Nusa

, tare tare ma bucur ca ti-au placut. Acusi acusi promit ca pun, ca stau si eu ca pe ace sa pun, dar nu mai apuc.
Am avut un weekend ciudat, nu m-am prea tinut de treaba, am o gramada de invatat dar nu prea mi-a stat capul la asta. Am luat-o de simbata dimineata pe aratura si nu prea m-am mai adunat. Asta e... o sa recuperez zilele astea...
-am fost la spa cu mami (proasta decizie); apoi daca tot am fost la spa cu mami, s-a gindit mami sa mergem la restaurant. Drept pentru care am mers la cel indian... de unde am plecat rostogolindu-ma (salata de linte, salata cu sos de iaurt, orez cu scortisoara, paneer cu sos, legume picante, naan... muuuult naan, sa fie sa nu trebuiasca).
-am re-inceput repetitiile, a fost tare fructuos ca am prins in sfirsit si eu o coreografie care-mi place foarte mult si si care e foarte foarte grea...Nu e pe muzica, ritmul e dat doar de finger cimbals (cum se cheama astea in romaneste?).
-o tipa din trupa mi-a dat o bluzita superba tare, n-am probat-o dar pare sa-mi fie putin mare - sper sa nu, ca e adorabila
-am fost aseara la prietena mea, prietena mea se plinge ca s-a ingrasat, ca are saptezecisi de kile (e mica de statura), ca vrea la sala da' nu vrea singura (ihhhhh), ca vrea sa repete coreografia lor (s-a inscris si ea la cursul de incepatori dupa ce a venit la un spectacol de-al nostru), dar se plinge ca nu reusestesa faca miscarile... una-n alta a fost tare fructuos cu munca de lamurire. In timp ce am mincat impreuna o caserola de struguri (de juma de litru) la ora 10 seara
-am fost la mama ieri, am nimerit la ora lor de masa.

Asa ca fuse
cheat weekend.
-pe saptamina asta n-am planuri, decit legate de examene si deadline-uri. Le-am trecut pe toate din noiembrie pe organizer-ul de pe perete si nu-mi ajung casutele alea sa scriu tot ce am de facut si de predat intr-o zi.
Acu' ca le-am ordonat pe toate cu liniuta, ma scurg si eu spre clasa, ca incepe ora acusi.
Pup fetele si le urez o saptamina minunata

!!!