Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 09-11-2007, 06:30 PM) *

CITAT(ganesha @ 09-11-2007, 06:26 PM) *

pupic.gif fetele!!!

Am o stare doarte aiurea, sint irascibila si-mi vine sa pling din orice chichita. Ca sa nu mai zic si de Word-u' asta cretin, care cind ti-e lumea mai draga mai face el cite-o nazbitiie (mai ales la tabele lol.gif ).

Seara pupic.gif
O fi epidemie de stare nasoala? Ca si pe la altii including me, a trecut.Ptiu, ptiu (ma scuipai in san) sa piara!

pupic.gif La mine e de la ceasul asta care ticaie si raportul care trebuie sa fie gata... si ciuda ca n-am avut efectiv timp (din cauza altora, asta ma deranjeaza cel mai mult) sa lucrez la el pina acum... iar daca nu e gata repercursiunile sint nasoale de tooooot. Si in loc sa ma astepte un weekend ma asteapta 2 zile de lucrat sa-mi iasa ochii din cap, ca am examen luni, o prezentare urita de tot marti... si tot asa. cry.gif
Amazoana
Of ce nasol cand esti presat de timp.Pot sa te ajut doar cu un hug hug.gif
nusarich
Ganesha, spor in toate iti urez si cat mai multa inspiratie! Sincer, nu stiu cum rezisti si te admir rau de tot ca poti. BRAVO hi.gif !

In alta ordine de idei, eu m-am invatat sa fac tabelele in excel si apoi sa le copiez in word. Nu de alta, dar in excel lucrez mult mai usor cu ele. Asta dupa ce mi-am rontzait nervisorii cu tabelele in word. Spor la treburi si we cat mai fructuos! Poate apuci sa te si odihnesti asa, un pic, sa fii in forma saptamana viitoare.
ganesha
Dulci, hug-ul a prins super bine pupic.gif

Nusa pupic.gif eu folosesc SPSS pentru statistici, tabele in word folosesc numai "pe curat", cind am de predat ceva, nu le folosesc la functii si prelucrat date ca as muri cu ele de git lol.gif Excelul e de mii de ori mai onorabil (bine, e si facut pentru asa ceva). Dar e asa de enervaaaant, frate, cind tre' sa le asezi fromos in pagina, eventual asa, mai smecher, tabelul inconjurat de scris, alea alea, si sa te fereasca sfintul sa mai dai si-un copy-paste ca te-ai terminat.

Oricum, e predat, dus e!!!

Acum pe seara m-am relaxat gatind niste ciupe cu sos si cu cartofei, cu busioc si cu patrunjel toacat, sos de rosii... papa de iarna. E abia 6, asa ca am o seara inainte de... invatat si facut cumparaturi grin.gif Sper sa ajung si pe treadmill nitel.

Pup fetele! pupic.gif
nusarich
Ma bucur ca te citesc mai relaxata un piculet hug.gif .
Cum faci papa cu cartofei si ciumperci? Ca tare as face si eu, pentru mine cu de toate, pentru iubi faca ciupe.
ganesha
CITAT(nusarich @ 10-11-2007, 03:15 PM) *

Ma bucur ca te citesc mai relaxata un piculet hug.gif .
Cum faci papa cu cartofei si ciumperci? Ca tare as face si eu, pentru mine cu de toate, pentru iubi faca ciupe.

pupic.gif
Da, mi s-au mai adunat nitel boii acasa, desi acum lucrez la o prezentare, dar e abia 8 dimi si am destul timp, ca mai e si miine.
Pina la urma ieri m-a scos din circuit o durere crunta de cap, dar pina la urma m-a lasat ea, cind a vazut ca-mi vad de treaba si o ingor. Am fost la cumparaturile saptaminale, in sfirsit a venit si rindul cd-ului meu in masina (dupa ce vreo luna si ceva numa' ce a vrut EL s-a ascultat, ca nu se putea abtine lol.gif ) Dar pina la urma tot pe-a lor a ramas, ca eu voiam Rachmaninoff, iar crocodilu' voia partea 1 de la concertu' 4 a lu' Paganini, iar EL voia partea 3 de la Paganini, asa ca... a ramas pe-a crocodilului lol.gif

Am luat o gramada de fructe, rodii, pere, portocale.... o gramada, parca scrie celulita pe ele, serios de nu!!! Da' am luat si nuci, migdale, si alte lucruri mai pamintene si mai nezaharoase. Miercuri incepe Postul cheer.gif

Pe mincarica de ciupe o fac asa
:
(eu folosesc portabello, ca-mi plac cel mai tare la gust) Tai ciupele si le pun la fiert sa lase toata apa,cu niscaiva condimente. Tai cartofii si-i pun la fiert pina sint gata pe jumate. Scot ciupele, le strecor, pastrez zeama. Iau un polonic de zeama, o lingura de ulei, pun in oala impreuna cu ceapa, 2 catei de usturoi si ce condimente sau legume imi mai trec prin cap. Dupa 2-3 minute adaug ciupele, le las alte 2 minute, adaug cartofii, pun zeama de la ciuperci cit aproape sa acopere tot si vreo 3-4 linguri de pasta de rosii. Las sa fiarba scazut pina sint gata cartorii, sting focul, adaug verdeata toacata, pun capac, si la sa se aseze vreo 15 minute. E dementiala!!!
nusarich
Saru' manutele pentru reteta.
Ama.ro
Buna, fetele! pupic.gif Trec si eu pe aici dupa 100 de ani.. )).gif
Ganesha.. ia zi-mi...ce ai facut cu tentativa de keto?(am rasfoit nitel din urma da' n-am gasit...nici n-am rabdare.. grin.gif )
In alta ordine de idei: cum reusesti sa faci atatea??
Eu tocmai ce am avut o usoara depresie zilele trecute si zau daca fac macar jumatate din cate faci tu.. sad.gif
buretel
Ola Turbo-mum blum.gif
Deci ai scapat de o predare, si deja te pandeste alta doh.gif
Eu cred ca tu functionezi cu baterii Duracell, altfel nu-mi explic energia ta )).gif pupic.gif
ganesha
Nusa, Ama, Buretel pupic.gif floare.gif

Mie-mi vine sa ma sui pe pereti, cred ca am sa ajung sa urasc uichendurile , ca e mai multa treaba ca la timpu' saptaminiiiiiii lol.gif

Ama, despre keto n-ai sa gasesti detalii, chiar de cauti, ca nu sint. Pentru ca din cite observ se confunda foarte mult cu alte nazbitii, si... e periculos. Eu am mai zis una alta, dar n-ai mai intrat (chiar si la tine in jurnal, parca). Cind ziceai tu ca tii keto aruncasem un ochi peste meniurile tale wink1.gif blum.gif dar ele nu erau keto, ci Atkins, si de aia te simteai asa cum te simteai. Din pacate keto nu poti tine dupa ureche sau din auzite, trebuie documentare serioasa inainte (cartea lui McDonald e aur, se gaseste pe net in pdf) si muuulta multa grija, numarat calorii, tinut cont de fibre si de procente, calculat carbii neti nu carbii bruti, etcetcetc. Ca daca nu, atunci se cade ori in plasa disociatului, ori in cea a Atkinsului, una mai periculoasa si mai incomoda ca cealalta.

pupic.gif fetele. Asa-mi doresc sa simt niste coclauri sub talpi, si sa vad un cer inalt sus... si... offff
bpaula
salutare

grea saptamana am avut, bine ca a venit si week-endul wacko.gif
dar cand ma uit la programul tau am senzatia ca am fost in concediu tease.gif

iti urez sa ai cat mai multa energie...si sa mai prinzi si tu momente de respiro
ganesha
Paula pupic.gif Si un mare pupic.gif si pentru LadyE si sirafir pe care le vad mereu pe aici. Si un l;a fel de mare pupic.gif pentru toata lumea.

Eu mi-am promis mie sa scriu in fiecare zi, ca sa urmaresc traiectoria, dar acum nu-mi vine deloc. Ma simt looooow de tot, ieri am dat apa la soricei jumate de zi, apoi jumate de seara am fost la prietena mea unde a dat ea apa la soricei... si drept pentru care am zis ca azi o scot din casa si o iau cu mine la repetitii, ca e si ea... aspiranta, si sa vad de fapt cum e si cita munca e grin.gif

Nu am mai facut sport in adevaratul sens al cuvintului de aproape o saptamina (dupa vagile mele memorii), am facut alte chestii, dar nu asta. Carbii rai pe care ii tot maninc in ultimele citeva zile au inceput sa se vada, e de-a dreptul depresant cum li se vede efectul IMEDIAT (si chiar si lumea observa) sub forma de un strat puffy si de o ...consistenta ciudata deasupra muschiului. Cel mai rau e ca acum am alte prioritati ginditoare, si n-am nici un chef sa gindesc logic si rational despre "ce maninc azi".

M-am uitat aseara la Little Children... no comment...

Am terminat ieir Hideous Kinky, mi se intimpla intotdeauna cind termin de citit o carte care se muleaza pe mine sa ma simt de parca sint singura in mijlocul unui mare gol. Aia e una dintre cartile in care mi-ar place sa traiesc.

Miine am examen - m-am blocat, nu mai pot sa invat; marti am de facut o prezentare...

Planuri consistente nu am, si cind n-am sa am rezultate, am sa stiu de ce - uite de asta lol.gif

Pup fetele si le doresc senin in suflete!!!!! pupic.gif
nusarich
Ganesha, iti urez multa putere de munca si bafta cat cuprinde! Stiu ca poti, si si tu stii ca poti, doar ca esti obosita tare de tot. O sa vezi ca or sa treaca toate asa cum au trecut si celelalte. Lasa carbii rai in pace, sau nu le mai da atentie, ca te distrag de la cele importante.
Spor s bafta la examene si prezentari!
ganesha
Eu mi-s tot plouata, dar am planuri mari pe saptamina asta lol.gif Pe carbii rai i-as lasa eu, da' nu ma lasa ei pe mine. lol.gif Nici repetitia de ieri, la singe, n-a reusit sa-mi adune endorfinele si serotoninele acasa... da' macar am reusit sa am febra musculara lol.gif Geeeeez.... ce prapadita sint!

Am adunat niste poze intr-un album. Le-am pus aici.

Pup fetele si le urez o saptamina minunata!!!!! pupic.gif floare.gif
nusarich
Ganesha, superbe pozele! Ce mare a crescut Dihanel... Nu-mi vine sa cred. Imi place ca sunteti fotogenici cu totii, nici macar unul nu se dezminte!
bpaula
am venit sa pup fata si sa ii dau energie...nu aveam asa multa, dar de ieri am primit vesti tare bune...prietena mea scumpa si draga vine in vizita la mine de Craciun si plecam impreuna (si cu sotii) pentru 3 zile la Viena...abia astept sa vad targul de Craciun de acolo yahoo.gif

pupici dulci si energici pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Eu.
CITAT(ganesha @ 12-11-2007, 03:48 PM) *

Eu mi-s tot plouata, dar am planuri mari pe saptamina asta lol.gif Pe carbii rai i-as lasa eu, da' nu ma lasa ei pe mine. lol.gif Nici repetitia de ieri, la singe, n-a reusit sa-mi adune endorfinele si serotoninele acasa... da' macar am reusit sa am febra musculara lol.gif Geeeeez.... ce prapadita sint!

Am adunat niste poze intr-un album. Le-am pus aici.

Pup fetele si le urez o saptamina minunata!!!!! pupic.gif floare.gif

nu mai iei la tine sa ma plimbi la valuri si la rosh' de frunze? pray.gif
ca ti-as imprastia io norii aia ce te tot ploua wink1.gif
o saptamana cat mai buna iti doresc!
julyalina
am scris si eu putinmai mult si a picat netul devil.gif reiau pe scurt:
am vazut pozele. super! vreau si eu sorry.gif toti sunteti niste draguti si sunteti f fotogenici smile.gif iar dihanel este criminal smile.gif

te pupic.gif si spor la treburi, turbo-mam !
ganesha
La mine s-a facut nitel soare, am scapat de una dintre prezentarile cele stresante. Au ramas restul lol.gif Examenul de ieri a fost oribil - in mare parte din cauza mea, care cauza n-a fost in stare sa invete.

In rest... lumea toata ne parea... o portocala

Multumesc fetelor dragelor pentru aprecieri la poze, vesti, cuvinte de suflet. Ma bucur pentru Paula de ma topesc, tare e fain sa ai de sarbatori linga tine pe.... cine vrei tu sa fie linga tine. Si eu am o veste de felul asta, dar din cauza furtunilor sufletesti de anul asta nu ma pot bucura atit de tare de veste, si nici nu pot s-o zic cu glas tare pina nu o vad reala in fata mea. Da, incep sa am comportamente dubios-complusive, da' n-am rabdare acum sa ma lupt cu ele. lol.gif Oricum, la sfirsitul saptaminii viitoare am sa zic si eu vestea de care inca nu indraznaesc sa ma bucur!!!

Iar pe Eu. as lua-o s-o plimb, cum nu, ca-s sigura ca s-ar tine de cuvint. Am vazut eu undeva ca zimbeste din ochi blum.gif

Iar pe alinush si pe nusa le pupic.gif tare de tot!

Eu m-as duce acum sa ma culc, ca am dormit putin de tot, dar prietena mea s-a trezit ca ea vrea sa mergem impreuna la gym, si atit de tare vrea ca vad ca nu raspunde la telefon. Asa ca nu stiu ce sa fac...

Ma bucur ca am scapat de prezentare, patesc o chestie dubioasa in timpul expunerilor publice: cind prezint chestii legate de.. profesie ma stresez inainte, si-mi trece brusc in momentul in care ma uit in ochii audientei si ma aud prezentind. La dansat e invers... totul e ok PINA in momentul in care vad pe cineva ca se uita fix. Ca sa nu mai zic ce soc am avut la Dark Fire, cind au fost reflectoare si se vedea negru in sala, parca nu era nimeni, iar dupa finalul grandios s-a aprins brusc lumina... si am simtit ca ma scurg lol.gif CInd dansez in aer liber, though, n-am probleme de astea: ma uit la cer, frunze, chestii si uit de oameni lol.gif
Oricum, bottom line, prezentarea a stirnit interes, si ma bucur ca am mai bifat ceva.

Ieri am sportat ca la carte, o ora mare si intreaga. Azi sper la fel! Nutritional: si ieri si azi mi s-a lipit cite o pizza personala de mina... ei comedie, oare ce cauta acolo? lol.gif

pupic.gif fetele!!!
bpaula
cand o sa cresc mare vreau sa fiu ca tine grin.gif ...problema e ca sunt deja cam mare si n-am devenit asa, dar mai sper poate poate...

mai nou visez sa plec din tara, sa stau intr-un orasel mai mic fara praf...nu mai suport praful din orasul asta, m-am facut si alergica si paranoica si stresata...uffffffffff

vreau la marea ta si la copacii de acolo sa alerg dupa Dihanel
nusarich
Bravo Ganesha pentru prezentare clap.gif ! Stiam eu ca poti. Nu te mai stresa nici cu prezentarile, nici cu dansul. Cred ca toata lumea are trac, indiferent de moment.
ganesha
Ma gindeam in seara asta - ca tot incepem sa asteptam oficial Craciunul de miine (incepe Postul), la cit de frumoase sint luminitele alea de se aprind in ochii de copil, si la cit de efervescenta e bucuria de copil... in pijamale si cu un cadou surpriza in brate (o carte, de data asta - ca de cele mai multe dati - toate cele 7 cronici ale Narniei, cadou surpriza de la tatal propriu, care s-a intors din alt oras mult dupa ora de culcare, si a carui venire, normaol, a atras pasi zdup zdup de sus din dormitor blum.gif )

Imagine

Imagine

(Si in alta ordine de idei mi-am mai adus aminte si de jurnalu' ala de asteptat Craciunul, de l-am deschis acum 2 ani pe idieta, si mi-am adus aminte SI de povestile zise de Paula acolo...)

Iar eu am mincat azi num'a junk food (pizza, cola, budinca de vanilie, da' m-am incadrat in calorii, fratilooor, 1278 am insumat tease.gif

Pup fetele pupic.gif
buretel
Bucuria lu' cupilu' se manifesta identic si la mine, desi am ...hat...ani peste el )).gif Craciunul e un moment atat de special, magic, incat, vrei nu vrei, devii copil.

Vorbesc putin in dodii azi, dar sunt racita cry.gif
pupic.gif
Amazoana
Neata
Uaaauuuu,ce cartulie a primit gupilu'. Mi-o imprumuta si mie dupa ce o citeste? biggrin.gif tease.gif
Daaaa, sustin cu tarie ideea ta de a astepta in mod oficial Craciunul. cheer.gif

CITAT(buretel @ 14-11-2007, 11:39 AM) *

Bucuria lu' cupilu' se manifesta identic si la mine, desi am ...hat...ani peste el )).gif Craciunul e un moment atat de special, magic, incat, vrei nu vrei, devii copil.

Vorbesc putin in dodii azi, dar sunt racita cry.gif
pupic.gif

Multa sanatate, bolnavioaro! pupic.gif
buretel
CITAT(dulcikatty @ 14-11-2007, 09:47 AM) *
Daaaa, sustin cu tarie ideea ta de a astepta in mod oficial Craciunul. cheer.gif
Ma bag si eu cheer.gif cheer.gif santa2.gif
CITAT(dulcikatty @ 14-11-2007, 09:47 AM) *
Multa sanatate, bolnavioaro! pupic.gif

hug.gif Multumesc. Acum m-am infofolit cu hainuta pe mine, si cele 2 esarfe la gat lol.gif
Amazoana
Esti la serviciu, Buretel? Nu poti pleca acasa sa stai in pat?
nusarich
Ma inscriu si eu pe lista cu Craciunul. Adica si pe lista Mosului si pe lista cu asteptarea. As vrea sa tin si eu postul asta, ca oricum e mai usurel si e mai placut (pentru mine) decat cel de la Pasti, in postul ala imi aduc aminte mult de mamicul meu si nu rezist psihic prea mult timp.
Deci: de azi mancam mancarici vegetale si din cand in cand peshtuc. Bun, si pentru dezintoxicare si pentru spirit.

In alta ordine de idei: vreau si eu cartulia aia maaare, gupilu' abia o tine in brate, n-o da si la oameni mari grin.gif ?
aki
Salut.In sfirsit am ajuns si eu pe la tine.Frumoase poze si voi atit de fericiti w00t.gif .Lui Dihanel ii atirna limba intr-o parte ca al lui Graph.Cite o data imi pare ca-i va cadea din gura lol.gif
Cutia cu nisip e pentru el? blink.gif
Eu.
sanatate pupic.gif
gupilu, e demential; vreau si eu unul cu asa ochisori si asa zambet

ca tot veni vorba de zambet si ochi - e normal ca zambeam din toate cele (ochi, buze, suflet...) ca doar priveam fotograful....vorba ta, al meu El blushing.gif dupa care ma topesc
multumesc de aprecieri give_rose.gif
buretel
CITAT(dulcikatty @ 14-11-2007, 10:08 AM) *
Esti la serviciu, Buretel? Nu poti pleca acasa sa stai in pat?

Nu pot pleca, am f multa treaba sad.gif
ganesha
Nu dragelor, nu imprumut cartea ca mai bine facem sezatoare literara, cu ceai cald si pijamale si-i citim Narniile lui Lewis pina vine Craciunul. Bun asa?

Scrisoare de noiembrie venita de dimineata:

Imagine

Imagine
Amazoana
Iooooooooooi, ce faaaain!Da' a intarziat ceva scrisoarea asta a ta, ca deja tre sa vina scrisoarea cu zapada a Mosului.
Facem claca; si daca venim toate citim bilingv, trilingv, de fapt...multilingv, ca facem combinatii si permutari wacko.gif Dar la cat e de groasa cartea, trebuie sa ne tii toata luna decembrie grin.gif pupic.gif
aki
CITAT(ganesha @ 14-11-2007, 04:44 PM) *

Nu dragelor, nu imprumut cartea ca mai bine facem sezatoare literara, cu ceai cald si pijamale si-i citim Narniile lui Lewis pina vine Craciunul. Bun asa?

Scrisoare de noiembrie venita de dimineata:

Imagine

Imagine

Ce frumos w00t.gif
Esti foarte melancolica, draga hug.gif
ganesha
Ptiu drace, nu-s melancolica, aia e tristete, deprimare... alte nebunii. Doar imi place ce-i frumos si atinge sufletelul! floare.gif
amalia0701
pupic.gif
Mi-am amintit ca si Ioana m-a rugat sa-i iau Cronicile anul trecut, la noi sunt in editura Rao mai multe.
Le-ma gasit Narnia
pupic.gif e o idee pentru Mos Nicolae, pana atunci termina si cu tezele si o sa fie un pic mai libera.
Acu mandra mea citeste Maxime si cugetari inainte de culcare.
pupic.gif
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 14-11-2007, 06:41 PM) *

pupic.gif
Mi-am amintit ca si Ioana m-a rugat sa-i iau Cronicile anul trecut, la noi sunt in editura Rao mai multe.
Le-ma gasit Narnia

Cum adica "mai multe"? Ca n-a scris nenea Lewis mai mult de 7 cronici... Noi aveam pina acum 2 in carti separate, pe care crocodilu' le devoreaza, acum e fericit ca le are in cartea cea mare... care are si harta Narniei biggrin.gif De mos Neculai probabil am sa-i iau The TreeHouse book, ca miriie dupa ea denustiucind. Si un lava lamp de Craciun... iar de ziua lui trebuie sa scornesc mult si bine, sa-mi vina o idee )).gif
Nessie
Vezi daca te tenteaza ceva din chestiile astea cul. wink1.gif
nusarich
CITAT(ganesha @ 14-11-2007, 08:48 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 14-11-2007, 06:41 PM) *

pupic.gif
Le-ma gasit Narnia

Cum adica "mai multe"? Ca n-a scris nenea Lewis mai mult de 7 cronici... Noi aveam pina acum 2 in carti separate, pe care crocodilu' le devoreaza, acum e fericit ca le are in cartea cea mare... care are si harta Narniei biggrin.gif De mos Neculai probabil am sa-i iau The TreeHouse book, ca miriie dupa ea denustiucind. Si un lava lamp de Craciun... iar de ziua lui trebuie sa scornesc mult si bine, sa-mi vina o idee )).gif

Sunt mai multe carti, asta a vrut Amalia sa zica. Adica 7, intr-un set.
aki
G ce virsta are Baietelul tau? blushing.gif
ganesha
Nusaaaaaa, doh.gif pricipisi, intr-un final, mi se paru ca mai multe de fera la... mai mult de 7 doh.gif Vezi ce face scoala asta din mine? lol.gif lol.gif

Crocodilu' e in clasa a 3a, implineste 8 ani cu 3 zile inaintea Ajunului Craciunului. wink1.gif
ganesha
Azi a fost ziua prietenei mele, asa ca am mincat tort si niste pizza cu crusta super subtire. De miine, din nou la Postul cel linistit. A, si am baut bere doh.gif Nu stiu ce mi-a venit, miine la sport am sa-mi dau cu pumnii in cap, mare timpenie mare.

Prietena mea s-a tuns, era superba, nu m-am putut opri din facut poze, am pozat-o din toate unghiurile si directiile, mai ales cu gerbera galben aprins pe care i-am dus-o. rolleyes.gif

In rest, a fost o zi nebuna cu alergat de colo colo, ore multe, of.

Azi cind am fost la chiropractor, cind am intrat cu totii la el (acum mergem doar o data pe luna) se uita luuuung si zice: "A, did you get thinner?" La care crocodilu' cica "yesss, she got thinner and thinner" lol.gif Oricum, eram imbracata si in fusta, si a contribuit si asta naughty.gif Ma deranjeaza comentariile astea cind vin de la persoane cu care ma intilnesc pe strada, da' cind vine de la unu' din medicii mei, pai atunci pica tare bine yahoo.gif

Pup fetele si le urez o zi minunataaaaa! pupic.gif
nusarich
'Neata!

Pai e bine sa mai primesti un compliment de-asta din cand in cand, face bine la neuron... pupic.gif
aki
CITAT(ganesha @ 14-11-2007, 09:56 PM) *

Nusaaaaaa, doh.gif pricipisi, intr-un final, mi se paru ca mai multe de fera la... mai mult de 7 doh.gif Vezi ce face scoala asta din mine? lol.gif lol.gif

Crocodilu' e in clasa a 3a, implineste 8 ani cu 3 zile inaintea Ajunului Craciunului. wink1.gif

Sa-ti traiasca ,draga Anda give_rose.gif
ganesha
CITAT(nusarich @ 15-11-2007, 08:48 AM) *

'Neata!

Pai e bine sa mai primesti un compliment de-asta din cand in cand, face bine la neuron... pupic.gif

Mai ales cind vine de la un health professional care e obiectiv!!! La fel de mult mi-a placut si cind am mers la examenul anual la doctorul de familie, si mi-a aratat fromos graficul in comparatie cu anult recut si acum 2 ani. In schimb, de partea cealalta sta mama prietenei mele, din cauza careia vad negru cind o aud (ca de ex aseara): "vai, tu, da' avea dreptate fiica-mea ca ai slabit, da' ce fain ai slabit. vezi tu, mai fiica-mea, ea slabeste, tu te-ngrasi". doh.gif doh.gif doh.gif

Akisorule, hug.gif

Eu dupa ziua nebuna de ieri am avut o noapte si mai nebuna - Dihanelul a fost deranjat la burta si neobisnuit fiind cu senzatia, plingea la fiecare crampisor, plus al meu sotz a fost pe pager care a sunat la 2, plus scos catelul afara de vreo 4 ori in total.. sorry.gif Azi se pare ca inlocuiesc orele care incep la 8 cu un somnic care va incepe cind pleaca toti de-acasa, ca saptamina viitoare am 2 prezentari blum.gif si un examen.
nusarich
Sanatate multa Dihanelului, e greu cu animalutze care sufera. Mie mi se face inima cat un puricel cand il vad pe al meu si ca stranuta (el nefiind obisnuit), nu mai zic cand a facut blocaj renal... Mi-e asa o mila de ei ca nu pot spune "Au, ma doare acolo..." de mi se rupe sufletul.
sirafir
Ganesha l-ai dat pe crocordil la 5 ani si 9 luni la scoala? huh.gif Cred ca este cel mai micut din clasa..Este capricorn simpaticutul tau, di'colo estem asa ambitios biggrin.gif
ganesha
Sirafir, scolile engleze incep la 5 ani (adica trebuie sa implinesti 5 ani pina la 31 dec al anului respectiv) iar cele franceze la 6 ani (acelasi principiu cu 31 dec). Deci se poate spune ca... intr-un fel, a fost dat tirziu la scoala. E sagetator.

Nusa hug.gif si mie mi se rupe inima de el, da' parca si de mine lol.gif Acum el e bine si zburda de colo-colo, iar eu am niste ochi cirpiti... Da' bine ca totul e bine! Intr-adevar, e atit de groaznic ca ei nu vorbesc, si stau si pling acolo si cer mingiati, si nu le dai de cap, si pina te prinziiiii. Da' tot mai greu e cu sugari lol.gif (dar la capitolul asta eu am terminat, la animale nu)
buretel
pupic.gif fata harnicuta hug.gif
Si sanatate lui Dihanel, dragul de el pupic.gif
anca veselie
floare.gif
sirafir
doh.gif ai spus ajun, nu 3 zile inaintea zilei propriu-zise. 20 decembrie sa fie? Ca din 21 ii capricornul. Hug maaaare obosicei hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.