La mine s-a facut nitel soare, am scapat de una dintre prezentarile cele stresante. Au ramas restul

Examenul de ieri a fost oribil - in mare parte din cauza mea, care
cauza n-a fost in stare sa invete.
In rest...
lumea toata ne parea... o portocala Multumesc fetelor dragelor pentru aprecieri la poze, vesti, cuvinte de suflet. Ma bucur pentru
Paula de ma topesc, tare e fain sa ai de sarbatori linga tine pe.... cine vrei tu sa fie linga tine. Si eu am o veste de felul asta, dar din cauza furtunilor sufletesti de anul asta nu ma pot bucura atit de tare de veste, si nici nu pot s-o zic cu glas tare pina nu o vad reala in fata mea. Da, incep sa am comportamente dubios-complusive, da' n-am rabdare acum sa ma lupt cu ele.

Oricum, la sfirsitul saptaminii viitoare am sa zic si eu vestea de care inca nu indraznaesc sa ma bucur!!!
Iar pe
Eu. as lua-o s-o plimb, cum nu, ca-s sigura ca s-ar tine de cuvint. Am vazut eu
undeva ca zimbeste din ochi
Iar pe
alinush si pe
nusa le

tare de tot!
Eu m-as duce acum sa ma culc, ca am dormit putin de tot, dar prietena mea s-a trezit ca ea vrea sa mergem impreuna la gym, si atit de tare vrea ca vad ca nu raspunde la telefon. Asa ca nu stiu ce sa fac...
Ma bucur ca am scapat de prezentare, patesc o chestie dubioasa in timpul expunerilor publice: cind prezint chestii legate de.. profesie ma stresez inainte, si-mi trece brusc in momentul in care ma uit in ochii audientei si ma aud prezentind. La dansat e invers... totul e ok PINA in momentul in care vad pe cineva ca se uita fix. Ca sa nu mai zic ce soc am avut la Dark Fire, cind au fost reflectoare si se vedea negru in sala, parca nu era nimeni, iar dupa finalul grandios s-a aprins brusc lumina... si am simtit ca ma scurg

CInd dansez in aer liber,
though, n-am probleme de astea: ma uit la cer, frunze, chestii si uit de oameni
Oricum, bottom line, prezentarea a stirnit interes, si ma bucur ca am mai bifat ceva.
Ieri am sportat ca la carte, o ora mare si intreaga. Azi sper la fel! Nutritional: si ieri si azi mi s-a lipit cite o pizza
personala de mina... ei comedie, oare ce cauta acolo?

fetele!!!