n-am facut sustinut, dar am stat o gramada pe drumuri si in picioare. Asa ca se trece cu vederea.

Miine nu ma duc la prinz ca fetele, am dat-o nitelus cotita - oricum am de mers la scoala si de lucrat la un experiment.

Miine mai sper sa ajung la biblioteca, am un bratz de carti de dat inapoi, si vreau sa imprumut Hideous Kinky (the book, ca the movie il stiu deja pe de rost )).gif ).

Astea fiind zise, ma scurg spre iatac. O zi minunata sa se astearna la picioare pentru toata lumea!!! pupic.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 03:14 AM) *
Eu nu inteleg ce cauta buretel in dulap la cupilu` crocodilu` w00t.gif w00t.gif w00t.gif
lol.gif lol.gif lol.gif Acum am vazut si eu, ba mai stau si cu capu'n jos, sa-mi vine rau, dom'le, si alta nu doh.gif )).gif

G, de ce ai mancat asa putin? dry.gif Si mai ales, starea asta de epuizare, n-ar fi bine s-o tii sub control? sad.gif Eu cred ca ai nevoie de putina odihna, ai grija de tine hug.gif
Amazoana
Ce fain e gupiluuuuuuuuuuuuuu!!!! Si costumul e superb!
Te pup, o zi frumoasa! pupic.gif
ganesha
May, lol.gif si nu numai in dulap, e peste tot (ca s anu mai zic in sertarul cu dvd-uri, toata cariera lui e acolo!!! pupic.gif

Buretel, sa nu-ti vina rau, ca nu ai de ce. Esti pe-o parte, nu cu capul in jos. Poti sa zici ca dormi lol.gif lol.gif Am mincat putin ca nu intra, aveam senzatia aia de nod in git de la oboseala. Deocamdata n-am ce sa fac cu ea, abia in dec cind se termina scoala (examenele, deadline-urile...orele). pupic.gif

Dulci, si eu te pup!!! hug.gif

Azi ma simt mai om, m-am trezit mai tirziu, pe la 7. Am planuri mari, sper sa-mi iasa cu bine.

floare.gif
May
CITAT(ganesha @ 02-11-2007, 12:13 PM) *

May, lol.gif si nu numai in dulap, e peste tot (ca s anu mai zic in sertarul cu dvd-uri, toata cariera lui e acolo!!! pupic.gif

Vaiiiii cupilu` crocodilu` este fanul lui buretel, o venereaza, i-a facut altar in camera w00t.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 01:15 PM) *

CITAT(ganesha @ 02-11-2007, 12:13 PM) *

Vaiiiii cupilu` crocodilu` este fanul lui buretel, o venereaza, i-a facut altar in camera w00t.gif

Nope cupilu', toti sintem lol.gif (in dulap acolo e sub forma de Monopoly naughty.gif )
May
Buretel.... pazeste-te ca maine, poimaine vine toata familia crocodilu` peste tine in casa si te dau la impaiat oameni astia, sa aibe trofeul suprem lol.gif
ganesha
lol.gif

Mi se paru mie cam taios cind am iesit sa scot Dihanel afara (in pijamale), acum am aflat de ce: e -1 afara, cu feels like -5. Hi hi hi grin.gif Si bruma frumoasa de noiembrie...tare delicata mai e... gata, fug pe cintar si la treaba!
May
Ai ramas pe cantar sau nu ai mai avut timp sa ne spui rezultatele? Sau ai aruncat cantarul pe geam? unsure.gif
ganesha
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 05:39 PM) *

Ai ramas pe cantar sau nu ai mai avut timp sa ne spui rezultatele? Sau ai aruncat cantarul pe geam? unsure.gif

lol.gif taman ce-am deschis aici si m-ai si gasit. M-am luat cu trebi, coborisem de pe cintar inca de pe-atunci, am schimbat si ticker-ul (de la 64.6 la 64 blum.gif ). Cred ca mi-a ghicit gindurile, s-a cumportat exemplar... a scapat, e in baie, cu sticla intacta lol.gif

Of ce-mi palce de avataru' tau, sa mor nu alta. Ca sa nu mai zic ca ma tine departe de tentatii, chiar era sa bag o mina pin'la cot in punga copilului, si mi-a sarit in cap cartea de fizica ca am examen marti si mi-a mai sarit si avatarul tau... asa ca am dat punga mai incolo grin.gif
May
Bravoooo tine-o tot asa! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Si mie imi place rau avatarul meu si visez la ziua in care o sa imi pun poza mea )).gif. Ma gandeam sa imi lipesc o poza sugestiva pe frigider dar nu stiu de unde sa o iau... tre` sa rascolesc niste reviste... remy a zis ca imi aduce el o pagina din calendarul de la munca ( d-ala cu tipe dezbracate lol.gif)

Aaaaaaa mi-am luat linte, gata fiarta sa nu cumva sa muncesc prea mult si vroiam sa te intreb daca ai idei ce sa mai pun pe langa ea ca sa o fac asa ca o pasta tartinabila unsure.gif

Oare iese buna daca ii adaug ceva castraveciori murati sau ardei copti?
ganesha
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 06:01 PM) *

Bravoooo tine-o tot asa! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Aaaaaaa mi-am luat linte, gata fiarta sa nu cumva sa muncesc prea mult si vroiam sa te intreb daca ai idei ce sa mai pun pe langa ea ca sa o fac asa ca o pasta tartinabila unsure.gif

Oare iese buna daca ii adaug ceva castraveciori murati sau ardei copti?

Merci, merci. Lintea batuta eu o fac cu nitel ulei de masline, verdeturi toacate (la alegere), uneori castraveti murati tocati marunt, scursi si adaugati in linte, alteori ii tai rondele si ii asez direct pe tartina. Din linte batuta mai poti face si drobul de linte de la retete calculate, iese tare fain si-i bun si pe tartina, si ca pachetel la servici.Poti sa mai adaugi ceapa verde, orice-ti place tie. Daca iese prea virtoasa poti adauga putintel iaurt.
Pisik
Felicitari Ganesha! cheer.gif Trimite rezultatele astea bune si la mine. Si mai ales, mai multa vointa, ca a mea e in scadere blushing.gif
May
Merci, o sa incerc curand pupic.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 01:18 PM) *
Buretel.... pazeste-te ca maine, poimaine vine toata familia crocodilu` peste tine in casa si te dau la impaiat oameni astia, sa aibe trofeul suprem lol.gif
lol.gif lol.gif lol.gif Ce-mi place de cupilu ca e fanul meu naughty.gif blum.gif Asa ca ma las impaiat si despaiat anytime roll2.gif

Buna reteta de linte, eu am facut-o doar mancarica pana acum.

Si felicitari pt cantar! cheer.gif cheer.gif Cred ca a citit si el ce ii pregateam aici, si de atata sperietura s-a cumintit devil.gif
May
CITAT(buretel @ 02-11-2007, 09:40 PM) *

Asa ca ma las impaiat si despaiat anytime roll2.gif

Vaiiii Buretel are putza lol.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 10:50 PM) *
Vaiiii Buretel are putza lol.gif
mad.gif Ba nu blum.gif
May
Ai dat-o cu gel ca in bancul cu steluta? )).gif
buretel
dry.gif Care banc? lol.gif
ganesha
Bre!!!!! eu imi storc creierii la scoala aicishaia, vineri la 5 pm, si voua va arde de putze si de bancuri... putzina intelegere, dragelor lol.gif lol.gif

Apropo de motivatie, eu primesc in fiecare zi de la Running World citatu' zilei, care e, dupa cum zic ei "daily kick in the butt" (si chiar asa e). Iote de exemplu azi zicea asa:

"Obstacles are those frightening things that become visible when we take our eyes off our goals."

Henry Ford

pupic.gif
May
Era odata un club super tare unde nu aveau voie sa intre decat stelutele. Punctul nu stia cum sa faca sa intre si el la acel club si s-a hotarat totusi sa incerce. Isi ia inima in dinti si da sa intre pe usa dar il opreste paznicul si ii spune ca numai stelutele au voie aici. La care punctul: pai sunt steluta dar m-am dat cu gel )).gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 11:03 PM) *
Era odata un club super tare unde nu aveau voie sa intre decat stelutele. Punctul nu stia cum sa faca sa intre si el la acel club si s-a hotarat totusi sa incerce. Isi ia inima in dinti si da sa intre pe usa dar il opreste paznicul si ii spune ca numai stelutele au voie aici. La care punctul: pai sunt steluta dar m-am dat cu gel )).gif
lol.gif lol.gif lol.gif

Ganesha, iertare pupic.gif , eu n-am vorbit prostii, am fost provocata blum.gif Acum nah, am o criza de identitate, sunt punct, burete, steluta sau buretica? dry.gif laugh.gif

Frumos citatul wink1.gif La mine motivatia vine cand nu ma astept, si tot asa pleaca )).gif )).gif
dany
CITAT(ganesha @ 02-11-2007, 10:03 PM) *

Bre!!!!! eu imi storc creierii la scoala aicishaia, vineri la 5 pm, si voua va arde de putze si de bancuri... putzina intelegere, dragelor lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif Asa se intampla cand iti viziteaza " nebunele " jurnalul lol.gif lol.gif Ele gasesc motiv de voie buna din orice !!!
May
Mai ales cand e vorba de putza blushing.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 10:03 PM) *

Mda .... nici una dintre cele 2 " nebunele " ( may si buretelul ) nu se vor simti pentru ca nu vor stii exact ce sunt ....Punct , steluta , paranteza ..... cu gel sau fara gel )).gif )).gif
May
Eu sunt ``€`` lol.gif si buretel e ``$`` lol.gif

Neaparat cu gel naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.