Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Daca vrei poti!
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
ganesha
pupic.gif Buretelul si Ancul!!!

Sirafir, Sagetator: 22/11-21/12; Capricorn: 22/12-19/1. Ultima zi de Sagetator e 21/12.
sirafir
De aceea nu trebuie sa ai incredere in sursele romanesti! Gasisem 21 prima zi de capricorn.
pupu maaaare scumpa perseverenta incredibila mamica, sotie si persoana!
ganesha
CITAT(sirafir @ 15-11-2007, 06:29 PM) *

De aceea nu trebuie sa ai incredere in sursele romanesti! Gasisem 21 prima zi de capricorn.
pupu maaaare scumpa perseverenta incredibila mamica, sotie si persoana!

Eu n-am gasit vreo sursa (romaneasca sau nu) care sa zica altfel. Oricum, astea-s.... prostii, horoscopeala adevarata e muuult mai mult de-atita, zodiile nu e ce scrie in ziare si reviste. pupic.gif
sirafir
Atunci am gasit eu (fix) sursa romaneasca care a spus asta mad.gif. Eu nu citesc din ziare/reviste, ci carti wink1.gif
ganesha
CITAT(sirafir @ 15-11-2007, 06:40 PM) *

Atunci am gasit eu (fix) sursa romaneasca care a spus asta mad.gif. Eu nu citesc din ziare/reviste, ci carti wink1.gif

Carti, ziare, reviste lol.gif lol.gif lol.gif Poate i-o fi scapat sursei aleia... Carti sint multe, tratate sint putine... Tot ce zice "nativii din zodia ... sint... si fac... si sint predispusi... si ..." si "nativii din zodia... se inteleg cu nativii din zodia..., dar au conflicte cu nativii din zodia... " sint la fel de bazate ca horoscopul ala pitit pe ultima pagina din cotidian. Ca "se potriveste" si e fun si poate deveni captivant,asta e alta mincare de peste... da' nu e citit in zodii.
aki
Graphutului meu i-a iesit o pata rosie la burta si se linge si se scarpina nu stiu ce are.Ma gindeam ca poate purici de la ciinii de afara,dar are curelusa la git de purici si nu pot fi ei.Ma gindesc sa ma duc cu el la clinica,dar cind ma gindesc ca acei vor sa cistige pe cinele tau ma doare capul.Iti spun un brat de neajunsuri numai sa scoti banii. doh.gif
ganesha
CITAT(aki @ 15-11-2007, 06:48 PM) *

Graphutului meu i-a iesit o pata rosie la burta si se linge si se scarpina nu stiu ce are.Ma gindeam ca poate purici de la ciinii de afara,dar are curelusa la git de purici si nu pot fi ei.Ma gindesc sa ma duc cu el la clinica,dar cind ma gindesc ca acei vor sa cistige pe cinele tau ma doare capul.Iti spun un brat de neajunsuri numai sa scoti banii. doh.gif

Akisor, du-l la doctor, ca poate are o eczema ceva ce se poate extinde sau, mai rau, se poate transmite la om, poate e ceva bacterial.. si cu fetita in casa, nu-i de glumit. Stiu ce zici cu banii, da; mai bine sa fii sigura ca totul e ok. La fel de bine poate sa nu fie nimic, da' nu-i de joaca. Te pupic.gif

Dihanel acu' doarme duuuus, se reface dupa as-noapte... Iar eu, normal, nu dorm, ca doar eu is om, ce-i pasa lui? lol.gif
sirafir
Stiu ca nu e citit in zodii! mad.gif De ce ai impresia ca nu stiu ca presupune mai mult smile.gif
ganesha
CITAT(sirafir @ 15-11-2007, 06:51 PM) *

Stiu ca nu e citit in zodii! mad.gif De ce ai impresia ca nu stiu ca presupune mai mult smile.gif

Tu fata draga, eu nu-mi dau cu impresia despre ce stie lumea, eu ma discutam despre ce se iegzista pe piata. Si despre horoscoape, pentru ca eu am un cui maaare cu ele. )).gif

Am reusit sa ajung si la sala, si inapoi de acolo. Raportez 45 de min de cardio care m-au lasat nesatisfacuta. Am sa completez probabil diseara. Acum trebuie sa pescuiesc crocodil de la scoli.
sirafir
Ok smile.gif Da, indeed, cuiul este intemeiat dry.gif
Pup again, ca tare mi-i dor de tine, or de the old crew!
ganesha
Cum ti-i dor de mine, sirafirule, ca dara stii unde sa ma gasesti... pe toate caile (mai putin nr de tel, da' daca vrei ti-l dau )).gif ) pupic.gif

Asheee, se facu fata cuminte si pune meniuri:

MD: o rosie + meatless meatballs+ patrunjel tocat
Snack dupa sala: 12 migdale crude
P: supita de rosii+paste integrale; mincarica de linte+rosie si conopida murata (de am scris si la bucataria noastra de ele)
C: 1.4 oz halva cu fistic

Total: 1209 calorii, 34% grasimi (buneeeeee), 3% grasimi rele, 47% carbi, 20% proteine, 42 g fibre, o colesterol, 1460 mg sodiu. Multumita foc:
Citat:
"A high-fiber breakfast can help you lose weight and reduce your risk for heart disease, stroke, and type 2 diabetes.
You met your water consumption goal!
You have eaten fiber-rich foods. This is a good indicator of a healthy diet.
Saturated fats only accounted for 3.0% of your calories. Good job staying below the 9% limit!
You consumed 10458 IU of vitamin A. This is 349% of the recommended daily value for women.
Too few calories. Consuming too few calories can decrease your metabolism. This will hurt your long-term weight loss efforts.
Note: Make sure you have entered all of your foods for the day."

Sport: doar ce am raportat deja.

Inchin ode halvalei autentice, cu susan si fistic! Sa traiasca si sa mai vina pe la mine, ca numa' de chestii bune e plina! )).gif

Astea fiind zise, eu ma duc la iatac. O zi minunata sa incepa!!! pupic.gif fetele!
amalia0701
pupic.gif
julyalina
sanatate lui Dihanel ! si spor la treburi turbo mam hug.gif sau odihana placuta pupic.gif oricum una din ele sigur blum.gif

CITAT(ganesha @ 16-11-2007, 05:01 AM) *

Total: 1209 calorii, 34% grasimi (buneeeeee), 3% grasimi rele, 47% carbi, 20% proteine, 42 g fibre, o colesterol, 1460 mg sodiu. Multumita foc:
Citat:
"A high-fiber breakfast can help you lose weight and reduce your risk for heart disease, stroke, and type 2 diabetes.
You met your water consumption goal!
You have eaten fiber-rich foods. This is a good indicator of a healthy diet.
Saturated fats only accounted for 3.0% of your calories. Good job staying below the 9% limit!
You consumed 10458 IU of vitamin A. This is 349% of the recommended daily value for women.
Too few calories. Consuming too few calories can decrease your metabolism. This will hurt your long-term weight loss efforts.
Note: Make sure you have entered all of your foods for the day."

G, pe ce site iti face tie evaluarea asta ?

CITAT(ganesha @ 16-11-2007, 05:01 AM) *

Inchin ode halvalei autentice, cu susan si fistic! Sa traiasca si sa mai vina pe la mine, ca numa' de chestii bune e plina! )).gif

suuuupeeeer )).gif mi-ai facut o poftaaaaa drool.gif
Nessie
Halvaua are pe la noi 50% carbi rai, adica zahar. devil.gif Sa n-o vad in casa, ca sar pe ea. )).gif

Bravo pentru raportul de ieri. cheer.gif
nusarich
Bravo pentru raportul super! Ma bucur sa aud ca Dihanelul s-a reparat.

Si eu sunt fan halva.
buretel
Si mie imi place halvaua, dar de cacao only drool.gif

Canarule, cred ca G tine jurnal aici http://www.calorie-count.com/ wink1.gif
axe10
O intrebare: cand zic americanii in retete 2/3 cup of...cat e "cup" ala?
axe10
Am gasit ce ai scris la sucuri...nu am inteles dar stiu raspunsul tau!
ganesha
pupic.gif fetele!!!

Amelie, pupic.gif si eu tare de tot!

Alinush, pupic.gif si sarumina de ginduri! Calculele le fac pe www.myfooddiary.com

Nessie, hug.gif eu abia stau cu halvaua aia, da' cind imi trebuie rog EL-ul sa-mi taie o bucatica masurata (stie el cit) si apoi o pune el bine unde stie (eu nu stiu )).gif ). Eu ma refeream la halvaua aia.... autentica, de import, pe care scrie cu litere omidice. Carbi are putini, si care sint pe acolo sint de la susan si de la fistic. Are grasimi bune o tona si proteine cheer.gif

Nusa, pupic.gif

Axe floare.gif , am zis si la retete calculate, unde am pus chiar si o poza. Nu stiu cum sa explic, dar eu am masurat in "cups" de cind ma stiu, de cind eram in RO, pentru ca eu n-am avut niciodata cintar de bucatarie, si masuram totul in "volum", adica cu o cana de aia de 1 litru gradata. Un "cup" e ceea ce corespunde la 250 de ml.
Ca un exemplu, daca pui ...linte grin.gif pina unde e gradat 250 ml, atunci ai acolo 1 cup de linte.
Nessie
Am venit cu pupic.gif si cu flowers1.gif ca imi esti tare draga! Fara motive speciale. blushing.gif Un weekend mirobolant sa ai! biggrin.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 16-11-2007, 06:38 PM) *

Am venit cu pupic.gif si cu flowers1.gif ca imi esti tare draga! Fara motive speciale. blushing.gif Un weekend mirobolant sa ai! biggrin.gif

pupic.gif hug.gif ca acum blushing.gif

Al meu copil azi s-a intors de la scoala ca si-a uitat.... rucsacu' acasa. Pai daca nu i l-am pus eu in spate dimineata... lol.gif Si taica-su facea spume, ca el il duse la scoala si se grabea la servici lol.gif

Ce imi place mie la post e ca maninc halva si zacusca. In rest ma tin departe. Acu' ca am identificat asta, ar trebui sa ma gindesc ce fac de mincare asa... mai caldutz.

Ama.ro
Maaaama ce pofta mi-ati facut cu halvaua aia.. doh.gif
Pai si de unde luam noi ..in Romania..halva buna?? unsure.gif
Ca acum ma duc dupa ea..
danyhoney
Declar ca nu mai intru pe aici pana nu se termina sezonul halvalei grin.gif tease.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 16-11-2007, 07:33 PM) *

Declar ca nu mai intru pe aici pana nu se termina sezonul halvalei grin.gif tease.gif

Sau pina se termina halvaua mea ascunsa bine lol.gif Lasa ca de-acu' am s-o mentione discret. Ne-am reintilnit ieri, de aia am fost asa patimasa lol.gif

Ama.. nu stiu, magazine arabesti nu sint? Eu o iau de la raionul "exotic" de la alimentara mea uzuala.
danyhoney
Fa-mi si mie o programare la o intalneala cu ea lol.gif
bpaula
salutare

si mie imi place halvaua dulce de la Billa e mirobolanta si nu prea am limita la ea blushing.gif ....dar cum desi e sezonul ei la mine e si perioada de dezintoxicare de dulce nu am voie sa o cumpar tease.gif

am vazut subiectul deschis de tine, l-am citit si stiu ca ma astepti cu povesti dar acum nu sunt asa pusa pe povesti...cercetez niste probleme de sanatate si parca tot alte intrebari se ridica si in loc sa imi amintesc de Craciun imi amintesc ca anul trecut pe vremea asta abia ieseam din spital...sorry ca am intrat cu dispozitia asta aici, promit insa sa revin pe linia povestirilor mai ales ca anul asta o sa fie un Craciun minunat alaturi de persoane minunate yahoo.gif

te pupesc dulce pupic.gif
luchi
Ganesha, ce pasiuni inabusite ai scos la iveala din fetele astea cu halvaua! laugh.gif Pot sa zic si eu una? Cand eram mica-mica, pentru ca nu ne placea halvaua,bunica ne pacalea si ne spunea ca e ..branza de iepure lol.gif Si mancam cu o poftaaaa..Desi cand am ajuns in clasa I eram cam nedumerita: cum se poate, domle', ca animalurul ala alb si pufos sa faca o branza asa..maro? laugh.gif (tineti minte halvaua aia de dinainte de '89, maro-cacanie? blushing.gif )
ganesha
CITAT(luchi @ 16-11-2007, 09:02 PM) *

Ganesha, ce pasiuni inabusite ai scos la iveala din fetele astea cu halvaua! laugh.gif Pot sa zic si eu una? Cand eram mica-mica, pentru ca nu ne placea halvaua,bunica ne pacalea si ne spunea ca e ..branza de iepure lol.gif Si mancam cu o poftaaaa..Desi cand am ajuns in clasa I eram cam nedumerita: cum poate, domle', ca animalurul ala alb si pufos sa faca o branza asa..maro? laugh.gif (tineti minte halvaua aia de dinainte de '89, maro-cacanie? )

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Stai sa ma reculeg, ca e prea demential!!!! lol.gif lol.gif lol.gif

Tin minte halvaua aia, cum nu, aia de floarea soarelui... Asta e crem alburie, pasiunea mea cu piele sidefie lol.gif

Paula hug.gif tu sa te simti bine, la povesti nu e cu semnat de condica pupic.gif e cu sufletu'. Si te asteptam cu scrisu' cind/daca ai sa ai tu pofta. Te-am citit si la neuroni... hats off, esti tare cu dulcele floare.gif
May
Stai ca trebuie sa ma manifest : lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif nu o sa pot sa mai vad un iepure fara sa ma gandesc la luchi lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ganesha
Discutia cu brinza de iepure mi-aduce aminte de dilema copilariei mele: laptele de pasare lol.gif lol.gif lol.gif (pe care, cred ca e evident, n-am pus gura niciodata, nici dupa ce am inteles si eu doh.gif pina la urma, despre ce e vorba)
Dumbo
cheer.gif maine e zi de shopping.
Parca vad ca ma opresc la raionul de dulciuri si iar le iau pe toate la invartit pe toate partile. Si plecam de acolo eu cu un mare gol in stomac si cu un nod in gat si al meu cu 5 ciucalate si 3 pachete de eu stiu ce mai gaseste interesant.
Si in conditiile astea cum sa raman pe baricade?

Ganesha ce norocoasa esti ca EL-ul tau are grija de tine si te sustine
ganesha
Dumbo floare.gif , la mine a fost ieri zi de shopping aprovizionant, cre'ca euforia postului m-a facut sa uit de chestiile netrebuincioase, ca eram cu ochii-n patru sa nu-mi scape ceva de nepost si am uitat de pofte lol.gif

Raport pe azi:

MD: 2 felii piine cu grine (descoperita nou, putine calorii si carbi, ok la fibre), zacusca (fff putine calorii), halva
Snack: 3 curmale
Prinz: 2 felii din aceeasi piine, 2 linguri zacusca, o farfurie supa de rosii + paste integrale
Cina (ora 6): iar o farfurie de supa, 5 sarmale in varza (cumparate gata), halva

Total: 1500 calorii, 38% grasimi, 6.4% saturate, 49% carbi, 13% proteine, 42g fibre, 0 colesterol, 2300 mg sodiu
Sport: alergat 3 km, mers pe incline maxim, viteza mare alti 3.

Concluzii - to-do list )).gif : sa lasam nitel piinea cu zacusca (da' era prea buna blushing.gif ) si sa ne indreptam atentia spre ceva surse proteice. Ca doar nucile alea nu stau degeaba-n raft. Sa mai cumparam o conserva de sarmale. Sa gatim conopida din frigider.

Si miine e simbataaaaa! pupic.gif fetele!!!!!
amalia0701
pupic.gif
Servus dragelor!
Paula pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sa ai Craciunul pe care-l doresti cheer.gif
Anda cand citesc aici la tine vad ca avem aceleasi pasiuni halvaua si zacusca )).gif
Declar oficial ca cea mai buna zacusca mancata de mie o face soacra mea, al doilea lucru perfect din viatza ei( dupa EL lol.gif lol.gif lol.gif )
Iar io in lenea mea nu am facut niciodata sa invatz si io blushing.gif desi in fiecare an imi propun blushing.gif
Apropo de sarmale am mancat unele bestiale de la Billa: sarmalutze in foi de vitza, avea in ele orez cu menta, super bune.
Un weekend minunat sa ai pupic.gif
axe10
CITAT(ganesha @ 16-11-2007, 02:47 PM) *

Axe floare.gif , am zis si la retete calculate, unde am pus chiar si o poza. Nu stiu cum sa explic, dar eu am masurat in "cups" de cind ma stiu, de cind eram in RO, pentru ca eu n-am avut niciodata cintar de bucatarie, si masuram totul in "volum", adica cu o cana de aia de 1 litru gradata. Un "cup" e ceea ce corespunde la 250 de ml.
Ca un exemplu, daca pui ...linte grin.gif pina unde e gradat 250 ml, atunci ai acolo 1 cup de linte.

Sar'mana!!

CITAT(amalia0701 @ 17-11-2007, 08:16 AM) *

Declar oficial ca cea mai buna zacusca mancata de mie o face soacra mea, al doilea lucru perfect din viatza ei( dupa EL lol.gif lol.gif lol.gif )
Iar io in lenea mea nu am facut niciodata sa invatz si io blushing.gif desi in fiecare an imi propun blushing.gif
Apropo de sarmale am mancat unele bestiale de la Billa: sarmalutze in foi de vitza, avea in ele orez cu menta, super bune.
Un weekend minunat sa ai pupic.gif

Moama ce indragosteala frate...auzi perfect!
Wow...deci ezista si din astia....

Stii ca e f usor de facut(zacusca-nu pe EL perfect)...da prea migolos pt timpul nostru limitat. Eu mai capat de la mama cate un borcan ,dar evit consumarea din motive de paine.

ganesha
pupic.gif fetele!
Amelie, axe floare.gif

Din pacate inclinatia practica a soacrei mele a inceput si s-a oprit la EL. In rest... e bita. lol.gif Zacusca de-o iubesc nu e asa buna la gust, dar am ajuns s-o iubesc in urma indelungilor lecturi dintre rafturi: doar 15 calorii pe 2 linguri, si 4g carbi. cheer.gif

Acu' ma chinui sa culeg copilu' prin casa sa-l duc la inot... si apoi sa ma apuc de treaba. Raportez o usoara febra musculara pentru ca ieri mi-a dat prin cap ca alergatul sa-l fac la incline. devil.gif

pupic.gif fetele si le urez o simbata magnifica!!!!!
bubbles
CITAT(luchi @ 16-11-2007, 11:02 PM) *

Ganesha, ce pasiuni inabusite ai scos la iveala din fetele astea cu halvaua! laugh.gif Pot sa zic si eu una? Cand eram mica-mica, pentru ca nu ne placea halvaua,bunica ne pacalea si ne spunea ca e ..branza de iepure lol.gif Si mancam cu o poftaaaa..Desi cand am ajuns in clasa I eram cam nedumerita: cum se poate, domle', ca animalurul ala alb si pufos sa faca o branza asa..maro? laugh.gif (tineti minte halvaua aia de dinainte de '89, maro-cacanie? blushing.gif )

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Exact cum a zis May .. de acum cand am sa ma uit la halva .. am sa ma gandesc la Luchi lol.gif lol.gif lol.gif si la iepuroi )).gif
aki
Buna draguta.Am trecut si pe la tine.Am recuperat tot hug.gif
Ti-i post?Cred ca ma apuc si eu de post,noi suntem cu doua saptamini in urma voastra.Asa ca ma pregatesc sufleteste pupic.gif
ganesha
pupic.gif fetele ca pentru luni dimineata ( 5 fara 10 la mine)

N-am rapoarte si meniuri, nu mai am putere sa le adun blushing.gif Saptamina asta se anunta vijelioasa:

-Luni (azi): un dead-line la o lucrare importanta
-Marti: un dead-line la o lucrare (alta) importanta
-Joi: un dead-line la un raport, examen, o prezentare
-Vineri: trebuie sa fiu in Toronto.

Asa ca nu stiu pe unde sa o apuc, de aia nu-i nici 5 dimineata iar eu functionez de mult.
M-am (re)apucat de alergat SERIOS, ma deranjeaza ca mi-a venit ieri, prea devreme (oricum, mai bine mai devreme decit niciodata ca un copil ajunge )).gif ) dar am zis ca ignor cu desavirsire, si ma tin de alergat mort-copt. Nutritional am fost in limite, cam mult caloric, din cauza venitului, dar nimic spectaculos sau interzis.

pupic.gif fetele inca o data si fug la treaba! floare.gif
nusarich
Spor si bafta la lucrari, examene, prezentari... ce mai e pe acolo. Si spor si la celelalte treburi, ca nici pe alea nu le poti lasa sa se faca de la sine... hug.gif
anca veselie
spor la toate cele! floare.gif
aki
Bafta la alergat pupic.gif si la dead -line w00t.gif pupic.gif
amalia0701
Esti o eroina!
Bafta in saptamana asta agitata pupic.gif
ganesha
Saru-mina, fetele dragele! pupic.gif

CITAT
Esti o eroina!

Amelie, nu sint, sint doar o... obosita )).gif Gata pauza, ma intorc devil.gif give_rose.gif
aki
Merci mult Ganesha de link pupic.gif
ganesha
Aki, pupic.gif

One down, x more to go... cind se termina saptamina asta cre'ca dau party - daca trec de ea. Daca ramin stuck in ea, stiti unde sa ma gasiti lol.gif lol.gif lol.gif

In rest, am reusit sa ma iau nitel la trinta cu treadmilla, in timp ce ma uitam (a nustiucitaoara) la "you've got mail" (unul din filmele mele de suflet si unul din cele vreo 3 filme de treadmill )).gif )

Pup fetele si le urez o zi plina si minunaaataaaaa! pupic.gif floare.gif
amalia0701
pupic.gif
Ce imi place filmul .
Io mi-am pregatit Gilmore Girl, are 40 de minute un episod si io mi-am programt sa biciclesc.
Nessie
Si tu ai film de sport? tease.gif Eu ma uit la seriale ca tin numai bine: 40 min. biggrin.gif

Bafta sa termini cu bine saptamana asta! pupic.gif
ganesha
CITAT(Nessie @ 20-11-2007, 06:44 PM) *

Si tu ai film de sport? tease.gif Eu ma uit la seriale ca tin numai bine: 40 min. biggrin.gif

Bafta sa termini cu bine saptamana asta! pupic.gif

pupic.gif Daaaa, am 2: You've got mail si Le divorce. Le folosesc numa' cind is cazuta-n butoiu' cu oboseala, in restul timpului imi place sa nu ma distraga ni'ca.

Amelie pupic.gif

Two down, x-2 more to go lol.gif

Niscaiva minute sa arunc un ochi pe forumuri sub denumirea de "pauza". Se anunta o zi furtunoasa azi, miine, colac peste pupaza trebuie sa si dansez... 2 ore cam o sa fie chestia... Plus machiat, demachiat, alea alea... Miine o sa fie zi pauza de sport. Da' sa ajungem cu bine pina miine mai intii lol.gif

pupic.gif fetele si ma retrag agale sa pun la cale o prezentare...
nusarich
Ganesha, maine nu va fi zi pauza de sport, ca doar dansezi, nu?

Spor la toate si o ziua furtunoasa sa treaca cat mai lin si cat mai repede!
anca veselie
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.